Vigtigste > Garmin > Garmin Edge 530 - omfattende håndbog

Garmin Edge 530 - omfattende håndbog

Er Garmin Edge 530 vandtæt?

Rob her. Jeg håber du har det godt.

Jeg vil gerne vise dig en rigtig, rigtig god app, som du kan bruge til at parre med din specialiserede Levo eller Kenevo. Det hedder BLEvo. Nå, du har muligvis brugt det eller måske hørt om det, men der er et par dræberfunktioner, jeg ville dele med dig, at jeg brugte en Garmin eller Wahoo eller en hvilken som helst anden type GPS, fordi du lavede en rigtig rigtig billig telefon til købe.

Dette kaldes Blackview BV6000. Det er Android. Det koster 100 pund, og jeg bruger det kun til barerne.Jeg bruger det kun til BLEvo. Det har et batteri, der holder evigt. Det er virkelig robust, det er vandtæt, og det går på bjælkerne, og du vil se i den artikel, vi laver.

Nu er BLEvo en app fra en udvikler, der er fan af Levo og Kenevo, og der er masser af ting, du kan gøre med dem. Fra virkelig finjustering af din cykel til detaljerne. Nu bruger jeg det til et par ting.

Først og fremmest til kortlægningen. Nu kan du gå til GPS og planlægge din rute. Vi gør det om et øjeblik, jeg viser dig, hvordan du gør det, og så kan du downloade det til din telefon i BLEvo, og du kan få en GPS på din telefon, hvilket er virkelig, virkelig sejt.Det fungerer meget godt. Og det andet er pulsmåling. Så du parrer dit hjerte med din cykel.

Jeg ved, det lyder skørt, men jeg skal vise det, men det første, vi skal gøre, er at gå til et websted og oprette en rute, og hjemmesiden hedder gpsies.com. Så jeg vil indlæse dette nu. (blød musik) Og hvad jeg skal gøre er at oprette en rute, og den har et kort, og du bogstaveligt talt bare klikker på ruten, og du tegner den ønskede rute.

Det store er, at mange af stienavnene allerede er der. Lad os sige, at du vil gå til et sporcenter eller en bestemt rute, som du har hørt om, eller en rute, som du har hørt om, og du blev ved med at undre dig over, hvordan du kommer derhen, fordi du gør det. Du kan se navnene på stierne på kortet. Så jeg vil oprette en rute, og som du kan se, er det virkelig, virkelig nemt at lave en rute.Jeg klikker bogstaveligt talt bare på den rute, jeg vil ta Fra min bil ved jeg, hvor jeg skal parkere min bil, og jeg vil gennemføre den rute, og hvis jeg ikke har den rute, er den nemmeste måde at sende den til mig selv Send e-mail . Jeg har logget ind på min e-mail her, min Gmail-konto, og så snart du åbner denne e-mail, indlæses linket automatisk i BLEvo. Så det er en rigtig god måde at lave et kort på.

Du kan også downloade kort, men hvis du vil lave din egen rute, er dette en rigtig god måde at sende den direkte til din Android-telefon og bruge BLEvo. Så vi vil prøve denne rute, og jeg vil også gerne vise dig de fitness ting, der er i den. Bare trukket vores rute, kørte til startpunktet, som er XL Fender, Crud Guard XL, forresten.

Et par mennesker i min sidste artikel spurgte, hvad det var. For omkring 30 pund er de rigtig gode, så vi har lige kortlagt ruten, og det er så sejt at vide, at du vil ramme et spor, og når du er herude, og alt hvad du ser er skov, ved du, hvor fanden er det? skinne? Nå dette er virkelig sejt at finde det. Så jeg planlagde min rute, nu skal jeg til BLEvo Så vi går til cykelmonitoren, og så skal du gå til GPS og downloadede kort, og det giver dig denne Vis rute.

Så ser du den rute, jeg lavede, der er den. Download GPX, lad os gå, alt færdigt. Og nu er denne rute indlæst i min tur, så jeg fortsætter Ride, lad os gå, du kan se alle de indstillinger, vi tilføjede, og så kan du se kortet, så jeg parkerede bare min bil, jeg er ved den lille pil der, og jeg følger ruten, og vi har en GPS, der er virkelig sej.

Så på kortet kan du se, du har min puls der, 139 slag i minuttet og batteriet, 98 procent på min Kenevo. Det er fint, det fungerer ret godt. Så jeg kan finde dette meget nyttigt, når du vil planlægge en rute, du aldrig har været på før, og lægge nogle rigtige stop eller markørpunkter eller waypoints, som du vil sikre, at du kommer derhen.

Det er bare godt, det er bare en rigtig flot, dejlig lille funktion. Så du har ikke brug for en separat GPS-enhed. Okay, inden vi kommer til den bakke, er den ret stejl.

Jeg vil forklare et par mere rigtige, seje funktioner indbygget i BLEvo. smart HR og smart power. Når det er sagt, kort sagt kan du indstille din cykel til at have din cykels assistance niveau med en bestemt puls, hvilket bare er fantastisk.

Lad os for eksempel sige, at du træner, og at du vil tabe dig, og at du vil holde din puls på 140 slag i minuttet. Normalt ville du gå ud og vide, at du måske ikke har en pulsmåler, du kan bare køre for sjov. Men hvis du træner og vil være i den zone, hvor du måske forbrænder nogle kalorier eller arbejder med en bestemt puls, kan du indstille den smarte puls og effekt i stedet for at skulle bruge strømtilstanden på styret. er at opretholde en puls, så lad os sige, at du vil vælge 140 slag pr. minut e, hvad du skal gøre er i konfigurationen, du vil sige, 'Jeg vil have min puls,' min er ved 160, 'ved 160 slag pr. minut ', og cyklens motor øger hjælpeniveauet baseret på din.

Da min puls klatrer over 160 slag i minuttet, hvilket sandsynligvis går op ad denne bakke her, vil cyklen øge motorhjælpen. Når min puls falder til under 160, reduceres hjælpecyklen, og BLEvo arbejder sammen for at holde min puls på 160 slag i minuttet. Det er fantastisk, og under denne træningscyklist ser du 180 watt, så det er omtrent den mængde watt, jeg lægger på pedalerne.

Og så er cyklen, jeg gør resten af ​​hjælpen. Jeg sagde, at jeg altid vil have omkring 180 watt gennem cyklen. Hvor sejt er det? Dit hjerte er forbundet med din cykel.

er Diamondback-cykler gode

Det er vanvittigt, ikke? Pulsen stiger. (Cykelhjul hvirvler) Gå gennem gearene. (Cykelhjul hvirvler) Kom nu, 160.

Så nu giver cykelens motor lidt mere hjælp. Så jeg har nået mit mål på 160, og hvis det falder ned, vil cyklen reducere motoreffekten lidt. God træning.

Virkelig god, og du kan have det på alt hvad du vil. Hvor sejt er det, Det er virkelig godt, ikke sandt, klogt. Så din puls er knyttet til din cykel, den er knyttet til din motor, og så fortsætter den med at hjælpe med at bringe din puls ned til dit målniveau.

Strålende til træning. Strålende bare for at holde din puls konstant. Du behøver ikke bekymre dig om at ændre assistentniveauet på cyklen.

Det er som om det kun er i fuld auto-tilstand. Fantastisk funktion indbygget i den. Jeg elsker det.

Det er fint. Åh det er vanvittigt, godt stykke arbejde, vi har Crud Guard XL fender, ikke, lad os gå. Så du kan se et par forskellige indstillinger.

Du kan se, hvor meget strøm jeg bruger gennem motoren. Disse oplysninger interesserer dig måske slet ikke. Du behøver ikke engang telefonen på styret, fordi du kan gøre en masse ting disse ting og bare lægge den i lommen, eller du kan undgå skærmen helt, men jeg justerede den, så jeg nu er fri til at køre, ingen motorstyrke, kadence er nul.

Nu begynder jeg at træde, du kan se, at jeg skubber igennem 260, 70 watt, og du kan se kadence er 99. Det er bare ret interessant. Okay, lad os vende tilbage til kortet.

Så jeg er ret sikker på, at der er et twist. Ja lad os gå. Så på rød 12.

Dette er Swinley. Kortet bevæger sig automatisk. Jeg fortæller dig, hvad jeg skal gøre, bare fordi jeg ikke vil være, jeg ved, hvordan det er at se dette tilbage, og der er en 38 år gammel mand, der trækker vejret tungt.

Jeg ændrer det, jeg ændrer assistenten. Så hvad jeg skal gøre er, jeg vil sige, 'Vent, jeg vil ikke hamre' 160. 'Jeg vil gå efter en dejlig, stabil 135.

Ja, jeg kan mærke det med det samme, og du kan sandsynligvis høre motoren arbejde lidt hårdere, fordi den ved, at min målpuls er 135. Så vi kommer tilbage til kortet, der har du det. Den blev rød.

Det er som: 'Du er forbi. Det fortsætter.' Nu kan det naturligvis kun give dig så meget støtte, som motoren faktisk har.

Så der vil være nogle punkter, hvor du, ligesom at køre uden disse, maksimerer din puls og motorassistance. Det kan bare ikke give dig mere. (Cykelhjul surrer) Ja.

Gode ​​gamle svømmere. (Cykelhjul hvirvler) Åh, det er meget sjovt. (Cykelhjul hvirvler) (griner blidt) Jeg elsker det.

Nu kan du se min puls, 178, bare fordi du flyver i kurverne og prøver at afrunde kurverne, jeg har stadig meget at gøre med min kondition, men nu kan cyklen ikke længere hjælpe mig. Nu kommer jeg virkelig ned, det er mig. Jeg elsker Kenevo, steamrollers mere end noget andet.

Bare smuk. Dejligt dernede. Så lige rødt, hvad var det, 15? Og jeg kunne se, at min puls blev maksimeret ud af den retning, jeg forsøgte at pege Kenevo ned ad bakke, og den manøvrerede bare rundt, og der er slet ingen motorassistent der.

Men så snart jeg kom ud af sporet. Jeg kunne mærke, at cyklen stort set var komplet. Det forsøgte at få min puls ned og ned og ned.

Samtidig følger jeg kortet for at finde ud af, hvor jeg skal hen, vi er lige ved at køre op ad det lille spor lige derovre. Jeg tager derhen og møder et par af disse stier dernede. Virkelig godt.

fakturere alle rad

Virkelig god er det ikke? Smart cykel. (Cykelhjul brummer) (griner blidt) (cykelhjul brummer) Ja. (Cykelhjul hvirvler) (griner blidt) Jeg elsker det. (Cykelhjul surrer) Kenevo er så god til denne slags ting. (Cykelhjul surrer) - Du er flyttet væk fra det medfølgende kort - Aah, hørte du det? Det skræmmer mig.

Dybest set lagde jeg ikke dette på ruten, men rolig, for jeg gør det alligevel, men det fortalte mig, at jeg var væk fra kortet. Jeg husker nu, jeg ville gøre det en lidt anden rute, men - du flyttede væk fra det foruddefinerede kort. - Ja, fik det.

Du kan få gode smartphones, der kører Android. Som jeg sagde, var det 100 pund, og det er et par år gammelt, og jeg bruger det ikke til andet end BLEvo og GPS. Så, 100 pund, hvor meget koster en Garmin? , for eksempel? Jeg er sikker på, at Garmins er gode, jeg har en Wahoo Bolt, men denne fungerer meget bedre end Wahoo Bolt og opdager noget nyt, gå ud og find en ny måde, hvem er ligeglad med, hvor stor den er, når han hjælper dig med at finde din rute? Og du har alligevel brug for en bestemt størrelse, for hvis den er for lille, kan du ikke se den.

Jeg vil bare komme igennem 100 watt. 100 watt, og jeg vil have min puls til at køre ved, lad os sige 115. (Cykelhjul surrer) Med disse kenevoer kan du få lidt luft. (ler blidt) Lad mig vide, hvad du synes om dette.

Jeg er faktisk ret imponeret over den måde, den fungerer på, integrationen med cyklen, pulsmåleren og alle de gode ting, alle data og analyser, det fungerer rigtig godt, så hvis du vil, kan du gå rigtig dybt ind i alle detaljer, eller du kan, du kan bare lade det være, der er mange forudindstillede indstillinger. Du kan lade det være, hvis du vil, men jeg synes det er fantastisk. Jeg tror for prisen er der en utrolig mængde programmering indbygget i det, og hvis du vil gå ud over de standard Mission Control-ting, som specialisten giver dig, er det bestemt et forsøg værd.

Så prøv det. Super imponeret, især alle de kortlægnings ting, jeg vil bruge. Jeg håber, du kan lide artiklen.

Tommelfinger op, hvis ikke, tommelfinger ned, hvis ikke. Giv mig feedback uanset, positiv, negativ, det har jeg ikke noget imod. Jeg studerer hele tiden.

Farvel. (Glad musik)

Hvilket kort på Garmin Edge 530?

I denne artikel viser jeg dig, hvordan du gør Komoot tilgængelig på din Garmin-enhed. Vi forbinder din smartphone til enheden, for eksempel bruger jeg Edge Explore, så installerer vi Komoot IQ-appen på din enhed og aktiverer den derefter. Måske har du ikke en enhed at tilslutte endnu, så kig bare i stikkontakten for at se, hvor let det er.

Komoot er et udendørs navigationssystem og tilbyder en bred vifte af muligheder for at søge, planlægge, eksportere eller importere ture eller redigere og udgive dem bagefter. Min tutorial-serie skal hjælpe dig med at forstå Komoot og være i stand til at bruge den i udstrakt grad.

Jeg udgiver regelmæssigt nye instruktioner om udendørs navigering. Den bedste ting at gøre er at abonnere på min kanal, som kan gøres hurtigt til højre under artiklen og aktivere klokken, så du ikke går glip af en artikel om mig. Du vil helt sikkert bruge Komoot på din smartphone.

Du kan også klikke på Komoot Use-kompatible enheder fra producenten Install Garmin. Til denne vejledning arbejder vi sammen om at bringe Komoot til din Garmin Edge cykelcomputer og aktivere den. Derefter har du direkte adgang til dine planlagte ture, dine anbefalede højdepunkter og dine gemte samlinger.

Hvis du ikke ved, om din enhed er egnet til Komoot-appen, skal du følge det link, som jeg har inkluderet i artikelbeskrivelsen for dig. Her finder du listen over alle Garmin-enheder, der er kompatible med Komoot direkte i Garmin Connect IQ Storeview. Når du har åbnet linket, skal du bare klikke på fanen Kompatible enheder og søge efter din enhed.

Hvis du ikke kan finde den på listen, vil du sandsynligvis ikke kunne installere Komoot på denne enhed. I dette tilfælde giver jeg dig et link lige under artiklen, der fører dig til Amazon, hvor jeg har samlet en liste over kompatible enheder til dig. For at gennemføre denne vejledning skal du aktivere Bluetooth på din smartphone.

Installer og start også Garmin Connect Mobile-appen på din smartphone. Hvis du har brug for hjælp, hjælper min tutorial i øverste højre hjørne dig med at konfigurere Garmin Connect Mobile. Nogle spillere viser ikke noget der nu, så jeg pakker dig artiklelinket i beskrivelsen nedenfor artiklen.

Dette gælder for alle de andre artikelanbefalinger i denne artikel, og installer derefter Garmin Connect IQ-appen, som du kan bruge til forbedringer. Find og installer Garmin-enheder. Derefter skal du linke din Komoot-profil og din Garmin Connect-profil.

Selvfølgelig får du også hjælp fra mig. Tjek artiklen øverst til højre. Hvis der ikke vises noget der, skal du se artiklen som beskrevet nedenfor.

Har du alt klar? Lad os så komme i gang! Først skal du forbinde din Garmin Edge til din smartphone ved hjælp af Garmin Connect. Åbn Garmin Connect Mobile, gå til menuen og vælg Garmin Devices. Tænd din Garmin Edge, og åbn menuen nederst til venstre, vælg Onlinefunktioner, og par derefter din smartphone.

Tryk på 'Tilføj enhed' i bunden af ​​din smartphone. Når Garmin Connect Mobile registrerer din Edge, skal du trykke på Connect. Bekræft, at du vil linke.

Indtast derefter koden, der vises på kanten, og klik på Udført. Når du har gennemført appen og din Edge, skal du bekræfte parringen. Klik på Næste i appen.

vejrtrækningens ultimative funktion er at

Vi springer over de grundlæggende indstillinger for Edge her, da de ikke er genstand for denne vejledning. Tryk på Synkroniser nu. Garmin Connect har nu synkroniseret din Edge.

Tryk på Udfør og derefter Opsætning. Du har nu parret din Garmin Edge med din smartphone og tilsluttet den til Garmin Connect Mobile-appen. Lad os kort sammenfatte forbindelsen med smartphonen igen.

Start Connect Mobile-appen, og gå til Garmin-enheder, gå til menuen til venstre i Edge, gå derefter til Online-funktioner og par din smartphone. Vælg Tilføj enhed i appen, og følg de andre instruktioner. Lad os nu installere Komoot-appen på din Edge.

Du kan finde ud af alt om Komoot og dets funktioner i artiklerne i øverste højre hjørne af afspilningslisten. Jeg inkluderede også linket i beskrivelsen. Åbn menuen Connect app, og gå tilbage til Garmin Devices.

Vælg din Edge, og vælg derefter Aktiviteter, apps og mere. Vælg derefter aktiviteter og applikationer. Ignorer annoncen i min app.

Gå til Download flere apps nedenfor. Nederst til højre kan du se den aktive enhed til IQ Store. Hvis du har flere Garmin-enheder, og en anden vises nu, skal du trykke på den og derefter gå til Vælg øverst, trykke på din kant og gå tilbage til øverst til venstre.

Din aktiverede enhed er nu på gulvet eller på kanten. Tryk på IQ Store nederst til venstre. Dette fungerer for brugere med kun en enhed; tutorial fortsætter her.

Komoot kan muligvis allerede være i en af ​​de foreslåede kategorier. Tryk på Komoot, og tryk derefter på Installer. Hvis download ikke starter automatisk, skal du gå tilbage til Garmin Connect Mobile-appen i enhedens oversigt.

Tryk på synkroniseringsknappen ved siden af ​​din kant. Synkronisering kan tage et øjeblik. Når enheden er synkroniseret, skal du vælge enheden.

Gå til Aktiviteter, Apps og mere, derefter Aktiviteter og applikationer. Komoot skal nu installeres på Edge. Lad os opsummere installationen igen.

I Connect Mobile-appen skal du gå til din Edge, derefter Aktiviteter og derefter Aktiviteter igen. Vælg Download flere apps. I IQ Store skal du muligvis vælge din enhed igen, åbne Komoot-siden og klik på Installer.

Du skal muligvis synkronisere din Edge igen. Du kan ikke bruge Komoot endnu. Der kræves endnu et trin.

Men først vil jeg gerne give dig et lille tip. Du kan finde min kanal i fanen Community i appen eller i browseren Nyheder om offentliggjorte artikler, planer, undersøgelser og information. Du kan også deltage i min hjælpegruppe på Facebook, hvor jeg har pakket alle emner i lektioner, så de kan findes og læres efter emne.

Jeg tilføjer linket i beskrivelsen nedenfor. Gå nu tilbage til din kant. Tryk på IQ nederst til højre, hvor du kan finde dine installerede apps fra IQ-butikken.

Tryk derefter på Komoot. Enheden beder dig nu om at indtaste en kode. Tryk på det link, der vises.

Du modtager en Connect-besked på din smartphone, som du vælger, og som fører dig til din browser. Bør ikke være i smartphonen nu Åbn din standardbrowser, så åbn den manuelt. På den side, der vises, skal du først logge ind på din Komoot-konto.

Indtast derefter dette i den kode, der vises af Edge. Hvis koden accepteres, skal du trykke på Tillad adgang. Nu skal du logge ind på din Connect-konto.

Dernæst kan du vælge, om dine aktiviteter skal sendes på Edge startKomoot. Når du har foretaget dit valg, skal du gå til gemme. Så accepterer du databeskyttelsesbestemmelserne.

ibuprofen muskelvækst

Beskeden er klar! viser dig, at du med succes har aktiveret Komoot på din Edge. Lad os tage det sammen igen og aktivere Komoot on the Edge. Vælg Komoot i Edge under IQ, tryk på linket, tryk på meddelelsen på smartphonen, åbn om nødvendigt standardbrowseren manuelt.

Log ind på Komoot, indtast derefter koden, og følg instruktionerne. I Edge har du allerede bemærket, at Komoot allerede har givet dig dine planlagte onesTours-shows, tryk på Profiler øverst. Du kan nu tage planlagte ture, bruge dine højdepunkter og samlinger til at navigere.

Jeg viser dig den fulde brug af Garmin BaseCamp i en anden artikel med Komoot Connect IQ-appen. Hvis du vil få en smag af brugen af ​​Garmin BaseCamp, er dette spillelisten øverst til venstre for dig. Jeg forklarer hele verdenen af ​​Google Maps og MyMaps for dig i playlisten nederst til venstre.

Jeg ser frem til dine spørgsmål og anmeldelser samt tommelfingre for denne artikel.

Hvilken cykel sat nav er bedst?

Hvilken Garmin Edge til MTB?

Garmin Edge530MTBBundle - GPS cykelcomputer cykelcomputer trådløs. DetGarmin Edge530 er den ideelle GPS-cykelcomputer til racercykler ogMTB. Med en batterilevetid på op til 20 timer og forudinstallerede kort med sving for sving-navigation kan ruterne også være lidt længere, du kommer altid til din destination

Cykelcomputere er blevet så meget mere avancerede i løbet af de sidste par år, og de har nu masser af funktionalitet. Ting fra at kunne spore din tur til at finde nye stier og mange andre ting, vi kommer ind på. Sådan får du mest ud af din GPS-cykelcomputer. (Thud) (rullende gennem vandlyde) (kølet elektronisk musik) Garmin er en partner her på GMBN, så jeg bruger deres enheder til denne artikel, men disse tip skal fungere på ethvert mærke af enheder eller de fleste af dem på det tidspunkt lad os starte med den brugervenlighed.

Ting er forbedret så meget her. Borte er de dage, hvor du fjerner din enhed fra styret og fysisk tilslutter den til din computer med en USB-port. Bogstaveligt talt et par sekunder efter, at jeg ramte stop på denne computer, synkroniseres den med min app på min telefon og derefter med andre apps, som jeg også bruger som Commute, Strava, uanset hvad.

Næsten meget alle disse enheder synkroniseres nu trådløst. Det samme gælder ting før turen. Jeg kan sidde hjemme foran min computer, få en god kop kaffe i varmen, hvor der ikke er nogen midgies, planlægge min rute, trykke på Save og som ved en magi synkroniserer den trådløst og er klar til brug på min computer . (kølet elektronisk musik) (raslende og bumpende cykler i hårdt terræn) Du vil finde et praktisk sted at montere din computer på, især hvis du bruger den til navigation, så du kan kontrollere skærmen hele tiden.

Du ser nogle mennesker lægge det på det øverste rør med noget skumtape eller 3M tape eller noget. Jeg vil hellere holde det skruet på en eller anden måde, så jeg har denne Garmin mountainbike-montering, hvilket er dejligt, fordi det lader din computer sidde lige over stammen, super pæn. Der er andre muligheder, som jeg vil vise dig ud af min lomme.

Så ting efter markedet som Nukeproof gør denne top cap. Dette erstatter faktisk bare topsættet på dit headset. Det er ret pænt.

Computeren kommer på toppen. Eller Garmin har disse andre monteringer, de fleste computere har dem også, som sidder på din bar og bruger gummi O-ringe som denne, så det er virkelig sikkert også på styret, noget at huske på, er om du sandsynligvis falder af cyklen når du sætter den på som en racercykel eller en enduro-cykel, måske opbevar den et eller andet sted, så den ikke bliver smadret. Jeg kan også godt lide at bruge denne type snor.

Så bind det, ja, træk det rundt der, hold det på holderen, så jeg ved, hvis jeg overhovedet klapper dette, går jeg aldrig for at miste det, det bliver bare fastgjort til min cykel. (kølet elektronisk musik) Før du køber din enhed, skal du overveje, hvilken størrelse hovedenhed du vil have, fra skærme i forskellige størrelser til batterier osv. Jeg har Garmin, 130, som er lille, super kompakt.

Du ser nogle af dine enduro-hold med det. Så let, selvfølgelig intet står i vejen. 830 Jeg har 1030 på styret, den rigtig store.

Du har en rigtig god skærm på den, farverig, du kan have masser af information der, så fantastisk til episke forlystelser, det er en, som jeg bruger i store dage væk på racercykler, ting som det, plus du har et større batteri indeni så det holder bare længere, eller du kan køre super let og bruge et fitnesssporingsur. Jeg har Garmin Fenix, som også har masser af avancerede ting. Så det gør de normale fitness tracking ting som trin, kalorier, fitness træning.

Men det har cykel- og mountainbike-funktioner, så jeg kan endda oplade Komoot. Følg ruter på dette. Men den gode ting ved det er at bruge det til ting som ned ad bakke eller enduro, når jeg prøver at registrere tider eller forlystelser.

Fordi det er på mit håndled, er det der hele tiden. Det er også pænt og sikkert deroppe, det bliver sandsynligvis ikke knust, hvis jeg får et massivt nedbrud. Det føles som om det er lidt skjult og bestemt på en downhill-cykel.

Jeg tror, ​​jeg hellere vil have dette end at have en computer på mit styr. (kølet elektronisk musik) Det kan også tilpasses. Så Garmin har IQ-funktionen, så du kan downloade og se apps på din computer bare for at have ting der.

Så jeg er nødt til at pendle der, så det er en kort- og navigationsapp. Så jeg kan oprette min rute på min computer, hvis jeg vil have min computer. Strava er også der, så hvis du vil sammenligne dig selv med andre ryttere.

Trailforks er også forudinstalleret på min Garmin 830, så hvis du vil finde nogle gode stier, måske et sted, du aldrig har været før på en eller anden måde, kan du tilpasse din enhed til at hjælpe dig. (kølet elektronisk musik) Du kan også dykke ned i den aktuelle installation af din computer og finde ud af, hvilke data du vil have på skærmen. Jeg kan godt lide at holde det ret lille og slags gruppere dem, så jeg har faktisk fem skærme til at stryge igennem.

Den første er mine data. Så jeg har min afstand, tid på dagen, timeren, dvs. hvor længe du har været på vejen, total opstigning og tophastighed.

Jeg har normalt ikke tophastighed, faktisk har jeg normalt min højde. Så du kan derefter tørre igennem. Og så har jeg, at jeg har min kortskærm.

Så hvis jeg går med navigation, vil jeg sandsynligvis bruge det det meste af tiden. Så har jeg min højde. Du ved, du ser, at du har grafen over, hvor høj du er, og hvad du er.

Det gjorde jeg. Det har også et lille kompas og min højde på det. Stryg igen, jeg har et kompas.

Stryg igen, og jeg har også en puls og en graf. Jeg bruger dem sandsynligvis ikke meget ofte for at være ærlig. Og du kan tilføje eller fjerne dem, som du ønsker det.

Så du kan konfigurere alle sådanne enheder. Rart med Garmins, hvis jeg ændrer et af datafelterne, så hvis jeg vil slippe af med topfarten, ændre det til noget andet, holder jeg bare fingeren på det, så vises det med alle muligheder. Fik alt i det, navigation, grafik, kadence, puls, strøm.

Så jeg ændrer det tilbage til min højde. De kan også have forskellige aktiviteter, der kommer med deres egne dataskærme og information. Så det var min mountainbike.

Jeg har mulighed for eMTB, indendørs, selvfølgelig, hvis du bruger det på en turbotræner, kan du slukke for alle GPS-faciliteter, så kun batteri og ting, som jeg ikke har brug for, gemmes. Du kan også tilpasse det, hvis du vil. Og der har forskellige dataskærme, det er super nemt, du vælger hvad du skal gøre.

Og det giver dig alle de oplysninger, du har brug for, og intet du ikke har. (kølet elektronisk musik) Jeg har allerede talt om at bruge pendling til at planlægge ture til navigation. Men alle gode GPS-enheder har sandsynligvis deres egen software eller tredjepartssoftware.

Du kan gå der, eksperimentere, planlægge dine ture og derefter sende dem. Og selvfølgelig er det meget nemmere at bare følge denne rute med prompter på din computer end den gamle skolemetode med et kort i din rygsæk og et kompas og stopper hvert 20. minut for at gøre det. Jeg fandt Komoot rigtig god til at finde nye steder og køre.

Og også for at tage de store ture. Ellers holder du op med at bekymre dig og går vild hele tiden. Plus, jeg synes faktisk, det er virkelig sjovt at sidde på min computer og bare tænke på en tur, holde den på og derefter skrive en dato i journalen for at gøre det.

Nogle computere, som denne 830 her, har evnen til at tage et kursus i det. Ikke alle enheder vil have denne type kortdata, men denne har det. Plus de har også trailforks, hvilket er dejligt at komme ind, kom til et nyt sted i Fort William, jeg kender ikke disse skove så godt, forstår dig i trailforks, og du kan kontrollere ruterne i disse skove og også kontrollere deres tilstand . (kølet elektronisk musik) Din computers GPS-funktioner sporer dig og viser dig, hvor du skal hen, men til fitnessformål kan det være godt at tilslutte nogle sensorer for at få din computer til at arbejde.

En pulsmåler opretter forbindelse trådløst og viser dig disse data på skærmen min puls lige nu. Hvad er det? 75, løb en Noget som en hastighedssensor. Din GPS giver dig en ret god idé, men du kan vedhæfte noget til dit hub, der vil dreje og få supernøjagtig hastighed, når du kører sammen.

At gå på din krumtap er godt til fitnessformål. Eller endda en effektmåler bruger Amplifier Plus-teknologi til trådløs forbindelse til din enhed. Nogle enheder har sikkerhed og sporingssoftware inde, så accelerometre, den slags ting.

Og det fungerer, hvis du faldt af cyklen, så sender den en besked til din nødkontakt. Eller det går til din telefon og udløser dybest set en lille alarm der. Og det giver dig en frist til bare at slukke for dette, så du ved, at du har det godt.

Ellers kontaktes din nødkontakt, så de kan redde dit liv. Du har også en gruppebane der, så du dybest set kan se, hvor dine forbindelser er på kortet. Så hvis du tager på cykeltur med et par andre mennesker, og du måske kan se, hvor langt bagefter de er.

Du kan bruge de fleste cykelcomputere til at evaluere din træning enten ved at sende dataene til software, noget som Training Peaks, hvor du virkelig kan grave i dataene. Eller få en personlig træner til at sende din træningsplan til computeren. Jeg kan faktisk godt lide at se på min Garmin Connect, så jeg kan se, hvor mange miles, hvor mange timer jeg har kørt i denne uge, men også min træningsstatus for at se, om jeg har forbedret mig eller måske endda har brug for hvile.

At sætte mål kan også være rigtig godt. Brug softwaren til at bebrejde dig selv. Nu kan du indstille ting som et bestemt antal timer eller et bestemt antal miles om ugen.

Eller du kan deltage i en udfordring, det vil sige et bestemt antal trin eller noget. Jeg ved, at Strava gør dette ganske lidt. Så det er virkelig godt at bruge lidt sjov for at komme i form.

Garmin har også en cykelalarm, så du kan indstille det. Selvfølgelig er det ikke så sikkert som at låse det ordentligt. Bu Dybest set sætter du den op med en adgangskode, tæller lidt for at parkere din cykel, og når nogen begynder at bevæge sig eller køre på din cykel, udløses der en alarm på hovedenheden, men sender også en besked til din telefon, så du ved din cykel bevæger sig.

Der er et par tip, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din GPS-cykelcomputer. Det er sandsynligvis også værd at gennemse brugervejledningen og besøge online supportområdet på webstedet for den enhed, du har, kan du finde ud af noget andet. Hvis du vil se nogle af vores artikler, der bruger vores Garmin-enheder.

glykogenudtømningstid

Over for flowet, mig versus Blake, hvor vi bruger denne funktion, se hvem der har mest flow, og hvordan du kan forbedre det. Deroppe også hvordan man planlægger en tur med pendling og derefter sender den til en enhed og forhåbentlig finder nogle nye stier. Tommelfinger op, hvis du vil bruge din cykelcomputer, og klik på knappen Abonner, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvad er Grit Garmin?

Nye funktioner og MTB nøgletal. En anden ny måling for mountainbikere er detGrus-Værdi, der konverterer sværhedsgraden ved et spor til en skala baseret på højde, GPS-spor og accelerationsværdier.1. maj 2019.

Hvor dyr er en cykel sat nav?

cykel-Navier fra Garmin er allerede nogetdyrt. Her finder du noget i en prisklasse fra 150 til 250 euro.

Hvilken Garmin er den bedste?

1. plads: Meget god (1.3)GarminEdge 130 Plus. 2. plads: Meget god (1,5)GarminEdge 530 3. plads: Meget god (1.5)GarminEdge 130. 4. plads: God (1.6)GarminEdge 830.

Hvilken Garmin til cyklen?

Egnetf? r:

Hvis du vil gennemføre strukturerede træningsenheder og leder efter en cykelcomputer med rutefunktion, men ikke ønsker et stort display på styret,f? rdet er denGarminEdge 820 det rigtige valg.
2. 2019.

Hvad er GRIT værd?

DetGruser et mål for sværhedsgraden ved et mountainbike-spor. Det tager hensyn til faktorer som sporets sværhedsgrad og svingets vinkel på stien. DetGrus-værdiaf et spor skal forblive forholdsvis ensartet for forskellige kørere.

Hvad er grus og flow?

Mountainbike Dynamics

MTB Dynamics viser detFlyde,Grusog springene fra en mountainbike-tur. DetFlydebestemmer, hvor flydende en tur var, og detGrusbestemmer vanskeligheden. Afstand tilbagelagt, tid i luften og hoppets position genkendes og er utroligt nøjagtige.
27. 2019.

Er Garmin Edge 530 en god GPS-computer?

Når du køber via links på vores side, tjener vi muligvis en tilknyttet kommission, men dette påvirker aldrig vores mening. Garmin Edge 530 er en funktionel GPS-cykelcomputer rettet mod seriøse entusiastiske cyklister, der ønsker en række præstationsmålinger og navigationsfunktioner.

Hvor er opladeren på Garmin Edge 530?

530's funktioner styres af syv eksterne knapper placeret på siderne, mens opladning (og fysisk forbindelse til en computer, hvis du har brug for det) er ved hjælp af en mikro-USB-port, der er skjult under en klap på enhedens nederste kant, dvs. vender mod rytteren.

Hvor længe holder Garmin Edge 530-batteriet?

At tage en tur er så simpelt som at vælge den relevante profil (du kan oprette din egen, hvis standardindstillingerne ikke passer dig) og trykke på record. I slutningen af ​​din tur trykker du på stop og bekræfter, at du vil gemme turen. Edge 530 ser ud til at leve op til eller overstige den påståede 20-timers batterilevetid.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion? Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, der cykler mindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis har et odds-forhold på 0,61 for at udvikle moderat eller komplet ED. Dette indikerer, at moderat træning i form af cykling faktisk kan forhindre ED.

Crossfit og cykling - hvordan man håndterer

Er CrossFit godt for cyklister? CrossFit giver dig mulighed for at tilføje variation i dit program. Hvis du supplerer din ridning med styrketræning og metcon (metabolisk konditionering) træning, forbedrer du ikke kun din cykling, men du opnår også store fysiske gevinster.

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle? Ja, cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste, at regelmæssig cykling kan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. For at reducere den samlede maveomfang er aerobe øvelser med moderat intensitet, såsom cykling (enten indendørs eller udendørs), effektive til at sænke mavefedt. г.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.

Cykling tilbage - hvordan man opnår

Er det hårdt at cykle på ryggen? Selvom cykling kan være en god træningsmulighed for dem med eksisterende rygsmerter, kan det også forårsage rygsmerter, hvis de ikke gøres ordentligt. Dårlig kropsholdning på cyklen kan belaste ryggen. At læne sig over, med ryggen buet og hovedet op, kan belaste både ryg og nakke. 13. apr. 2016