Vigtigste > Fødevarer > Top 5 fødevarer med højt proteinindhold - hvordan man retter det

Top 5 fødevarer med højt proteinindhold - hvordan man retter det

Hvad er det højeste i protein?

Fødevarer med højt proteinindhold efter næringstæthed (mest protein pr. 100 gram)
MadBetjenerProtein
# 1 Spirulina View (Kilde)100 gram115% DV (57,5 g)
# 2 Tørstegte sojabønner (kilde)100 gram87% DV (43,3 g)
# 3 Revet parmesanostudsigt (Kilde)100 gram83% DV (41,6 g)
# 4 Lean Veal Top Round View (Kilde)100 gram73% DV (36,7 g)Folk skændes om kulhydrater og fedt og næsten alt derimellem. Imidlertid er næsten alle enige om, at protein er vigtigt og har adskillige fordele, herunder øget styrke og muskelmasse og selvfølgelig vægttab. I denne artikel ser jeg på seks lækre proteinrige fødevarer, der er super sunde.

Den sidste er en del af en meget kontroversiel meme, der er dukket op over hele internettet, som jeg bare vil præcisere. Nummer et, havre. Jeg ville starte med noget, der var lidt uventet, fordi jeg bare har lyst til, at havregryn er så undervurderet.

De er blandt de sundeste typer korn i verden. De er fyldt med sunde fibre, magnesium, thiamin eller vitamin B-oner og flere andre næringsstoffer. Proteinindholdet er 15% af de samlede kalorier, så en halv kop rå havre indeholder 13 gram med 303 kalorier.Havre er naturligt glutenfrie kornarter, der indeholder gluten, og derfor findes der glutenfri havre, hvilket betyder, at den er pakket separat. Nummer to, tun. Selvom tun er meget høj i omega-3 fedtsyrer, har den det sammenlignet med, at dets protein faktisk er lavt i alt fedt.

kastet med at bryde væk

Hvad vi sidder med er for det meste bare protein. Proteinindholdet tegner sig for 94% af dets kalorier, som er tun i dåse i vand. Så en kop indeholder 39 gram protein med kun 179 kalorier.

Nu har alle andre typer fisk højt proteinindhold og lavt fedtindhold, og de har også en tendens til at være høje i andre næringsstoffer, især laks. Nummer tre, æg. Hele æg er en af ​​de sundeste fødevarer derude.De indeholder meget vitaminer og mineraler, sunde fedtstoffer og andre næringsstoffer, som de fleste ikke får nok af. Et stort æg indeholder ca. seks gram protein og ca. 80 kalorier. Nu kommer det meste af dette protein fra æggehviden, og alle andre næringsstoffer er i æggeblommen.

Nummer fire, linser. Linser er blandt verdens bedste kilder til vegetabilsk protein og er en fremragende kilde til vegetarer og veganere. Plus, de er høje i fiber, magnesium, kalium, jern, folinsyre og forskellige andre vigtige næringsstoffer.

En kop eller 198 gram kogte linser indeholder 18 gram protein med 230 kalorier. Der er også andre bælgfrugter med højt proteinindhold, herunder sojabønner, kikærter og nyrebønner. Nummer fem, magert oksekød.Oksekød er meget højt i protein og højt i meget biotilgængeligt jern og vitamin B-12 og mange andre vigtige næringsstoffer. En servering på 85 gram 10% fedtkogt oksekød indeholder ca. 22 gram protein og 184 kalorier. Nu er oksekød og dets proteinindhold blevet kombineret meget kontroversielt meme, der bringer mig til de endelige højprotein-fødevarer på denne liste.

spinning rutiner gratis

Nummer seks, broccoli. Du ved, dette er en utrolig sund, super nærende grøntsag; Kalorieindhold for kalorieindhold, det indeholder meget protein i forhold til andre grøntsager, hvorfor jeg overvejede at tilføje det til denne liste. En kop, hakket, indeholder ca. tre gram protein divideret med veganske fortalere, der siger broccoli er en bedre proteinkilde end rødt kød.

Nå, først og fremmest er disse tal ikke helt nøjagtige. De er begge faktisk omkring ni gram protein pr. Hundrede kalorier pr. Gram, hvilket er meget vildledende, da kød indeholder meget kalorier, mens broccoli er meget lidt. Det er trods alt en grøn grøntsag.

Så 100 kalorier kød er en meget lille, lille servering, omkring 50 gram eller mindre sammenlignet med 100 kalorier broccoli, som er flere hele kopper. Dette meme mangler også den sammenhæng, der er så vigtig for ernæring. Så lad os give nogle sammenhænge.

Den gennemsnitlige person på 80 pund skulle spise mindst 60 gram protein om dagen baseret på diætanbefalinger. Hvis denne person allerede har indtaget 30 gram den dag og har brug for 30 gram protein fra oksekød eller broccoli til middag, kan du bruge enten 130 gram oksekød spiser, hvad der er omkring 0,3 pund, en meget beskeden servering, hvis du er ved en. tænk restaurant, der normalt serverer mindst 200 eller 250 gram, eller du kan spise 980 gram eller 2,1 pund broccoli, hvilket er omkring 10 fulde kopper.

Så det handler ikke kun om, hvilket scenario du foretrækker, det handler også om, hvilket scenario der faktisk er muligt i en session, og som du har hørt mig sige så mange gange i andre artikler, er kontekst bare så vigtig, når vi taler om ernæring. Tak fordi du kiggede med. Hvis du fandt denne artikel nyttig eller kunne lide det, bedes du give den et tommelfingre og abonnere på Authority Nutrition YouTube-kanalen ved at klikke på den store røde knap under artiklen.

cykel styretaske

På den måde vil du ikke gå glip af vores andre artikler som denne. (lys musik)

Hvilken frugt har det højeste proteinindhold?

Guava. Guava er en af ​​demest protein-rige frugterrundt om. Du får hele 4,2 gram af tingene i hver kop.21.10.2020

Er det dårligt at spise 4 æg om dagen?

Videnskaben er klar, at op til 3 heleægtildager perfektsikkerfor raske mennesker. ResuméÆgkonstant hæve HDL (det “gode”) kolesterol. For 70% af befolkningen er der ingen stigning i total- eller LDL-kolesterol.23. aug 2018

Ernæringsoplysninger kan være så forvirrende, og som avanceret vi er medicinsk og videnskabeligt, er spørgsmålet stadig, hvilke fødevarer skal vi spise for et godt helbred? Tro det eller ej, i 1950'erne blev sukker faktisk udråbt som et energi- og vægttabshjælpemiddel. I 1990'erne overtog den fedtfrie dille, og i begyndelsen af ​​2000 blev kulhydrater den største trussel af alle. Når det kommer til vores generelle helbred, har vi også modtaget blandede beskeder.

Æg var engang den dårlige fyr, og nu bruges de som en stor proteinkilde. Og for bare en generation siden blev tropiske olier, herunder kokosolie, betragtet som en alvorlig trussel mod komfurets sundhed. Virker det ikke meget svært at sluge? Og hvordan bestemmer vi helbredet ud fra hype? Så hvad skal vi lægge i vores kroppe, de to ting på kogepladen i dag, æg og kokosolie, og vi får følgeskab af kardiologer Doctor Andrew Freeman og Doctor Michael Miller, medforfattere til et kontroversielt nyt papir om vores diæt, der slutte sig til os med deres fund forårsage hvad jeg elsker, lad os starte med æg, er de gode, er de dårlige, nogle siger ja, nogle nej, og jeg synes det er dejligt, at I to kom sammen, da kardiologer på udkig efter mad fik, at vi skulle og bør ikke spise, men de to er ikke engang enige med æg, hvilket er fascinerende! - Ja, det er en interessant ting.

Vi gik faktisk til morgenmad i morges, Michael og jeg er venner, men vi har forskellige synspunkter. - Bestilte du æg? Han havde æg, jeg havde havregryn, men hvad jeg vil fortælle dig er, at de amerikanske diætretningslinjer for amerikanere først kom ud i slutningen af ​​2015, og de siger nu, at du skal have det lavest mulige kolesterol og gennemsnittet æg omkring 200 Indeholder milligram kolesterol, så det er den rigtige.

Nogle meget store studier og nogle metaanalyser, der er undersøgelser fra studier, der viser, at når du spiser flere æg, er du mere tilbøjelig til diabetes eller forværrer diabetes. Tro det eller ej. Og så ser det ud til, at æg er den mest koncentrerede kilde til cholin i den amerikanske diæt, og i nogle undersøgelser fra Harvard ser cholin ud til at være forbundet med prostatacancer, i andre undersøgelser ser det ud til at være forbundet med tyktarmskræft, og der er ganske et antal af dem Bevis, der opstår på især de forskellige biomarkører og forløbere for cholin. - Har vi ikke brug for kolin? - Ja præcis. - Jeg spiser æg til kolinen. (Dr.

love om cykelhjelme

Freeman griner) - Jeg mener, nogle mennesker leder efter kolin, når de spiser æg, og måske kan du henvende dig til læge Miller, fordi jeg ved, at du har et andet syn på æg. og så - Jeg har en meget anden opfattelse af æg, og som det viser sig, er æggehviderne for det meste rig på protein og vitaminer og er rigtig gode

Men den æggeblomme har noget kolesterol i sig, men hvad vi sætter pris på er, at mængden af ​​kolesterol i et æg er blevet reduceret med omkring halvtreds procent i løbet af de sidste 30-40 år af forskellige årsager. Den ene var, hvordan kolesterol blev målt i æg, ikke var så nøjagtig som nøjagtig. Det ser nu ud til, at den seneste undersøgelse har vist, at kolesterol i et æg er tættere på 150-160 og fortsætter med at forbedre sig.

Det var omkring 200, måske omkring 10 år siden, og var næsten 300 i 1970'erne, men jeg tror, ​​det andet vigtige punkt er æggeblommer, så du har ch Oline derinde. Du har også vitaminer, rigtig gode vitaminer. - Og du siger faktisk, at der er cholin i det er en god ting, men og det er - Så jeg siger, at cholin er en god ting. - Og det er her det og så videre, fordi det er berettiget, hvis du ikke var forvirret nok, er du nu mere forvirret, fordi læge Freeman siger, 'Okay, Cholin' - Nå, jeg tror det går tilbage til nogle af undersøgelserne dog Fordi nogle gange kan du vælge studier og finde det, du leder efter, og jeg synes, der er så meget kontrovers om - Jeg vil kommentere kolinniveauet i mange af disse fødevarer, der er tilgængelige fra mange kilder.

Dette er en meget koncentreret kilde. Du ved, at en Harvard-undersøgelse af kun to og et halvt æg om ugen øger din risiko for prostatakræft med 80 procent? - Der er andre undersøgelser, der ikke viser det samme - Jeg ville gerne sige, at jeg tror, ​​det er min medarbejder. Det er fordi jeg har lyst til, at vi som læger prøver at holde trit med alle magasinerne, og vi læser, men det ser ud til, at der kommer en ny undersøgelse hver måned, der modsiger en anden. - Den store tweak er Verdenssundhedsorganisationen, ikke? ser dem med rette som en slags liglegeme, og det er derfor, de har foretaget undersøgelser og analyser.

Den sidste var i 34 lande, og de viser, at mennesker, der spiser store mængder cholin, typisk i form af æg, har meget mere kræft, især tyktarmskræft. - Tilbage til dig, doktor Miller, vi går frem og tilbage lidt her. - Så æggeblommen hjælper også med at forbedre vores syn, så øjens sundhed, hjernens sundhed og cholin er en stemningsfremmende, så der er en række faktorer, der faktisk fremmer et godt helbred med æg i moderation.

olympiske kvinder cykler

Er bananer fulde af protein?

Bananer(1,6 gramprotein)

Du har hørt detbananerhar højt kaliumindhold (spis en til en krampe i benene!), men de indeholder også ca. 1,6 gramproteini hver kop. De er en bekvem kilde til fiber, præbiotika, vitamin A, B6 og C og magnesium.
12. feb 2021

Kan jeg spise 10 æg om dagen?

Videnskaben er klar, at op til 3 heleægtildager helt sikre for raske mennesker. ResuméÆgkonstant hæve HDL (det “gode”) kolesterol. For 70% af befolkningen er der ingen stigning i total- eller LDL-kolesterol.23. aug 2018

Kan jeg spise 4 æg om dagen?

Samlet set,spise æger helt sikkert, selvom du erspiseop til 3 heleægtildag. I betragtning af deres række næringsstoffer og stærke sundhedsmæssige fordele, kvalitetægkan være blandt de sundeste fødevarer på planeten.23. aug 2018

Hvilke fødevarer er de bedste proteinkilder?

Her er 10 fantastiske kilder til magert protein: 1. Fisk 2. Fisk og skaldyr 3. Hudfrit fjerkræ, hvidt kød 4. Magert oksekød (inklusive mørbrad, mørbrad, runde øje) 5. Skummetmælk eller fedtfattig mælk 6. Skummet eller lavt -fedt yoghurt 7. Fedtfri eller fedtfattig ost 8. Æg 9. Magert svinekød (mørbrad)

Hvilke fødevarer indeholder højt proteinindhold til bodybuilding?

Denne højprotein fisk er fuld af omega-3 fedtstoffer og D-vitamin og har relativt lavt kviksølv, da det er lille og lavt i fødekæden. Prøv at røre dem i kartoffelmos eller blomkål for at skære deres stærke smag. 17. Bøf (øverste eller nederste runde)

Hvilke fødevarer indeholder meget protein til vægttab?

Valleproteintilskud. Når du er presset til tiden og ikke er i stand til at lave mad, kan et proteintilskud komme til nytte. Valleprotein er en type protein af høj kvalitet fra mejeriprodukter, der viser sig at være meget effektiv til at opbygge muskelmasse og kan hjælpe med vægttab. Proteinindhold: varierer mellem mærker.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.