Vigtigste > Anmeldelser > Dznuts anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Dznuts anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Hvad er DZ-møtrikker?♪ (ragtime musik) ♪ - Hej mand - (ven) Whassup, brotherha? - (Mand). - (ven taler uhørligt). - (Mand) Åh, hej, kom nu --- se på hendes tænder.

Hvad med dine tænder? - (Mand) Fordi noget kom i posten i dag - Ja, hvad kom der i posten? - (Mand) Deez skør. (begge griner) - (Mand) Deez skør. (kolliderer) - 'Deez nødder?' Sagde han det? - Huh. - (mand) Fik det! (griner) - Okey doke - Nå, det var lidt underligt - (Mary Jane) Vent! - Vent, Spider-Man - (Mary Jane) Hvem er du? - (Spider-Man) Deez skør. (ler hysterisk) - (humrer) Det er-- (humrer) - Det er så dumt! - Spider-Man citerer nu også 'disse nødder'? Okay - Det er som et lydnotat - (Mills) Åh hvad er der i boksen?! - (Somerset) Først når du fortæller mig --- (Mills) Hvad er der i kassen?! - Åh nej! (griner) - (Mills) Hvad er der i kassen?! - (Mand) Deez skør. (kolliderer) - (humrende) Hvad er 'deez nødder'? - Jeg prøver at finde ud af, hvor det går hen - ♪ Vil din mund stadig huske smagen af ​​... - (mand) deez nødder! (styrter ned) - (ler med) - (Mand) - ♪ Vil din mund stadig huske smagen af ​​... ♪ - (Man) Deez Nuts. (går ned) - Okay, det bliver sjovere. (gispende latter) - (fnyser) Åh, det var ret godt - (Taylor Swift) aw Så dig der og tænkte ♪♪ Åh min gud, se - (Mand) Deez Nuts. (styrter ned) - (humrende) - Hvorfor satte du bare Taylor derinde? Hvorfor - hvorfor satte de dem derinde? - Det tager ikke meget at få folk til at grine, ikke? - (Aladdin) ♪ Jeg kan vise dig ♪ - (Mand) Deez skør! - (går ned) Ah, jeg troede ikke, det ville komme. - Vi er så morede over det, ikke? - Jeg er ked af at fortælle dig, at jeg er helt forvirret - (Drew Carey) George), lad os få det Start showet med et brag.

Hvad har vi til dig? - De nødder? - (Mand) Deez nødder! - (griner) - (Drew Carey) Hvad har vi for dig? - (George) Lori, hvad med-- - (Man) Deez Nuts. (griner) (publikum jubler) - (Steve Harvey) Bed dig selv om at lægge noget i munden, men slug det ikke. - 'Deez nødder.' (Man kollapser) - (Steve Harvey) Navngiv noget, du lægger i munden, men ikke sluger - (Man) Deez nødder. - Nødder. (griner) Okay, det fik jeg. (ler) - ♪ A er for Abby! ♪ - ♪ B står for Bert ♪ - ♪ C står for Cookie Monster! ♪ - ♪ D er til ♪ - (Mand) Deez --- Lad ikke Cookie Monster sige det. - (Mand) Fik det! - Åh gud.De spiller endda børns shows. Muppets er ikke engang sikre! - Det var anderledes, må jeg sige. - Dette er en kopi af Snoop Doggs album. - Dumt men sjovt. - (griner) Hvad er der sjovt ved dee nødder? Skal jeg vide, hvad de er? (Filmrulle klikker) - (Finebros) Okay, så hvad viste vi dig lige? - De nødder. (ler) - Det er en meget interessant sammenkobling af artikler med disse nødder! - Flere menneskers fortolkning af dette, tror jeg, produkt? Men jeg ved ikke, hvad forbindelsen er - (Finebros) Så hvad betyder det præcist? mener han med 'deez nødder'? - bolde? - han taler om sit privatliv - han henviser til sine egne nødder, sine æg - jeg vil sige skøre mennesker - de var alle lidt skøre i hovedet - III ved det ikke. (griner) Jeg savner det af en eller anden grund! Måske er jeg for gammel - (Finebros) Er der en anden mulig betydning for ordet 'nødder'? - Kom nu, gutter! - Jeg tænkte ikke forvrænget. - Okay. (griner) Du mener ikke den måde, du spiser nødder på.

Hans bolde! - (Finebros) Hvad synes du om fyren? - Han havde for mange tænder - Han havde store sorte tænder! - Fyren med dyse nødder? Ikke meget. - Åh, jeg syntes lidt ondt af ham. Du ved, han så ud som om han havde et handicap - jeg troede, at han var hysterisk.

Jeg elsker at han var så moret. Det slog mig bare ud - (Finebros) Nød du at se det? - Ja - Ja, det gjorde jeg - (humrer) Jeg kunne godt lide disse artikler - Steve Harvey-sagen var god, og resten var simpelthen dum - Et par. Ikke alle.Det afhænger af, hvordan det blev skåret imellem. - Nå, den måde de blev kombineret på er meget kreativ, og jeg synes det er sjovt. - Jeg indrømmer, at det var sjovt.

Men så dumt! Gud ved du - jeg er for gammel til at være sådan dum. - Du ved, du bliver ved med at gøre dette mod mig. (griner) Jeg synes, det er de underligste ting, jeg nogensinde har set - (Finebros) Så dette er blevet denne enorme tendens, og endnu yngre børn har gjort og set disse.

Tror du, at dette er passende for yngre mennesker? - Nej. - Ikke rigtig - Finder jeg det passende? Nooooo. (humrer) Men ville nogen bryde sig om, hvad jeg synes nu? Noooo. - Det er fint. - Det ser ud til at være harmløst. - I betragtning af alle de ting, der er tilgængelige for dem, er dette muligvis et af de mindst bekymrende problemer, vi har. - (Finebros) Det er noget for underligt ved denne tendens, der havde noget at gøre med politik i år.Har du nogen idé om, hvad det kan være? - Nej, nej - Nej, det gør jeg ikke - Det har sandsynligvis noget med Trump at gøre. Det lyder dumt som Trump. - (Finebros) Så hvad der skete var, at nogen officielt indgav papirer til FEC for at stille op til den uafhængige præsidentkandidat.

Deez nødder. '- (griner) - Deez nødder? Virkelig? - (griner) Det synes jeg er sjovt - (Finebros) Og på et tidspunkt var det 8-9% i Iowa, Minnesota og North Carolina. - Åh wow! - Juhu! (griner) Fantastisk - Nødderne stemmer på Deez Nuts - (Finebros) Hvorfor tror du, at folk med sjov ville stemme på Deez Nuts? - Nå, bare fordi det sandsynligvis er lige så effektivt som at stemme på nogen anden. - De synes, at alle kandidater er så værdiløse, at 'Hvorfor ikke Deez Nuts?' - (Finebros) Tilbage til disse artikler er dette en af ​​mange kortformede artikeltendenser som dem, vi tidligere viste på showet, hvor folk remixer originalt materiale for at lave deres egne versioner.

Kunne du nogensinde have forestillet dig, at dette ville blive noget, som folk gerne vil se? - Nej, det kunne jeg ikke. - Slet ikke. - Jeg kan forstå det, fordi du har en bred vifte af kreativitet. - De fleste mennesker synes at være moderigtige at følge, og hvis det er en måde, ja, vil folk følge - Visst, se reklamer.

Kan du huske 'Hvor er oksekødet?' rundt og sige: 'Hvor er oksekødet? Hvor er oksekødet? 'Ja, det er det samme. - Kan du huske, hvor meget sjov vi havde med den skøre Lib, fordi det var så dumt, og du kunne lægge alle de beskidte ting derinde? Grine - for evigt! - (Finebros) Så endelig, finder du det underholdende dig selv? - Ja jeg gør. - Ja.

Det fik mig til at grine som en skør - Sikker på! Jeg griner mig af - (tøvende) Nej. - Jeg tror det. Ja. - Det underholder mig ikke nok. - Nå, ikke så skør, men hvad folk gjorde med det - det var hysterisk sjovt. - Slet ikke.

Efter cirka så mange som du gav mig, er det så længe jeg ville se det - jeg tror ikke, det er underholdning.

Jeg mener, det er sødt.Men giv mig Abbott og Costello, hvis du vil have det sjovt - jeg ved ikke, om jeg vil gå så langt som at sidde foran et tv for at lave en halv eller en times episode af det, men hvis intet andet er på , ja, jeg vil sandsynligvis bare gøre det for at få mig en god latter, fordi den her grinede mig en kort stund, og jeg elsker at grine. - Tak fordi du så en anden episode af Elders React. - Fortæl os i dine kommentarer hvilke artikler vi skal svare på næste - Sørg for at abonnere.

Vi har nye artikler hver uge - Farvel - Farvel I skøre mennesker ♪

Hvordan bruger du DZ Nuts?

Den antiinflammatoriske virkning beroliger irriteret hud og helbreder sår som eksisterende sadelsår. Denne parabenfri antisvamp- og antibakteriel vaskeskindcreme reducerer risikoen for infektion. Med dette behandlende og forebyggende produktdznøddervil gøre hele forskellen for dine forlystelser.

Hej hvad sker der triatlet Taren her, og i dag skal vi tale om vores bums, vær ikke genert, vi har dem alle, og de bliver alle ømme fra timevis af cykling, og hvis du kan teste mine røvvittigheder i de næste par minutter og hold dig op I slutningen af ​​artiklen fortæller jeg dig, hvordan du også kan få en plejepakke fra DZ Nuts og tage sig af dig selv, så jeg kan leve og dø af min vaskeskrem, fordi jeg får sadelsår, som om det er går ud af stil Når jeg begynder at køre mil på cykel og min røv bliver ond som mange mennesker gør, har jeg prøvet stort set alt, hvad jeg har købt i butikken, jeg har prøvet gammeldags keglesmør der bruges på køer. Jeg prøvede endda at blande nogle af mine egne kreationer derhjemme og gik derefter til en træningsweekend for cirka en måned siden, glemte min vaskeskrem og måtte låne nogle af de DZ-nødder fra en ven, det lyder lidt modbydeligt og det var lidt af skør, hvad der skete i de næste 30 timer, at vi kørte omkring 200 km, og mine rumpeknuder skadede ikke kun kødet i slutningen af ​​weekenden, men gik faktisk væk i løbet af disse rides. Så jeg kontaktede DZ Nuts og fortalte ham, hvor stor deres ting er, og de var generøse nok til at sende dem en plejepakke til mig og lad mig køre denne gave, som I alle kan vinde, så DZ Nuts er en naturlig vaskeskrem, der behandler dit chassis som JuliaRoberts i Pretty Woman.

Det bruger ikke petroleumsvoks, som mange petroleumsvoks bruger, som de fleste af de vaskeskremer er derude for at holde din plettede plet fedtfri og dybest set lugtfri. Jeg ved ikke, om jeg ville blive lugtfri disse ting er lugtfri DZ Nuts gør fire ting Det første, det gør, er at slippe af med gnidning, hvilket fører til sadelsmerter.

lift cykelstativ

Først og fremmest bruger den en gammel kinesisk urtemedicin kaldet Evodea til at reducere betændelse, så ethvert sadelsår, der allerede generer dig, ikke vil være næsten lige så slemt Ree, det bruger flere gamle ting denne gang fra det græske mesterord, som har sår- helbredende egenskaber, så alle eksisterende sadelsår bliver lidt mindre generende. Endelig er den fjerde ting, det gør, tea tree-olie på grund af dets antifungale og antibakterielle egenskaber for at holde din virksomhed fri for infektion. Den har en kølig tingly følelse, når den påføres, så anvend ikke for meget, det er ikke fedtet, så alle har adgang til at Hænderne er virkelig nemme at tørre af, og udover mændene er der også en kvindespecifik vaskeskindcreme, som alle har de samme beskyttende egenskaber, den har bare ikke den rigtig skarpe tingly følelse, når du overdoserer lidt pænere for kvinderne alle vittigheder til side, dette er virkelig den bedste sæde creme, jeg nogensinde har prøvet. Jeg får stadig et par sadler ømme her og der, når jeg begynder at få super høj kilometertal, især i flyvepositionen, men det er ikke nær så slemt som det var før og derudover hver eneste gang, når jeg har sadelsår, og jeg stadig er på vej, ser det ud til at være fa under turen, og det bliver bedre efter at have sat på nogle af disse DZ-møtrikker, siger også, at du kan bruge dette efter en tur som Polysporin for at helbrede sadel wo unds, som de havde. Ikke kun vaskeskrem, der bliver varm selv i varmen, er det, der kaldes en gnidningscreme, der varmer alle områder, du anvender den på, så det er godt for udsat hud, når du vil tage en tur og være super aerodynamisk og ikke meget pladskrævende Har tøj, eller det er koldt, når du begynder at køre, og du ikke ønsker at bære flere lag og skal derefter bære alle de ting bag på din trøje, når du begynder at tage det af, jeg prøvede det en gang en kølig morgen jeg fik en bundt af mit venstre ben, der lod det højre ben være afdækket uden varmen, og i slutningen af ​​turen var det forbløffende, at mit venstre ben svedede spande, og mit højre ben var stadig sejt og for at afslutte det udviklede de også fed Barbercreme, der er fri for sæbe Det er let på din hud, ligesom alle andre DZNuts-produkter Åh lad ikke som om du aldrig har gjort det før, nu er der noget, selvom det ikke er så billigt. De mest seriøse ting er seriøse, hvad værdi kan du sætte på en fejlfri fanny? Det er uvurderligt, hvis du nu spørger mig om dem i dig, der har haft tålmodighed til at sidde igennem alle mine røvvittigheder, du fortjener chancen for at vinde en plejepakke fra DZ Nuts. Du får den vaskeskummecreme die In-Heat -Emborcation cream the fedt barbergel og en tommelfinger op fra mig Alle i Nordamerika kan vinde plejepakken til at begynde med. Du skal abonnere på kanalen for det andet gå til beskrivelsen nedenfor, hvor der vil være et link og alle detaljer om, hvordan du faktisk kan konkurrere tage del er som altid inkluderet med et par klik.

Hav det sjovt at træne udenfor og held og lykke med dine løb i varmen fra DZ Nuts, du er virkelig tilbøjelig til dette latterlige produkt, og jeg kan godt lide det

Hvad er DZnuts?

DZnødderChamois Cream er designet til David Zabriskie af en farmaceutisk videnskabsmand til at reducere og lindre agn, irritation, beskytte skrøbelig perineal hud mod bakterielle og svampeinfektioner og formuleret til ægte og syntetisk vaskeskind.27/12/2013

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.