Vigtigste > Garmin > Garmin rutesoftware - hvordan beslutter du dig

Garmin rutesoftware - hvordan beslutter du dig

Er Garmin BaseCamp gratis?

Garmin Base Camper enledigkortlægningsprogram tilgængelig som download fraGarmininternet side. Vi brugerGarmin Base Campat overføre vores snescootere og ATV-trailekort, ruter og waypoints til din GPS-enhed.

Ønsker du gratis vandrekort til din Garmin GPS-enhed? Hold øje med, for jeg viser dig, hvor let det er, hvis du nyder artiklen i dag. Abonner på mere webkontanter eller indhold Mange mennesker køber en bærbar GPS-enhed til udendørs aktiviteter som vandreture eller cykling eller endda sejlads. Jeg købte min til geocaching af en højteknologisk skattejagt, der involverer folk, der bruger GPS Brug koordinater til at finde skjulte skraldespande, jeg kender, når jeg købte min Garmin håndholdte GPS Jeg kunne ikke tro, hvor nøjagtigt det var ærligt, kort på GPS er meget enkle, faktisk er det for det meste bare gader, jeg har købt denne GPS med det formål at være meget i skoven, og mens jeg sætter pris på vejkort, ville det ikke være godt, hvis GPS også havde vandrekort, som det viste sig? Der er en måde at bruge kortene fra et websted kaldet Open Street Map Board til at overføre vandrekort til din GPS. Hvad der gør Open Street Map så interessant er, at det er et samarbejds-kortside, som alle kan bruge.

Husk, i lighed med Wikipedia, men i stedet for information og encyklopædier er det kort, og selvom navnet på webstedet er åbent, er det ofte Vejkort er tilgængelige her, og de røde stiplede linjer, selv Google Maps mangler ofte rutekort. Se på dette område på åbne gadekort. Se nu igen på Google Maps.

Du finder ud af, at der er notrails i Google Maps. I den henseende er Open Street Map undertiden et bedre kort. Bedst af alt er der en gratis, tilpasset nem måde at få alle kortene inklusive vandrekortene fra OpenStreet Map til en Garmin håndholdt GPS-enhed, her er hvor fint, så før vi går gennem trinene, skal jeg gå igennem denne hurtige ansvarsfraskrivelse, at siger, at hvis du skruer op din GPS eller annullerer din garanti eller noget lignende, gør du det på egen risiko, så er det op til dig, det er ikke op til mig her er nummer et trin, gå til ekstraktwebstedet dot BB cykel org.Så dit første skridt er at åbne din foretrukne webbrowser, uanset om det er en Go ogle Chrome eller Firefox eller Safari og gå til webstedet udtrække dot BB cykel dot org og i det mindste på tidspunktet for denne artikel skal webstederne se sådan ud. Jeg ved, at nogle af jer sandsynligvis siger vent et øjeblik. Jeg troede, du sagde, dette er OpenStreetMaporg atopenstreetmap dot org for at se på kortene, men dette er et af de steder, du kan bruge til faktisk at overføre kortene til din GPS, træk både OpenStreetMaporg og BB Bike org ud, vores link til beskrivelsen nedenfor trin nummer to vælg de kort, du ønsker, hvor vil du have kort fra? hvor vil du være for faktisk at bruge din GPS, lad os lade som om du tager en tur til Orlando, Florida, USA et øjeblik, måske er dette en vandretur eller en geocaching-tur, men du ved, du laver Wantmaps til dit bærbare tøj , så hvis vi ser her til venstre, er der en boks med navnet på det område, vi skal udtrække eller søge efter, når vi rammer søgefeltet, som vi faktisk kan skrive i Orlando Florida og trykke på enter, og vi får nogle muligheder og jeg vil klikke på den første her og helt sikkert hvad vi får er midt i Orlando Florida, hvordan kortet faktisk vil se ud på din GPS for at se dette? Hvad du vil gøre er at klikke på det lille plustegn til højre og derefter klikke på Osm Card Neck, okay så lad os lade som om det er rart at have kort over dette centrum af Orlando, du vil være i et meget større område, så lad os zoome ud til se mere af staten Florida, fordi vi faktisk rejser sydvest mod Tampaarea eller rejser nordøst mod Daytona Beach.

Det næste trin er at gå til venstre, hvor det står, så klik her for at oprette afgrænsningsfeltet, klik på peer-knappen, og du vil se, at denne orange boks vises, når du klikker på den, de er blå, og der er disse to cirkler, en i midten og en nederst til højre her, det vigtigste er alt i dette felt, hvad du skal få kort til, og så ved at klikke på den midterste cirkel kan du faktisk trække det rundt, og så kan du bruge cirkel nederst til højre for at ændre størrelsen på feltet, hvis du har brug for en anden kortform. Til venstre er der en mulighed, der siger, tilføj punkter til polygonen, og dobbeltklik derefter på din boks, og du vil se alle disse cirkler vises rundt om grænsen, og hvis du trækker disse rundt, kan du forme din, ændre det definerede område, som du kan få kort, for eksempel hvis jeg går nordpå her til Gainesville, kan jeg tage denne cirkel og udvide den her, og jeg vil være sikker på at få disse kort også Trin nummer 3 Download kortfilen, så snart du kan Få dit kortområde defineret uanset hvilken form du har, skal du stadig følge et par flere trin for at downloade filen, det første er faktisk filformatet, så der er en rulleliste her øverst til venstre, og standardindstillingen er ikke, du vil vælge, når du ruller ned ad dig vil se dette afsnit, som har alle tøjindstillingerne, hvis du vil have den, der vælger den, der siger, at Garmin Leisure Latin-1 faktisk sender filen til dig i form af et link, så du bliver nødt til at indtaste din e-mail-adresse som Nå, jeg skriver min, men jeg blokerer det også for min eget privatliv Når alle disse er valgt, vil du trykke på udtræk-knappen, og du får denne bekræftelsesside, der fortæller dig, hvor lang tid det tager at oprette dit kort her, det siger, at det tager et gennemsnit på to til syv minutter vil jeg sige, at det er et sted mellem fem og ti okay, så det har været et par minutter, og min e-mail er ankommet, hvis du prøver denne metode, og du ikke har modtaget en e-mail efter over ti minutter, skal du kontrollere din junk mail-mappe eller din spam-mappe, fordi chancerne er, at e-mailen er en af ​​de allerførste ting i den e-mail, vil altid være et downloadlink, når du klikker på det, som du begynder at sende din ka, download kortfilen til din computer det fjerde og sidste trin tilføj kortfil til din GPS ved hjælp af USB-kablet tilslut din GPS til din computer, når din Garmin er tilsluttet til din computer, et vindue åbnes Dette er den interne hukommelse på din Garmin-enhed nu er det også vigtigt at bemærke, hvor du downloadede zip-filen fra Bibibike morgue, i mit tilfælde i Det er på mit skrivebord, så åbn den fil, og åbn derefter også den næste mappe, nu går vi faktisk tilbage til Garmin og åbner den mappe, der siger Garmin. Dette er alle de filer, der aktuelt er på din Garmin-enhed.

Hvad jeg skal gøre nu er at placere vinduerne igen, da vi vil inkludere denne G Maps-fil, og du kan se, at den faktisk er angivet som en diskbilledfil, og hvad vi skal gøre er at sætte den direkte i træk i mappen fra Garmin og så indlæses det, og hvis vi nu ruller ned, kan vi faktisk se det, og jeg foreslår altid at omdøbe det, hvor det kom fra, så i dette tilfælde skriver vi i Orlando, når du kan lide dit tøj. Hvis du tilføjede et microSD-kort, Jeg viser dig, hvordan du lægger kortene direkte på microSD-kortet, når du fastgør et stykke tøj til dit tøj med et microSD-kort på din urcomputer, to vinduer vises faktisk. Den første er faktisk din Garmins interne lager, men hvad der er interessant er, at det andet faktisk er microSD-kortet, der er angivet som en USB-enhed. Det næste trin er at oprette en mappe, så gå til ny og gå derefter til mappen, og vi vil navngive den Garmin Capital G a vores m IM åbne den mappe, og så vil du også åbne den mappe, der indeholder filen, modtaget af e-mail fra BB cykel dot morgue.

effekt / vægt-forholdFind G Maps-filen, og træk den til den mappe, du oprettede, og efter den er indlæst, anbefaler jeg stærkt, at du omdøber filen, hvor som helst kortet kom fra, for at aktivere og deaktivere kort. til dit tøj skal du gå til hovedbeklædningsmenuen efterfulgt af kortopsætning og derefter kortoplysninger, du vil prøve denne proces, har du prøvet denne proces, og i så fald har det fungeret for dig? Hvis du vil bruge disse kort, bedes du give mig besked i kommentarerne nedenfor. Jeg håber du nød dagens artikel indtil næste gang matt vonwebcastyou er

Er Garmin MapSource stadig tilgængelig?

MapSourceerikke længerestøttet afGarmin, og er blevet erstattet af BaseCamp. BaseCamp erledigat downloade gratis og har de fleste af funktionerne iMapSource.

Dette er en opdatering af en artikel, jeg lavede for otte år siden, hvor vi downloadede en Garmin-kompatibel åben gadekortfil og overførte den til et SD-kort, så vi kan åbne den på vores Garmin håndholdte SD-kortlæser, vi har en helt ny micro SD-chip og GPS-kortet 66. Vi vil gøre alt på en iPad Pro, da processen i det væsentlige er at downloade en zip-fil, udpakke filen og overføre den til micro-SD-kortet for at kopiere inden juni 2020. Jeg ville have anbefalet at udpakke dette websted eller oprette et Garmin-kompatibelt åbent vejkort over det ønskede område, men det er ikke blevet opdateret siden juni 2020. Så spørgsmålet er, hvor kan jeg ellers finde et websted, der gør dette? gør jobbet for mig, så der er en særlig side på openstreetmap.org relateret til dette, der giver dig nogle generelle instruktioner om, hvordan du gør det selv, hvis du er tålmodig.Men hvis du ruller ned nedenfor, er der en række andre websteder derude, der gør arbejdet for dig for at oprette Garmin-filsæt eller kortsæt baseret på dit lands kontinent eller andet område. Opdateringsfrekvensen kan variere. Her er nogle tip, som du kan rulle gennem, hvor du er fra, og se om der er et websted, der gør tricket for dig, da jeg bor i Canada, hvor jeg endte med at sælge på bbbike.org.

Links er meget enkle i bunden af ​​beskrivelsen, her skal vi bare udføre tre først vælge outputformatet fra rullelisten. Her ruller vi ned og vælger Garmin fra en af ​​Garmin Osm-filerne i søgefeltet det område, som jeg vil udtrække her, det er nova scotia, men det kan være stort set hvor som helst, eller du kan rulle ned på kortet, trykke her og dette vil være oprette kantboksen. Jeg vil kun ændre størrelsen, fordi jeg vil have den.

Det lidt større område er stadig omkring 50 meg download, så ikke for stort Jeg trykker på 'Uddrag' og modtager en e-mail med et direkte link, eller jeg kan gå til statussiden og se, hvad der ellers kører, hvor jeg kan downloade det direkte bagefter, så download e-mailen her eller en ZIP-fil, eller du kan downloade den direkte fra statussiden. Men dybest set går vi tilbage til vores SD-kort, jeg oprettede en Garmin-mappe, og hvad vi skal gøre her, vi skal udtrække denne zip-fil og gå ind i den mappe, og vi skal se denne gmapsup.img-fil, og vi skal vil kopiere det til vores SD- eller Microsd-kort og sørge for, at denne fil er i den Garmin-mappe, der er nøglen.

Som en del af denne proces kan vi, når den er i Garmin-mappen, downloade micro SD. Tag kortet ud af læseren og indsæt det i vores GPS-enhed. Sæt batterierne i igen, og start dem op, og det er det. Dette fungerer, som du kan se her 66.

Jeg gjorde offline med montana 700 og endda med etrex 22x, så det fungerer godt. Den vigtige del her er at sikre dig, at dit micro SD-kort har denne Garmin-mappe, og at din img-fil er i denne Garmin-mappe. Hvis du løber ind i fejl, skal du se noget her under denne opstartssekvens, men du kan se her, vi gennemgår opstartsprocessen, og her er vores kort.

Vi kan gå til vores kortopsætning og se, at dette er det kort, vi aktiverede, og der er det nu. Der opstod et problem ved opstart. Jeg fik en fejlmeddelelse, og problemet var, at jeg downloadede den forkerte version. Så i stedet for unicode eller utf-8 skal du downloade den latinske version.

Jeg tror, ​​det har at gøre, fordi jeg er i Nordamerika, ikke Europa, men prøv, og dette fungerer fint, og så download kortet og læg det på et SD-kort

Kan jeg programmere en rute til min Garmin?

Dukanbrug entenGarminTilslut app fra din telefon ellerGarminOpret forbindelse fra din personlige computer for at oprette et kursus til dinGarminenhed. Hver platform tilbyder en række muligheder for at oprette brugerdefinerede kurser til rundturskurser, der har Trendline-popularitetRouting.

Er Garmin BaseCamp stadig tilgængelig?

Garminfortalte migBase Camper afbrudt.

Hej, så hvis du spekulerede på, hvordan du overfører dine kort fra Google Mind Maps til basecampen og derefter til dine Garmin-enheder, så hold dig opdateret, så her er vi på Google My Maps, og dette er den anden dag på min motorcykeltur, og jeg ' Jeg planlægger en motorcykeltur øst til vest, og jeg tager den blå ridge parkway fra start til slut, og jeg vil kaste dragehistorien om drager og alle disse seje ting tilbage, så dette er den anden dag på min tur, så jeg vil vise dig her alle disse waypoints, som jeg var nødt til at oprette for at holde den linje, hvor jeg ønskede, på kortet, og du kan se alle disse waypoints her og um, hvad sker der, når du får mange af disse waypoints, det kommer til en punkt, der vandt, accepterer ikke længere, så du skal gå og oprette et andet niveau for at fortsætte ruten. Hvad der sker med disse tre niveauer, er, at de faktisk ses af softwaresystemerne som tre forskellige ruter, og jeg viser dig om et sekund, hvorfor det betyder noget, så jeg fortsætter og overfører dette til min Garmin-base camp og hvad hvad jeg gør er, at jeg går herop til disse tre små prikker, og jeg eksporterer til kml-kort, hvad jeg gør, så lader jeg det bare være som hele kortet, og jeg skal bare klikke på download nu, måske kan du faktisk kun den første, hvis du kan du vil tro, at du bare vil gøre dette, og lad os downloade uh, men jeg ville bare vise det til dig der, men jeg laver hele kortet, og så har du muligheden her for at eksportere som kml i stedet for kmz, øh, du vil høre folk tale om at du klikker på kml i stedet for kmz og efter min erfaring gør det ingen forskel Forskellen er, at forskellen mellem de to er, at kmzi er en komprimeret fil, og kml ikke er en komprimeret fil, så efter min erfaring betyder det ikke rigtig noget, så jeg fortsætter bare og gør wnload hele kortet her, så klik og jeg vil gå videre og vise i mappen, fordi jeg skal dobbelttjekke det, og her er det, og som du kan se downloadede jeg det et par gange, men kun til demonstrationsformål, og dette er en, vi downloadede, så nu skal jeg til min base camp og klikke her i mine samlinger. Jeg skal højreklikke og oprette en ny liste og omdøbe listen som Tag2 og trykke på enter, så går jeg til min fil nu, og jeg importerer på dag 2, og jeg importerer hjem åben dag 2 og der er det er, og det er den rute, der sendes af google, mine kort er nu en vigtig ting i Garmin-lejren, dette anerkendes som baner og baner undgås ikke ved at dreje retninger.

For at dette kan oversættes til dit tøj, skal du konvertere det til sving-for-sving-instruktioner, så alt hvad du behøver at gøre er at konvertere det til root, højreklik på det, og du kommer ned for at oprette root fra det valgte spor og gå afsted, tænk over det et øjeblik, og boom der er denne del nu husk at der er flere sektioner, der er flere lag i min googlemap og jeg vil gøre det samme hernede, skabe rod og jeg gør det samme her, opret rod, og der går du så let som tærte nu vil vi gå et skridt videre i denne artikel, hvis du vil gå lidt længere og vide, hvordan du får det til din enhed, alt hvad du skal gøre er at sende til enhed send til enhed dag to send til enhed og tryk ok, og når du kommer til venstre her, vil du se, at den arbejder på den, og så får du det grønne flueben og ved, at det med succes blev overført, er blevet. En anden ting, jeg ville tale om, er at du højreklikker og konverterer det bliver til rooting, og du får den lige linje, og der oprettes ikke nogen egentlig rute. Jeg vil henvise dig til min anden artikel, der specifikt adresserer dette problem, og hvordan man sender kort fra google til din basecamp med min mus, og denne artikel er nyttig

Er der et alternativ til Garmin BaseCamp?

Det bedstealternativer QMapShack, som er både gratis og Open Source. Andre gode apps somGarmin Base Camper QLandkarte GT (gratis, open source), GPXSee (gratis, open source), Viking GPS-dataditor og analysator (gratis, open source) og GpsPrune (gratis, open source).

Er Garmin MapSource gratis?

Mapsourcesoftware er kun tilgængelig til Windows1og kan downloades tilledigfraMapsourceside afGarmininternet side.

Hvad er bedre basecamp vs MapSource?

Base Camphar mindst en stor fordel i forhold tilMapsource ogdet er, at du ikke har brug for de faktiske kort på din computer. Hvis du f.eks. Tilslutter en Nuvi til din pcogfyr opBase Campden vil læseogBrug kortene, der er forudinstalleret på GPS'en.

Viser Garmin Connect kort?

Garmin Connectkan kunSkærmtilkorti en aktivitet, hvis den blev optaget med GPS-placeringsoplysninger. Aktiviteter, dergørikke indeholder GPS-information, såsom aktiviteter oprettet med en vivofit eller aktiviteter, der er registreret i en indendørs profil eller med GPS deaktiveret, har ikkekort.

Er der en erstatning for Garmin BaseCamp?

Det bedstealternativer QMapShack, som er både gratis og Open Source. Andre gode apps somGarmin Base Camper QLandkarte GT (gratis, open source), GPXSee (gratis, open source), Viking GPS-dataditor og analysator (gratis, open source) og GpsPrune (gratis, open source).

kort adduktorstræk

Hvad er den aktuelle version af Garmin BaseCamp?

Base Campsoftwareversion4.7.

Hvilken er den gratis GPS-software til Garmin?

Hjælp & amp; Support GRATIS GPS-software til din Garmin, Magellan eller Lowrance GPS EasyGPS er den hurtige og nemme måde at uploade og downloade waypoints, ruter og spor mellem din Windows-computer og din Garmin, Magellan eller Lowrance GPS.

Hvilken er den bedste måde at oprette en rute på Garmin Connect på?

Følg veje: Værktøj til oprettelse af rute forbliver låst til veje. Frihånd: Værktøj til oprettelse af rute forbinder mellem hvert klik en lige linje mellem hvert punkt. Rundtur: Garmin Connect genererer et kursus baseret på afstand og startretning.

Hvad skal du vide om Garmin nRoute?

Garmin nRoute er det populære software, der giver mulighed for automatisk routing på en bærbar computer med en Garmin GPS-enhed. nRoute er et kraftfuldt og funktionsrige værktøj, der understøtter waypoints, spor, interessepunkter, adresser og mere, men er primært til at navigere og spore i realtid.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ugentlig krisealder - hvordan løser vi det?

Har Weekly Chris en kæreste? Chris og Datrie har været tæt i et stykke tid nu, de har været på ferie, hængt meget sammen og arbejdet sammen om at skabe indhold. Der er rygter om, at parret dater, men de har ikke bekræftet et forhold.

Chris Horner Doping - Handlingsorienterede løsninger

Brugte Chris Horner peds? Horner har aldrig testet positivt, og han har benægtet nogensinde at have brugt præstationsfremmende stoffer, senest efter hans sejr i de tre uger, Vuelta rejste mistanke. Før denne Vuelta havde han aldrig været en favorit til at vinde en Grand Tour.

Hvor gammel er chris froome - hvordan man håndterer

Hvor meget er Chris Froome værd? Chris Froome nettoværdi: Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Hvor er Chris froome fra - almindelige spørgsmål

Hvor voksede Chris Froome op? Froome blev født i Nairobi af britiske forældre, der senere blev skilt, da hans far indgav konkurs. Han og hans mor, der opmuntrede hans ridning, flyttede til Sydafrika, hvor han blev uddannet og begyndte at træne i en alder af 12 år med den kenyanske cyklist David Kinjah. 16.05.2021

Hvor høj er chris froome - enkle svar på spørgsmål

Hvor høj er den gennemsnitlige cyklist? En undersøgelse fra 2017 af Pro Cycling Stats viste, at den gennemsnitlige højde af en WorldTour-cyklist var 5'9. Undersøgelsen viste også, at klatrere i gennemsnit var mere end en halv tomme kortere end sprintere, og at den gennemsnitlige højde af tidsspecialister var en halv tomme mere end andre WorldTour-cyklister.

Chris froome cykelspecifikationer - en løsning på

Hvilken type cykel bruger Chris Froome? Froome kører på Factor's nye OSTRO VAM-ramme i en størrelse 56cm. OSTRO VAM er en af ​​mange gør-det-alle lette, men alligevel aero-cykler, designet til at herske på tværs af alle racerscenarier. 20.01.2021