Vigtigste > Anmeldelser > Knog lights review - praktiske beslutninger

Knog lights review - praktiske beslutninger

Er lezyne-lys gode?

Lezynes lyser nogle af debedsti branchen og Lite Drive 800XL er en anden strålende lampe. Otte tilstande og et maksimalt output på 800 lumen sikrer, at det er ekstremt lystlys, i stand til at belyse uoplyste veje somgodtsom brugt til pendling gennem byen.24.06.2021Der er en hel del muligheder, når det kommer til at tilføje et cykellampe til din mountainbike. Jeg startede med enkle Cree lommelygter, der kræver dobbelt batteri på mit styr. Jeg gennemgik hurtigt dette, selvom jeg købte et Lumina 900 boost af nite rider sidste år, men efter at have købt det, fandt jeg ud af, at det har et smalt plettemønster, og selvom det udfyldte de mørke pletter på mine morgenture godt, besluttede jeg ønskede at gå videre i år og købe et flut-lys, jeg har nu købt lezyne Macro Drive 1300 xxl, fordi begge lys koster mindre end hundrede dollars og inden for ti dollars troede jeg, jeg ville lave en sammenligning.

Lazy Macro Drive kom pænt pakket i en genanvendelig plastopbevaringsboks. Det lykkedes mig at finde den indlæste version til samme pris som den grundlæggende version, så jeg modtog noget ekstra tilbehør inklusive en fjernbetjening og et par forskellige monteringsmuligheder alt var godt pakket og kaged og organiseret. Jeg vil bestemt genbruge denne emballage til opbevaring. Selve lyset er godt lavet af bearbejdet aluminium og siliconiseret gummi til styrestroppen. Denne producent annoncerer 2 timers og 30 minutters drift med maksimal effekt.

Vi skal teste dette, fordi jeg købte Lumina 900 for et år siden, jeg har ikke den originale kasse, og jeg kan ikke huske, hvilket tilbehør den fulgte med. Hvad jeg har nu er styrestroppen og selve lyset er Knight Rider Godt lavet og holder rigtig godt Efter et års brug hævder producenten, at Knight Rider har en times drift ved maksimal effekt og viser intet tab af ydeevne efter et år. Vi kommer til det senere.Knight Rider-monteringen bruger et elastik, som monteringspunktet giver dig mulighed for at fjerne lyset uden at fjerne monteringen. Jeg kan virkelig godt lide denne funktion. Lezyne bruger også et gummibånd til fastgørelse, men du kan ikke fjerne lyset uden at fjerne båndet. Som med Ritter Rideri var det nysgerrig at se, om lysene kunne matche producentens angivne strøm til drift, så jeg oprettede en teststand for at se, hvor længe hver lommelygte ville lyse efter fuld opladning.

Jeg har begge lys på den maksimale indstilling af Lumina 900. switch Boost viste rødt efter en time på en time 13 minutter. Det reducerede lyseffekten og overskred den annoncerede drift på en time med 13 minutter.

Efter en time og 27 minutter slukkede Lumina, men Lezyne kørte stadig stærkt efter 1 time og 54 minutter, lezyne viste rødt og efter 2 timer 19 minutter begyndte designet at blinke rødt og reducerede dets ydeevne, lezyne matchede ikke det, der blev annonceret driftstid på 2 timer og 30 minutter ved maksimal effekt i slutningen, løb lezyne endnu en time med reduceret effekt, før jeg bare slukkede for den. Nu skete der noget interessant med mig under testningen, Lezyne fortsatte med at fejle og gik i en energibesparende tilstand efter cirka syv minutter, og det tog mig et stykke tid at finde ud af det, men jeg fandt ud af, at lyset overophedes og går i lav strøm tilstand for at beskytte sig selv. For at Lezyne kunne overleve testen, var jeg nødt til at oprette en ventilator for at holde lysene kølige, så den kørte i hele varigheden.Dette kan være en overvejelse, hvis du kører lidt langsommere, måske i varmere klimaer, så du skal helt sikkert gå. Jeg tror, ​​at Nite-rytteren gjorde et bedre stykke arbejde med at sprede varmen, selvom det var varmere udefra. Jeg tror, ​​det er fordi varmen blev skubbet ud gennem de dybe riller i siden. Jeg købte Lezyne specifikt til brug som projektør.

Det ville jeg virkelig gerne. for at teste strålemønsteret, og jeg benyttede lejligheden en tåget morgen til at optage en artikel om lysstyrke og strålemønster. Disse billeder blev ikke helt, som jeg gerne ville have dem, så jeg satte en teststand i garagen, som den teststand, jeg satte i min garage, var 4,5 m fra en reflektor, og jeg brugte en firkant til at lave vinkelmålinger for hvert lys for den sidste rytter, hvor du rammer kanten af ​​dens sammenhængende stråle ved 25 grader, nu ved 45 grader er der næsten ingen lyslækage fra siderne af Nite Rider på den anden side tilspidser Lezyne meget gradvist til side med brugbart lys godt over 60 grader og måske endda op til 90 grader.

vegansk cykling

Hvad jeg fandt i min test er, at der er en enorm forskel i ydeevne mellem disse to lys, der kun er omkring $ 10 fra hinanden i pris Mellem disse to lys, vil jeg anbefale Lezyne-lyset først som det første cykellampe, du bruger en oversvømmelse og så måske et andet sted senere købte jeg ved et uheld stedet først, men nu hvor jeg har begge, bruger jeg begge på stien nu hvor jeg har en oversvømmelse og et sted, jeg har en adapter til købt $ 10, så nite-driveren kan sætte det på min hjelm, der sørger for, at jeg peger denne forlygte lidt ned og så se mig følge mig ind i det stramme hjørne og se, hvordan det lyser, hvor jeg ser ud, og hvor bjælkelampen er rettet. Spotlightet på min hjelm tilføjer den fylde, jeg har brug for for de ekstra skarpe hjørner, lad mig vide, hvad du bruger i kommentarerne, og lad mig vide senere, hvis jeg savnede noget i denne anmeldelse

Hvor fremstilles Knog-lys?Australien

Vi var i Knog i dag, Knog gav Heath the Dark Kighta lys, som han kan bruge til sine lange ture Heath er tilbøjelige til store rides Heath, hvad var din sidste tur, du gjorde, var en stor Bare 24 timer lige under 24 timer som Did laver du mange kilometer derinde? Ikke meget klatring Og du satte af sted kl. 06:20 H: 06:22 lørdag, og caféen åbnede kl. 06:00

Så jeg stoppede kl. 6 Stoppet Indi Pacific Helt løb, der går fra Det Indiske Ocean til Stillehavet fra Perth til Sydney Over en periode på dage så hurtigt som drengene kan De har meget store dage på cyklen hele dagen og selvfølgelig var der et ton af tidskørsel, og de er ikke gode på det seneste, og de kaster ikke linjer, der skriger ja, og hvis de sidder fast et sted, og jeg har brug for at få deres ly eller deres mad ja.

Så Knog gav os et lys at prøve. Nummer et Batterienheden i sig selv strømforsyningsenheden så kan du holde mig der oppe ja nummer to er lyshovedet og opfølgningsdelen til det er holderen til at forbinde til opladningskablerne er også i kassen, og der er en her og der er også en ekstra armatur Ja et ekstra stykke beslag til styretui. Passer ikke rigtigt hjulet hedder Tom Hvorfor hedder hjulet Tom Toms lavet af titanium Det er en dreng Titantom er en hård dreng.

Ja. Okay, denne montering er bare sådan en lille, enkel montering til at fortsætte, barerne sidder på tom for komfort over lange afstande, du kan bruge den og bare fortsætte med at dreje. Du kan endda programmere mig ved hjælp af pc-applikationen, der tilføjer Nullarbor.

Hvad mener du hvad tror du Bliver du set af dem? Disse lys skinner åh ja, jeg bliver set, men det er en pålidelighed i stedet for et lys, der varer to timer ud af fire eller seks timer excel. Jeg kan få det til. Jeg kan have dagen på lommelygten. Og jeg har vores nattetid tolerere i lommelygten , Så fantastisk i din pilposition, du kan faktisk sidde der Lyt til noget musik Nemmere at synge normalt Nej, jeg laver denne grimasse Peter i telefonen eller hørte dig synge foran Haytham Nej, nej nej nej Jeg synger bedre, når jeg er alene vil du snart være din Få liv og det holder kænguruer alligevel væk Ja, ja det dræber dem seje Så det er Noget? Long Life Flight til Keval for at ramme Nullarbor igen i den nærmeste fremtid. Vi er i din fremtid, og dette bliver virkelig meget godt og elegant, ja der er en anden afkrydsningsfelt Dette er pålideligt, og det gør hvad jeg har brug for, og de bekymrer sig ikke om det, og jeg kan fortsætte med det, jeg har det godt og nyd Så det er, hvad dette brev betyder, det betyder, at du bliver nødt til at få det rundt i landet om 194 timer, nej, jeg kan faktisk genoplade batteriet, hvad jeg glemte er, at du faktisk kan trække hovedet, der lige sprang af, og oplade Hej M. Nå, vi Nå, den del sidder der, så du kan glide den i din baglomme.

Oplad det med dine andre lys i løbet af dagen, og lad det derefter op, når sponsoren har ladet andre chauffører, der ønsker pålidelighed, lysstyrke, mange forskellige muligheder og lang batterilevetid er fint. Mange tak. Han delte et qi for os og viste det.

olympiske kvinder cykler

Tak fordi du lavede noget. Det er fantastisk. Ja.

Tak, Morgan. Tak fordi du delte din tid med os i dag, du er min afslappede dig

Er KNOG australsk?

Knog, baseret i Australien, byggerlysmed et særpræget og stilfuldt design ved hjælp af silikongummi til at indkapsler hvert lys og spænde det fast på cyklen.

Er KNOG cykellamper vandtætte?

Født i Melbourne nød verden over

Mens vores produkter blinker og ding og lyser op i verden, er vi stolteaustralskdesignvirksomhed grundlagt i 2002.Knogfremstiller innovative produkter, der inspirerer folk til at udforske det store udendørs til fods eller på to hjul.

Er lezyne-lys vandtætte?

Kompakt genopladelig frontlys. Lyse,vandtætog let at montere, ideel til start før daggry eller rideture hele dagen under kedelige forhold.

Hvilket Knog-lys er bedst?

DetKnogBlinder MOB The Face er vores højest vurderede ultralette cykellys. Det er kompakt, let, let at bruge og har et bredt strålemønster, der lyser tæt op foran dig og gør dig synlig for biler, lastbiler og busser i overfyldte bygader.

Hvordan installerer du Knog-lys?

Vælg den rigtige størrelse rem. Tag stropperne og placer det omkring det objekt, du vil montere lyset på, og bestem, hvad der er den rigtige størrelse. Monter remmen på metallåsen. Tag den modsatte ende af remmen og placer den over krogen på cykellampen.25. 2016.

Hvordan ved jeg, hvornår mit Knog-lys er opladet?

Lidt rødtindikatorgiver dig en indikation af, hvornårlyshvis fuldt udopkrævet. DetKnogBlinder MOB behøver ikke at have kabel for at blive genopladet. Du kan simpelthen tilslutte den til din bærbare computer.

Hvordan oplader jeg Knog-lys?

Ikkeopladningkabel kræves, Plus sættes direkte i USB-porte og er designet til at blive udsat for elementerne. Tag det bare ud af det magnetiske beslag, så er du klar til detoplade.

Hvordan ved jeg, hvornår mit lezyne-lys er opladet?

Hvislyset oplades, blinker det grøntlysmens tilsluttet (detgrøn kan se lidt forvrænget ud gennem en rød linse) eller en solid rødlyspå nogle KTV-modeller. Hvis du ikke ser enlys, fjernlysetfradetport, vend den 180 grader, og indsæt den igen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.