Vigtigste > Garmin > Garmin indeks smart skala nøjagtighed - hvordan man tackler

Garmin indeks smart skala nøjagtighed - hvordan man tackler

Hvor nøjagtig er Garmin Smart Scale kropsfedtprocent?

IfølgeGarmin Index Smart ScaleJeg havde en flatterende syv procentkropsfedt, men meget merenøjagtigBod Pod-måling foreslog 18 procent.Er Garmin index S2 nøjagtigt?I de sidste par uger har jeg testetGarmin Index S2smartvægt. Det har vist sig at være enpålidelig skalaog ud over din vægt giver det flere kropssammensætningstal, men alt dette har en ret høj pris. I løbet af de sidste par år har jeg brugt Fitbit Aria 2 og Polar Balance skalaer.

Hvor nøjagtig er en smart skala?

Vægt. Målinger som vægt er normaltnøjagtiginden for seks ounce, så som normaltskalaer,smarte skalaerer helt fine, plus de synkroniseres normalt også med en app, der gør det lettere for dig at spore din vægt over tid. For mange er dette nok.

Hej gutter! I denne artikel ser vi på de fem bedste smarte skalaer, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Vi har deres kvalitet, funktioner og værdier, hvis du kan indsnævre det bedst mulige valg.For mere information og opdateret prisfastsættelse af de nævnte produkter, se linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste smarte skalaer. Det femte produkt på vores liste er Eufy Smart Scale.

Eufy Smart Scale er en holistisk og stilfuld enhed, der giver dig mulighed for at spore 14 vigtige kropsmålinger. Disse målinger er kropsvægt, kropsfedt, BMI, vand, BMR, visceralt fedt, kropsalder, kropsfedt, magert kropsmasse, knogle, knoglemasse, magert muskelmasse, muskel og protein. Du kan læse alle disse numre direkte på din smartphone via Apple Health, Google Fit og Fitbit.

Det er perfekt til hele familien. Denne smarte skala kan tage målinger fra op til 16 brugere fra en konto. Fås i sort og hvid, denne enhed måler 11,8 x 11,8 x 1,0 tommer.Den har elegante kurver, der indikerer fodposition og en hærdet glasoverflade, der giver den en førsteklasses fornemmelse. Det er designet med afrundede hjørner af glas, så du ikke støder på skarpe kanter. Der er også en skridsikker topplade, der sikrer enhedens position, når du træder på.

Disse smarte vægte er vandafvisende, så du frit kan placere dem i dit badeværelse uden at bekymre dig om at sprøjte vand eller damp. Den monokrome LED-skærm er let at læse. Enheden leveres også med to par superfølsomme G-formede sensorer til at tage dine målinger.

De siges at være mere nøjagtige end andre typer sensorer. Den leveres med fire AAA-batterier, der allerede er inkluderet i kassen, disse varer i et år, før du skal udskifte den. Dens fordele er: - Det kan spore 14 kropsmålinger; - Det understøtter op til 16 brugere; - Det fungerer med Apple Health, Google Fit og Fitbit; og- Den kommer med et slankt design.

cykel fitness trackerUlemperne er dog - dataene er ikke private; og - Det sletter ikke fejlagtige målinger. Hvis du er på udkig efter en overkommelig smart skala i høj kvalitet, skal du gå til Eufy Smart Scale. Det er omfattende, nøjagtigt og elegant.

Du tror måske, det koster dobbelt så meget plads er Renpho-skalaen. Renpho-skalaen er kendt for sin nøjagtighed og overkommelige pris. Det er en smart skala, der måler 13 vigtige kropsmålinger - kropsvægt, BMI, kropsfedtprocent, vandprocent, skeletmuskler, magert kropsvægt, muskelmasse, knoglemasse, protein, BMR, subkutant fedt, visceralt fedt og metabolisk alder.

Selvom enhedens baggrundsbelyste LED-skærm kun viser din kropsvægt, kan du se resten af ​​dine målinger i den gratis Renpho-app, som du kan få adgang til, når du opretter forbindelse til en fitnessapp som Samsung Healthy, Apple Health, Fitbit og Google Fit. Appen er nem at bruge. Det kan spore målinger fra et ubegrænset antal brugere.

Hun er en ideel enhed, når du organiserer træning og organiserer yogakurser for andre. Men hvis du vil bruge det til dig selv eller dig selv og derhjemme, er det ikke noget problem. Appen kan hjælpe dig med at indstille mål, gemme historiske data og spore dine daglige, ugentlige og månedlige fremskridt.

Du kan endda dele det med dine venner og familie - holdbart design, måler 11 x 11 x 1 tommer og vejer 3,09 pund. Den leveres med sarte elektroniske elektroder med meget følsomme sensorer og elektroder for at få dine præcise kropsmålinger og den nyeste bioelektriske impedansanalyse.

For at bruge det skal du indsætte de tre AAA'er. et batteri, som allerede er inkluderet i leveringsomfanget. Dens fordele er: - Denne intelligente skala understøtter et ubegrænset antal brugere; - Det giver konsekvent og nøjagtig information; - Der er ingen kalibreringsproblemer; - Den sporer 13 kropsmålinger; og- Appen er brugervenlig.

Ulemperne er dog - det viser kun din kropsvægt; de resterende målinger kan kun ses i appen; og - selvom et ubegrænset antal brugere kan gemmes, kan oplysningerne kun synkroniseres med en smartphone. Renpho-skalaen er nøjagtig, pålidelig og konsekvent. Det er også let at bruge, hvilket gør det perfekt til nye smart-skala brugere og kloge kunder.

Har du stadig ikke fundet den smarte skala, der passer til dine behov? Bliv ved med at kigge, for vi har mere til dig. Hvis det er første gang du besøger vores kanal, skal du abonnere og trykke på bjelleikonet for at lukke underretninger modtage modtage vores næste artikler. Det tredje produkt på vores liste er Fitbit Aria 2.

Fitbit Aria 2 er den opdaterede version af Fitbits originale skala. Du tror måske, det ser det samme ud, når du først ser på det. Når alt kommer til alt kommer det stadig rent sort eller hvid, og det har stadig en lignende hærdet glasplade og buet mønster.

cykelfarve

Så er der den velkendte cirkulære baggrundsbelyste LCD. Det har endda de samme dimensioner som sin forgænger - 1,3 x 12,3 x 12,3 tommer - og de samme 4 kg.

Vægt, men det betyder ikke, at du ikke skal bruge Aria 2 længere. På trods af sit lignende udseende har Aria 2 få usynlige opgraderinger. For det første drives den nu af tre AA-batterier og kan nu bære op til 400 pund - det er 50 pund mere end den første model på 350 pund.

Der er også en opgradering af brugergrænsefladen. Denne nye Fitbit-model giver dig mulighed for at vælge mellem en række personlige ikoner og et blinkysmiley-ansigt, der hilser dig, når du træder på skalaen. Denne enhed måler kropsvægt, BMI, magert masse og kropsfedtprocent.

Derudover kan den spore målinger fra op til 8 brugere. I modsætning til Eufy kan det holde dine data private, så du kan være sikker på, at dine tal kun er for dine øjne. Du tror måske, at denne smarte skala ikke gør meget, fordi den ikke giver dig andre målinger som muskel- eller knoglemasse.

Aria 2 kompenserer dog for dette ved at lade din statistik synkroniseres problemfrit med dit Fitbit dashboard. Dens fordele er: - Det kommer med et slankt design; - Det kan holde styr på de 4 grundlæggende kropsmålinger; - Det er fuldt integreret med Fitbit-platformen; og- Det understøtter op til 8 brugere. Denne enhed giver dog ikke detaljerede opdelinger af kropssammensætning.

Hvis du allerede er en Fitbit-bruger, skal Fitbit Aria 2 være øverst på din liste. Men selvom du ikke er det, kan du stadig opleve alle fordelene ved den fantastiske Fitbit-platform, når du vælger denne smarte skala. Det andet produkt på vores liste er GreaterGoods Smart Scale.

En anden enkel men høj kvalitet smart skala er GreaterGoods Smart Scale. Det måler din kropsvægt, BMI, kropsfedt, magert masse, vandvægt og knoglemasse. I modsætning til andre smarte skalaer kan denne øjeblikkeligt vise dig tallene på dens ekstra store, baggrundsbelyste LCD-skærm.

Men det gemmer selvfølgelig alle dine oplysninger og synkroniserer dem til din telefon med tredjepartsapps som FitBit, Google Fit, Apple Health og andre populære fitnessapps. Det kan betjene op til 8 brugere, men skaber en sikker 1: 1-forbindelse med enhver brugerenhed med andre mennesker, du kan være sikker på, at alle dine data kun kan ses af dig. GreaterGoods Smart Scale er en af ​​de tyndeste enheder af sin art, men også en af ​​de mest robuste.

hvordan man bruger cykelshorts

Måler 15 x 15 x 4 tommer og vejer 5,5 pund, vil du ikke bemærke nogen wobbling, når du træder på skridsikre, ridsefaste fødder. Det hærdede glas føles tykt og kan rumme op til 400 pund.

Det er mere robust end normalt glas, så det bryder ikke let. Brug af denne enhed er så let at bruge, at du ikke har brug for en instruktionsmanual. Indsæt de fire AAA-batterier, der fulgte med kassen, og du er klar til at gå.

Den har en automatisk kalibreringsfunktion, så alt hvad du skal gøre er at placere den på en hård, flad overflade og træde på den og se dine resultater. Dens fordele er: - Den leveres med et fladt design; - Den har en automatisk kalibreringsfunktion - Det er let at opsætte; og - En del af købet går til velgørenhed. Nogle kunder havde dog nogle problemer med Bluetooth-forbindelsen.

Nogle gange er alt hvad du behøver at vide, hvor meget du vejer. Så hvis du vil holde det simpelt, er GreaterGoods Smart Scales noget for dig. Vi afslører nummer et, læs beskrivelsen nedenfor for de seneste tilbud på hver af disse varer, og sørg for at abonnere, hvis du er bedst på det. Vil du holde dig opdateret med produkter på markedet.

Endelig er vores øverste smarte skala Withings Body +. Withings Body + er den førende smarteste skala i USA og med god grund. Det er den mest nøjagtige skala.

Den patenterede Position Control-teknologi giver dig mulighed for at centrere dig for ultimativ nøjagtighed. så det kan måle din nøjagtige kropsvægt, BMI, fedtprocent, kropsvandprocent og muskel- og knoglemasse. Enheden synkroniserer automatisk alle data med sin gratis Health Mate-app, som fungerer effektivt sammen med Apple Health, Google Fit, Fitbit og andre top-sundheds- og fitness-enheder.

Denne enhed fås i sort og hvid, måler 12,8 x 12, 8 x 0,9 tommer og vejer 4,4 pund.

Den leveres med fire AAA-batterier, der kan vare op til to år. Enheden og appen kan betjene op til 8 brugere. Vægten registrerer automatisk, hvem der er, hvem der er.

Hvad der er endnu mere fantastisk ved Withings Body + er, at du kan bruge det, mens du er gravid - andre smarte skalaer har ikke denne funktion. Den har en graviditetssporing og en babytilstand, så du får indsigt i din graviditet og kan også spore din babys vægt. Derudover kan denne intelligente skala arbejde med Alexa.

Appen giver dig mulighed for at tilføje Alexa Skill for at øge din motivation eller bare kontrollere dine fremskridt. Bare sig, 'Alexa, spørg Withings,' og du kan høre dine vægttendenser efter dag, uge ​​eller år. Det tilbyder også daglige vejrudsigter og viser dine trin fra den foregående dag.

Dens fordele er: * Dens Healthy Mate-app er godt designet; * Det viser alle de nyttige statistikker; * Det har en graviditetssporing og en babytilstand; og * Det har et elegant design. Det eneste problem er dog, at det har en lille skærm. Bortset fra det er Withings Body + din ultimative smarte skala.

nyc cykel butik

Det giver dig alt hvad du har brug for og mere med stor nøjagtighed. Det er alt for nu. Tak fordi du kiggede med! Hvis vi har hjulpet dig på nogen måde, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'.

Vi ses i de næste artikler!

Hvordan måler Garmin indeksskala kropsfedt?

DetGarmin-indekssmartvægtbruger bioelektrisk impedans tilBeregnditkropssammensætning. Enheden sender en lille mængde elektrisk strøm (som du ikke vil mærke) fra den ene fod gennem dinlegemetil den anden fod.

I den kasse er Garmin Smart Scale, den ankom i dag, og jeg er meget begejstret, jeg købte den til mit CHIZELD-program startende i næste uge, og jeg er meget begejstret, fordi det vil gøre kropssammensætningstest meget lettere for Meso for evigt, og jeg Brug målemarkører, så jeg klemmer mine klienter i stykker, også fordi det er tidskrævende at klemme og bruge kaliberne. Jeg lavede kroppen kompensation i starten af ​​programmet og derefter i slutningen, og nu gør vi det ugentligt, det er fabelagtigt, fordi kunder kan se deres fremskridt hver uge for at se, hvor de skal hen, og ikke kun vil de vide fra starten og derefter i slutningen, hvad der er tre måneders afstand mellem testene, selv når de er på spark, skalerer skalaerne genkende dem og automatisk uploade dem til deres telefon, så alle har deres egen konto, hvilket vil være fantastisk, for så kan de gemme deres data til Ha brug analyser og så videre, så jeg er begejstret for det, så før jeg åbner kassen, vil jeg bare sige en lille ting, og jeg vil ke ep det er kort, fordi jeg kan skræmme for evigt om det, folk er nødt til at stoppe med at lægge vægten på Chasing the Scales, okay, hvis du prøver at tabe dig, er det bedre for dig at fokusere på at miste dit kropsfedt, ikke din samlede krop vægt, men kropsfedtprocent Kropsfedtprocent er meget vigtigt, det er i sidste ende den afgørende faktor for dit helbred, og hvor det går hen, fordi du kan være tynd og stadig have kropsfedt. Du ser muligvis tynd ud og vejer ikke meget på skalaen, men har stadig en høj procentdel af kropsfedt. Du kan også være højere, og du kan have lavt kropsfedt, så vi er nødt til at komme væk fra den besættelse af skalaerne åh jeg vil veje 110 kg åh jeg vil veje 56 kg som nej, okay så du skal få væk fra den besættelse af skalaerne Med tallet på skalaerne, og du skal begynde at fokusere på din kropsfedtprocent, så folk kommer til mig, og de er væk, som jeg vil have dem til, og jeg er en myre, dette er væk og Jeg vil have, at det er væk, så du skal have en ordentlig diæt og motion for at hjælpe med at forhindre dig i at sulte og tage vægttabstilskud, der dehydrerer dig og lort og pisser dig, indtil vægten går ned på skalaen, tallene på skalaen går ned vil du ikke træde på skalaen og se, at antallet falder, fordi du er dehydreret.

Du vil træde på skalaen og se, hvordan antallet falder, fordi du faktisk taber fedt, taber fedtmasse og ser din kropsfedtprocent, du bliver meget gladere, for nu begynder du at blive flået, okay nu starter du din krop definerer også, du har allerede en seks pakke, du har allerede mavemuskler, du har allerede bicep-quads, ja du kan tone det op og gøre det pænt og defineret og blive stærkere gennem vægtløftning og træning, men alle har allerede disse ting, og du kan blive klippet og revet mere Hvis du skulle fokusere på at reducere din kropsfedtprocent i stedet for at mindske antallet på skalaen som jeg sagde, dehydrering og så er den anden ting, hvis du har en dårlig diæt, og du går ned på diæt, og du ikke spiser nok , Din krop vil bremse dit stofskifte ikke forbrænde fedt så godt okay ikke du vil stadig forbrænde fedt, men du vil ikke på den måde forbrænde godt, du vil ikke opgive så meget energi, fordi din krop forsøger at spare energi, fordi den tror, ​​den sulter og jeg Hvis du virkelig er for lille, skal du gå på en meget, meget streng kaloriefattig diæt. Din krop kan bruge værdifuld magert masse, for at muskler er okay for at give den energi, din krop har brug for for at komme igennem dagen, og at du ikke ønsker, at det skal være okay, så dette er et større emne, jeg kunne tale om så meget som jeg kommer ikke til at afsløre dette Garmin Smart Scalelet undskyld for de store bandeord godt ikke rigtig ked af bare at gøre mig vanvittig ok uddannelse er det bedste du kan gøre for vægttab, blive uddannet, læse medicinske tidsskrifter, videnskabelig information jeg bare hælder det ud, fordi jeg er sådan, det er rigtig godt pakket med polstret plastik og ja Garmin indeks smart skalaer, så de ser det sådan ud indtil videre..

Vægtvand Weightoh Gud, jeg har brug for mine briller holder et sekund okay, så vi har vægt, kropsmasseindeks BMI kropsfedtprocent kropsvand muskelmasse og knoglemasse Så det gør disse skalaer

Jeg er meget, meget begejstret for det, så jeg brugte dette med en iPhone-app, så iPhone-appen kaldes garmin connect, så jeg downloader det og opretter derefter en konto, og når jeg træder på denne skala, skal det være en gang program, hvad det skulle genkende mig og derefter fortælle mig mine målinger. Jeg bruger også Fenix ​​5s som min aktivitetssporing, så jeg er en stor Garmin-fan, jeg kan godt lide deres produkter, og alle disse data er slået sammen på GarminConnect og derefter importeret, jeg lægger også alle disse t-data i TrainingPeaks, så jeg kan analysere det er endnu mere jeg er datanerd, jeg elsker data, så jeg bruger alle de data, jeg bruger alle data, men når jeg træner mine klienter, har jeg også data, og det hjælper mig med at træffe beslutninger, det hjælper mig med at vise, hvad der er virkelig foregår, og så kan jeg forklare det til mine klienter og uddanne dem og også vise dem og deres mål, så det er ikke baseret på, hvordan vi har det, og alle de ting, det er objektive data, så det er fakta, det er der for, hvad det er og så kan vi se dig vide, hvad vi skal gøre for at ændre og vaner, vi måske har brug for for at udvikle ting eller flytte eller prøve noget nyt, og så kan vi se, hvad der sker, og datoerne er gode. Den har en manual og er så godt pakket okay du kunne få sort eller hvid Jeg bestilte sort, og sådan ser det ud, så jeg har det endnu ikke brugt åbenlyst i b oksebatterier og så har det også de små fødder til tæpper, jeg skal bruge det nu og da lave en artikel, hvad jeg synes om det, så jeg ville bare fortælle dig om w hvad hvis til programmet og hvad jeg vil bruge og nu jeg er nødt til at teste produktet, og jeg vil alligevel gennemgå det igen senere, det er det, tak for at se, om du kunne lide denne artikel, del den, og hvis du har Garminsmart-skalaen, lad den vide, hvad du synes om dette i kommentarerne nedenfor . Jeg vil gerne høre, hvad du har at sige

Hvor nøjagtig er skalaen til kropsfedt?

Er denøjagtig?Kropsfedt skalaergive et groft skøn over en persons BFP. De er dog ikke megetnøjagtig. En 2016-undersøgelse viste, at BIA-målemetodenkropssammensætningernøjagtignår der bruges standard, offentliggjorte matematiske formler.21. 2020.

næringsstoffer til rødt kød

Hvor god er Garmin-skalaen?

DetGarminIndex S2 er en Wi-Fi og Bluetooth-aktiveret smartvægtdet gør det let at spore ændringer i din vægt og kropssammensætning over tid. Det er en stilfuld,godtdesignet udstyr og giver pålidelige og ensartede resultater, hvilket gør det til etstoreværktøj, hvis du sigter mod at nå eller opretholde en bestemt vægt.

Har du virkelig brug for en smart skala?

HvemBrug for en smart skala? Generelt,smarte skalaergavne mennesker, der arbejder hen imod sundhedsmål, uanset omdetvære vægttab, muskelforøgelse eller noget andet. De tilknyttede apps opretter ofte grafer med de indsamlede data, der visesdutendenser i din vægt og andre sundhedsmålinger.14.04.2020

Hvordan fungerer Garmin indeksskala?

DetGarmin-indekssmartvægtbruger bioelektrisk impedans til at beregne din kropssammensætning. Enheden sender en lille mængde elektrisk strøm (som du ikke vil mærke) fra den ene fod gennem din krop til den anden fod. Det måles i pund, kilogram eller sten og pund.

Kan en digital skala være 10 pund fra?

Test om dinvægter nøjagtig ved at finde en vare med en nøjagtigvægtfor eksempel en10-pundledigvægt. Hvis denvægtregistrerer noget andet end10 pund, det skal kalibreres eller udskiftes. Mangedigitale skalaerhar en kalibreringsmekanisme, der muligvis skal nulstilles, så kontroller også for det.

Har Garmin en skala?

Uanset om du er en atlet i træning eller bare prøver at opretholde en sund vægt,GarminIndeks smartvægtgiver metrics digbrug forfor at spore fremskridt og se resultater. Det måler vægt (lbs, kg, st), body mass index (BMI), kropsfedt / vandprocent, knoglemasse og skeletmuskelmasse.

Hvilken er den bedste Garmin Smart Scale at købe?

Ellers følger alle detaljerede oplysninger bagefter, så rul ned for det. Garmin Index S2 var den bedste af 4 relativt dyre smarte skalaer, jeg gennemgik. Imidlertid kunne Index S2-oplevelsen være forbedret ved en bedre design- og ombordstigningsproces.

Hvornår kom Garmin indeks smart skala ud?

Da den originale Garmin Index-skala debuterede for omkring fem år siden, var den noget revolutionerende i sin evne til at transmittere og synkronisere data i Garmin Connect-appen, så dedikerede Garmin-brugere kunne kombinere nøjagtige fysiologiske målinger med ydeevnedata fra uret for at få et mere omfattende overblik i appen.

Hvad gør Garmin index S2 smart WiFi-tilsluttet skala?

Garmin har netop annonceret den nye Index S2 smart WiFi-skala, der bygger lidt på den tidligere første generations Index WiFi-skala, der blev frigivet for næsten 5 år siden. Denne nye model skifter til et farvedisplay, der viser oplysninger om vægttendenser og hjælper med at visualisere de normale daglige udsving.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.