Vigtigste > Hjerte > Pulszoner - finde løsninger

Pulszoner - finde løsninger

Hvad er en god puls for min alder?

Normal hjertefrekvensi hvile: Børn (6 - 15 år) 70100beatspr. minut. Voksne (alder18 og derover) 60100beatspr. minut.Når du løber med forskellige hjertefrekvenser, påvirker de hinanden din fysiologi på forskellige måder. Træn forskellige systemer, og skift fokus for den type træning, du sigter mod.

At vide, hvilken pulszone eller zone, du træner i, kan hjælpe dig med at maksimere fordelene ved din træning eller restitution. Forskellige pulsniveauer i hvile og under træning, og de tilsvarende pulszoner varierer meget fra person til person, og det afhænger alt sammen af ​​en række forskellige faktorer, herunder alder, vægt, køn, fitnessniveau, temperatur og endda ting som medicin eller stress. Mere om din hvilepuls, og hvorfor det er vigtigt at overvåge den.

Du kan finde ud af, at din puls svinger fra dag til dag og fra løb til løb En dag kan et tempo, der måske har været let, føles meget sværere en anden dag. Dette kan skyldes en række forskellige faktorer, måske sov du ikke særlig godt natten før, du går måske glip af lidt og føler dig lidt dårlig, og stress kan også e. Derfor er det meget nyttigt at holde øje på din puls, mens du løber for at redegøre for alle disse forskellige variabler, som du måske ikke har. Nu er det blevet bemærket, når det kommer til måling af din puls under kørsel, der er to hovedmuligheder: den første er optiske sensorer på dit håndled, så for eksempel på min Garmin vil du se blinkende LED-lys i bunden, der sidder på dit håndled så forskellige bølgelængder af lys brydes af blodets bevægelse under din hud på din enhed, fortolker det derefter i pulsdataene for at give dig et antal slag pr. minut eller bpm.Nu er den anden mulighed en brystbælte, der bæres ved siden af ​​huden under det tøj, du har på. De måler din puls på en anden måde ved hjælp af noget kaldet elektrokardiografi, som er en forenklet version af den måde, hvorpå din puls ville blive målt på et hospital, hvis du havde et stort valg. Det sidder fast på din hud, så en sender er foran og de data, som han indsamler og sender til dit ur eller din telefon.

Så hvis du bærer en brystbælte samt et ur, fører uret automatisk dataene fra armbåndet gennem den håndledssensor, du vælger. Det er sandsynligvis lettere at bære et ur, så nøjagtighed betyder sandsynligvis noget med det nyeste inden for optisk teknologi Sensorer og smarte algoritmer. Det betyder, at risikobaseret overvågning sandsynligvis er nok, men under visse omstændigheder kan nøjagtighed påvirkes af brugerens fysiske egenskaber, pasform, eller aktivitetstype for maksimal nøjagtighed, så sørg for at holde din sensor ren regelmæssigt, og at du har en god pasform omkring dit håndled. Vær opmærksom på, at ting som tatoveringer og hudfarve kan påvirke nøjagtigheden af ​​aflæsningerne.

Mange topatleter bruger en brystbælte for at sikre de mest nøjagtige og konsistente data, de har brug for for at passe nøjagtigt, forblive på plads og også have brug for fugt til at opfange de elektriske signaler, sved så snart du bevæger dig, eller lidt vand eller spyt inden dig Start. Hjertefrekvenszoner er en måde at måle den træningseffekt, du får fra dit løb, så nogle mennesker bruger et system med tre zoner, og der er ingen grund til, at du ikke rigtig kan bruge mange zoner, som vi går igennem i dag, er fem zoner, som du finder mest og sandsynligvis er de mest almindelige på Allgarmin ure. Det er her, du skal træne virkelig hårdt, vi vil fortælle dig, hvad hver zone betyder, men først vil vi fortælle dig, hvordan du træner din træning.Der er en række forskellige muligheder, men næsten alle, der kræver, at du kender din maksimale puls eller træner, er nu den nemmeste og nemmeste måde at gøre det på er ved at bruge det, der kaldes Fox Formula, hvor du tager nummeret 220 og dit Selvfølgelig, nu trækker man alderen mest fra det, dette er bestemt ikke den mest nøjagtige metode, da det, der måske er sandt for en 30-årig, for eksempel muligvis ikke gælder for en anden, især når man overvejer ting som kønshøjde og generel kondition . For eksempel er der to andre formler, der er lidt mere tekniske, som du kunne bruge som alternativer, hvis du leder efter en rigtig hurtig måde at få dette nummer på, men ønsker at finde et nøjagtigt tal til din maksimale puls som den. puls for at forbedre din løb, skal du overveje, hvad der kaldes en stresstest, fordi du vil prøve at komme så tæt på din maksimale puls som muligt. Du bør ikke og bør ikke prøve dette, hvis du har en medicinsk tilstand eller personskade. Hvis du har brugt dit ur eller dit pulsbånd i en hård tid, kan du spare dig selv smerten ved at skulle tage en stresstest og bare tage højeste pulsaflæsning fra den session, fordi chancerne er, at du stort set undervejs har været tæt på din maksimale puls, men vi viser dig, hvordan du tager en stresstest Kan føre, når du er klar, så du kan gøre en meget simpel opvarmning i starten, indtil du har nået maksimal anstrengelse på 10-10 minutter, 12 minutter med hård anstrengelse, så dette kan være i alt 3 km i løbet tempo, det kan være 800 meter to gange, eller det kan være to til tre minutters intervaller med hård anstrengelse.

Det kunne starte cirka fem minutter fra bunden af ​​en lang skråning, gradvist øge hastigheden nedenunder og derefter gå tilbage i fuldt tempo i to minutter for at hjælpe dig med at få din maksimale puls. Det er fuldt ud muligt at indstille alle fem zoner med bare det ene nummer som en procentdel af din maksimale puls, men der er en ting mere, vi vil anbefale dig at personalisere dine zoner endnu mere, og det tager din hvilepuls, der er et par måder at gøre dette på ved at bære dit ur i et par dage og have en god basislinie for din a. få den gennemsnitlige hvilepuls fra dette, eller du kan bare måle din puls første om morgenen og bruge denne værdi.

Nu hvor du har din personlige maksimale og hvilepuls, kan du beregne din pulsreserve, som i det væsentlige er forskellen mellem de to, og dette er din nyttige pulszone, du kan træne, så kan du træne dine zoner, som jeg er ved at træne, du viser, med Garmin Connect er alt, hvad du skal gøre, at vælge HRR fra rullelisten og indtaste dine max- og hvileværdier, så Zone 1 er mellem 50 og 60 procent af din pulsreserve eller du kan beregne din reserve ved at bruge din subtraherende hvilepuls fra dit maksimum og derefter beregne halvtreds og tres procent af dette antal. Føj disse tal til din hvilepuls for at få den nedre og øvre puls for zone 1. Du kan gentage dette for andre zoner med tres til halvfjerds procent for zone halvfjerds til firs procent for zone 80 til halvfems for zone halvfems til hundrede røde procent for zonefive endelig, hvis du virkelig er interesseret i at få den mest nøjagtige læsning af dit hjerte rate zoner mulige, så er det muligt at gå til et laboratorium og få disse tests udført af en professionel pimpric i øret for at måle niveauet af lactat i det, samt måle dit ilt gennem en maske, som jeg siger det er muligt at gør dette i et laboratorium, men du betaler selvfølgelig for privilegiet, så nu hvor du har oprettet dine zoner, er her en hurtig gennemgang af, hvad hver zone betyder.Så hvis du ikke tog en Alab-test, skal du bare kontrollere din maksimale puls med en Astress-test, eller måske brugte du en af ​​formlerne fra tidligere i artiklen, så prøv det og brug vores eksempler til hver af zoner af opfattet anstrengelse, hvor meget du kan tale og hvor hård din vejrtrækning er, hvordan du måske vil justere dine zoner, mens du går, Zone 1 er en meget let anstrengelse, så det skal føles meget afslappet, og din vejrtrækning er let kontrolleret, du er i stand til at have samtale og din opfattede anstrengelse er meget lav Zone to er let at gå, der skal sigte mod under dine genopretningskørsler, eller når du varmer op eller køler ned, skal du stadig være i stand til at have en fuld samtale - det skal føles en fire eller fem ud af ti Stress Zone Three er et stabilt aerobt løb, du kan køre dine lange løb i. Overvej dette tempo, så vejrtrækningen stadig er godt kontrolleret - ikke uregelmæssig, men at blive lidt sværere Zone fire er en hård, vedvarende anstrengelse som en tærskel, skal du kun være abl e at svare på spørgsmål med få ord Zone fem er meget hård, det er intervaller og sprints, din vejrtrækning er meget sværere at samtale er umulig. Tænk næsten på din maksimale anstrengelse for alle løbeture, du laver for at få en bestemt puls. Du kan indstille en pulsalarm på din Garmin for at fortælle dig det og give dig feedback med en buzz eller bingto for at fortælle dig, når din puls overstiger eller falder under et bestemt interval, det er virkelig godt.

En god måde at overvåge din puls på, mens du løber uden konstant at se ned og se på dit ur. Brug af dit ur giver dig mulighed for at justere din skærm for at fortælle dig, hvilken zone du befinder dig i henhold til farverne, så du ikke behøver at huske alle numrene, nu fortalte vi dig, at vi endte med et tip, så her er det, hvis du nogensinde kommer op til en tærskel løb og har en god idé om, hvilken type puls du forventer i betragtning af tempoet og forholdene, men du finder det meget højere, det kan være et tidligt tegn på sygdom eller træthed, og det ville være en rigtig god idé at reducere de forventede frekvenser, selvom det betyder, at du kører langsommere, og når du dukker op og finder dig selv i mere eller mindre sving, men det er faktisk svært at få din puls til den zone, du fortsætter med at stræbe efter, dette kan vær et tidligt tegn på, at du er under vejret eller måske overudnyttet, så bedst kalde det en dagstur hjem og hvile dig, forhåbentlig har denne artikel besvaret dine spørgsmål om hjertet spist træning og hvordan det kan hjælpe dig med at løbe, hvis du har spørgsmål, så giv os besked i kommentarerne nedenfor eller måske begynder du at kigge på disse pulsdata, når du er færdig med din træning, fortæl os det og forhåbentlig ses vi næste gang her på den løbende kanal

Hvilken pulszone skal jeg være i?

Zone1: 50 til 60 procent af maksimumhjerterytme.Zone2: 60 til 70 procent af maksimumhjerterytme.Zone3: 70 til 80 procent af maksimumhjerterytme.Zone4: 80 til 90 procent af maksimumhjerterytme.

Hvad er farezonen for puls?

Du bør besøge din læge, hvis dinhjerterytmeer konsekvent over 100beatspr. minut eller under 60beatsi minuttet (og du er ikke en atlet).

lyserød slip menstruation

Hvilken puls er for høj?

Generelt for voksne, ahjerterytmepå mere end 100beatspr. minut (takykardi) betragtes somhøj. Dithjerterytmestiger normalt, når du går hurtigt, løber eller gør nogen anstrengende fysiske aktiviteter.

(gispende) (hjerteslag) - Hvis der er en del af min krop, som jeg tager for givet, er det mit hjerte. Jeg er vant til at vide, hvor hurtigt det slår efter ridning og træning med en pulsmåler i mange, mange år. Jeg brugte det som et mål for min træning og ikke som et vital organ, der holder mig i live - gør din puls svag - men der er mange tragiske historier om cyklister, der lider af hjerteanfald eller hjertestop under ridning, måske ældre Chauffører, der har vendte tilbage til træning efter år med højt liv eller unge atleter, hvis liv er blevet tragisk forkortet.

Og så er der en tredje type, cyklister, der som jeg har taget deres hjerter for givet i årevis uden at tænke over det, men hvem så? befinder sig med arytmier eller myokardiefibrose. Kunne dette være et resultat af deres cykling? For at finde ud af det mødte vi en kardiolog, der har specialiseret sig i sport og motion, Dr. Graham Stuart, selv en tidligere Ironman, driver Sports Cardiology UK, et firma, der rådgiver, forsker og evaluerer atleter.

Så hvem er bedre til at give os de svar, vi leder efter? Hvor bekymret skal vi være, og hvilke skridt kan vi tage? for at sikre vores langsigtede sundhed? Og så, hvad jeg faktisk er nervøs for, vil sætte mig igennem en eksamen for at se, om jeg faktisk er i fare. (intens musik) (hjertemonitor bipper) (rytmisk synthmusik) Men lad os sammenfatte nogle grundlæggende biologier, inden vi begynder. Et menneskeligt hjerte er en muskel.

Den består af fire kamre, to øvre kamre kaldet atria og to nedre kamre kaldet ventriklerne, tager ilt ind og vender derefter tilbage til venstre atrium og pumpes derefter ud af venstre ventrikel til resten af ​​kroppen, for at forsyne hjernen , ben osv. med dette frisk iltede blod, før de vender tilbage til højre atrium. Nu udløses hvert hjerteslag af en valgt, og den hastighed, hvormed det slår, afhænger af input fra din hjerne.

Hvad nu hvis noget går galt? Nå, et hjerteanfald er, når blodtilførslen til hjertet pludselig bliver blokeret, oftest som et resultat af koronararteriesygdom, som er en opbygning af kolesterol. Hjertestop er et pludseligt tab af hjertefunktion, der normalt opstår som et resultat af elektriske forstyrrelser i din hjerterytme kaldet arytmi. Et hjerteanfald kan føre til hjertestop, men som vi kan se, kan andre faktorer også forårsage arytmier.

Kunne ekstrem træning øge din risiko? - Hvis du har en underliggende disposition for et hjerteproblem, ja, det kan det. Generelt er ekstrem træning godt for dit helbred, men der er et element af sund fornuft her. Så hvis du er understrammet og prøver for hårdt, vil det ikke gøre dig noget godt.

Hvis du træner langvarig ekstrem udholdenhedstræning, ser det ud til de professionelle atleter at bevise, at du lever længere. Det, der ikke er klart, er, hvor der er en undergruppe, som den skader, og vi ved bare ikke nok om det, og vi ved ud over en vis mængde motion, ligesom dig, uanset hvor fit du er, hvis du går gennem Wales i fem dage vil du have smerter - ja - og jeg tror, ​​det samme gælder hjertet, at på et bestemt niveau af træning sætter du hele fysiologien under pres, når du ser på andres hjerte efter det, vil du finde at højre ventrikel er forstørret, venstre ventrikel er lille, og de fleste af disse ændringer vender tilbage til normal inden for få dage. Nogle gange tager det et par uger, men hvis du laver en biokemisk test, en blodprøve, vil du opdage, at niveauet af et stof, der faktisk kaldes troponin, er forhøjet - Ah, ja, det var det, jeg var bekymret .

Viser mit hjerte skader hurtigst muligt efter 27 år? Jeg kan måske Nå screeningen vil ikke fortælle alt, men det vil vise de fleste ting, og det starter med, at jeg tager min medicinske historie, inden jeg laver en EKG, der sporer og overvåger de elektriske signaler, der genereres af mit hjerte, og endelig en ekkokardiogram, en type ultralydsscanning, der bruger lydbølger til at skabe et bevægeligt billede af, hvad der foregår internt. (Hjerteslag) - Har du nogensinde haft episoder med brystsmerter eller et væddeløbende uhensigtsmæssigt hjerterytme, mens du træner? - nej - Så din EKG viser en typisk atletisk variation kaldet Rd-repolarisering er, at du drejer din venstre side og lægger din venstre hånd, venstre arm bag dit hoved, og du er ved at høre et stænk, og dette stænk hopper af lydbølger fra rødt blod celler, når de krydser en af ​​ventilerne. (Splash lyde) Så dette er krydsning af lungeventilen.

Og der, i dette område, leder jeg for eksempel efter et hul i hjertet, og det er blodkaret, der fører blod, blåt blod, fra kroppen til leveren. Og hvad jeg vil have dig til at gøre om et sekund er at snuse. (Snuser) Ser du nu, hvad der skete? Blodkaret er forstørret fra 24,6 millimeter til 6 millimeter. (Synth Music) - Før vi dog kommer til mine konklusioner, lad os tackle disse to andre vigtige spørgsmål for ældre bilister, der vender tilbage til sporten, og derefter yngre bilister, der måske overvinder risikoen for pludselig hjertedød.

cykel gaveideer

Højre, så da kunne vi tale om tre specifikke kategorier af mennesker, og for det første ville det være ældre cyklister, der måske vender tilbage med risiko for at få denne cyklusvirus og måske måske efter blot et par måneder eller endda et par års træning i dette snarere ekstreme begivenheder opstår? - Så hvis din onkel fik et hjerteanfald ved 40 og din far havde et hjerteanfald 38, og du er 35 år gammel, ikke har lavet nogen sport i 20 år, men ønsker at starte cykling, ville det være et meget godt råd at lave en vurdering på forhånd, og hvis du har den familiehistorie, skal du alligevel foretage en vurdering. Mest sandsynligt ville det være, at der var et højt kolesteroltal i din familie, der kan behandles i dag, og faktisk er en af ​​de bedste behandlinger motion, men du skal gøre dette på en gradueret og fornuftig måde, når du vil afhente, hvis du har et koronarproblem, der venter på at udvikle sig. Analogien med dine benmuskler, der gør ondt efter en træning, de gør meget mere ondt, når du er dårligt uddannet.

Og jeg tror, ​​at hjertet sandsynligvis fungerer ens, jeg mener, gå tilbage til dit spørgsmål om nogen, der kunne lide dette, sig, at nogen, der hører dette, sagde min gosh, jeg er nødt til at begynde at træne. Hvis han ikke har trænet i lang tid, en typisk middelaldrende mand som MAMIL. De ved, at det plejede at være forretningsfolk, der var på golfbanen, nu er de på deres cykler og har al den teknologi.

Jeg vil foreslå, at de bliver tjekket ud, og når du rammer gymnastiksalen, siger maskinen, at du bliver tjekket ud. Årsagen til dette? er ofte nøjagtigt den type A personlighed, der virkelig ønsker at være konkurrencedygtig, men deres kroppe skal bygges gradvist ind, og de ved ikke rigtig, om de har et underliggende problem. Så jeg synes, at denne gruppe rådes til at foretage en kontrol på forhånd, helst hos en sportskardiolog, fordi du leder efter noget meget specifikt.

Så du siger, hvad skal jeg passe på, hvad der kunne være et rødt flag, som jeg så skulle føre til at være. Og sandsynligvis er det vigtigste, hvis du går forbi under træning, så hvis du løber eller cykler og pludselig bliver svimmel, falder af din cykel, går ud eller bliver nødt til at stoppe, det er en rød det kan ikke være en anledning til bekymring, men du har bestemt brug for dom. Lidt anderledes er folk, der straks føler det sådan, når de holder op med at træne, og det er ekstremt almindeligt.

Så når du laver Bristol 10K, ser du, at en hel del bare havner over linjen, så kollapser og derefter reklamerer, så du får det bedre, og det er ligesom hvordan din krop går fra en høj puls til en lav puls ændringer, dit blodtryk falder pludselig, du er lidt dehydreret, du føler dig svag. Dette er fint, almindeligt og normalt helt normalt. Men hvis du løber med mig, har du det godt, så går du ned, det er et rødt flag. - Den anden kategori ville være unge voksne.

Der har været en række meget kendte tilfælde i cykling i de sidste par år, ikke store tal, men hver er en tragedie i sig selv, men disse unge mennesker, meget fit, talentfulde mennesker, der pludselig dør af hjerteproblemer. Kan vi give råd til yngre atleter, måske for at finde ud af, om de er i fare? - Jeg vil specifikt nævne det første punkt, når det kommer til cykling, men for enhver sport vil jeg spørge, hvilke kosttilskud der tages. Nogle kosttilskud, der indeholder meget høje doser koffein, kan forårsage problemer.

Så dette er det første, kosttilskud. For det andet, er der et symptom? Spørgsmål var det? Er dette et symptom at være opmærksom på, kan det være et advarselsskilt? Nå, bevidstløshed igen eller dit hjerteslag pludselig slår uhensigtsmæssigt eller brystsmerter - Så selv hos unge atleter - Selv hos unge atleter, ja, så En uhensigtsmæssigt hurtig hjerterytme er stort set hos unge atleter, der ofte er disponeret for unormale rytmer, og for mange af dem kan det helbredes fuldstændigt. Så hvis du undersøgte dem alle.

Forudsat at du undersøgte alle i en alder af 15, ville du kun få et meget lille antal, som du havde en forebyggelig årsag til pludselig hjertedød, men for det lille antal kunne du potentielt redde dit liv. Der ville også være et endnu mindre antal, som du ikke ville bemærke og stadig har et potentielt fatalt hjerteproblem. Så på befolkningsniveau er det ret svært at retfærdiggøre screeningen.

Det er meget lettere for enhver person, fordi du måske finder ud af, at du har noget, der kan behandles. Du er nødt til at huske på, at du måske finder noget, der fortæller dig at stoppe professionel sport, og som kan være et levebrød for en professionel atlet. Da du selv screenede, var du opmærksom på den frygt, det forårsagede.

Heldigvis er alt nu i orden, men det har måske hentet noget subtilt som et lidt forlænget QT-interval, der måske har sagt, at du havde denne potentielle tilstand, og vi ved ikke rigtig, hvad det betyder for dig som individ, og så er du tilbage med usikkerhed, og så siger vi, ja, vi er nødt til at undersøge dine børn, vi er nødt til at undersøge dine forældre, dine brødre og søstre, og vi ved ikke nøjagtigt, hvad det betyder. Så der er områder med usikkerhed, og det er den hårde del af screening - men jeg tror, ​​at trøsten er, at du har sat det i sammenhæng, og det er statistisk, at sandsynligheden for, at der sker noget, er lille. - Præcis. - Okay.

gatorade vs vand

Så videre til vores tredje gruppe cyklister, der har kørt hårdt i mange år. Det er tid til resultater. - Og din ECT viser nogle ændringer, der er kompatible med at være atlet.

Så din puls er relativt langsom. Det er ikke meget langsomt, det er 57 slag i minuttet. Du har et hak der på din EKG kaldet tidlig repolarisering også dig, din indledning af dit hjerteslag, den største opstrømning er faktisk her.

Den lille pukkel er oops, der er et stort sub-slag. Kom på og slip logs, det ville være der. - Okay, okay. - Og det betyder, at din hjerterytme startes fra en lidt lavere position end normalt.

Disse vil alle blive betragtet som en normal atletisk variant. OKAY? Faktisk, hvis du ikke oplever symptomer, ville du ikke gøre noget ved det. Den tredje komponent var ekkokardiogrammet, og jeg kan fortælle dig, at du har et strukturelt normalt hjerte.

Med andre ord er der ingen huller i hjertet. Der er ingen abnormiteter i den normale størrelsesventil. Det er meget vigtigt at vide, hvor meget træning du har gennemført.

Så hvis du for eksempel træner på dit højdepunkt og træner 20 timer om ugen, vil hjertemusklen sandsynligvis være lidt tykkere og hjertevolumenet i venstre ventrikel og muligvis højre ventrikel lidt større end en ikke-atletes. Så hvis jeg så en skillevæg på din hjertemuskel, som var din, var den ni millimeter høj, så den var 12 millimeter i det normale interval for en atlet eller ikke-atlet, og du trænede slet ikke, jeg ville mistanke om, at du enten har forhøjet blodtryk, eller der er utilstrækkelig fortykkelse af hjertemusklen. 12 millimeter er en bevidst grå zone.

Ved 16 millimeter ville det være unormalt. Uanset om du var atlet eller ej - jeg har læst en række artikler med links til undersøgelser, der tyder på, at ekstrem træning kan udgøre en langsigtet sundhedsrisiko, fra arytmier til myokardiefibrose eller forkalkning af koronararterien, ikke sikker på, hvad to af disse tre er, men du ved, det lyder ikke godt, så hvad synes du om disse tre? - Ret, ja, det første spørgsmål er arytmi, det korte svar er ja, der er. Vi nævnte, hvordan din puls er langsom, og faktisk startes din hjerterytme fra et noget usædvanligt sted, der ikke er meget almindeligt hos atleter, og det er på grund af virkningerne af langvarig træning.

Atleter har tendens til at have langsommere puls, og vi har talt om, hvordan dette skyldes nedregulering af IKF-kanaler og også øget vagal tone. Nu ved vi statistisk, at atleter, der træner meget, især udholdenhedsatleter, har større risiko for at udvikle en tilstand kaldet atrieflimren. Atrieflimren er nu en meget almindelig arytmi, når du bliver ældre alligevel, men hvis du har været en langvarig atlet eller udholdenhedsatlet, er det endnu højere hos højere atleter i modsætning til mindre atleter.

Så der er sandsynligvis et eller andet aspekt af atriel størrelse. Vi er ikke helt sikre på årsagen til dette. Der er også genetiske komponenter.

Hvis dine forældre havde atrieflimren, er det mere sandsynligt, at du får det. Så nogen i min situation, jeg lavede langvarig udholdenhedssport, to forældre, der havde atrieflimren. Jeg vil helt sikkert få atrieflimren, fordi jeg er høj og har udholdt udholdenhedssport.

Sandsynligvis mere udsat end nogen, der ikke har gjort alle disse ting, men der er både det genetiske og det adfærdsmæssige, jeg ikke kender, fire eller fem gange højere end en, der ikke har udført denne udholdenhedssport, men du skal sæt det i Put i sammenhæng, at de samlede fordele ved træningen utvivlsomt opvejer meget af det. Så gennem langvarig træning mindsker du sandsynligheden for visse kræftformer, tyktarmskræft, brystkræft, hvis du er kvinde, prostatakræft. De reducerer sandsynligheden for hjertesygdomme, degenerativ hjertesygdom såsom iskæmisk hjertesygdom.

Du reducerer chancerne for at udvikle diabetes, diabetes hos voksne. Du forbedrer din lipidprofil. De styrker dine knogler.

Mange, mange fordele. Så du har en let øget risiko for arytmi, atrieflimren, men en stærkt reduceret risiko for alle disse andre ting, og du lever længere, det bliver klarere og klarere, atrieflimren, det er en arytmi, der nu kan behandles med det samme i en ellers sund person er. Hvis du har et område, hvor hjertemusklen ikke har tilstrækkelig blodforsyning, kan du få et ar.

Et ar er fibrose, og vi ved, at atleter, der udøver den langsigtede sportsaktivitet, undertiden vil have flere ar på hjertet, og jeg formoder, at noget af det skyldes træning, når de havde en virus, og så ved du det råd, at hvis du når dine muskler, du skal ikke træne, og jeg synes, det er et godt råd, hvis du har noget, der hedder myokarditis, fordi du træner en muskel, der alligevel kan være betændt, kan alligevel føre til permanente ar, eller det kan alligevel føre til ar . Hvad der ikke er klart, er, om ekstrem udholdenhedsøvelse kan forårsage ar. En af måderne vi ser på kranspulsåren er at kigge efter calciumniveauer, som er blodkar, der kan blive fanget i calcium; de tykner, og plaques, der indsnævrer calciumfyldte arterier, har en tendens til at være mere stabile end at olieagtige plaques forårsaget af højt kolesterol kan øges forkalkning af koronararterien, især hos udholdenhedsatleter, men de ser ikke ud til at have øget risiko for hjerte angreb.

Vores hospitaler er ikke fulde af ex-atleter, der har hjerteanfald. De er fulde af rygere, der har haft et hjerteanfald og mennesker, der er overvægtige, og mennesker, der ikke har taget sig af sig selv. (Guitar musik) - Nå, dette er en anden GCN-artikel, der beder os om at møde vores egen dødelighed, men bestemt en positiv takeaway-besked.

Og dette er denne øvelse, der er overvældende fordelagtig for vores helbred, selvom der er nogle af os, der sandsynligvis vil blive rådgivet til at søge lægehjælp om dette særlige emne, måske baseret på familiehistorie, eller falde ind i den kategori af mennesker, enten baseret på deres livsstil eller din alder har en lidt højere risiko. Hvis du gerne vil se en anden artikel om et sundhedsemne, denne gang om stress og mental sundhed, og hvordan cykling kan hjælpe med det, skal du klikke på skærmen nu, jeg tager en frakke på.

Er 72 en god hvilepuls?

Detnormalområdet er mellem 50 og 100beatspr. minut. Hvis dinhvilepulser over 100, kaldes det takykardi; under 60 år, og det kaldes bradykardi. I stigende grad benytter eksperter et idealhvilepulsmellem 50 og 70beatspr. minut.

Hvad skal en 50-årig mands hjertefrekvens være?

Stewart dog det ideelle målhjerterytmefor en sund voksen er mellem 70 og 85 procent af det maksimale. Dette ville betyde for en sundhalvtreds-år-gammel mand, hans målpuls skalmellem ca. 120 og 145beatspr. minut (220 minushalvtredsgange.

fordelene ved sprint

Er en puls på 165 OK, når du træner?

Sådan finder du ud af det: Skøn dit maksimumhjerterytme. For at gøre dette skal du trække din alder fra 220. En 55-årig person ville have et estimeret maksimumpuls på 165 slagpr. minut (BPM).

Vil min puls falde, når jeg bliver bedre?

Det er sandsynligt, fordi træning styrkerhjertemuskel. Det gør det muligt at pumpe en større mængde blod med hverhjerteslag. Mere ilt går også til musklerne. Dette betyderHjerteslagfærre gange i minuttet end detvillei en ikke-atlet.

Hvad er en god hvilepuls efter alder og køn?

Kvinder har en højere gennemsnitlig RHR endmenca. 3beatspr. minut (BPM). Kvinder i alderen 40-49 år har den højeste gennemsnitlige RF for alle brugere på 67,4BPM, mensmeni alderen 40-49 har den højeste gennemsnitlige RHR blandt mænd på 64,6BPM. Vær opmærksom på de faktorer, der kan påvirke dinhjerterytme.

Hvad er en dårlig hvilepuls efter alder?

AmerikanerenHjerteAssociation (AHA) siger, atnormal pulsfor voksne (18 år og ældre) er hvor som helst mellem 60 og 100beatspr. minut, hvorimod for børnalderen6 til 15 år kan det være hvor som helst mellem 70 og 100beatspr. minut. Når du bliver ældre, bliver dinpulser næsten det samme som før.

Hvad mener du med pulszoner?

En pulszone er simpelthen en række pulsfrekvenser. At kende dine zoner og arbejde inden for dem hjælper med at sikre, at du får den ønskede træningseffekt. Vi identificerer fire hovedzoner, der er indstillet i henhold til enten en procentdel af den maksimale puls eller en procentdel af pulsreserven.

Hvordan bruges målpuls træningszoner?

Derudover vil nogle løbebånd, stationære cyklusser og elliptiske maskiner have håndgrebspulsdetektorer, der giver dig mulighed for at overvåge dine pulszoner. Målpulszoner til aerob træning varierer fra 50 til 100 procent af din maksimale puls. 2 Du vil se en forvirring af tal, når du tjekker forskellige referencer.

Hvad sker der, når du træner i pulszone 4?

Træning i denne HR-zone vil gøre en lettere indsats lettere og forbedre din effektivitet. Pulszone 4 er, hvor det bliver svært. Du trækker vejret hårdt og arbejder aerobt. Hvis du træner med denne intensitet, forbedrer du din hastighedsudholdenhed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.