Vigtigste > Fødevarer > Watt til forbrændte kalorier - enkle svar på spørgsmål

Watt til forbrændte kalorier - enkle svar på spørgsmål

Hvor mange kalorier er lig med 1 watt?

0,24 kalorier“Reglen på 3.500 kalorier pr. Pund er forkert” Det første kirurgiske forsøg på kropskonturering var i 1921, da en danser ville forbedre formen på hendes ankler. Kirurgen skraber tilsyneladende for meget væv og binder suturerne for stramt, hvilket resulterer i nekrose, amputation og den første registrerede retssag mod fejlbehandling i plastikkirurgisk historie. Dagens fedtsugning er meget sikrere - kun omkring 1 ud af 5.000 patienter dræber, mest af ukendte årsager - en blodprop i lungerne eller perforeringer i dine indre organer.

Fedtsugning betragtes i øjeblikket som den mest populære plastikkirurgi i verden, og dens virkninger er faktisk kun kosmetiske. En undersøgelse offentliggjort i New England Journal of Medicine evaluerede overvægtige kvinder før og efter at have mistet ca. 20 pund fedt fra deres kroppe, hvilket resulterede i næsten 20% fald i deres samlede kropsfedt. Typisk vil du kun tabe 5-10% af din kropsvægt i fedt, og du vil få betydelige forbedringer i blodtryk, blodsukker, betændelse, kolesterol og triglycerider, men fedtsugning suger: ingen af ​​disse fordele dukkede op efter massiv fedtsugning.

Dette antyder, at subkutant fedt, fedtet under vores hud, ikke er problemet. De metaboliske virkninger af fedme kommer fra det viscerale fedt, der omgiver fedt, eller de invaderer endda vores indre organer, som fedtet, der marmorerer vores muskler og lever. Den måde, du mister det fede, farlige fedt, er ved at spise færre kalorier, end du forbrænder.Enhver, der har set The Biggest Loser Shows ved, at de begrænser nok kalorier og træner hundreder af pund kan gå tabt. Tilsvarende har der i den medicinske litteratur været tilfælde af, hvad nogle omtaler som 'super fedme', hvor enkeltpersoner har mistet op til 374 pund, stort set uden professionel hjælp og afskrækket fra at cykle to timer om dagen og pundene om måneden i årevis Reducer indtag til 800 kalorier om dagen, hvilket er omtrent hvad nogle koncentrationslejrfanger fik under Anden Verdenskrig. Da Oprah udløste et vægttab på tv, trak han en vogn fuld af fedt ud, hvilket repræsenterer de 67 pund, hun fik med en meget lavt kalorieindhold, der er gået tabt.

Hvor mange kalorier var hun nødt til at afskære på fire måneder for at opnå dette? Kontakt førende ernæringsbøger eller kontakt pålidelige myndigheder som Mayo Clinic, så lærer du den enkle regel om vægttab: et pund fedt er 3.500 kalorier. Citat fra Journal of the American Medical Association: I alt 3500 kalorier svarer til 1 pund kropsvægt, hvilket betyder, at hvis du reducerer dit indtag med 500 kalorier om dagen, mister du 1 pund om ugen. 500 kalorier om dagen x 7 dage = 3500 kalorier eller 1 pund kropsfedt.

Den enkle vægttabsregel, der bare ikke er rigtig. 3.500-kalorireglen går tilbage til et papir fra 1958, der netop bemærkede, at fedtvæv fra mennesker er 87% fedt, så et pund kropsfedt ville være omkring 395 gram rent fedt. Multiplicer det med ni kalorier pr. Gram fedt, får du en tilnærmelse på 3.500 kalorier pr. Pund.Den fatale fejl, der fører til dramatisk overdrevne forudsigelser for vægttab, er, at 3.500-reglen ikke tager højde for, at ændringer i kalorieindgangsligningen i energibalansligningen automatisk fører til ændringer i kalorieforbrug, for eksempel en afmatning i stofskiftet hastighed, der er forbundet med et vægttab kendt som metabolisk justering. Dette er en af ​​grundene til vægten. Forestil dig for eksempel en 30-årig stillesiddende kvinde i gennemsnitlig højde, der vejer 150 pund.

Under reglen om 3.500 kalorier, hvis hun skar 500 kalorier fra sin daglige diæt, ville hun miste et pund om ugen eller 52 pund om året. Om tre år ville det forsvinde. Det ville gå fra 150 pund til minus 6.

Det sker naturligvis ikke. Hvad der ville ske er, at i stedet for at tabe 52 pund det første år, ville hun sandsynligvis kun tabe 32 pund og derefter stabilisere sig på omkring 100 pund efter i alt tre år. Det er fordi du har brug for færre kalorier for at eksistere som en tynd person.Det involverer enkel mekanik, ligesom hvordan en Hummer bruger mere brændstof end en lille bil --- tænk hvor meget mere indsats det ville tage at bare komme ud af en stol, gå rundt i lokalet eller klatre et par trapper med en 50 pund - Rygsæk til at stige. Det er ikke lettere end at bære 50 pund foran dig liggende i ro, sove godt, der er bare mindre af din krop at holde fast i, når vi taber sig. Hvert pund tabt fedtvæv kan betyde, at din krop skal pumpe blod en kilometer mindre hvert minut.

Flytning af tyndere kroppe bruger færre kalorier. Så hvis du taber dig ved at spise mindre, behøver du færre s. Det er hvad 3.500-kalorireglen ikke tager højde for, eller tænker på det anderledes, en mand på 200 pund starter, 500 kalorier mere om dagen.

Det er som en stor limonade eller to donuts. Ifølge reglen om 3.500 kalorier ville den om 10 år veje over 700 pund! Det sker ikke, fordi jo tungere det er, jo flere kalorier forbrænder det bare ved at passere det. Når du er hundrede kilo overvægtig, er det som den tynde person i dig, der prøver at gå rundt og balancere 13 liter olie eller slæbe en sæk med 400 klumper smør rundt, uanset hvor du går.

Det tager cirka to donuts ekstra energi bare for at leve på 250 pund, og det er her, han ville plateau, hvis han holdt ud. Så vægtøgning eller vægttab for et givet kalorieoverskud eller -underskud er en kurve, der flader ud over tid snarere end en lige linje op eller ned. Alligevel dukker 3500-kalorireglen stadig op. selv i fedme magasiner.

Folkesundhedsforskere brugte det til at beregne, hvor mange pund mange ildre kunne tabe hvert år, hvis f.eks. Fastfood-børnemåltider blev byttet mod æbleskiver i stedet for pommes frites. De troede, at to måltider om ugen kunne tilføje op til omkring 4 kg om året. Den faktiske forskel - forskere finansieret af National Restaurant Association var uden tvivl glade for at påpege - ville sandsynligvis tilføje mindre end et halvt pund, ti gange mindre end 3500 kalorireglen ville forudsige.

Den oprindelige artikel blev derefter trukket tilbage.

Hvor mange watt tager det for at forbrænde en kalorie?

1 watt(I) = 0,24kalorierpr. sekund (kal / sek)

vinterpendlingscykler

Hvor mange kalorier er 300 watt?

En rytter sætter 200 udwatti en timevil brændeomkring 700kalorier. For forlystelser over to timer, siger Lim, sigter du mod at erstatte ca. halvdelen af ​​dinforbrændte kalorierPer time.11.03.2016

Hvor mange kalorier forbrænder vi virkelig, når vi cykler? Nå, vi ved, at det er en fantastisk måde at tabe sig på, så det korte svar er sandsynligvis temmelig meget. Men hvordan beregner vi det virkelig? Hvordan ved vi hvordan? en masse kulhydrater, som vi skal indtage under kørslen, så vi ikke løber tør for energi og rammer væggen? - Ja. Kort sagt er en kalorie en energienhed.

Jo flere kalorier en mad indeholder, jo mere energi indeholder den. Og for at sige det igen kan vi beregne nøjagtigt, hvor meget energi det tager at køre i et givet tempo. (Funky musik) - At træde på en cykel kræver styrke.

Dette måles i watt. Du kan groft antage, at produktion af en watt magt forbrænder fire kalorier i en time. Det lyder ikke meget, men hvis du kører 10 miles hver vej, kræver en time på en flad vej omkring 40 watt. 15 miles i timen omkring 100.

Og 20 miles i timen på en flad vej omkring 210 watt. Så at køre 10 miles på en time kræver 140 kalorier. 15 mph 350 kalorier og 20 mph omkring 700.

At vide nøjagtigt, hvor mange kalorier du forbrænder, kræver ret specialiseret teknologi. Det betyder normalt en effektmåler som den, Matt og jeg bruger på turen i dag. De er dog en temmelig stor investering, så et alternativ er at bruge en flad vej for at give dig en grov ide om dit kalorieindtag.

Men så snart du går op ad bakke, hvad enten det er langsomt eller ned ad bakke, eller hvis du har en stærk medvind eller modvind, vil det være meget anderledes. I stedet kunne du få en grov idé om din puls - ja, dette er en rigtig længe etableret metode, der tager din alder i betragtning. Din vægt og hvor længe du faktisk trænede.

Hvis du inkluderer din gennemsnitlige puls i blandingen, kan du få en rigtig god idé om, hvor mange kalorier du forbrændte. - For at give dig et eksempel er jeg 36 år, jeg vejer 70 kg og for at få et gennemsnit på ca. 20 miles i timen eller 210 watt på en flad vej, for mig personligt kræver det kun en gennemsnitlig puls på ca. 140 slag hvert minut ved 770 kalorier i timen - så det er ret klart, at der er nogle unøjagtigheder her. Faktisk er der meget unøjagtighed over hele linjen med alle disse metoder.

Men især pulsen. Tag for eksempel en person, der sammenligner med den næste. Nogle mennesker har virkelig lave hjertefrekvenser, sammenligner en anden, men det påvirker ikke deres kondition på nogen måde.

Og så skal du se på din egen puls. Det kunne ændres ud fra dit træthedsniveau eller endda din kropstemperatur, men hvad med ydeevne? Dette måler faktisk en præstation. Nå ja, men for at beregne kalorier ud fra ydeevne er der en antagelse om din krops effektivitet.

Det vil sige, hvor mange kalorier der spildes ved at skabe denne bedrift. Årsagen til, at dette kun er en antagelse, er, at folks effektivitet varierer med op til 30 procent - for at sætte det i sammenhæng er dette forskellen mellem behovet for 850 kalorier i en time med 200 watt eller kun 600 kalorier tre ekstra af disse energigeler , hver time. Nu er der et sidste element, der komplicerer tingene endnu mere.

Du holder ikke op med at forbrænde kalorier, når du går af din cykel. Du forbrænder kalorier bare for at holde sig i live, men visse former for motion øger dit stofskifte. Effekt De får din krop til at forbrænde flere kalorier, selv når du hviler i sengen.

Dette skyldes, at træning med høj intensitet forårsager muskelskader, og det tager energi at reparere, og du kan opleve, at du også forbrænder flere kalorier i de næste 24 timer. Og hvis det er det, du virkelig vil have, er intervaller med høj intensitet det, du har brug for. Hvis du nogensinde vil måle nøjagtigt mængden af ​​kalorier, du forbrænder under cykling, skal du kende mængden og typen af ​​gasser, du udånder, og forholdet mellem ilt og kuldioxid.

Og som du kan forestille dig, ville dette kræve noget ret specialiseret udstyr, som sandsynligvis vil blive gjort i et laboratorium. Og lad os være ærlige. Skal du virkelig være så specifik? - Sandsynligvis ikke, men at vide omtrent, hvor mange kalorier du forbrænder under ridning, hjælper dig med at vide, hvor meget du skal spise, eller hvor meget energi at drikke, som du har brug for at forbruge for ikke at miste energi under ridning.

Faktisk kræver hver 90 minutters kørsel en eller anden form for kulhydratindtag, selvom dit primære mål er at tabe sig. Og hvis det er tilfældet, begrænser det kalorier fra cyklen, det vil være bedre. - Så skal du spise kage? - Ja.

cykel skilt betydning

Alligevel - hvis du ikke allerede har tilmeldt dig Global Cycling Network, bedes du gøre det, så du ikke går glip af nogen af ​​vores artikler. Og du kan gøre dette ved at klikke på kloden. - Ja, og hvis du vil sigte med høj intensitet indendørs, på din indendørs træner, der nede har vi den perfekte artikel til dig.

På den anden side, hvis du vil vide de bedste spisesteder, mens du er på din cykel, kan du finde det lige dernede. - Og tip, det er sandsynligvis en café - Nej, faktisk på cyklen - Åh - Okay.

Hvor mange watt er 2000 kalorier?

Del, hvis du fandt dette værktøj nyttigt:
Konverteringstabel
4WattstilKalorierPer sekund = 0,9554100WattstilKalorierPer sekund = 23,8846
5WattstilKalorierPer sekund = 1.1942200WattstilKalorierPer sekund = 47,7692
6WattstilKalorierPer sekund = 1,4331300 watttilKalorierPer sekund = 71,6538

Kan du konvertere watt til kalorier?

Energi (Joule) = Effekt (Watts) * Tid (sekunder)

Bemærk, at hvad der almindeligvis omtales somkalorierer faktisk kilokalorier, det er derfor, forkortelsen siger kcal, ikke Cal. Så,vi villebrug enkonverteringhastighed på 1 Joule = 0.238902957619 kcal.
14. maj 2020

Hvor mange watt skal jeg træne på?

Generelt kan en nybegyndercyklist have et gennemsnit på omkring 75-100wattom en timetræning. En fit deltager vil gennemsnitligt have mere end 100watt, og pro-cyklister kan nå 400wattPer time.

Hvad er værdien af ​​1 watt?

Wattser defineret som1 watt=1Joule pr. Sekund (1W =1J / s) hvilket betyder det1kW = 1000 J / s. ENWatter den mængde energi (i Joule), som en elektrisk enhed (såsom et lys) brænder i sekundet, når den kører.9. nov. 2015

Er 4 watt pr. Kg godt?

Så det er, at mange cyklister på klubniveau har målet om at kunne opnå en funktionel tærskelstyrke (FTP) på 4W /kg. Dog 4W /kger stadig bedre end de fleste cyklister på klubniveau, og lapper bogstaveligt talt alle i sofaen. Så det er enstoremål at målrette.15. apr 2020

Er en FTP på 200 god?

FTPi watt til hunner

Der er mindre opløsning på disse data, fordi der er meget flere mænd end kvinder, der bruger Cycling Analytics. 46% af befolkningen har enFTPunder200W. 44% af befolkningen har enFTPpå 210W eller mere. 10% af befolkningen har enFTPmellem200W og 210W.
7. juni. 2018 nov.

Er 1 watt meget strøm?

Én watt(1W) er ikke enmeget magt. Det kan ikke oplade din mobiltelefon eller endda et LED-natlys.04.11.2010

Hvor meget er 1 Joule i Watt?

Kraft generelt defineres som energi over tid.Wattser defineret som1 watt=1 Joulepr. sekund (1W =1 J/ s) hvilket betyder det1kW = 1000J/ s. ENWatter mængden af ​​energi (iJoules) at en elektrisk enhed (såsom et lys) brænder i sekundet, når den kører.09.11.2015

Hvor mange kalorier forbrænder du med 100 watt?

Oprethold, at 100 watt i 2 timer, og du forbrænder cirka 720 kalorier. Stød intensiteten op til 150 watt, og forbrændingshastigheden stiger til 540 kalorier i timen. Så ja, større folk har tendens til at forbrænde kalorier i en hurtigere hastighed, da de har tendens til at opretholde mere magt.

Hvordan konverteres watt til forbrændte kalorier på cyklen?

Vi kan nu let beregne svaret på vores oprindelige spørgsmål om, hvor mange kalorier du forbrænder, når du gennemsnitlig 200 W i løbet af en times ridning. 200 watt * 1 time * 3,6 = 720 kcal Chris Froome kan derimod bære 414 watt i 30 minutter, hvilket betyder, at han ville brænde mere på en halv time end en relativt fit gennemsnitlig cyklist på dobbelt så lang tid.

Hvordan beregnes kalorier i timen i watt?

WWat til fodpund pr. Minut - —Fodpund pr. Minut til watt W WWat til milliwatt - —Milliwatt til watt W WWat til ton køling - —Tons køling til watt W 1 Watt = 859,85 Kalorier i timen 10 Watt = 8598,45 Kalorier pr. time 2500Watt = 2149613.1 Kalorier i timen 2Watt = 1719.69 Kalorier i timen

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.