Vigtigste > Fødevarer > Trader joes sundt - hvordan man afregner

Trader joes sundt - hvordan man afregner

Er Trader Joe sund?

FordiTrader Joe'stilbyder et bredt udvalg afsund og raskting, det er let at antage, at det er ensund madbutik. Det er ikke. De gør et godt stykke arbejde med at tilbyde en bred vifte afmad, frasund og rask, minimalt behandlede valg til superforarbejdet skrammelmad.6. okt 2015Fik lidt overbord, Trader Joe's. (dynamisk musik) Åh, det er varmt. Jeg vidste ikke, at jeg blev varm.

Åh åh. ♪ Jeg får mine ferskner i Georgia mm, mm, mm ♪ Hej alle sammen, velkommen tilbage til min kanal. Mit navn er Nikole.

Og vi er på stedet, hvilket ikke sker meget ofte i disse dage. Vi er faktisk i Orlando, Florida. Det er meget varmt.Og vi flyttede her for en kort familieferie. Jeg har Sagey her, hun holder mig selskab. Hej Sagey.

Har du dine legetøj? Har du dine legetøj? Okay, så vi prøver at filme en rigtig hurtig levering fra Trader Joe. Vi bliver på denne Airbnb i cirka en uge. Så vi havde lager, fordi vi planlægger at lave nogle hjemmelavede måltider her.

Så vi spiser ikke bare hele tiden. Så jeg er virkelig begejstret. Jeg har ikke været der, åh Sagey.Jeg skal virkelig være hurtig, fordi Sage mister hende (bip). Jeg har ikke været hos Trader Joe siden jeg var gravid. Det er længe siden.

Så jeg var meget begejstret. Vi har nogle af vores favoritter samt nogle nye ting. Og dette er en købmand for os selv, som det er for mig og Matt, der i øjeblikket er min kameramand, der gør et godt stykke arbejde, Matt.

Og Sagey, selvfølgelig. Hun spiser som tre måltider om dagen, så vi er nødt til at fodre hele familien. Okay, først har vi nogle økologiske æbler.Jeg laver æblesau til salvie. Det er så simpelt. Men æbler er bare gode til snacking med nøddesmør, eller jeg har et bur med gratis økologiske æg.

Åh. Og Sage spiser nu også æg. Så hele familien kan nyde det.

Og jeg har nogle også ♪ Jeg får mine ferskner i Georgien, mm, mm, mm ♪ Chloe griner af mig for det.

Disse er ferskner fra Georgien. Du lugter så godt. Jeg har allerede spist noget.

Vi havde noget i vores havregryn i morges. Sage havde noget fersken for første gang. Og de er lækre fra dem.

Også her har jeg noget havremælk, der ikke er mejeriprodukter. Nu skal du se på ingredienserne, fordi denne kun er vand og havre. Og nogle af dem havde en hel ingrediensliste, der blev vist til Sage.

Og jeg har ikke prøvet det som det er, men jeg kan godt lide den enkle ingrediensliste. Okay, næste har vi vores yndlingsost, som Uventet Cheddarost siger, at den smager som en modnet premiumost. Det smager som dyr, lækker ost, men det er super billigt.

Så er der Pico de Gallo, åh det er krydret. Jeg vidste ikke, at jeg blev varm. Åh åh, måske er det ikke så krydret.

Det har kun jalapenos. Okay, vi får se, hvordan man gør det. Jeg har planlagt et par middage til os, men vi får bare se, hvordan det går, og vi kan.

Jeg kan godt lide at hente ting hele ugen, men jeg har et par bønner. Jeg har to dåser bønner, fordi jeg skal fodre Sage nogle bønner på denne rejse. Jeg har økologiske sorte bønner, økologiske hvide bønner eller hvide nyrebønner.

Så de sorte bønner er gode til mere som ris og hakket oksekød, som en tacoskål. Jeg fik noget gammeldags økologisk havregryn. Det havde vi i morges.

Vi havde nogle af disse ting, jeg lagde dem bare i poserne, fordi jeg syntes, det var sødt. Men vi havde havregryn i morges. Vi havde noget organisk kanel.

Så jeg ville ikke blive vild med krydderierne. Et par grundlæggende. Kanel kan bruges til mange ting, søde kartofler.

Du kan selvfølgelig tilføje det til havregryn og smoothies. Vi har nogle kiks, disse søde kartoffelkiks. Jeg har haft dem før, de er rigtig gode.

Og så elsker jeg de små mini-sandwicher med jordnøddesmør. Mm, jeg spiste dem meget, da jeg var gravid. Jeg er ikke gravid, men jeg spiser dem også meget nu.

De er så gode. Jeg har allerede gravet, det er trøffel-kastanje-mandler. Det eneste jeg ikke kan huske sidste gang de var så salte.

Jeg har lyst til at jeg skal ryste noget salt af, før jeg spiser det Crazy Salty. Så ja, pas på, hvis du ikke kan lide super salte ting. De er salte.

Fik, åh, tre af bagelkrydderierne, fordi jeg bringer nogle af dem hjem, det er Canada. Så godt .Jeg er br jeg tager nogle til mine venner og familie.

Og så kan vi selvfølgelig kun bruge noget her, som avocado toast, du kan lægge det på æg. Det er lækkert. Det gjorde jeg, jeg ville ikke have for mange som olier og saucer.

Så jeg har lige fået avocado-oliespray. Det er ret universelt. Jeg har noget organisk ingefær, hovedsagelig til smoothies.

Jeg har økologisk græsfoderkød, som jeg faktisk kun lægger i køleskabet. Men vi kogte allerede en af ​​dem i går aftes, og det var så godt. Og Sage havde det faktisk kun til frokost.

Oksekød første gang, og hun nød det. Så ja, det er lækkert, kan varmt anbefales. Okay, og kan vi bare tale om dette køkken? ”Det er enormt, jeg elsker det.

Og jeg vil flytte ind på en eller anden måde. Vi nyder virkelig denne Airbnb. Okay, så har vi nogle snacks.

Jeg elsker disse perfekte barer. Min yndlingssmag er et jordnøddesmør med mørk chokoladechip. Det smager som kagedej med jordnøddesmør.

Den er rigtig god. Vi er nødt til at multitaske her. Ja, du vil have mor.

Okay, det er okay. Vil du hjælpe mor? Okay hvad ellers? e er herinde? Matt har noget, bare 100% colombiansk instant kaffe, de gode ting. Og så fik jeg nogle af deres flydende stevia, som jeg kan lide, og jeg får også det hjem.

Jeg måtte afmelde Amazon, da vi har været i lockdown. Så det er rart at have en, der ikke koster $ 30 online. Vi har noget hummus.

Okay, jeg var ikke fan. Vi får se, hvordan det smager. Matt ville have det.

Det er dild pickle hummus. Vi får at se. Og så har vi regelmæssig eller nej, det er kalamata oliven hummus, som jeg er uenig i.

Jeg elsker mine oliven. Du har ikke haft hummus endnu. Matt har hvad æble røget bacon.

Dette er rigtig godt, vi har haft det før. Vi har bananer. Denne pige spiser meget bananer.

Vi har søde kartofler, økologiske. De smager bare meget bedre end konventionelle. Jeg ved ikke, om det bare er i mit hoved, men de er virkelig søde og lækre.

Så jeg steger dem. De er gode til Sagey. Og også for os blot at spise, selv til morgenmad med æg.

Som jeg sagde, ville jeg ikke have meget sauce. Så jeg fik noget, jeg fik en dressing, den krydrede cashew-smør dressing. Dette så ud som om det havde enkle ingredienser.

Hvad jeg ønskede var den grønne gudinde, men de var udsolgt. Dette er rigtig godt, jeg har haft det før. Jeg har det er svært med den ene hånd.

Jeg har et par limefrugter. Åh gud. Og der er mange avocadoer her, fordi vi spiser avocado.

Jeg gør det, vi får en taco-aften. Sage spiser meget avocado, hvilket er fantastisk for hende. Hej, der er mere derinde, men jeg vil ikke tage dem alle ud.

Herovre ved jeg ikke engang, hvad Matt har. Quinoa og sorte bønner tortilla chips. Vi har haft dem før.

brugte cykler til salg

Du har en dejlig knas. Jalapeno aromatiseret majs- og rispust. De ser gode ud.

Vi har økologisk kalkun rykkende. Matt er besat af Jerky - Det var ikke min favorit. t, okay. - Jeg prøvede og - Okay. - Uh. - Uh.

De havde ikke de hårde majsskaller. Så vi fik de organiske tortillaer med blå majs og hvede, så de så sjove ud. Og så en gang til for at købe nogle krydderier, fik jeg lige hendes taco-krydderiblanding, som jeg havde før, og der er intet.

Der er tilsat lidt rørsukker til det. Hun holder begge hummusen. Men det er ret godt. OK, og i denne har vi nogle hampehjerter. Det ser ud til, at vi fik meget, men det er fordi vi planlægger at lave to måltider derhjemme og derefter kun spise ude en gang om dagen.

Så hamphjerter er gode, og Sage spiser dem også ved bare at tilføje et par ekstra sunde fedtstoffer og fiber og protein til alt. Og jeg har noget økologisk babykål. Jeg planlægger at lave grønne smoothies.

Jeg føler mig aldrig helt hjemme eller i min rutine, når jeg ikke har en smoothie. Og da det aldrig er så sundt at spise smoothies som det er hjemme, tror jeg, medmindre det er $ 20 pr. Smoothie. Okay, okay, uanset hvad det er.

Hej, jeg bygger bare deres immunitet. Organisk forårsmix. Så dette er super let, let at kaste, som at lave en salat på to sekunder.

Jeg fik også noget hørfrø. Jeg fik det føjet til vores havregryn i morges. Du kan også tilføje det til smoothies.

Hvad mere er der i det? Organisk baby spinat, igen til smoothies. Jeg har noget organisk crunchy jordnøddesmør. Sage, du rører ved alt.

Åh nej, ikke den ægaften, vi lavede, jeg siger det forkert, gnocchi, blomkålsgnocchi. Jeg ved ikke, er det rigtigt? Med marinara sauce. Det eneste, jeg ikke kan lide ved denne, den smager rigtig godt, og den er virkelig overkommelig, men den har sojaolie i den.

Men bortset fra det er det lækkert. Så jeg ville stadig købe dette igen, og jeg havde det før. Så vi havde det græsfodrede hakket oksekød, gnocchi.

Og så smagte vi en af ​​deres majs- og kålsalater. Jeg klipper, hvad det var, før vi spiste det. Og det var virkelig velsmagende, det jeg har spist en gang før.

Og så to agurker til smo othies. Okay, der er et par ting i fryseren. Så lad os få det.

Okay, for frosne ting. Vi har lige sat Sage i hendes fitness-ting. Se, hvor længe det holder derinde, så jeg har et par forskellige ting til smoothies, men også til salvie, og jeg elsker bare at lave middag og lignende.

Jeg har et par blandede økologiske bær. Nogle organiske, nej, det er bare normale mangobiter. Jeg køber ikke alt økologisk.

Jeg prøver, jeg kan godt lide det beskidte dusin rene 15 stil, og så har jeg to ting fra økologiske bær, fordi du kan tilføje det til smoothies, men jeg kan bare tø det, mos det eller tilføje det som Salies havregryn eller noget lignende for os begge. For begge er det for os alle, der er tre. Matt har disse chipotle og veggie quesadillas.

De ser gode ud. Jeg køber normalt ikke færdiglavet ris, men teknisk set er vi på familieferie, selvom vi stadig arbejder her, jeg ville bare have noget enklere, dette er bare økologisk naturlig ris, du kan gøre det i mikrobølgeovnen, men jeg kan godt lide det blive sat op kan gøre p også. Fordi jeg normalt ikke bruger en mikrobølgeovn.

Så ja, det er bare brun ris, økologisk. Sage har ikke spist ris endnu, så jeg kan blande dette i noget, men vi kan bare lave mere også. Jeg prøver bare at bruge rester fra vores tacosto til at lave et andet måltid også.

Noget i skåle. Okay, så har jeg Channa Masala. Det er ligesom en lidt kikærter curry Før det er rigtig godt, så jeg kan få det med risen, jeg fik ikke naanen, og så kan du tilføje siden forårssalat og så har du et måltid, sådan har jeg altid prøv at tænke på måder at kombinere forskellige ting på, så vi med glæde kan genbruge rester.

Så er dette bare en organisk blanding af tropiske frugter. Smoothies, eller jeg troede, det ville være rigtig velsmagende for Sage, bare bland det sammen og snig et par greens ind. Du kan lave babykål eller spinat her, blande det, og så får de sunde greens og jern og sådan, men også de lækre frugter t, så.

Jeg havde meget sjov med at lave Sages måltider. Jeg lyver ikke. Okay, jeg har to poser med det, men vi spiste en i aftes, blomkåls-gnocchi, åh det er så godt.

Du skal gøre det rigtigt. Tilsæt ikke vandet, som det står på pakken. Du steger det bare i en gryde, tørrer det.

Med ligesom jeg tilføjer lidt avocadoolie, vil du ikke have den gummiagtig og våd også. Så lav bare frossen mad, og det er sådan, jeg gør det. Den er rigtig god.

Hvis du vil se, hvad jeg spiser i Florida på en dag, skal du give mig en kommentar nedenfor og give denne artikel en tommelfinger op for mig at vide. Og det kan jeg helt sikkert gøre for jer og vise jer nogle af de måltider, vi skal lave for at give jer ideer derhjemme, eller hvis I rejser som familie eller dig selv. Jeg har også nogle økologiske broccoli-blomster.

Jeg dæmper dem bare for Sage. Det er alt for meget sjovt der, billigere end de friske. Så disse var begge billigere frosne end friske.

Og da jeg kun damper dem og for det meste purerer dem alligevel, betyder det ikke noget. Så og alligevel er dette rigtig godt, hvis du bruger det til omrøring og sådan. Det behøver ikke altid at blive købt frisk.

Og frosne fødevarer smager ofte bedre, afhængigt af hvad de er. Ligesom frugt er den altid smuk og moden og sød. Og nogle gange, når du køber det frisk, er det bare et spil. (Sage skriger) Men du ved, frugten her har været rigtig god på det seneste.

Okay, det er alt, hvad vi har hentet. Jeg laver faktisk en hurtig smoothie til os, inden vi tager afsted. Så jeg skal faktisk bruge nogle af de ting, jeg købte til vores næste lille snack.

Så tak for at kigge. Som tidligere nævnt, glem ikke at give denne artikel tommelfingre, hvis du nød det. Undskyld, hvis kvaliteten eller tonen er lidt anderledes, vi arbejder bare Matt og mig her.

Og jeg ville bare filme en lille Trader Joe's bytte. Så tak for at se. Og lad mig en kommentar nedenfor, hvis der er noget, vi skal prøve, mens vi er her.

Og jeg ved ikke, hvornår dette går op, men ja. Tak fordi du kiggede med. Abonner.

Og jeg ses jer i min næste artikel. Farvel gutter. Matt er den bedste og hjælper mig med mine artikler.

Læg dagligvarer væk. Hjælp mig med at lave en hurtig smoothie. - Er det frossent. - Uh, ja.

Sage ser på 'Cocomelon'. Alle er glade. Ja.

Ja. (dynamisk musik)

Er Trader Joes frossen mad sund?

Trader Joe'stæller blandt de mest populære købmandsforretninger i landet af fremragende grund. Priserne er lave, kvaliteten er høj, kundeservicen er usædvanlig og - ifølge autoriserede ernæringseksperter og diætister - mange afProduktersolgt af denne særlige kæde er både smagfuld ogsund og rask.11. jan. 2021

Trader Joe's har mange færdigretter, der gør middagsforberedelsen meget lettere på travle aftener, fra salater i poser til færdiglavet sushi til opvarmning og spisning af supper, det er ikke altid let, men med en varm mandelcroissant i hånden og en dampende kop kaffe Det er meget nemmere at fremstille croissanter, men det tager dage, og heldigvis har Trader Joe's en løsning Trader Joe's mandelcroissanter kommer i en pakke med fire frosne til forberedelse eller dækket natten over ved stuetemperatur, så dejen kan tø op og hæve sig i om morgenen Du skubber croissanterne i ovnen og et par minutter senere har du croissanter, der er mindst lige så gode, hvis ikke meget bedre end dem, du får fra dit købmandbageri. Den frosne gang og købmandsforretninger over hele landet er hjemsted for en ny slags behandler Bliv et ismærke blev den mest populære solgte pintat-købmand over hele landet, hvilket kan være grunden til, at Trader Joe's introducerede sin egen hvide is. De startede med to varianter at vælge imellem: Jojo's Cookies og Light Cream Ice Cream og Trader Joe's Light Chocolate Peanut Butter Ice Cream, der giver eller tager kalorier hver og Local Ice Cream - tilmeld dig hos os, hvis du vælger Trader Joe's Liteice Cream gennem Hilo.

Toptrader Joe's sort er ikke sødet med et tilsætningsstof, der vides at forårsage gas hos nogle mennesker eller i en skål, dette ville være mit eneste ønske. At lave en traditionel pizzaskorpe fra bunden tager meget tid, og hvem vil virkelig tage det hele tiden at lave pizzaskorpe, hvis du har lyst til et hurtigt hverdagsmåltid, skal du træde ind i Trader Joe's Broccoli og Kale Pizza Crust Sollignende Trader Joe's Blomkål Pizza Skorpe Broccoli-versionen har bestemt en tydelig vegetabilsk smag, dog en der passer godt til tomatsausost og andre påfyldninger, som den for det meste er lavet af, roccoli og sortkål, og den er sundere end traditionel pizzadej. I den forstand, medmindre du ikke er en broccoli-fan, og i hvilket tilfælde du bare vil vælge en af ​​Trader Joes andre smag, er Nokey en klassisk italiensk skål med kartofler og mel, undertiden lavet med ricotta og undertiden endda haresmør squash kastet i blandingen, men at gøre det selv kan være en opgave, og heldigvis er de fleste versioner fyldt med Trader Joes og deres blomkål, intet større behov med blomkål cassava mel kartoffelstivelse olivenolie og salt, du kan tilberede dem, men ifølge Trader Joe den nemmeste måde at koge blomkål uden nøgle er at stege den og gøre den for sprød i en gryde, så den bliver flot gyldenbrun på ydersiden og forbliver øm og let sej på indersiden, ligesom originalen, den er hurtig nok til en aftenaften , chic nok til en date-aften, og hvis du beslutter dig for at lide det, har Trader Joe's også andre velsmagende smag, en af ​​de mest af thailandske retter er getti ng dessert, men når vi ønsker den samme dessert derhjemme, behøver du ikke er nødt til at tænde ris kokken er eller gå i butikken på udkig efter den perfekte mango, for nu kan du få mango klæbrig ris med Trader Joe's Getting ready spring rolls. en pose, og du koger den enten ved at bage den eller stege den i gryden.

Boller er så lækre, at de endda blev udnævnt til en af ​​Trader Joes 50-års jubilæumsprodukter, klemt mellem majsbrødchips, uventet cheddar og kikssmør, hvad er Trader Joes favorit hele tiden. Se ikke længere end til frysegangen, hvor Trader Joe's Mandarin Orange Chicken har haft titlen i årevis. Denne titel blev introduceret i 2004 og er stadig en favorit, smager lige så god som leveringen, men er klar i en brøkdel af den tid, det tager det tager, indtil maden ankommer til døren Kyllingestykker spiser saucen i en varm gryde og rør dem derefter sammen, indtil den krydret-søde sauce klæber til enhver sprød kyllingestørrelse kylling, er ikke din ting - der er nu et kød- gratis også Version af dette kommer i en million anvendelser, du kan servere det med Trader Joe's Rice Blomkål Pan og noget dampet broccoli eller tilføje det med en scoop Trader Joe's Sesame Crunch Chop Aliquat til en velsmagende frokost på YouTube-kanalen, og det er Abell så du ikke går glip af en eneste

Hvorfor Trader Joe's er så billig?

I dag er 80% af de produkter, der transporteres afTrader Joe'ser butiksmærker, fortalte en talsmand for virksomheden Kiplinger. Købmanden siger, at den store vægt på butiksmærker hjælper med at holde omkostningernelavfordi det køber direkte fra leverandører, når det er muligt (ingen mellemmand-markering) og derefter sparer besparelserne videre til sine kunder.4. sep 2020

Denne artikel er sponsoreret af CuriosityStream. Brug linket i beskrivelsen for at se tusindvis af dokumentarfilm og eksklusive og reklamefrie artikler fra dine yndlingsskabere på Nebula uden ekstra omkostninger. Det er 17:00

Du har bare et skift i din lille mejeriby i Winsconsin. Du er på en aftentur i New York. Middag kalder i forstæderne til St.

Louis. Så træder du ind i købmanden og transporteres pludselig til et helt andet sted: parkeringspladserne er aldrig store nok her, køerne er altid lange, og det er lidt eventyrlystent at vælge pitabrød. Her er du krævende - du sætter pris på forskellen mellem mezzelune og ikke-mezzelune ravioli.

Hvad er dette mærkelige, alternative univers? Og hvorfor er alle så skandaløst venlige? Vi er lige kommet ind på den 15.000 kvadratmeter store Californiens ambassade. Eller mere præcist, Trader Joe er i dit område. Ligesom sit moderland, Californien, gør Trader Joe's alt lidt anderledes, har intet loyalitetsprogram, ingen selvkontrol, næsten ingen reklame, ingen onlinebestilling og ingen kundedata.

Enten finder du sine 25 cent detailbananer quirky og charmerende eller uendeligt ulækkert mærkeligt, Trader Joe's er en populær amerikansk købmand - det vil sige, du finder ting som Veggie Burger med Almond Butter Turmeric Coleslaw, produkter og snacks , men få ting af daglige fornødenheder såsom batterier eller tandstikkere foretager rutinemæssige besøg, men ud over hendes normale, store købmand. Dets tilhængere sætter pris på dets billige og store udvalg af vine og diæt eller madbegrænsningsvenlige muligheder, såsom veganske, kosher og glutenfri mad. Det kan være den eneste ikoniske købmand, Facebook-fanegrupper og personale for livet.

cykelvedligeholdelse

Det gør selvfølgelig noget helt andet. Den første ting du måske bemærker, når du går ind i en Trader Joe's, er dens overdådige tropiske og nautiske tema. t Føler dig som en almindelig butik, fordi dens gange ikke gentager rækker med lignende ting.

Snarere er det mere som en sammenhængende designet temaparktur - ikke overraskende i betragtning af sin inspiration. Før kæden åbnede, var dens grundlægger Joe Coulombe på Disneylands jungleride. Den samme navn Joe i supermarkedets historie er en sømand på åbent hav, der bringer eksotiske dagligvarer fra fjerne steder.

Ledere bærer lette, afslappede hawaiiske skjorter, nogle gange med en leis, og bliver officielle kaldet 'kaptajner'; assisterende ledere er 'første venner'. og almindeligt personale 'besætning'. Væggene, gangene og gulvet er dekoreret med tiki-mønstre i træ.

Ind imellem finder du Trader Joe's anden overraskelse og en af ​​de vigtigste ingredienser for hans succes - der er næsten ingen mærkevarer. Cirka 80% af alle produkter bærer Trader Joe's label med et unikt emballagedesign og kreative, ofte bizarre navne. Den gennemsnitlige shopper kan muligvis kun se ét logo og design fra indgang til udgang - i skarp form i modsætning til den gennemsnitlige købmandgang, hvor hvert produkt uafhængigt kæmper for din opmærksomhed.

Og alligevel, hvad der måske kan overraske selv de hyppigste kunder, Trader Joe's ejer ikke fabrikker. Det laver ikke mad, bygger eller opretter sine opskrifter. I stedet nærmer virksomheden et eksisterende brand eller omvendt og lukker en aftale.

Trader Joe's kan sætte sit navn på populære, forudtestede fødevarer af høj kvalitet. Producenten får i mellemtiden en ny indtægtskilde fra en kunde, der regelmæssigt køber i løs vægt og betaler ved levering i stedet for at opkræve forsendelsesgebyrer som de fleste købmænd. Begge forpligter sig til at opretholde fortrolighed - og gensidigt forpligter sig til aldrig at indrømme aftalen.

Der er dog nogle smarte måder, du kan komme omkring dette på. Når American Food and Drug Administration husker et produkt, offentliggør deres producenter ofte offentlige lister over alle de butikker og mærker, hvorunder det sælges. Blog Eater brugte Freedom of Information Act anmodninger om at få disse lister og nummererer mange af Trader Joes leverandører.

Mens nogle af dets produkter virkelig er eksklusive, er mange meget mindre ændringer, forskellige proportioner eller endda nøjagtige replikaer af produkter, der er tilgængelige andre steder - hvilket betyder, at du akavet kan sammenligne priser direkte. For eksempel er der White Cheddar Macaronioni, opdaget at være identisk med Annies mærkeversion, men 50% billigere hos Trader Joe's. Dens Veggie Sticks er de samme som Good Health Natural Foods undtagen et par ingredienser, selvom de er mindre end halvdelen af ​​prisen på at sælge mistænkeligt lignende produkter som Wonderful Pistachios, Naked Juice, Frito-Laychips og Stauffer's Animal Crackers.

Denne private label-strategi er ikke unik. Whole Foods har et lignende mærke kaldet 365, og Costco har sin Kirkland Signature. Trader Joe's har dog valgt produkter og positioneret dem godt nok til, at købere kan se deres brand som Trader Joe's.

Med andre ord føler kunderne, at de handler hos en premiumforhandler som Whole Foods, mens de er til generiske mærkepriser - det bedste fra begge verdener. Ulempen ved denne strategi er, at produkter og relationer kommer og går. Da hver butik kun sælger omkring 4.000 unikke produkter sammenlignet med en købmands gennemsnit på 40.000, styrer den omhyggeligt lagerbeholdningen, og kunden betyder, at du konstant er skuffet, da dine yndlingsartikler afbrydes uden for sæsonen.

Denne strenge lagerstyring er også grunden til, at artikler så ofte er udsolgt. Trader Joe's indkøb direkte fra producenterne og hans butikker har små baglokaler, hvilket betyder, at lastbiler leverer nyt lager hver dag, og det er en vanskelig kunst at perfektionere at forudsige efterspørgsel. Virksomheden begyndte med privat mærkning i 1972, 5 år efter at have åbnet sin første butik i Pasadena, Californien, som stadig er åben i dag.

Siden da har virksomheden udvidet til over 500 butikker i 42 stater plus DC med den underlige undladelse af Hawaii i betragtning af sit tropiske tema. På trods af denne vækst vil de fleste sige, at den har bevaret denne underskrift nabo-følelse. Hver af sine 500 butikker ansætter kunstnere til at håndtegne sine tegn og afspejle lokal kultur.

Mærket minder om en enklere tid - en med færre teknologi - en, som personalet var vidende om og behandlede kunder som venner. nostalgisk - på en eller anden måde kendt, selv for dem der aldrig har levet i en sådan tid. Kasserne har ingen transportbånd, skalaer eller tv-skærme, og i stedet for et offentligt adressesystem bruger medarbejderne en bogstavelig dørklokke - en ring til at ringe til yderligere kasserer, to til generel assistance og tre til at underrette lederen.

Gratis prøver distribueres bredt, og hver butik træffer sine egne merchandising-beslutninger baseret på lokal smag. Vigtigst er det dog, at dets folk er færdighedsbaserede, men personlighedsbaserede - det rekrutterer kun lyse, energiske, snakkesalige udadvendte. Kunden har altid ret her - nogle har rapporteret vellykket returnering af døde planter eller tom emballage uden kvittering.

Besætningen hjælper gerne med at transportere dagligvarer, udtrykker instruktioner om at droppe alt, hvis en kunde kontaktes af en eller anden grund. De vil altid guide dig til et produkt og ikke bare fortælle dig, hvilken gang det er i. For at tilskynde til disse interaktioner opfordres medarbejderne til at opbevare produkter hele dagen, hvor de er i tæt kontakt med kunderne snarere end før eller efter åbningstiden .

Og da disse opgaver er både fysisk og socialt krævende, skifter medarbejderne ofte mellem dem. Opgaven med at hilse på kunderne ved døren, 'styrmanden' i Joe's sprog, tildeles ikke mere end 1 time ad gangen. Og arbejde i kasseapparatet i maksimalt to timer.

Samlet set placerer alle disse egenskaber Trader Joes i en uofficiel familie af mærkeligt lignende West Coast Atlantic-heart-mærker med personlighed sammen med virksomheder som In-N-Out og Costco. Alle tre har en grænsekult, virkelig lave priser, en reflekterende top-down ledelsesstil og behandler medarbejdere ikke som forbrugsstoffer, men som nærede aktiver. Åh, appellerer til kunder, der har penge, men er sparsomme.

En person, der nyder komforten i et lille, lokalt hjem, mens han føler sig lidt eventyrlysten på samme tid. Alle blev grundlagt af karismatiske personligheder i det sydlige Californien. og forblive hemmelige om deres interne processer.

Trader Joe's hovedkvarter i Monrovia, Californien er slående ubeskrivelig, og virksomheden tager sjældent interviewanmodninger. Selvom Trader Joes grundlægger Joe Coulombe døde i februar, er hans arv ubestridelig et sted, hvor alle - kunder og ansatte - behandles med respekt. Nogle vil sige, at det for det meste er en facade - at dens mad måske ikke er så sund som man ville tro, virksomheden er ikke toppen af ​​miljøbeskyttelsen, som du ville blive ført til at tro, og den nationale kæde kan pr. Definition ikke være lokal.

Hvis du er helt ærlig, har stedet en let snobbet følelse. Men uanset om du er fan eller ej, kan du ikke lade være med at beundre hans opfindsomhed: at opbygge et brand, der virkelig går ud over et navn, logo og mission statement. Trader Joe har succes, fordi den eksporterer Californien.

fordelene ved cykler med fast gear

Uanset hvem du er, eller hvor du er, alle er venlige her, alt er farverigt, og livet er simpelt. Jeg kan normalt ikke lide at tale om uudgivne artikler, men en der har været på min liste i et stykke tid er et andet mystisk, populært firma: Lego! Jeg er ikke sikker på, om denne artikel nogensinde vil se dagens lys, men i mellemtiden anbefaler jeg stærkt at tjekke dokumentarfilmen 'The Secret World of Lego' på CuriosityStream. Det er fyldt med interessante historier som, vidste du, at der er en kyst i Storbritannien, hvor Lego-stykker lejlighedsvis skyller i land? Når du ser denne artikel, har jeg stærk mistanke om, at dokumentationerne om teknologi, videnskab og natur vil kunne lide på CuriosityStream, og jeg ved endda på, at du i øjeblikket endda har lidt mere fritid til at udsætte dine tanker alt, hvad der går videre, fra nu af er der et helårsabonnement på kun 12,12 dollars! Og det inkluderer adgang til vores nye streamingtjeneste Nebula, hvor du kan se mange annonceringsfri og endda eksklusive artikler fra dine foretrukne YouTubes.

Brug linket i beskrivelsen for at tilmelde dig, og du vil snart modtage en e-mail med adgang til Nebula.

Hvad skal jeg ikke købe hos Trader Joe's?

Gem dine kontanter på disse seks produkter, der erikkeværdiat købeTrader Joe's.
  • Kød og skaldyr. 'Det er så meget dyrere, og ærligt talt tror jeg, at pakkerne ikke har et ton i dem,' siger Greutman - især kyllingen.
  • Ris.
  • Frosne sider.
  • Vitaminer.
  • Visse kornprodukter og snacks.
  • Økologisk mælk.
15. jan. Dec 2019

Dette er de 10 bedste ting at købe hos Trader Joe's i 2021. Velkommen tilbage til kanalen, jeg er YouTube Deal Guy, Matt Granite. Fra Trader Mings mandarinstørrelse til de bedste forberedelser med chipdip-dip samt alle 1 lykønskningskort.

Ja jeg elsker dig. Forresten, hvis du abonnerer og dine meddelelser er aktiveret, så elsker jeg dig endnu mere. Hvis du kan lide dette indhold, bedes du give denne artikel et tommelfinger, jeg tager dig med til en lokal Trader Joe's butik.

Afdæk nogle hemmeligheder, dagens artikel er ikke sponsoreret af Trader Joe's, og hvis du har nogen indsigt at bidrage eller dele, så gør det. Min Insider Deal Guide SMS Club telefonnummer fire fire nul to ni otte to en otte en er, hvordan du kan få fat i mig stramt. Og nummer et i, hvad Trader Joe skal købe, den uventede cheddarost er ikke kun en stor gevinst for 2021, men Bon Appetit-magasinet er lige afsluttet, ligesom mange madblogs rundt om i verden Land og i min husstand er dette en af bedste oste, du kan købe hvor som helst.

Denne cheddarost med det subtile antydning af parmesanis er virkelig en spilskifter. Nummer to af de ting, der skal købes hos Trader Joe's i 2021, er lykønskningskort. Og især hvis du er lige før Valentinsdag eller lige før mors dag, forresten, hvis du vil have et ubrugeligt stykke Matt Granit-quiz, blev jeg født på mors dag, men det resumé, du kan finde her, bringer ofte lykønskningskort op af bedre eller lige kvalitet Sammenlignet med de dollaraftaler, du fik på Dollar Tree.

Bare af en eller anden underlig grund ved mange mennesker ikke, at du kan købe gode lykønskningskort til en dollar hos Trader Joe. Nummer tre af de ting, der skal købes hos Trader Joe, og det er her, tingene skal ske. Bliv meget seriøs, når jeg snakker om den øverste frosne forretter, nogle forretter, og vi taler om desserter senere i denne artikel, men lad os starte med det Det bedste af det bedste.

Jeg hentydede allerede til Trader Mings Mandarin Orange Chicken, fantastisk! Men de dampede kyllingesuppeknuder, på størrelse med Din Tai Fung. Jeg bor i en by med en af ​​de største Chinatowns på kontinentet, og de dumplings, du kan finde på Trader Joe'smimic, er nøjagtigt hvad jeg ville finde i en af ​​mine yndlingsvægkinesiske restauranter, den japanske Fried Rice hos Trader Joe's er lækker, Pork Gyoza Potstickers er en frossen starter, også uden for denne verden. Mens jeg skifter fokus til nogle af de italienske tilbud, bragte den blomkålsgnocchi, min kone, mig for at prøve, at jeg syntes, det var afskrækkende, er enestående, pizzadejen er fantastisk, den blomkålspizzaskorpe har eksisteret, siden den solgte mere end 10 millioner gange i de seneste introduktioner, og det er en stor gevinst for 2021.

Fjerde af ting, du skal købe Trader Joe's, Flowers. Og jeg har tjekket blomsterlister i større købmandsforretninger og hele fødevarer, og jeg vil fortælle dig Mere med hensyn til kvalitet end kvantitet y, Trader Joe's har stor fortjeneste især for deres potteplanter. Et af de bedste valg af tulipaner, du vil se om foråret, og mange af de bedste buketter af roser og blomster er perfekte til at tage væk til jubilæer, fødselsdage eller en lejlighed som, desværre, jeg løb ved et uheld over dine designer solbriller, når de kom ud af bilen faldt, og jeg var for travlt til at se, hvad jeg lavede.

Det skete for nylig, og jeg undskylder igen min kone. Nummer fem af de ting, du skal købe fra Trader Joe's spiritus, fortæller jeg dig med det samme, at hvis din lokale Trader Joe's kan sælge spiritus, er øl- og spiritusvalget fantastisk. Vintage Ale på $ 6 er virkelig et knudepunkt for Trader Joe's, hvor den fortsætter med at fejre sin tyske arv.

Drinkhacker-bloggen understøtter fortsat sølvtequilaerne. Og selvom jeg ikke ved meget om tequila, hvis du kunne forestille dig, hvor meget mere vred jeg ville være, hvis jeg var fuld, ligger priserne omkring $ 20. Og de brandede likører er ofte 5 til 10% mindre end en konkurrent i dit samfund .

På sjette plads er der chips, dip og de hotteste snacks. Og rolig, vi gør det samme med desserter i slutningen af ​​denne artikel, de mest populære ting og hvad jeg har prøvet; de kringler med jordnøddesmør er næsten en religiøs oplevelse for mig. Trader Joes middelhavshummus er fantastisk.

Spinat- og artiskokdypen er også et must-have, og den findes på madblogs over hele landet. De krydret kale chips, jeg troede ikke, jeg nogensinde ville prøve disse, men jeg spiser mine egne ord, og jeg spiser dem ofte, som de er to forskellige mennesker, når det ikke er klart. The Organic Blue Corn Tortilla Chips Hjemmesiden billism.com, der tidligere fremhævede mig, har angivet Organic Blue Corn Tortilla Chips som en topkøbsliste for at have enorme følgere er noget, som enhver seriøs snacker har brug for at prøve.

De kandiserede pekannødder til fortjeneste eller pecanshover omkring $ 4 pr. Fem ounce er bestemt et kig værd, A skal se hos Trader Joe's i 2021. Nummer syv af krydderierne. Selvom jeg lægger en stjerne ved siden af ​​dem.

Krydderi som helhed, meget når du handler i Costco, selv Aldi, søsteralternativet til Trader Joe. Har gode priser på krydderier. Trader Joe's er ikke nøjagtigt, hvor jeg vil fylde hvidløgspulver, men deres kreative krydderier, åh, hvad er de gode? Så lad os være specifikke med alt andet end bagel- og sesamkrydderiblandingen af ​​lækre fisk, fjerkræ og bøffer.

Når vi taler om kød på det ottende sted, hvad man skal købe hos Trader Joe's, er det en anden anelse om, at denne artikel ikke er, fordi jeg ikke var sprængt væk ved at vælge Trader Joe's. Hvis du har haft nogen anden erfaring, så lad mig det vide. Men hvis du kan børste afdelingen for fersk kød til side og rette din opmærksomhed mod chorizoen.

Åh min Gud, det er her, det bliver spændende. De forskellige pølser tilbyder hos Trader Joe's, fænomenale. Chorizo-tilbudene er også, og selvom jeg ikke har prøvet soja chorizothis personligt, vises den som et af Trader Joe's mest populære Reddit-fora i 2021-aftalen, hvilket også kan være lidt kontroversielt.

Lad os tale om desserterne. Og ikke kun desserterne, men hvis du leder efter bagetilbehør, er det organiske kakaopulver til smoothies, varm chokoladetrillinger og i mit tilfælde boble-te enormt. En til to dollars mindre end Hershey's og efter min erfaring mere lækker.

De tredobbelt ingefærsnaps er en fanfavorit og kan være lidt nostalgisk for nogen i din husstand. De mørke chokolade jordnøddesmørkopper er spektakulære og er blevet bedømt af Bon Appetit-læsere som Trader Joes foretrukne dessert slik. Candy cane joe-joes er et must-have, mini mochi, fantastisk, og jeg elsker mochi, og jeg fortsætter med at gå tilbage til disse, de væk bananer, som er frosne bananer dækket af chokolade og TJ's New York-stil ostekage, absolut niende på listen.

Vi bliver lidt mere fordøjelige på 10. plads, inden jeg går ind på bonustilbudene. Det handler om pasta, men mere specifikt kan Trader Joe's Italian Tortellini måske lide noget lige ud af din yndlings italienske restaurant. Mac og ost bid er også lækre.

For bonustilbudene og tak for at have set artiklen indtil videre, hvilket helt sikkert minder mig om, at jeg har flere venner på YouTube, end jeg nogensinde har gjort i gymnasiet eller et hvilket som helst andet stadie i min voksenalder, er personlig plejeafdelingen af ​​Trader Joe bestemt en mindre område af butikken, der er meget god til at arbejde. Hendes badeprodukter er fænomenale, men især Lemon Verbena French Soap, som er meget populær i vores husstand, blid på hænderne og vores favorit selv i de tørre vintermåneder. Bonus nummer to, korn.

Og hvis du er okay med at give væk Cheerios og Froot Loopsin til gengæld for Joe O's, finder du den perfekte kombination af pris og kvalitet. En pakke i fuld størrelse korn starter på omkring $ 2 og er omtrent halvdelen af, hvad du betaler for mærkenavnet i en stor købmand - den et år gamle datter er meget kræsne med sin kornprodukter. Hun kan se et generisk butikalternativ en kilometer væk, og hun vil med øjnene bare skubbe hele skålen korn og muligvis hælde noget tilbage på bordet, husk at hun vil have sine Froot Loops, men Joe O's er noget, de accepterer og vil tolerere, og det er bedre for tegnebogen.

Og for bonus nummer tre, fordi jeg har lyst til at være i problemer, hvis jeg ikke i det mindste antyder de 19 cent bananer. De 19 cent en banan, der giver en Trader Joe's, åh, de har eksisteret i lang tid, og selvom dette ikke er nyt i 2021, skal du huske, at Trader Joe's friske frugt- og frugtsortiment forbedres meget. Og hvis du kan finde noget, der er sæsonbetonet, vil du sandsynligvis finde en håndplukket vare af meget bedre kvalitet i år, end du ville have fundet sidste år.

Sidste år ville jeg ikke have sat frisk frugt på et topvalg hos Trader Joe's. I år er det en bonus. Og vi får se, hvordan tingene udfolder sig, når året skrider frem i år, hvis jeg glemmer noget, eller hvis du er helt uenig i noget eller har noget andet at sige, lad mig en kommentar, jeg er sikker på, at jeg vil nyde denne artikel og Jeg vil meget gerne trække dine kommentarer og bruge dem i artiklen og give dem kredit.

Så tak for at se, giv denne artikel tommelfingre, hvis du kunne lide det, abonner, slå dine meddelelser til, og det er gratis at deltage i min Insider Deal Guy Texting Club fire fire nul to ni otte to en otte en, fire fire nul to ni otte to til de otte, så jeg regelmæssigt kan dele nogle ekstra hemmeligheder og indsigt med dig, ikke alt for ofte, fordi jeg ikke vil spam dig. Okay, jeg elsker dig, tak fordi du så det. Farvel.

Er Trader Joe virkelig organisk?

Trader Joe'sProdukter kommer fra ikke-GMO-ingredienser. Alleøkologiskprodukter, uanset mærke, er pr. definition ikke-GMO.

Ejes Aldi's af Trader Joe's?

Ejetaf et tysk firma ved navn Albrecht Discounts,ALDIer en købmandskæde, der startede i Tyskland i 1948.Trader Joe's, selvom det måske er baseret i det sydlige Californien, er det faktiskejetaf Albrecht Rabatter.

Hvad betyder det, når de ringer til Trader Joe?

Toklokker betyderat der er behov for en ekstra medarbejder ved kassen for at besvare en kundes spørgsmål. Treklokkersend en advarsel om, at der er behov for en manager i registret. Lyt efterklokkerunder dit næste besøg iTrader Joe's, og se om du kan dechiffrere koden.

Hvorfor er Trader Joes medarbejdere så glade?

Den venlige stemning afTrader Joe'skommer ikke kun fra individets personlighedermedarbejdere, men af ​​virksomhedskulturen, de er en del af. Vi vil give kunderne en oplevelse, som du ikke kan få et andet sted, ”siger SeattleHandler Joe's medarbejder.14. sep 2020

Hvorfor er Trader Joes-brødet så dårligt?

Ingen. Nul. (De har heller ikke kunstige smagsstoffer, farver, MSG, GMO'er eller delvist hydrogenerede olier.)Trader Joe'sforklarer deres holdning til kunstige konserveringsmidler som denne: 'Konserveringsmidler bruges i mad til at forhindre ødelæggelse og for at opretholde næringsværdi, udseende og / eller smag i længere tid.16. jul. Dec 2019

Hvorfor er Trader Joes produkter så dårlige?

Producerer. Køb ikkeproducererTrader Joe'sifølge Kitchn, fordi det gårogså dårligthurtig. Priserne er gode på TJ'erproducererog udvalget er anstændigt, men det ødelægger hurtigere de ting, du køber på dit lokale landmandsmarked eller supermarked i store kæder.22. juni. Okt 2018

Hvilke fødevarer er gode at spise hos Trader Joes?

Healthy Trader Joe's - Morgenmadstuff. 1 vanilje havre. Lad os være ægte, havre natten over er ikke så svære at lave selv. Men hvis du er doven som mig, kan disse være en livredder 2 Raw Shelled Hamp Seeds. 3 økologisk hørfrø måltid. 4 glutenfri havre. 5 spiret brød.

Hvorfor er Trader Joes godt for dit helbred?

”De er en god kilde til antioxidanter og en af ​​de få fødevarer, der indeholder planteformen af ​​omega-3 fedt, som kan hjælpe med at reducere risikoen for hjertesygdomme,” siger de.

Er der en 7-dages sund Trader Joes-måltidsplan?

Jeg har skrevet om mine Trader Joe's Pantry-hæfteklammer før, min favorit Healthy Trader Joe's Snacks, delt dagligvarebutik med jer og delte for nylig en 7-dages Healthy Trader Joe's Meal-plan og indkøbsliste. Imidlertid indså jeg, da jeg sammensatte den madplan, at der var masser af opskrifter, som jeg kunne have sat på den, men ikke havde plads.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.