Vigtigste > Anmeldelser > Pedalanmeldelser - hvordan man adresserer

Pedalanmeldelser - hvordan man adresserer

Er pedal et godt cykelmærke?

PedalCykler er en uforskammet selvbevidsthedcykelmærkefra Brisbane, Australien. Den perfekte mulighed for den rytter, der ønsker en billigcykelat komme rundt i nabolaget, men nægter at gøre det med risiko for stil og kvalitet.

(metallisk støj) (hypnotisk EDM-musik) - tre, to, en, høj, høj, høj, høj, høj, høj, høj! Hvad er den bedste opgradering, du kan gøre på din cykel? vil sige at gøre overgangen fra flade pedaler til klipfri. - Clipless er et forvirrende navn, fordi du faktisk kører tilsluttet, men navnet kommer fra en tid, hvor tåklip og stropper, det synlige bur omkring din fod, var den valgte pedal. Disse nye pedaler havde ikke et synligt klip, så de blev kaldt klipfri. - Ja, nu vil alle, der bruger clipsløse pedaler, fortælle dig, at de gør dig mere effektiv, de gør dig hurtigere, og de giver dig mere kontrol over din cykel - men kan du virkelig gå ud flere pedaler med disse pedaler? ? Eller gør de endda nogen forskel? Nå, det er hvad vi skal finde ud af.

For at gøre dette skal vi tackle et af verdens mest utrolige stigninger to gange. Måske ikke hele stigningen. En gang på de flade pedaler og en gang med vores normale klipløse pedal som, lyder det let, og det ville ikke være det faktum, at hele stigningen er Sa Calobra på Mallorca, ni og en halv kilometer med en gennemsnitlig stigning på 7%.

I stedet reducerer vi det til kun tre kilometer nær topmødet. Igen er den gennemsnitlige hældning over 7% Hvis du vil finde ud af fordelene ved pedal uden klip, er alt hvad du behøver at gøre en hurtig google, og du finder ud af, at ideen handler om kraftoverførsel og effektivitet. Da din fod er fysisk fastgjort til pedalen, skal du være mere effektiv. - Ja, du kan også overføre mere strøm, fordi du kan trække pedalen op og ned, hvilket gør din pedalering mere effektiv.

Men, Chris, alt dette lyder som vrøvl, fordi den første ikke giver mening, og den anden afvises - ja, og mens det er sandt, ville du absolut aldrig fange mig med at køre et par flade pedaler. - Ja, jeg bliver nødt til at fjerne det fra dig, ikke? - Nå, mine klip ville, hvis jeg ikke tabte dem først. - Vi kører to løb.

Vores første løb er på klikløse pedaler med vores Fizik carbon racercykelsko. Det burde klare os fint nu, benchmark. Nå, vores andet løb vil være med sneakers og flats. - Og på dette tidspunkt skal vi påpege den åbenlyse forskel mellem de to opsætninger; Ser du, cykelsko er virkelig stive og har meget effektivitet. Men hvis du kører på flade sko, er det meget usandsynligt, at du allerede har købt dig et sæt cykelsko, så du har sandsynligvis et ret fleksibelt par træner - ja , lidt sådan faktisk.

Disse sneakers er designet til at løbe og gå, og ikke designet til at bringe strøm gennem en pedal - ja, lad os tale om testene. For at forhindre, at vores overdrevne konkurrence kommer i spil, vil vi gøre det tidsrettet specifikt. Det betyder, at vi kun kører en driver ad gangen. - Ja, men rolig.

Vi vil gøre maksimal indsats, og vi har ikke tilladelse til at se vores data. Så Chris, tag din Wahoo hovedenhed af. - I lommen. - Chris og jeg har lige kørt to tredjedele af denne legendariske stigning, Sa Calobra, og vi kører den hårdeste strækning for at komme derhen. - Ja, broen øverst eller helt øverst.

Der er en grund til, at vi besluttede at kun lave tre K'er, ikke? Jeg ønsker ikke at udføre to på hinanden følgende 30-minutters anstrengelser og have den akkumulerede træthed fra dem. Det kunne skæve resultaterne lidt. Men jeg synes også, det ville være mere interessant at gøre noget, der er lidt af et halvt hus mellem sprints, du gjorde sidste gang, og de længere anstrengelser, de gjorde - er du klar til den maksimale anstrengelse? - Så klar som jeg nogensinde vil være, James. - Okay, du går først. - Hvad, og jagede du mig? opstigningen? - Ja. - Giv mig bare tre minutter.

sundhedsmæssige fordele ved hummus

Der er ikke noget, jeg hader mere --- jeg starter. (hypnotisk EDM-musik) Chris Opie, løb nummer et med klipløse pedaler. Tre, to en, op, op, op, op, op, op, op, op! (Afslappet EDM-musik) Højre, Chris burde være lidt oppe nu, jeg starter selv.

Tre, to, en, jeg håber bare, jeg kan lave klip i det. Højre, klippet ind, lad os jage den hurtige sprinter! (afslappet EDM-musik) - Det gjorde ondt, som du måske havde forventet. (pesende) Nu er det tid til at gå nedenunder, skifte pedaler og gå igen.

Lad os se, om Hank kan fange mig. (Afslappet EDM-musik) - Kør nummer et færdigt. Lad os nu skifte pedaler.

Whoo! - Jeg vil ikke rigtig sætte disse pedaler på min cykel. Det ser ud til, at jeg ikke ved det. Jeg mener, hvad, de, det er mindre værd end en slange, og lejerne roterer ikke rigtig, så måske kunne du bare tage testen - Nej, det er ikke fair.

Når alt kommer til alt er det alt for videnskab - okay, okay. (blød bluesy rockmusik) - Højre, Chris, hvordan føles det at bære sneakers på din Pinarello? - Det er virkelig underligt, fordi jeg ikke ved, jeg mener, jeg ved ikke, hvor jeg skal sætte mine fødder, hvordan bestemt ikke lavet til at cykle i denne sko. - Nej, er du klar til denne maksimale indsats på tre kilometer ? - Nej, nej Ikke rigtig. - Nå, rolig, kammerat, for her er du.

vitaminer for styrke

Er du klar? Tre, to, en og op! Op, op, op, op, op, op, op, op! Ser langsomt ud. (aggressiv rockmusik) Nå, den gode ting ved at have lejligheder er, at jeg ikke behøver at bekymre mig om at tilslutte mig. Så der fungerer ikke noget her.

Tre, to, en, op! (gryntende) Langsom start. Åh, det er sværere end jeg troede. (aggressiv rockmusik) Whoo! Det var svært.

Hvordan har du det? - Det var virkelig underligt, for hver gang du ønskede at rejse dig, kan du ikke rigtig træde på pedalen som normalt. Det var faktisk lettere at blive siddende og dreje lidt højere end normalt. - Hvordan vil vi så se disse resultater? - Nå, vi får brug for en bærbar computer, så vi gør det et andet sted, og vi nyder resten af ​​vores tur indtil videre, tror jeg. - Vi kom tilbage til GCNs hovedkvarter, og alle resultaterne er der.

Så Chris, er du klar til at uddybe? - Det er mig. Så vi besluttede at gøre denne tre kilometer lange strækning på toppen af ​​Sa Calobra. Vi starter først med clipsløse pedaler? - Lad os gøre det. - Vi er vant til at køre det.

James, 367 watt, 78 omdrejninger pr. Minut, så hurtigt var hans kadence, 9:17 minutter. - Ikke dårligt. - Nu har jeg trænet lidt, det lykkedes mig at rulle dig over her. 9: 12 minutter, men jeg har gjort meget mere watt, fordi jeg er meget tungere end dig.

Så det er 409 watt, men en kadence på 73. Jeg har en tendens til at træde langsomt og gå op ad bakke igen. Jeg har bemærket, at du altid ser ud som om du er i et lettere gear og bliver lidt hurtigere.

Så det var klikløst. Vi er åbenbart uddannet til at køre på den måde. Vi ved, hvordan det er at blive fanget - Lejligheden er lidt underlig, ikke? - Det var lidt.

Det føltes ikke nøjagtigt det samme. Skal vi få resultaterne først? - Lad os gøre det - Højre, 351 watt for dig ved 70 omdr./min med en tid på 9:42 minutter. Jeg satte syv sekunder herinde, fordi jeg gjorde 9:47, 380 watt, men min kadence faldt temmelig dårligt, og vi mistede begge lidt kadence, men min mistede mere end din, 62 omdrejninger pr. Minut. - Hvad var konklusionen? Jeg gætter på, at vi ikke spilder meget tid, men det hele afhænger virkelig af følelsen - ja, nøjagtigt.

Du ville stå op eller prøve at komme ud af svingene og accelerere og forsøge at trække i pedalerne, men det gjorde du ikke, så cyklen føltes lidt klodset under dig, vi er ikke vant til at ride uden klip. Så som du sagde, var det ret fremmed for os - Ja, jeg mener, jeg stoler på pedalens slag, især når jeg klatrer, så jeg bliver nødt til at vende den og stole på den. Jeg havde bare ikke tee fra følelsen af, at jeg ikke engang kunne komme tæt på at nå styrken. - Nej, du får ikke den oprindelige modstand før slutningen af ​​slaget, gør du? Faktisk er præstationsafvigelsen, tror jeg, 'Det er ikke engang helt 10%, så det er faktisk 5%, så det er virkelig slet ikke så slemt.

Men det handlede kun om sensation og følelse, ikke? Det føltes bare ikke som om vi stoppede med at cykle - Nej, men ellers tror jeg, de ikke har så store huller i tide som vi troede, de ville være - Så hvis du har lejligheder derhjemme og ikke rigtig vil forandring, så føl dig ikke skyndt at gøre det. - Nej, gør hvad der er behageligt, synes jeg. Hvis du kunne lide denne artikel og nød at se os lide under Sa Calobra-stigningen, så giv store tommelfingre op for denne artikel - og klik nedenfor for mere indhold.

Hvilke cykelpedaler er de bedste?

Bedstvejcykelpedalerdu kan købe i dag
  • Shimano 105 R7000 SPD SL. Detbedstvejcykelpedal til vejrudsigtsmiljøere, der slår vejret og slår et godt stykke over sin vægt i betragtning af prisen.
  • Shimano Ultegra R8000 SPD SL.
  • Shimano Dura-Ace SPD SL.
  • Se Keo Blade Carbon.
  • Wahoo Speedplay Zero.
  • Se Keo 2 Max.
  • Se Keo Blade Carbon Ceramic Ti.
7. 2021.

Hvilke pedaler bruger profferne?

Langt størstedelen af ​​ryttere itilplatonbrugenten Shimano eller Lookpedalerfordi disse to mærker sponsorerer de fleste af WorldTour-holdene. Plus, nogle hold kan lide at have alle deres ryttere på det sammepedalerså en domestik kan give en holdleder sin cykel i tilfælde af en mekanisk nødsituation.tyve. 2017.

Professionelle cyklister kører titusinder af kilometer hvert år. Så det er vigtigt, at dine klamper er justeret korrekt for at undgå skader eller knæproblemer. Dine pedaler er stramme, når det kommer til frakobling.

gopro sølv amazon

Så lad os spørge nogle af rytterne, hvad de bruger, og hvor tæt deres pedaler er for sprinten, det er mere indlysende for enhver amatør, at jeg ikke vil anbefale at bære solide klamper. Du ved, at det er en større risiko for skade, men i en sprint ved du, at du vil blive rettet. Jeg har altid ønsket at føle, at jeg kommer ud af racerbanen, når du er på racerbanen, vil du være en del af cyklen, og solide klamper er den bedste måde at gøre det på - så for din mekaniker, Kenny, dig har en af ​​de bedste virksomheder i verden der, når han skal ændre dine klamper, er det et ret vigtigt job. - Jeg gør det selv Hvis jeg altid har lavet mine klamper selv, er det noget, du rører ved.

Du kan måle så meget som du vil, men selv sko skifter over tid. Cleats slides, du ved hver gang du klipper den ind, så det er vigtigt at være venlig omkring det samme. Jeg trækker altid omkring dem og savner dem og sætter dem på, og så skal du stadig mikrojustere, så på mine første par ture tager jeg altid en 4 mm unbrakonøgle med og sætter den der sådan - Nu Bram, jeg bemærkede bare, at du bruger gule pinde.

Med lidt sort passer det kun til kitoren, fordi de passer til dig? - (mumler), kan du se det? - Denne fyr kan strække sig? Er det ikke? (Latter) - Ja, men kun denne side, denne side er færdig, ved du - Så hvorfor valgte du gule pinde? - De er flere, de ser lidt mere ud som om man kunne bevæge sig lidt. Så jeg tror for de fleste af os, ved du, når du kramper lidt på venstre side af cyklen eller højre side? kan bevæge dine fødder, så det er bedre med skader. - Ja- Og jeg vil have lidt trøst. - Ja- Har du prøvet de andre farver? - Det var virkelig for længe siden, jeg tror, ​​jeg prøvede dem en gang, og så har jeg et knæproblem - Ah Ja - Men det var omkring tredive år siden - For tredive år siden ligner han ikke 30, gør han? (Latter) - Og så er jeg 32 nu. (Latter) - Han startede ung, hvad skal vi sige? (Latter) - Så Toms, jeg har lige kontrolleret, at du bruger gul klampe på dine Shimano-pedaler.

Hvorfor valgte du gul? - Jeg kan godt lide svømmeren på de gule til tider, især det er lidt farve for at få dem nøjagtigt. Så når du har de røde, har du ingen opdrift, og der er lidt større risiko for knæskader eller noget, i det mindste for mig. - Cool, og du har aldrig prøvet de andre bare for at se denne helt faste position? - Jeg har, ja, jeg prøvede de røde og syntes ikke, de var store em. (optimistisk musik) - For mig er den blå bedst, for for mig bevæger den gule sig for meget, og den røde er ikke så god, fordi du virkelig er virkelig perfekt skal sætte.

For mig er blå den bedste mulighed - Okay, har du brugt blå i lang tid, eller har du brugt gul eller rød før? Har du prøvet det med dette? - Jeg prøver, jeg prøver det røde i starten, men det røde er umuligt for mig og så det gule, jeg føler, at min kraft i pedalen ikke er så god, så jeg foretrækker bestemt, jeg foretrækker den blå - Okay, hvad med spændingen på pedalerne? Er de ret stramme eller løse eller i midten? - Så meget som muligt, ikke i spidsen, men meget er muligt, det føler jeg mig bedre med nu, jeg er ikke bange for at rive mig af, når jeg gør drejningerne. Hvorfor valgte du blå og ikke gul, eller er det din yndlingsfarve, eller er der nogen? Videnskab? - Det er min søns yndlingsfarve. (Latter) - Nej. - Vi undersøgte lige med fyrene om placering af cykler, og de foreslog, at jeg skiftede mig e. Jeg var altid med rød, så den faste, og nu har jeg noget spil, ikke for meget, men en måde at vælg positionen.

Kroppen kan vælge den position, den ønsker - og hvad med spændingen på dine pedaler? det er ret højt for sprintene, eller holder du det i midten? - Jeg fik den virkelig høj, næsten så høj som du kan. (Joy musik) - Nathan, jeg tjekkede det lige ud. Du bruger blå knopper, hvorfor valgte du blå? - Fordi gul er for blød, og jeg har prøvet den røde før, og det efterlod mig ømme muskler overalt.

De passede mig ikke rigtig godt, så jeg synes, det afhænger af rytter til rytter, hvilke knopper du bruger - jeg bruger de sorte fra Look - De giver mig bare det bedste greb og som en sprinter er det meget vigtigt. - Har du nogensinde brugt gråt eller rødt, eller har du altid brugt det sorte? - Jeg brugte gråt, men efter min følelse er det ikke rigtig, ved du, jeg vil hellere have mindre komfort og mere greb end omvendt. Nu er alt, hvad jeg har, klo ked på dine pedaler, jeg kan ikke se, hvor mange Newton-meter de er, ved du hvad det er, er det et ret stærkt greb? - disse burde være omkring 22 eller 25, jeg er ikke sikker længere, men ja - det er vigtigt for en fyr som dig, der smider en masse watt ud - Præcis (optimistisk musik) - Så Elia, første tillykke med fødselsdagen, og jeg bemærker, at du bruger gule klamper.

Hvorfor bruger du gul og ikke blå eller rød? - Jeg bliver professionel i 2010, og i år har jeg brugt Speedplay i 8 år. Speedplay, hvis du ved, selvom du prøver at lukke så meget som muligt, har du lidt lille bevægelse 8 år. Jeg har altid prøvet med lidt bevægelse, den eneste vej tilbage til den normale speedplay-pedal er at bruge den gule klampe . Måske kan jeg træde på det blå næste år, men det første skridt fra Speedplay til Shimano er den eneste måde for mig Brug de gule knopper med lidt bevægelse, så jeg føler ikke denne bevægelse under sprinten - og hvis du tager din fod ønsker pedalen, er den ret tæt eller har du den mellemlang eller løs? - Jeg har medium, så jeg satte på medium på pedalens frie linje, for eksempel går du ikke ud med pedalen under en sprint, men det er altid godt, hvis du har brug for at tage dine sko hurtigt af, du kan gøre at.

Ja (mumlende) er mit valg - så lad os se på dine sko. Du har sorte pinde, hvorfor valgte du denne? - Det er meget stift, og du har ingen bevægelse, når du rører ved pedalerne, så det er godt for mig - Har du nogensinde brugt nogen af ​​de andre farver til at prøve dem? - Ja, for 4 år siden brugte jeg de grå, men jeg foretrækker sorte - Og har du også meget spænding på pedalerne for at holde dig inde? - Ja, jeg synes ganske normalt, men det er godt, for hvis du har en ulykke, har du ikke meget spænding, fordi du ellers bliver på cyklen, og det - ikke godt. - Nej (glad musik) - Så Alex, hvilke knopper bruger du, kompis? - Det grå udseende - Hvorfor har du valgt at vælge grå og ikke sort eller rød? - Jeg bytter på en eller anden måde at være mellem sort og grå.

Det gør ikke rigtig svømmeren, jeg bruger faktisk aldrig svømmeren, fordi jeg faktisk kører med hælen, så jeg sparker som en and, så for mig handler det om at komme mine hæle så tæt på kranken som muligt, uden at hun rører ved kranken. - Cool, og ville du nogensinde blive fristet til at gå til blackones for ikke at bruge float, så det er ret interessant, at du ikke gør det. - Jeg brugte de sorte, men det gjorde hvad jeg kom hjem for at være ærlig.

Det lyder ikke meget professionelt, men det gør ikke en blind forskel, om de er grå eller sorte. Jeg kan virkelig godt lide det, jeg kunne bruge det røde, og det ville ikke gøre nogen forskel. Så du er bare fast i denne position, er du ikke? Så Julien, jeg har set dig i spidsen for et peloton, jeg ved ikke, hvor mange timer jeg er bange for at tænke.

Jeg ved ikke om dig, hvilke klamper du bruger. Hvilket bruger du? - Jeg bruger den blå, den blå Shimanos. Du kan vende dem lidt, så jeg er lidt mere komfortabel med dem, for ellers har jeg også de andre, der er virkelig stramme.

Men så skal jeg vænne mig til knæene og det hele, for så skal det være perfekt, og jeg foretrækker at have lidt spænding for leddene og sådan. Jeg er bare lidt bedre. - Har du nogensinde brugt de helt faste eller ikke? - Måske gjorde jeg det for længe siden, men så kørte jeg stadig Se, og nu har jeg det godt med disse, og jeg ved, om du kan arbejde for dem, Mess bliver ældre og alt, hvad der er - Han er ikke så gammel endnu. - Ikke endnu , men jeg har kørt på disse sko i et stykke tid.

Men jeg har det godt og giver det altid til min bror for at ordne det. Han sætter knopperne på, og så har jeg det godt, og jeg er afslappet - Cool, så din bror, han er den fyr, der sætter dem op til dig, tager han alle målingerne? - Ja, han gør cykelmonteringen, og det måler klamperne, så det er virkelig vigtigt, fordi jeg ikke kan lide at ændre meget, fordi det altid er millimeter, og din krop er vant til det, fordi din Ridi har været på cyklen i mange timer og timer, og hvis der er en lille forskel, kan du mærke det med det samme. Så det er virkelig vigtigt, at tingene går ret godt, og det er bare, at jeg har min bror nu. (Latter) Han gør det nu, så jeg gør det ikke, jeg skal gå langt for det.

Jeg stoler 100% på ham. - Sejt, der er vi, broderkærlighed. Jeg elsker det. (Upbeat music) - Hvilke skofarver bruger du? - Gul på Shimano-pedalerne - Okay og hvorfor og valgte du gul og ikke rød eller blå, det er ikke kun fordi du kan lide farven, kan du ikke? (Latter) - Nej.

Det er fordi jeg stadig kan bevæge mine fødder lidt, mens jeg træner og løber. For hvis det er tvunget til at holde dine ben i en dårlig position i 6 timer, så finder jeg det måske ikke så godt. Så nu kan jeg stadig bevæge den, men jeg sætter mine pedaler på den fasteste fod, og så er den ikke for løs, men den er fast, og jeg kan stadig bevæge den. - Hvorfor valgte du denne? - Sort passer mig bedst - Og har du nogensinde brugt en af ​​de forskellige muligheder for at lede efter lidt mere Fl. at se? Havre eller er du bare tilfreds med de sorte? - Nå, Mano brugte de tre grader. - Ja- Jeg synes ligesom mediumversionen, men med Look herelike er mediumindstillingen endnu mere af en float, og her synes jeg, den sorte er bedre, hvad jeg ville kalde en grad for mig - okay der er vi, en en-graders float - hvorfor bruger du de blå? - når der er lidt rækkevidde og bevægelse, men det stadig er solidt, og ja, jeg antager, at vi ikke behøver at tale meget om det, det er den bedste pedal derude.

Og det bedste system. Og jeg foretrækker blå, hvis du har lidt float, skal du gå til gul, og så er der stadig rød. Så jeg kører til midten, og jeg har aldrig haft problemer - Vi er midt på gaden.

Men han er bestemt ikke midt i vejføreren. Så her på Divide Tour er de mest populære pedaltyper, vi har i pelotonet, fra Look og Shimano. Så lad os tage et kig på såvel klamperne som spændingssystemerne.

Kom nu. (optimistisk musik) Så videre vælger ryttere, der bruger Looks-pedaler, enten Blade-modellen eller Keo-klassikeren. Nu bruger klingen ikke en traditionel fjeder til at opretholde pres på rytterens klampe.

I stedet bruger det en kulstofplade. Hvordan virker det? Kniven er indsat i undersiden af ​​pedalen. Og det holder i det væsentlige klampen under spænding.

Dybest set er der to separate spændinger, enten 12 eller 16 Newton meter, der er standard, men der er et ekstra 20 Newton meter stykke, som du kan købe, så dette bestemmer virkelig, hvor meget kraft der kræves for at træde på pedalen og forlade. Mens Look Keo pedalerne faktisk bruger en fjeder til at opretholde spændingen på klampen, både når du træder på, og når den frigøres fra pedalen, justeres den med vores unbrakonøgle her på bagpladen. De justerbare spændinger er nu mellem 8 og 12 Newton meter. (optimistisk musik) Og de mest populære modeller af Shimano-pedaler, som vi ser, er SPD-SL og især Dura-Ace 9100-modellen.

Hvordan fungerer de? De ligner meget KEO i standardudseendet, idet spændingen justeres med en unbrakonøgle for at øge eller mindske den krævede spænding for at træde på eller af pedalen. Men hvor meget drejningsmoment kræves der? Jeg ved ikke, at Shimano faktisk ikke viser dette på deres hjemmeside. (optimistisk musik) Nu til de faktiske klamper.

red bull rampage live stream

Look tilbyder tre forskellige typer studs. Men hvad betyder det egentlig? Nå, med Look betyder det, at du har et vist antal klemmer af hælbevægelse eller løft pr. Klampe. Det giver dig igen mulighed for at bevæge dine knæ lidt.

Så lad os starte med den sorte stud. Dette har faktisk ingen opdrift, så du er helt låst i klemmen, som du f.eks. Ville forvente af en sprinter. Og så med det grå klampe giver de 4 1/2 grader løft på hælen.

Og endelig tilbyder det røde klampe, der giver 9 grader bevægelse, hvilket stort set er Shimano, også tre klampemuligheder. For det første klemmer Shimano rød helt i position og uden nogen hælbevægelser. Så har vi en blå mulighed, der tilbyder 2 grader flyde i hælen, og det er noget, som professionelle ryttere faktisk bad om.

Så det er standard på de R9100 pedaler, vi så på. Gule klamper, de tillader en vis bevægelse sidelæns, og drejepunktet for disse klamper er faktisk i midten af ​​klampen. De gør dette ved at have en smallere forreste del af klampen, hvor den griber ind i pedalen.

Afstanden på disse klamper er 6 grader, så det dybest set giver dig mulighed for at bevæge dig både foran og bagpå. Dette er os. Nogle interessante valg foretaget af chaufførerne der.

Og jeg vidste aldrig, at Mark Cavendish tilpassede og erstattede sine egne klamper. Lær noget nyt hver dag, men lad mig vide, hvilke klip du bruger, og hvorfor i kommentarerne nedenfor. Plus, jeg vil vide, hvor tæt du har indstillet dine udgivelser til en artikel om, hvorfor pro-ryttere ikke smækker deres stilke.

Klik her nedenfor.

Er pedalstropper gode?

Grunden tilstropperer det korrekt strammetstroppergiver dig den bedste absolutte transmission, fordi du både kan skubbe og trække ipedalerpå samme tid uden risiko forpedalerfrigør sig selv.

Er pedaludøvere det værd?

Menspedaløveregiver dig ikke en træning med høj intensitet, men du kan stadig få en træning med moderat intensitet til din over- og underkrop. Moderat træning med intensitet er stadig meget effektivt; sigte på mindst 150 minutter om ugen for at få optimale fordele, ifølge American Heart Association.

Er Look-pedaler bedre end Shimano?

Disse plader er skruet ind i kroppen og hjælper ikke kun med at reducere slid på slid og pedaler, men forbedrer også klipningsydelsen. DetShimanoSPD-SL konceptet ligner megetSeKeo-pedal, den mest bemærkelsesværdige forskel i form af de lidt større dimensioner og større platforms overfladeareal.27 2021.

Er pedaler uden klip farlige?

En af de største løgne fortalt i cykelindustrien er, atpedaler uden kliper ikke merefarligtend lejligheder, og at de ikke øger din risiko for alvorlige kvæstelser. Nye ryttere får at vide, at de bare adskiller sig fra lejligheder, og at ingen af ​​dem er sikrere.

Er pedalstropper farlige?

Ulemperne vedRemmeog tåklip

Det er ikke vigtigt at strammestroppermod din fod for at ride effektivt med denne stil afpedal, men at gøre det kan skabe en mere sikkerpedal-til fodforbindelse. Dette kan dog også være potentieltfarligthvis foden sidder fast ipedal.

Er burpedaler farlige?

hvis du kører sådan her, er detfarligt. hvis du kører medbureløs, så får du ikke den fulde fordel. et andet problem er afhængigt af dine sko, slidbanen kan blive fanget ipedal, hvilket gør det svært at få din fod ud.

kvinders cykelulykke

Hjælper pedaler med at tabe mavefedt?

Ja,cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.02.02.2021

Hvilke er de bedste mountainbike pedaler at købe?

Vi har valgt disse Shimano-pedaler som de bedste clipsløse mountainbike-pedaler, fordi de ikke kun er pålidelige som andre Shimano-cykelpedaler, men de er også overkommelige. Pedalets dobbeltsidede design gør det nemmere at 'klippe ind' og ud med tillid og lethed, uanset hvor stenet terrænet er, når du kører.

Hvilken er den bedste tunerpedal på markedet?

Hvorfor vi kunne lide det - BOSS TU3 Chromatic u2028-tuneren er en strømlinet version af uden tvivl den øverste tuner på markedet, da den fungerer i en række tuningsmetoder ved et tryk på en knap og rummer en bred vifte af ikke-standard guitar og bastyper, som giver dem en fordel i forhold til anden pedalkonkurrence. 2. Korg Pitchblack kromatisk

Hvilken er den bedste SPD-pedal til en landevejscykel?

Endnu en gang har en Shimano-pedal lavet vores 'bedste' liste, og det er også en af ​​de bedste SPD-pedaler til en landevejscykel. Pedaler uden klip er vigtige for landevejscykler, fordi du har brug for al den kraft og kontrol, du kan få uden at blive træt efter nogle få kilometer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Pinot Tour de France - hvordan man opnår

Hvem vandt Tour de France i dag? Tour de France 2021 - samlet placering efter 13 af 21 etaperRgNameTeam1Tadej Pogacar UAE Team Emirates (UAD) 2Rigoberto Uran UranEF Uddannelse-Nippo (EFN) 3Jonas Vingegaard RasmussenJumbo-Visma (TJV) 4Richard Carapaz MontenegroIneos Grenadiers (IGD)

Motoriseret cykeltur i Frankrig - pragmatiske løsninger

Hvor meget koster en Tour de France cykel 2020? Det koster dig omkring $ 12.000. Tour de France er ikke kun årets største cykelløb, det er også den største etape for sponsorer og producenter til officielt at afsløre deres nyeste kulfiber-drømmemaskiner. 2018.

Tour de france watt - hvordan man løser det

Hvor mange watt genererer en Tour de France-rytter? Mens en gennemsnitlig cyklist kan producere 100 watt, kan en pro-cyklist gennemsnit 400 watt i løbet af den sidste time af en Tour de France-etape. Træningsintensitet er den hårdeste variabel at måle.

Tour de france nedadgående hastighed - hvordan beslutter du dig?

Hvor hurtigt kører Tour de France-kørere ned ad bakke? I downhill-sektioner i Tour de France kan de køre med hastigheder så høje som 110 km / t og endda miste motorcykelreporterne.

Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Hvordan har Adam Yates det i Tour de France? Adam Yates sluttede niende i sidste års Tour de France og nød en periode i den ikoniske gule trøje efter en stærk start på cykelens mest berømte løb.