Vigtigste > Fødevarer > Proteinpulver uden carrageenan - typiske svar og spørgsmål

Proteinpulver uden carrageenan - typiske svar og spørgsmål

Har proteinpulver carrageenan?

Carrageenan

Mange producenter, også dem der fremstillerproteinpulver, tilføjer denne tangafledte ingrediens for at skabe tykkere, cremere produkter.Carrageenanvises også i sojamelk, kokosmælk, is, creme fraiche, yoghurt, der kan presses, frossen pizza og meget mere.Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Udenfor gymnastiksalen i dag, fordi jeg ikke bor der.

Jeg har faktisk også andre ting at gøre. Men i dag vil det stadig være om at hjælpe dig, fordi tilskud er et andet aspekt af styrketræning, og det meste af tiden vil folk vide mere om tilskud end om træning. Der er en grund til det.

Jeg ved. Jeg forstår det. Jeg forstår, fordi det kræver meget mindre arbejde at tage noget, end det rent faktisk går i gymnastiksalen og gør noget.Men ikke mindre vigtigt, fordi så mange mennesker gør det. Lad mig sætte scenen for, hvordan hele denne artikel kommer ud af hånden. Jeg vil gennemgå et supplement, men bede mig ikke om at gennemgå andre kosttilskud, fordi jeg ikke gør det.

Vi har vores egne tilføjelser. Jeg lavede mine egne kosttilskud af en meget vigtig grund, fordi jeg for det første føler, at jeg henvendte mig til nogen af ​​branchens mangler; For det andet vil jeg ikke vænne mig til at prøve at gå over en andens produkt, fordi jeg ikke rigtig vil tale om deres produkter. Men bare for at understrege et meget, meget vigtigt punkt for dig, vil jeg gøre det i dag, at virksomheden er USN.

Produktet hedder Hyperbolic Mass. Vigtigere end det er den person, der skrev til mig og spurgte om det, for så vidt jeg ved, var hun gymnasieelever i Storbritannien. Jeg tror, ​​det er et britisk firma, fordi jeg virkelig ikke ved, hvem de er.Men de ville vide, om dette produkt ville være rigtigt for dem at pakke masser hurtigt. De vil vide, hvordan man pakker bulk så hurtigt som muligt. Jeg har et øjeblikkeligt problem med, at de er afhængige af ernæringstilskud og endda tænker og har forventninger om hurtigt at pakke på masser, fordi nogen, der sælger dig denne lort, ikke skal høres, okay? Primært i form af et supplement, eller om det kommer i form af en træning.

Hårdt arbejde vil altid være det nagende lille skridt i midten, som du skal finde ud af, hvis du vil få masse. Men udover det ville han vide, hvad han kunne gøre, fordi han var på den meget, meget tynde side. Nu med henvisning til dette tillæg havde vi ham først med ordene 'Hej, tjek artiklen, som Jeff allerede lavede om vægtforøgere, og hvorfor han kaldte dem Horseshit', fordi det er nøjagtigt en af ​​grundene til, at jeg nævnte det, at de er bare overbelastet med sukker.

De er uproduktive kalorier. Du er ikke, hvad du har brug for. Jeg prøver at forhindre alle i at stole på dem til at stole på menneskemængde, selv da.Men det var ikke nok, fordi han sagde: 'Du forstår ikke, dette produkt har fremragende anmeldelser. Det har alt det protein, jeg har brug for, det er ikke fyldt med ubrugeligt sukker; alt, hvad de siger om det, er virkelig godt. 'Lad mig vise dig, hvorfor jeg føler, at dette er en vigtig artikel for os, der illustrerer, hvad der er så vildledende ved denne vrøvl.

Så lad os se på dette, og når jeg kigger - Jessie kig på etiketten. Den første ting, jeg ser, er 'Alt i en vinder'. Så når jeg ser på dette, tænker jeg som et barn, der virkelig er desperat efter Puton-størrelse, alt hvad jeg har brug for for at få masse.

Det er hyperbolsk masse. Det er alt. Alle buzzwords er der, 51 g protein her.

Det er meget klart. Så er det virkelig svagt hvidt, men der står '40 scoops. 'Så wow, det er meget i en flaske, 51 g protein og 4,7 g kreatin.

Så jeg tænker, 'Dette er faktisk højt med iboende BCAA'er og glutamin. Det har alt. ' Okay så lad os nu se, hvor sandt det virkelig er til prisen. 45,99, og det er for pund, vi laver konverteringen, og det er som $ 56, så det er ikke billigt, så lad os komme ned her og se på tillægsfakta. Den første ting, jeg vil have dig Der er to kolonner her.

Der er en servering på 100 g, der kun giver 409 kalorier og en servering på 300 g, der giver 1226 kalorier. Når vi taler om en vægtforøger, bekymrer han sig naturligvis om de 1226 kalorier. Han fokuserer på det.

Jeg ved, at han fokuserer på det, fordi han henviser til 51 g protein, hvilket betyder 53 g protein her, okay? Han henviste også til kreatinet, som er 4,7 g, men kun hvis du er her på denne kolonne, der er 300 g servering. Det sjove er, at han også fortæller os, at litteraturen pralede med kun at have 17 g sukker.

Hvilken stor vægtforøger at pakke alle disse kalorier i, mand; det ville være ret imponerende, medmindre det var fyldt med fedt. Nå, vi ser igen. De 17 gram sukker her er i denne kolonne. og derefter serveringen på 300 g, hvis vi vil fremstille kreatin og protein og alt andet? Hvilket forresten er 24 g fedt, 15 g mættet fedt.

saris bone 2 anmeldelse

Jeg er ikke nødvendigvis imod fedt, men jeg har altid sagt, at disse ting er som slikstænger. Enten får du din smag fra fedt eller sukker. Det er det virkelig.

Det er det, vi ser på nu. Så lad os se, hvorfor det er værre, hvorfor det er rigtigt - det er det, der gør mig sur. Hvis du ser på det, skal du se på serveringsstørrelsen på flasken her, Jessie. 2 kg.

Jeg ved ikke, om det blev gjort med vilje eller ej, men 2 kg. Et kilo er 1000 g, så vi ser på 2000 g i denne flaske. Vi ved, at med de frynsegoder, vi leder efter, og hvad denne unge mand leder efter, er 300 g, vi ved, at han tager det - 300 g pr. Pop - min matematik var ikke særlig god, men jeg ved, at det ikke engang er syv portioner. Det er ikke engang hele syv portioner.

Så hvis han tager dette hver dag, vil denne vidunderlige massegiver vare ham i mindre end syv dage. Ikke engang en uge. Så han betaler £ 45,99 eller $ 56 om ugen.

Du multiplicerer det - han har faktisk brug for mere. Det giver ham kun 28 dage. Det tager cirka 2,5 flasker - undskyld, 4,5 flasker.

Så han bruger godt over $ 200 på denne formidable massevinst, okay? Det siger jeg meget løst. Nu er vi ikke engang optaget af kvaliteten, for nu når vi kommer ind i kvaliteten, går vi ned, og vi begynder at se på de faktiske ingredienser, og vi finder ud af, da de sagde om sukkeret, at dette ikke var den rigtige påstand. Der er faktisk 51 g sukker i den 300 g servering, men det er ikke engang sandt, da der er 195 g kulhydrater i alt, hvoraf 51 er sukker.

Jeg køber det ikke folk, for hvis du rent faktisk ser på detaljerne i sammenbruddet her, er hovedingrediensen her i hele denne ting deres kulhydratmatrix - hvilket lyder rigtig godt, men det er det ikke - som er fyldt med dextrosemonohydrat det er hvad majssirup og højfruktosefruktose er to invitationer der og rapporterer dramatisk, hvor meget sukker der er derinde. Der skal være langt over 100 gram sukker i det, og det virkelig, virkelig suger. Virkelig, virkelig skøre proteinkilder.

Du har meget sojaprotein. Bundlinjen er, folkens - se, jeg mister min stemme for at få gjort alt heroppe - men bundlinjen er, jeg har ingen økse til at skærpe med dette firma, hvis du tror, ​​det er på nogen måde en reklame for min Kosttilskud er, gæt hvad stempellinjen er for det lille barn? Køb ikke mine ting. Det er ikke for dig.

Faktisk er vores RX2 - som er vores proteinpulver - kun under 200 kalorier til en servering og har så mange kalorier. Det er ikke beregnet til at blive brugt til at opbygge masse. I stedet skal han gøre to ting.

Nummer et: korrekt ernæring. Det betyder, at han har brug for at spise meget flere kalorier. De ting klarer det ikke.

Det gør det ikke. Disse ting kunne, men det er fuld af lort. Det vil ikke være produktivt for ham.

Vi har talt om det hele tiden. Jeg har Jessie her. Jeg har min egen personlige hardgainer.

Han er ret mager, og han har gjort det til en vane at spise tonsvis af kalorier med forfærdelige, sukkerholdige, uproduktive kalorier. Det svarer ikke længere til størrelsen. Han er tilfældigvis velsignet med et hurtigt stofskifte, der let gennemgår dette.

Hvis han vil begynde at opbygge produktive muskler, skal han begynde at tilføje mere produktive kalorier til ham. Det betyder, at han skal spise en masse god mad. Masser og højere kvaliteter af bedre mad.

Han skal også gøre det. Denne fyr - dette lille barn her - skal begynde at spise mad af høj kvalitet, gran og først og fremmest, før han overhovedet begynder at se på kosttilskud. Den anden ting, han skal gøre, er at træde lidt tilbage og sige: 'Måske handler det ikke kun om tilskud.

Det handler også om det hårde arbejde. 'Nå, før jeg løber og anbefaler,' Åh, gør bare alle barbelløvelser. Bliv stærkere i markløft.

citi cykel anmeldelse

Bliv stærkere på din squat bar, der ikke hører hjemme der. Helt fladt hører ikke hjemme der. Din kropsstruktur er ikke klar til at håndtere den.

Din form er ikke - de ved ikke engang, hvordan de skal håndtere stangen. Dette er ikke det første sted, absolut, ville jeg starte. Det er et godt sted, han er nødt til at komme til på et eller andet tidspunkt uden tvivl.

Han er nødt til at gå den rute, hvor han begynder at sammensætte elevatorer og blive stærkere hele tiden. Men det er måske ikke det bedste sted for ham at starte. Men det vil - der er ingen ligning, at han på en eller anden måde ikke bliver involveret i hårdt arbejde og dedikation og tid til det.

Det går ikke så hurtigt, fyre. Ikke med kosttilskud. Ikke med mine kosttilskud.

Ingen mands ting. Hårdt arbejde er, hvad det skal til. Hvis han har alt det rigtige, så bestemt på dette tidspunkt, så anbefaler jeg, 'Ja, ATHLEAN-RX2 vil give dig en meget bedre kvalitet end dette uden alt det overskydende BS og uden alt sukker.

fuld krops modstand bånd træning

Meget bedre end det. ”Igen handler det ikke nødvendigvis om at prale med mig selv eller noget om mig selv. Det handler om at sikre dig, at du forstår, hvor bedraget ligger, og hvor disse vinder spilles, og hvordan forhåbentlig du ikke bliver sårbar over for dem selv.

Så som jeg sagde, forhåbentlig er det en nyttig artikel, selvom vi ikke er der, er der i gymnastiksalen. Der er så meget mere, der går ind i hele ligningen her, og nogle gange kan man lære meget ved bare at sidde bag dit skrivebord og læse, hvad du læser online. Så folk, hvis du fandt denne artikel hjælpsom, skal du efterlade dine kommentarer og tommelfingre op nedenfor.

I mellemtiden skal du ikke bede mig om at gennemgå andres kosttilskud. Jeg gør det ikke af en meget specifik grund. Vil bare illustrere her, dette er et stort problem, som vi alle løber ind i - udelukket.

Jeg var i samme båd, men forhåbentlig med mere overgivelse vil du heller ikke være tilbøjelig til det. Okay folkens. Jeg vil være tilbage snart.

Vi ses.

Hvad er det sikreste proteinpulver?

Her er de bedste naturligeproteinpulverdu kankøbe:
  • Bedste naturligeproteinpulversamlet: Nøgen valle.
  • Bedste naturlige kaseinproteinpulver: Legion Casein +
  • Bedste naturlige gedemælkproteinpulver: Mt.
  • Bedste naturlige veganerproteinpulver: Organiske organerProteinpulver.
  • Bedste naturlige hampproteinpulver: Nutiva HampProtein.

I min sidste artikel kiggede jeg på, om proteintilskud havde nogen fordele for dem, der træner modstandstræning. Jeg har vist dig, at der er nogle fordele, selvom det ikke er så meget som folk forventer. Men kunne proteinpulver have negative virkninger på kroppen? I dag skal jeg se på videnskaben bag 3 almindelige bekymringer om en diæt med højt proteinindhold: Kan en diæt med højt proteinindhold forårsage nyreskade, fremskynde hårtab eller føre til akneworse.

Lad os komme ind i det med det samme! Nummer 1: Gør en højprotein diæt? Nyrernes hovedopgave er at filtrere vores blod for at fjerne væsker og affaldsprodukter. En måde at måle nyresundheden på er at se på filtreringshastigheden, som er et mål for væskestrømmen til nyrerne. I en sund nyre forbliver filtreringshastigheden høj, så toksiner eller affaldsprodukter fra vores blod fjernes hurtigt fra blodet.

Hos mennesker med nyreskade reduceres filtreringshastigheden, og der er risiko for, at affaldsprodukter opbygges i nyren i blodet. Vi ved, at inden for 1 time efter højt proteinforbrug, såsom at drikke en proteinrystning, kan nyrefiltreringshastigheden stige med op til 30 Hos mennesker, der allerede har nyreskader, har nyrerne svært ved at klare denne ekstra byrde og i det lange løb nyreskader kan forværres. Dette er oprindelsen til teorien om, at proteinrystninger forårsager nyreskade.

Man troede, at hvis en diæt med højt proteinindhold kunne have negative virkninger hos mennesker, der allerede har nyreskader, så kunne det måske også have negative virkninger hos raske mennesker. Men her bryder logikken. Bare fordi noget gælder for mennesker med nyreskade, betyder det ikke, at det nødvendigvis gælder for raske mennesker.

Vi ved, at en sund nyre har en utrolig tilpasningsevne. Du har måske hørt, at folk kun kan leve med en nyre, og det er fordi en sund nyre let kan tilpasse sig en højere arbejdsbyrde uden konsekvenser, offentliggjort i november 2018, specifikt undersøgt virkningerne af en protein med højt proteinindhold hos raske mennesker. Forskerne fandt ud af, at en diæt med højt proteinindhold ikke så ud til at have nogen negative virkninger på nyrefunktionen hos raske voksne.

Nummer 2: fører en diæt med højt proteinindhold til hårtab? Hos mænd opstår hårtab på grund af en kombination af genetik og virkningerne af testosteron. Det meste af testosteron i den mandlige krop er lavet i testiklerne og bevæger sig til hårsækkene i blodet. Dette er hvor testosteron omdannes til et molekyle kaldet dihydrotestosteron, også kendt som DHT.

Hos mænd, der er genetisk udsat for hårtab, omdanner denne DHT store hårsække, der producerer langt hår til mindre follikler, der producerer meget tyndt hår. Man antager, at hårtab svarer til mænds, men forskere er endnu ikke hundrede procent sikre. Jeg kunne ikke finde nogen direkte undersøgelse af proteinindtag og hårtab, så vi kan ikke give specifikke svar på dette spørgsmål.

Men en ting, vi kan se på, er, om proteinindtagelse får testosteronniveauerne til at stige. Fordi når testosteronniveauerne stiger, er det muligt, at proteinindtag kan øge risikoen for hårtab hos dem, der allerede er genetiske. For at besvare dette spørgsmål fandt jeg et par små undersøgelser, der så på virkningen af ​​proteintilskud på hormonniveauer.

Begge undersøgelser viser, at proteinindtag ikke havde nogen effekt på testosteronniveauerne. Dette er på ingen måde afgørende beviser. , men det antyder, at proteinindtag i sig selv sandsynligvis ikke vil have en direkte indvirkning på hårtab.

Da videnskaben er lidt skitseret på dette punkt, bedes du skrive i kommentarerne, hvis du har en oplevelse, der ville være nyttig for andre mennesker at vide.Nummer 3: Kan en diæt med højt proteinindhold gøre acne værre? Acne er en meget almindelig begivenhed. Det anslås, at 73% af mennesker har haft acne på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Der er flere faktorer, der bidrager, men kan en diæt med højt proteinindhold forværre acne? Ligesom spørgsmålet om hårtab kunne jeg ikke finde nogen direkte undersøgelse af proteinindtag og acne. Så lad os se, om der er nogen indirekte beviser, der kan pege på proteinindtag og acne. I huden er talgkirtler mikroskopiske organer, der producerer et fedtet stof kaldet talg, der normalt smører huden.

I acne samler sebum sig over en pore i huden og gør det til et whitehead. Nogle nøglehormoner, der påvirker talgkirtlenes aktivitet, er testosteron, DHT og et andet molekyle kaldet insulinlignende vækstfaktor, også kendt som IGF. Testosteron, DHT og IGF øger alle talgkirtlernes aktivitet og kan derfor gøre acne værre.

Vi ved fra fortiden, at protein sandsynligvis ikke øger testosteronniveauerne, så lad os få dem ud af billedet. Hvad med IGF? Nogle beviser tyder på, at mælkeforbruget kan øge IGF-niveauet, hvilket gør acne værre. Der er en håndfuld sagsrapporter om acne-forværring hos unge mennesker, der indtog valleprotein.

Så det er muligt, at valleprotein bidrager til forværring af acne. Igen er dette ikke afgørende videnskabeligt, da kvaliteten af ​​beviset er ret lav. Det eneste forslag, vi har, er at hvis du har svær acne, skal du eksperimentere med at bruge andre proteinkilder end mælk eller valle.

For eksempel kan du prøve sojabaseret protein eller vegetabilsk protein. Da videnskaben ikke giver et klart svar på dette spørgsmål, bedes du skrive i kommentarerne, hvis du har en oplevelse, der ville være nyttig for andre. Som altid, hvis du er bekymret for nyreskader, acne eller hårtab, skal du tale med din læge for specifik lægehjælp til din særlige situation.

I en af ​​mine tidligere artikler undersøgte jeg forholdet mellem kost og hjertesundhed. Hvis du vil lære mere, skal du klikke på artiklen til højre for dig. Artiklen nedenfor er, hvad YouTube mener, at du skal tjekke det ud.

Tak for at se og se dig i den næste artikel.

Er carrageenan i proteinpulver dårligt?

United States Food and Drug Administration (FDA) har godkendt tilsætningsstoffet til brug, men der er stadig bekymringer over dets sikkerhed. Nogle forskere mener detcarrageenankan forårsage betændelse, fordøjelsesproblemer, såsom oppustethed og irritabel tarmsygdom (IBD) og endda tyktarmskræft.19. sep 2018

Forårsager carrageenan vægtøgning?

Carrageenani kombination med højfedproduceret tidligere debut af fastende hyperglykæmioghøjere glukoseniveauer i glukosetolerance testsogforværret dyslipidæmi. I modsætning til højfed,carrageenangjorde ikkeføre til vægtøgning.3. mar 2015

(glade trommer) (klokker) - Vidste du, at din magnesiummangel kunne være årsagen til dine oppustede ansigter? Jeg ved, at dette er en ret dybdegående erklæring, men der er en alvorlig sandhed bag den. Vi er nødt til at sikre, at vi holder vores magnesium, kalium og natrium i balance, og når det kommer til mineraler, kender du mig. Som Mr.

Mineral, jeg bringer dig altid fakta om flatulens, de to forskellige typer flatulens, som vi kan adressere for at sikre, at vi klarer os bedst, når vi har brug for det. Så jeg vil komme ind i videnskaben om, hvad der vil forårsage din ansigtsgas, og hvad der vil forårsage din mavegas, okay? Så lad os først tale om oppustethed i ansigtet. Hvor mange gange har du vågnet om morgenen, og du ser i spejlet og siger 'Hvad fanden?' Jeg føler mig helt som et måneansigt. du ser bare ikke engang ud som du normalt gør. og jeg er ikke helt selvcentreret, når jeg siger dette, men jeg er meget på c amera, og når jeg ser i spejlet, og jeg ser et oppustet ansigt, smider det på en eller anden måde fra min dag.

brugte cykler til salg

Jeg kan ikke lide den måde, jeg ser ud, og jeg tror, ​​jeg taler for mange mennesker, når jeg fortæller dem, at de sandsynligvis har det på samme måde. Nå, det har mere at gøre med dehydrering end noget andet, og det påvirker bare dit ansigt, fordi vi generelt har tendens til at holde vand på vores ansigt først, før du har det andre steder, og vigtigst af alt har det at gøre med det for at gøre det faktum, at vi er dehydreret om morgenen, okay? Så når vi står op, ligger vi ned, og tyngdekraften trækker naturligt vand og blod til vores ansigter. Det er også kendt som ødem.

Det er ret simpelt, ikke? Men det går lidt dybere. Du ser, når du bliver dehydreret, i begyndelsen af ​​dehydrering, vil du se det meste af ansigtsgas. Hvis du bliver mere og mere dehydreret, forsvinder ansigtsgassen faktisk.

Ser du, oppustetheden i dit ansigt er en sidste udvej for din krop at prøve at holde fast i vand. Bemærk, at når du er dehydreret, holder din krop på vand. Det er hele ideen.

Normalt udskiller dine nyrer alle dine mineraler og udskiller alt det vand, du bruger, eller ikke alt andet end det meste, men hvis du ikke får nok vand og udskiller det, og dine nyrer ikke fungerer, kommunikerer de med din hjerne for at prøve at holde fast i vandet for at holde det; det sker bare, at ansigtet er det første sted, vi ser dette. Så hvad jeg prøver at sige her er, at dit ansigt skal være en slags lakmustest, for at du er på vej til at blive endnu mere dehydreret, folk lader det bare gå så meget, at det oppustede ansigt til sidst vil forsvinde, men de er endnu mere dehydreret. Så alt hvad det virkelig betyder, når dit ansigt er super oppustet, er at du er i de tidlige stadier af dehydrering, men der er en anden grund til, at dette også kan ske, og det har at gøre med alt for meget, hvad jeg kalder saltet natrium.

Natrium uden modstand betyder ikke kun højt saltindhold. Jeg har gjort det ret klart i mange af mine artikler, at salt ikke er fjenden, okay? Hvad fjenden er, er ren, absolut natrium uden modstand, eh Ting som iodiseret salt betyder, at du ikke har andre mineraler til at kompensere for det. Ser du, natrium har brug for kalium.

Natrium har brug for magnesium for at afbalancere det, fordi natrium er noget kendt som osmotisk, okay? Dette osmotiske stof betyder, at det tiltrækker vand, når du har store mængder natrium og lave mængder vand, som om du allerede er dehydreret, hvilket lille vand der er tilbage trækkes ind i blodbanen og ind i dine kapillærer, og du får ofte oppustet. Modvirker du dette? Trin 1 bruger et afbalanceret salt, okay? Brug noget som trøffelsalt, brug noget som lyserødt Himalaya-salt, eller brug noget som brasiliansk havsalt. Selvom du så den sidste artikel, vil du sandsynligvis nu opdage, at selv havets gamle er forurenet med meget plast.

Så trøffelsalt eller himalayasalt er vejen at gå. Den anden ting, du skal gøre først, når du ser en smule gas i ansigtet, er at forbruge en vis tandsten, fordi den er høj i kalium, meget høj i kalium. Det er et vinfremstillingsbiprodukt, og det er meget, meget let at fylde det med lidt vand og næppe smage det. Du får ca. 475 milligram kalium i kun en teskefuld af det, og det hjælper med at kompensere for det uhindrede natrium.

Men igen, når du først har fået den rigtige slags natrium, har du det godt. Og her er en generel regel: Jeg vil have dig til at følge, hvor meget natrium du skal have pr. Vand. Jeg anbefaler generelt at indtage omkring en teskefuld kvalitetssalt til hver tredje fjerdedel af en liter vand, du spiser, afhængigt af hvor aktiv du er.

khs mountainbikes anmeldelse

Din krop udskiller først mange af de andre mineraler, før natrium udskilles. Din krop vil blive forbandet vild med natrium. Okay, så nu må vi beskæftige os med gas i ansigtet.

Gør mig ikke forkert nu. Der er mange andre ting, der kan skyldes opblødning i ansigtet, men det er den mest almindelige. Lad os tale om mavegas, fordi de er to helt forskellige ting.

Maveoppustethed er normalt forårsaget af noget fordøjelses- eller gastrointestinalt problem. Og det meste af tiden har det at gøre med dårlig fordøjelse af visse fødevarer, især dem, der kaldes FODMAT-fødevarer. Og det står for fermenterbare oligosaccharider, disaccharider, monosaccharider og polyoler.

Dybest set betyder det forskellige typer sukker, der ikke nedbrydes godt, og selvfølgelig sukkeralkoholer som polyoler, der ikke nedbrydes godt. Hvad der sker er, at de ikke fordøjes i dit system. De går dybest set ind i din tyktarm, og de fermenterer, og de skaber en masse gas, som brint og metan, der får dig til at føle dig oppustet og oppustet.

Det gør dig måske ikke oppustet, men det får dig til at føle, at du ikke passer til dine bukser og at du er super oppustet. Okay, så hvad forårsager dette præcist, og hvad skal du gøre? Og hvad skal du undgå? Nå, de første ting først, mens jeg er en stor tro på korsblomstrede grøntsager, skal du ikke spise disse rå. Rå broccoli og rå kål kan være et absolut mareridt, når det kommer til gas og gas, så vi vil sikre os, at vi undgår disse, når de er rå og damper dem, selvom det kun er kort tid, indeholder et sukker, der er anses for at være raffinose er kendt.

Nå, denne raffinose mangler faktisk enzymet til at nedbryde raffinose. Vi har ikke evnen til at nedbryde raffinose. Så det sker, at det kommer ind i vores tyktarm gennem vores tyndtarm. og derfra bakterierne i vores kolon tri Det bryder ned og det producerer et ton brint, lidt methan, men for det meste brint.

Derfor bliver du super gasagtig, når du har meget broccoli eller kål. Kål har endnu mere raffinose i sig. Hvis du nogensinde bemærker, er kål lidt sødere end broccoli, og det er på grund af raffinosen.

Så hvad laver du udover at dampe? Fordi du damper det, har du stadig raffinose, og du er muligvis stadig oppustet, jeg har en hurtig løsning til dig og endda en slags opskrift til at fermentere dine korsblomstrede grøntsager og fermentere din broccoli. Måske har du set kimchi før, måske har du set surkål. Hvad hvis jeg fortalte dig, at du rent faktisk kunne fermentere din broccoli på samme måde og få mange flere phytonutrients fra broccoli, som du måske ikke får fra kålen? Alt hvad du skal gøre er først at gøre en saltopløsning, okay? Du tager kun en halv liter vand, måske lidt mindre, og du tilføjer cirka tre til seks spiseskefulde natrium af god kvalitet. Jeg taler om lyserødt Himalaya-salt eller trøffelsalt.

Tilsæt derefter yderligere to spiseskefulde æblecidereddike til indtagelsen af ​​broccoli, når du spiser det. Derefter er alt, hvad du vil gøre, at veje broccoli ned, så den er helt nedsænket, og du vil lade den sidde i ca. 24 til 48 timer. Og det er virkelig alt hvad du behøver for at starte gæring. Denne gæringsproces nedbryder raffinosen, den raffinose, som vores kroppe normalt ikke kan nedbryde.

Så du får stadig alle mineraler, alle fordelene ved broccoli, korsblomstrede grøntsager, men uden raffinose og uden den fiber, der er så vanskelig at nedbryde. På den måde har du den perfekte kombination, der hjælper din ansigtsfylde og fordøjelseskanalen, simpelthen fordi du får den rigtige mineralbalance, det rigtige mineralindtag, og du fordøjer dine grøntsager, inden du begynder. Hvis du leder efter det bedste magnesium i dit liv, skal du sørge for at tjekke Jigsaw Magnesium SRT, en bæredygtig frigivelsesteknologi, der sikrer, at du har et afbalanceret magnesiumforhold gennem hele dagen, så du aldrig bliver vant til at kæmpe med de enorme stiger og falder i mineraler, der gør uforudsigelig oppustethed i ansigtet til et alvorligt problem.

Så sørg for at tjekke det ud og få din flaske nu. Vi ses snart. (elektroniske lydeffekter) (klokker)

Hvad gør carrageenan med din krop?

Carrageenanindeholder kemikalier, der kan mindske mave- og tarmsekretioner. Store mængderaf carrageenanser ud til at trække vand inddettarmen, og dette kan forklare, hvorfor det bliver prøvet somtilafføringsmiddel.Carrageenankan også mindske smerter og hævelse (betændelse).

Hvorfor er carrageenan dårligt for Keto?

Oppustethed og fordøjelsesproblemer kan synesdårligtnok, men nogle undersøgelser tyder på detcarrageenankan udløse irritabel tarmsyndrom (IBS) og forværre kropsbetændelse. Forebyggelse af betændelse er en Kæmpe prioritet for mange fans afDissekost.12. okt 2020

Hvor meget carrageenan er dårligt for dig?

De fleste forskere mener, at selv mad-gradecarrageenankan blive nedbrudt og omdanne til poligeenan, når det kommer i kontakt med syre i maven.Carrageenan-holdige produkter bør ikke være forurenet med mere end fem procent (sikkert niveau) af nedbrudtcarrageenan.25. feb 2021

Hvad bruges carrageenan i?

Carrageenaner et additivplejedetyk, emulger og opbevar mad og drikke. Det er en naturlig ingrediens, der kommer fra rødt tang (også kaldet irsk mos). Du finder ofte denne ingrediens i nøddemælk, kødprodukter og yoghurt.

Er carrageenan i al tang?

Carrageenaner et ekstrakt fra en rødtangalmindeligvis kendt som irsk mos. Denne spiseligetanger hjemmehørende i de britiske øer, hvor det har været brugt til traditionel madlavning i hundreder af år. Det er også meget brugt i fødevareindustrien, hovedsagelig som fortykningsmiddel og geleringsmiddel.

Hvad gør carrageenan med kroppen?

Carrageenanindeholder kemikalier, der kan mindske mave- og tarmsekretioner. Store mængdercarrageenanser ud til at trække vand ind i tarmen, og det kan forklare, hvorfor deterforsøgt som afføringsmiddel.Carrageenankan også mindske smerter og hævelse (betændelse).

Hvilken er den bedste økologiske mælk uden carrageenan?

Westsoy Organic (den konventionelle linje kan indeholde carrageenan) Sojamælk Jordbalance * (Ældre formuleringer indeholdende carrageenan forbliver i hylderne. Se ingredienser!) Eden Soy Natur-a Organic Valley Pacific Foods (organisk usødet original) Så dejlig (kun naturlig smag)

Hvilket er det bedste valleproteinpulver uden sucralose?

Valleproteinpulver uden sucralose eller Stevia. Denne artikel vil undersøge forskellige sødestoffer, herunder både naturlige og kunstige sødestoffer, hvoraf mange er gode muligheder, når man ønsker at undgå sucralose eller stevia. AGN Roots Grass-Fed Whey repræsenterer den bedste af de bedste unflavored & amp; usødet valleproteinpulver.

Er der nogen proteinpulver, der ikke har sukker?

Ware bemærker, at hun også har set proteinpulvere, der indeholder fruktose, som klienter synes er bedre end sukker, fordi det er fra frugt. 'Men det er slet ikke en frugt,' advarer hun. Ideelt set vil du have et pulver, der ikke indeholder tilsat sukker, som Naked Whey, hvor den eneste ingrediens er græsfodret valleprotein.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tour de France etape 19 resultater - Sådan løses

Who won the Tour de France Stage 19? Soren Kragh Andersen

Australsk vinder i Tour de France - besvare spørgsmålene

Har en australier nogensinde vundet Tour de France? Cadel Evans blev Australiens første og eneste vinder af Touren i 2011.

BBQ tour de france - besvare spørgsmålene

Er Cavendish i Tour de France 2021? Tour de France cykling 2021 - Trin 10 - Mark Cavendish sikrer 33. Tour etape sejr for at komme tættere på rekord

Tour de france sceneprofiler - Komplet manual

Hvor mange er der i Tour de France? Gennemsnitlige værdier Tid3: 51: 32 timer Effekt 246,0 wattHjertefrekvens153,0 / minHastighed43,03 km / tKadens79,0 / min

Elektrisk cykel Frankrig - hvordan man håndterer

Er elektriske cykler lovlige i Frankrig? Så snart den elektriske cykel overskrider den lovlige grænse på 25 km / t, betragtes den ikke længere lovligt som en elektrisk cykel, men som en hurtigcykel i Frankrig. Sidstnævnte, hvis hastighedsgrænse er begrænset til 45 km / t, er underlagt forskellige regler.

Tour de france tal - hvordan løser du det?

Hvordan tildeles numre i Tour de France? Den første del af et løbenummer tildeles af løbets arrangører, mens den anden del vælges af holdet. For at være 51 skal du være leder af holdet givet den sjette kaj i løbet. Ni ryttere pr. Hold betyder, at ingen bærer en hagesmæk, der slutter med nul.