Vigtigste > Hjelme > Hvordan man bruger cykelhjelm - praktiske beslutninger

Hvordan man bruger cykelhjelm - praktiske beslutninger

Hvad er den rigtige måde at bære en cykelhjelm på?

Dethjelmskal sidde niveau på dit hoved og lavt på din pandeone eller to fingerbredder over dit øjenbryn. Centrer venstre spænde under hagen. På de flestehjelmekan stropperne trækkes bagfra påhjelmat forlænge eller forkorte hageremmene.02.04.2010Som du ved, er dagens cykelhjelme kommet langt, langt siden de gamle læder-tri-skinner i fortiden. Men for det meste er hjelme nu lette, seje, aerodynamiske og stilfulde. Fordele, faktisk.

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du bruger din hjelm? Doserne, don'ts, how-tos. Har det eller ej, ligesom det eller ej, her er GCNs guide til, hvordan man bruger en hjelm som en professionel. Alle disse afgørende faktorer er nødvendige for at se cool ud som en professionel.

michael kelly børn

Her er et par steder at passe på: Solbriller over eller under stropper? Det er en simpel, denne, ingen margen for fejl. Enten er du under, eller så er du forbi. For at være meget klar, har du enten forkert, eller du har ret.Nu er vejen over stropperne den rigtige vej. Se bare på de bedste fagfolk. Gå ikke derhen.

Ventilationsåbninger er ikke kun der for at holde hovedet køligt. Legenden siger, at Besthelm-arkitekterne nøje overvejer placeringen af ​​disse ventilationsåbninger for at hjælpe de fleste førsteklasses briller med aerodynamisk effektivitet. Fordi lad os være ærlige, det modsiger al rationel aerodynamisk tænkning.

Er det bare et spørgsmål om stil frem for substans? Men for at være retfærdig over for Simon er der en hel del andre pro-ryttere, der har taget denne stil, men dette er et look, jeg foretrækker, og vi foretrækker virkelig. For det første ser det meget mere professionelt ud. For det andet er det mere aerodynamisk; for det tredje er det æstetisk overlegen, så du har det - op eller ned.

træner kanHvad synes du? (Peak down!) Vanilje: Denne minimalistiske, enkle og ryddelige hjelmstil, der bæres i den optimale position. Ingen solbriller, ingen hatte, bare dit hoved og en hjelm. Den eneste besked fra denne stil er 'Jeg ved, hvordan man bærer hjelm.' Marker disse felter, så er du der: ren, perfekt montering, ingen for- eller bagdel eller glider sidelæns; Stropper pænt skåret og forseglet, farvekoordineret med sættet.

Kryds af. Lad os indse det, ingen vil have en beskidt hjelm. De kan stinke, blive smittet af bakterier og svampe, og når du kommer tæt nok ser de virkelig grimme ud.

Så vær ikke en bastard, hold din cykelhjelm ren, så du ikke mister venner. Så hvornår skal du gå aero (aerodynamisk)? I sidste ende er det op til dig, selvom jeg formoder, at caféen måske ikke er det mest passende sted. Hvis du er i tidsprøve, er det absolut nødvendigt.En aero-vejhjelm er en god idé, hvis du sigter mod mere hastighed på det meste fladere terræn. Bestemt, men sig for varmere, kuperede forlystelser med ventileret mulighed. Denne særlige hvalp giver dig det bedste fra begge verdener.

Vi har allerede påpeget, at du skal passe på din cykelhjelm. Og hvis du er interesseret i det, har vi en artikel, der forklarer, hvordan du gør det, og når du klikker deroppe, så kommer du direkte til det. Vi har en anden cool artikel om at vælge din hjelm, det handler kun om at vælge din hjelm, hvordan er det som en professionel eller ligesom Lloydy? god artikel er det og abonner, undskyld jeg tror jeg stjal din torden! Det gjorde du helt sikkert, jeg ville gerne, du ved, men det betyder ikke noget.

Bare mig, klik ikke på Simon bare mig. Ikke Simon, han forsøgte at stjæle den del af artiklen. Venligst klik her, jeg antager, at der vil være mange abonnenter nu, hvad der ikke kan lide, vent, bare skal pumpe.

Undskyld gutter, fortsæt det! En pumpe? Det er ikke en pumpe! Ja, ja, jeg kunne ikke lade være med det! Det var enormt, jeg havde karry i går aftes!

Hvilken er fronten på en cykelhjelm?

Ja, vi ser jævnligt folk på gaden iført dereshjelmeden forkerte vej. Mens du holder det vandret, med stropperne peget mod jorden, skal du kontrollere, hvilken ende der er højere. Dette er designet til at rumme dit ansigt, så du rent faktisk kan se, hvor du skal hen. Dette erforanafhjelm.18.01.2014

Hvad bærer du inde i en cykelhjelm?

Have påhvad som helstunderdithjelm. tempelbåndet skal være tæt. stropperne skal danne en V ikke mere end 1 tomme under ørerne. Dethjelmstropper skal være tætte.

Skal en cykelhjelm bevæge sig?

Bevæge sigdethjelmside om side og forfra mod bagsiden, mens du holder øje med huden omkring øjenbrynene. Detskulle bevæge siglidt medhjelm. Hvis detgørikke, pasformspadserne er sandsynligvis for tynde foran eller bagpå. Når du er færdig, dinhjelm skalvære plan, føle dig solid på dit hoved og være komfortabel.

Hjelm er et vigtigt udstyr og til cykling er det selvfølgelig også i god form og sidder ordentligt på hovedet, lad os se på detaljerne i, hvordan man gør det, den første ting at gøre er at sørge for at købe en hjelm, der passer Så gå enten til en cykelbutik og prøv et par stykker, eller faktisk er det meget let at bare måle dit hoved, så tag et målebånd og pakk det rundt om hovedet en halv tomme over dine øjenbryn, lige over dine ører eller bare vik det med et stykke snor omkring mit hoved og klem, og læg det derefter mod et almindeligt målebånd, så jeg ved, at mit hoved er 58 centimeter. Jeg er på POC-webstedet, den mellemstore hjelm går fra 55 til 58 centimeter, så med medium og så har du stadig nogle justeringsmuligheder på denne hjelm for at sikre, at den passer superkomfortabelt på en stor hjelm, og du vil opdage, at den kunne rulle rundt eller endda bevæge sig i et fald, jeg tidligere har set, og som ikke er sikker, er åbenbart for lille en hjelm, og selvom du kan sætte den på, finder jeg det sandsynligvis ubehageligt. Jeg kan endda give dig hovedpine, så selvom du sætter hjelmen på, skal du sørge for at have den på det rigtige sted, så det tydeligvis var to belastninger midt i din pande og begynder at sænke dine øjenbryn eller de mest almindelige, dem vi se er sandsynligvis folk, der hæver dem for højt, du kan se hele panden igen, det er ikke sikkert med de fleste moderne hjelme med denne type fastholdelsessystem, hvis du er så stram, at den dækker bagsiden af ​​dit hoved, og din hjelm er alligevel ikke flyttet, den vil sidde ordentligt midt i din pande. Jeg kører det bageste skraldesystem meget tæt, så selv uden stroppen kan du se, at min hjælp ikke bevæger sig, hvis du tager hjelmen af ​​og prøver at sætte den på igen, det fungerer faktisk, læg det ikke tilbage, så du skal tage det hele af, sæt din hjelm på og sæt derefter systemet på så super flot og stramt, og så kan jeg sætte remmen på, du vil wa Du finder sandsynligvis det fastholdelsessystemet har lidt mere justerbarhed, så din hjelm har tre forskellige positioner for at det kommer længere nede eller længere tilbage, og dette afhænger virkelig af formen på dit hoved, og igen forsøger det bare at få det supertæt, få bagsiden af ​​dit hoved, og du vil sandsynligvis bemærke, når du træder ind, hvis din hjelmen bevæger sig, det er sandsynligvis den, der skal justeres, så jeg sætter den i midten af ​​de tre, de finder ud af, at den slet ikke bevæger sig. Hjelm passer nu kun til at lave kæberemmen, så vend den om, så skal du har plads nok til at passe et par fingre lige under din hage, så det er stramt nok til, at hjelmen ikke løsner i tilfælde af et fald. Jeg har også set tidligere, at disse ørepuder også er trygt centreret under øret, så at kæberemmen sidder bag på kæben.

landis cykel

Du er for langt foran. Faktisk er denne rem næsten under din hage og ønsker at være lige under din kæbe. Du kan foretage nogle endelige justeringer af hjelmen på samme tid, så jeg kører den ikke for lavt, så jeg kan virkelig se den, den er stort set i midten, så jeg kan kun se toppen af ​​mit synsfelt dukke op for højt for mig gætte det ser lidt underligt ud, men nej grunden til at du ikke kan er sjov.

Jeg tror, ​​at hvis du kører en hjelm med tip, ser du lidt ud som en roadie, selvom jeg har en cross-country hjelm, der er kontroversiel, ved jeg også, at jeg har bagsiden, at jeg faktisk har denne beskyttelsesrem, så hvis jeg vælger at låse hans hjelm , de er pæne og sikre i ryggen. Jeg ved, at de ildelugtende roadies elsker en regel eller to, og de siger altid, at dine briller skal gå uden for din hjelmrem, hvor min mikrofon er her. Jeg siger, du skal finde ud af, at dine briller passer ordentligt, hvis dine hjelme er pæne og firkantede, så gider ikke hinanden, så du sidder i en åben arm, det er ret nemt at begå de mest almindelige fejl og ikke lige i hovedet så langt tilbage eller også for at komme langt frem eller endda en lille smule bi, det er ikke skræmmende på siden, så sørg for, at dine stropper er jævnt strakte, og at du har fastholdelsessystemet pænt og tæt mod bagsiden af ​​din hjelm.

Dette skal sidde pænt og firkantet i aften Hele ansigtshjelmen, som selvfølgelig er velegnet til de mere ekstreme ryttere, så i Zerosdownhill til gratis tur selv til nogle snavs jumpere Ulemperne er mere alvorlige, det bliver varmere, mindre behageligt at have på i lang tid perioder med tid, men Beast About Digit er selvfølgelig et godt cover, så for de større fald er dette hvad du vil have på, så det er samefitment guide som det er, vi åbner ansigtshjelmen måler dit hoved og efter størrelsen på hjelmen der passer, find det mest egnede ansigt. Jeg har ikke dette system til bagvedkaldelse, da hjelmen kommer solo, men faktisk kommer de ofte med forskellige puder, så du kan finde denne pot med nogle linerpads at lege med, for at disse snyder puder er den tykkelse, der virkelig bestemmer, hvor tæt hjelmen passer til at prøve og derefter justerer hjelmen, så den passer til dit hoved åh, jeg synes, det er S Standard polstring er fantastisk på mit hoved, kindpuderne i denne hjelm springer super let ud . De siger, at de er 35 plus 8 mm høje, så du kan få de ligeglade bredder til at presse på smerter lidt mere eller mindre for at sikre, at den sidder godt og fast i dit hoved, sådan som denne også springer rigtig let ud, bare træk i den for at frigøre det, så du ikke vil trække hjelmen på, hvis du har en nakkeskade, det er virkelig stramt, så du springer der, parrer dig, og det kommer super let ud. Mens dine helhjelme sandsynligvis vil føle sig ret sikre omkring dine kinder og bagsiden af ​​dit hoved, er det stadig meget vigtigt, at du har hageremmen flot og tæt med dine to fingre lige nedenunder, jeg er sikker på, at du har set artikler som mig på internettet, hvor folk rammer hovedet på hovedet, og hjelmen falder af, så det betyder virkelig, at deres hagerem ikke er tæt nok Okay, at justere spidsvinklen på en hel ansigtshjelm betyder sandsynligvis, at du har meget større visir på en af ​​disse hjelme, så for lavt igen, det vil begrænse din vision lidt, især hvis du kører hurtigt og nogle gange ser ret højt ud i dit synsfelt, virkelig handler det mere om mode - jeg synes det ser ud som lidt underligt, du kan gå p +, men her ser det også ud ikke meget cool ud, denne hjelm har et afrivningsvisir, så hvis du har et ansigtsplante, der bare springer tilbage og faktisk, skal jeg bare tage noget af den ekstra kraft fra at påvirke og forhåbentlig redde dit hoved, når det kommer til helhjelme.

Jeg tror, ​​det handler om brillerne, som skal give dig meget mere beskyttelse af dit ansigt, og disse briller kan selvfølgelig bære briller med et fuldt ansigt, jeg finder dem lidt underlige, og de er bare ikke så sikre, piger passer smukt og sikkert også rundt om hjelmen nu til hjørnet af beskyttelsesremmen, og hvor den sidder på bagsiden af ​​din hjelm, nu tror du måske, det ikke er vigtigt, men der er ingen hurtigere måde at se en nybegynder på end at se den i de forkerte steder at have. Jeg synes, det ser rigtig underligt ud, når du er super lav, temmelig skøre mennesker, der tænker som en begynder? Så hvis du har et ret højt sæde på bagsiden af ​​din hjelm, vil du sandsynligvis ikke have dine beskyttelsesbriller på, når du padler op ad en bakke, da det bliver meget varmt eller klem dem fast til din hjelm, så at sige, så spænd dig selv under topmålet er målrettet mod ryggen. Jeg vil sidde godt og sikkert der, så de vigtigste ting at overveje igen med en helhjelm er at få den rigtige størrelse, men derefter skære de interne puder for at sikre, at de er pæne og tæt mod dit hoved, og så vil du virkelig kan ikke få det forkert, for at være ærlig, for hvis du sætter dine briller på over tid, vil du have dem til at sidde lige rundt om dine øjne, så du bare bevæger din hjelm, indtil de er godt stramme og intet at sætte i dine øjne, det er virkelig vigtigt at tage sig af dine hjelme også, så de fleste kommer faktisk med deres egen taske, men hvis du ikke har en, er en dejlig helhjelmtaske perfekt til dig De kan stuve dem rundt og tilbage Bilen, som du ikke sætter din cykel på bliver ridset, men du ved heller ikke, hvor meget store bump kan tage et fald og føle, at hjelmen er på en eller anden måde, n kunne have været beskadiget på nogen måde, det er tid til at udskifte den.

Tal til manden, der oplevede dette, jeg havde faktisk en hjerneblødning. Min hjelm gjorde virkelig en forskel Skade, så gå ikke nogen steder, så der er kun et par ting, du skal overveje, når du køber og installerer en hjelm, og det betyder virkelig ikke noget hvor mange penge du bruger på en hjelm, hvis den ikke passer ordentligt, lad os se et par artikler mere, klik der for hastighed versus stil, hvor jeg og Blake viser forskellige ridestilarter og det sæt, vi bruger, klik derovre for det væsentlige for at give en bikepark tommelfinger op og trykke på knappen

seje cykeltriks

Hvad betyder pith hjelm?

Engelsk sprogstuderendeDefinition af pith hjelm

: en let, hård hat deterbæres til beskyttelse mod solen i varme lande.

Er hjelm obligatorisk til cyklus?

Cyklister skal du bruge dinhjelmikke din hjerne. Kører uden at bære enhjelm. Nu har jeg også set en hel del cyklister førcyklingudenhjelmemen i dag synes en stor procentdel af dem at være udenhjelmeog antallet ser ud til at vokse uforholdsmæssigt meget mod dem, der bærerhjelme.

Kan du bære en hue under en cykelhjelm?

Så spørgsmålet erkan du bære en hat under en cykelhjelm? Nå, det hurtige og korte svar er Nej. En nonprofitorganisation tilcykelhjelmsikkerhedsoplysninger har klart advaret mod det.

Hvor længe skal en cykelhjelm vare?

Regeringstestorganet i USA, Consumer Product Safety Commission (CPSC), anbefaler at udskifte etcykelhjelmhvert femte til tiende år. Snell Memorial Foundation, som også certificererhjelmefor sikkerheden, fastslår en virksomhed fem år.

Hvem har en pithjelm?

Hollænderne bar hjelmen under hele Aceh-krigen (18731904), og den amerikanske hær vedtog den i 1880'erne til brug for soldater, der tjener i det intenst solrige klima i det sydvestlige USA.

Hvad betyder pith?

(Indgang 1 af 2) 1a: en normalt kontinuerlig central streng af svampet væv i stilkene på de fleste vaskulære planter, der sandsynligvis hovedsageligt fungerer ved opbevaring. b: ethvert af forskellige løse svampede plantevæv, der ligner sandtpith. c: det bløde eller svampede indre af en del af kroppen.18 2021.

Hvor har du en cykelhjelm på hovedet?

For at bære en cykelhjelm ordentligt, skal hjelmen sidde tæt på hovedet med den forreste siddende over øjenbrynene og sidestropperne fastgjort sikkert under hagen. Du kan blive overrasket over at vide, at nogle mennesker bærer hjelme bagud. Hvorfor er dette tilfældet?

er luft stegning sundt

Hvad har du brug for at vide om cykelhjelme?

Mange hjelme er designet til en bestemt type cykling. Når du vælger en cykelhjelm, skal du overveje, hvilken type ridning du skal udføre, de miljømæssige forhold, du vil køre i, passende pasform til dit hoved og selvfølgelig dit budget.

Kan en sammenklappelig hjelm passe på en cykel?

Desværre kan nutidens cykelhjelme ikke strække sig, så de passer. Men så er der nogle sammenklappelige hjelme, der måske fungerer for nogle. Når du har en hjelm, der føles rigtig, og den er sikker, har du en tæt pasform. For begyndere, der bærer en cykelhjelm for første gang, kan det være irriterende at justere stropperne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.