Vigtigste > Hjerte > Miguel indurain hjerte - almindelige spørgsmål

Miguel indurain hjerte - almindelige spørgsmål

Hvad var Miguel Indurain hvilepuls?Tour de France-ryttere er nogle af de stærkeste mennesker på planeten, hvis ikke de stærkeste. Turen er en latterligt hård fysisk udfordring, men hvordan sammenligner du os med os andre? Hvad er den typiske hvilepuls for en Tour de France-cyklist? genoprette hvor meget søvn du får, og hvor stor vejafgiften er på din krop takket være vores venner på woop lykkedes det os at få nogle eksklusive data fra ef pro cykelteamet, der bærer woop-enheder til at gøre alt dette For at følge hele turen Dette data er utroligt fascinerendefa indsigt i fysiologien hos disse topatleter og hvordan deres kroppe reagerer på en så krævende begivenhed, og jeg kan ikke vente med at dele det med jer, det er bare fantastisk, hvad de er i stand til nu, lad os komme i gang med det samme med hjertet rate, hvad er hvilepulsen hos en Tour de France-chauffør nu? . Det gennemsnitlige voksne menneske siges at være mellem 60 og 100 slag i minuttet, men i starten af ​​løbet, hvis, i teorien, tour defrance-ryttere burde være helt udhvilet, og du ved, at hvis de var ved deres højeste kondition, var gennemsnittet for ef pr. cykling var Team kun 41 slag i minuttet, hvilket er utroligt lavt, men vi har også specifikke data ikke kun for holdet som et gennemsnit, men for visse kørere, øh Alberto betiol nielsen powellis, nu er de andre kørere anonymiseret inden for det datasæt, vi har, hvilket er forståeligt, at ikke alle ønsker at dele deres ting offentligt, men Betiol, en tidligere vinder af Flandern-turen, havde en hvilepuls på kun 37 slag i minuttet før aften af ​​tour de tour og hvem foreslog at han også var fuldstændig på dette tidspunkt med en restitutionsscore på 98 for at sætte dette i sammenhæng, da Alberto Bettiel var i Kra. Hvis dit hospital blev koblet til seng med maskiner, ville en så lav hvilepuls udløse en alarm i hospital, n ow dine hjertefrekvenser er så lave, fordi dit kardiovaskulære system er så lavt Systemer er så effektive, at dit hjerte pumper hurtigere end gennemsnittet, er mere kraftfulde og kan derfor pumpe et højere volumen blod gennem kroppen med et enkelt slag end en slags standard pumpe eller hjerte også netværket af kapillærer og deres blodkar system er også bedre udviklet og mere effektivt og hjælper også med det lavere hjerterat, men du kender, alberto betty åh så imponerende som 37 bpm hviler puls, det er ikke det laveste er blevet rapporteret Chris Froome blev tidligere rapporteret at have en hvilepuls på kun 29 bpm, utroligt, men han er heller ikke den laveste store mig du kender miguel over hele verden flere Grand Tour vindere 28 slag i minuttet helt vanvittigt, ja, off han.

Det er interessant, at efter intense dage, hvor deres hjerte bliver træt og konstant er under pres, ser vi, at deres hvilepuls faktisk stiger under løbet, og vi ser, at chaufførernes hvilepuls stiger i den første uge af turen, den første uge af dette års forelæsning var særlig hård og op til den syvende etape var gennemsnittet for holdet 51 slag i minuttet, så det er steget markant, og vi kan også se, hvor hårdt Tories er på deres kroppe trin for trin, så ved at analysere pulsvariabiliteten, som er tiden mellem de enkelte hjerteslag, også puls og pulsreaktion over en given dag er woop-algoritmen i stand til at beregne en såkaldt stressscore, og stressscoren giver os en idé om hvor meget hver dagafgift denne dag har krævet førerens krop nu kan jeg se fra dataene, at chaufførerne konsekvent har en stressscore på et at have wa 20, der måske ikke betyder meget for dig, men jeg vil sige det i sammenhæng, så jeg bærer en woopog når jeg har en dag, hvor jeg slet ikke dominerer, når jeg på en eller anden måde ved, at du går på kontoret i fem minutter, hele dagen på maven og laver gcn-stuff Gå derefter hjem til fem minutter og derefter sidde på min bum og se resten af ​​dagen foran tv'et. Jeg har typisk en stressscore på omkring seks til otte nu, da jeg kørte den episke kørsel fra Last Shoreline til Shore med Hank, hvor vi absolut ødelagde hinanden, jeg havde en stressvurdering på 20 som disse fyre, og jeg var absolut ødelagt, der var absolut ingen måde at køre på cyklen den næste dag, jeg kan ikke forestille mig at gøre det hver dag i 21 etaper dag efter dag dag, det er helt vanvittigt, vi kan ikke se, at fra datoerne er enten alle etaper ens og etape to af dette års løb var særligt vildt, dette skyldes sandsynligvis en kombination af parkouren, det var en meget kuperet etape rundt omkring smuk, som du måske husker, men også fordi hvert hold så denne etape som en mulighed for at tage den gule trøje, og det er derfor løbet var nu afsluttet. Nielsen Paulus på Ef Pro Cycling var også fjerde på scenen, og som et resultat led hans opsving den næste dag.

Han kørte meget hårdt den dag og fik kun 53 restitutioner den næste dag, men selvom han kom ud, kørte han meget bedre end resten af ​​sit hold, som i gennemsnit kun var 36 restitutioner, og en af ​​grundene er sandsynligt, at han gjorde Rød er kommet sig bedre end resten af ​​sit hold, fordi han sov meget bedre, så magtesløst i gennemsnit ni timers søvn uh efter dette trin, men resten af ​​holdet fik kun et gennemsnit på syv timer øh, og det vil være betydningsfuldt og gav dig en guldstjerne med alt dette stress på deres kroppe under turen, søvn er helt grundlæggende for opsving, men du ved, hvor meget søvn rytterne faktisk får, selv at sove på Tour de France er svært, fordi rytterne ofte foretager lange overførsler af et trin i starten af ​​næste trin næste dag, sover du ofte på et andet hotelværelse hver nat, hvilket, hvis du er som mig, ikke er godt for din søvn d der er også medieforpligtelser og bare få en massage og du ved, at mad alt tager ti mig og spiser alt, som det har tid? Sov under turen Holdet har i gennemsnit 7,42 timers søvn pr. Nat, og vi kan også se, at nielsenpowerless igen er bedst i klassen. Han sov i gennemsnit 36 ​​minutter mere end sine holdkammerater, og i løbet af en tur, tre uger, der virkelig vil tilføje, var natten før turen også deres bedste nats søvn.Holdet sov i gennemsnit næsten ni timer den nat og havde en 99, men det faktum, at de ikke kan opnå denne søvnpræstation på trods af at de er virkelig trætte under resten af ​​turen, viser virkelig, hvor hektisk det kan være at være noget rigtig interessant. Jeg udførte detektivarbejde for at finde ud af, hvorfor dette kunne være tilfældet. Nu var det en særdeles hård etape, det startede ved middagstid. Det var en meget bjergrig etape nielsenmagtløs, han var i pausen, og han var på sin cykel. Vi kan se i 6,45 timer Så en meget lang dag var mange af chaufførerne først færdige efter kl. 18, så kan vi parre det med den langsgående overførsel, som efter min mening tog over to timer at starte den næste etape, dette er på bjergveje, der sidder fast i turtrafikophold, fordi alle turnéholdene og mediecirkuset bevæger sig også til næste etape, og dette spiser virkelig det potentielle søvnvindue, men vi kan også medtage det pro cykelholdsmedlem Dannymartinezwon etape 13 for ef pro, så vi kan spekulere i det her natten var der måske et glas champagne ved bordet for at fejre, hvilket igen sandsynligvis påvirkede førerens søvnpræstation, da alkohol var massiv, og påvirker din søvn negativt.

Noget andet kan woop-dataene fortælle os om genopretning, og dette for mig er et af de mest fascinerende områder i dataene. Hvis vi ser på disse tal, kan vi se chaufførerne komme sig under løbet og ja, hvis du eller jeg gør den tur de France, vi tror, ​​at vi ville starte med de bedste intentioner, men vi ville sandsynligvis bare slutte, indtil vi blev langsommere og langsommere, indtil vi kravlede elendigt over målstregen i Aba fuld af selvmedlidenhed i Paris, men forbløffende rytterne synes at være efter den første hviledag til faktisk at blive bedre Når de får den hviledag, er deres kroppe i stand til at komme sig og absorbere træningen, og dataene antyder, at der også kan være fysiologiske justeringer, så den første hviledag er i den utroligt hårde første uge var 51, men det faldt faktisk til 40 efter hviledagen, hvilket var lavere end gennemsnittet for T. I starten af ​​Race 41, og utroligt faldt hans hvilepuls til kun 34 slag pr. minut. Du ved, at den gennemsnitlige genopretningsværdi på hviledagen var 92, og det er bare forbløffende, hvordan deres kroppe simpelthen kan komme sig fra det, hvis jeg gjorde noget.

Hvis de gjorde eller forsøgte at gøre det i den første uge, ville det sandsynligvis tage måneder at komme sig fra dette niveau, dette kombineret med netop den mængde fysisk aktivitet, de gentager dag ud og dag ind og det faktum, at de ikke fik den optimale mængde søvn i tre uger. Du ved, at pelotonet er rigtig træt i slutningen af ​​ugen, det er meget sværere at gøre det samme trin, så dette er lidt indlysende, og du ved, at du ved, at når du er i udbrydergruppen, har du meget mere energi som om du sad i gruppen, men dataene giver os mulighed for at sortere det, kvantificere det og se det i tallene, så nielsenpowerlessis går på sin allerførste tour de france, og han laver en god matematik af sig selv, han er faktisk kørte forbløffende i breaka Wayon Stage 6 8 13 og 16 og sandsynligvis en af ​​de ting, der hjalp ham, forbedrede sandsynligvis sine bedre sovevaner, da det vil have hjulpet hans opsving. Jeg kan se, at Paul er på Stage 8 for absolut ødelagt, desværre gjorde han ikke ' t vinde etappen, men han gjorde det utroligt Nå, i udbrudstiden tilbragte han 51 af denne fase i 80 b 90 procent af hans maksimale puls og 38 procent af fasen i over 90 procent af hans pulszoner . Så hans maksimale puls var 191, og hans gennemsnitlige puls i hele 4,2 timer på scenen var 165 slag i minuttet, hvilket er vildt, især når du ser det, fordi han har gjort det mere end en gang på mere end et trin og hans gennemsnit effekt, hvis du er i den slags ting, var 286 watt.Dette er for en mand, der angiveligt kun vejer 66 kg er i 4,2 timer, men så kan vi sammenligne det med uhbetiol, der kun har 20 på dette tidspunkt i sine 80 80 plus pulszoner, så det var meget lettere um dagen for det og det giver dig en idé om, hvor svært det kan være at køre i Tour de France-udbrydergruppen. Vi har også flere moderatorer her, der har kørt store ture her, um, hans hvilepuls startede med 44 slag i minuttet, men i slutningen af ​​en tre ugers stor tur var hans hvilepuls omkring 70 bpm, det var den store træthed han opbyggede Jeg spurgte ikke ham, hvor godt han sov, men han bar ikke en whoop, så han kunne ikke rigtig følge den op.

Interessant nok sagde dan lloydas, at hans puls steg i slutningen af ​​scenen, og det samme gjorde hans maksimale puls, eller den puls, han var i stand til at holde ved en slags tærskelstyrke, faktisk mod slutningen af ​​faldet en stor tour, men interessant nok matchede dette ikke nødvendigvis den kraft, han kunne producere, så det producerede stadig en slags tærskeleffekt, som det kunne i starten af ​​turen, men den hastighed, hvormed den gjorde, var faldet hvilket efter min mening virkelig var fascinerende, og sandsynligvis på grund af, at der også var justeringer og øget blodplasma volumen, men jeg tror, ​​det er en anden historie for en anden gang. Jeg håber, du har dette dybe dyk i theriders fysiologiske data Stor tak til ef pro Cykling for at dele dataene og også whoop, og du ved, hvis du nød denne artikel, så giv tommelfingeren op og del den med dine venner, når du finder det interessant, tak fortæl os dine tanker i kommentarerne, og hvis du gerne vil se flere artikler som denne, som du kender med denne form for videnskab og se på drivernes fysiologiske data, så lad os det vide i kommentarerne, og vi vil forhåbentlig se dig næste farvel

Hvor høj er Miguel Indurain?

CyklistenMiguel Indurainblev rapporteret at have enhvilepulspå kun 28beatspr. minut.26. 2012.Der er ikke ti spanske chauffører nogensinde Nummer 10Joaquim Rodriguez Tiende på vores liste over spanske topchauffører er nuværende professionelJoaquim Rodriguez er en af ​​de få chauffører, der er på podiet i alle tre af de følgende Grand Tours, han har endnu ikke vundet en sæson som nummer et af verdens førende ryttere, og han har også haft sejre, der gør en-dags klassikere til kød og blod, og nummer ni Tour Lombardiet Abraham Olano Abraham Olano karriere spændte fra 1995 til 2002, og i løbet af den tid vandt han både tidsforsøget og verdensmesterskabet på vejen, sidstnævnte var i Colombia i 1995, hvor han besejrede sine holdkammerater Miguel Indurain og MarcoPantani. 1998 var hans mest succesrige år, han vandt en etape i den samlede stilling i Vuelta a Espanabe, før han vandt TT verdensmesteren Alana med fjerde plads i 1997, hans bedste resultat nummer 8 Carlos Sastre Carlos Sastre var professionel i 14 år og altid fokuseret på Grand Tours Han sluttede i alt 25 af dem og var i top 10 ved 16 lejligheder, vandt mindst en etape og stod på podiet i alle tre GrandTours, men hans største resultat kom i 2008, da han vandt Tour de France i slutningen af ​​2011 efter et år på g ox hold nummer syvAlejandro Valverde Alejandro Valverde ser ud til at have været med os for evigt, og det er sandsynligvis fordi han blev professionel i en alder af 21, tog ikke lang tid at udvise noget talent og i sit andet år som professionel vandt han to etaper og blev tredje samlet med Royal Taxpayer. Han vandt dette løb i 2009, og selvom det hidtil er hans eneste samlede Grand-sejr, sluttede han aldrig uden for top fem i Vuelta og har også tre top ti ved Tour de France.

Dayrider og har vundet alderen to gange og kød baseret på alder Willin og SanSebastian hver gang han har 41 karriere vinder nummer seks Pedro Delgado født i 1960 Pedro Delgado blev professionel i alderen 22 med et Reynolds team Rex tre sæsoner var 1985, da han var hans første store succes, da han vandt Welter Spanier sin fjerde deltagelse i løbet, som han vandt igen i 1989, men hans største succes fra året før i 1998, da han vandt Tour de France, startede hans forsvar af denne type ikke godt, han gjorde ankom i begyndelsen af ​​prologen 2 minutter og 40 sekunder efter starttiden. Delgador faldt tilbage i slutningen af ​​1994-sæsonen efter at have lavet et svimlende nummer 5 på top 10 på en Grand Touran 17 gange Lewis of Kenya Lewis i Kenya blev den anden spanske rytter, der vandt Tour de France i 1973. Tre år tidligere havde han vundet utrolige seks etaper.

Han havde vundet den samlede sejr i Vuelta a Espana og var den mest konsistente af otte placeringer i løbet, han var syv gange tre i top fire af dem, der sluttede på andenpladsen, Oh Kenya var en god tidsprøve liste, men han var også to gange i alt ved det spanske nationale vejmesterskab ved at gøre det vandt han hundrede og ti løb, inden han trak sig tilbage i 1977 trøje af seks lejligheder i turen to gange verdenskanten en gang i Giro vandt også mindst en etape i hver tur med 85 Baja Montezis lever stadig godt og blev for nylig stemt som nummer tre af den franske sportsavis L'EquipeOscar Ferreiraa sjældenhed i spansk cykling OscarFerreira var en en-dags specialist, der optrådte i 1999, da han vandt verdensmesterskabet i landevejsløb som relativt ukendt. I 2001 og 2004 vandt han det igen. Det andet løb, han elskede, var Milan San Remo, som han også vandt Vuelta tre gange og for Tour de France, og i 2008 ønsker han også den grønne trikotekonkurrence efter 15 år, da en professionel kaldes det en dag har sine cykler i slutningen af 2012 Nummer 2 Alberto Contador Alberto Contador er den mest succesrige GrandTour-rytter i moderne tid, han vandt Tour de France to gange, som de svejste to gange i Giro, en gang havde han også Touren og Giro ved andre lejligheder, men disse titler blev senere tilbagekaldt, efter at han blev forbudt fra dopingkonsoller.

Andre gevinster i den samlede stilling er omfattende og inkluderer mindst to sejre i Baskerlandet Toilet, Vuelta Castilla Y Leon og den smukke nummer et Miguel Indurain Miguel Indurain dominerede Tour deFrance i begyndelsen af ​​90'erne; hans første deltagelse i løbet kom i 1987, da han var anonym efter konstant forbedring Færdig 97., selvom han tog den første af fem sejre på banen i Duran i 1991, dominerede han tidsprøven og måtte simpelthen forsvare sin fordel gennem bjerge, succes var ikke begrænset til Frankrig, skønt han også skrev Giro tre gange sejr, vinde to gange og afslutte tredje 'spiller, det lykkedes dig aldrig at vinde sit hjemmeløb i 1991 som nummer to i verden Hispana hans bedste resultat ja, det sov en smuk godt 19 timer hver nat, så

Hvor meget tog Miguel Indurain i vægt?

/

Hvor gammel er Miguel Indurain?

/

27,5 x 3,0 dæk

Hvad er den laveste hvilepuls nogensinde?

Den officielle GuinnessVerdensrekordtillaveste hvilende hjertebeat er 27 bpm, afholdt af Martin Brady, 45, fra Guernsey. Nuværende rekordindehaver, Brady, tog titlen fra den fem gange Tour De France-vinder Miguel Indurain, hvishvilepulskom til aslavsom 28 bpm.15. 2014.

Hvor meget er Miguel Indurain værd?

Miguel IndurainNetVærdi:Miguel IndurainLarraya er en tidligere spansk landevejscyklist, der har et netværdipå $ 10 millioner.

Hvad var Lance Armstrongs FTP?

Lance Armstrongsagde, at han plejede at være i gennemsnit 495 watt i 30-40 minutter.

Hvilket hold kørte Miguel Indurain for?

Professionel karriere. I 1984 red han i de olympiske lege i Los Angeles og blev derefter professionel den 4. september for Reynolds. Han vandt sit første professionelle løb en uge senere, en tidsprøve iTurfremtiden.

Hvad er den laveste hjerterytme før døden?

Hvis du har bradykardi (brad-e-KAHR-dee-uh), dinHjerteslagfærre end 60 gange i minuttet. Bradykardi kan være et alvorligt problem, hvishjertepumper ikke nok iltrig blod til kroppen.

Er en sovende puls på 35 for lav?

Til normalhvilepulsfor de fleste er mellem 60 og 100beatspr. minut (bpm). ENhvilepulslangsommere end 60 slag pr. minut betragtes som bradykardi.7. 2018.

Hvorfor har Miguel Indurain et større hjerte?

Lungekapacitet øges, eller de bliver mere effektive, og hjertekamre bliver større og hjertemusklerne stærkere. Dette betyder, at der optages mere ilt for blodet at bære, og der pumpes et større volumen blod pr. Slag (slagvolumen).

Er det tid til at tale om Miguel Indurain?

Miguel, det er tid til at tale om, hvorvidt du vandt Tour de France ved hjælp af doping. Hvis du lever en løgn fra disse år, er det tid til løgnen at stoppe. Sporten kan ikke tilstå halvdelen af ​​sine synder og fortsætte. Sporten kan ikke straffe dem, der tilstår og belønner dem, der bliver stille, skjult bag omertàen. Vi skal vide det.

Hvor mange gange vandt Miguel Indurain Tour de France?

Miguel Induráin. Induráin vandt fem på hinanden følgende Tours de France fra 1991 til 1995, den fjerde og sidste, der vandt fem gange. Han vandt Giro d'Italia to gange og blev en af ​​syv personer, der opnåede Giro-Tour-double i samme sæson. Han havde racelederens gule trøje i Tour de France i 60 dage.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.