Vigtigste > Pedaler > Sådan fungerer klipsløse pedaler - innovative løsninger

Sådan fungerer klipsløse pedaler - innovative løsninger

Hvordan fungerer en klipfri pedal?

Pedaler uden klip fungererved at montere en lille plastik- eller metalknude på sålen på din sko, der typisk klikker ind i et sæt fjederbelastede klip på forsiden afpedal.Pedaler uden klipfunktionsklemmer med et 3-hullers eller 2-hullers design.Hvis du er ny med at cykle og vil tage det næste skridt i at bruge clip-in pedaler, er dette artiklen for dig. - Det er rigtigt. Spørg en erfaren cyklist derude, og han vil fortælle dig, at en af ​​de bedste investeringer, du kan foretage dig, hvis du ikke er ny på at cykle, er et par pedaler, der kan klipses ind.

Men de har magten til at skræmme enhver, der bruger dem for første gang. - Men frygt ikke, fordi denne artikel giver dig færdigheder, teknikker og tip til en problemfri overgang fra dine normale flade pedaler til klik. - Og forhåbentlig ikke falde af ved trafiklysene - Forhåbentlig - Den første ting du skal tænke på Så hvilken type pedaler du vil bruge er mange forskellige typer, så det kan være lidt forvirrende, men de falder stort set i to forskellige kategorier: off-road pedaler til mountainbike brug og på pedaler til vejbrug. - Så Ollie har vedtaget flere mountainbike-specifikke SBD-pedaler her, og jeg valgte derimod den mere gadespecifikke look-pedal, som faktisk er ret populær - ja.

Selvom begge pedalsystemer ser helt anderledes ud, fungerer de faktisk stort set det samme. Så du har et klampe, der fastgøres til bunden af ​​din sko, og derefter glider det klampe ind i pedalen eller fronten af ​​pedalen og klikker på plads og klikker derefter på plads bagpå. Og derefter fjerne det igen, det er virkelig let.Uanset hvilket pedalsystem du bruger, skal du bare dreje din ankel ud og springe ud - lad os starte med SPD-klampen først. Disse er nu hovedsageligt designet til urban sko og mountainbike sko. Og en af ​​de store ting ved det er, at du kan gå i det relativt normalt, fordi klampen er forsænket - Hej Ollie, hvor er din cykel? - Bare gå til fods.

Behøver ikke det. Jeg har SPD'er på. - Okay, ven.

ideel cykelvægt

Vi ses senere. Så det er værd at bemærke, at SPD-pedaler kan findes i fitnesscentre og på roterende cykler, hvis du er vant til at tage spinning-klasser, så er det de klamper, du bruger. - Ja, og de er ofte dobbeltsidede, ikke? Jeg gør det lettere at klippe ind.Første gang du klipper ind, er det vigtigt at vide, hvilket ben der er dit førende ben. Men hvis du ikke ved, laver vi en lille test for at vise dig, hvordan du finder ud af det - Så den første ting at gøre er at hoppe af din cykel - Jeg er væk - Nej, men af ​​din cykel. Og parker din cykel. - I orden.

Åh, for (bip) skyld. (ler) - Så du står skulderbredde fra hinanden, og han burde ikke rigtig vide, hvornår jeg skubber ham. Når jeg skubber ham, kommer hans forreste ben først ud. (Grunts) (latter) - Så du har fundet dit førende ben, så det næste er at faktisk gøre det på cyklen.

Når du er sikker, vil du måske gøre det på et stykke vej. Nå, vi vil anbefale en stille vejstrækning med minimale biler eller trafik for at distrahere dig, men hvis du er lidt mindre selvsikker, kan du gøre det på en indendørs træner eller mod en mur eller ved at lave et træ i denne sag, jeg Jeg skal bare låse mig ind og bruge træet til at stabilisere mig selv og derefter øve på at klippe klip ind og klippe ud. (Jazzmusik) - Højre.Så du har fundet den placering, du vælger. Nu kan vi omsætte det i praksis. - Det er rigtigt.

Så den første ting at gøre er at flytte krumtappen til positionen klokken 2 med din fod og derefter klikke den på plads med dit foretrukne ben, som i mit tilfælde er min rigtige og derefter skubbe den af, og når du gør noget at få? Sving og spar dit andet ben ind. Det er ikke et løb, kammerat. - Nu er det værd at påpege, at du måske vil skifte til et lidt højere gear, da dette virkelig bevæger pedalen langsommere.

Hvordan kan du lide det? - Ah, ligesom en bosskammerat - Du kom til sagen. Så jeg antog lookpedalen, lookpedalen er ensidig, men den er vægtet bagpå, hvilket faktisk hjælper dig med at klippe den ind. Så mit højre ben er mit forreste ben, klem mit første forben, træk aftrækkeren, find den anden pedal, lad os gå.

Så der har du det. Gå nu ud og øv, og vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at gøre overgangen fra almindelige pedaler til at klippe meget mindre skræmmende. - Hvis du fandt det nyttigt, og du kan lide det, skal du give det tommelfingre, og hvis du vil se flere artikler om klamper og pedaler, så klik her. - Okay, lad os gå, ikke? - Lad os gå. - Kør med dig (mumler) - Åh min gud, start. - Åh, vi er inde.

Er pedaler uden klip farlige?

En af de største løgne fortalt i cykelindustrien er, atpedaler uden kliper ikke merefarligtend lejligheder, og at de ikke øger risikoen for alvorlige kvæstelser. Nye ryttere får at vide, at de bare adskiller sig fra lejligheder, og at ingen af ​​dem er sikrere.

Hvis du er ny på mountainbike og overvejer at skifte til klipløse pedaler eller klipløse pedaler, som jeg kalder dem. Der er et par enkle fejl, du kan lave. Så dette er de øverste seks fejl, der skal undgås, når du bruger klipsløse pedaler) (bom) At sidde fast på pedalerne er noget, vi alle gjorde, så jeg er sikker på, at du lyver, hvis du ikke har det, det kan skyldes manglende erfaring, det kræver lidt øvelse og lidt overvejelse, hvordan man løsner pedalen.

Så hvorfor ikke læne dig på noget smukt og solidt og øve lidt. Bliv vant til at vride din ankel for at frigøre pedalen, og det kræver lidt øvelse at klemme den også ind. Som jeg sagde før, for at komme i gang kræver det lidt tanke, når du kører sammen, og du ved, at du vil stoppe.

Tænk på drejningen og kom faktisk ikke i panik som mange begyndere, der bare prøver at trække i pedalen, du skal vænne dig til denne drejning. (edgy musik) Der er to opsætningstips, der også kan hjælpe dig her, med Shimano-pedaler kan du faktisk slukke for spændingen for at frigøre spændingen for at gøre det lettere. Mindre krævede kræfter for at komme ud af denne pedal.

Du kan også bruge klamper med flere frirum, hvilket gør dem egnede til både begyndere og komme ud af vejen. De foretrækker faktisk at komme ud af disse. Jeg bruger Crank Brothers, så du kan vælge mellem 15 grader eller 20 grader af udløsning.

Så jeg går til den tidligere udgivelse, så jeg lettere kan få min fod ud, hvilket også er godt for begyndere, plus du vil sikre dig, at din sko ikke er for tæt på kranken. Så jeg indsætter klamperne mod skoen. Dette bevæger skoen udad, væk fra krumtappen.

mountainbike

At give mig plads, fordi jeg lukker kranken og rører ved den med din sko. Det kan give dig lidt mere pres og finde det sværere at komme af pedalen. (let musik) Jeg bruger også Crank Brothers Mallet E LS til mine trail- og enduro-cykler.

Enduro Clip Pedal LS står for lang spindel. Så pedalerne er faktisk pænt fordelt på krumtapene, så du har en bredere køfaktor, hvilket betyder, at dine fødder er længere fra hinanden. Hvilket generer mig slet ikke.

Hvad jeg kan lide er, at jeg faktisk har fri plads til mine sko. Mere aggressive bid og knudrede ting gør det super nemt at komme ud af mine pedaler. En sidste ting, der kunne forhindre mig i at komme ud af denne pedal godt, er friktionen mellem sålesålen og denne pedal.

Så i dag er jeg også på min lille langrendspedal med disse fine langrendsko alle. Hvad du måske finder på de større pedaler som Down Hill eller Enduro-pedalen er en større platform. Du har muligvis nogle stifter, som jeg arkiverer i bunden af ​​skoen, så du kan justere dem i rækkefølge, prøve det og få balancen, friktionen, så du kan mærke pedalen, men ikke for meget til det. slip pedalen. (beroligende musik) Den tredje fejl er, at skoene ikke matcher pedalen.

Jeg kan godt lide at tænke på mine sko og pedaler som et system, nogle af de stive såler, let vægt, Cro ss Country sko er virkelig gode til små pedaler, da den stive sålesko giver den støtte. Overfører også maksimal effekt til cyklen. Større enduropedaler går faktisk med sko, der har mere gummi på undersiden, lidt fladere og giver lidt mere komfort.

Det er også rart at føle pedalen gennem din fodsåle, det føles næsten som en flad pedal. (Hissing) (afslappet musik) Placering af klampen forkert i bunden af ​​skoæsken resulterer faktisk i dårlig teknik. Hvis du har klemmene for langt frem, vil den vippe din ekstra vægt fremad.

Så du står faktisk lidt ned på pedalen. Også lægge en stor belastning på dine kalvemuskler Dette kan føre til kramper, men også når du kører i noget og kan lide en sten eller noget. Cyklen vil sænke farten, din vægt er på fronten af ​​pedalen.

Det er let at bringe denne vægt op og mod styret. Så subtilt at flytte din klamp længere tilbage i skoene sænker din fod til omkring der. Meget fladere eller endda hæl ned.

Det holder faktisk min lægvægt. Få mig i en bedre kørestilling. (afslappet technomusik) nummer fem, at køre med klip kan føre til, at du er afhængig af dårlig teknik.

Dette er en af ​​de billebjørne, jeg har i mine træningsdage. Jeg har brugt meget tid på at forsøge at coache folk ud af deres dårlige teknikker og genlære de gode teknikker på dit baghjul. Nu er det nemmest med klip, du trækker bare op med fødderne, pedalen kommer op i luften.

Du kan klare det over nogle forhindringer, job gjort rigtigt? Men jeg er bange for, at du kan placere dine hitkørefærdigheder, hvis du bruger denne teknik. Det bliver rodfæstet, og det er ikke altid godt at tage dit baghjul specifikt, når det kommer til at køre mere og teknisk terræn. Faktisk er din vægt over baghjulet, der tager sig op fra jorden, men når du prøver at køre over mange, mange rødder.

Du får muligvis forkert timing, og din vægt ligger stadig over baghjulet. Så den bedre måde er at bruge din vægt. Jeg har vist dette i tidligere artikler med vejledninger.

Sådan flytter du din vægt på en cykel. Brug virkelig dine hofter til at hæve hjulene. Flyt dine hofter op og frem for at løfte baghjulet.

Omvendt for forhjulet, og det holder din vægt væk fra disse hjul. Meget mere nyttigt, når det kommer til teknisk terræn. (blød technomusik) Endelig dårlig teknik til at hoppe.

Jeg taler virkelig om det samme og prøver at løfte baghjulet med mine fødder. Super let med klip, men når det kommer til at springe, kan du kun hente dit baghjul, så langt du har en bøjning i dine ben. Så når du løber tør for bøjninger, er det grænsen for, hvor højt du kan gå.

forskellige kropstyper

Gør det samme igen, prøv at lære denne bunny hop-teknik. Det afhænger af, at du gør det gennem lejlighederne eller laver clipsit. Det skal være den samme teknik, kør på din cykel på skråningen af ​​dette spring.

Få din vægt tilbage for at drive forhjulet i luften. Pause et sekund i en agterstavn. Hit toppen af ​​springet, og så er det tid til at hæve baghjulet med dine hofter.

Op og frem er himlen grænsen, virkelig kan du gå meget højere med denne teknik og derefter prøve at tage dine fødder op. Teknik. Og efter et stykke tid bliver du naturlig og holder op med at få dine pedaler ud.

Det er meget sjovere. Plus, du kan virkelig drage fordel af den pedaleffektivitet. Hvis du vil se en artikel om lejligheder versus klip.

Klik der. Hvis du kan Vil du se et første kig på en Canyon Lux som min dejlige nye cykel her. Gå derned.

Gør clipless pedaler en forskel?

Meget øget effektivitet

Mens det generelt er den mest kraftfulde del af dit slagtilfælde,pedaler uden klip gørdet langt bedre. Ikke kun kan du trampe ned, men fordi dine fødder er solidt forankret tilpedaler, kan du feje tilbage og trække op.

Hvad er fordelene ved clipsløse pedaler?

Fordele ved klipfri pedalerTil cykeltur
  • Bedre til stejle stigninger.
  • Korte kraftudbrud.
  • Fod- og kropspositionering.
  • Fodstabilitet.
  • Ekstra par sko.
  • Gå op ad bakkerne.
  • En anden ting at gå galt.
  • PlatformPedaler uden klip.

Skal jeg købe klip i pedaler?

At blive klippet ind i dinpedalerhjælper dig med at føle dig mere sammen med cyklen. Det er mindre sandsynligt, at dine fødder glider af som digpedaleller skift din vægt rundt. At blive klippet ind i dinpedalergiver dig mulighed for atpedalmere flydende som dinpedalerog krumtap bliver en forlængelse af din krop.

Kan du køre klipløse pedaler med normale sko?

6 svar. Ja,du kan brugedem mednormale sko, men somduforudsige, det er ikke særlig behageligt, isærhvisditskohar tynde, fleksible såler. Der er også en risiko for, at din fod glider af, især i det våde. Der er forskellige muligheder for midlertidigt at konvertere klippedalerind ialmindeligflade.19. 2015.

Hvordan stopper jeg med at falde med pedaler uden klip?

Klip ud i god tid.

Når du ruller til enhold op, skift din vægt til den fod, der sidder fastklemt, forklarer Compton, og løsn derefter foden, som du lægger på jorden og bareforladedet forsigtigt påpedal, så når du kommer til dethold op, kan du hurtigt sætte din fod på jorden.

Hvilke clipsløse pedaler er nemmest?

Tilklipfribegyndere, SPDpedalerer vejen at gå. Mestpedalerer dobbeltsidet, hvilket gør det at lære atklipi megetlettere. Den anden fordel ved SPD-systemet er tilgængeligheden af ​​Shimano's multi-release klamper.

Hvor meget hurtigere gør klipsløse pedaler dig?

Pedal uden klipsystemer giver cirka 10% mere maksimal effekt i korte perioder (<30>pedaler.

Er klip i pedaler bedre end flade pedaler?

Nogle videnskabelige undersøgelser tyder på, at der ikke er nogen forskel i pedaleffektivitet til kørsel med lavere intensitet: et par træner påflade pedalervar så effektiv somklippeti cykelsko, når de testes på en stationærcykel.

Hvordan klemmer du dig ind i en klipfri cykelpedal?

Øvelse gør perfekt, og klipløse pedaler fungerer glimrende, når din muskelhukommelse overtager. Klipning er ret simpelt For at klemme dig ind i pedalen skal du blot skubbe forsiden af ​​klampen under pedalens forreste greb og trykke hårdt ned med hælen.

Hvad betyder det, når du siger klip i pedaler?

Clipless er et vildledende navn for nye cyklister, da disse pedaler faktisk klemmer ind. Navnet betyder, at der ikke er nogen rem, der holder din fod mod pedalen. Pedaler uden klip fungerer ved at forbinde dem med en plastikklemme, der er fastgjort til cykelsko.

Hvordan fungerer et Shimano klipløst pedalsystem?

Den generelle mekanik for, hvordan Shimano-pedaler fungerer, deles af langt størstedelen af ​​klipsløse systemer. Den ene halvdel af pedalens klemmemekanisme er fast, normalt integreret i det samme stykke metal, der drejer på pedalakslen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Embertech krus - hvordan beslutter du dig?

Hvor meget koster Ember krus hos Starbucks? Nyt Ember rejsekrus Hvid rejsekrus (149,95 $) fra Ember. Ember er perfekt fra første slurk til sidste dråbe og giver brugerne mulighed for at tilpasse deres drik til total kontrol over deres lækre kop gennem berøringen af ​​Ember-appen.

Flerdags cykelture - holdbare løsninger

Hvad har jeg brug for til en cykeltur på flere dage? Gør dig klar til at tage på en multidag- eller uges lang cykeltur kræver en masse eftertanke og planlægning. Behov: 1 sæt hagesmæk / jersey til hver køredag. 1 par sokker til hver køredag. Handsker, flere par anbefales.

Bedste nybegyndercykel - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget skal jeg bruge på en nybegyndercykel? Jeg forklarer, hvorfor du skal bruge et rimeligt beløb på omkring $ 1.000-2.000 på en højkvalitets pre-ejet cykel, ideelt lavet i de sidste 5-10 år. $ 1.000-2.000 kan virke som en masse penge for nogle. For andre kan det virke som for lidt. 24.09.2019

Medicinsk bold crunches - omfattende håndbog

Hvilke muskler virker medicinkugleknus? På grund af dets evne til at målrette mod hele kernen, bør den schweiziske ball-crunch være et dagligt syn i din træning. Øvelsen fungerer primært rectus abdominis eller six-pack muskler og den tværgående abdominis. Men når det udføres ordentligt, opfordrer det også muskler, der stabiliserer hofterne og lænden. 28 июн. 2005 г.

Mekaniske fakta - besvare spørgsmålene

Hvad er nogle interessante fakta om at være mekaniker? 13 grunde til at blive en bilmekaniker Dine dage er altid forskellige, du lærer om ny teknologi, og lige når du er færdig med et job, ruller et nyt nyt køretøj gennem garageportene. Der er 240 millioner biler på vej. Du behøver ikke sidde fast bag et skrivebord hele dagen.

Auto tagtelt - hvordan man beslutter

Er tagtelt dårligt for din bil?