Vigtigste > Gruscykel

Gruscykel

Opsætning af gruscykler - hvordan man løser det

Hvad lægger du på en gruscykel? Cykelopsætning og gear Dæktryk. Hjul og dæk er det vigtigste udstyr på en gruscykel. Slangeløse dæk. Til grusridning er en slangeløs dækopsætning ideel. Sko og pedaler. Flaskebure. Kædebinding. Flad reparation, værktøj og nødforsyninger. Slap af og vær glat. Valg af linjer.

Gruscykelbygning - anførte spørgsmål og svar

Er det billigere at bygge eller købe en gruscykel? Koste. Den konventionelle visdom har været, at det koster mindre at købe en komplet cykel sammenlignet med at bygge en op fra en ramme. Dette gælder for det meste. Du kan også tage kvalitetskomponenter fra din nuværende ramme og overføre dem til en anden ramme.

Grusveje i nærheden af ​​mig - en løsning på

Hvor kan jeg finde grusveje i nærheden af ​​mig? Tjek Rails-to-Trails For at finde et netværk i nærheden af ​​dig, gå til TrailLink.com. Du skal bare søge i din region og nøgleordet grus. 31.08.2020

Litespeed grus - hvordan man løser det

Er Litespeed-cykler gode? Litespeed er en cykel, som jeg virkelig nød at ride og blev elsket, da vores eventyr steg. Det ville være en fremragende pendler- og letvægtsmaskine til den måde, det bare fortsætter med jobbet på, men det er det eneste, men det er lidt dyrt for det, der tilbydes.

Gruscykelpedaler - omfattende håndbog

Hvad er de bedste pedaler til gruscykler? Bedste gruscykelpedaler: Clipless pedaler til din off-road Shimano M520. Den bedste gruspedal på indgangsniveau, der ikke svigter dig. Shimano M540. Den bedste løsning til bomberesikker brug og let servicering. Shimano XTR. Crankbrothers Eggbeater 3. Crank Brothers Candy 2. Se X-Track Race. HT 878. Ritchey Comp V5.8. 2020.

Grus cykelture - hvordan man adresserer

Er gruscykler gode på vejen? Gruscykler er gode på mildt terræn terræn, men de forbliver kompromitterede som rene vejcykler. Selvom du ikke vil rulle det meget off-road, kan mange gruscykeldesigner skabe en behagelig cykel til almindeligt brug. 15.06.2020

Gruscykelskærme - anførte spørgsmål og svar

Skal jeg sætte skærme på gruscykel? Skærme er et af de bedste tilbehør, du kan tilføje til din gruscykel. Jorden kan være hård og støvet, når det ikke har regnet i flere dage, men disse spor kan blive til et sjusket, mudret rod om vinteren - og endda meget af foråret og efteråret.