Vigtigste > Anmeldelser > Kask protone anmeldelser - praktisk løsning

Kask protone anmeldelser - praktisk løsning

Er Kask Protone sikker?

Dom. På trods af sin alder er denKask Protoneer stadig en top-hjelm til dem, der ønsker at finde en balance mellem aerodynamisk ydeevne og anstændig ventilation. Det kan være tungere end noget af konkurrencen, men det fremragendesikkerog behageligt tilpasset pasform mildner det.18 2020.Som du ved, er dagens cykelhjelme kommet langt, langt siden de gamle læder tre skinner i fortiden. Men for det meste er hjelme nu lette, seje, aerodynamiske og stilfulde. Fordele, faktisk.

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du bruger din hjelm? Doserne, don'ts, how-tos. Har det eller ej, ligesom det eller ej, her er GCNs guide til, hvordan man bruger en hjelm som en professionel. Hvis du vil se cool ud som en professionel, skal du have alle disse afgørende faktorer.

Her er et par steder at passe på: Solbriller over eller under stropper? Det er en simpel, denne, ingen margen for fejl. Enten er du under, eller så er du forbi. For at være meget klar, har du enten forkert, eller du har ret.Nu er vejen over stropperne den rigtige vej. Bare tjek de bedste fagfolk. Gå ikke derhen.

Ventilationsåbninger er ikke kun der for at holde hovedet køligt. Legenden siger, at Besthelm-arkitekterne nøje overvejer placeringen af ​​disse ventilationsåbninger for at hjælpe de fleste af de førsteklasses briller med aerodynamisk effektivitet. Fordi lad os være ærlige, det modsiger al rationel aerodynamisk tænkning.

Er det bare et spørgsmål om stil frem for substans? Men for at være retfærdig over for Simon er der en hel del andre pro-ryttere, der har taget denne stil, men dette er et look, som jeg foretrækker, og vi foretrækker virkelig. For det første ser det meget mere professionelt ud. For det andet er det mere aerodynamisk; for det tredje er det æstetisk overlegen, så du har det - op eller ned.Hvad synes du? (Peak down!) Vanilje: Denne minimalistiske, enkle og ryddelige hjelmstil, der bæres i den optimale position. Ingen solbriller, ingen hatte, bare dit hoved og en hjelm. Den eneste besked fra denne stil er 'Jeg ved, hvordan man bærer hjelm.' Marker disse felter, så er du der: ren, perfekt montering, ingen for- eller bagdel eller glider sidelæns; Stropper pænt skåret og forseglet, farvekoordineret med sættet.

Kryds af. Lad os indse det, ingen vil have en beskidt hjelm. De kan stinke, blive smittet af bakterier og svampe, og når du kommer tæt nok ser de virkelig grimme ud.

Så vær ikke en bastard, hold din cykelhjelm ren, så du ikke mister venner. Så hvornår skal du gå aero (aerodynamisk)? I sidste ende er det op til dig, selvom jeg formoder, at caféen måske ikke er det mest passende sted. Hvis du er i tidsprøve, er det absolut nødvendigt.En aero-vejhjelm er en god idé, hvis du sigter mod mere hastighed på det meste fladere terræn. Bestemt, men sig for varmere, kuperede forlystelser med ventileret mulighed. Denne særlige hvalp giver dig det bedste fra begge verdener.

Nu har vi allerede påpeget, at du skal passe på din cykelhjelm. Og hvis du er interesseret i det, har vi en artikel, der forklarer, hvordan du gør det, og når du klikker deroppe, så kommer du direkte til det. Vi har en anden cool artikel om at vælge din hjelm, det handler kun om at vælge din hjelm, hvordan er det som en professionel eller som Lloydy? god artikel er det og abonner, undskyld jeg tror jeg stjal din torden! Det gjorde du helt sikkert, jeg ville gerne, du ved, men det betyder ikke noget.

Bare mig, klik ikke på Simon bare mig. Ikke Simon, han forsøgte at stjæle den del af artiklen. Venligst klik her, jeg antager, at der vil være mange abonnenter nu, hvad der ikke kan lide, hold på, alt hvad du skal gøre er at pumpe.

Undskyld gutter, fortsæt det! En pumpe? Det er ikke en pumpe! Ja, ja, jeg kunne ikke lade være med det! Det var enormt, jeg havde karry i går aftes!

Er Kask Protone MIPS?

DetKask Protonebruger også en tykkere polycarbonatskal over EPS-skummet for at beskytte hjelmen mod lettere bump eller dråber. På den anden side har den ikke enMIPSindsæt eller virkelig noget, der kan sammenlignes med en, der klæber ~ 30g til de fleste af de andre high-end cykelhjelme på vores liste.

Er Kask hjelme gode?

DetHjelmProtonhjelmer en utrolig høj kvalitethjelmtil prisen, være godt ventileret, behagelig og tilgængelig i et stort udvalg af farver. Lad os indse det, hvis enhjelmergodtnok for Bradley Wiggins og Chris Froome, så er det sandsynligvisgodtnok til os meget.

Her på Global Cycling Network har vi været heldige at have Kask-hjelme udstillet i de sidste par år, og de inviterede os venligst til Italien for at se processen med at fremstille denne hjelm. Vi vil gennemgå det, ikke. Fra start til slut vil jeg tilsyneladende være involveret i at lave en selv.

Det hele ser ud til at starte med det. Så lad os se, hvad processen er. Den første del af processen er at påføre maling på det, der senere bliver hjelmskallen.

Hver farve påføres fem gange inden den placeres i en ovn ved 120 grader i en time. Denne tørringsproces er vigtig, da enhver resterende fugt kan ødelægge skallen. Selve skallen består faktisk af tre separate stykker med forskellige former til bunden, ryggen og siderne samt toppen af ​​hjelmen.

Hver pod skal derefter gennemgå en kvalitetskontrol, inden de går til lasermaskinen, der skærer hjelmens ansigt samt de vigtige åbninger. Så dette er hjelmskallen, men hoveddelen af ​​hjelmen er endnu ikke lavet, og det sker faktisk et helt andet sted, end hvor vi er nu. Hoveddelen starter faktisk så livagtig meget, meget små polymerperler, de kaldes.

De får lov til at hvile ca. 8 til 10 dage, før de bliver trætte her, gennem rør, som du kan se, er de nummererede, og det går derefter til de forskellige dele og forskellige maskiner på fabrikken, hvor de er lavet til forskellige typer, formet af hjelme. Fra maskinen derovre, når de går gennem alle slangerne, kommer den endelig ned her til maskinen bag mig. Husk nu tidligere i artiklen, at disse dele er fremstillet på fabrikken i de andre dele.

Dette er nøjagtigt delene til protonen og ikke mojitoerne, som vi kiggede på tidligere, men du vil bruge disse dele her og også tage små indsatser til hjelmbåndene osv., Lægge dem alle i maskinen bag mig og som alle andre? delene trækkes ind, efter cirka seks minutter er den bagt, og fra den anden ende kommer det, der ligner meget mere en hjelm. Derefter limes hjelmens nederste del på, og derefter placeres hjelmen i en affugter. Det er faktisk 40 grader herinde.

Jeg sveder ret meget, og i løbet af den tid mister hjelmen seks gram vand, før den flyttes tilbage til et andet sted for at adskille en del af Kask-hovedkvarteret her i Italien, og det er her puderne, fastholdelsessystemet i ryggen, er endelig, og stropperne er fastgjort. Og så er alt pakket og klar til at gå til forhandlerne. Jeg prøver faktisk lidt selv.

Grin ikke. Det er meget sværere end det ser ud, det ville være rigtig pinligt, hvis det kom ud nu, hvis jeg trækker det. Næsten færdig, og alt var hårdere mere end det så ud før.

Især den del, hvor du var nødt til at bruge lidt kraft, OK, så det er næsten der, bare tid til denne meget vigtige del, bare sørg for, at Si og Matt ikke får fat i det. Og lad os gå! Kask hjelm. .. er lavet.

Tak, fordi du så denne artikel. Hvis du gerne vil se flere artikler i den retning, skal du klikke deroppe og se nøjagtigt, hvordan Fizik laver deres sadler. Og hvis du klikker dernede, kan du også se, hvordan Colnago laver deres rammer.

- Jeg ryster næsten af ​​nervøsitet. Så snart hele hjelmen er samlet, og den nederste del er tændt osv. Osv. vi ses senere! Ciao!

Hvorfor har Kask-hjelme ikke MIPS?

MED ikkeMIPStil kollisionsbeskyttelse

De har styrket den indre ramme for at give større mekanisk styrke og en bedre kompakthed. Skulle der være en indvirkning, forhindrer dethjelmfra at bryde i mange stykker.
14. 2018.

Hvor fremstilles Kask-hjelme?

HJELMkvalitet er en garanti som et resultat af mange omhyggeligt overvågede sikkerhedstests og innovative teknologier, der anvendes i EUhjelme' design. AlleHJELMprodukter er 100%Laveti Italien og gennemgår de strengeste sikkerheds- og kvalitetstest som en del afKASK'ermarkant CSD-projekt ComfortSafetyDesign.

Skaber Kask en MIPS-hjelm?

Der er undtagelser; Der er ingenMIPS hjelmfraHjelmeller Catlike, for eksempel.MIPSer ikke begrænset til cykelverdenen, men findes også i motorcykel, snesport, ishockey og militære applikationer.1. 2020.

Har du virkelig brug for MIPS?

MIPShjelme giver en ekstra grad af sikkerhed for alle cykelryttere. Så hvisduer klar til at udskifte din gamle hjelm, de ekstra $ 20 eller deromkring for at opgradere fra en ikke-MIPStilMIPS-udstyret model er prisen værd. I øjeblikket,MIPSteknologien er tilgængelig i udvalgte hjelme fra Giro, Bell, POC, Scott og Lazer.

Er MIPS pengene værd?

Alt vi ved er enMIPSudstyret hjelm er mindst 10% bedre til at håndtere rotationspåvirkning end den ikke-MIPSverision. Det er altMIPSvil sige. Mendet erendnu mere kompliceret end det. Nogle hjelme er i sagens natur bedre til at sprede rotationspåvirkninger end andre, selv førMIPSliner.

Er alle Kask-hjelme fremstillet i Italien?

Alle KASKprodukter er 100%lavet i Italienog har gennemgået de strengeste sikkerheds - og kvalitetstest afKASK'ermarkant CSD-projekt ComfortSafetyDesign.

Er MIPS hjelme sikrere?

Firehjelmeaf de 30 testede fik en fuld femstjerners vurdering, og alle havde en 'MIPS'lag -' Multi-Directional ImpactBeskyttelseSystem ', som er designet til at hjælpe med at beskytte hjernen mod skader som følge af rotationskræfter.06.28.2018

Er KASK Protone en god hjelm?

Denne hjelm er designet til at give god ventilation og samtidig opretholde en aerodynamisk profil. Dette er utvivlsomt en skarp, slidstærk hjelm. Desværre blev det hæmmet af komfort- og justeringsproblemer under test, hvilket holdt det uden for rækkevidde af højt scorende hjelme som Giro Synthe. Test ud med Kask Protone.

Hvad er ventilationsåbningerne på KASK Protone?

Kask Protones 20 ventilationsåbninger er ret store og godt placeret, hvilket gør det til en af ​​de mere velventilerede hjelme, som vi gennemgik. Selvom det ikke helt matcher Giro Synthe med hensyn til ventilation, er Protones 20 ventilationskanaler matchet med interne kanaler, der dirigerer luftstrømmen over dit hoved med hastighed.

Hvilken er bedre Kask Protone eller Giro Synthe?

Protone er også let til et semi-aero låg, der kommer op på 220g for et størrelse medium og slår mange af sine øverste rivaler som Giro Synthe (over 240g). Med hensyn til ventilation var Kask Protone meget god, men måske ikke god nok til de hotteste dage.

spinning træning

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.