Vigtigste > Effektmålere > 4iiii effektmåler - den ultimative guide

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode?

Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt forslag med4IIIat være den lettesteEffektmålerpå markedet.13. 2017.

cykelstangcyklerEn effektmåler check på mindre end 5 minutter? Lad os prøve det I dag dykker jeg ned i 4iiis Precision Power Meter. Det er også kendt som Precision 2.0 eller Precision 2.0 3D.

Specifikationerne for hvad jeg har her og på cyklen er med den medfølgende app fra 4iiis kan du og hvis du foretager en nulforskydning på denne effektmåler, returnerer den en nyttig kode, ikke bare eller noget tilfældigt.

Hvis alt er i orden, returneres 10 til venstre side. Hvis du har venstre og højre til dobbeltsiden, returneres 10. Andre koder er angivet her.Jeg tilføjer links nedenfor, men det er praktisk at vide, at tingene vil være i orden, når du har foretaget en nulforskydning. Tidskontrol? Vi ser stadig godt ud! Her hurtigt til DCRainmaker-analyseværktøjet, hvor vi kan sammenligne flere effektmålere som et overlay og se, hvordan de stabler op. Min udetur her, 2 timer mod Assioma Uno.

Jeg delte min DUO i en UNO, så vi havde den venstre pedal og den venstre krank inkluderet. Vi dykker ned i datoerne for denne stigning her; 306w mod 309w. Den måde, denne kraft registreres på, adskiller sig fra pedalen.

Hver anden effektmåler registrerer forskelligt. Så du får små variationer, og hvad vi ser her med disse små variationer er toppe. I lilla er 4iiis lidt mere spidse, og dypene er lidt lavere.

gt aggressorDu kan se her, men ikke så dårligt generelt. Endnu en lille stigning, for nogle steady state ting her og her. 254w vs 253w meget tæt, men lidt mere spids igen.

En kort skarp acceleration (ikke helt en sprint) her i slutningen, og 4iiis får springet på Assioma. Det er UNO, på skærmen står det DUO, det er netop det, jeg har mærket det med. Det er den ensidede effektmåler på dem begge, og de optager bare lidt anderledes, og det kan skyldes en række forskellige faktorer. En længere sprint vil sandsynligvis være en bedre test af det for dårligt, når tingene var okay, var de okay og jeg var da allerede færdig.

En standardlama-laboratorietest, men lidt kort, da den ikke har noget med temperatur at gøre. Det har aktiv temperaturkompensation, så det skal være godt der. Se på Lama Lab-testen.Så vi har kun Assioma UNO, Tacx Neo og 4iiis Dura Ace til venstre. Svært at sammenligne direkte med Neo, da Neo har den samlede effekt på både venstre og højre, de to andre effektmålere er kun tilbage og fordoblet. Vi har 229w vs 224w vs 223w.

Afhængigt af hvordan du planlægger at læse tebladene i dag, skal du læse højere eller lavere afhængigt af situationen. Det er tæt, men vi kan se det stikkende blad. Igen er det 4iiis, og det kommer til hovedet.

For eksempel vælger jeg et datapunkt her. Den læser 177w for det bestemte tidspunkt der, der er rå, ujævn. Hvorfor læser det 177? Jeg er ret sikker på, at jeg ikke lavede 177 på pedalerne på det tidspunkt.

cykeltrænere til salg

Meget tæt på. Denne gang tager Assioma springet i sprinten. Det blev vendt om.

Det ligger i sagens natur med ensidig og optagelsesintervaller. Og så snart tiden går 3 sekunder, står alle her. Det er tæt, ingen cigar.

Hvis du vil have en absolut præcis sprintydelse, skal du få en venstre-højre effektmåler så tæt på pedalerne som muligt. Kranken eller edderkoppen. Du ved hvad jeg taler om. Det er nær.

Bare kør langs: 136w vs 136w vs 138w. Seje, glade dage. Flipover til overs og unders.

Jeg havde en helvede af en god drop-out session der i den bageste halvdel af 450W sektionen. Ellers ser det ret godt ud, da det er venstre og dobbelt. Det bliver lidt wobbly.

Stadig lidt skarpere. Her - Bare kort. Her når jeg vælter.

Og der er et faktisk fald. Begge effektmålere til venstre falder af. 4iiis er lidt mere spids igen.

Og så bare køre lidt sammen. Der er en kort hård anstrengelse i slutningen. 155w vs 152w vs 152w, alt ser ret godt ud.

Igen et par røde pigge fra 4iiis. Sidste tidskontrol: Vi er gode! Og det er tid til at afslutte det i dag. Så i resumé stort set hvad jeg forventer af en ensidig Shimano venstre hånds effektmåler.

Tallene derude mod FN - fantastisk! for at se dataene udjævne lidt, så vi ikke kan se, at datatallet springer, selvom vi har 3 sekunders glat. Så der har vi det. Min mening om den ensidige, 4iiis Shimano-baserede Precision Power Meter Links nedenfor for flere detaljer om dette.

cykler til 10-årige piger

Tak fordi du så med.

Måler 4iiii kadence?

4IIIsiger, 'Uanset om du er professionel eller bare træner hårdt, leverer Precision-venstre effektmålere branchens førende nøjagtighed, meget pålideligkadencedata, 3D effektmåler teknologi i stand tilmålingtriaksial belastning på din krumtaparm.

Hvordan fungerer 4iiii effektmåler?

Det4IIIPræcision sender data på både ANT + og Bluetooth Smart. Mens du gør dette, sender den din nuværendestrøm& kadence på ANT + og din nuværendestrøm& kadence på Bluetooth Smart. Hvis du parrer via ANT +, kan du søge og finde4IIIPræcisionssystem via enhver ANT + -kompatibelEffektmålerhovedenhed.

DIY skum rulle

Hvor nøjagtige er 4iiii?

4IIIPræcision

Fås som en krumtapbaseret venstre-kun-enhed eller dobbeltsidet enhed, hævder virksomheden, at den er 99 procentnøjagtig.
28 2021.

Er en effektmåler det værd?

Sideneffektmålereer blevet overkommelige, de er bestemtværdiinvesteringen. En god træner kan bruge dinstrømtal for at sikre, at din træning fører til specifikke mål.19.09.2019

Er 4iiii vandtæt?

De er fuldt udvandtæt, og tilbyder USB-opladning i en krævet batterilevetid på 60 timer.4IIIkan eftermontere dine eksisterende krumtap eller levere klar-til-køre-enheder, der er forud monteret på Shimano-krumtap fra 105 niveau opad.17.10.2017

Har du brug for en kadenceføler med en effektmåler?

Ikke,du gørikkebrug foren separatkadence sensorud over scenerneEffektmåler. StadierneEffektmålersender både watt og omdrejningstal til hovedenheden via dens ANT + eller Bluetooth Smart-forbindelse.

Hvad er den billigste effektmåler til cykling?

Og hvis du leder efterbilligste cykelmagtmåleraf alt præsenterer vi dig for Velocomp PowerPod Lite. På kun $ 199 er PowerPod Lite ikke kun enoverkommelig effektmåler, men er bemærkelsesværdigt nøjagtig, praktisk og nem at bruge.26. 2016.

Har jeg brug for en hastigheds- og kadenceføler med en effektmåler?

Nej diggørikkebrug foren separatkadence sensorud over scenerneEffektmåler. StadierneEffektmålersender både watt og omdrejningstal til hovedenheden via dens ANT + eller Bluetooth Smart-forbindelse.

Hvad måler en effektmåler?

TILEffektmålerer en enhed monteret på en cykel, derforanstaltningerdetstrømoutput fra rytteren. Trækmålere afbøjes let, når en kraft påføres. Vedmålingdette drejningsmoment og kombinere det med vinkelhastighed,strøm(målti watt) kan beregnes.1. 2021.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.