Vigtigste > Mountainbike > Trek mountainbike til kvinder - den ultimative guide

Trek mountainbike til kvinder - den ultimative guide

Hvad er den bedste kvinders mountainbike?

De 10Bedste mountainbikes til kvinderLige nu
  • SJOV, AGGRESSIVT OG RÅDET. Juliana Maverick X01 CC. julianabicycles.com.
  • EN PISKET HARDTAIL 29ER. Specialized Fuse Comp 29. specialiseret.com.
  • EN STABIL INDTAGSNIVEAU. Scott Contessa Active 50.
  • ALSIDIG. Cannondale Habit CarbonKvinders1.
  • LET OG LIVSLIG. Juliana Furtado 27,5 D.
13 2020.Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt mountainbike, uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder og har ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå derude og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Bedre endnu, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.I dag vil jeg have dig til at lade som om denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan bestemmer vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges på rammen af ​​dette lille stykke metal kaldet bøjlen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omstilles eller udskiftes til en lav pris. Dette er meget bedre end at smide hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter fastgjort direkte til rammen. Cykler som disse kan være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal kigge efter for at afgøre, om en cykel er trailworthy.Selv de enkleste cykler har et nøjagtigt skåret, funktionelt udseende derailleur bøjle her. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den. Den næste vigtige del at kigge efter er en SS-spindel med gevind, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her og de 4 bolte, der holder styret på plads.

Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. Hvis du har noget at servicere eller udskifte foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde. Held og lykke med at finde en helt ny gaffel i midten af ​​90'erne til erstatning af din gamle.

Ikke kun er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du går videre til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag. Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj, men vigtigere er de en indikator for den tilsigtede brug af cyklen.

urban cykeltøjHvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Endnu værre er mountainbikes med møtrikker på akslerne næsten umulige at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, du vil vokse ud, når du får erfaring. Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter lynhåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk.

Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsaggregatet modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette. Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen for hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig.

Ellers skal du kigge efter noget, du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er skivebremser foran og bagpå. Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten.

Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for årtier siden. Fordi et godt bjerg. Hvis cyklen er vedligeholdelsesfattig og kan opgraderes, skal man være meget mistænksom over for en uden skivebremser.

Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver vejledning om, hvilken størrelse du har brug for. Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, så du bør ikke stole på, at det fører dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig.

Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, vi har brug for. Vi vil nu fokusere på, hvad vi kan forvente af en sådan startcykel, og nogle af de ting, du kan gøre for at opgradere den. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes er B. hardtails eller cykler uden baghjulsophæng.

Forbindelsen, der kræves til baghjulsophæng, er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollarpointet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails. Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med.

Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel. De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande.

Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeriding. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel. Bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang afstamning gøres bedst på en trailcykel.

Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør. Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en.

Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel, når du endelig går videre til at hoppe og smide cyklen lidt mere rundt, du føler dig måske begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel. Det bedste du kan gøre er at skifte dæk uden problemer.

Da jeg smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, føltes det som en helt anden cykel. Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende. Men det var ikke alt.

Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og det kom faktisk helt ud ad flere dråber og spring. For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet. Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig så meget som denne cykel.

elektrisk cykel nyc lov 2017

Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende. At gå ud over det ville ikke nødvendigvis være økonomisk, og i betragtning af at en anstændig trailecykel kan holde sin værdi godt, ville det være bedre at sælge det og opgradere det hele. Endelig, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel.

Hvis det i øjeblikket virker for dig, og du har det sjovt med det, skal du fortsætte med at makulere, og hvis du har lyst til, at det holder dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre. Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne. Så find en god begyndercykel og nyd den.

Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og få uansvarligt dyre finansieringscykler. Det sker for de bedste af os. Tak for at slippe af med mig i dag og se dig næste gang.

Er trek en god mountainbike?

Ja,Trekcykler er megetgodt.Trekhar en lang historie med at fremstille kvalitetscykler, der bruges af nybegynder-, hobby- og elitecyklister rundt omkring i verden.Trekcykler holder i lang tid og har fremragende videresalgsværdi år efter køb.

Kan en kvinde køre på en Mens Trek-cykel?

Men da Liv har skåret en vej gennem standarderne forcykeldesign for at skabe et fuldt udbyggetkvindersplads, andre mærker som ovennævnteTrekog Specialized er begyndt at udfaseKvinder-specifikt design til fordel for mere inkluderende dimensionering i hele sortimentet, uanset køn.

De spurgte, og vi lyttede, jeg fik en besked på Instagram, der spurgte, om vi kunne lave en artikel om kvindespecifikke cykler. Jeg synes, det er et godt emne, og det er også meget interessant. Vi er også glade for at høre dine ideer og forslag. Har kvinder brug for cykler specielt til kvinder? I alle sammen, og hvad er mine oplevelser? Jeg er her for at besvare alle disse spørgsmål.

Cykler kommer i alle former og størrelser, ligesom de mennesker, der kører på dem. Du kan ikke kategorisere 50% af befolkningen udelukkende efter køn. Hvorfor har vi stadig mænd og kvinder? Sbikes historisk set var gennemstigningsrammen designet til kvinder, der kørte almindelige cykler i lange kjoler, hvilket var meget upraktisk, da tøjstjernerne skiftede gennem årtierne. Med denne stærke sammenhæng mellem rammedesign og køn fik vi ikke rigtig dette design på landevejscykler, men nogle gange vil tiprøret have en ekstrem hældning mere end sige en mænds ramme, jeg ville bare starte med min oplevelse af cykling uden at være tilfældet er? I min professionelle karriere har jeg nogensinde skrevet en særlig kvindecykel og aldrig følt, at jeg havde brug for det.

Jeg har altid haft det godt på en cykel, og hvis man ser på producentens hjemmeside, er disse cykler mærket som mænd, i det mindste ikke mærket som kvinder, i øjeblikket taler om racercykler, der inkluderer gruscykler - cykler med en vejbaseret en Efter min mening er geometri og dropbars, uanset om det er en specifik cykel til mænd eller kvinder, der er ændringer, du skal foretage på cyklen for at få det bedst, så det kan være sadlen på styrets vægt, står den type af alle, uanset hvor du får din cykel fra, skal du foretage disse ændringer for at gøre cyklen mere behagelig for dig. Så ideen er at finde den cykel, der passer dig bedst, det betyder ikke noget, hvordan den markedsføres, så længe geometrien passer, tjener den det rigtige formål, og så kan du tilpasse den derfra, så jeg ved, hvornår jeg får en ny cykel der er et par ændringer, jeg har brug for for at få 38 procent til at passere det på 138 mm stamme og 170 krank, men jeg finder det skifter fra cykel til cykel, en cykel kan være 49 centimeter og derefter en anden cykel kunne være en 51, det skifter bare fra cykel til cykel hos forskellige producenter, så hvad gør en kvindespecifik cykel? kommer i alle former og størrelser, og cykelfabrikker har forsøgt at udvikle et varieret udvalg af cykler til alle. De fleste kvinder har en kortere torso og længere ben, og mænd har også smalle skuldre og små hænder.

Hovedfunktionen på kvindecykler er en mindre ramme med et kortere toprør, hvilket betyder, at rækkevidden fra sadlen til styret er meget mindre, hvilket betyder, at du kan komme til styret meget lettere. Dette kan være godt for nogle kvinder, men jeg mener generelt, at jeg foretrækker en lidt mere strakt position åh, jeg har rigtig lange arme, eller måske er jeg bare brugt til racercykler, der findes også smallere styr på damecykler, men disse kan let ændres, alle vil efterlade styr i forskellig størrelse afhængigt af deres kørestil, skuldervægt og hvad du finder mere behageligt, en kvindespecifik cykel leveres ofte med en kvindelig sadel, men det betyder ikke nødvendigvis, at sadlen fungerer for dig. Det kan være nødvendigt at ændre det for at få det til at fungere bedre for dig, og frustrerende er kvinders cykler ofte tilgængelige i lyserød eller babyblå.

Vi vil ikke have lyserøde cykler snigende sorte, det er vejen at gå, men jeg kan nu lide en metalcykel som de metalliske mennesker, jeg har, jeg kunne se nærmere på dem, hvis kvindelige bytes ikke skulle mærkes med noget andet, så mænd kunne Brug dem to mænd kan forsinke brugen af ​​kvindecykler på grund af navnet, men kanel kan være kortere end andre, og en kvindecykel kan være bedre for teenagere kan finde kvindecykler i slutningen af ​​dagen bedre end de bedste foran og tage fordelen ved købt kunst og de bedste kvindeteams i verden, der bruger Carrion, har en bred vifte af kvindespecifikke cykler. De bedste cykler bruges af Cameo og Trimble-kvindescenen Nu talte vi med Canyon, og de sagde, at det ville være mindre om køn og hvad med at klatre på en cykel, der passer og håndterer godt for folk i alle størrelser, især folk i den mindre ende af spektret - de passer til 650 fods cykler til deres tredobbelte ekstrasmall og dobbelt Ekstra-små rammer i deres kvinders sortiment til ryttere fra en og en halv meter op skal jeg skrive en lille herreramme, men Emma plejede at køre 650b-versionen, du kan se her, en 650b-cykel end en cykel, der er lidt mindre Flight Othergrail er mere end din gennemsnitlige aroad-cykel, hvilket betyder Du kan nu få 650b i mindre størrelser. Det er en tendens, som de tror vil udvikle sig i fremtiden, mindre om kønsspecifikke og flere valgleverandører i alle størrelser, som vi talte med et par om, og de sagde, at de ikke laver kvindecykler, de laver cykler, der har foretrukne kvinder, der kører , kvinderne, der kører for velgørenhedsorganisationer Cliff Procycling-teamet anmodede aldrig om en damecykel. De vigtigste aspekter af den tilpassede pasform i henhold til en bjørn er ved kontaktpunktet.

Derfor har de komponenter, du rører ved det, du skriver, et smalt styr til slanke skuldre, de har også længere og kortere trapper for kortere til overkroppe og længere arme, de har også en sejrrig specifik cirkel, der er mere velegnet til kvinder og kortere og længere. Dette følger trenden med at producere en hel række forskellige rammestørrelser og komponentindstillinger, der passer til rytterens andre præferencer. I slutningen af ​​dagen vælger jeg den cykel, der passer dig bedst. Ligesom mennesker, hvor cykler er mere end køn, kan nogle kvinder være bedre egnet til kvindecykler, men antag ikke, at du med det samme har brug for en kvindes specifikke cykler, det kan være en god tidsbesparelse for en ny cyklist, men husk at der er forskellige former og størrelser, som vi har forskellige skulderlængder eller forskellige benlængder uanset køn, hvorfor ikke? Gå til din lokale cykelbutik og prøv at få en cykel eller bare sidde på nogle cykler.

Ting kan altid ændres og optimeres. Det vigtigste, der gør cyklen mere behagelig for dig, er styret i den rigtige størrelse, indstil dig ordentligt og sørg for, at du kan nå alle bremserne på gearene for at have kontrol over cyklen. Håber du nød denne artikel om kvinder-specifikke cykler, og jeg håber, det besvarede nogle af dine spørgsmål GCMapp har vi virkelig brug for kvinder-specifikke cykler, gå til Gianna og få afstemning, og de vil blive brugt uanset hvor du får din cykel fra, de vil have en ramme uden ansigtsgeometri hver gang de besøger eometri efter min mening ja, jeg er nødt til at give det bedste, jeg har de andre ressourcer, du kan få, jeg troede, at det værste er bedst for dig, så du måske også vil rote lidt hvis det passer dem bedre, så måske det subtile meget praktisk i dag

Kan en kvinde ride en 29 tommer cykel?

Hjulstørrelse refererer til hjulets diameter og er mindre vigtig end rammens størrelse.mountainbikehjul findes i tre grundlæggende størrelser: 26 ?, 27,5 og29?. Meget petite kvinder vil måske have en 26? hjul, men de fleste vil være bedst tjent med en 27,5? eller29? hjul.

Højre, nytår, nye spørgsmål Doddy, hjælp fra denne mand i dag til at stille GMBN - Det lyder godt for mig - Masser af gode spørgsmål, har også nogle osteagtige spørgsmål, så du kan hjælpe mig med det. Okay Greysen Thweatt begynder med at sige, at han tænker på at få NS Snabb, en 150 mm 29er to meter kortere end dig. Så du synes, at 29er er for stor? Han kan godt lide at hoppe og piske cyklen rundt og pløje gennem de hårde ting, så hvad med en 29er? Ikke dårligt for at hoppe Jeg tror ikke det, men jeg tror, ​​at din bevægelse vil være begrænset - jeg har aldrig været en stor, hvad jeg siger størrelsen afhænger af din cykelstørrelse og din højde.

Men jeg ved ikke, måske det, fire fod. Du får sandsynligvis sværere op i din røv. - Det er, hvad jeg synes, er dit største problem, ikke? A Og det er også lavt nok.

Der er en hel del rejser på en cykel. Især en med en lille ramme, uanset hvad den bliver. Svært at sige uden at prøve at være ærlig. - Jeg vil sige, sandsynligvis prøve det.

Jeg elsker 29er for næsten alt. Det, jeg ikke rigtig kan lide, er at hoppe, fordi jeg bare vil flytte cyklen og cykle meget. De er mere stabile, så hvis det er dig, måske din gennemsnitlige rytter, en slags mellemniveau, bliver det sandsynligvis mindre bøjet og vil bevæge sig mindre på cyklen.

Men hvis du vil kaste lidt rundt, er 29erne ikke så gode til det. Okay Realking, kan du sætte dæk af enhver bredde på en hvilken som helst fælg? For eksempel, hvis min cykel er udstyret med 2.2Scan, har jeg da 2,4s på den? Kant.

Bare ikke nok støtte til det, det vil rulle rundt, men stort set du kan. - 2.2, 2.4 er slet ikke meget af en forskel, er det? - Nej, det er fint.

Ja, lidt mere volumen - nogen bad faktisk om det for os. Med en rigtig god sag. Pyroultimate siger, at de kan gå til deres supportside på DT Swiss-webstedet, og de har kompatibilitet med fælgdæk.

Så det er mere en anbefaling, kunne jeg forestille mig. Fordi de siger, at bredere fælge går lidt bedre med brede dæk, men jeg siger ikke, at du ikke kan køre dem. Okay, Damanik Alfiano, har du nogensinde haft et fladt dæk og ingen slange med dig? Til det punkt, hvor du skal gå bakken tilbage? - Jeg har allerede kørt ned ad en bakke på et fladt dæk - jeg ville gerne sige, for det ville være mit svar.

Jeg gjorde det i weekenden. Gik til Atherton's Bike Park. Det er super skævt, jeg kørte trail dæk.

cykler i brand

Revet mit dæk, bom, væk. Det er ligesom det tager dig en time at gå ned, så - Må køre ned - Kør forsigtigt ned. Det meste af tiden er det fint, ikke? Du kører på snavs - - det tror jeg. - Og dit dæk er der, du gør ikke dækket så godt --- Nej, ja, du vil knække dækket ganske lidt.

Ja, og hvis du er uheldig, kan du også smide fælgen væk. - Ja, det skal du passe på. Men det har jeg bestemt gjort et par gange.

Men vi har et par hacks fra denne mand selv for at få dig ud af problemer. - På trods af alle innovationer inden for cykler er en af ​​de ting, der bremser alle, et fladt dæk. Nu betyder det ikke noget, om du er slangeløs eller kører på en slange.

Noget som den ene side vil blive skåret, så det får dig til at rejse dig. Så du kan ikke ordne dette ved blot at stikke slangen ind og pumpe den op, fordi slangen bukker ud på siden, og den punkterer meget hurtigt. Så du skal finde en metode til at reparere den lige nok, så du kan komme hjem.

Nu laver Park Tool det, det kalder Tyre Boot, som faktisk er en kæmpe nedbrydningsreparationsplaster. Og det er det bedste, du kan få. Og det koster et par pund, men det er værd at opbevare din rygsæk. - Okay, næste spørgsmål fra Alex Mason MTB.

Kan jeg sætte de ekstra lange ben fra DMR i myCrankbrothers Stamp 3? er? - Jeg ved det ikke uden at prøve, for at være ærlig. - DMR Terror Pins er M4'er, som jeg næsten er sikker på, vil være det samme med Crankbrothers. Problemet kommer med trådens tonehøjde.

Fordi den har en .7 knude. Så jeg gjorde det, jeg fik denne forspændingstråd, pitchmåler, og de har små tænder, slags klæber dem i brug, hvis du har nogen af ​​disse.

Eller hvis du bare strammer stifterne sammen, skal du kunne se en forskel. Men du vil ikke bare afvikle dem, hvis skråningen er forkert, fordi de ødelægger trådene, ikke? - Ja, selvfølgelig bliver pedalerne blødere, og den egentlige bolt, der går derinde, revner det - Ja, så pas på, men de kan være gode, er svaret. Drew Hartman er det dårligt at låse affjedringen op for en stor påvirkning, så den ikke blæser igennem rejsen? Kan det sprænge sælerne? - Nej, det sprænger ikke tætningerne ud, men du beskadiger skiverne indvendigt, hvis du har gjort det i lang tid. - Det har jeg altid undret mig over, jeg har hørt det. - Det vil fungere , men. - Det er tilfældet, hvis du på et eller andet tidspunkt beskadiger de indvendige dele, eller --- du bare bliver lidt slap, stort set, det er bare et sæt skiver og mere, som de skal prøve ikke at bevæge sig, de bliver bare lidt bøjelige. - Okay - Så de kan udskiftes, det er ikke verdens ende, men det er ikke ideelt.

Kør det sådan hele tiden - Så måske efter at du har låst dem ude og foretaget en massiv landing, eller er det bare tid, gentagne? - Jeg tænker bare på tid. Jeg har en pendlercykel, og den er permanent låst ude. Og lockout fungerede ikke særlig godt på det.

Bare fra en lang periode med ridning. - Henry Powell, han har et vanskeligt spørgsmål. Kan du bytte boltene på en hurtig frigørelse på mine cykler.

Så han vil slippe af med skruen for hurtig frigivelse igennem. Han har en DMR Jump Bike, og det er besværet at få cyklen i den perfekte vinkel og stramme boltene. Så vi er nødt til at tale om vandrette frafald --- Ja, helt sikkert. - Jeg tror, ​​du sandsynligvis ikke kan. - Jeg tror, ​​det afhænger også af akslen.

cykeltur

Så hvis det er en springcykel, hvis den er skruet ind i akslen som en M4 M5-skrue, kan akslen stadig være hul. Og det kunne være rigtigt at passe til en hurtig frigivelse. Det hele afhænger af

Sagde han hvilket hjul? Det har helt sikkert store bolte - måske er der også et konverteringssæt til navet - vil det hjælpe? Min originale idé, kender du disse kædeslepebåde? - Ja. - Så jeg tror ikke, du kan få dem Fra mountainbikes, men han taler om BMX, hvor du kunne --- der skal være en måde. - Tilpas, hvordan din cykel er lige, og stram derefter bolte.

På denne måde har du aldrig problemet med baghjulet i bevægelse. - Jeg vil vædde på, at du har en bestemt kædetraktor, der passer. Det eneste problem, du måtte have, er, hvis der ikke er nok bolte til at skære møtrikkerne ud til at holde det på plads, så det kan være ret voluminøst.

Personligt ikke. - Nej, mere af et dias for at være ærlig over for dig. - Jim Gibbons

Er det et spørgsmål? Han har en hybrid med 700cc dæk og ønsker at konvertere den til noget mere aggressivt. Da han pendler på cykel, vil han køre på enkle stier. Jeg vil køre 2.1 Cross Country.

Hvad svarer til en mountainbike? En 29er? 27,5? Det er 29er, ikke? - 29er virkelig, ja - 700 betyder bare, at det sandsynligvis er en temmelig tynd kant, jeg ville have troet - ja, det er på grund af fælgstørrelsen. Det er bare underligt, fordi tommer og franske størrelser og lignende ting, 50B og 700C, alle de ting - men et relativt smalt cross country 29er-dæk skal fungere ret godt - ja, som en 1,9 eller 2 tommer eller noget lignende. - Spørgsmål fra Furiousnoob.

Hvor kan jeg? Tjek EWS og verdensmestrene? Jeg antager, at jeg taler om UCI i langrend og ned ad bakke - ja, alt det UCI-materiale, der findes på Red Bull TV, kan du se det der. Eller du kan streame det normalt til smart-tv fra din telefon. - Smart TV-app eller online.

EWS, de har ikke live dækning, selvom de har en slags live nyheder på deres twitter og websted, som du kan følge for at se, hvad der sker. Men der er altid en temmelig lang artikel ud dagen efter løbet, der giver dig alle nyhederne om det. Okay, ret mig, hvis jeg tager fejl, hvor kære seere uploader dine artikler med vores uploader, vil jeg prøve at give dig et par tip.

Den person hedder MTB. Så jeg ved ikke, hvem det er. - Det er ret originalt. - Ja, det i PWC-cykelparken i Joburg - Åh, dejligt.

Få en hel del sydafrikanske bidrag, det er ret sejt - Beskrivelsen siger, at dette var en meget generøs mand, der viste mig, hvordan man gør det, men bedes rette mig, hvis jeg tager fejl, nogen viste ham, hvordan man gør det går. Tjek det ud, det er en anstændig afstamning MTB-forlystelser - Ja, det ser faktisk okay ud, ikke? Kropsvægten ser ud som om jeg er i godt humør, god position - ja! Ja, skub cyklen fremad, hvilket altid er godt. Bare for at få cyklen foran dig, skal du ikke tabe forhjulet for meget.

Du har to versioner, to forskellige, identiske dråber, to forskellige tidspunkter. Hvad du ser er, at det ikke er helt konsistent. Der forsøges altid at ramme landingen med to hjul på samme tid.

Mens det går lidt ned på den anden bit. Så jeg vil sige, øv lidt, bring denne konsistens op, men det ser ret godt ud for mig. - Ja, dejligt og glat. - Hvad synes du om cyklen, Doddy? en bugt, er det ikke? - Jeg ved det ikke rigtig. - Det ligner en bugt eller noget.

hvad man skal spise inden en lang cykeltur

Dejligt, det kunne faktisk være en Pyga - Ah, ja, sydafrikansk cykel. - Ja det er godt. Cyklen ser tydeligvis ud til at fungere rigtig godt der, men måske kan du lære at absorbere virkningen bedre selv, og altid mindske den på cyklen hjælper dine artikler via uploader og lad dine spørgsmål være nedenfor.

Vi vil forhåbentlig nå dem i næste uge. Hvis du vil se en sjov artikel, hvor vi ødelægger vores linjer og forbander, ja, især jeg forbander, klik her for det klik her nedenfor, hvis du vil se masser af sjove mountainbike-fald. - Tommelfinger op for GMBN og klik på denne underknap.

Hvor høj skal du være for en 26 tommer cykel?

*Krydsercyklerbrug26? hjul. Der er faktisk ikke sådan noget som en26-tommer cykel. Der ercyklermed26-tommehjul, som er velegnede til højder mellem 5'0? og 5'5 ?.

Hvilken er bedre Giant eller Trek?

Samlet set,kæmpe storer billigere endTrek. På grund af hvor de er fremstillet,kæmpe storer i stand til at holde omkostningerne ved sin cykel lavere.Trekcykler tilbyder budgetvenlige forlystelser, men deres cykler er i gennemsnit dyrere at købe.

Hvorfor er Trek-cykler så dyre?

Hvorfor erTrek CyklerDyrt? Den vigtigste del af encykeler dens ramme. Meget forsknings- og udviklingsomkostninger går i at opbygge disse avanceredecyklerprissat omkring $ 10.000. Producenterne indregner disse omkostninger som en investering, som derefter giver dem mulighed for at udvikle høj kvalitetcyklerprissat til $ 1000 $ 2000 eller mere.

Kan en kvinde cykle på 24 tommer?

Kvinder, hvis højder er 5,4 og derunderkan ride en 24-tommer cykel. Dette skyldes, at rammen har den rigtige højde til at imødekomme længden af ​​deres ben og vil sikre, at de finder det let at peddle. Hvis dine fødder rører jorden, når du står over rammen, så er dukan ridedet.

Er en 24 tommer cykel for lille til en kvinde?

Kvinderhvis højder er 5,4 og derunder kan køre en24-tommer cykel. Dette skyldes, at rammen har den rigtige højde til at imødekomme længden af ​​deres ben og vil sikre, at de finder det let at peddle. Hvis dine fødder rører jorden, når du står over rammen, kan du køre på den.02.09.2020

Er en 26 tommer cykel god for mig?

Så,26 tommerhjul, i enmountainbikesammenhæng, er sandsynligvisgodtfor nogen omkring 4? 10? -5? 2? for at opnå den bedste balance mellem vægt, overførselsevne og håndtering. Når det er sagt, for en turnécykelpå fortov er der virkelig ingen grænse for, hvor høj rytteren kan være.

Er der nogen mountainbikes til kvinder fra Trek?

Mountainbikes til kvinder Trek har lavet en komplet serie af mountainbikes til kvinder længere end nogen anden - og erfaringen har lært os, at en tilgang ikke passer til alle kvinder. Forskellige kvinder vil have forskellige ting fra deres cykler, og vi har noget for dem alle.

Er der nogen Trek-cykler, der er kønsneutrale?

Treks line-up inkluderer kønsneutrale modeller og kvindemodeller, der har berøringspunkter som sadler og styr, der kan give en bedre pasform og følelse for nogle kvinder fra starten. Hver model holdes med den samme høje standard for komfort og ydeevne. Ingen ryttere er nøjagtigt de samme, og det er derfor, vi har muligheder.

Hvad er prisen på en trek trail cykel?

Blandt andet er Trek også en stor forkæmper for kvindecykling og er en af ​​de første virksomheder til at designe kvindespecifikke rammer i begyndelsen af ​​2000'erne. Marlin er en af ​​Treks mest populære stier. Det er beregnet til begyndere med priser, der ligger godt under $ 1.000 og inkluderer både herre- og damemodeller.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Stol træning derhjemme - enkle svar på spørgsmål

Hvilken øvelse kan du lave i en stol? 11 hurtige stoløvelser, der fungerer så godt som at gå til GymArm-cirklerne. Sid på stolen med lige ryg, benene bøjet 90 ° og fødderne plantet på gulvet. Bøjet med armlift. Triceps Dip. Stolplanke. Siddende hofteprop. Russisk drejning. Benløft. Hurtige fødder.

Kredsløbstræning for cyklister - Komplet vejledning

Er kredsløbstræning god til cykling? At integrere kredsløbstræning i din træningsrutine kan være en fantastisk måde at forbedre hastigheden på cyklen og holde tingene interessante.

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig? Bundlinjen. Den omvendte knas er en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine mave. Det menes at være lettere på ryggen end traditionelle crunches og sit-ups, fordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte, mens du udfører omvendte knas, skal du straks stoppe.24 нояб. 2020 г.

Fitbit brænder kaloriens nøjagtighed - besvarer spørgsmålene

Er Fitbit nøjagtig på forbrændte kalorier? En undersøgelse viste, at Fitbit Surge havde den mest nøjagtige beregning af forbrændte kalorier blandt en gruppe af lignende enheder med en fejlprocent lidt over 25%. De andre lignende enheder, der blev testet, havde relativt højere fejlprocent - op til så meget som 93% .15 июл. 2019 г.

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen? Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst, ben og ryg) pr. Træning og suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre) .29 июл . 2020 г.

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri? Forskere har også undersøgt virkningerne af Lactobacillus gasseri for fedt tab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Da de dog stoppede med at drikke mælken, vendte alt dette mavefedt tilbage.