Vigtigste > Anmeldelser > Kickr Climb gennemgang - anførte spørgsmål og svar

Kickr Climb gennemgang - anførte spørgsmål og svar

Klatrer Kickr arbejde med Zwift?

Hvis du leder efter det mest fordybendeZwifterfaring, denKickr klatreer for dig. Justerer din cykelposition fysisk til at efterligne realtidklatreriZwift. Indeholder en fjernbetjening til manuel justering af din karakter med et enkelt tryk på en knap.Kompatibelmed Wahookickr,kickrKun Core og Snap-smarte trænere.(Dør knækker) (skriger) (jakke åbner) - Morgen, Trainiacs! Gosh, denne komfur er meget opsat på ikke at holde dette sted på minus 20, ligesom det er udenfor. Ja, det faldt faktisk til minus 20 tidligere. I den sidste måned bemærkede mange af jer, at jeg skiftede frem og tilbage mellem CycleOps H2, deres nye hammermodel og Wahoo.

Nogle mennesker siger, hej, velkommen tilbage til Wahoo. Andre mennesker er som, hej, opgav du CycleOps? Nej, jeg kan godt lide at se igennem begge dele, gå frem og tilbage, så jeg kan give dig et ærligt svar, hvilken skal jeg få, og når jeg foretog sammenligningen mellem disse to, dybest set hvad jeg? blev sagt, det betyder ikke noget. Denne træner sammenlignet med denne træner, de er meget ens, medmindre du har til hensigt at få en af ​​dem: Wahoo KICKR CLIMB.

USA cykleregler

Jeg har kørt det i omkring en og en halv måned. to måneder, så i dag skal vi tale om, hvorvidt det overhovedet er værd at købe Wahoo KICKR CLIMB, og mine tanker om din tur, hovedsagelig i zoner som en og to, men som jeg inkluderede i Team Trainiacs planer, er disse stille rejser ikke bare helt forkert. Gør seks gange to minutter i dag og fokuser på at trække pedalen op, høj spænding, læg mine hænder så højt op, fokuser på en dejlig solid kerne, for som du ved, er min eneste bekymring muskelrekruttering; så mange muskler vi kan rekruttere til at arbejde bedre.Og, tre, to, en, en time. En time, 149 watt, 34 kilometer? Det giver ikke mening, Zwift. 149 watt, 500 og den slags kalorier? Hmm Vi får se.

Noget skal kalibreres. Okay, KICKR KLATRER. Så lad os tale om Wahoo KICKR CLIMB.

Dette er langt et af de mest efterspurgte, men mest forsinkede produkter inden for cykling i de senere år. Du annoncerede det på Eurobike 2017, og det var først i midten, sidst på efteråret, kun i de sidste måneder af 2018, at det faktisk kom omkring et år for sent. Årsagen til dette er, at funktionaliteten af ​​op og ned bevægelse ikke var helt, som Wahoo ønskede, at den skulle være.Da jeg prøvede det på Interbike 2017, var det meget ryk. Det skete meget hurtigt og straks. (Efterligner cyklens knirk) Det var ikke den naturlige fornemmelse af at gå op og ned ad bakkerne, og det var heller ikke meget støjende.

Da det skulle bevæge sig, kunne du høre (efterligner cyklens knirk) Nu er det ret glat, og det vil jeg sige stille.

Nå, måske ikke stille pause, som det faktisk lyder. (Cykelklik og rumlende) Men i baggrundsstøjen fra Wahoo KICKR, som praktisk talt er lydløs, kan du høre KICKR, men du er ikke rigtig, jeg tror alt det, de har forsøgt at gøre, stort set bare gør det mere bruger -venlige, mindre rå, mindre ru rundt om kanterne, mindre af en prototype model og mere af en rigtig flot færdig model, der fungerer godt sammen med folks smertehuler. Så lad os komme ned til et par specifikationer. $ 600, det skal parres med en af ​​Wahoo KICKR'erne fra 2017 eller nyere.Dette er SNAP, dette er KICKR, dette er den nye CORE, og det skal gå med det, fordi disse trænere har evnen til at gå ned og lade din ramme bevæge sig på minus 10 graders hældning, hvilket gør det muligt for dig at gøre dette op til en hældning på plus 20 grader. Så Wahoo er en meget åben API, da de kan lide at være i stand til at tilslutte sig noget, ligesom du kan parre en modvind til en CycleOps H2, kan du ikke, men det er et sikkerhedsproblem for din cykelramme. Øverst har du også denne fjernbetjening, som tænder og slukker for den, når den er låst eller låst op.

Låst tilstand justerer den kun med en grad, men ulåst tilstand giver dig mulighed for at tilpasse dig, uanset hvor du kører. Det havde jeg næsten aldrig, før vi skød en artikel af den i låst tilstand og manuel tilstand, fordi hele formålet er at være mere realistisk med dine simulatorrides med enten en hurtig frigivelse eller en aksel; Det betyder ikke noget, de har alle adaptere til de akselstørrelser, du ønsker, og det passer til træneren, ikke den app, du bruger, en vanskelig ting at gøre, men hvis du er begrænset til bluetooth-parring, gør vi ikke har brug for mere. Lad os komme til varerne.

Hvordan kører det faktisk? Nå, det er mere realistisk end at gå på en ikke-KICKR CLIMB-træner. Du har den bestemte bevægelse, når du kører med Zwift eller fuld gas, hvor der er en hældningsfaktor, der kan kommunikere med træneren. Er det banebrydende? Er det vildt bedre end nogen coachingoplevelse derude? Ikke rigtig.

Det er pænt og glat. Det er ikke ryk, så det har en dejlig realistisk vejfornemmelse, hvor bakkerne føles som bakker, og grunden til at det ikke føles så anderledes, er på grund af den opdatering, de foretog for at få det til at gå op og ned, er så ofte meget subtil, at du bemærker næppe, at det sker. Så fordi du ikke er klar over, at det sker, er det som om du er på farten, og du bare reagerer på vejforholdene præsenteres for dig.

Så hovedspørgsmålet er, er det værd $ 600? Jeg vil sige, at hvis du ikke har pengene, og du vil stå på benene med en god smertehuleopsætning, er det meget af de mennesker, du gerne vil have, du har en dejlig, intelligent træner, du har Zwift rullende, du har en god opsætning med alle dine ting omkring dig, det er ikke nødvendigt. Hvis du har flere penge, end du ved, hvad du skal gøre med det, og du vil have den bedste intelligente træneroplevelse derude, er det sandsynligvis, men det er ikke, at det forhindrer dem i at være co Helt uspiselige til helt behagelige bare fordi du har KLIMMEN eller helt ineffektiv til vildt effektiv, fordi du har KICKR KLATREN. Det er bare en god tilføjelse.

Hvad jeg sagde om det tidligere i min første artikel er, at hvis du vil have dette, ville jeg ikke nødvendigvis tage Wahoo KICKR, jo dyrere $ 1400 Wahoo KICKR, jeg ville tage KICKR CORE, jo billigere version for at komme rundt spar de penge og sæt det på den måde, og jeg tror, ​​at fordi du har sparet de penge, du betaler, tror jeg, det tjener omkring $ 225 mere end bare at købe Wahoo KICKR. Du får i det væsentlige en bedre opsætning til ikke et ton mere, men ved du hvad der er sagt? , her er en indsigtsfuld godbid. Jeg vil ofte bedømme, om et produkt er godt eller ej, baseret på om når jeg er færdig med alle testene på det, kommer jeg whoa whoa whoa, vil jeg vende tilbage til denne træner, når jeg gør det? har udført alle testene og bare bruge det, fordi jeg nyder det? Og i tilfælde af Wahoo KICKR CLIMB er svaret ja.

Jeg satte det bare på cyklen, fordi det bare er en dejlig tilføjelse, så det er lidt oplysende. Okay Trainiacs, hvis du ikke allerede abonnerer, skal du klikke på knappen Abonner nedenfor, fordi Petey ville elske det. Graycie er dog ligeglad.

Graycie er for sej til skolen. Jeg vil meget gerne have det, og hvis du allerede abonnerer, så fortæl mig i kommentarerne nedenfor, hvilken træner du kører miles med i vinter. Okay? Senere Trainiacs.

Hvem er det? (Hunde fnyser)

sram rival vs styrke

Hvorfor klatrer kickere?

DetKICKR KLATREjusterer fysisk din cykelposition til at efterligne ægte veje og bjergklatring. Dette giver dig mulighed for naturligt at ændre position på cyklen, gå i indgrebklatringmuskler og forbedre pedalteknikken, mens du er indendørs, for at blive en mere effektiv og kraftig klatrer udendørs.

Klatrer Wahoo arbejde med andre undervisere?

DetKLATREkunarbejdermedWahoo træner. Og ikke engang alleWahoo træner, bare denkompatibeldem: KICKR '18 og '17 (ikke de tidligere modeller), KICKR CORE og KICKR SNAP '17 (ikke 2014-modellen). Hvis du ikke ved, hvilken model du har, er der en praktisk klar regner påWahoointernet side .

Hvordan kalibrerer man en Kickr-stigning?

Tryk på og hold den midterste låseknap påKICKR KLATREfjernbetjening i 3 sekunder, indtil den midterste hvide LED blinker konstant. HoldKLATREfjernbetjening nærKICKRellerKICKRSNAP indtil den midterhvide LED blinker hurtigt og derefter lyser konstant.

Har Kickr-kerne brug for en hjulblok?

DetKICKRer kompatibel med forskelligehjulstørrelser. En fronthjulbloker ikke påkrævet. BEMÆRK: For nøjagtige effektberegninger skalhjulstørrelse skal stadig indstilles i den app, du bruger.

Hvorfor sparker fodboldsparkere fra siden?

For en tåballer genereres al kraft afsparkerben, der svinger i linje under hoften som et pendul. Med fodboldstil nærmer sig bolden frasidetilladerkickershofte at rotere, hvilket skaber mere fodhastighed.

Sparker markmålsparkere med siden af ​​deres fod?

I fodboldstil nærmer man sig bolden fra en vinkel ogsparketmed toppensideaffod, ligesom med en fodbold. I lige fremadstil kontaktes bolden lige på ogsparketmed tåen. I dag, alt det bedstefelt mål kickers sparkbolden fodbold stil.

Er Kickr snap kompatibel med stigning?

DetKLATREer i øjeblikket kunkompatibelmedWahoo KICKR(2017-udgave eller nyere) ogWahoo KICKR SNAP(2017-udgave eller nyere). DetKlatrejusteres kun automatisk, når den svarerKICKRer parret til TrainerRoad-appen via Bluetooth. DetKlatreer ikkekompatibelvia ANT + på dette tidspunkt.

Hvor ofte har jeg brug for at kalibrere min Kickr?

DetKICKR, måskekrævenormalkalibreringen gang hver 7. til 10. hverdage. Men denKICKRSNAPkræver kalibreringfør hver tur for nøjagtig effektmåling. Normalkalibreringgøres normalt ved hjælp af Wahoo Fitness-appen, som du kan downloade fra iTunes Store eller Google Play til Android.26. 2019.

store og høje cykler

Har du brug for at kalibrere Kickr-kernen?

DetKICKRogKICKR Core kræver kalibreringfor at opretholde den angivne strømnøjagtighed. Wahoos dokumentation siger: Aspindownanbefales hver anden uge eller efter transport af dinKICKRtil et nyt sted.16. 2020.

Hvor meget karakter har en KICKR-stigning?

KICKR CLIMB hæver og sænker hurtigt din cykel for at matche opstigninger på op til 20% og nedstigninger på -10%, når den parres med den nye KICKR eller den nye SNAP.

Hvor meget koster en KICKR-stigecykel?

Kickr Climb er en enhed, der hæver og sænker fronten på din cykel, simulerer stigninger på op til 20% og nedstigninger på -10% i et forsøg på at replikere den udvendige oplevelse så tæt som muligt under indendørs cykling. Men for bare genert på £ 500 er det sandsynligvis en meget overvejet investering.

Er Wahoo KICKR-klatring kompatibel med alle Wahoo-trænere?

CLIMB fungerer kun med Wahoo-undervisere. Og ikke engang alle Wahoo-trænere, bare de kompatible: KICKR '18 og '17 (ikke de tidligere modeller), KICKR CORE og KICKR SNAP '17 (ikke 2014-modellen). Hvis du ikke ved, hvilken model du har, er der en praktisk klar regner på Wahoo-webstedet

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.