Vigtigste > Anmeldelser

Anmeldelser

Brilliant bikes astor review - hvordan man opnår

Er strålende cykler gode? I en nøddeskal er Brilliant Bikes Brilliant Bicycle Co-Train fantastisk. De fleste af dens anmeldelser er positive. En af dens enestående egenskaber er, at den glider lige over glatte eller potholed veje. Alt takket være dens chromoly ramme og gaffel, der holder cyklen stabil og har stor stødabsorbering. 10.03.2021

Theragun pro anmeldelse - hvordan man adresserer

Er Theragun Pro det værd? Generelt er Theragun PRO en rigtig god massagepistol. Jeg elsker alle de forbedringer, jeg har set i min egen krop, mens jeg bruger den på lang sigt. Ved at bruge Theragun har jeg dramatisk løsnet meget kronisk tæthed i forskellige muskler omkring min krop. Jeg har også forbedret mit mobilitetsområde i visse led.

Stages Power Meter Review - Sådan løses

Er trin effektmålere nøjagtige? Til reference har Stages LR en påstået nøjagtighedsrate på +/- 1,5%. Det kræver heller ikke nogen magneter til kadence, samtidig med at det automatisk korrigeres for temperaturdrift. Begge disse er ret almindelige, men på de fleste effektmålere i disse dage.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Lumos hjelm anmeldelse - levedygtige løsninger

Er lumos hjelme gode? Jeg elsker absolut denne hjelm. Det passer perfekt til mit hoved og er sandsynligvis den mest behagelige hjelm, jeg har ejet. Indtil videre fungerer alt som annonceret. Forlygterne er ikke lyse nok til at være nyttige til at se, men bestemt lyse nok til at blive set.

Seasucker cykelstativanmeldelser - handlingsorienterede løsninger

Hvordan fungerer SeaSucker cykelstativ? En SeaSucker vakuummontering er afhængig af to vigtige komponenter for at skabe sin kraftige tætning: vakuumpuden og vakuumpumpen. Vakuumpumpen evakuerer al luft ud fra under vakuumpuden, som danner tætningen. Disse to stykker arbejder sammen og giver SeaSucker vakuummontering sin utrolige styrke.

Trek Lexa anmeldelse - hvordan man adresserer

Kan en mand ride en Trek Lexa? 1-serien og Lexa-serien er parallelle med hinanden. 1-serien er ikke-kønsspecifik, og den højere ende 1.5 er bare lidt kort for at være i Madone-serien. Lexa-serien er specifikt kaldet til kvinders kroppe, hvor den højere ende Lexa SLX bare mangler at være i Silque-serien.

Rapha anmeldelse - hvordan man skal håndtere

Er Rapha et godt brand? Rapha blev dannet i 2004, efter at grundlægger Simon Mottram så et hul på markedet for stilfuld cykeltøj, og det er kendt for at lave smukke, banebrydende gear af høj kvalitet. Men mange forbliver afskrækket af, hvor dyre deres produkter er, eller følelsen af ​​pretensiøsitet forbundet med det.

Lazer Genesis hjelm gennemgang - hvordan man beslutter

Er Lazer et godt hjelmmærke? Lazer Chiru MIPS blev tildelt fem stjerner ud af fem i Virginia Techs hjelm-sikkerhedstest og scorede 13, hvor en lavere score giver bedre beskyttelse.

Giant defy advanced 2 2018 anmeldelse - omfattende reference

Er Giant Defy Advanced 2 en god cykel? Ja, dette kan være tæt på den ideelle sommercykel for godt 80% af vejkørerne, men det er også godt nok udstyret til at være din eneste cykel til alle forhold og klimaer. Til at begynde med, hvis du har lyst til off-road sjov, har rammen fri plads til 35c dæk, hvilket åbner dit valg for at inkludere virkelig grus-klar udstyr.

Anmeldelser af cykelhjul - hvordan beslutter du dig?

Hvad er de bedste cykelfælge? Bedste vejcykelhjul gennemgået 2021: skive- og fælghjulsæt Hunt 50 Carbon Aero Disc. Bedst til værdi. Zipp 303 Firecrest Carbon slangeløs skive. Mest anbefalet allround. Fulcrum Racing Zero Carbon DB. Cero AR30-D. Roval CLX 64 Disc-hjulsæt. Enve SES 5.6 Disc-hjulsæt. Hunt 50 Carbon Wide Aero. Black Inc Black Thirty hjulsæt.

Sram apex anmeldelse - Komplet vejledning

Er SRAM Apex noget godt? Og mens Apex måske har mistet sin USP, har den ikke mistet sin charme. Faktisk har vi testet nogle cykler med den korte bur Apex bagskifter med sin 10-trins 11-28t kassettekompatibilitet, og rent funktionelt set er det imponerende glat.

Garmin edge 520 plus anmeldelse - almindelige spørgsmål

Er Garmin Edge 520 plus det værd? Hvis du leder efter en kompakt cykelcomputer fyldt med træningsfunktioner samt sving ved sving-navigation, er det svært at se forbi Garmin Edge 520 Plus. Med et farvedisplay og masser af forbindelsesfunktioner er det en alsidig vinder - selvom batterilevetiden kunne være bedre.9 2019.

Sram apex 1 anmeldelse - omfattende håndbog

Er SRAM Apex 1 noget godt? Da vi gennemgik SRAM Rival 1-gruppesættet, sagde vi, at det tilbød skiftende enkelhed, et brugbart udvalg af gear, sikker kædefastholdelse plus SRAMs kraftige hydrauliske skivebremser. SRAM antyder ikke, at en 1x-opsætning er det bedste valg for alle, men at det er en fornuftig mulighed for mange mennesker.

Honey Stinger Gel Review - Pragmatiske løsninger

Er honningstingergeler gode? Elsker frugtens smoothiesmag, mangosmag og chokoladesmag mest! Brugte disse under min maraton træning og i maraton og havde ingen maveproblemer. Smagen og strukturen er fantastisk (føles ligesom skat), og jeg følte, at det gav mig det ekstra spark, jeg havde brug for under mine løbeture.

Cannondale caad9 anmeldelse - typiske svar og spørgsmål

Hvornår kom Cannondale CAAD9 ud? Cannondale CAAD9 4 Bike - 2010.

Boardman bikes review - besvare spørgsmålene

Er Boardman en god cykel? Boardman-cykler er ikke noget affald - de er meget godt designet og har meget god værdi.

Zwift anmeldelser - brugbare løsninger

Hvor meget koster Zwift pr. Måned? Spørgsmål: Hvor meget koster det at køre på Zwift? A: USD 14,99 USD / måned (eller tilsvarende) plus salgs- / lokale skatter baseret på regioner / postnumre.