Vigtigste > Mountainbike > Michelin mountainbike-dæk - Komplet manual

Michelin mountainbike-dæk - Komplet manual

Er Michelin MTB-dæk gode?

De er engodtmulighed for for- og baghjul på en trailcykel, selv under våde forhold. Men hvis du vil have maksimal klatreeffektivitet, ville du have det bedre med et hurtigere rullende dæk bagpå. The Wild AM er engodtallround-dæk, der leverer en overbevisende ydeevne på alle slags terræn.Tjek alt dette gummi - og det har endda bumser til min fornøjelse! Hvad sker der fyre? Jeff fra Worldwide Cyclery. Dette vil være en kort artikel - intet for kompliceret - om dæk. Forhåbentlig for at afmystificere alle disse vanvittige mængder af muligheder, når det kommer til mountainbike-dæk (og for ikke at nævne kun et mærke), som jeg synes sandsynligvis er det største navn inden for mountainbike-dæk, som er Maxxis.

Jeg ved det ikke, Schwalbe er ret stor, og der er et par andre, men Maxxis er en af ​​de største derude. De fremstiller en række forskellige modeller, som vi vil gå ud over nogle af de mest populære - nogle af de dæk, der har eksisteret i lang tid, og som er lidt ikoniske i mountainbikeverdenen. Så i starten med alle de forskellige dæk, hvilket er det rigtige for dig? Det afhænger virkelig af, hvad du laver på din cykel, hvor du kører, det snavs du kører på, og bare typen af ​​kørestil, ikke? Så du kan gå hele vejen på en langrend mountainbike.

Ikonet er et meget populært langrendsdæk. Du vil bemærke nogle af de vigtigste forskelle mellem et langdæk og et alpin- eller endurodæk. Dækets vægt og samlede bredde gør en stor forskel.Så terrængående dæk spænder fra 1,8 til 2,1 / 2,2, mens et trailecykeldæk kan være 2,3 til 2,35 op til 2,7.

Dækkene bliver lidt bredere i disse dage - eller jeg antager, at de ikke bliver bredere, men folk bruger kun det, der plejede at blive kaldt downhill cykeldæk på deres trailecykel, fordi de elsker trækkraft. Det er bare et godt samlet dæk og fungerer rigtig godt, så vægt og bredde er de to største ting, når det kommer til dæk. Jo lettere dækket og jo tyndere dæk, jo mere vil det være rettet mod en langrend mountainbike, og jo stærkere og knudrede og tungere tingene bliver, jo mere vil det være mod en downhill mountainbike eller en enduro-cykel. justeret med længere forårskørsel.

De dæk, vi taler om i disse dage - vi kigger bare på generelle mountainbike-dæk igen - vi vil ikke rigtig se på plus- eller fede cykeldæk eller noget lignende. Bare nogle af de grundlæggende. Så Icons generelle mountainbike er et meget populært, hurtigt rullende dæk, super let.Du kan fortælle, at disse knaster er rigtig små, så dette vil ikke være som et vanvittigt godt trækkraftdæk - men det er virkelig mere for anstændigt trækkraft. Men ideen bag dette dæk er hastighed, rullemodstand og lethed. Hvis du træder lidt op, har du et Ardent Race, så det vil måske kan du også sætte det på en langrendscykel.

Der er lidt mere trækkraft her, men det er stadig let og har også en god centerprofil. Ardent Race er et ret populært dækkors. Vi taler om langrendsdæk igen.

Maxxis Ardent-dækket er et godt baghjul på bagsiden af ​​en langrends- eller atrail-cykel. Han er bare den normale Ardent, ikke Ardent Race. Dette er en slags allround-dæk.Ved 2.4 er det en ret almindelig størrelse. Den cykel bag mig, Yeti SB4.5, er et 4½-tommer chassis kendt som Mittelweg 29 eller trailcykel.

Yeti specificerer det med Ardent-dæk - de er fantastiske, de ruller hurtigt, de er super lette, og igen er det lidt af et let trail / almindeligt mountainbike-dæk. Jeg ved, at dette er en vag terminologi, men ganske almindelig på en 4 'rejse, 4½', 5 'rejse, 29 eller 27,5.

Populært dæk. Fungerer godt, de er ikke det bedste greb. Så vi har bestemt set folk sætte nogle tungere dæk på selv en cykel som denne bare for at få mere trækkraft.

Noget som en MinionDHF. Minion DHF er sandsynligvis det mest populære Maxxis-dæk derude, i det mindste når det kommer til downhill og enduro og en af ​​den slags moderne trailcykler, der opdrættes i disse dage. Det plejede at være et 2 / 2.5-dæk.

Det er en 2/3 her, men en 2,5 plejede kun at være noget for downhill-cykler. Men i disse dage kører næsten alle 2.4 / 2.5 på deres trail eller enduro cykel, så en ret almindelig ting.

Dette er en SB6, selvom det er en 27,5 'cykel med 6' rejse (dette kaldes en enduro cykel), der har en DHF foran. Også her er DHF et meget populært dæk.

Du kan se dette i alt fra en verdenscupvindende alpincykel til din enduro-cykel til en gennemsnitlig suspension på 29 eller deromkring. Meget alsidigt dæk. Det er ret tungt og bøfet, men det betyder også, at det er virkelig stærkt.

Den har en tyk sidevæg, den vil være meget mere holdbar end noget som en glødende - så. et meget populært dæk. Dernæst er Minion DHR-2.

Så dette dæk var oprindeligt beregnet som et downhill-dæk, men folk kører det på enduro- og trailcykler i disse dage. Et andet fænomenalt dæk, her en lidt anden midterprofilsektion, men vil have de samme hjørnesnegle som en DHF. Så det er ikke et helt andet dæk end en DHF, men jeg tror, ​​at ideen her var lidt hurtigere rullemodstand eller måske et lidt andet svar, når man bremsede.

Hvad mere har vi her? Maxis angriber. Dette er ret populært for et bagdæk i disse dage. Du kan se, hvor mange knapper og hvor flade de er i midten.

crank brothers kompatible sko

Som et resultat ruller dækket meget effektivt, hvorfor det er et almindeligt anvendt bagdæk. Dette er de standarddæk, som Yeti specificerer for sin SB6 enduro-cykel. Igen 6 ”-kørsel, 27,5 hjul, DHF foran og en angriber bagpå.

En meget populær stationcar i disse dage. Stærke dæk, super god trækkraft, tykkere sidevægge - fantastisk til en trailcykel, men oftere på en enduro-cykel til en downhill-cykel. Og igen, når det kommer til dæk, er Ardents virkelig populære for generelle trailecykler.

Minion DHF'er er sandsynligvis de mest populære af alle Maxxis-dæk, der har eksisteret og har masser af verdensmesterskaber i downhill-løb vinder under deres navn, og jeg tror, ​​at nogle enduros er racket op, har WorldSeries-sejre under deres navn. Så der er mange dæk at vælge imellem, men nogle af de vigtigste ting er dækkets bredde (jo bredere jo mere aggressivt bliver det), og du kan se på billederne, hvor aggressive lugs er. Jo mere aggressive disse knaster får, jo mere trækkraft kan du forvente af dette dæk.

Og jo bredere tingene bliver, jo mere sandsynligt er det at være en enduro-cykel, hvor den er lidt smallere. Eller hvis du sammenligner vægten mellem dæk, kan du se det meget let. Alle disse dæk er anført overalt og har normalt vægten i gram, så du kan afgøre, om det er et lettere eller et tungere dæk, og du ved, hvilken anvendelse det er beregnet til.

Og det afhænger egentlig bare af, hvor du kører. Uanset om det er Icon eller Ardent eller DHF, fungerer det på din cykel. Hvor du kører, hvordan du kører, og hvilken type cykel du kører, bestemmer vi, hvilket dæk der giver mest mening for dig.

Vi er også glade for at besvare dette spørgsmål. Vi kører alle cykler her, og vi spiser, sover og indånder mountainbikes! Vi rådgiver dig gerne om sådanne forhold. Dæk er et stort spørgsmål, fordi der er så mange af dem, og der er så mange forskellige terræn.

Du ved, at vi skyder denne artikel i det sydlige Californien lige nu, og det meste af tiden herude er den tør og støvet og løs over hård pakke, mens du kan gå hele vejen til Pennsylvania og have mudderrødder, og det bliver vådt hele tiden . Nå, måske ikke altid, men ofte mere end her. Så der er mange forskellige terræn derude - og dæk, der følger med dem.

Det og forskellige cykler til forskellige dæk. Forhåbentlig ryddede det nogle spørgsmål og gjorde ikke hele emnet mere forvirrende! Vi vil gerne vide i kommentarerne, hvilke dæk du kører i øjeblikket. Der er mange forskellige mærker, mange forskellige modeller og mange forskellige størrelser.

Efterlad en kommentar nedenfor, og lad os vide det, og tryk på knappen 'Abonner' for at se endnu mere sejt mountainbikeindhold, der kommer fra vores kanal! Skære

Sælger Michelin cykeldæk?

Dedikeret til forbedring af bæredygtig mobilitet,Michelindesigner, fremstiller ogsælger dækfor alle køretøjstyper, herunder fly, biler,cykler, jordarbejdere, landbrugsudstyr, tunge lastbiler og motorcykler.

Denne artikel er ikke sponsoreret af kædereaktionscyklister, det er bare et rigtig godt sted, hvor du kan få tingene sendt billigt online til Japan, hvor som helst også rigtig gode, så jeg handler normalt mellem de to, men jeg bestilte stadig nogle dæk online, så jeg troede, jeg er lave en artikel om hvilke dæk jeg bruger, hvilke dæk jeg anbefaler til træning og kørsel på landevejscykler og også til pendling, så lad os åbne pakken og tjekke disse dæk. Vi har faktisk også nogle mountainbike-dæk, men vi taler ikke om dem i dag, så du vil straks bemærke, at der er en stor forskel mellem disse dæk og dette dæk i denne boks såvel som dette dæk her.

løfte wieghts

Den største forskel er, at dette dæk er foldet, mens disse bøjler ikke er foldede. Så der er en enorm forskel mellem disse dæk, normalt kaldet clincher-dæk, og disse ligner mere foldedæk afhængigt af dækket, men generelt siger folk, at foldedækkene er lidt lettere at komme på og af dækket Bare fordi de Vi er lidt mere fleksible, og de bredere dæk har en tendens til at være lidt billigere, så du kan spare lidt penge ved at gå med wire-perleruten, så lad os gå over nogle af disse muligheder. Det første dæk, jeg vil tale om, er et af mine foretrukne pendlerdæk, og dette er et.

Schwalbe Jeg er faktisk ikke sikker på, hvordan man udtaler det, så jeg er Schwalbe, modellen til dette dæk er maraton for uanset hvad det er online, dette er et af de mest populære pendlerdæk, så de fleste af jer er sandsynligvis allerede bekendt med dette dæk, så start med nogle nøglefunktioner i dette dæk, det er virkelig overkommeligt, det er ikke så slemt, det koster cirka 25 dollars eller deromkring, end jeg købte det online til en ret normal pris, det har en vis vandprofil på toppen, det har virkelig holdbar tyk beskyttelse, hvis man ser på denne tabel her er niveau fem på beskyttelseskortet på deres bord et to syv og det er forbandet godt, så jeg tror, ​​jeg har kørt disse dæk i over to år på min pendlercykel, min gule Schwinn Madison og jeg har altid n Åh, Jeg fik ikke det flade dæk, og der er mange miles mange kilometer på denne cykel. Disse er virkelig solide dæk, så nu har jeg endelig en erstatning, så vandprofilen på toppen har også dette dejlige lille hvide bånd, der får det til at stå ud lidt mere slipper du Præcis kører jeg mest på min pendlercykel, da jeg var 25, fordi den stadig er en racercykel, den er stadig en fixie, der er ikke for meget plads til dækkene, hvis jeg havde lidt mere plads til et pendler, kunne jeg gå indtil 28 eller endnu større dominerer de nogle større størrelser for dette dæk, så du kan få den større størrelse alligevel disse er troværdigt holdbare Jeg har skrevet tusinder af miles på miner ingen problemer, ikke et enkelt fladt dæk og de kører rigtig godt jeg kører ind regnen hele tiden rigtig solidt dæk rigtig god pris virkelig uovertruffen så solid anbefaling til Schwalbe Marathon-dækket så mit næste dæk Det jeg bestilte er også fra Schwalbe na, det betyder at du deDurano. bor i Japan Så længe jeg bor min evne til at udtale, hvordan vi udtaler ting på engelsk, så Durano Jeg formoder, at Durano-modellen til dækket Dette er et nyt dæk for mig, jeg har ikke købt dette endnu, men der var en ret anstændig prisforskel mellem dette og det maratondæk, jeg lige viste dig, denne o ne på beskyttelsesniveauet er kun fire hak nede. Jeg er ikke sikker på, hvordan den store forskel, der gør det forrige dæk, var et niveau grønt, dette er en niveau blå beskyttelse, uanset hvad det betyder i henhold til din standard, at profilen som du kan se det ikke 't har næsten lige så mange vandlinjer som maratonmodellen, så det er i denne forstand lidt mindre beskyttet, men det var meget billigere, det var kun for maratondækket. Jeg betalte cirka 3000 yen pr. dæk, det er omkring $ 27 26 og for den anden var det omkring 2400 yen eller omkring $ 22, en besparelse på omkring fem og seks dollars eller omkring femogtyve procent, selvom disse dæk sparer cirka fem og tyve procent i prisen, hvis de ender med at have en anstændig holdbarhed.

Disse syntes også at veje lidt mindre, fordi der er mindre detektion, men jeg sætter dem på og tester dem og ser, hvordan de løber, hvis du har hørt før Schwa i disse tider før kampestenen ah nej de Reynaud lad mig vide som det fungerede for dig, de havde nogle ret gode anmeldelser online, så jeg er ret håbende, og hvis de fungerer godt, kunne jeg bruge disse mere og spare lidt flere penge på mine pendler, der også er 25 med stort set den standard på alle mine racercykler, så jeg fik et sæt af hver af disse. Det sidste pendlerdæk, jeg stærkt vil anbefale, er den kontinentale Gator-hud, som de fleste af jer sandsynligvis er fortrolige med disse dæk, disse har utrolig beskyttelse, jeg har brugt disse på mine racercykler i årevis, og jeg har stadig ikke haft en eneste flad få dækket selv. Hvert fladt dæk, jeg fik, kom kun fra slid på selve røret, så intet af det latterlige dækbeskyttelsesniveau, som jeg faktisk stadig kører på, disse dæk er også så glatte og hurtige, så jeg bruger faktisk disse dæk til Doraces, Jeg har kørt på disse dæk her i Japan i Crits, som jeg har placeret i kasser og Cat1 Crits her i Japan. Disse dæk er ikke nær så lette som nogle andre racerdæk, du kunne bruge, men jeg er i min racerkarriere lige nu er jeg ikke så fokuseret på resultater. Jeg vil meget hellere have et dæk, der garanteret ikke er fladt. Bare tag risikoen og gå lidt lettere og få dette lettere dæk.

Så når vi taler om racerdæk, er det et helt andet emne, som vi ikke taler om i dag - Kør og ikke bekymre dig om disse ting Ulempen ved disse dæk er, at de er meget dyrere end de to andre dæk, vi kun har anbefalede disse starter på omkring $ 50, og hvis du er heldig nok, og du har tid til at handle online, kan du finde disse til salg, du kan normalt få disse til omkring fyrre dollars, hvis du er virkelig heldig, kan du komme ned til $ 35, men igen afhænger det af, hvilken type du får, der er to typer af disse bøjler, der er den foldestil, jeg har her, som er dyrere end den kablede perle, som er den mere åbne stil ligesom disse to, som vi lige har tjekket. Så hvis du kan finde dem meget billigere online, skal du sørge for at få den rigtige, hvis du ikke har det. Hvis du vil have den kablede perle og den sammenfoldelige, skal du sørge for at vælge den rigtige. Disse er normalt mindst fem dollars mere end $ 4045 trådfremfører, hvis de nogensinde er til salg, vil jeg have et par af dem på lager, så hvis jeg har brug for at udskifte dem, har jeg dem i stedet for at vente og få dem fuld pris senere køb, når jeg bestemt ikke kan købe et par af dem, fordi du vil bruge temaet på et eller andet tidspunkt, så disse er håndlavede i Tyskland virkelig godt produkt stærkt anbefalet, jeg har kørt dem på grusveje, jeg kører på min racercykel overalt og har denne i øjeblikket på mange af mine motorcykler disse på min racercykel jeg har disse på min kones racercykel jeg har disse på min cyclocross cykel og jeg kører godt på grusveje, god på mountainbike stier og igen ingen problemer utrolig holdbarhed på disse utroligt hurtige ruller deltager stadig p i løb om disse.

Så hvis du leder efter et pendlerdæk, som du stadig kan gå hårdt, hurtigt og holde trit med, er dette det dæk, du vil have, hvis du vil spare penge og stadig har noget utroligt holdbart, gå med disse Rubble Marathons Du kan ikke gå galt med begge. Det eneste problem med disse er, at de har lidt mere rullemodstand, så du ikke kan gå lige så hurtigt som med Gator-skindene, men disse går sandsynligvis lidt bedre i regnen, så jeg må sige, at jeg gjorde ikke noget med nogen af ​​dem kan gå galt, men jeg håber stadig, at du fandt denne artikel nyttig, hvis du har andre forslag til vejdæk, du kan bruge til træning eller pendling, som jeg ikke har omtalt i denne artikel, jeg er sikker på en mere Antal andre er tilgængelige. Lad mig vide i kommentarerne, hvis du har andre billigere løsninger.

Måske vil jeg tjekke dem ud i fremtiden, hvis vi alligevel har brug for nogle nye dæk, det er det for dagens artikel. Tak for at se, hvis du kan lide disse typer artikler, og du kan lide flere artikler om cykellivet i Japan og cykeltips, så vil jeg virkelig se denne artikel. Og selvom du har nye ideer, som vi skal diskutere, skal du lade det være i kommentarerne. Hvis du vil støtte denne kanal, så tjek vores Patreon-link, og hvis ja, hvis du vil se flere artikler om cykling og livet i Japan, her er vores playliste med artikler om, at vi cykler gennem Japan, det er det i dag igen som altid, tak for at se og se dig næste gang her på værktøjskrydstogt

Hvilken DÆK-størrelse er bedst til MTB?

Den 27.5hjulhar en række fordele og er engodtmellemgrund mellem 26? og en 29er. De har den hurtige acceleration på 26 hjul, som du finder mangler på 29ers, men du vil føle en særlig glattere rulle, som du ville gjort på 29 hjul.

Hvad er de bedste 26 tommer mountainbike-dæk?

Top 12bedste 26 tommerglatmountainbike-dæk
  • Schwalbe Super Moto-X.
  • Slug Kojak.
  • Schwalbe Fat Frank.
  • Schwalbe Billy Bonkers.
  • Slug orkanen.
  • Kontinental kontakthastighed.
  • Continental Speed ​​King 2.2 væddeløbssport.
  • specifikationer26 tommerglatmountainbike-dæk.

Hvor fremstilles Michelin-dæk?

Michelinproducerer dæk i Frankrig, Serbien, Polen, Spanien, Tyskland, USA, Storbritannien, Canada, Brasilien, Thailand, Japan, Indien, Italien og flere andre lande. Den 15. januar 2010Michelinannoncerede lukningen af ​​sin fabrik i Ota, Japan, der beskæftiger 380 medarbejdere og gør fabrikkenMichelinX-Ice-dæk.

Er WTB vigilante Tubeless Ready?

EN TAMEDVAGILANT

Du kan finde det lidt stramt forsøger at montere dæk på visse fælge. Men det kan køresrørløs.

Er bredere MTB-dæk bedre?

Overvejebredere dæk: Selvom det er tungere,bredere dæktilbudbedretrækkraft (et plus for sand) for en mere selvsikker følelse. De accepterer også mere luftvolumen for at absorbere bump. Du kan gå med enbredere dækpå en nuværende kant eller fåbrederefælge til at rumme jævnbredere dæk.

Hvilken er bedre 26 27.5 eller 29er?

Det26incher er lettere end27,5 eller 29tomme, stort set fordi der er mindre af det. At være mindre, lettere og mere adræt, cykler med26hjul tilbyder megetbedreacceleration end deres større kolleger, hvilket gør det fantastisk til korte, stejle stigninger og hurtigtflydende, hurtigt drejende stier.

Er en 26 cykel til voksne?

26hjulstørrelse er perfekt til det meste afvoksnemed en højde over 6 fod. Det meste af turnéencyklerog hybridcyklerkommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommer hjul.

Hvor høj skal du være for en 26 tommer cykel?

*Krydsercyklerbrug26? hjul. Der er faktisk ikke sådan noget som en26-tommer cykel. Der ercyklermed26-tommehjul, som er velegnede til højder mellem 5'0? og 5'5 ?.

Hvilken type dæk bruger Michelin mountainbike?

”Michelin bruger mere på dækforskning og -udvikling end nogen anden dækproducent, og på Moto fører vi markedet. Med den nye generation af MTB-dæk, der blev lanceret for et par år siden, er både hobby- og Pro-kørere forbløffet over, hvor godt Michelin MTB-dækkene fungerer!

Hvor stort er et Michelin-dæk på en Cadillac?

Denne hastighedsklasse og / eller størrelse på dette dæk kan variere lidt fra den på køretøjets plakat.

Hvilket er det bedste Michelin-udvalg for cyklister?

Velkommen til #MICHELINPowerRoad, vores MICHELIN Power-serie nybegynder! Dækker 80% af anvendelserne, det er rækkeviddeens dæklinje og et benchmark for krævende cyklister som professionel rytter @victorlafay fra Team Cofidis: http://social.michel.in/6184TRVoq #rideonmichelin #sikkerhed #perfomance #longevity

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.