Vigtigste > Platon > Peloton cykelvedligeholdelse - hvordan man tackler

Peloton cykelvedligeholdelse - hvordan man tackler

Har pelotoncykler brug for vedligeholdelse?

TILPeloton cykeler ret dyrt, hvis du tænker over det. $ 2245 er ikke kun et beløb, du investerer i noget tilfældigt udstyr. Derfor,vedligeholdelseaf dette dyrebare træningsudstyr er altafgørende. Hvis det ikke opretholdes, vil omkostningerne ved skuffelse veje på dig.

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton-firmaet, som angiveligt har flere kunder end endda spinggiganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, og i to uger tog jeg en 45-minutters peloton-klasse hver dag, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, at jeg sandsynligvis aldrig vil være så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling. Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter.

Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint. Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt.Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det, som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer. Det måler styrken på mine quads.

Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget, der kaldes en muskelkørsel. Sean: Så ville køre hvor meget elektrisk strøm du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som et meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for den såkaldte VO2 max.Sean: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret. Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre uanset hvilken øvelse du laver. Benji: Jeg klarede mig under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam.

Men generelt var jeg i ret god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre. Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var temmelig ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten.

Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at cykle ud på rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse, og jeg troede, jeg skar virkelig godt i klassen og så så og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg. Til min ære var der omkring 2.500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads er allerede begyndt at mærke det.Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding. Jeg klarede mig lidt bedre i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000 mener jeg, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en wir ek i.

Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke set så meget fremskridt; i stedet har jeg faktisk haft smerter. Jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, du ved, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud i dag som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle temmelig skarpe resultater at se frem til.

Sean: Jeg tror, ​​hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, måske ser vi dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra retfærdigt til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede det på min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor kurserne filmes.

mountainbike greb

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg stod foran en lærer og i nærværelse af, hvad det ser ud til at være en af ​​de spændeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk.

Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis forskel på 200 kalorier. Så jeg prøvede hårdere i studiet.

Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men ifølge displayet på min studiecykel var min præstation og min kalorieindhold min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kunne være anderledes, hvis du ikke kører på den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg har det ret godt At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere.

khs cykler anmeldelse

Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når noget kommer til at tænke i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er naturligvis bare for travlt hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratorium.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre masse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du 0,2 pund muskler i løbet af alt dette. Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, som jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, og opbygge muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig på din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var det hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste mennesker.

Benji: Wow. Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, du tabte faktisk.

Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt. Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund frembringer et pund og et kvart fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK.

Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb. Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig.

Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Har jeg brug for at olie min peloton?

Så lad os starte med et overblik over, hvad dubrug forat vide om at tage sig af din cykel. Til at begynde med aPeloton gørikke har en kæde. Derfor, hvis du er vant til at indstille en udendørs-, cykel- eller landevejscykel forbiolieringen kæde, behøver du ikkegørdet med dinPlaton. TILPlatonkører på magnetisk modstand.25 2021.

Så når du går ind i en cykelbutik med en så bred vifte af produkter i hylderne, kan det være ret forvirrende. Og hvad vi skal tackle i dag er smøremidler, fedt og gevindlåsere, og hvor og hvornår vi rent faktisk skal bruge dem på din cykel. da de faktisk er specifikke for hver del og også sæsonbestemte, så lad os tage et kig. (optimistisk musik) Så først, hvad er fedt? Nå, det er for det meste oliebaseret, hvilket giver mening, fordi det trods alt er et smøremiddel, og derefter tilføjer du et fortykningsmiddel, og hvad gør det? Nå, det bliver et halvflydende stof som dette, så selvom det ikke er helt fast, er det naturligvis ikke en væske, og derefter er fedtets viskositet, så virkelig tykkelsen, det afhænger af, hvor meget fortykningsmiddel du tilføjer.

Logisk, ikke? Der er mange egenskaber, der faktisk udgør fedt, selvom det ved første øjekast bare ligner fedt, ikke? Og der er tre vigtigste ting at tale om. For det første vandmodstand. For os cyklister er det vigtigt, ikke? For her i Storbritannien kører vi ofte cykler i regnen.

Jeg ved, at nogle af jer sjældent ser regn. Men i slutningen af ​​dagen vasker vi alle vores cykler, eller i det mindste håber jeg, at vi alle gør det alligevel, så fedtet skal have en vis grad af vandmodstand. Andet er faktisk faldpunktet.

Så dette er den temperatur, hvor et fedt ikke længere er fedt og i slutningen drypper, dvs. forvandles til en olie eller et smøremiddel.

Og endelig er der tilsætningsstoffer. Så dette vil være ting, der vil forsøge at reducere eller modstå korrosion, og i nogle tilfælde endda forsøge at reducere friktion. Men hvor skal vi faktisk bruge fedt? en cykel? Som jeg forestiller mig, er det ting, der ikke bliver adskilt så ofte.

Så ting som dine bundbeslagstråde, hvis du har en gevindbundskonsol, alle dine lejer, især kop og kegle. Jeg sætter pris på, at det med patronkamre ikke rigtig er så praktisk at gå derind og smøre dem, men du kan stadig belegge dem i fedt. Også en bremsehåndtagssamling, så faktisk er disse skruer, der går igennem og klemmer bremsearmene på styret.

Mængden af ​​salt, der kom fra svedige hænder gennem styretapen, og det er næsten korroderet der med skruer. Så ved at smøre dem, gør du dig selv en tjeneste i det lange løb. Nu vil jeg adressere dem mere senere, fordi der er nogle specifikke fedtstoffer.

Nå hvilket fedt skal du rent faktisk vælge, fordi der er et par forskellige muligheder, der dækker alle dine lejer og alt det arbejde, du har brug for at bruge det til, så alle skruer og rammer, den slags ting. Så sådan noget. Det er ret godt, det er ikke for fedt, og det er ikke for tyndt.

Hvis det er for tykt, vil lejerne ikke dreje godt nok, og hvis det er for tyndt, varer det ikke længe. Men om vinteren bruger jeg et specielt fedt. Så jeg går faktisk på et skibsværft og køber marint fedt.

Hvorfor gør jeg det? Nå, om vinteren har cyklerne en tendens til at blive mere misbrugt af kørselsforholdene og især af salt fra vejene, så for at marint fedt har en tendens til at blive lidt længere, holder det faktisk længere, men det er vigtigt at holde sig til det husk at bruge nogle handsker og også et butiksforklæde, når jeg bruger dette skibsfedt, fordi det er meget klæbrigt og meget rodet, og jeg ødelagde nogle trøjer, t-shirts, jeans, så sørg for at du ikke ødelægger noget tæppe eller tøj. (Glædemusik) Nu specielle fedtstoffer, lad os tage et kig. Første antibeslag eller kobberpasta.

Først ligner de faktisk et normalt fedt, men de er forskellige, og det er ikke kun farven. Forbindelsen med dette fedt er faktisk stykker nikkel eller kobber, der giver den den farve. Og hvorfor gør det det? Nå, det er beregnet til at forhindre, at de to komponenter, der samles, klæber sammen og bliver et totalt mareridt, der skal adskilles måneder senere.

gems undertøj

Hvis det er sket med dig før, ved du præcis, hvad jeg taler om. Hvor skal du faktisk bruge det? Nå, det er fantastisk til påføring på overfladen af ​​to reaktive metaller. Så tænk på titanium- og aluminiumskasser, flaskeburskruer, måske stangskruer, hvis du har noget fancy, aluminiums bundbeslag, pedaltråde og den slags ting.

wilier cykler anmeldelse

Så hvad der almindeligvis er kendt som et fibergreb af cyklister, er ikke et fedt som sådan, og det er ikke beregnet til at tjene det samme formål som et fedt. Men hvad er det? Nå, det er en pasta, der er lidt klæbrig ved berøring, og under for det meste er der små små plastkorn, der slibes meget godt, og det er derinde for faktisk at skabe friktion, men hvorfor? Nå, kulstof er faktisk ret glat, og tidligere har folk haft en tendens til faktisk at stramme skruerne for og derfor beskadige de dyre kulstofdele, der faktisk tager disse tolerancer, forbedrer grebet og igen, du behøver ikke at stramme dine dele og risikerer at beskadige dem. Hvor skal du faktisk bruge det nu? Denne, hvis du læser internetfora, er du lidt delt.

Men jeg har talt med nogle kulfibereksperter, og heldigvis var de enige med mig. Nogle områder kan være, når du installerer en kulfiber sadelpind i en aluminiumsramme eller en kulfiberramme, kulfibergaffelrør, stilke, styrspind, selv i ansigter. Sadelholdere er også meget vigtige, da de har tendens til at knække, ligesom folk der overstrammer disse kulstiver.

Og til sidst ikke meget almindeligt, men et THM Clavicula kranksæt, da dette også bruger en kulfiberspindel som en kulfiberkrank. Og du vil bestemt ikke stramme dem for hårdt. (Glædemusik) Så trådskab, det gør nøjagtigt det, der står på etiketten, det låser dine tråde, men hvorfor vil du gøre det? ”Nå for det første har det en sikkerhedsmæssig grund.

Så tænk måske på dine spindelbolte og dine diskrotorbolte. Nogle producenter angiver endda dette som fabriksstandard, for i sidste ende vil du ikke have, at disse ting skal komme af. Hvis de løsner sig, ved du det, og det vil ikke nødvendigvis være så rart. (Knirkende støj) Også skraldeskruer, dette er et sted, hvor du kan sætte noget gevindlås.

Du kan også have det på nogle af de andre skruer, der har en tendens til at løsne. Men husk, at hvis disse skruer løsner, så tænk over hvorfor, fordi dette ikke er en mirakelkur, det vil ikke løsne det og virkelig undersøge den løse skrue. er ikke at blande din trådlås med et fedt, fordi det ikke fungerer, og jeg bruger det heller aldrig personligt på aluminiumsskruer, da aluminiumskruehoved faktisk er ret bløde, afhængigt af hvilken type aluminium der bruges, og det kan afrundes, hvis overhovedet Stramning for stramt.

Nogle producenter sætter dem faktisk som standard, og jeg har set et par sådanne kædebolte, og disse kædebolte kunne ikke løsnes uden at afrunde hovederne på disse kædebolte, så personligt ville jeg undgå det, men i sidste ende holder jeg mig til anbefalinger (glad musik) Vedligeholdte blandinger. Nu ser vi mange cykler med pressetilpasningsbeslag i disse dage, selvom nogle ikke kan lide dem. Hovedårsagen er faktisk for knirk.

Men med en holder placerer du det mellem bundbeslagets skal, indersiden af ​​det og bundbeslagets kopper, og det opfanger effektivt de små, små toleranceforskelle mellem de to komponenter, som jeg fører til at tro er hvad der forårsager det knirk i første omgang. Så hvis du skubber det ind og derefter monterer bundbeslaget ind, hjælper det ikke kun med at holde kopperne på plads, men det er forhåbentlig også for dig at fjerne den irriterende knirk, give det en chance. Så (glad musik) Smøremidler er et område, hvor der faktisk er en hel del forvirring, når folk går ind i en cykelbutik og ser en hel mur af forskellige fyre.

I sidste ende bruger du dem til dit drev, selvom du nogle gange kan bruge dem på kabler til faktisk at sætte et par dråber ind for at få et kabel, der ikke længere fungerer så godt, selvom det bare er en midlertidig løsning, for at være helt ærlig , pedalfjedre, noget lignende. Men hvorfor? Har vi faktisk brug for det? Hvad er formålet? Nå, effektivitet, dvs. reducere friktionen af ​​drivstangen, også for at reducere slid og derefter for at reducere korrosion, dvs. alle typer rust.

Men hvilke typer er der? For det første vådsmøring, åbenbart designet til vådt vejr, og den er designet til at forblive på din kæde og køre i vådt vejr og ikke vaske af, hvilket er vigtigt for knirkende kørsel og ikke ruster, selv når du kører. Tro det eller ej, det kan ske, hvis du kører længe nok. Ulempen ved, for at være helt ærlig, tiltrækker det meget snavs, snavs og støv, så du skal holde øje med det, da din drivlinje slides hurtigere end et tørt smøremiddel ville.

Har du drevsmøremiddel til tørre forhold, lyder det logisk, ikke? Selvom det faktisk stadig er en våd væske, når den kommer ud. Men dybest set, hvis det påføres korrekt, tørrer det og efterlader en filmlignende belægning over dine kædeskiver, og det tiltrækker generelt heller ikke meget snavs eller støv, men en ting at huske på er, at hvis det bliver fanget i regnen Der er også nogle specielle smøremidler, såsom UFO Drip fra CeramicSpeed, som påføres på samme måde som det smøremiddel, der allerede er nævnt, og som faktisk er ret nemme at vaske af. Det føles dog rigtig tørt, og det koster en pris, men de hævder, at der er mindre drivlinjeslitage og friktion også, så du skal gå lidt hurtigere, plus der er den gode gammeldags metode, der dyrker en kæde, der Jeg artikulerede for ikke så længe siden. Lige så hvordan anvender du faktisk kædesmøremiddel? Først et lille tip fra mig, dette er bare min egen opfattelse, men du vil måske lytte omhyggeligt.

Jeg bruger aldrig noget fra en aerosoldåse. Årsagen er, at når du sprøjter, har du ikke fuld kontrol over det, så det kan blive forurenet, så det godt kan komme ind i dine skivebremser, gøre det ubrugeligt til en tur, gå på fælgets sidevæg, ikke have god bremsevirkning, når du blander smøremidler med bremseklodser, ikke? Så jeg laver noget med en dyse som denne, som jeg faktisk kan dryppe ned på en remskive, men hvordan skal jeg gøre det? Først skal du sørge for at have et rigtig rent drev etrain, så intet på det, du har det bare vasket, pænt og rent og tørt. Og find derefter forbindelsestappen eller det delte led i kæden og før den til midten af ​​kædens nederste løb, så dette er under kæden.

Og læg derefter bare en dråbe på, det vil sige en enkelt dråbe på hver enkelt rulle, men arbejd baglæns, og så straks det originale startpunkt kommer tilbage, skal du stoppe med at anvende smøremiddel. Derefter sandsynligvis tre eller fire vendinger baglæns uden noget smøremiddel, der kommer ud af dysen, og tørrer derefter det overskydende væk, og du er god til at gå, ikke, jeg håber, det hjalp dig, og jeg vil også gerne vide, hvilket fedt og smøremiddel du bruger i kommentarerne nedenfor. Og husk også at give denne artikel store tommelfingre og dele den også med dine venner.

Og tjek også GCN-butikken, og for en god artikel om, hvordan du kan dyrke din kæde, skal du bare klikke her nedenfor.

Kan jeg bruge Clorox-klude på min peloton?

En mikrofiberklud og en blid rengøringsspray til alle formål som Mrs. Meyers Everyday Cleaner er alt hvad du behøver for at rengørePeloton. Fugtig rengøringklude, synes godt omClorox klude, hvilkengørindeholder ikke blegemiddel eller endda babyklude,kanogså væreBrugtat rengøredetramme afdit Pelotoncykel eller løbebånd.

Atletens fodtid til at sige farvel lad os tale om behandlinger og forebyggelser, så du ikke behøver at være en professionel atlet for at lide af atletens fod, faktisk er det en almindelig svampeinfektion, der rammer mange teenagere og voksne. Atletfod forekommer normalt på huden imellem tæerne, men den kan forekomme andre steder på fødderne, nu er symptomerne kløende hvide pletter mellem tæerne, røde ømme og skællende pletter på fødderne, og din hud kan endda knække og bløde Nu Jeg ville sætte nogle billeder af atletens fod, men jeg ved, at fra nogle mennesker, der bliver lidt sjove med dine fødder, så jeg efterlod et link i beskrivelsen nedenfor med nyttige billeder af symptomerne på atletens fod Nu kommer vi til behandling, fulgt af forebyggelsestip, som jeg finder meget nyttigt og nyttigt. Nu er det ikke sandsynligt, at atletfoden bliver bedre alene, men frygt ikke, da den har mange Køb timycotiske cremer, sprayer eller pulvere på dit apotek. clotrimazol. Det er virkelig vigtigt, at du altid læser den vedlagte indlægsseddel og altid taler med din apotek om, hvordan du bruger disse topiske svampedræbende lægemidler.

Disse aktuelle svampedræbende behandlinger kan gøre en enorm forskel i, hvor effektive de er, før du rent faktisk bruger dem. at du rengør og tørrer området grundigt, inden du anvender det i henhold til apotekets instruktioner. Nu er det tid til mit pro tip om at bruge en svampedræbende behandling, hvad enten det er creme, spray eller pulver, og dine fødder vil nu se godt ud.

Atletens fod er helt væk med dette punkt, stop ikke med at bruge svampedræbende behandling OK, brug den i yderligere to uger, og dette hjælper med at forhindre atletens fod i at komme tilbage, og det var mit pro tip. Jeg håber du har det nu Også vær venlig at svampedræbende cremer indeholder hydrocortison, hydrocortison er et steroid, der er nyttigt, når huden er rød, vred og betændt, men jeg overlader dette til din phar macist til at rådgive, da de kan fortælle dig, om det er til din Sygdom er nyttig eller ej. Der er visse situationer, hvor du skal se din læge med det samme, hvis du har fodsvamp, såsom: B. Diabetes, et svækket immunsystem og meget mere, men hvad? Hvad jeg vil gøre er at efterlade en komplet liste i nedenstående beskrivelse, som jeg vil anbefale alle, der læses, så behandlingerne er overstået.

Lad os nu komme til, hvordan du kan forhindre atletfod i at sprede sig til andre mennesker. Det vigtigste du kan gøre er at holde dine fødder rene og tørre. Lad os nu gå videre til resten af ​​tipene, så der ikke er nogen mening med at behandle din fod for atletens fod, hvis du bliver ved med at inficere den igen ved at lægge den i fugtigt, svampefodtøj, så skift dine sko regelmæssigt, så dine arbejdssko har en par af jer Sneakers har et par af dem, og nu er det en skam, at jeg sidder fast på et bjerg ellers ville jeg have guidet dig gennem min skoterotation, men hvad jeg gør er, jeg drejer skoene hele ugen igennem har jeg ikke de samme sko hver dag, jeg går 24 til 48 timer, før jeg har skoen igen, så den har tid nok til at tørre. 2 Hvis du skal bære de samme sko den næste dag, lad os sige, at du er på ferie som mig nu, så tør du dem skoene med en hårtørrer, men lad det være koldt, du kan også tage sålen ud, og det hjælper med tørring Hurtigtip 3 Sørg for, at dine sko ikke er for stramme, så binder blonderne Snør ikke tæerne for stramt, ellers holdes tæerne sammen, det bliver varmt og fugtigt, og svampen vokser der, så invester i bredere sko hvis det hjælper eller ikke binder dine snørebånd for stramt og lad dine fødder trække vejret.

Tip nummer 4 Flip Flops Sørg for, at du bærer disse overalt, hvor dine fødder også er barfodet, så i bruserne og i gymnastiksalen i et boblebad i swimmingpoolen, uanset hvor det forhindrer dig i at få en gærinfektion og ikke få en svampeinfektion heller, jeg har en fornemmelse af, at det hurtigt bliver til en skoannonce, men det er også vigtigt, at du heller ikke deler sko. Tip 5 Sørg for, at du tørrer dine fødder omhyggeligt, især mellem tæerne, og undgå syntetiske sokker, da disse får dine fødder til at svede mere. Brug i stedet bomuldssokker, silkesokker, uldsokker, som alle hjælper dig med at svede mindre.

Skift dine sokker dagligt med frisk, ren Onestip 6 Fodbold er meget smitsom, så for at forhindre den i at sprede sig, følg disse tip og del heller ikke sokker, tøj, sko, håndklæder osv. Det er slutningen på artiklen, jeg håber, denne artikel hjælper dig med at se dig i næste uge hej fyr tak for at se denne uges artikel gøre klik på lignende eller abonner-knappen nu for at holde dig opdateret med nye ugentlige artikler, når du arbejder med professionelle, det er effektivt boom boom boom klar, klar kan være en bjørn i denne busk Flippity Flippity Flippity Flop Flop FlippityFlip Flop Flop Flippity Flippity, hej, har et par andre (FOLDING LYD) tip nummer fire

Kan instruktører se dig på peloton?

Ja, skærmen påPlatoncykel og slidbane har et videokamera! Det er øverst i midten af ​​skærmen. Det bruges dog ikke tilinstruktørertilvi ses. I stedet giver videokameraet mulighed fordutil videochat med venner under turen.

schwinn citronskræller

Hvorfor klikker mit peloton?

Den første ting at prøve, når en tilfældigklikkestøj kommer fra pedalområdet er for at sikre, at dine klamper er stramme i dine cykelsko. Tag skruetrækkeren ud og sørg for, at de er helt stramme. Det næste område at se på er dine pedaler, specielt den del, hvor klemmen klemmer sig ind i pedalerne.

Tipser du reparation af peloton?

IfølgePlaton, tip er efter eget skøn. Så nej,dubehøver ikketipditPlatonlevering fyre men tip er altid værdsat.

Hvad skal du rengøre din Peloton-cykel med?

TILmikrofiberklud ogtilblid alsidigrengøringspray som fru Meyers hverdagRenereer altdubrug forat rense Peloton. Arbejd fradettoppen afcyklenramme ned og tørre hver sektion forsigtigt af.

Kan du se Netflix på peloton?

Så meget somvielsker binge-ser påKontoret er desværre ikke en måde at forbindePlatonCykel til andre apps såsomNetflix.Det gør vihåber at bringe denne funktion tilPlatonCykel i fremtiden.

Kan du se App-kørere på peloton?

Du vilikkeseTidligereryttereaf træningen ellerseeventuelle målingerduJeg vil bareseder er her i øjeblikket træner på samme tid somdu. Detapptilladerdutil high-five demrytteremeget ligesomdu gørpå cyklen og slidbanen.

Hvordan fikser man en klikende pelotoncykel?

Den første ting at prøve, når en tilfældigklikkestøj kommer fra pedalområdet er for at sikre, at dine klamper er stramme i dincykelsko. Tag skruetrækkeren ud og sørg for, at de er helt stramme. Det næste område at se på er dine pedaler, specielt den del, hvor klemmen klemmer sig ind i pedalerne.05.10.2020

Hvad er den bedste måde at ordne en Peloton-cykel på?

Det bedste rengøringshack til Peloton-cykler er brugen af ​​babyservietter. Det er det sikreste produkt uden barske kemikalier til din yndlings Peloton-cykel. Vi håber, at vores Peloton-vedligeholdelsestip hjælper dig i det virkelige liv. Tror du ikke, at små vedligeholdelsesopgaver hver dag er de mest effektive for at undgå omfattende reparationer?

Hvad har du brug for at vide om pelotonet?

Topartikler Justering af dine cykelindstillinger Du kan finde denne vejledning på din cykel-berøringsskærm i en række videoer kaldet Peloton 101. Th Slidbanelås Slidbanelås er en sikkerhedsfunktion, der automatisk låser Peloton Slidbane +, efter at du har sat din Tre

Hvor ofte skal du tjekke din Peloton-cykel?

Pedaler er de mest groft anvendte dele af Peloton-cyklen. Disse skal inspiceres hver måned for at sikre, at disse er rene, vender glat og uden skader. Stram også pedalerne lige efter træningen for at sikre, at disse er monteret godt på cyklen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

2020 uci verdensmesterskaber på vej - praktisk løsning

Hvem vandt UCI Men's Road Race 2020? Franskmanden Julian Alaphilippe

Cyclocross verdensmester - hvordan løser vi det?

Hvem vandt cyclocross mesterskabet? Mathieu van der Poel kom sig efter et andet omgangsnedbrud, inden han satte en masterklasse på cykelridning for at opnå en fjerde elite mænds cyclo-cross verdensmestertitel. Den 26-årige afsluttede en ren fejring af verdens titler til Holland fra UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet i den belgiske kystby Oostende.

Runner's verdens digitale abonnement - hvordan man løser det

Hvor meget koster et Runner's World-abonnement? Et år siden lanceringen har Runner's World + -medlemskab haft 18.000 tilmeldinger med 13.500 nuværende aktive medlemmer, hvoraf 60% har tilmeldt sig det årlige abonnement, der koster $ 50 eller $ 30 for eksisterende trykte abonnenter. 10.03.2020

Uci verdensmesterskabsvej - mulige løsninger

Hvor kan jeg se UCI Road World Championships? USA Cycling annoncerede den 4. september 2020 de atleter, der vil repræsentere USA i Elite mænds og kvinders tidsforsøg og landevejsløb ved UCI Road World Championships 2020, der finder sted i Imola, Italien den 24. - 27. september 2020. Du kan se alle væddeløb live på den olympiske kanal.

Verdens hurtigste kvinde 2016 - almindelige svar

Hvem er den hurtigste kvinde i verden 2020? Shelly-Ann Fraser-Pryce bliver den hurtigste kvindelige sprinter i live, løber bedste 100 m siden Florence Griffith Joyner. Kun en kvinde i historien har kørt en hurtigere kvindes 100 meter end Shelly-Ann Fraser-Pryce gjorde lørdag: Florence Griffith Joyner. 2021.

Runner's verdenshalvmaratonplan - varige løsninger

Er 2 timer og 30 minutter en god halvmaraton-tid? Sæt dine mål At afslutte et halvmaraton på mindre end to timer er et fælles mål for erfarne halvmaratonløbere. Højst konkurrencedygtige løbere sigter mod hårdere mål, som en halvmaraton på 1 time og 30 minutter (6:51 minutter pr. Kilometer tempo eller hurtigere).