Vigtigste > Anmeldelser > Giant Connect opretstående sadel anmeldelse - søg efter løsninger

Giant Connect opretstående sadel anmeldelse - søg efter løsninger

Er gigant et godt cykelmærke?

Ja, som verdens størstefabrikantafcykler,kæmpe storcykler ergodt.Kæmpe cykler, som den størstecykelmærkei verden, er også kendt som en afdet bedstebudgetcykelmærker. Det får konsekvent høje ratings i sit bjerg og hybridcykelKategorier.kæmpe storer også kendt for at give en behagelig tur.

anvendelser til gamle cykelrørJeg ser ham se på det, det er Oriole. - Åh, den røde ting? - Ja. (mumler) Ja. (mumler) Åh, gå væk. (glad musik) Alle, jeg er Mike Kazimer.

Vi er her i Sedona, Arizona for den årlige Pinkbike Field Trip. Vi ser på en række overkommelige trailecykler. I øjeblikket vil fokus være på Giant Stance.

Giant siger, at Stance er den perfekte introduktion til singletrack-sjov, og den er rettet mod nye ryttere, der er interesseret i at komme på nogle lette langrendsporprojekter, da cyklen sælges for $ 1.800 dollars og inkluderer en dropper sadelpind, som er ret imponerende for en fuld suspension cykel. 29-tommer hjul, 130-millimeter gafler og 120-millimeter baghjulsophæng. Geometrien på denne cykel er en relativt konservativ 454 millimeter rækkevidde for vores størrelse Large.Styringsvinklen er ret stejl ved 67,5 grader. Med en sædevinkel på 75 grader.

Kædestænger med en 438 millimeter cykel er ikke rettet mod ryttere på udkig efter enduro-berømmelse. Det er lavet mere til nybegynderen i sporten; nogen der vil lære mountainbiking at kende uden at miste tusinder og tusinder af dollars. Denne cykel er Giants Flex Point-affjedringsdesign.

Dybest set er det en enkelt leddrevet samling, og du finder ikke nogen lejer på sæde- eller kædestagene. Enkelhed er altafgørende her, hvilket sandsynligvis kan spare dem for en smule penge på fremstilling sammenlignet med det mere komplicerede Maestro-ophængsdesign, du kan få i deres avancerede tilbud til $ 1.800? På holdningen har du en SX 12-speed-Drive fra SRAMRockShox Recon gaffel, RockShox Monarch-dæmper, Shimano overtager bremserne, for dækkene har du et hurtigt rullende Maxxis Forecaster-dæk. Stance er en aluminiumsramme med intern kabelføring, plads til en vandflaske i den forreste trekant, kædeskærm på kædestag, og han kan endda montere skifteren, hvis du vil, der er ingen ISCG-fanetype af kædestyresystem, du skal bruge dette skifterbeslag.Nå, en anden lille designfunktion, som vi ikke klarede, før cyklen dukkede op til test. Det bruger en hurtig frigivelse. Nu har vi otte cykler i testen, og dette er den eneste med en hurtig frigivelse i stedet for en aksel.

Også her kunne der spares en smule omkostninger, men vi taler mere om det i køreindtryk. Det er det grundlæggende. Vi har kørt kæmpeholdningen i de sidste par uger, så lad os dykke ned i disse indtryk. (optimistisk musik) - Okay, vi kørte denne gigantiske holdning her i Sedona, Arizona, den er 120 millimeter bagpå 130 foran Recon gaffel foran Kazimer, hvor meget lufttryk kører du? - Som 120 til 130 pund anbefaler de omkring 85 til 100 - 85 til 100.

Så du er nødt til at overprinte gaffelen igen, tilføj yderligere 20 psi. Så bare for at få den støtte, tilføjer vi 25% Sag, Dæk, Tubeless Ready, 20 psi for b bagpå. Og ja, opsætningen er ret let igen. (blød musik) Lad os klatre lige, hvad synes du? - At klatre på denne cykel har mere af en old-school cross-country-følelse - som en følelse fra 90'erne - ja, du er temmelig lodret foran, - du ved, det er lidt træk, temmelig stejl styrevinkel, ikke en super lang en Cykel, har en stang på 60 millimeter og styrer lidt mere.Mange af de længere, slækkere cykler, vi kører, har en jævnere håndtering - de gør det ikke, det er ikke mere støjsvagt, når de er løsere - nu ikke dig, hvis alle numre passer godt sammen, men det er den letteste cykel. her, som stort set ikke er let, men husk, vi fokuserer på overkommelige cykler, så vi har nogle cykler her, der skubber det 35 pund mark. fire pund gør en forskel.

Så denne cykel er lidt lettere og har nogle hurtigere rullende dæk. Det hjælper dig med at komme til toppen af ​​bakken med lidt mindre indsats - ja, så hvis du er en traditionel langrendskører, kører du ikke noget for højt - du vil bare lave mange gulvlængder. Noget lignende - Ja, - Sikker på. (optimistisk musik) Okay, så du kommer til toppen af ​​bjerget, du er nødt til at komme ned igen.

Og det er her, hvor historien tager det værste - Ja, det bliver interessant, at falde ned på det er en interessant oplevelse. Du har lavprofildæk, men det er ikke rigtigt, at dækkene kan klare sig med dem. Det er selve rammen, geometrien og muligvis manglen på stivhed, vil jeg sige. - Hækken er en hurtig frigivelse. Jeg har en fornemmelse af, at der er nok materiale.

Når du virkelig ankommer, når du kommer ind i de meget hårde, hurtige ting. Det føles virkelig som om cyklen gør dette, som om det ikke føles forbundet fra front til bag. Vi ved, at det er en kort cykel med cykel.

Det er ikke beregnet til noget for højt, men der er helt sikkert mere kraftfulde muligheder derude. - Ja, det er altid rart at sidde på en cykel og vide, at dette har lidt mere margin for fejl. Du skal være der med denne.

Og hvis du klemmer det for hårdt, fortæller det dig - Hej men hej kan du? Få baghjulet rigtig hurtigt ud, det har en derailleur-holder til din tredobbelt. - Klar til at gå. - Så vi prøver virkelig ikke at skyde Giant super hårdt her.

Men slutresultatet er rammen, det føles som om det blev lavet for 5, 6, 7 år siden, det føles ikke helt så moderne som de andre muligheder her, geometri og konstruktion. - Ja, virker lidt forældet. Og det er det, der er frustrerende ved det.

Kæmper et stort firma, en af ​​de største på markedet, de har alle ressourcerne til at udvikle en cykel med moderne geometri til en god pris. Dette er en cykel på papir, denne pris er stor. Og du ved jo flere mennesker, der går ind i sporten, jo bedre.

langbåndsøvelser

Men der er en række faktorer, der virkelig holder denne cykel tilbage - Ja, bestemt, jeg mener, jeg vil endda gå så langt som at sige, at 1.400 Dollar Bossnutis sandsynligvis er lidt mere pable cykel, og det afhænger af rammen. Det er en stivere ramme, der bruger bedre geometri - Præcis - Ja. (glad musik) - Den sjove ting her er dog, vi sidder her og snakker lort om det og snakker Giant on the Kazimer runs.

Jeg havde min hurtigste tid på nedstigningen. Nu er nedstigningen ikke så høj, den er repræsentativ for trailcykling. Ovenpå er det hårdest hurtigste tid med denne ting. - Men hvor sikker følte du dig, da du satte den tid ned? - Personligt tror jeg, at jeg bare er vant til at cykle skræmmende langrendscykler, der cykler hurtigt på mange andre stier, ting der var meget sværere, og jeg var ikke komfortabel i disse indstillinger. - Ja, jeg kørte min næst hurtigste tid samlet på denne cykel, jeg tror, ​​at jeg ofte havde det, der har med stigningen at gøre, er min syvende af otte langsomste for nedstigningen, det er lettere.

Men som jeg sagde, er nedstigningen, hvor cyklen holdes tilbage. (Joy Music) Vi kigger på denne $ 1.800 cykel, der kommer med en dropper-post, der dykker lidt dybere ned i disse komponenter. Hvad er din favorit? Komponent på denne? - Det er et vanskeligt spørgsmål, fordi (griner) - Det kan jeg gøre, sadelpindestang på dette kontaktindlæg.

Det er virkelig rart. - Din yndlingsdel på denne $ 1.800 cykel er en sadelpindearm? - Ja. - Det er her, vi er. - Jeg ved det, men det er en dejlig lille håndtag, og det fungerer fint.

Jeg synes, det er min favorit, fordi jeg kender alle disse andre cykler, der har underlige klumpede håndtag, der ikke fungerer godt. Job med den dropperpost på en cykel til dette prispunkt er godt at se, men der er nogle andre komponenter, der ikke er imponerende. - Nummer et er bremserne.

Så dette er en Shimano cykelbremse med to stempler, harpikspadser, kun harpikspude rotorlukning til nul indledende bid, ja det er en overdrivelse, bare ikke næsten nok indledende bid, ikke nær jeg har aldrig følt mig godt - nej, jeg mener, der er en grund til, at disse håndtag er designet til at bruge tre fingre. Du skal bruge næsten tre fingre. Det er bare en af ​​de laveste mountainbike-orienterede cykelbremser, Shimano fremstiller.

Salgsprisen er meget lav. Du kender årsagen til denne cykel, men når du cykler på mountainbike, er det rart at få gode bremser. Jeg har også talt lidt om denne Recon-gaffel, vi nævner det hele tiden, du skal lægge meget lufttryk i det for at få det til at føle sig anstændigt og i det mindste holde dig højere i rejsen - hvis du har kørt pænere gafler, ligesom når du går op en gedde, er du, jeg vil bemærke forskellen, men hvis du er en ny rytter, der bare starter med Reconis, vil det ikke være forfærdeligt, og jeg mener for $ 1.800 er det sandsynligvis fair for cyklen, men du har for at overprinte gaffelen, brug måske lidt mere lavhastighedskompression på urskiven her op for at få det til at fungere.

God nok til dig. - Yah, jeg gætter på dækkene. Maxxis Forecasters er dæk, de er lavet til denne cykel, der ruller hurtigt.

Du kan måske sætte et kødere dæk på, hvis du vil have lidt mere trækkraft, men for at gå hurtigt er de ret hårde her i Sedona, med løs over hård pakke er de ret forudsigelige, og jeg fortsætter med det fint - du har så købt du en kæmpe holdning. Hvad skal du opgradere, rammen? - Ret, ja, det er den frustrerende del. En budgetcykel er et godt sted at starte, og ideelt set har du et, der har et godt solidt chassis at hænge pænere dele på, når de slides ud, bare med den ekstra pengestrøm.

Men denne cykel har ikke en aksel. Der er intet du kan gøre ved det. Geometrien kan heller ikke ændres; du kan ikke strække cyklen eller gøre noget lignende, så jeg tror, ​​at mange trailere på steder, hvor de har mulighed for at ride mere aggressive stier og komme fremad på egen hånd, komme ud af den cykel indeni vil vokse ud af en år eller to.

Jeg er lige begyndt. - Ja, det afhænger. Hvis du kunne bringe en nybegynder ind i sporten, er der bedre muligheder.

cykeltræner generator

Det giver dig mere plads til at forbedre dig. (upbe musik) - Okay Kazimer, jeg ved hvad jeg skal tænke på kropsholdningen. Fortæl mig hvordan du har det - Ja, jeg synes mere frustreret end noget andet.

Du ved, potentialerne der kan lide prisen, som det faktum, at det ser ud til at være anstændigt udstyret på papir. Det er bare ikke moderne nok til at gøre det virkelig det værd - men hvis du bare er en afslappet chauffør, vil du ikke bruge mange penge, det holder dig ikke tilbage. Når du ender med at gøre flere ting på cyklen.

Dette er ikke cyklen til dig. - Præcis, dette er Giant Stance. Hold øje med flere cykler fra Pinkbikes Field Trip, herunder en rundbordsdiskussion, hvor vi taler om fordele og ulemper ved alle disse cykler. (optimistisk musik)

Hvad er den bedste sadel til langdistancecykling?

Detbedste cykel sadler
  1. Detbedste sadelfor når du ikke er sikker på, hvad du skal vælge Fabric Scoop Race.
  2. Detbedste sadeltil head-down racere og time triallists Specialized Power Expert.
  3. Den mest alsidige og ergonomiskesadelErgon SR Comp.
  4. Detbedste udholdenhedssadelFysik Aliante R1.

Du vil købe en ny subtil sandsynlighed, den mest sandsynlige årsag er, at din nuværende subtile ikke er særlig behagelig for dig, men rolig, dette er en ret almindelig ting, og det er derfor, der er mange forskellige muligheder, former og størrelser når det kommer til sadler går, og selvom dette er tilfældet? Fantastisk, at der er så mange muligheder, det kan også være lidt forvirrende, så i denne artikel vil jeg forklare, hvad forskellene er mellem forskellige sadler, og hvordan du kan gå til at vælge en, der forhåbentlig passer dig, en første kort forklaring hvorfor? Forskellige mennesker finder forskellige sadler behagelige, når de sidder på en cykel. Din vægt hviler på din ischiale tuberøsitet, ellers kendt i ikke-nervefødder, da dine sideben er forskellige størrelser og former og er placeret forskelligt på forskellige ryttere i vinklen, hvor du sidder på din cykel og også på SOL-geometrien og opsætningen af ​​din cykel der er mændsspecifikke sadler, kvindespecifikke sadler og meget mere Adils en liste over unisex-store brede sadler, som du har set med en masse polstring, er typisk til fritid og brug Bycykler er designet til lange rejser hvor du normalt ikke har polstret shorts med polstring i, og du sidder mere lodret på en cykel, der lægger mere pres på dine sideben, så en bredere polstret sadel er ofte meget at foretrække for denne specielle cykeltype. I modsætning hertil behøver racersadler ikke så meget polstring for at være behagelige, og det er på grund af geometrien på en racercykel, der dikterer, at du sidder på den i en anden vinkel med en mindre opretstående højre og bageste ryg, og dette sætter mindre pres på dig.

De er også designet til at blive brugt sammen med en polstret shorts med en dejlig siddepude i. Temmelig flot GCN Castelli, som fås i gcn-butikken, komforten bestemmes hovedsageligt af sadlenes form og ikke af mængden af ​​paddies, det er vigtigt at genkende, at sadelmærker også laver forskellige sadelformer afhængigt af hvordan du sidder på cyklen , da dette også påvirker vinklen på din hofte og bækken afhængigt af vinklen på din ryg, og dette vil derefter ændre trykfordelingen på dine siddeben og også blødt væv eller sofaen, der nu viser nogle kropsaddler for at illustrere dette punkt I overvejer kropsbygning, fordi vi er sponsoreret af dem på kanalen, men det, jeg fortæller dig, gælder også for andre subtile mærker i dit sortiment, så det første inden for området er forskellige subtile profiler, for eksempel har kroppen Arionith myre-araer og alian te og afhængigt af hvor fleksibel du er, hvis du kan røre ved tæerne, har du en skarpere hoftevinkel, og de vil sige gå længere for tyndere arioni-lyd, men for mindre fleksible ryttere går du gennem antaraerne og derefter hele vejen i den allierede subtilitet, men det betyder ikke, at du er en skraldecyklist, hvis du også er mindre fleksibel. Petersa foretrak Ali-aunty-modellen, og jeg mener, at han er ret god som ny i henhold til forskellige profiler, næste ting du skal overveje, bredder er så suttler er normalt tilgængelige i forskellige bredder.

Kropstyper, du kan normalt få normal eller stor i den samme sadelmodel. Andre mærker tilbyder undertiden små normale og store. Årsagen til dette er, at sidebenbredder kan variere og se bredere ud, mens folk med bredere sideben kan finde det mere bekvemt at have en bredere sadel for bedre at støtte dem.

For at få dine siddeben målt, kan du normalt gå til din lokale cykelbutik, hvor der er specialiserede enheder, der gør dette og peger dig i den retning, der hjælper dig med at indsnævre din søgning efter den perfekte sadel lidt, og inden du begynder at fnise bagpå svarer ikke bredere sædeben altid til en større røv, det kan være, at du har en stor røv og smalle sideben og omvendt. Den næste er udskæringer, så dette er en sadel med en udskæring, dybest set et hul i midten, og disse er designet til at lette presset på dit bløde væv, og nogle mennesker sværger absolut ved det, personligt bruger jeg det ikke, jeg er glad med en solid sadel uden halsudskæring kan du også få en slags halvvejs hus, dette er en aflastningskanal, så du kan se, at denne sadel har en aflastningskanal i forhold til udskæringerne måler dine sideben og din bestemte sadel, der er den rigtige bredde for dig, hvis du stadig føler dig ubehagelig, kan det være en god ide at tænke på en halsudskæring, da det kan gøre vidundere, og som jeg sagde, sværger nogle mennesker absolut ved, at udskæringer ofte er tilgængelige i forskellige former og størrelser til forskellige mennesker på den næste type sadel indikerer, at det er en kort næsesadel, der var cialiseret, var den første til at udvikle den med deres specialiserede kraft subtile, der er aphysique argo nu kan du se, om jeg lægger den ved siden af ​​en subtil en af ​​normal længde tha t er ret kortere, så det er en lignende idé til tidsforsøget og triatlon sadlen, og tanken er, at en kortere næse giver dig mulighed for at sidde med et mere roteret bækken, som derefter kan åbne din hoftevinkel og derefter trække din stærkeste muskelgrupper bedre i et bredere spektrum af bevægelse i gråt, så du får bedre balderaktivering, jeg vil fortælle dig, at du er tidskørsel, og triathlonspecifikke pendulkørsler som disse ser ofte lidt underlige ud, og det er fordi at ride en TT-cykel kræver en meget aggressiv kropsholdning være så aerodynamisk som muligt, og at køre i en virkelig aggressiv aero-position kan lægge meget pres på dit bløde væv og også på din vægt. Fordelingen flyttes ofte til din skamben for at aflaste dette pres, sadlen er effektivt skråt afskåret, så du kan se denne fysik Mystica ligner meget hans fysik i profil, men dybest set kan du se, at det er som næsestykket mangler len.

Dernæst vil jeg diskutere, hvad sadler er lavet af, og hvad det betyder, hvor mange cykelkomponenter, jo mere eksotiske bruger du materialerne, som komponenten i tænderen er fremstillet af. Forresten, hvis du vil spare vægt på din cykel, er sadler en af ​​de billigste måder at gøre det på. Hundrede gram på et sæt hjul eller rammesadler kommer i et hierarki med de billigste og tungeste i bunden og de dyreste og letteste øverst.

Den gode nyhed er, at inden for hierarkiet betyder det ikke noget, hvor du køber en sadel, formen og profilen på den sadel, modellen forbliver normalt den samme, så et godt eksempel er Physiquearioni, jeg valgte dette, fordi det er min yndlingssadel , vil du se det Indgangssadlen sidder nu på alle mine cykler, som typisk er forsynet med stålskinner og en plastikdel, og så kan du træde ind i en manganskinne, der er lidt lettere end en Kim Ortitan-skinne, som er lidt lettere end Du kan få en kulstofskinne på det øverste sæt plastikhus, der sparer lidt mere vægt, og så kan du gå til de syngende all-dance fantasybukser som denne, som bare er fuld carbon og meget let men den overordnede silhuet og formen på sadlen og komforten deraf er den samme, men hvis du vil spare meget på din sadel, men du kan nu n Åh gå videre, fordi de nyeste fancy buksesadel som denne adaptive sadel har det utrolige 3D-trykte mesh polstring på toppen, hvilket betyder, at det ser utroligt bling ud og føles temmelig grødet og interessant, men yetsaddle-mærker begynder nu som en trend på denne toptransport, der lægger temmelig smarte bukser med 3D-trykt mesh derude Men profilen forbliver den samme, der er en billigere, bare ingen 3D-trykt mesh på den. Men hvis du vil have en rigtig glitrende let sadel med kulstofskinner, skal du kontrollere, at din cykel kan rumme dette, da kulstofskinner er ovale, og ikke alle sadelpindeklemmer passer til en oval skinne, du skal muligvis skifte Metalskinner Aluminiumskinner De har en runde tværsnit, så vær opmærksom på, hvordan du finder den perfekte sadel til dig. Mit råd er at besøge din lokale cykelbutik.

Mange butikker har en række testsaddler i lyse farver i områder som fysik, som du kan tage på en testtur og se, hvordan du håndterer det, de har også ofte barometre til at vise din form Måle skinkerne og bredden på din sidde knogler, fordi de gør forskellige mærker, har også forskellige målesystemer i cykelbutikker, så sælger Italia har specialiseret sig i sit ID-Merch-system i det Body Geometrybarometer System, og hvilke andre mærker der har andre typer, i nogle virkelig fancy cykelbutikker, der er rigtig godt lager få endda disse smarte tryk kortlægningssystemer, der virkelig kan se, hvor trykket kommer fra, når du sidder på et subtilt, der virkelig kan hjælpe med at bestemme hvilken type sadel, der giver dig Best Fit Håber du fandt denne artikel nyttig og en sidste ting du lægger videre til lørdag Hvad jeg virkelig skal bemærke er, at en racercykelsadel aldrig bliver en lænestol. Vi vil være i stand til at finde den rigtige sadel til dig, lad os vide i kommentarerne, hvordan du kommer forbi og held og lykke med at finde en sadel, der passer dig, og hvis du leder efter en dejlig par polstret shorts, der passer godt til din sadel, gå til gcn-butikken har vi alle mulige forskellige polstrede shorts til mænd og kvinder og vi ses næste gang farvel

Hvilke sadler bruger profferne?

Selle Italia er godt repræsenteret itilpeloton. Team Dimension Datas britiske rytter Steve Cummings bruger et Novus Boost Kit Carbonio Superflow med kulstof / keramiske skinner og polstring med dobbelt tæthed. Læs vores Selle Italia Novus Boost Superflowsadelanmeldelse.femten. 2019.

Så det er et konkurrencedygtigt marked for sponsorer og mærker i Palatal. Så lad os se på de 18 hold fra UCI World Tour og se, hvilke vigtige komponenter de bruger til 2018-sæsonen, statistikken. Så Shimano på cykler fra følgende hold: AG2R LA MONDIALE, ASTANA PRO TEAM, BAHRAIN MERIDA, BMC RACING TEAM, BORA HANSGROHETEAM DIMENSION DATA, TEAM EF EDUCATION FIRST, FDJ, TEAM LOTTO NL-JUMBO, MITCHELTON-SCOTT, GULV, TEAM SKY, TEAM SUNWEB GIANT OG TREK SEGAFREDO i det mindste deres håndtag og gear. Det er 14 ud af 18 hold.

Det næstmest populære valg af gearkasse er Campagnolo og superrekord EPS-greb og gear. Hold, der bruger dette i 2018, er kun LOTTO-SOUDAL, MOVISTAR TEAM og UAE TEAM EMIRATES, kan du? Okay, jeg giver det til dig, hvis du ikke kan. Det er KATUSHA-ALPECIN-teamet.

De bruger Sram Red eTap-greb og gear. Derefter: sadler, et ekstremt vigtigt valg for en professionel rytter, der kører titusinder af kilometer om året. Dårlige valg kan ødelægge en sæson.

Så lad os se på, hvem der bruger hvad. Så fi'zi: k, du har fem hold, der bruger dine sadler til 2018. Det er MOVISTAR TEAM, TEAM SKY, TEAM LOTTO NL-JUMBO, AG2R LA MONDIALE OG ENDELIG BMC RACING TEAM.

Prologo, du har også 5 hold. Så passende fi'zi; k. Det er FDJ, TEAM EF UDDANNELSE FØRST, BAHRAIN MERIDA, ASTANA OG VAE TEAM EMIRATES.

Så specialiseret og Selle Italia De har begge to hold, der bruger deres sadel. Først til specialiserede er BORA-HANSGROHEUND HURTIGT TRINGULV. Og for Selle Italia har vi LOTTO-SOUDALand TEAM KATUSHA -ALPECIN.

Følgende mærker er kun repræsenteret i et hold. Og det er Bontrager på TREK SEGAFREDO. Vi har Giant på TEAM SUBWEB GIANT.

Smarte sadler er lavet af teamet fra TEAM DIMENSION DATA. Og endelig, MITCHELTON-SCOTT, sidder du på en Syncros-sadel. Lad os endelig se på effektmålere.

Ja, de kan findes her på næsten hver eneste cykel. De bruger det ikke, men stort set er de der igennem og igennem. Lad os se på det, fordi dette marked har ændret sig ganske lidt i de sidste par år.

I lang tid var de de eneste effektmålere, vi ser på cykler generelt. Men tingene har ændret sig. Nye mærker er kommet på markedet.

Der er fire hold for 2018. Så AG2R LA MONDIALE, BAHRAIN MERIDA, LOTTO-SOUDAL OG TEAM EF UDDANNELSE FØRST. Shimano afslørede sin R9100P-effektmåler tilbage i 2017.

Og de har overtaget størstedelen af ​​effektmålere i 2018. Følgende hold bruger dem i 2018: BMC RACING, FDJ, TREK SEGAFREDO, TEAM SUNWEB GIANT OG ENDELIG MITCHELTON-SCOTT I år er vi på tre af verdens cykler tur. Disse er VAE TEAM EMIRATES, ASTANA PRO TEAM og endelig MOVISTAR TEAM.

siddende øvelser

Nu specialiseret. De ser ud til at sponsorere et par hold i år, og det er selvfølgelig det hold, de leverer cykler til. Så holdene fra BORA-HANSGROHE og QUICK-STEP GULV.

Vi ved ikke rigtig meget om denne effektmåler. Og virksomheder ved første øjekast, men kun med et mærke med specialiserede mærker. Men vi vil have oplysninger om, hvordan man finder ud af det.

Holdet fra den tidligere verdensmester Mark Cavendish, selvfølgelig TEAM DIMENSION DATA. Du er det eneste hold, som Rotors 2IN. bruger effektmålere.

Nu som pioner vil du blive på cyklerne fra TEAM LOTTO NL-JUMBO i 2018. Ligesom etaper på Team SKYs cykler. Og endelig Quarq, de er leverandøren for KATUSHA-ALPECIN-teamet til at give feedback til både ryttere og trænere.

Nu håber jeg, at du nød denne lille udforskning hej brug i 2018. Fortæl mig dine yndlingsmærker af disse produkter i kommentarerne kender nedenfor. Jeg vil gerne læse dem og holde kontakten med hinanden.

Klik nu på logoet på skærmen. Det skal du gøre.

For yderligere to gode artikler, hvad med det hernede for nogle teknologier, vi fandt hernede, og hernede, tjek Peter Sagans pro-cykel.

Ejes Trek af kæmpe?

kæmpe storer verdens største cykelfabrikant efter omsætning. Virksomheden sælger cykler under eget navn og fremstiller dem til større mærker som f.eksTrek, Scott og Colnago.

Er Cannondale bedre end kæmpe?

Cannondalehar en bredere samling af mountainbikes på alle niveauer i forhold tilkæmpe stor, men hvis du ønsker at købe carbon fuld suspension i høj kvalitet under 5000 $kæmpe storer det mærke, der skal vælges, samtidig bruger begge mærker kvalitetsdele og de nyeste drivkomponenter til deres opbygning.

Skal sadlen være højere end styret?

Som en generel tommelfingerregel vil du have toppen afstyromtrent lige så høj (ellerhøjere end) detsadel, medmindre du er en sporty rytter, der ønsker at køre hurtigt. Prøv at røre din albue til næsen påsadelog når fremad modstyrmed din hånd.

Er et bredt cykelsæde mere behageligt?

Sadelform

Bredere sadlertendens til at væremere behageligså det er godt til lange ture eller afslappede ryttere, hvor der er ekstra vægt framerematerialer er ikke et problem. Fortyndersadlerhar tendens til at være bedre til korte indsatser, såsom at køre hvorkomfortudelades ikke helt, men er kompromitteret til fordel for andre faktorer.
29. 2015.

Bruger proffer udskårne sadler?

Mens en stor centralskåret udhjælper med at lindre trykket på perineumområdet, hvilket hjælper blodgennemstrømningen. Det er af denne grund, at den specialiserede magtsadeler så populær blandt amatørkørere og specialiseret sponsoreret verdensturnéfordeleens.

Hvorfor er pro sadler så høje?

En mindre ramme med et kortere hovedrør og en stilk, der dybest set sidder lige oven på hovedrøret, er professionelle i stand til at opnå et større fald i højden frasadeltil styret. Fordele har tendens til at køre mindre rammer end almindelige joes.

Hvilken er bedre GT eller trek?

DetGThar megetbedrekomponenter, mensTrekhar en 2? 9 drivlinjer, der giver et bredere udvalg af gear.

Hvilken sadel bruger Giant Pro?

Advanced SL 0 og Advanced SL 1 leveres med SLR-kontakt sadel. Den har en base af carbon-komposit og en kulfiberskinne. Den vejer 180 g. Advanced SL 2 og alle Advanced Pro-modellerne i TCR-linjen (0, 1 og 2) leveres med SL Contact-sadlen.

forskel mellem flamme og bølge

Hvilken type sadel er kæmpe kontakt spejlreflekskamera?

Udviklet og kørt af kæmpe proffer, inklusive 2017 Giro d'Italia-mester Tom Dumoulin fra Team Sunweb, er hver Contact SLR og Contact SL-model tilgængelig i tre forskellige muligheder (Fremad, Neutral eller Opretstående) baseret på den unikke kontaktvinkel på en rytteres bækken mens du kører. '

Hvilken er den rigtige position for en kæmpe sadel?

Positionerne beskriver, hvor størstedelen af ​​rytterens krop kommer i kontakt med sadlen. En rytter, der har en fremadgående position, kontakter sadlen tættere på midten. En opretstående rytter forbinder overvejende med bagsiden af ​​sadlen. Neutral er imellem. Giant har et sadeltilpasningsværktøj, der tager et aftryk af dit kontaktområde.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.