Vigtigste > Anmeldelser > Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme?

Hvis du er på udkig efter en nyhjelmog ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje en af ​​dissemærker.
 • Nr. 1 AGV. Italienskhjelmproducent AGV stiger tiltopstedet for 2021 fra nummer 2.
 • Nr. 2 Shoei.
 • Nr. 3 haj.
 • Ingen. 4 HJC'er.
 • Nr. 5 Arai.
 • Nr. 6 Caberg.
 • Nr. 7 Nolan.
 • Nr. 8 X-Lite.Hej alle sammen, vi ved alle sammen, hvordan X-Spirit 3 sammenligner med RX-7V, men hvordan går Shoei selv mod Arai eller endda AGV? Siden vi begyndte at registrere vores vejtest, har vi indsamlet data om hjelme fra Shoei, Arai, AGV, HJC, Shark, Schubert og NolanGroup inklusive X-Lite og Nolan. Mens vi brugte disse data til at se, hvordan deres individuelle hjelme klarer sig, var vi nysgerrige efter at se, hvilke resultater vi ville få, hvis vi satte alle deres respektive hjelme sammen for at se, hvad hvert firma tilbyder som et brand. Vi brugte vores sædvanlige vejtestopsætning, men tilføjede også gennemsnittet af SHARP-værdierne for disse hjelme for at få en idé om deres sikkerhed. det brændende spørgsmål om, hvad med Shoei vs.

Arai? Men inden vi besvarer det evige spørgsmål, så glem ikke at læse vores individuelle testdrev og hjelmanmeldelser, da deres individuelle præstationer kan afvige fra det, vi skal diskutere her på Shoei. Bortset fra Shark eller AGV er dette det mærke, vi har testet mest. Shoei er bestemt mere i premium-slutningen af ​​markedet, men dette viser i dets højkvalitets liners, visirbeslag og bare den overordnede høje kvalitet.

Vores tal er de indsamlede vejtest af Shoei Neotec 2 (Shoei's modulære hjelm), Shoei NXR (deres touring hjelm), Shoei GT Air 2 (fra Sport-Touring), Shoei X-Spirit 3 (deres topmodel racing hjelm), Shoei Hornet ADV (deres eventyrhjelm) og Shoei J-Cruise 2 (deres stadigt populære jethjelm). Shoei-hjelme har normalt en medium oval hovedform og er lavet af deres AdvancedIntegrated Matrix shell-materiale, i betragtning af testresultatet For alle hendes hjelme samlet fungerer Shoei lige så godt som vi forventede. Shoei modtager 4 stjerner for materialet med AIM-skal.Dette betyder også en lav vægt, hvilket giver Shoei yderligere 4 stjerner. Da de fleste Shoei-hjelme også er udstyret med Pinlock-linser, er disse også yderligere 3 stjerner. Når det kommer til støj, klarer Shoei sig meget godt, ikke mindst takket være Shoei GT Air 2, så det er 3 stjerner.

Shoei's ventilation er også solid, når den vurderes til 5 stjerner. Sidst men ikke mindst får Shoei, som allerede nævnt, 4,5 stjerner for sin store komfort, scorer meget godt, får i alt 4 stjerner og får en meget tegnebogvenlig euro pr. Stjernebedømmelse på 22.

Baseret på SHARP-klassificeringerne af denne hjelm er Shoei inkluderet i gennemsnit 4 stjerner også meget sikre. Nu når vi vores Arai-resultater, Arai er vores anden store japanske hjelmproducent, også kendt for sin sikkerhed og kvalitet, og tilføjer nogle specielle funktioner, som andre virksomheder bare ikke har. For eksempel deres visiråbninger og den runde skalform.Deres hjelme er normalt hjemmelavede superfibre gennem en kompleks laminatkonstruktion, og det betyder, at de er blandt de dyreste i de fleste hjelmkategorier. Arai er også kendt for at tilbyde en bred vifte af hovedbeslag fra medium oval til lang oval. Til vores vejtest har vi Arai. testet Tour X4 (deres advent ure hjelm), AraiProfile-V (deres touring hjelm), Arai Renegade-V (deres cruiser hjelm), AraiSZ-R VAS (jethjelmen fra Arai) og Arai RX- 7V ( deres bedste racerhjelm).

Arai Shoei løber bestemt for pengene, men lad os se, hvor meget. Med hensyn til materiale har Arai 4 stjerner, og takket være den specielle fiber har den kun 4 stjerner med hensyn til vægt, det samme 4-stjernede resultat for sine visirer. Med hensyn til støj klarede Arai sig dog ikke så godt til at få 2 stjerner.

Ikke desto mindre er Arai kommet tilbage til ventilation og komfort med 4 stjerner hver for deres højkvalitets liners, hvilket bringer Arai til i alt 4 stjerner, selvom det hænger bag Shoei med hensyn til ydeevne. Disse stjerner vil også være omkring 26 euro / stjerne, hvilket er ret dyrt. Alligevel er disse sikre hjelme med et samlet gennemsnit på 4 stjerner for tilgængelige hjelme, og næsten alle Arai-hjelme i USA er Snell-certificerede.Mens vi sammenlignede disse to giganter, besluttede vi at tilføje et par andre også, inklusive AGV. AGV er en meget stærk konkurrent i dette tilfælde med hjelme i næsten alle kategorier og prisklasser, for ikke at nævne producenterne af den berømte Pista GP RR, som Valentino Rossi selv bærer; deres hjelmpasning har en tendens til at være strammere, de foretrækker også kulfibermaterialer i deres hjelm. Så vi testede AGV Pista GPRR og AGV Pista GP R, AGV K1, AGV K3SV (AGVs større budgethjelme), AGV Sport Modular, AGV K6 (AGVs sport touring hjelm), AGV X3000 og AGV Corsa R.

Alt i alt klarer AGV sig lige så godt som sine konkurrenter. For materialer får AGV 4 stjerner ved brug af flere skalstørrelser, og dette resulterer også i 4,5 stjerner i vægt.

AGV-visirerne får også i alt 4 stjerner. AGV scorer også godt med hensyn til støj og får yderligere 3 stjerner. Sidst men ikke mindst får AGV 4 stjerner til ventilation, og komfort bringer deres samlede antal til 4 stjerner på omkring 26 euro / stjerne, hvilket er det Som med Arai.

Deres sikkerhed scorer dog godt med i alt 4,5 stjerner. Dernæst kommer vi til Shark, den franske hjelmproducent.

Generelt har deres hjelme en tendens til at have en medium oval pasform og er kendt takket være Evo One 2. Hjelme, vi testede for Shark, er Shark Evo One 2, Shark Spartan Carbon, Shark Race-R Pro GP, Shark Spartan GT Carbon , Shark Skwal 2 og Shark Spartan GT. Shark klarer sig fint, men når ikke helt vores top 3 indtil videre.

Shark får 3 stjerner for materialet på grund af det ofte lille antal skalstørrelser. Med hensyn til vægt og visir klarer Shark sig dog godt og får 4 stjerner. Når det kommer til støj, får Shark desværre 2 stjerner for dårlig støjisolering.

Dog får Shark 3 stjerner til ventilation og yderligere 4 for komfort. Dette bringer Shark til i alt 3 stjerner til 22 euro pr. Stjerne, dvs. på niveau med Shoei.

Men Shark laver stadig sikre hjelme med et gennemsnit på 4 ud af 5 stjerner. Til sammenligning har vi også inkluderet Schuberth her, men ikke testet som en mand, dvs. deres hjelme som Shoei eller AGV. Schuberth, et tysk firma, er kendetegnet ved, at du straks kan bruge alt i din hjelm samt modulære hjelme som Schuberth C4 Per.

Deres hjelme fås normalt i mellemstore ovale til runde pasformer. Til vores vejtest testede vi Schuberth C4 Pro, Schuberth C4 Pro Carbon og Schuberth M1 Pro (Schuberths jethjelm). Ikke overraskende klarer Schuberth sig godt, selvom dette er skævt af den lille prøvestørrelse. vi gør det kort og siger, at Schuberth får 4 stjerner for materialet på grund af den direkte fiberbehandlingsmetode til glasfiber, vægt, visir, støj og ventilation.

Schuberth klarede sig imidlertid meget godt, når det kommer til bekvemmeligheden ved at få 5 stjerner. Dette giver Schuberth i alt 4 stjerner til 26 euro pr. Stjerne, hvilket af sikkerhed er lidt skuffet over de 3 stjerner. HJC formår altid at overraske os i vores køreprøver med sine utroligt lave priser og høj kvalitet og ydeevne.

Dine hjelme er fra vores egen premiumproduktion, integreret matrix x og kommer normalt i en medium-oval hovedform. Til denne test anvendte vi vores data fra vægtresultaterne HJC RPHA 90, HJC F70, HJC i90, HJC RPHA70 og HJC RPHA 11. HJC fik 3 stjerner for materialet, hvilket er meget respektabelt.

Men så kan HJC banke op til 4 stjerner for hver kategori for vægt og visir. Når det kommer til støj, scorer HJC dog 2,5. lidt værre fra stjerner.

For ventilation og komfort kommer HJC dog tilbage med 3,5 eller 3 stjerner. Alt i alt kommer HJC til i alt 3 stjerner og 18 euro pr. Stjerne, hvilket er den laveste værdi her.

For at være sikker scorer HCJ også 3 stjerner godt. Som den sidste af vores brandsammenligning har vi NolanGroup, hvor vi kombinerede vores resultater til vores Nolan og vores X-Lite hjelme. Begge virksomheder har mellemstore ovale hovedformer og tilbyder normalt meget stærke touring- og racerhjelme i kategorien medium.

Vi testede Nolan N87 Plus, Nolan N87, Nolan N100 5Pl, Nolan N100 5, X-Lite X-1004 og den X-Lite X-803 RS Ultra Carbon. Den samlede præstation for NolanGroup er meget god i betragtning af antallet af markeder, de dækker. De får 3 stjerner for materiale og vægt, mens de får 4 for visiret, fordi de er så hensynsfulde i at levere hjelmens Pinlock-indsatsskive.

NolanGroup scorer også godt med hensyn til støj med yderligere 3 stjerner, og det samme gælder komfort, som heller ikke er dårlig. Af sikkerhedsmæssige årsager scorer de også meget godt med et gennemsnit på 4 stjerner. Det betyder, at vi har gennemgået alle vores mærker, og nu kan vi annoncere vores vinder.

Og undskyld, Arai og AGV fans, Shoei, de fik 4 stjerner samlet, men de gjorde også så godt eller bedre end noget andet firma i hver kategori, for ikke at nævne stor værdi for pengene fra 22 euro pr. Stjerne. Dernæst er det sikkert at sige, at det er AGV med deres gode sikkerhedsrekord samt solide ydeevne på vejen. Derefter har vi Arai efterfulgt af HJC og Shark og NolanGroup a efter det mere eller mindre.

Vi vurderede ikke Schuberth her, fordi stikprøvestørrelsen var for lille. Så nu har vi vores svar: Shoei er den bedste i 2020. Men at på ingen måde hver hjelm, de laver, er den bedste, da dette er en gennemsnitlig, og hvilken hjelm du vælger, afhænger også af, hvad du leder efter, hvilket bare er så godt fra AGV eller HJC eller ethvert andet firma kan tilbydes.

Hvis du kunne lide artiklen, skal du abonnere og fortælle os, hvad du synes nedenfor, jeg er Sebastian fra Champion Helmets og tak for at se!

Hvad er det bedste mærke af motorcykelhjelm?

Bedste motorcykelhjelme mærker2021
 1. ShoeiHjelme. # Eksempel. Produkt.
 2. HJCHjelme. # Eksempel. Produkt.
 3. klokkeHjelme. # Eksempel. Produkt.
 4. AraiHjelme. # Eksempel.
 5. NolanHjelme. Nolan er en anden fantastiskhjelmproducent med oprindelse i Italien. Virksomheden blev grundlagt i 1973.
 6. HajHjelme. # Eksempel.
 7. AGVHjelme. # Eksempel.
16. 2021.

Hvad er den bedste og sikreste motorcykelhjelm?

TopelleveSikreste motorcykelhjelme
 1. Arai Corsair V. Foto: Rytterrabat.
 2. Shoei X-12. Foto: YlwDevil.
 3. HJC CL-16. Foto: Revzilla.
 4. Scorpion EXO-R2000. Foto: Scorpion.
 5. Arai RX-Q. Foto: GPhelmets.com.
 6. Bell Star. Foto: Hien Tran.
 7. Bell RS-1. Foto: Megat DS.
 8. Shoei RF-1200. Foto: SF Moto.

Hej, mit navn er Ryan F9. Og i dag ødelægger vi $ 300 Scorpion EXO-R710 og $ 30 AHP. Hjelm.

Jeg er ret sikker på, at denne ting ikke har et rigtigt navn. ECE- og DOT-godkendelsen er lige så tvivlsom. For medmindre dette er kinesisk for Department of Transportation, ser det ikke ud til at have nogen juridiske certificeringer.

Sælgeren på ebay kalder det også for en 'bedste og smukke ABS-skal'. Men mærkaten her siger polycarbonat, forkert stavet selvfølgelig. Derudover er der det faktum, at det ankom i en affaldspose.

Intet mikrofiberdæksel, ingen kasse, ingen beskyttelse. Uanset hvilket sikkerhedsniveau denne hjelm havde, påvirkes den sandsynligvis kun af skibsfarten. Derudover lugter hjelmen så stærkt af lim, at jeg føler mig høj, hvis jeg bruger den i mere end fem minutter.

Den første af vores kollisionstest er imidlertid det vandtætte 'Ellip-Tech' visir, der forsegler bagagerumslåget på en Bentley med et afgørende slag. Mens AHP-hjelmen lukker med den mest irriterende støj, ser ventilationsåbningerne over hele verden ud som om de var lavet til en anden hjelm, for uden huller i EPS-skummet fører ventilationsåbningerne ikke nogen steder. AHP har dog denne lynlås på halsvarmeren.

Jeg kan ikke beslutte, om dette er innovativt eller idiotisk. Jeg er stadig tør. Det gør jeg ikke.

Nu. Lydisolering. Vores næste test er punkteringsmodstand, hvor mange skud der trænger ind i skallen og visiret på hver hjelm.

Ser ud til seks skud for at komme igennem Scorpions skal. Og kun et skud for at komme igennem AHP's 'ABS / Polycarbonate' mysteriumskal. Det gik også gennem EPS og komfortskum nedenunder.

Ja, det tredje skud indlejret i skorpionens visir. Det er normalt, hellig lort og. Det er ikke normalt sådan.

Bare et skud for at sprænge et hul i kanonstørrelse gennem AHP's visir. Lige foran farligt. Nu til den sjove test, Jasir.

Så den legitime hjelm passerede side-, top- og bagpåslagstestene meget godt. I mellemtiden har bargain beauty skabt over 100 G for alle tre. Men det er næppe overraskende, når man overvejer deres størrelse.

Se ebay-forlegenheden er meget mindre og lettere ved 1.175 gram. Nu kunne selv en 'lort Sherlock' udlede AHP, ikke rigtig anbragt en masse slagpude her. Slidstyrke!

rengøring af kamelpakker

Hvad er det bedste hjelmmærke i Filippinerne?

AGV hjelme

Virksomheden har været i denne form for forretning i 73 år, hvorfor det er valget af populære ryttere som Valentino Rossi og Giacomo Agostini. Med AGV nyder ryttere den fulde beskyttelse, de har brug for under off-road eller på banen. De tilbyder helhjelm, åbent ansigt og modulære hjelme.

Er Spyder hjelm et godt mærke?

Spyder hjelmebærer tegn på ekspertise og sikkerhed, så de er en megetgodtinvestering. De lover sikkerhed frem for alt, men de krymper heller ikke på bekvemmelighed, funktionalitet og stil.Spyderhar nogle virkelig fantastiske designethjelmeinklusive den nørdede seje Team Unite-serie, som jeg har lyst på.

Er AGV bedre end Shoei?

AndetendHajeller AGV, dette er det mærke, som vi har testet mest ud.Shoeier bestemt mere i premium-slutningen af ​​markedet, men dette viser sig i deres højkvalitets liners, visirbeslag og bare generel høj kvalitet.

Er Shoei hjelme pengene værd?

Shoei hjelmeer uden tvivl produkter i topklasse. Men det bedstehjelmer den der passer bedst til DIG. Den dyreste, dyrestehjelmmed de fleste funktioner og bedste grafik i verden vil være en FARE hvisdetpasser ikke dit hoved rigtigt. Hvis du har enShoeihoved, få enShoei.

Er Ridex hjelm et godt mærke?

Ridex hjelmer internationalmærkelavet i Vietnam med uovertruffen kvalitet, form og design.Ridex hjelmeer designet til at udførebedstunder de tropiske forhold for optimal sikkerhed og komfort.

Hvad er den dyreste hjelm?

Arai RX-7V RC Carbon ermesteksklusivhjelmaf markedet.

Hvor fremstilles LS2 hjelme?

LS2MotorcykelHjelmAnmeldelser

Disse dageLS2har hovedkontor i Spanien og producerer godt over 1.000.000 motorcyklerhjelmeet år i deres fabrik i Kina, der solgte dereshjelmeglobalt - inklusive til Nordamerika, Europa og Australasien.

Hvordan læser man cykelhjelmanmeldelser? - Nyheder - 2019

Cykelhjelmanmeldelser - BikeRadar Tilgængelighedslinks Spring til hovedindhold Spring til hovednavigation Spring til sidefod VejMTBKvinderBegyndereMagasinetilbudCykelforsikring Log indRegistrer Log ind Registrer Indstillinger Log ud Min konto Søg Bedste produkter Anmeldelser Anmeldelser

Hvilken er den bedste cykelhjelm at købe?

Vejcykelhjelme anmeldelseHJC Valeco hjelm 4.0 ud af 5 stjerneklassificering GBP £ 125,00 RRPEUR € 149,00 Full Face hjelme ReviewSmith Mainline helhjelm 4,5 ud af 5 stjerneklassificering GBP £ 275,00 RRPUSD & amp; dollar; 300,00 EUR 300,00 € Full Face hjelme anmeldelseBell Super Air R cabriolet hjelm 3,5 ud af 5 stjerner

Er det det værd at få en hjelm, der passer til dit hoved?

At finde den rigtige form, der passer til dit hoved, er afgørende for både sikkerhed og komfort. Den såkaldte 'bedste' hjelm i verden er værdiløs, hvis den ikke passer, og nogle gange passer en billigere hjelm bedre end en hjelm, der koster flere hundrede dollars. Forskellige hjelme er lavet til at passe til forskellige hovedformer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.