Vigtigste > Jersey

Jersey

Primal jersey størrelse - praktiske løsninger

Hvordan passer de primære trøjer? For at drage fuld fordel af de tekniske egenskaber ved dit Primal-tøj, skal det passe tæt på kroppen, så fugt effektivt transporteres væk fra huden for at hjælpe dig med at holde dig kølig og tør. Dette produkt er afslappet. Designet til at være imødekommende og passe løst til en afslappet følelse.

Peter Sagan Green Jersey vinder - hvordan man adresserer

Kan Sagan vinde grøn trøje? Men den grønne trøje bliver ofte vundet af et alsidigt talent med evnen til at afslutte højt i flokspurter, mens man også udskærer resultaterne på de punchere finish, derfor Peter Sagans rekord syv sejre.24. 2021.

Hvid jersey vuelta - besvare spørgsmålene

Hvad er trøjerne i Vuelta? Den overordnede leder har på nuværende tidspunkt en rød trøje, selvom det tidligere har været 'Maillot amarillo' (Gul trøje) og 'Jersey de Oro' (Gylden trøje) den spanske modstykke til den gule trøje i Tour de France.

Rainbow jersey - hvordan man kan slå sig ned

Hvad betyder regnbuetrøjen i cykling? Rainbow jersey er en speciel trøje, der bæres af verdensmesteren cyklister under løb. For eksempel ville verdensmesteren i landevejsløb bære trøjen, mens han konkurrerede i etappeløb og en-dags løb, men ville ikke under tidskørsler.