Vigtigste > Anmeldelser > Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike?

For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baseretFezzarier et direkte forbrugermærke og detscyklerer forbløffende værdier.

cykelløb 2019Vi vil gerne vise dig lidt rundt, kom ind. Dette er vores helt nye showroom.

Vi har været her i omkring et år, og vi er meget glade for at have denne bygning. Med noget af den vækst, vi har haft gennem årene, er vi glade for at udvide og fremvise nogle af vores cykler. Vi har mange af vores racercykler her, vores enduro trailcykler, du kender vores aluminiumslinje og så videre.

En af de seje ting er, at vi har vores La Sal Peak. Som du kan se, gav Bikerumor det Årets cykel, så vi er ret begejstrede. Denne cykel var en fantastisk cykel for os.Vi har også vores helt nye Delano Peak, vores kulfiber trailcykel, som vi virkelig elsker. Der var en masse god feedback om dette emne, det var sjovt. Vi har en række forskellige builds til denne.

Hvis du kan komme igennem, har vi vores Wire Peak e-cykel og vores Alu-Trail linje lige øverst. Og så er dette vores helt nye ensomhed, den har en masse cool teknologi i denne med vores monoformede konstruktion, som du måske har set på nogle af vores landevejscykler, som vi nu bringer til mountainbike for langrendscyklister. Vi er i stand til at lave denne ramme i en enkelt form, så det er ikke den traditionelle proces med to forme.

Lad mig også vise dig lidt, og her er et par flere builds, der kommer tilbage i vores Delano Peak. Vi har nogle af vores kortdistance-langrendssignaltoppe, der er rigtig gode til alt fra langrendsløb til det, jeg kalder 'sjovt land', så du kan også blive lidt bølle her. Vi har også vores fede cykel til sne og sand på stranden.Noget andet, der er sejt lige nu, er James Lawrence, Iron Cowboy, der har gennemført 100 på hinanden følgende fulddistance triatlon. Han har gennemført 50 50 50 - 50 triatlon i træk i 50 stater på 50 dage. Dette er faktisk den cykel, han gjorde det på.

Vi byggede ham faktisk en helt ny triathloncykel til denne også, hvilket er ret sejt. Kom lidt tilbage, jeg viser dig nogle andre seje cykelmuligheder, vi har her. Vi har vores tilbehørssektion, hvor du kan få nogle mærkevarer.

Alle disse findes på hjemmesiden samt et par andre t-shirts. En af de seje små perler her dette er den allerførste mountainbike, vi nogensinde har lavet.Dette er omkring 2005-2006 Dette er en Wiki Peak Comp. Det er lidt vanvittigt, hvordan tiderne har ændret sig, og hvordan tingene ændrer sig, og hvordan de har udviklet sig i mountainbikeområdet, men også for os her på Fezzari. Jeg forudsiger kun, at tredobbelte kæderinger kommer tilbage ikke flere enkeltdrev, så vi får tredobbelte kæderinge til mountainbikes.

Dette er min forudsigelse. Vi fik vores første carbon racercykel, der er ændret. Du kan se nogle af virksomhedens originale skrifttypedesigner og logo-design - det var omkring 2007, da dette ramte markedet.

Det er ret sejt, men ja, det er en slags tilbehørssektion. Lad mig vise dig noget her, som mange mennesker virkelig elsker, hvad vi gør, når du har din cykel, hvordan vi tilpasser den, hvordan vi bygger den, hvad vi gør for at sikre, at cyklen er lavet lige til dig. Så kom tilbage og kig på et slags produktionsområde, som vi kom i gang.

Vi arbejder heroppe, vi har et helt produktionsområde, og vi udvider, som du ved, hvordan du kan fortælle efter Covid-cykelbomens natur, vi er lige mellem et lille stykke inventar og svingning af cyklerne så hurtigt som muligt til opgørelse. Men jeg er nødt til at vise dig, hvad der foregår her. Dette er vores forberedelsesområde, så at sige.

Hver gang du køber en cykel hos os, uanset om du køber online, telefonisk eller personligt her hos os, får vi en række målinger fra dig - højde, skridtlængde, torso, skulderbredde, armlængde - omkring en cykel til bygge specielt til dig. Derfor forbereder vi en stor del af disse justeringer her. Her er alt samlet med 100, så vi udfører hele samlingen af ​​delene.

Vi ændrer hjulstørrelser, vi har muligheden for at indstille tingene slangeløst, vi sørger for, at du får den rigtige sadelpindelængde, når du køber en cykel hos os, eller vi ændrer stængellængden eller krumtaplængderne på racercyklen for at gøre at alt virkelig betyder noget rigtigt. Det er det, vi laver herovre. Vi har Jameson opsat slangeløs på en cykel lige nu.

Dette er en Abajo Peak, der vil gå til en kunde. Så vi ændrer alt dette for at sikre, at cyklen passer specifikt til rytteren. Når en cykel gennemgår denne proces herovre, vil nogle af vores andre teknikere indse, at vi gennemgår denne proces, disse fyre er mestrene.

Jeg mener, de har alt hvad du ved, 10 til 15 års erfaring inden for cykelindustrien, arbejder i cykelbutikker og gør sådan noget, men de kommer ud og 100% indstiller og tester hver eneste cykel, så de vælger alle dem Derailleur på, vælg bremserne, vi indstiller suspensionens indstillinger baseret på rytteren, baseret på et lille interview, vi gjorde med hver rytter for at sikre, at alt er indstillet, og for at sikre, at det virkelig er alt valgt og klar til kørsel. Vi har to produktionslinjer, som vi vil være i gang med det samme, og vi vil tilføje et par flere her, når vi kommer lidt ind i sommeren. Disse fyre er mestre.

Hver gang du åbner kassen og ser en lille note, er det disse fyre, der bygger cykler til dig og fortæller dig, hvem der laver nogle af disse ting. En anden lille cykel, jeg vil vise dig, at jeg fulgte nogle af ekspeditionerne, denne fede cykel her, dette er en helt ny fedtcykel, vi byggede til, hvis du er fortrolig med Chris Burkard. Han, Gus Moore og Rebecca Rusch har lige kørt på tværs af Island, det er den første nord-syd fede cykelrute over Island, og du kan se, at dette er den rute, de tog.

Sæt et lille logo til disse fyre over det øverste rør for at vise, hvilken rute de tager gennem byer, over gletschere osv. Så gør nogle sjove små detaljer. Et par små skjulte perler på denne cykel.

Dette er en ny cykel, som du vil se i efteråret 2021, her er vores lagerområde. Vi kan sikre os, at vi gør vores bedste for at holde alt på lager og holde tingene i gang. Vi er i stand til at vælge og tegne, disse mennesker er mestre i at lave regneark til cykler.

Det tager faktisk meget at vælge og samle en cykel for at sikre, at alt er kompatibelt og fungerer sammen. Du har Kevin og Colin, som virkelig administrerer dette område og også gør et fantastisk stykke arbejde for at sikre, at cyklerne er helt perfekte. De foretager en masse QC-kontrol, når dele ankommer.

De ved, om det er drivlinje, affjedring, hjul eller noget lignende for at sikre, at alt er helt perfekt. Du ved, at vi vil sikre, at det er helt perfekt. Du har ingen problemer lige ud af kassen, du kender bremsesættet eller en affjedring eller drivlinjen - alt fungerer perfekt. Det er hvad mange af disse fyre laver her.

En anden lille sjov ting, jeg vil vise dig her, og alle spørger som i hvert cykelcenter: 'Åh, hvor er dit pumpespor? Hvor er din kørebane? 'Vores er stadig et igangværende arbejde, men kom væk herfra vi sniger os lige tilbage her.

Vi er i færd med at opbygge vores pumpespor, men vi har heller ikke så dårlig udsigt herude.

Så vi skal arbejde lidt, arbejde på nogle af landområderne og få nogle små køreområder herude. Det er ikke et dårligt sted at arbejde. Dette er hele lagerområdet, du kan fortælle, at det at sælge cykler var ret vanvittigt.

Så vi venter på en masse leverancer af dele og lignende. Vi forventer, at dette ses fuldt ud her i sommer, og vi kører tingene absolut så hurtigt som vi kan komme det var os Vi arbejder virkelig hårdt for at opfylde vores ledetider for at holde kunder og potentielle kunder om det informeret når du kan forvente, at cykler ankommer, men når vi først har dele, får vi dem ud hurtigst muligt.

Vi kan regne os heldige med at have et godt, solidt job og have det sjovt her selv i COVID-tider. Så vi viser dig rundt, vi skal vise dig et lille område med produktudvikling måske viser vi dig et par ting, vi har arbejdet med.

Der kommer nogle ting, som vi ikke kan vise dig. De dækkes lidt op. Vi fører dig ovenpå og viser dig, hvordan vi prototype her og arbejder et par ting igennem.

Så vi flyttede ind i disse forsendelsescontainere. Så vi byggede denne del af vores plads, så vi kan bruge den fleksible lagerplads og finde ud af, hvad der fungerer bedst for os. Hvad vi fandt ovenfor er vores produktudviklingsrum.

Vi har været i stand til at arbejde på nogle projekter og har dækket over et par ting, som vi endnu ikke kan vise dig. Men vi sørger for at se på dem, da nogle af disse kommer tættere på at blive frigivet. Vi kan bytte dele, teste forskellige affjedringsopsætninger, teste forskellige hjul og drivlinjer og sørge for, at alt fungerer perfekt.

På nogle af disse cykler her er denne vores prototype ensomhed, som vi slags fik med at sikre, at vi fik de rigtige ramtest eller den rigtige bøjning af cyklen, så nogle ville arbejde nøjagtigt, som vi gerne vil. Vi kan ikke vise dig disse, men vi håber, du vil se dem om efteråret. Jeg ser virkelig frem til det personligt.

Nogle af prototyperne en ting, vi også gør, er, at vi kan teste malingsfarver, så vi maler endda vores prototyper ofte for at sikre, at farverne kommer ud, hvilket sker, hvis der er UV-falmning eller noget.

Vi vil sikre os, at disse fungerer rigtig, rigtig godt. Igen, undskyld, vi kan ikke vise dig en anden prototype. Jeg vil gerne vise dig lidt, hvordan vi gør vores arbejde.

Det hele starter med en skitse, så vi ændrer ting, som du kan se på mange ting. Så dette er Delano Peak, som du ser nu. Dette er lidt på scenen.

Du kan se, hvordan vi designer mange af vores kabeldesigner, hvad vi gør i sving, hvordan vi vil have, at alt skal passe sammen set fra et tingeperspektiv, men vi sørger også for, at alle komponenter bliver gjort rigtige for at sikre, at vi passer til flasker, og vi kan glatte linjer og et par ting sådan. En ting, du vil bemærke lige herovre, er, hvordan vi sørgede for, at vi havde dropper-postindsatsen. Vi har en 300 millimeter dropperpostindsats på Delano Peak, og så kan vi få det ind i cyklen ved at ændre design af sadelpinden og sørge for, at vi stadig har en vandflaskeholder i den.

Så vi har Delano, dette er imperiet, dette er en anden cykel, der snart kommer. Jeg tror, ​​at når denne artikel starter op, vil du også se det live. Men du kan se gentagelserne af, hvad vi gennemgår, og nogle gange ved du, at vi bliver vanvittige på designene, og den endelige cykel bliver muligvis ikke nøjagtigt som designet.

Dette er en meget enkel måde at forfine processen på. Vi har et godt designteam. Spencer, en af ​​vores industrielle designere, gør et fantastisk stykke arbejde.

hvordan man ægter et cykelhjul

For mange af dem deler han bare alle disse tegninger, og han gennemgår muligvis 70 eller 80 forskellige tegninger, før vi opretter en CAD-model og starter 3D-udskrivningsfasen. Som du kan se, fik vi fat på låsen. Vi ved ikke, om noget vil virke, det er rene ideer, og vi kan se, hvad der kommer til liv på hver af disse ting.

Som vi viste dig tidligere, viste vi dig 50 50 50 cyklen fra James Lawrence, Iron Cowboy, der gennemførte 50 på hinanden følgende fulddistance triatlon eller jernafstand triatlon. Vi byggede ham en helt ny cykel til den udfordring, han i øjeblikket tager. Han gennemfører 100 på hinanden følgende triatlon triatlon over hele afstanden.

Det er en svømning på 2,4 kilometer, en cykeltur på 112 kilometer og derefter en maraton på 26,2 kilometer.

Han gør en hver dag. Det er i midten lige nu, det ser ud til at være klar til 8. juni. Dette er et 3D-print, vi lavede en speciel cykel til ham.

Hele ideen med denne cykel var aerodynamisk over tid. Vi så mange virksomheder bygge den hurtigste cykel. Cyklen kan testes godt i vindtunnelen, men hvad sker der, når du sidder en rytter på den? Men hvad sker der, når en cykel er så aggressiv, at en rytter måske ikke kan holde den position i mere end en time eller noget lignende? Eller på en Ironman eller en triatlon på fuld afstand? Du er på cyklen i fem eller seks timer.

Så hvordan kan du forblive i denne aerodynamiske position for at opretholde den aerodynamiske fordel. Det var meget af det, vi gjorde med denne cykel. Der vil være flere detaljer om dette, vi gjorde nogle seje ting med sæderørets vinkel og nogle af stablingshøjderne og et par ting som dette, der også flytter konvolutten på denne cykel.

Så dette er den cykel, vi lavede til ham. Du vil se nogle af de andre begreber, som vi har arbejdet med, hvad enten de kommer til liv eller ej, vi ved det ikke, men det er godt for os at fortsætte med at tænke som en øvelse om, hvordan det hele fungerer gennem hele systemet . Du kan se nogle af disse andre 3D-udskrifter, som vi har været igennem.

Dette er nogle af produktionshjulene, som dette Lasalle Peak, som du er bekendt med. Årsagen til, at vi laver nogle af disse her, er, at vi faktisk kan installere affjedringen, vi kan sætte støddæmpere i, vi kan bare justere hele drivsystemet, bremserne og sørge for, at alt fungerer sørg for, at kabelføring fungerer, sørg for at rørformene ser ud som vi ønskede.

Med 3D-modellerne er dette en virkelig vigtig øvelse for os, som vi har investeret i for at sikre, at vi producerer den bedste cykel. Lad os bruge teknologi og 3D-udskrivning for at sikre, at alt fungerer, når cyklerne ankommer, og kunden skal have den bedste oplevelse. Så kom hen og se om vi kan vise dig flere ting vi ikke kan vise dig igen.

Vi håber snart at kunne vise dig. Vi får dig derude og kører nogle af disse produkter, og vi kommer forbi og sørger for, at du får et første kig på et par af disse cykler, når vi bringer dem ud. nye projekter, som vi konstant udvikler for at gøre tingene bedre, hurtigere og sjovere.

Dette er vores arm til produktudvikling. Vi tager dig nedenunder og viser dig, hvad der foregår her, hvordan vi får de smukke billeder og et par ting sådan. Så en ting, vi har selvfølgelig spurgt mange gange om alle cyklerne, folk kommer ind, de ser showroomet, de er lidt overvældede.

fordelene ved cykler med fast gear

Et af de fokuspunkter, som folk ofte spørger os om, er siloen. Hvad er der galt? Hvorfor har du en silo i en cykelbygning? Så på dette land blev denne bygning bygget på grundlæggeren og ejeren af ​​Fezzari det var faktisk hans families gård.

Som en lille dreng plejede han at komme ned og fodre heste og køer fra denne silo. Siloen var faktisk i det forreste hjørne af bygningen, hvor den faktisk var. Så vi skal sikre os, at vi fortæller historien om, hvad der skete her.

Men sådan voksede han op, var her nede på en gård med heste og køer, og det er den egentlige silo, hvorfra han spiste som barn. Det var ret sejt at komme ind. Jeg bringer dig ind og viser dig nogle af områderne, nogle af de billeder, du ser på hjemmesiden, vi skyder det hele her i huset.

Vi har en lille intern artikel / fotostudie, så vi kan vise dig lidt af denne seje cykel. Så i dette lille studie kan vi se alt, hvad du ser på hjemmesiden, alle produktfotos, alle slags livsstilsbilleder, nogle af de ting, vi kan medtage i dette interne studie. Vi testede lyden og alt, så vi kunne inkludere masser af tekniske artikler og et par ting som det, da vi konfigurerede det.

Så vi skal ride og ride gennem nogle af cyklerne, men sådan ser du det på mange billeder. Vi har et lille køkkenområde, så det er faktisk et ret godt sted at arbejde. Jeg ville ønske du kunne lugte noget nu, det lugter af friske cookies her.

Det sker også ganske ofte, vi laver cookies og lignende. Det er ret sjovt. Jeg vil introducere dig til nogle af befolkningen.

Hvis du nogensinde har ringet, chattet eller sendt en e-mail, er her nogle af vores kundesuccesteam. Dette er en slags åbent kontor, nogle af vores kundesuccesfolk her, hele vores team her. Vi har også et par mennesker i dag, der arbejder eksternt.

Vi har en del af vores produktteam herovre, jeg kan sidde i dette hjørne og prøve at udvikle nogle cykler og arbejde på et par ting sådan. En del af vores marketingteam ser ud til at arbejde på et projekt lige nu og skyder nogle af deres egne artikler.

Så hvis du ringer eller taler til os, modtager du det når som helst. Faktisk kan nogle mennesker arbejde hjemmefra, arbejde eksternt, og vi er muligvis også på farten. Man ved aldrig! Så lad mig introducere dig her, dette er Chris, han er den rigtige mand bag Fezzari.

Han er manden, der startede virksomheden, og han er her hver dag, men du ville aldrig vide. Han arbejder hårdere og kører som du kan se mere her end nogen anden. (Chris) Dejligt at se dig. (Tyler) Vi er glade for at have dig her.

Tak fordi du besøgte os. Vi ser frem til at se flere af jer. Hvis du har spørgsmål, kan du besøge Fezzari.com.

For flere fotos fra vores besøg, herunder nærbilleder af disse skitser og nogle af de prototype-cykler, du måske har savnet i artiklen, skal du sørge for at tjekke det fulde indlæg på Bikerumer.com - bare klik på linket i beskrivelsen nedenfor. Mange tak! Klik på knappen 'Synes godt om', klik på knappen 'Abonner', så ses vi næste gang!

Hvor fremstilles Fezzari-cykler?

Vi designer, konstruerer og samler vorescykleri Utah, USA. Vores rammer erfremstilleti vores fabrikker i Taiwan (hvor næsten alle high-end mærkercyklererbygget).

Hvad er den bedste mountainbike for pengene?

Bedste mountainbikesUnder $ 500
 • Batch Thebjerg29.BedstForhandleMountainbike.
 • Co-op Cycles DRT 1.0.Bedstmed hydrauliske skivebremser.
 • Mongoose Switchback herre og kvinder.BedstOverkommelig HardtailMTB.
 • Neffice 27.5Mountainbike.
 • Schwinn Mesa.
 • Vilano Blackjack 3.0.
 • Mongoose Malus FatCykel.
 • Royce Union.

Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt mountainbike, uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder med ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå derude og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Bedre endnu, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.

I dag vil jeg have dig til at lade som om denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan bestemmer vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges i dette lille stykke metal kaldet bøjlen på rammen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omorienteres eller udskiftes til lave omkostninger. Dette er langt bedre end at smide hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter fastgjort direkte til rammen. Cykler som disse kan være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal kigge efter for at afgøre, om en cykel er trailworthy.

gennemsnitsvægt for tour de france cyklist

Selv de enkleste cykler har et nøjagtigt skåret, funktionelt udseende derailleur bøjle her. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den. Den næste vigtige del at kigge efter er en SS-spindel med gevind, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her og de 4 bolte, der holder styret på plads.

Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. Hvis du har noget at servicere eller udskifte foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde. Held og lykke med at finde en splinterny gaffel i midten af ​​90'erne til udskiftning af din gamle.

Ikke kun er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du går videre til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag. Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj; vigtigere, de er en indikator for den tilsigtede brug af cyklen.

Hvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Endnu værre er det, at mountainbikes med møtrikker på akslerne næsten er umulige at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, du vil vokse ud, når du får erfaring. Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter lynhåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk.

Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsaggregatet modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette. Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen for hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig.

Ellers skal du kigge efter noget, du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er skivebremser foran og bagpå. Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten.

Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for flere årtier siden. Fordi et godt bjerg Hvis cyklen er vedligeholdelsesfattig og kan opgraderes, skal man være meget mistænksom over for en uden skivebremser. Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver instruktioner om, hvilken størrelse du har brug for.

Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, så du bør ikke stole på, at det fører dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig. Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, vi har brug for.

Vi fokuserer nu på, hvad vi kan forvente af en startcykel som denne, og nogle af de ting, du kan gøre for at opgradere den. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes er B. hardtails eller cykler uden baghjulsophæng.

Forbindelsen, der kræves til baghjulsophæng, er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollarpointet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails. Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med.

Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel. De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande.

Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeride. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel. Det er bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang nedstigning, der bedst gøres på en trailcykel.

Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør. Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en.

Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel, når du endelig går videre til at hoppe og smide cyklen lidt mere, du føler dig måske begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel. Det bedste du kan gøre er at skifte dæk uden problemer.

Da jeg smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, føltes det som en helt anden cykel. Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende. Men det var ikke alt.

Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og faktisk kom den fuldstændigt ud på flere dråber og spring. For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet. Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig så meget som denne cykel.

Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende. At gå ud over det ville ikke nødvendigvis være økonomisk, og i betragtning af at en anstændig trailecykel kan holde sin værdi godt, ville det være bedre at sælge det og opgradere det hele. Endelig, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel.

Hvis det i øjeblikket fungerer for dig, og du nyder det, skal du fortsætte med at makulere, og hvis du har lyst til, at det holder dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre. Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne. Så find en god begyndercykel og nyd den.

Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og få en uansvarlig dyr finansieringscykel. Det sker for de bedste af os. Tak for at slippe af med mig i dag og se dig næste gang.

Hvad er den bedste hardtail mountainbike til under 1000?

Bedste hardtail mountainbikes under $ 1000
 • StenetbjergGrowler 20. Singletrack hastighedsmaskine fra canadierenMTBlegender Rockybjerg.
 • Ragley Marley 2.0. En sjovcykelmed seriøs singletrack-udskæringsfunktion.
 • Virus Terrain 29.
 • Marin San Quentin 1.
 • Whyte 801 V3.
 • Kaliberlinje 10.
 • Boardman MHT 8.9.
25. 2020.

Hvem ejer Fezzari?

Chris Washburn - CEO / stifter -Fezzari Cykelfirma| LinkedIn.

Hvem laver Fezzari?

Grundlægger Chris Washburn hæver cykelproduktion gennem tilpasning og en opstartsbaggrund. Efter at have arbejdet hårdt for at tjene både en juridisk grad og en MBA, Chris Washburn, ejer og grundlægger afFezzari, burde have tilbragt resten af ​​sin karriere inde i en kontorbygning.

Gør Fezzari en gruscykel?

DetFezzariDFA1 hydroformet legeringsramme geometri er designet til komfort, stabilitet og nem håndtering. Det har frihed til brede 40c-dæk, der giver komfort og tillid til vej ellergrusridning. Dækkene og hjulene er slangeløse. At gå tubeless begrænser lejligheder og gør køreoplevelsen så glat.

Hvilken cykel er bedre Giant eller Trek?

Samlet set,kæmpe storer billigere endTrek. På grund af hvor de er fremstillet,kæmpe storer i stand til at holde omkostningerne ved sincykelnederste.Trek cyklertilbyder budgetvenlige forlystelser, men derescykleri gennemsnit er dyrere at købe.

Kan du få en god mountainbike til $ 1000?

Selvom entry-levelmountainbikesstart så lavt som $ 500, husk at dissecyklerer udstyret med super basiske komponenter og ofte en stiv gaffel. Samlet set,mountainbikesunder$ 1.000erstoretil fritidsridning på grusveje eller konkurrence på XC-løb ens.

Hvilken er bedre Diamondback eller trek?

Men den generelle konsensus er detDiamondbackcykler er det bedste valg for ryttere, der ikke er sikre på, at de fuldt ud forpligter sig til sporten mensTREKcykler imødekommer den seriøse rytter, der foretager en større initialinvestering i hobbyen.

cykling og bodybuilding

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Stol træning derhjemme - enkle svar på spørgsmål

Hvilken øvelse kan du lave i en stol? 11 hurtige stoløvelser, der fungerer så godt som at gå til GymArm-cirklerne. Sid på stolen med lige ryg, benene bøjet 90 ° og fødderne plantet på gulvet. Bøjet med armlift. Triceps Dip. Stolplanke. Siddende hofteprop. Russisk drejning. Benløft. Hurtige fødder.

Kredsløbstræning for cyklister - Komplet vejledning

Er kredsløbstræning god til cykling? At integrere kredsløbstræning i din træningsrutine kan være en fantastisk måde at forbedre hastigheden på cyklen og holde tingene interessante.

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig? Bundlinjen. Den omvendte knas er en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine mave. Det menes at være lettere på ryggen end traditionelle crunches og sit-ups, fordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte, mens du udfører omvendte knas, skal du straks stoppe.24 нояб. 2020 г.

Fitbit brænder kaloriens nøjagtighed - besvarer spørgsmålene

Er Fitbit nøjagtig på forbrændte kalorier? En undersøgelse viste, at Fitbit Surge havde den mest nøjagtige beregning af forbrændte kalorier blandt en gruppe af lignende enheder med en fejlprocent lidt over 25%. De andre lignende enheder, der blev testet, havde relativt højere fejlprocent - op til så meget som 93% .15 июл. 2019 г.

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen? Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst, ben og ryg) pr. Træning og suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre) .29 июл . 2020 г.

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri? Forskere har også undersøgt virkningerne af Lactobacillus gasseri for fedt tab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Da de dog stoppede med at drikke mælken, vendte alt dette mavefedt tilbage.