Vigtigste > Hjerte > Mest nøjagtige stropløs pulsmåler - hvordan beslutter du dig?

Mest nøjagtige stropløs pulsmåler - hvordan beslutter du dig?

Hvad er den mest nøjagtige brystbælte?

DetBedste pulsSkærme til løbere
  • Mest nøjagtige. Polar H10Brystbælte. amazon.com. $ 83,13.
  • Bedsttil Triathletes. Garmin HRM-ProBrystbælte. amazon.com. 117,80 $.
  • BedstVærdi. Wahoo Tickr XBrystbælte. amazon.com. $ 79,99.
  • BedstUnderarmsbånd. Scosche Rhythm24 armbånd. amazon.com.
  • BedstSmartwatch. Apple Watch Series 6. amazon.com.
29. 2021.I morgen, Trainiacs, så siden jeg har trænet for nylig, har jeg hængt lidt mellem Wahoo Tickr, Wahoo Tickr Fit, der går på armbåndet, og i en knivspids, hvis jeg glemmer det, har jeg den pulsmåler, der blev brugt på min Garmin 935. Og jeg har bemærket nogle meget alvorlige uoverensstemmelser. At, kombineret med det faktum, at alle altid spørger, hvilken pulsmåler du bruger, er jeg ved at lave en to-timers kørsel efterfulgt af en 24-minutters kørsel, og jeg vil bruge hver af dem til at spore mit hjerte rate og fortælle dig forskellene viser, at jeg har bemærket.

Forhåbentlig er der forskel på artikelidee, lad os gøre det. (Energisk musik) (groovy musik) (døren knirker) Okay, okay, okay, der tinker meget, tinker så meget for at få dette og (grunker) denne kommunikation og denne kommunikation med cykelcomputeren. Jeg glemte at tage GoPro-forsamlingsartikler fra løbet.

Men jeg sværger, at jeg gjorde det. Jeg sværger datoer, jeg synes, vi har nogle interessante ting. Lige før jeg begyndte at gå, kiggede jeg på alle telefoner og uret, og de læste alle anderledes.Samme hjerte. Så okay. Trainiacs, lad os dykke ned i nogle data, der sammenligner Wahoo Tickr Brystpulsovervågning med Wahoo Tickr Fit, og det er hvad folk ser ud til at bruge Garmin Wrist HR.

Det blinkende grønne lys derinde, det, ja. Det overvåger din puls hele dagen, jeg er klar over, at enhver, der har beskæftiget sig med pulsmåler, ved, at brystbæltet vil være det mest pålidelige. Og så er disse to lidt bagud.

Men jeg vil vise dig hvordan og hvorfor, så hvis du ender med at bruge netop dette eller hvad du kommer ind på. Okay, så jeg har overlejret de tre pulsfiler fra cyklen her. Fik Garmin Wrist HR i grønt, da det blinker grønt. Jeg har Wahoo Tickr brysttype hastighedsmonitor i blåt, fordi det er blåt, og så har jeg Tickr Fit i rødt.Jeg har ikke rigtig en grund til, at han er rød. Hvad du kan se på dette er, at de stort set er de samme, bare gå gennem hele to timers cykeltur. Og de er dybest set de samme.

Hvad jeg vil gøre her er at skjule en af ​​dem og vise dig forskellene, de små nuancer mellem dem, en hjertefrekvensmonitor er din bedste chance. Dette er guldstandarden. Så jeg vil zoome ind her og sammenligne Wahoo brystpulsmåler med Garmin Det samme, men forsøgte at arrangere dem så godt som muligt.

Og hvad du vil bemærke, at jeg vil påpege, er at der er punkter, hvor Garmin er højere i starten af ​​turen, det vises som om det er højere. Du tænker måske, Taren, du justerede ikke disse rigtigt. Hvis du går fremad, er de dybest set i harmoni heroppe, lidt højere, men så kommer vi til et punkt, hvor det er lavere.Vi kommer til et punkt, hvor det popper, her er det højere igen. Men så kommer vi til et punkt, hvor det er lavere her, betydeligt dybere. Og det er hvad du finder i bedste fald.

Hvad jeg gjorde under denne tur er, at jeg faktisk kiggede på Wahoo cykelcomputeren, der var parret med brystbæltet, og så kiggede jeg på mit ur, og jeg så, at de stort set var synkroniserede, som et slag Giv eller tag pr. Minut som så længe du ikke støder rundt. Så i tilfælde af en cykel, pulsen på håndleddet. Skærmen var dybest set nøjagtig, nøjagtig til et slag eller to.

genopbygge cykler

Så absolut muligt i tilfælde af cykeltræning. Lad os nu sammenligne Tickr med brystbæltet ved at skjule det grønne og bringe det røde ind. Nå, hvad du ser i dette tilfælde er, at det er endnu mere variabelt.

Så der er tilfælde, hvor tickris faktisk er lidt højere. Der er tilfælde, hvor det er lidt lavere. Kan nok ordne dem lidt bedre.

Men den store ting, jeg fandt med Tickris, er at når du ser på det, ser du, at det bare er små små pigge med brystet, de blå linjer. Der er mere præcise op- og nedture. Og hvad jeg fandt med Tickr Fit er, at det bare er meget mere udjævnet.

Selv om det på nogle måder er nøjagtigt, er det ikke nær så præcist. Og hvis du vil have de nøjagtige pulsdata, skal du bruge en brystbælte. Men det betyder håndled, Tickr Fit, som begge er tilstrækkelige.

Lad os dog tale om kørslen, så vi kommer ind i køredataene, men hvad jeg fandt mellem Wahoo brystbælte og Wahoo Tickr er, uanset om det er en cykel eller et løb, det er stort set det samme. Dette vil være meget præcist, dette vil være meget stramt, men det vil blive udjævnet lidt mere og ikke nær så nøjagtigt som det andet. Jeg tror, ​​der er sandsynligvis bare mere gennemsnit j.

I stedet for et gennemsnit på et sekund kan dette være et gennemsnit på tre sekunder. Jeg ved ikke rigtig, om det er tilfældet. Hvorfor det overhovedet eksisterer, er, fordi Wahoo Feedback hørte, at nogle mennesker blev rigtig dårlige ved at gnave brystbæltet, så de kom ud med denne, der bare sad på underarmen.

Så til cykling fandt jeg det helt håndterbart. Til løb, det samme. Ikke tilfældet, når vi sammenligner en brystbælte med en håndrem, især når vi løber.

Desværre sparede det ikke engang, da jeg gik til dette løb, så vi er nødt til at manipulere det lidt, men vi behøver ikke at rode rundt. Jeg viser dig to forskellige løbeture her, to separate uger, der var nøjagtigt det samme løb. Min målpuls skulle være mellem 130 og 135 slag i minuttet, og den røde linje er, da jeg lige brugte uret her.

Den blå linje er, da jeg brugte brystbæltet. Og hvad du kan se er, at brystbælgen svigter ff, går for tæt i denne 125, denne 130, og den er ret nøjagtig. Vi ser små små indbrud og lignende.

Men hvad jeg har fundet med slag pr. Minut på uret, er at det faktisk mister et nøjagtigt antal slag pr. Minut meget hurtigt og når et punkt, som vi havde her, at jeg kørte så let. Jeg løb som seks minutter kilometer, og det viste stadig 156 slag i minuttet. Og jeg kunne trække vejret, jeg kunne tale.

Jeg ved, at jeg ikke var 156 slag i minuttet, fordi jeg bare kunne mærke det. Det var ikke sådan. Tro mig ikke Se på det.

Hvad jeg skal vise dig Her er et klip af mig, der løber på løbebåndet i dag. På mit ur fik jeg min puls fra uret, men på Zwift fik jeg min puls fra brystbæltet. Og du kan se, at det var lige så meget som til tider omkring 20 slag pr. Minut forskel.

Så hvad jeg synes om uret er, at så længe du er på cyklen, temmelig meget, øh, slet ikke nøjagtigt. Hvad betyder det hele? Dette burde naturligvis ikke være en spoiler-alarm, Wahoo Tickr-pulsmonitoren på brystet, og jeg vil åbne den for Garmin-pulsmonitorer på brystbæltet. og især Polar brystbæltepulsmonitorer, hvis du vil have en rigtig præcis skærm, er det tilsyneladende den guldstandard, som mange forskere bruger, det er hvad du vil have.

Hvis du finder dem chafing dig, vil det være mere præcist for løbeturen og cyklen. Det vil faktisk give dig nogle data, som du muligvis kan bruge. Hvis du har få kontanter og kun har råd til en pulsmåler på dit håndled, er det fint for cyklen.

Det vil være godt for din hvilepuls om natten, ting der ikke bliver skubbet meget rundt. Men når du først har fået fart, vil det holde dig ude. Kom derude og træne din puls.

Jeg er alle interesseret i det senere.

Er pulsmålere med brystbånd mere nøjagtige?

Detbrystbæltebevistemest nøjagtigeafhjerterytme-måleenheder med 99,6%nøjagtighed. De håndledsbårne enheder viste sig imidlertid at være langt mindrenøjagtig. Den højestenøjagtighedvar 92%, men nogle enheder scorede så lavt som 67%.

Hvor nøjagtig er Garmin pulsmåler?

Et konferenceoplæg fra 2017 viste, at de testede ure måler nøjagtigt op til 89% afbeatsnøjagtigt i hvile og mindre under aktivitet.

Er hjertefrekvensmonitor bedre end håndled?

Ny forskning undersøgte nøjagtigheden afhåndled-baseretpulsmålerefor løbere. Undersøgelsen viste, at unøjagtighed steg, da løbere gik hurtigere under deres løb. Resultaterne tyder på, at du måske erbedreaf med enbryst-rempulsmålerpå dine hurtigste træningsprogrammer.11.18.2019

Hvilken pulsmåler til håndled er mest nøjagtig?

Æbletovervågevar detmest nøjagtigeafhåndledenheder på alle trin. For eksempel ved 9 mph, Appleovervågevar slukket med 1,5beatspr. minut sammenlignet med næsten 3beatspr. minut til Garmin.

Er Fitbit eller Apple ur mere nøjagtigt for puls?

HjerterytmeOvervågningsteknologi

Meststørre smarturetilbyde enhjerterytmeovervågningsfunktion. DetFitbit-urer efter sigende ikke så lydhør over for din følsomhedhjerterytme. DetApple-urtilbyder aflæsninger af medicinsk kvalitet, der er bevist at væremere præcisendmestaf sine konkurrenter.
20.08.2019

Hvorfor er et Apple-ur bedre end en Fitbit?

Fitbithar større muligheder for dit budget,bedrebatterilevetid og en mere omfattende sundhedssporingstjenesteenddetApple Watch. MenApple Watcher nemmere at shoppe efter, da de tre tilgængelige modeller i øjeblikket alle tilbyder nøglefunktioner som GPS, watchOS app store og fitness tracking.01.05.2021

Hvilket er bedre fitbit sense eller Apple Watch?

I en nøddeskal,Fitbit Sensegør et godt stykke arbejde, når det kommer til sundheds- og fitnesssporing. Men hvis du leder efter ensmartwatchder tilbyder sporing af sundhed og fitness ud over funktioner som indbygget mobil, sikkerhedssporing og navigation,Apple Watch6 er vejen at gå.04/22/2021

Er et Fitbit- eller Apple-ur mere nøjagtigt?

Mensmere præcisi sine aflæsninger, denApple Watchleveres også med en markant højere pris. Så hvis du er en generelt sund person, der kun ønsker at overvåge deres helbred tilfældigt,Fitbitkan være enmerepassende, budgetvenlig mulighed.20.08.2019

Tæller et Apple-ur trin som en Fitbit?

At holde sig aktiv hele dagen giver også reelle sundhedsmæssige fordele, og bådeApple WatchogFitbitaktivitetssporere er fremragende til at få dig til at bevæge dig mere. DetApple WatchogFitbitaktivitetssporeremåle trintaget, tilbagelagt afstand og forbrændte kalorier.

kobling bagskifter

Hvilken er den bedste pulsmåler på markedet?

Garmins HRM-Dual pulsmåler til brystbælte kan oprette forbindelse til næsten enhver enhed eller app. Det er pålideligt, nøjagtigt, holdbart og behageligt, selvom det ikke indeholder nogen specielle funktioner. Læs Garmin HRM-Dual Review

Hvilken er mere nøjagtig pulsmåler eller brystbælte?

Under alle omstændigheder svarede aflæsningerne fra brystbæltet bedst til dem fra EKG. Ingen af ​​håndledsskærmene var så nøjagtige som brystbæltet; ved 8 mph (7:30 mile tempo) og 9 mph steg forskellen mellem håndledsskærmen og EKG-aflæsningerne.

Er Garmin HRM dual pulsmåler pålidelig?

Garmins HRM-Dual pulsmåler til brystbælte kan oprette forbindelse til næsten enhver enhed eller app. Det er pålideligt, nøjagtigt, holdbart og behageligt, selvom det ikke indeholder nogen specielle funktioner. Præcis i test. Lang batterilevetid. Bruger ANT + og Bluetooth. Komfortabel. Maskinvaskbar rem. Ingen specielle funktioner.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.