Vigtigste > Platon

Platon

Hvordan fungerer peloton - listede spørgsmål og svar

Kan instruktører se dig på peloton? Ja, skærmen på Peloton-cyklen og slidbanen har et videokamera! Det er øverst i midten af ​​skærmen. Det bruges dog ikke til instruktørerne at se dig. I stedet giver videokameraet dig mulighed for at videochat med venner under turen. 14.08.2020

Peloton hus - omfattende reference

Hvor meget koster Peloton? 2145 euro

Peloton opsvingsture - hvordan man afregner

Har peloton genopretningsture? De er ikke genopretningsture. Det er en separat kategori af forlystelser og også gavnlig. Du kan skalere op eller ned til, hvordan du har det, og gøre det til en Peloton-restitution eller arbejde med en lidt lavere intensitet end normalt og stadig komme i en fantastisk, svedig træning.7 2021.

Peloton cykelvedligeholdelse - hvordan man tackler

Har pelotoncykler brug for vedligeholdelse? En Peloton-cykel er ret dyr, hvis du tænker over det. $ 2245 er ikke kun et beløb, du investerer i noget tilfældigt udstyr. Derfor er vedligeholdelse af dette dyrebare træningsudstyr altafgørende. Hvis det ikke opretholdes, vil omkostningerne ved skuffelse veje på dig.

Peloton seattle - Komplet vejledning

Hvor meget koster Onepeloton? Peloton Bike vs Peloton Bike + Basispris Abonnementspris (pr. Måned) Peloton Bike $ 1.895 $ 39 Peloton Bike + $ 2.495 $ 3917. 2021.

Peloton-returpolitik - hvordan man beslutter

Kan jeg returnere mit peloton? Send det tilbage, ingen bekymringer Returner din Peloton inden for 30 dage for fuld refusion.

Peloton-modeller - praktiske beslutninger

Er der forskellige pelotonmodeller? Peloton-cyklen er den originale Peloton-model med let parede funktioner sammenlignet med den nye opgraderede model. Men hvis du leder efter en Peloton-oplevelse og vil spare omkring $ 600, skuffer den originale Peloton ikke.