Vigtigste > Effektmålere

Effektmålere

Specialiseret effektmåler - brugbare løsninger

Hvilket effektmåler er bedst? Bedste gennemgang af effektmålere Quarq DZero DUB Power Meter Spider. Bedste krumtapbaserede effektmåler. S-Works Power Cranks. Shimano Dura-Ace R9100-P effektmåler. FSA Powerbox effektmåler. Favero Assioma Duo Pedaler. PowerTap Quarq P2 effektmålerpedaler. Garmin Rally pedaler. 4iiii Præcisionseffektmåler.

Styr dit hus med en cykel - listede spørgsmål og svar

Kan du drive dit hus med en cykel? Nix. Ikke engang tæt på. Pedalering af en cykel i et rimeligt tempo genererer omkring 100 watt. Det er den samme energi pr. Gang, der bruges af en 100-watt pære.

Stadier effektmålerens nøjagtighed - løsninger på problemerne

Læser etaper effektmålere lavt? Jeg finder ud af, at scenerne læser betydeligt lavere end Quarq ved lignende indsatsniveauer. Aflæsningerne ser ud til at være ret konsekvente, men de er bare lave. For eksempel læser en 285 watt indsats på Quarq cirka 220 watt på scenerne.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.