Vigtigste > Platon > Peloton-returpolitik - hvordan man beslutter

Peloton-returpolitik - hvordan man beslutter

Kan jeg returnere mit peloton?

Send det tilbage, ingen bekymringer

Returner din Pelotoninden for 30 dage for en fuldtilbagebetale.Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton, som angiveligt har flere kunder end spin-giganten SoulCycle selv. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters pelotonklasse hver dag i to uger, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af hvor godt det er for en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling. Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter.

Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint. Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt.Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det, som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer. Det måler styrken på mine quads.

Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget i retning af muskeldrev er en masse elektrisk strøm, som du får fra hjernen gennem disse nerver. Musklerne er virkelig som et meningsløst kød.

Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for det, der kaldes VO2 max. Sean: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.Jo bedre du bruger ilt, jo mere bæres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre den øvelse, du laver. Benji: Jeg klarede mig under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i ret god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var ret ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2.500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads er allerede begyndt at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, tjek den 2.136.

fungerer skumruller virkeligPlacer ud af 10.000. Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og snart var jeg en Wir ek i. Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke set rigtig meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, du ved, for at være ærlig ser alle mine statistikker i dag ud som de gjorde på min første tur.

Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret skarpe resultater at se frem til. Sean: Jeg tror, ​​hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, måske ser vi dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra retfærdigt til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede det til min ottende tur.

I stedet for at køre hjem gik vi til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen filmes. Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid.

Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk. Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis forskel på 200 kalorier.

Så jeg prøvede hårdere i studiet. Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kan være anderledes, hvis du ikke bruger den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre.

Jeg har det ret godt At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere. Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen.

Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når du tænker på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så falsk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke ride min cykel hver dag for at gøre meget hver dag.

Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratoriet. Sean: Din første måling var 143,5.

Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang. Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt.

Du har dine muskler. Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid - Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg pedaler, det er her jeg bygger muskler. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig i din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var det hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste mennesker.

Benji: Wow. Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores kropssystem, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, tabte du faktisk.

Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt. Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et eller andet tidspunkt ville der være et punkt, hvor afkastet falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK.

Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb. Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig.

Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Hvor let er det at returnere et peloton?

Hvis du ikke er tilfreds med dinPlaton, kan du anmode om enVend tilbageinden for 30 dage efter din levering. Hvis dinPlatonervendt tilbagei beskadiget tilstand eller med manglende dele, kan du blive opkrævet et ekstra påfyldningsgebyr. At indlede enVend tilbage, bedes du kontakte os på 1? -? 866? -? 679? -? 9129.

Kan du returnere pelotonsko i butikken?

Alle varer købt online ellerbutikvarer kan returneres for en fuldtilbagebetaleinden for 30 dage efter den oprindelige købsdato. Bemærk, at på grund af hvor hurtigt vores beholdning bevæger sigvier ude af stand til at tilbyde udvekslinger.Hvis du villegerne starte dinVend tilbage, klik venligst her.

Tre, to. (House Music) - Jeg er nødt til at tilstå. Løb var aldrig rigtig min ting.

Jeg fik aldrig den såkaldte runner's high, fordi jeg normalt gør det, når jeg løber, to minutter før jeg skal. Så der kommer pelotonet, fitnessmanien, der har et stort samfund om deres stationære cykel. Virksomheden sendte sit andet udstyr, et løbebånd, tidligere på året, og jeg tænkte, at hvis en cykel kunne få så mange mennesker begejstrede for at dreje, kunne det måske lære mig at køre.

Og det er derfor, jeg har sat Peloton-slidbanen og mig selv på prøve de sidste to måneder ved at tilmelde mig mine første 5 km. Så jeg vågnede lige i midten af ​​februar, og jeg vil have dig til at møde min nye værelseskammerat. Så her er sagen: det eneste sted, jeg kunne placere Peloton-løbebåndet, var i mit soveværelse, og selvom det var virkelig ubehageligt, ville jeg have det til at tilskynde mig til at bruge det så meget som muligt.

Jeg var også temmelig følelsesmæssigt investeret i denne 5K, fordi vi skaffer penge til forskning i kræft i bugspytkirtlen, hvilket er noget, der er meget vigtigt personligt for en to gange overlevende. Planen er at træne tre til fire gange om ugen i to måneder, så får vi se, hvordan jeg har det. (Glædemusik) Hvis du ikke har hørt om Peloton-slidbanen, fungerer det sådan.

Enheden tilbyder en række forskellige kurser, såsom bjergtræning, gang / løbskombinationer og endda fysisk træning såsom arm- og benøvelser og yoga. Der er endda programmer til 5K-træning, eller du kan streame til en klasse, der i øjeblikket undervises live fra et studie i New York. Løbebåndet har en 32-tommers berøringsskærm, en soundbar i bunden og knapper på siden, der giver dig mulighed for at kontrollere hastighed og hældning.

Der er en knap til at springe til det næste niveau og en anden knap til at stoppe slidbanen, slidbanen har lamellærebælter med en solid struktur for jævnere landinger. Da jeg ikke rigtig kører nu, kan jeg ikke rigtig sammenligne det med nogen anden løbebånd, men jeg må sige, at jeg med Peloton-løbebånd ikke rigtig havde knæsmerter, som jeg har gjort fra andre klasser, jeg har taget i fortiden. Nu er det et skønt komplet stykke hardware, og det er bedre for $ 4500.

Men hvor pelotonet skinner, er dets programmering. Der er en bred vifte af kurser, lærerpersonligheder og musikgenrer, der passer til dit humør. Og fordi Peloton underviser i en ny klasse næsten hver dag, er der altid noget nyt at prøve.

Der er også et par andre gamification-værktøjer, såsom: B. Achievement-badges eller udfordringer, som du kan gennemføre hver måned. På din profilside kan du se statistik, f.eks.

For eksempel, hvad er din hurtigste løbetur i de sidste 30 dage, eller den instruktør, hvis klasse du deltog mest i? Jeg fandt dette meget nyttigt til at spore fremskridt over tid, fordi det var så opmuntrende at se disse numre gå op og alle de kilometer, jeg har kørt, at jeg virkelig ville fortsætte (House Music) Hej, så det er lidt over en uge siden Jeg fik dette, jeg har haft Runseven Runs i de sidste ni dage, meget mere end - dybest set mere end jeg har gjort hele sidste år, tror jeg. Jeg kunne virkelig ikke løbe mere end to miles hvert 30. minut, hvilket jeg synes er et godt sted at starte. Det faktum, at jeg bare kan rulle ud af sengen, tage mine sko på og bare starte i mine PJ'er, når jeg ville, hjælper faktisk meget.

Jeg starter normalt med en 10 minutters opvarmningstur og derefter en 30 minutters begynder- eller middelklasseklasse. Det er faktisk sjovt, hvor godt gamification-funktionerne fungerede. For eksempel var jeg to miles væk fra et guldmærke i slutningen af ​​marts og tilføjede en power walk-session i slutningen bare for at få badgen.

Overraskende nok var det lidt svært at komme ind i en live klasse. Enten var de super tidligt om morgenen eller nogle gange, at jeg ikke var helt hjemme fra arbejde. Og da jeg var, var det som kropsvægtstræning, det var ikke rigtig det, jeg ledte efter.

Jeg ville ønske, at der var flere live løbskurser, fordi det ville have været rigtig rart at se leaderboards hoppe rundt. Når alt kommer til alt handler Peloton om samfundet, og jeg vil virkelig gerne se dette i aktion. (rytmisk husmusik) Opdateringstid, jeg ser ret grov ud nu, men jeg er virkelig begejstret, fordi jeg skal vise dig alt.

Jeg startede omkring to miles hvert 30. minut, og i dag er det første gang, jeg krydser 2,5. Faktisk kom jeg til 2,62, hvilket er noget som dette: vildt, hvilket er langt mere, end jeg troede, jeg kunne gøre, især da jeg hader at løbe igen.

Ja, jeg ved ikke, om jeg gør noget kredit til pelotonet, der ville miskreditere mig selv for at arbejde rigtig hårdt, men jeg er lidt nervøs for at løbe udenfor. Men indtil videre så godt, jeg er virkelig begejstret. Jeg kommer sandsynligvis snart tilbage.

Den første måned med Peloton er som den uge, der følger efter nytårsforsæt. Jeg var konsekvent, jeg var motiveret, jeg så fremskridt meget hurtigt. Så mistede jeg min rutine. (stille husmusik) Jeg er lige færdig med dagens løb.

Jeg må indrømme, at jeg den sidste uge ikke har været særlig god til at holde mine løb, du kan se, at dette har været de sidste par måneder siden jeg startede den 19. februar, og jeg har sprunget over mange dage i løbet af den sidste uge . Det var bare lidt travlt. Min fejl.

Men det gode er, det ser ud til, at jeg stadig bliver hurtigere med hvert løb. Mit tempo er stadig ret langsomt, men hvis du sammenligner det med den allerførste gang, jeg trænet, er jeg steget meget. Under alle omstændigheder har jeg nu omkring to eller tre uger til at gå op til mine 5 km, hvilket er nervepirrende.

Lige nu er tempoet godt, jeg tror, ​​jeg skal bare fortsætte med at holde tempoet alene, da løbebåndet holder tempoet for dig. Så nu hvor vejret bliver godt i New York, løber jeg udenfor og ser, hvordan jeg har det. I de sidste par uger før mit løb trænede jeg faktisk udenfor og havde at gøre med pelotonet.

Men inden løbet var jeg stadig ret bange. (glad elektronisk musik) 07:00, vi er virkelig nødt til at komme ud, før vi er forsinkede. Meget nervøs, fik ikke søvn.

Men det er okay, lad os gøre det. - Jeg tror du kan klare det. - Tak mor.

Jeg tror, ​​jeg er omkring en og en halv kilometer, to. Hvad synes du, Rick? - Åh, en kilometer og - - skift? - Skift - Ja. - mil og en tredjedel. - Føler dig godt, har det godt, lad os gøre det. - Drej til højre. - Ja, slut stærk. (Crowd jubler) - Okay, jeg sluttede ved 32, hvilket er vanvittigt.

Jeg ved ikke, hvordan jeg efter den anden kilometer var meget åndenød og træt, men så tror jeg, jeg så folk nærme sig målet, og alle følte sig så energiske. Og der var et hav af lilla skjorter, der føltes som bare at fortsætte, og jeg gjorde det. Det er en god dag, så det gik sådan fra sengen til 5K, og nu vil du sandsynligvis vide, om Peloton-slidbanen var det værd. Der var bestemt et par ting, jeg ikke kunne lide ved maskinen, som f.eks. måde, hvorpå skærmen ryster lidt, når jeg kører, og en lejlighedsvis softwareforsinkelse, der påvirker streamkvaliteten.

Og for at være ærlig er det lidt fjollet at tænke på din løbebånd som noget, der kunne blive blokeret af en dårlig softwareopdatering - pelotons kurser er, og jeg fandt dette at være det mest nyttige aspekt ved at tilskynde mig selv hver uge til at træne. Jeg er virkelig sjov at følge instruktørerne, og hvordan de førte kurset gennem kurset med små foredrag om aktuelle begivenheder som International Women's Day eller endda vittigheder om New York-vejret $ 20 om måneden, hvilket er meget mere værd, hvis du allerede har en løbebånd eller medlemskab af gymnastiksalen eller planlægger at løbe udenfor. Så til sidst, selvom jeg aldrig helt fandt løberens høje, er jeg virkelig taknemmelig for at kunne sige, at jeg nu kan klare 5k.

Oplevelsen gav mig stor tillid til at køre endnu et løb. Og selvom det var rigtig latterligt at have Peloton-slidbanen i mit soveværelse, har vi været igennem meget sammen, og jeg tror faktisk, jeg vil savne det. Mange tak for at kigge.

Det betyder meget for mig at kunne dele denne rejse med dig, og jeg vil gerne vide, hvilken slags teknik du brugte til at opnå noget, som du aldrig troede, du kunne? Lad mig vide! kommentarerne.

Skal jeg returnere min pelotonbane?

I en fælles meddelelse meddetUS Consumer Product Safety Commission (CPSC),Platonrådede sine medlemmer til straks at stoppe med at bruge disse maskiner og tilbød to løsninger: entenVend tilbagedet og ansøg om entilbagebetaleeller hold det oghardet repareres eller flyttes ind i et sikrere rum væk fra børn og kæledyr.06.05.2021

Kan jeg bytte min pelotoncykel til den nye?

Vores leveringsteambytterditPeloton cykeltil dinnyCykel + i enenkeltbesøg. Duviljeblive bedt om at planlægge dette besøg, når du har gennemført kassen.

proteinpulver til piger

Hvor lang er pelotongarantien?

Platongaranterer komponenterne og alle originale dele afPlatonCykel andet end pedaler, inklusive bælte, bremsebestandighed, krumtapaksel, sadelpind, styr og vandflaskeholder mod mangler i håndværk og materialer i en periode på 36 måneder fra datoen for den originale levering.

Kan du returnere pelotonsko, hvis de ikke passer?

Hvis skoene digmodtage erdetforkert størrelse,vier glad forudvekslingdem tildu. Bemærk: Returneretskoskal være i ny, ubrugt stand ogdeskal returneres inden for 30 dage efter købet.

Kan du udveksle pelotonsko, hvis de ikke passer?

Hvis skoene digmodtage erdetforkert størrelse,vier glad forudvekslingdem tildu. Bemærk: Returneretskoskal være i ny, ubrugt stand ogdeskal returneres inden for 30 dage efter købet.

Kan jeg handle i mit gamle peloton?

Når duhandlepå din cykel modtager du en rabat på $ 700 og vores Yoga & Toning tilbehørspakke inklusive en vendbar træningsmåtte, modstandsbånd, yogablokke og en yogarem.

Hvad annullerer pelotongarantien?

Platongaranterer komponenterne og alle originale dele afPlatonCykel og cykel + bortset fra pedaler, inklusive bælte, bremsemodstand, krumtapaksel, sadelpind, styr og vandflaskeholder mod mangler i udførelse og materialer i en periode på 12 måneder fra datoen for den originale levering.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.