Vigtigste > Hjelme > Lazer cyclone mips hjelm - hvordan beslutter du dig?

Lazer cyclone mips hjelm - hvordan beslutter du dig?

Er Lazer cykelhjelme gode?

DetFritidSphere MIPS er en meget behagelighjelmmed en betryggende solid fornemmelse af det. Sikkerhedsfunktionerne er imponerende, vægten er helt rimelig, og den spiller godt med briller, men mens afkøling er anstændig, kan de store ventilationskanaler ikke helt negere virkningerne af MIPS-laget.

Hvad er den bedste cykelhjelm til sværdkamp? - Lad os tale om det. (Alarm ringer) (legende temamusik) (udbrud af ild) God mytisk morgen. - Cykler er en fantastisk måde at komme rundt i byen og komme rundt på samme tid, træne lidt, være miljøbevidst og lindre stress på din bundlinje - Okay, i dag hjælper vi dig ikke med at stresse din bundlinje, men vi hjælper dig med at beskytte den noggin ved at finde ud af den bedste cykelhjelm, du kan få under $ 100, det er tid til-- ♪ Jeg er på en motorvej til Hel ♪♪ Met ♪♪ For at se, hvad der er bedst ♪ - Okay , nu har vi udviklet en række streng, men på ingen måde hensynsløs cykelhjelmtest.

Nogen kan blive såret. Det håber jeg ikke. Måske skulle jeg bære hjelm. - Ho! Vi fjerner den hjelm, der klarer sig dårligst på hvert skød, indtil vi har en resterende vinder. - Her er hjelme, som vi vil teste.

Bel Adult Quake cykelhjelm til 35. - Kali Chakra Plusbike hjelm til 50. - Bern Lennox til 60. - Abus The Hyban Urban He lm med integreret LED baglygte til $ 70. - og Giro Hex mountainbike hjelm til $ 80. - Til cykelsikkerhedszonen! - Vi er på vores tag. - Nu kan du cykle på gaden, men så bliver du nødt til at køre med færdige biler, så du skal køre på bygninger.Du skal være tagrytter. - Tagrytter! - Og hvis du er en tagrytter, vil du have en hjelm, der beskytter dit hoved, hvis du falder ned af bygningen - så vi vægtede disse hjelme med en flok æg, der repræsenterer dit skarpe hoved, og vi vil Vil kaste dem til jorden og se hvordan de holder ud. (Rockmusik) - Tre. - Okay - To, en. (Engelkormusik) (Hjelme banker) - Woo! - Åh. - Sikke et rod! - En masse fornuft. - Okay, lad os tale det ud. - Okay, jeg tror det er sikkert at sige, at alle disse mennesker er blevet såret.

Vi har i denne første, Giro, vi har to fuldt ud i taktæg. Okay for denne, der er Abus eller Abbis, er vi ikke rigtig sikre. - Det ser ud som en grib kom derinde - (humrer) Vi har ingen uræg.

Okay, så det er lige i bunden lige nu. - Okay og for Kali. Ikke i ur, i ur. - Åh okay. - Belen. - Åh, se på det.Ligesom en normal rede dernede. - Nej, de brister alle sammen. - Undtagen-- - Der er en. - En fuldt ud i takt. - En fuldstændig i takt. (smadrer ægget) Lige der, okay.

Og endelig Bern. Ah, intet er intakt herinde, mand. - Okay, så det er op til Abus og Bern. - Med Bern er der mange hjerner, der forlader reden. - Hvis du vil knuse dine hjerner, vil du i det mindste have dem til at blive i hjelmen. - Der er mange sammenbrydede hjerner derude, men de er stadig i.

Så for mig er det ret klart. Bern brænder. (Rockmusik) Lad os sige, at du har en papirrute i Arizona, og at du har deltaget for hårdt på din firmafest den 4. juli, så du vågner op næste dag ved middagstid, og du tror, ​​jeg bliver nødt til at levere disse papirer, men hvad dælen, det er varmt! - Ja, og du vil ikke have, at dit menneskehoved skal lave mad i din hjelm, og menneskelige hoveder er dyre, så i stedet for bøffer bruger vi steaks sammen med disse varmepistoler, der fjerner hjelmen, der gør bøffen til den bedste.Skyd dine våben, Link. (Varmepistoler hvirvler) - Okay, endda opvarm dem begge. Åh det er varmt - Nå, du kan blive fristet til at sige, vent et øjeblik, fyre.

Den med ventilation skal være den sejeste, fordi den slipper det meste af luften ind. Måske er du endda gået så langt som at kommentere det. Gæt hvad, du tager fejl, fordi ventilationsåbningerne faktisk slipper ind varme, og de koger din hjerne, som om det er en bøf - Stop med at prøve at have ret i alt - Det er videnskab! - Mine arme bliver trætte.

Jeg kommenterer ikke dette. - Nu bemærker jeg noget sprødt. Lidt smelte på selve hjelme.

I det mindste disse to. - Det lugter dårligt. - (griner) Ja, du vil begynde at tænke, at det lugter godt, og så lugter du af den brændende hjelm. - Ugh.

Ugh! - Okay, lad os stoppe. Varme pistoler slukket. - Okay, lad os starte her med Kali.

Åh, det er varmt! Lad os gå. Hvis jeg ser på denne bøf bagfra nu, er der lidt af en kok, men slet ikke meget. Abus, Abus kadabbus. - Det er også ret godt.

Det er lidt mere kogt foran. - Det er mere kogt. - Det er lidt tættere på hjernebarken, hvor du træffer dine beslutninger.

Lad os se på maven. Åh wow - Whoa - Vi har en dejlig bøf her. Bel, han har det ikke godt. - Nej og se på hjelmen selv Spot, men sådan ville solen gøre det. - Ja, du ville kun have krybdyrfunktioner på dette tidspunkt.

Du ville løbe instinktivt. Og nu skal vi ind i Giro. Er det Jee-ro, ikke? Jai-ro? Er det en helt? - Gee-ro. - Gee-ro. - Guy-ro. - Åh, åh, åh, det er også ret kogt. - Ja, det er det. - Men jeg kan med det samme fortælle Bat, bælen er mere kogt, mand.

Okay, bare en sidste kontrol her, alt dette er bøfehjerne. - Mine ser godt ud. - Mine er begge temmelig kogte, men jeg tror, ​​vi helt sikkert kan se, at bel er blevet kogt mest? Derfor ville din hjerne være mest kogt, og det er derfor Bel, jeg er ked af, at du lavede anden runde, men nu er du ude - ved du det. (Rockmusik) Hjelme er ikke det eneste, du muligvis har brug for en hjelm for at beskytte dit hoved, måske cykle med dine venner, tage den forkerte drejning og ende i et dårligt kvarter - Sagde nogen dårligt kvarter? - Det gjorde jeg, ja - ja dette er et rigtig dårligt kvarter, du ved hvorfor, fordi vi alle går rundt med sværd - Hvem er du? - Jeg hedder Paul.

Og der var en - - Hej Paul. - Der var en masse sværd i en lastbil, og den faldt om, og vi fik alle et sværd. Vi havde sværd i årevis - Okay, du ser ud som en dejlig fyr --- Vi kan ikke stå tingene i vores kvarter, som disse små børn, der kører rundt i mit kvarter uden deres forældre, gør det ikke.

De har en lektion, der skal undervises, komme ud af vejen. (Engelkormusik) (grynt) - Hvad fanden, Paul? - Ja, tag det! Han har stadig tommelfingre op. Han har ikke lært sin lektion, men gæt hvad? Jeg lærer hans lille ven. (Engelkormusik) (Sværdhammer) - Åh. - Disse børn er hårde.

Du bliver på cyklerne. Jeg har aldrig set det før. Det sker aldrig sådan. (Engelkormusik) (Knocksværd) Hyah! - Ja godt! Det er dårligt - dette barn har en hård hjelm. - Ja! Det var så modstandsdygtigt. - Meget imponerende. - Du klarede det ikke. - Nej, aldrig sket før. - Det er utroligt.

Dette går bestemt ind i næste runde. Giro har et godt stykke på det, så vi kan være, hvordan får jeg denne ting af? - Nå, der er en lille rem, og du åbner den bare. Som alle hjelme. - Tak. - Dette barn har et andet problem, som han burde se nogen om. - Lad os også tage Kali af, for jeg ved ikke, om det er, åh, se på dette.

Hvis du ser på det - - Det er et dejligt stykke der - Så denne hjelm, det blæste bestemt igennem. Gik det hele vejen igennem? - Åh ja. - Åh ja, den har en større rude på styrofoam, hvilket betyder, at kaliumchlorid fjernes. (Rockmusik) - Og nu er crush-testen - Der kommer en tid i enhver mands liv, hvor han ønsker at gå ud på gaden og blive lidt solbrændt og bare sprede sig derude, men hej, glem ikke din hjelm.

Fordi du ikke ved, hvornår et par fire efter fire kommer med hjulene perfekt på linje med din noggin - ja, så vi spænde vandmeloner ind i vores sidste to hjelme, og nu kører vi dem over. (Rockmusik) (knusende hjelme) - Åh, jeg tror det var dem - Det føltes godt, okay. Åh ved du hvad, lyset på denne er tændt.

Det er et godt tegn. - Ja, han er ikke bedre end denne. Tjek dette crush job.

Åh gud. Det har en planhed. Naturligvis blev klodsen fuldstændig ødelagt.

Der er ikke flere tanker i det wow. se på den fladhed - nu kan du se, jeg mener åbenlyst knust, men det har stadig noget - integritet. - Det har en vis integritet - og lyset er stadig tændt! - det faktum, at lyset tændte - jeg synes, resultaterne er klare - ja vores vinder, den officielle Good Mythical Morningbest hjelm er den ene Abus Hyban byhjelm med integreret LED baglygte - du har det, ven. - Åh. - Min godhed. - Tak, fordi du kan lide, kommentere og abonnere. - Du ved, hvad klokken er. - Hvad sker der fyre, jeg er Rob, og dette er Milo.

Vi er fra Washington DC, og vi kører i øjeblikket ned ad Potomic River, og det er tid til at dreje hjulet af myticitet - Ah, den hund har ikke hjelm på - Se dog glad ud. - Tisk tisk. Klik på linket ovenfor for at se, hvordan nogle BMX-cykler fejler hos os i Good Mythical More. - Og for at finde ud af, hvor Mythicality-hjulet ender uh --- (mumlende), ender jeg. - Store ting kommer i to med det reducerede dink it og synker det spisekrus sæt.

Få din nu på Mythical.store.

Er Lazer hjelme sikre?

FritidshjelmeDominer 5-STAR-klassificeringer i henhold til Virginia Tech Protection Rating. Virginia Tech, i samarbejde med Insurance Institute for HighwaySikkerhed, har frigivet de seneste testresultater for cyklerhjelme, afslører detfritidshjelmegør krav på de fleste 5-STAR-klassificeringer fra enhver testet producent.

I morgen Trainiacs skal vi have det sjovt igen i dag, vi er herude og tester forskellige enheder for at give dig en idé om, hvor dine penge bruges bedst. Hvad vi skal gøre her i dag, vil teste nogle hjelme nu I teorien skal tri- hjelmen være den hurtigste, den kombinerede vejpil-hjelmtype skal være den næsthurtigste, og den almindelige hjulhjelm skal være den langsomste, men hvis du spørger et hjelmfirma, fortæller de dig ikke, hvor meget man faktisk er langsommere end den anden, så vi vil nu forsøge at finde ud af, hvad vi også har som en bonus, at vi har kuplen, der går direkte på vejhjelmen, og hvad mange producenter af aero-hjelme og hjelmproducenter har sagt, at med dette er du faktisk næsten lige så aerodynamisk, som vi finder ud af. Forhåbentlig hvis alle disse ting er sande for hvor sande de er, kan du se, hvor dine penge bedst bruges på Elme tsi vil gøre 150 watt med denne hjelm og derefter 210 watt med dette hjelm, der giver dig en indikation af, hvor omkostningerne og b enefits krydser hinanden, og det gør jeg med hver af hjelme tre og et halvt minut, vend tre og et halvt omvendt Vend minutter, så denne vej vi er på har en rigtig flot kurve, så vi får lidt medvind lidt modvind lidt medvind en masse ting, der vil ske over en længere periode lav watt høj watt alle forskellige hjelme lad os gotrainiacs, vi har alle data samlet for at sammenligne den tri-specifikke hjelm til aero road hjelmen, som formodes at være som den næste bedst næsten lige så aerodynamisk som tri hjelmen, men hvis du virkelig vil have den mest aerodynamiske hjelm, fik vi at vide, at den tri-specifikke hjelm er, og så er der vejhjelmen, der siges at være så god, at det bare er forro-reklamekørsel, der ikke kører rigtig hurtigt, men når du vil gå hurtigt, kan du lægge et regnafdækning på det, hvilket vil være ret hurtigt, men selvom jeg spørger folkene på laser eller et hjelmfirma, hvad de fortæller mig, ved vi godt, at vi er gøre det? Jeg giver ikke rigtig disse data ud af, hvor meget hurtigere dette er end dette eller det er end det, og jeg spekulerer på, om vi bare køber disse ting, fordi vi får at vide, at den ene er hurtigere end den anden. Nå, jeg har nogle data, og det er lidt overraskende hvilken? er den hurtigste, så alle data fra garmin1030 plus viser, at vi har nogle forskelle mellem alle hjelme, men det er ikke nødvendigvis konsistent mellem indsatsniveauerne, så vi starter med 150 watt-testen og i denne test den sfæriske hjelm, som er denne, dette er Aeroroad-hjelmen, der faktisk testede den hurtigste, der nu blev testet ved 32,1 km / t i løbet af de syv minutter, det gik i 3,76 km, der var den hurtigste, her har vi forskellen på at indfaste st og det var nul procent Vejhjelmen med dækningen var den næsthurtigste 31,7 kilometer i timen, hvilket er omtrent som den 19. to og en halv procent langsommere end flyvevejen, og derefter var vejhjelmen langsomst: 31,2 kilometer i timen 2,8 procent langsommere Så før vi kommer ind i hvor meget langsommere vil dette gøre dig i et løb, lad os gå ned til 210 watt, i dette tilfælde var den hurtigste faktisk vejhjelmen med dækning på 36,1 kilometer 4,23 kilometer i timen nul procent langsommere end den hurtigste, men på dette tidspunkt trihjelmen var i det væsentlige bundet til gennemsnitshastigheden på 36,1 kilometer i timen, men kun 10 meter kortere ved 4.22 er dette i det væsentlige som en afbøjning på måske en anden forskel, når man trykker på rundeknappen, og så var bolden den tredje hurtigste med 35,9 kilometer i timen 4,2 kun lidt langsommere, men en halv procent langsommere og vejhjelmen var langsomst med 35,1 km / t 4,11 samlede kørte kilometer 2,77, så hvad dette fortæller mig er ikke meget, der kunne siges på overfladen Nå, jeg mener , hvilke tendenser har jeg, for med 150 watt var luftvejshjelmen den hurtigste, men så var den den tredje hurtigste med 210 watt, og ligesom vejhjelmen med dækslet var den hurtigste med 210 watt og under ingen af ​​omstændighederne var den faktiske eksperimentelle hjelm hurtigst det faktum, at hvad er? Dataene fortæller os og er ikke klar over, at dette kun er en person, ikke en hel flok mennesker igen og igen i en vindtunnel i et kontrolleret miljø alle disse ting, men dette giver os en indikation af, at vi ikke pleje For at lægge data til side, da jeg var i den specialiserede vindtunnel til zwift tri-akademiet sidste år, bad jeg forskerne om at kende de tendenser, de ser mellem hjelme, fordi de har testet alle de forskellige hjelme med alle atleterne og i det væsentlige sagde de at vi faktisk ikke fandt nogen specifikke tendenser hos nogle mennesker.

En testhjelm er den hurtigste, som du ville forvente, at nogle mennesker var, en aero-vejhjelm er den hurtigste, som du ville forvente, at andre mennesker skulle være. At flytte hovedet rundt på en cykelhjelm er faktisk den hurtigste, hvad der fortæller mig er, at der ikke er et nøjagtigt svar, der fortæller dig, hej, du skal købe en eksperimentel hjelm. Men det fortæller mig, at der er et tip om, at den samlede vejcykelhjelm bare er langsommere igennem.

Ja, jeg er enig i, at dette kun er hvad du kun vil til vejkørsel, men selvom du kun bruger det til vejkørsel. I dette tilfælde vil jeg sige, at du køber en Aeroroad hjelm, fordi du kan bruge den til vejkørsel, kan du Brug det til at prøve det nu, det vil helt sikkert være det hurtigste for dig til en triatlon, men for det store flertal af mennesker, der virkelig kun har en, vil spare lidt penge og være så hurtige som muligt uden at bryde banken Dette vil sandsynligvis være bedst for pengene. Er der en grund til at få den super aerodynamiske tri hjelm, måske vil jeg bare sige, hvis du kan lide luksusen, skal du prøve nogle hjelme fra din lokale? Cykelbutik, eller hvis du vil bestille en hel masse ting online og derefter sende alle dem tilbage, der ikke er de hurtigste, prøv hvad der virker for dig, fordi det ikke er klart, at hver tri hjelm i verden vil være hurtigere end hver anden hjelm I verden, nu, inden vi lukker, lad os sige, fra hurtigste til langsomste, hvor meget kunne du forvente at miste ved at bruge, siger, kun en cykelhjelm, så du kan beslutte det ekstra Er det nødvendigt at købe en høj- ende hjelm? mere aerodynamisk hjelm betaler sig for dig i modsætning til cykelhjelm, du kan kombinere besparelser i realtid med omkostninger. Så sammenlign den langsomste med den hurtigste 150 watt hjelm og uanset den hurtigste, lad os bare kalde den den hurtigste for dig. Det kan være en fejlvejs hjelm. Det kan være en prøvehjelm, men vi ved, at vejhjelmen ender med at blive langsommere vilje og over løbet af en sprint triathlon, hvor den gennemsnitlige cykeltid er 40 minutter, du vil være lidt mere end et minut langsommere, hvis du bruger en racercykelhjelm i en olympisk triatlon, hvor den gennemsnitlige cykeltid er en time og 20 minutter, du vil være omkring to minutter og 15 sekunder langsommere end en halv Ironman, hvilket i gennemsnit tager tre timer. For enhver atlet er du cirka fem minutter langsommere med en cykelhjelm, og for en Ironman, hvor cykeltiden i gennemsnit er seks timer og 25 minutter, vil du være næsten 11 minutter langsommere, når en racercykelhjelm klatrer til 210 watt, når du gør en Hvis du er en stærkere atlet til sprinten, er det tiden igen lidt mere end et minut til en olympisk kampdag, det vil være omkring to minutter og 15 sekunder langsommere med racercykelhjelmen til en halv jernmand i cirka fem minutter Det er i det væsentlige i overensstemmelse med 150 watt og med en Iron Man over ti og et halvt minut langsommere, så vi har nogle konsistenser her, og selvom vi har nogle underlige forhold mellem hvad der er den hurtigste, dette eller det kombineret med det, ved vi, at Vejcykelhjelmen i sig selv vil være den langsomste, så hvad? wercommendin triathlon bikefoundations du kan få den digitale bog lydbogen du kan få hardcopy via Amazon på triathlon triathlonbikefoundations.com eller ikke hvis du ikke vil have det, jeg mener, jeg vil gerne have det, hvis du har købt det, men hvis ikke, er det cool hvad jeg også siger i denne bog.

En af de bedre muligheder for pengene er en forbedret, noget aerodynamisk hjelm, for i stedet for at bruge en til tre eller fire tusind dollars på et sæt hjul for at få de samme fordele, som vi fik mellem at se dette og en af ​​disse, har du stadig at købe en hjelm, så du måske bruger 50 eller flere dollars mere på en af ​​disse hjelme end en almindelig vejhjelm, men du vil bestemt se forbedringer i form, så det er det, jeg vil anbefale, ville triathlonbikefoundations.com, hvis du er interesseret i se rækkefølgen af ​​opgraderingskøb, vi anbefaler, di e, vi anbefaler til begyndere triatletter, og hvis du ikke allerede er tilmeldt, og du kan lide denne slags ting, skal du klikke på abonnementsknappen nedenfor, fordi der er en anden test, vi gjorde samme dag, hvor vi sammenlignede landevejscykel til Tri-Bike og se om denne opgradering er umagen værd for fremtidige Trainiacs

college cykelhold

Er MIPS-hjelme det værd?

MIPS hjelmegiver en ekstra grad af sikkerhed for alle cykelryttere. Så hvis du er klar til at udskifte din gamlehjelm, de ekstra $ 20 eller deromkring for at opgradere fra en ikke-MIPStilMIPS-udstyret model er godt-værdiprisen.

Ejes Lazer hjelme af Shimano?

ANTWERP, Belgien (BRAIN)ShimanoEuropa har aftalt at erhverveFritidSport NV, den belgiskehjelmmærke. Virksomhederne accepterede aftalen torsdag.1. 2016.

Hvor fremstilles Lazer-hjelme?

Belgien. Da det var et belgisk-ejet selskabFritidplejede at lave dereshjelmei Belgien.

Hvad er MIPS i en hjelm?

MIPSstår for Multi-directional Impact Protection System, som er en førende glideplan-teknologi inden ihjelmdesignet til at reducere rotationskræfter, der kan skyldes visse påvirkninger.

Har du virkelig brug for MIPS?

Et hoved i en hjelm medMIPSvil dreje mindre end et hoved i en hjelm udenMIPS. Derforvi behøverdetMIPSlag for at have en meget lav friktionskoefficient for at reducere hovedets rotation. '1. 2020.

Kan du tilføje MIPS til en hjelm?

Tilføjelse af MIPStil en ny eller eksisterendehjelmrækkevidde er et godt skridt mod at tilbydehjelmbrugere tilføjede beskyttelse mod rotationsbevægelse.

Er Lazer en Shimano?

ShimanoEuropa (Shimano) har i dag gennemført købet afFritidSport NV (Fritid), det belgiske hjelmfirma.Shimanoannoncerede en principaftale den 1. juli 2016.

Hvad er MIPS på en hjelm?

MIPSstår for Multi-directional Impact Protection System, som er en førende glideplan-teknologi inden ihjelmdesignet til at reducere rotationskræfter, der kan skyldes visse påvirkninger.

Er Lazer G1 MIPS en god hjelm?

Super letvægts ARS Fit System sikrer en tæt og behagelig pasform uden trykpunkter. Hovedkurven er justerbar. To sæt puder er inkluderet, så du kan vælge mellem superlys og komfortpuder. Tildelt den anerkendte Virginia Tech 5-stjernede 'Best Available' -beskyttelsesvurdering, kan du stole på, at G1 MIPS er et godt valg.

Er Lazer århundredets MIPS-hjelm mere flyvende?

Lazer giver ikke et tal for hvor meget mere aero den lukkede position er, men hævder, at hjelm i åben position er 11 procent mere ventileret. Hjelmen ser heller ikke ud af sted med Twist Cap helt fjernet, så på varme dage kan den efterlades hjemme for maksimal luftstrøm.

Hvad betyder MIPS for en cykelhjelm?

Konceptet bag MIPS er, at det skaber et glideplan mellem hjelmen og dit hoved for at reducere effekten af ​​rotationskræfter på hjernen. Integrationen betyder, at foringen er blevet arbejdet omkring Lazers udluftningsposition for at reducere interferens med luftstrømmen så meget som muligt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion? Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, der cykler mindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis har et odds-forhold på 0,61 for at udvikle moderat eller komplet ED. Dette indikerer, at moderat træning i form af cykling faktisk kan forhindre ED.

Crossfit og cykling - hvordan man håndterer

Er CrossFit godt for cyklister? CrossFit giver dig mulighed for at tilføje variation i dit program. Hvis du supplerer din ridning med styrketræning og metcon (metabolisk konditionering) træning, forbedrer du ikke kun din cykling, men du opnår også store fysiske gevinster.

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle? Ja, cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste, at regelmæssig cykling kan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. For at reducere den samlede maveomfang er aerobe øvelser med moderat intensitet, såsom cykling (enten indendørs eller udendørs), effektive til at sænke mavefedt. г.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.

Cykling tilbage - hvordan man opnår

Er det hårdt at cykle på ryggen? Selvom cykling kan være en god træningsmulighed for dem med eksisterende rygsmerter, kan det også forårsage rygsmerter, hvis de ikke gøres ordentligt. Dårlig kropsholdning på cyklen kan belaste ryggen. At læne sig over, med ryggen buet og hovedet op, kan belaste både ryg og nakke. 13. apr. 2016