Vigtigste > Effektmålere > Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere?

Pionermeddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphereeffektmålereog andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidetEffektmåler.

Hej alle sammen, dette er Jonathan fra Pioneer Cycling Sports, og i denne artikel skal vi vise dig, hvor let det er at installere den nye en-ben kraftmåler med en Pioneer cykelcomputer. Enbenede effektmålere er en rigtig god introduktion til styrketræning. Det nye et-ben-system fås til både Ultegra 6800 og Dura Ace 9000 11-trins, med Dura Ace-størrelser fra 165 til 180 millimeter, og til Ultegra 6800 er der størrelser fra 165170172,5 175 millimeter.

For at få alle Pioneers high definition-data fra sensorerne til computeren skal vi installere en magnet på venstre side af cykelrammen. For at gøre dette bruger vi vores magnetplaceringsskabelon. så vi kan finde den rigtige placering af vores magnet.

Find den korrekte magnetposition ved at placere skabelonen på krumtapakslen og placere magneten og konturstyret. Vi anbefaler, at du bruger tape til midlertidigt at holde magneten på plads, vi fastgør den permanent som sidste trin. Saml nu krumtaparmen, og drej den forsigtigt for at kontrollere, at sensoren rydder kædestangen og magneten.Du vil sikre dig, at sensoren ikke er mere end 10 mm væk fra magneten, når du passerer den. Hvis kædestangen ikke har tilstrækkelig plads, kan du placere magneten på nedrøret eller på sæderøret. Fra Pioneer cykelcomputer skifter vi sensoren fra standard ANT + -tilstand til Pioneer-pedaltilstand og parrer den med computeren.

For at gøre dette skal du dreje kranken tre gange i enhver retning for at vække sensoren. Tryk på Menu, Option, Pedal Settings, Mode Switch, marker afkrydsningsfeltet til venstre og indtast ANT + ID, som er på siden af ​​sensoren. Tryk på pedalskærmen, og computeren begynder at søge efter den sensor, den har fundet.

Tryk på OK for at føje sensoren til sensorlisten. Derefter kalibrerede vi magneten. Dette vil sikre, at magneten er placeret korrekt, og at computeren viser pedalgrafikken i den rigtige retning.Sørg for, at cyklen er vandret, inden du starter dette trin. Tryk på menu, tryk på option, tryk på pedalindstillinger, magnetisk kalibrering drej krumtappen langsomt fremad, ca. 30 omdr./min.

På venstre berøringsskærm vil du se 0, når du drejer krumtappen, dette tal skal tælle op, når sensoren passerer magneten. Hvis sensoren ikke tæller op, skal du flytte magneten igen, indtil du får en positiv bekræftelse. Når du har fået en god forbindelsesbekræftelse, skal du trykke på START-kalibreringsknappen og dreje krumtappen frem igen.

Du vil se tælleren tælle op igen 1 ud af 5, 2 ud af 5 osv., Indtil du når mindst fem ud af fem værdier, og tryk derefter på Gem. Det er det til installationen. Din effektmåler er parret, din magnet er kalibreret til computeren, og du kan logge Pioneer HighDefinition-datalæsninger.Som med enhver effektmåler er det vigtigt at kalibrere ofte nul for at sikre de mest nøjagtige data. Nul kalibrering med Pioneer-computeren er meget let. Placer venstre krumtaparm i positionen klokken 6, tryk på menupunktet ZeroCal. og kalibrer LR.

Når du er færdig, står der 'Kalibrering vellykket' til venstre, og du er klar til at gå. Husk, at med Pioneer til højre opgraderingssæt, giver Pioneer en let opgraderingssti til den mest nøjagtige bipodsbalance og højopløsningsmåling. Du skal bare sende din krankside til Pioneer, de vil installere og kalibrere sensorerne og sende dem tilbage til dig.

Du installerer den derefter på din cykel og parrer bare sensoren til højre på samme måde som vi gjorde til venstre, tak fordi du så jeg er Jonathan, og hvis du leder efter artiklen om, hvordan du gør dette med en ANT + - enhed installeret, klik her for at abonnere på vores kanal her og husk, viden er magt og magt er konge

Hvad er en banebrydende effektmåler?

Pioneer Power Meter

Langt ud over hvad en simpel pulsovervågekan fortælle, enEffektmålerer det mest værdifulde og nødvendige værktøj, som enhver cyklist kan bruge til at måle og kvantificere deres indsats.

Hvilket effektmåler er bedst?

Bedste kraftmeter gennemgået
  • Quarq DZero DUBEffektmålerEdderkop.BedstkrumtapbaseretEffektmåler.
  • S-WorksStrømKrumtap.
  • Shimano Dura-Ace R9100-PEffektmåler.
  • FSA PowerboxEffektmåler.
  • Favero Assioma Duo Pedaler.
  • PowerTap Quarq P2Effektmålerpedaler.
  • Garmin Rally pedaler.
  • 4iiii PræcisionEffektmåler.

Har du brug for en effektmåler? Selvom de går ned i pris, foretager de stadig en ret seriøs investering. Så her er seks gode grunde til, at du synes, du virkelig skal overveje at investere dine hårdt tjente kontanter. (elektronisk chill-musik) - At have en effektmåler først vil resultere i enorme fitnessgevinster. - Vent et øjeblik, Dan.

Du kan ikke bare slutte den til din cykel og forvente, at du gør det. Du skal lære at træne med det, analysere analysedataene og derefter bruge disse data til at oprette en personlig træningsplan - det er sandt. Men hvis du gør alt dette, holder jeg mig til min oprindelige erklæring.

Og jeg vil give et personligt eksempel på at sikkerhedskopiere denne effektmåler i en alder af 23. På det tidspunkt var jeg fuldtidschauffør i fire år og en racerchauffør i over 10 år. Alligevel har jeg inden for de første 12 måneder efter at have brugt en korrekt og trænet med en haft en forbedring på 10% i FTP, hvilket er ret stort.

For det andet gør effektmålere segmenttider fuldstændig irrelevante. Du kan indstille en ny PB, cykel p energi, i stedet for køretid. - Nå, vent et øjeblik Dan.

Du skal sørge for, at aerodynamik og vægt forbliver den samme, for selvom du siger, at du har forbedret din ydelse med 10 watt, betyder det ikke meget, hvis du samtidig får 10 kg tungere - dette er meget sandt. Men hvis du holder alle disse andre faktorer ens, vil en effektmåler lade dig se det store billede. Så hvis du for eksempel var langsommere på en bestemt del af din rejse, men din præstation er højere, ved du, at der er gode grunde til det.

Du kan blive udsat for en let modvind. Eller det kunne være, at barometertrykket var højere. For selvom du var langsommere, var det bedre fysiologisk præstation.

Fordi ydeevne er absolut. Det er sandt. Når vi taler om, er effektmåleren et godt værktøj til at hjælpe dig med at hjælpe med at håndtere sådanne forhold, jeg ved ikke om dig Matt, men jeg hader modvind.

Da jeg var meget yngre, græd jeg faktisk modvind, fordi det tvang mig under mit gennemsnitlige hastighedsmål på 20 mph. - Nå, jeg hadede modvind, Dan. Og det gør jeg stadig, men det gode ved effektmålere, de giver dig mulighed for at holde et rigtig godt jævnt tempo, og ligesom det sidste punkt, skal du ikke bekymre dig om den hastighed, som kraften skaber.

Faktisk bruger jeg modvindssektioner til at hjælpe mig selv med at klatre - Derefter giver en effektmåler dig mulighed for at gå hurtigere uden at blive montør - Hold et øjeblik, Dan. Virkelig? - Ja, virkelig, Matt. I gangtempo.

Så med en effektmåler kan du sikre dig, at du ikke går i rødt i starten af ​​din begivenhed og betaler for den i slutningen. Ved at teste i træning ved du, hvad du har i tanken, og derfor fylder du din tank på nøjagtigt det rigtige tidspunkt Din begivenhed. Uanset om det er 24 minutter eller 24 timer. - Effektmålere giver dig en anelse, så du kan sammenligne dig selv med dig selv.

Hvad er virkelig vigtigt, hvis du ønsker at få ydeevne forbedringer Du har en lokal testspike, som du kan bruge til netop det. Men skønheden ved effektmåleren er, at du kan sammenligne anstrengelsen på ukendte veje med dem derhjemme. Det giver dig også mulighed for at oprette en præstationsprofil.

Det viser dig, hvad dine styrker og svagheder er. Og du kan endda sammenligne din indsats med de professionelle. - En watt er en watt, uanset hvilken verden du befinder dig i.

Og uanset vejret. - Med ordene fra doktor Andy Coggan, en af ​​pionererne inden for træning med en effektmåler, er testning træning og træning er testning. Og en effektmåler giver dig mulighed for at tage dine tests på den åbne vej uden at gå til et laboratorium. - De er et godt værktøj til at spore dine fremskridt og se, om din træning forbedrer.

I forbindelse med din puls kan du også se, om du forbedrer effektiviteten. Du kan teste din sprint, dine færdigheder på korte stigninger, på bjerge og i tidskørsler osv. - Hvad vi gerne vil vide er dine erfaringer med træning og racing med en effektmåler, både god og dårlig.

Du kan efterlade dem i kommentarerne nedenfor. På den anden side, hvis du ikke har en effektmåler, og du heller ikke er interesseret i noget køb, så lad os vide, hvorfor i kommentarfeltet nedenfor - og hvis du ikke allerede har abonneret på GCN, er du et stop når det kommer til cykling. Klik på kloden Sådan testes din FTP Bare klik her nedenfor.

Og for at finde dit tempo for en individuel tidsprøve skal du bare klikke her nedenfor. Og glem ikke at like og dele denne artikel. Skål, fyre.

Er en effektmåler det værd?

Sideneffektmålereer blevet overkommelige, de er bestemtværdiinvesteringen. En god træner kan bruge dinstrømtal for at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Hvad gør pionerkraft?

Pioneer PowerSolutions, Inc. producerer, sælger og servicerer en bred vifte af specialtransmission, distribution og on-sitestrømproduktionsudstyr til applikationer inden for forsyning, industri, kommerciel og backupstrømmarkeder.

Hvad er en god FTP?

En lettere cyklist, der kan lægge rå høje watt-tal ud, går meget hurtigere. Artiklen hævder, at en typisk fit cyklist måske er i stand til at skrue 250 til 300 watt ud som et gennemsnit i 20 minutterFTP(funktionelt tærskelpunkt) test, mens profferne normalt gennemsnit 400 watt.

Hvorfor er effektmålere så dyre?

Fordieffektmålereer tilsyneladendearbejdskrævende at producere, kan ingen virksomheder let fremstille de enorme mængder, der ellers kan hjælpe med at udligne omkostningerne.femten. 2014.

Måler en effektmåler hastighed?

For enEffektmålerat arbejde på en cykel skal detmålemængden af ​​kraft, som en rytter genererer, og hvor hurtigt den kraft bevæger sig (fart= afstand / tid).03.12.2020

Hvad er pionerprojekt?

Pionerprojektergiver målrettet sundhed og kreativ kunstprojekterog aktiviteter, der sigter mod at støtte og engagere folk i distrikterne North Yorkshire, Lancashire og Cumbria. Udstillinger og begivenheder, der øger bevidstheden om kunst og sundhed.

Er 3 watt pr. Kg godt?

Zwift C-kategorien (næste fra bunden) siger, at du skal kunne køre i niveauet mellem 2,5 og 3,1 w /kg. Hvis du vil lykkes i A-kategorien, skal du være i stand til at ramme 4,0 w /kgeller bedre.

Hvilken er pionerens Gen 2 effektmåler?

Pioneer Power Meter System SGY-PM910VL Venstre • Verdens første høje pr Pioneer Gen 2 Power Meter System • Verdens første højpræcisionsmåling Vil du være den første til at vide om vores nyeste produkter, specialtilbud, eksklusive kampagner , og kun medlemstilbud?

abs og butt træning

Hvilken er den første effektmåler i verden?

Pioneer Power Meter System SGY-PM910VR Højre • Verdens første high-p Pioneer Power Meter System SGY-PM910VL Left • Verdens første high-... Pioneer Gen 2 Power Meter System • Verdens første højpræcisionsmåling Vil du være den første, der får kendskab til vores nyeste produkter, specialtilbud, eksklusive kampagner og kun medlemstilbud?

Hvorfor har du brug for en effektmåler til cykler?

Langt ud over hvad en simpel pulsmåler kan fortælle, er en effektmåler det mest værdifulde og nødvendige værktøj, som enhver cyklist kan bruge til at måle og kvantificere deres indsats. Hvordan gør vi os klar til at køre?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.