Vigtigste > Anmeldelser > Lezyne light review - omfattende håndbog

Lezyne light review - omfattende håndbog

Er lezyne-lys gode?

Lezynes lyser nogle af debedsti branchen og Lite Drive 800XL er en anden strålende lampe. Otte tilstande og et maksimalt output på 800 lumen sikrer, at det er ekstremt lystlys, i stand til at belyse uoplyste veje somgodtsom brugt til pendling gennem byen.24. 2021.Der er en hel del muligheder, når det kommer til at tilføje et cykellampe til din mountainbike. Jeg startede med enkle Cree lommelygter, der kræver dobbeltbatterier på mit styr. Jeg overhalede hurtigt dette, selvom jeg købte et Lumina 900 boost af nite rider sidste år, men efter at have købt det, fandt jeg ud af, at det har et smalt plettemønster, og selvom det udfyldte de mørke pletter på mine morgenture, besluttede jeg Jeg ville gerne gå videre i år og købe et flut-lys. Jeg har nu købt lezyne Macro Drive 1300 xxl, fordi begge lys koster mindre end hundrede dollars og inden for ti dollars troede jeg, jeg ville lave en sammenligning.

Lazy Macro Drive kom pænt pakket i en genanvendelig plastopbevaringsboks. Det lykkedes mig at finde den indlæste version til samme pris som den grundlæggende version, så jeg modtog noget ekstra tilbehør inklusive en fjernkontakt og et par forskellige monteringsmuligheder alt var godt pakket og kaged og organiseret. Jeg vil helt sikkert genbruge denne emballage til opbevaring. Selve lyset er godt lavet af bearbejdet aluminium og siliconiseret gummi til styrestroppen. Denne producent annoncerer 2 timer og 30 minutters drift med maksimal effekt.

strandcruiser-cykel

Vi skal teste dette, fordi jeg købte Lumina 900 for et år siden, jeg har ikke den originale kasse, og jeg kan ikke huske, hvilket tilbehør den fulgte med. Hvad jeg har nu er styrremmen og selve lyset er Knight Rider Godt lavet og holder rigtig godt Efter et års brug hævder producenten, at Knight Rider har en times drift ved maksimal effekt og viser intet tab af ydeevne efter et år. Vi kommer til det senere.Knight Rider-monteringen bruger et gummibånd, som gør, at monteringspunktet giver dig mulighed for at fjerne lyset uden at fjerne holderen. Jeg kan virkelig godt lide denne funktion. Lezyne bruger også et elastik til fastgørelse, men du kan ikke fjerne lyset uden at fjerne båndet. Som med Knight Rideri var det nysgerrig at se, om lysene kunne matche producentens angivne strøm til drift, så jeg satte en teststand op for at se, hvor længe hver lommelygte ville lyse efter fuld opladning.

Jeg har begge lys på den maksimale indstilling af Lumina 900. switch Boost viste rødt efter en time på en time og 13 minutter. Det reducerede lyseffekten og overskred den annoncerede drift på en time med 13 minutter.

Efter en time og 27 minutter slukkede Lumina, men Lezyne kørte stadig stærkt efter 1 time og 54 minutter, lezyne viste rødt og efter 2 timer 19 minutter begyndte designet at blinke rødt og reducerede sin præstation, lezyne matchede ikke det, der blev annonceret driftstid på 2 timer og 30 minutter ved maksimal effekt i slutningen, løb lezyne endnu en time med reduceret effekt, før jeg simpelthen slukkede for den. Nu skete der noget interessant med mig under testen, Lezyne fortsatte med at fejle og gik i en energibesparende tilstand efter cirka syv minutter, og det tog mig et stykke tid at finde ud af det, men jeg fandt ud af, at lyset overophedes og går i lav strøm tilstand for at beskytte sig selv. For at Lezyne kunne overleve testen, var jeg nødt til at oprette en blæser for at holde lysene kølige, så den kørte i hele varigheden.Dette kan være en overvejelse, hvis du kører lidt langsommere, måske i varmere klimaer, så du skal helt sikkert gå. Jeg tror, ​​at Nite-rytteren gjorde et bedre stykke arbejde med at sprede varmen, selvom det var varmere udefra. Jeg tror, ​​det er fordi varmen blev skubbet ud gennem de dybe riller i siden. Jeg købte Lezyne specifikt til brug som projektør.

Det ville jeg virkelig gerne. for at teste strålemønsteret, og jeg benyttede lejligheden en tåget morgen til at optage en artikel om lysstyrke og strålemønster. Disse billeder blev ikke helt, som jeg gerne ville have dem, så jeg satte en teststand i garagen, som den teststand, jeg satte i min garage, var 4,5 m fra en reflektor, og jeg brugte en firkant til at lave vinkelmålinger for hvert lys for den sidste rytter, hvor du rammer kanten af ​​dens sammenhængende stråle ved 25 grader, nu ved 45 grader er der næsten ingen lys lækage fra siderne af Nite Rider på den anden side tilspidser Lezyne meget gradvist til side med brugbart lys godt over 60 grader og måske endda op til 90 grader.

Hvad jeg fandt i min test er, at der er en enorm forskel i ydeevne mellem disse to lys, som kun er omkring $ 10 fra hinanden i pris Mellem disse to lys vil jeg anbefale Lezyne-lyset først som det første cykellampe, du bruger en oversvømmelse og så måske et andet sted senere købte jeg ved et uheld stedet først, men nu hvor jeg har begge dele, bruger jeg begge på stien nu hvor jeg har en oversvømmelse og et sted, jeg har en adapter til købt $ 10, så nite-driveren kan sætte det på min hjelm, der sørger for at du sætter spotlyset lidt ned, og så se mig følge mig ind i det stramme hjørne og se, hvordan det lyser, hvor jeg ser ud, og hvor bjælkelampen er rettet. Spotlighten på min hjelm tilføjer, at den lille fylde, jeg har brug for for de ekstra skarpe hjørner, fortæller mig, hvad du bruger i kommentarerne, og fortæl mig senere, hvis jeg savnede noget i denne anmeldelse

Er lezyne-lys vandtætte?ms 150 træning

Jeg har lige fået dette ud af lommen, ked af at kameraet gik ud og åbnede det lidt tidligt. Jeg troede jeg skulle løbe, men alligevel, hej lad os gøre det igen, dukkede bare op, den dårlige dreng åbnede dette er det helt nye sortiment topping Lezyne 150, før jeg skulle til Microdrive 70, det var her oppe, dreng var sej, men det var i niveau, og i første omgang ved jeg ikke, hvornår jeg kiggede på min cykel, og den var væk, jeg havde den i omkring to og et halvt år År fungerer ikke noget problem, der var den sidste topmodel af Lezyne micro 70, nu er dette den 150, vi lige har fået, dette har en mere traditionel opretstående position, og vi har en to tre fire fem tæller dem fem lysdioder lidt mere funktionelle med et ego kender ikke kattelys, vi prøver det, jeg kan også lide det - det røde, når det slukkes, ser det alligevel ud som et bremselys, lad os tænde denne dårlige dreng, du skal holde to sekunder, vi har ret, så det skal være 50 lumen, det vil være 25, det skal være fem for de fem kørsler i 15 timer, angiveligt e 50 var cirka en time, jeg ved det ikke nøjagtigt, men det skal løbe i 15 timer, så tilbage til dette, det er det første blink, der er tre timer, det næste skal være 4, du skal bare tage det lidt ned, og det er en anden en disse andre blinkende indstillinger er søde, de er alle klippet, de varer omkring tre til fire timer, men vi vil have det er, det er denne 150 lige her, jeg er ikke blind, Jack, men så du kan se, at den er så lys, de siger, det er kører som kørelys i dagtimerne, så du også kan gøre det Kør dag eller nat, vi gør begge dele. Det kører i en time eller deromkring ved denne lysstyrke. Jeg er ikke sikker på, om jeg har brug for at kontrollere statistikken, jeg trækker dem deroppe, men en time med det ja ja Atlanta Disse gader uden lys midt i landet Jeg er klar, som du kan se det er remmen, faktisk er du her så tidligt en lille nærbillede af denne dårlige dreng og så kan vi Træk altid stikket ud af denne dårlige dreng USB-oplader, se at den er temmelig ren dejlig dejlig ret ser flot ud, sæt den i din USB-oplader gør dig klar dejlig gummi ga sket du kan fortælle, at det er vandtæt, det er rodet her, se lidt på mecycling gennem alle de små indstillinger. Husk, at disse bugtdrenge redder liv ved lys og sætter det på bagsiden af ​​din cykel

Hvordan oplader du en lezyne 400XL?

Kompakt genopladelig frontlys. Lyse,vandtætog let at montere, ideel til start før daggry eller ridning hele dagen under kedelige forhold.

Hvordan oplader jeg mine lezyne-lys?

OpladerMini Drive400XLkunne ikke være nemmere: ingen skrabning efter det rigtige kabel, i stedet sættes det direkte i en USB-port. En vandtæt gummihætte springer let af for at afsløre USB-forbindelsen.

Hvor fremstilles lezyne-lys?

Til denne ende,Lezynebyggede deres eget hovedkvarter og testlaboratorium i Californien og åbnede deres egen fabrik i Taichung, en by, som Micki betragter som 'cykelby Taiwan' på den måde, at Detroit var 'motorby USA' i 1960'erne.

Hvordan ved jeg, hvornår mit lezyne-lys er fuldt opladet?

Batteriet erfuldt opladetnår grøn eller blåLEDbliver solid. Fjernelysfra opladeren og sikre den bageste batteridør. Hvis der ertilproblem med batteri, vil både røde og grønne lysdioderlysop. Fjern / udskift batteriet.21.02.2021

Hvordan nulstiller du et lezyne-lys?

Start medlysslukket, og tryk derefter på og hold knappen nede i 10 sekunder. En rød og grøn LED på siden aflysblinker, når den er færdig. Hvis en fabrikNulstiler nødvendigt, skal du trykke på og holde knappen nede i 20 sekunder, indtil hoved-LED'erne blinker gentagne gange.02.27.2021

cykling erektil dysfunktion

Hvor fremstilles Lezyne-værktøjer?

Lezyne'sHovedkvarteret er beliggende i Reno, Nevada, USA med kontorlokaler i San Luis Obispo, Californien, USA, Berlin, Tyskland og Taichung, Taiwan. alle deres produkter erfremstilletog samlet på deres fabrik i Taichung, Taiwan, eller ved at arbejde tæt sammen med nærliggende leverandører, der producerer dele udelukkende til

Hvordan oplader du LED-lys?

Hver batteripakke har en rødLEDindikatorlysfor at vise, at den er tændt. Sæt batteripakken i opladeren, og sørg for, at opladeren er sat i væggen. Det tager otte timer, før en tom batteripakke er fuldt udoplade, så vær venlig at planlægge!

Hvordan ved jeg, hvornår mit lezyne-lys er opladet?

Hvislyset oplades, blinker den grøntlysmens tilsluttet (detgrøn kan se lidt forvrænget ud gennem en rød linse) eller en solid rødlyspå nogle KTV-modeller. Hvis du ikke ser enlys, fjernlysetfradetporten, vend den 180 grader, og indsæt den igen.

Er Lezyne Power Drive XL et godt cykellampe?

Her er vores anmeldelse En robust, men letvægtsenhed, Lezyne Power Drive XL-frontlyset er robust og lyst, men kunne gøre med bedre batterilevetid på de lyseste indstillinger Lezyne Marco Duo kommer som en for- og bagcykellys i en velbygget enhed.

Hvilken slags lys har en Lezyne KTV?

Det nye format Lezyne KTV Drive lyssæt har masser af output til pendler eller kørsel i dagtimerne, i et kompakt format, selvom det er vanskeligt at genoplade begge på én gang Lezyne Laser Drive baglygten har en blinkende tilstand med 250 lumen output og projicerer to retningslinjer på vejoverflade for ekstra synlighed

Er Lezyne strip drive Pro 300 et godt lys?

Lezyne Strip Drive Pro 300 er et seriøst lys. Efter min mening kunne det gøre med færre tilstande, og monteringssystemet er ikke så alsidigt som det kunne være. Hvis du ikke betragter nogen af ​​disse som negativer, vil jeg foreslå, at du får din tegnebog ud.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.