Vigtigste > Anmeldelser > Peloton spin-cykel anmeldelse - enkle svar på spørgsmål

Peloton spin-cykel anmeldelse - enkle svar på spørgsmål

Er pelotoncyklen det værd?

Pointen er, at hvis du trofast vil bruge enPeloton cykel, det kan væreværdiprisen. Der er et par ting omPlatonder gør det så attraktivt for træningskrigere. For det første giver det månedlige abonnement ubegrænset streamingadgang til allePeloton'stræning.5 2021.Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton-firmaet, som angiveligt har flere kunder end endda spinggiganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, og i to uger tog jeg en 45-minutters peloton-klasse hver dag, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, at jeg sandsynligvis aldrig bliver så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling. Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter.

Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint. Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt.Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer. Det måler styrken af ​​mine quads.

Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget, der kaldes en muskelkørsel. Sean: Så ville køre hvor meget elektrisk strøm du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for den såkaldte VO2 max.Sean: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret. Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre uanset hvilken øvelse du laver. Benji: Jeg gjorde under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam.

Men generelt var jeg i temmelig god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre. Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var temmelig ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten.

Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller, ligesom rock, jeg er ikke ved at cykle ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse, og jeg troede, jeg skar godt i klassen godt og så så og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg. Til min ære var der omkring 2500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads begynder allerede at mærke det.Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding. Jeg klarede mig lidt bedre i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000 mener jeg, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en wir ek i.

Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke set så meget fremskridt; i stedet har jeg faktisk haft smerter. Jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, du ved, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud som i dag, som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle temmelig skarpe resultater at se frem til.

Sean: Jeg tror, ​​at hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, vil vi måske se dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra fair til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede den på min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor kurserne filmes.

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg stod foran en lærer og i nærværelse af, hvad det ser ud til at være en af ​​de spændeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk.

Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis en 200 kalorieforskel. Så jeg prøvede hårdere i studiet.

Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men ifølge displayet på min studiecykel var min præstation og min kalorieindhold min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kunne være anderledes, hvis du ikke kører på den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg føler mig ret god At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere.

Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: Hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når noget kommer til at tænke i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke køre på cykel hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er naturligvis bare for travlt hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratorium.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre masse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du 0,2 pund muskler i løbet af alt dette. Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, som jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder på pedalerne, opbygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig på din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste mennesker.

Benji: Wow. Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, du tabte faktisk.

Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt. Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund frembringer et pund og et kvart fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​at hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis gøre det - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK.

Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb. Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig.

Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Er spinning en god måde at tabe sig på?

Cardio med høj intensitet er en effektiv, effektivmåde at brænde påkalorier, og pedalen giver dig også en vis modstandstræning. Men hvis din eneste øvelse nogensindesnurrer, hvis du skal tilføje mere modstandstræning to eller tre gange om ugenvægttaber dit mål.

Vi har ideen om, at hvis vi ønsker at tabe os, går vi i et fitnesscenter den 1. januar, træner regelmæssigt og til sidst går ned i vægt. Nå, her er nogle dårlige nyheder. Jeg har læst mere end tres undersøgelser om det, og det viser sig, at motion faktisk er ret ubrugelig, når det kommer til vægttab.

Dr. Kevin Hall fra National Institutes of Health har udført nogle af de vigtigste undersøgelser af motion og vægttab. Vi er nødt til at omdøbe træning

cykeldrev

Motion er ikke et vægttabredskab i sig selv, det er fremragende for helbredet og er sandsynligvis det bedste, du kan gøre andet end at holde op med at ryge for at forbedre dit helbred. Men tænk ikke på det som et vægttabshjælpemiddel. Motion vil helt sikkert hjælpe dig med at leve et længere og lykkeligere liv….

Det er bare ikke den bedste måde at tabe sig på. Og årsagen har at gøre med, hvordan vores krop bruger energi. Du ved det måske ikke, men fysisk aktivitet er faktisk en lille del af dit daglige energiforbrug.

Der er tre måder, hvorpå vores kroppe forbrænder kalorier. Det inkluderer dit hvilemetabolisme, så din krop kun forbrænder så meget energi til sine grundlæggende funktioner, bare for at holde dig dybest set i live. Den anden del af energiforbruget er de termiske effekter af mad, og det er nøjagtigt, hvor meget energi der er behov for for at nedbryde mad i din krop.

Den tredje del af energiforbruget er fysisk aktivitet. For de fleste mennesker udgør fysisk aktivitet - enhver bevægelse, du foretager, kun omkring 10 til 30 procent af dit energiforbrug. Så langt størstedelen af ​​den energi eller kalorier, du forbrænder hver dag, kommer fra dit grundlæggende eller hvilende stofskifte, som du har meget lidt kontrol over.

Mens 100% af dine 'kalorier ind' er overladt til dig, har du kun op til omkring 30% af dine 'kalorier ud' i kontrol om måneden, og det mister ikke mere end 5 pund, forudsat at alt andet forbliver det samme. Og alt andet forbliver ikke det samme! Forskere har fundet ud af, at når vi begynder at øge mængden af ​​motion, vi får hver dag, foretager vi alle former for adfærdsmæssige og fysiologiske justeringer. På den ene side gør sport dig sulten.

Og du kender følelsen helt sikkert: du går til spinning-klassen om morgenen, og når du spiser morgenmad, er du så sulten, at du måske spiser dobbelt så meget havregryn, som du normalt spiser. Der er også beviser for, at nogle mennesker bare sænker farten efter træning. Så hvis du løber om morgenen, er du måske mindre tilbøjelig til at tage trappen, mens du arbejder.

Disse er kendt som 'kompenserende adfærd' - de forskellige måder, vi ubevidst underminerer vores træning på. Forskere har også opdaget et fænomen kaldet metabolisk kompensation. Når folk taber sig, kan deres hvilemetabolisme bremse.

Så mængden af ​​energi, som du forbrænder i hvile, er mindre. Det betyder, at denne bjælke kan krympe, når du begynder at tabe dig. Der er stadig meget at undersøge, men en undersøgelse fra 2012 er særlig interessant.

De kørte ind i midten af ​​savannen i Tanzania for at måle energiforbruget hos en gruppe jægere ved navn Hadza. Disse er superaktive, slanke jægere og samlere. De tilbringer ikke deres dage bag en computer ved deres skrivebord.

Og hvad de fandt var chokerende. Vi fandt ud af, at der slet ikke var nogen forskel. De har en meget mere fysisk aktiv livsstil og forbrænder ikke flere kalorier hver dag end voksne i USA og Europa.

På en eller anden måde blev den energi, de brugte til fysisk aktivitet, afbalanceret eller sparet andetsteds. Så hvordan forbliver du slank? Du spiser ikke for meget. Vi kan vende de kalorier, vi forbrænder, mens vi træner ret hurtigt.

Det ville tage cirka en time at brænde en Big Mac og pommes frites. Det ville tage cirka en time at danse temmelig kraftigt og brænde tre glas vin, som du kunne have med middagen. En times rigtig intens cykling på motionscyklen for at brænde omkring to donuts.

Af denne grund ses træning bedst som en sund tilføjelse til en diætfokuseret strategi. Men på trods af den ekstremt høje fedme i USA fortsætter regeringsorganer med at præsentere bevægelse som løsningen ligesom virksomheder, der har en reel interesse i, at vi fortsætter med at spise og drikke deres produkter.

Virksomheder som Coca-Cola har været styret af uddannelsesmeddelelsen siden 1920'erne. Ideen her er, at du kan drikke alle disse ekstra flasker sodavand, mens du træner. Men som vi kan se, fungerer det ikke sådan.

At brænde de ekstra kalorier fra en dåse sodavand er virkelig, virkelig svært. Vi har et problem med fedme i dette land, og vi bør ikke behandle fysisk aktivitet på lavt niveau og forbruge for mange kalorier, da de er lige så ansvarlige. Folkesundhedspolitikere bør virkelig prioritere at forbedre vores fødevaremiljø for at hjælpe folk med at træffe sundere valg om deres kost.

At tabe sig med motion er ikke umuligt, det er bare meget sværere. Og vi skal se, hvordan det fungerer. Hvis du går i gymnastiksalen og forbrænder alle disse kalorier, tager det lang tid, og du lægger en stor indsats i, du kan slette alt dette på fem minutter med at spise et stykke pizza.

Den relative størrelse er faktisk ganske overraskende, og de fleste mennesker sætter ikke stor pris på det.

Hvad er forskellen mellem en pelotoncykel og en spincykel?

DetPeloton cykeler som enSpin cykel, SelvomSpiner varemærkebeskyttet, så lad os kalde det en indendørscykel cykel. Det er et kulstofstål og aluminiumcykel med envægtet svinghjulifront, der bestemmer modstandsniveauet, mens du kører.

Hvad er den bedste spin-cykel for pengene?

Her er hvad vi valgte til voresTop7 TræningCykleri år
  • MYX FitnessCykel.
  • StrydeCykel.
  • NordicTrack S22i.
  • Proform StudioCykel22. dec.
  • Sål SB900.
  • Echelon EX3.
  • PlatonCykel/ Peloton Bike +
24. 2021.

Spin Bike I denne artikel ser vi på de fem bedste spin-cykler, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Når vi indsnævrer det bedst mulige valg, tog vi højde for deres kvalitet, funktioner og værdier.

For mere information og opdaterede priser på de nævnte produkter, klik på linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste spin-cykler. Det femte produkt på vores liste er PYHIGH.

Hvad kan være pænere end at få en spin-cykel, der imødekommer behovene hos alle dine familiemedlemmer? Overraskende nok har PYHIGH spin-cykler alle de funktioner, der gør dette. PYHIGH spin-cyklen har en let justerbar sæde-funktion, der er tilpasset en persons højde. Sædehøjden varierer mellem 25 tommer og 38,5 tommer.

Pudens tykkelse varierer fra 7,87 inches til 10,62 inches, hvilket fremmer en behagelig siddestilling.

Dette drejehjul har også en justerbar modstandsknap, som du kan bruge til at justere modstanden. Derudover er den udstyret med et bæltdrevsystem, der i modsætning til et kædesystem forbliver lydløst. Det giver dig en hvile, der gør din rejse mere behagelig.

Derudover har den det sikreste spin-cykeldesign. De tovejs justerbare håndtag er faste og komfortable. Dens design forhindrer, at dine hænder ved et uheld glider af, så din hånd ikke bliver træt eller såret under træning.

De justerbare stropper fastgjort til padlerne i buret gør også cykling mere sikker. Derudover øger det 35 pund tovejs svinghjul effektiviteten af ​​det roterende hjul. Derudover overvåger LCD'et hastighed, afstand, tid og kalorieforbrug, så du har et let og præcist træningsprogram.

Det har også en enhed og flaskebur, så du har alt hvad du har brug for inden for rækkevidde, mens du træner. Alt dette sammen gør PYHIGH til et utroligt roterende hjul. Montering er også praktisk.

Det trekantede, robuste stålhus på PYHIGH-spindehjulene leveres med et skræddersyet værktøjssæt. Med disse værktøjer kan du sætte alle brikkerne sammen på ingen tid. Endelig hjælper transporthjulene på den bageste base let med at flytte PYHIGH-spincyklen.

Dens fordele er: * Det har et tovejs svinghjul, der betjenes af et bæltdrevet system, der fremmer støjfri træning. * Den har en LCD-enhed, der overvåger kalorier, hastighed, afstand og timing for at evaluere din fitnessrejse. * Med modstands- og højdejusteringsafbrydere, der gør den velegnet til alle, og * Med gadgets og telefonbeslag for mere komfort under træning.

Ulemperne er dog: * Den har en bæreevne på kun 280 pund; og * Pulssensoren er fraværende, hvilket er afgørende for at spore kardiovaskulær aktivitet. Men hvis du leder efter et drejehjul, der passer til alle familiemedlemmer uden at ofre træningskvaliteten, er PYHIGH din bedste mulighed. L NU følger på fjerdepladsen.

Hvis du vil holde fast på din cardio-træning, er L NOW Spin Bike D600 den bedste mulighed. Det har lovende funktioner og et slankt design, så du kan træne din indendørs træning på niveau med ethvert fitnesscenter. L NOW Spinbike har en lastekapacitet på 280 pund.

Den har knapper, der justerer hjulets modstand. Det inkluderer også en fremragende bæltdrevet mekanisme samt et 35 pund aluminium svinghjul. Svinghjulet har et læderbetræk, der forhindrer rust.

Derudover gør laget af modstandspude svinghjulet friktionsfrit. Dette eliminerer ridsestøj. L NOW Spinbike har fjedre under sadlen, der absorberer vægtrelaterede stød.

Derudover er den udstyret med et avanceret PU-sæde. Det firevejs justerbare PU-sæde giver ekstra komfort på længere rejser. Den leveres også med tovejs justerbare håndtag og en padle med et bur.

Alle disse funktioner giver sammen en behagelig og spændende træning. Derudover har den pulssensorer og et kilometertæller, som gør L NU-drejehjulet til en komplet pakke. Du kan nu holde øje med dine metaboliske aktiviteter.

Når alt kommer til alt, ved L NU vigtigheden af ​​regelmæssigt at kontrollere dine meddelelser. Dette giver dig en enhedsholder til din telefon og tablet. Det tilbyder dig også en flaskeholder, så du kan forsyne dig med væsker.

Vigtigst er det, at den leveres med enkle instruktioner og transporthjul, der gør det nemt og problemfrit at skifte et roterende hjul. Dens fordele er: * Det 35 pund galvaniserede tovejs svinghjul er ideelt til lette og kraftige træningsprogrammer. * Den er udstyret med en kilometertæller og pulssensorer, der gør den til en ideel fitnessmaskine, og * Det glatte remdrev beskytter dit øre mod høje lyde.

Det mangler dog bluetooth-forbindelse og opladningsporte. Men hvis du er på udkig efter et roterende hjul med alle professionelle kvaliteter inden for budgettet, vil L Now indendørs spin hjul ikke skuffe. Har du stadig ikke fundet den spin-cykel, der opfylder dine behov? Bliv ved med at kigge, vi har mere til dig.

Det tredje produkt på vores liste er YOSUDA. Leder du efter et simpelt drejehjul, der er let på lommen? YOSUDA ​​er der for dig.

YOSUDA ​​Spinbikes går dog ikke på kompromis med kvaliteten. Den har en tung stålramme, der er anstrengende nok til at modstå en vægt på op til 270 pund. Dens 35-pund svinghjul har mærkbar styrke, perfekt til træning med høj intensitet.

Det er dækket med en belægning, der forhindrer metal i at ruste. YOSUDA ​​er en alt-i-en-pakke med alle de nødvendige funktioner til at evaluere resultatet af din træning. LCD'et overvåger din hastighed, tid og kalorier.

Men vigtigere er, at det også fungerer som en kilometertæller. I modsætning til L NOW spin-cyklerne har den dog ikke en pulssensor. Som ethvert andet dyrt roterende hjul har det også en bæltdrevet mekanisme.

Derfor bliver din træning lydløs og glattere. Du kan også justere modstanden og højden efter dine behov. Derudover har den anstrengende justerbare padler og 2-vejs justerbare håndtag, der holder din hånd på plads.

Begge funktioner forhindrer dig i at skade dig selv. 4-vejs smart sæde design er også en fordel. Den har tyk 10,24 tommer polstring, der understøtter hofterne med minimal belastning.

Derudover er det nemt at montere YOSUDA ​​Spinbike. Den indeholder en artikel med klare instruktioner. Det giver dig også en flaske, der holder dig hydreret, mens du træner.

Alle disse vil helt sikkert gøre din træning mere spændende. Dens fordele er: * Den består af et solidt stålhus med en belægning, der forhindrer rust. * Den har en tyk, firevejs justerbar sædehynde, der holder ubehag i hofteleddet tilbage. * Den indeholder en fremragende LCD-enhed, der registrerer afstand, hastighed og kalorier. * Den leveres med en flaske og en iPad-holder for at gøre din træning sund og sjov.

Ulemperne er dog; * Det understøtter ikke fitnessapps. * Selvom sædet er behageligt, kan sædets placering være lidt udfordrende, især for dem der ikke er vant til at stå i lange perioder. Ikke desto mindre har YOSUDA ​​alle de fremragende funktioner, som du gerne vil have på en spin-cykel.

Det andet produkt på vores liste er Pooboo. Hvis du vil eksperimentere med forskellige positioner, mens du cykler, er Pooboo spin-cyklen en sikker mulighed. Den leveres med en bar med flere håndtag og robuste stålburspadere.

Padlerne har justerbare stropper, der hjælper med at forhindre skader og holder din træning sikker. Pooboo Spin Bike giver dig et stabilt og robust 30 pund svinghjul. Det er lettere end YOSUDA ​​og er derfor mere behageligt at køre.

På grund af sin magnetiske natur er den også lydløs. Den bæltedrevne mekanisme bidrager yderligere til dette aspekt. Så cykling giver dig ikke hovedpine for dem omkring dig.

Vigtigst er det, det har et interessant modstandssystem. Du kan øge eller formindske modstanden med en knap. Den samme knap fungerer som en nødbremse til at håndtere uforudsete hændelser.

Derudover har den bremsedæksler, der gør Pooboo Spinbike til en sikker ledsager for dine børn. Det hjælper også med at holde støvpartikler væk fra cyklen. Men det bedste ved dette roterende hjul er det færdigmonterede LCD.

Den overvåger hastighed, afstand, kalorier og puls. Som en bonus er der en flaskeholder og et udstyrsstativ. Nu behøver du ikke længere at bremse for at tjekke din telefon eller få noget vand.

Endelig har Pooboo spin-cyklen et par transporthjul. Så det er ikke så meget at udsætte. Fordelene er: * Svinghjulet er magnetisk, så du ikke hører nogen hårde, ubehagelige lyde. * Knappen har en dobbelt funktion som modstandsregulator og nødbremse. * Det har bremsedæksler, der fungerer som et skjold, især for de små, og * Det har en alt-i-en LCD-skærm.

Den registrerer din puls, kalorier, hastighed og afstand. Ulemperne er: * den har en ringere LCD-skærm, der ikke er op til dens standard, og * den observerede afstand rapporteres i kilometer. Så hvis du leder efter en anden metric, bliver du nødt til at gå efter andre.

Når det er sagt, har Pooboo et fantastisk magnetisk svinghjul, der gør det særligt fejlfrit. Så du kan nyde din tur endnu mere! Før vi afslører nummer 1, skal du tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer. Og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig ajour med de bedste produkter på markedet.

Når alt kommer til alt er vores bedste spin-cykel Sunny Health & Fitness. Beskyt dine knæ med Sunny Health & Fitness Spinbike SF-B1709. Den særlige funktion, der adskiller den fra de andre fire roterende hjul, er dens 13-trins magnetiske modstandssystem med remdrev.

Du kan nu eksperimentere med forskellige træningsintensiteter. Den anden bedste ting ved Sunny Health-drejehjulet er det lette magnetiske svinghjul. Svinghjulet på 7,36 pund hjælper med at holde din træning stille.

Det holder også muligheden for knæbelastning på et minimum, i modsætning til tunge hjulspindhjul. Denne fantastiske funktion gør den forholdsvis sikrere og mere effektiv end andre roterende hjul. Multihåndtagene og pulsføleren er, hvad enhver fitnessbevidst bruger ønsker af Spinbikes.

Det firevejs justerbare sæde med en 2 tommer tyk pude giver dig mulighed for at træne i lang tid. De robuste pedaler og justerbare stropper har en skridtlængde på 28 til 39 tommer. I mellemtiden kontrollerer skærmen øverst på styret din ydeevne.

Den registrerer din hastighed, afstand, kadence, kalorier og tid. Det har også en flaskeholder og transporthjul. Vigtigst er det, det tilbyder en maksimal belastningskapacitet på 300 pund.

Det er langt mere end noget andet roterende hjul. Sidst men ikke mindst vil jordstabilisatorerne give dig tilstrækkelig selvtillid til at træne i lang tid. De stabiliserer drejehjulet på de ru og uregelmæssige overflader på gulvet og fjerner forhindringer for din træning.

På grund af alle disse bemærkelsesværdige funktioner tager Sunny Health Spin-cyklen føringen over andre. Dens fordele er: * Det har et 13-trins bæltedrevet magnetisk modstandssystem, der udvider dine modstandsvarianter. * 7,36 pund svinghjul lægger mindre belastning på knæene. * Pulssensorerne i håndtagene hjælper dig med at overvåge din puls, og * Gulvstabilisatorerne opfordrer dig til at fortsætte din træningsplan, selv når jorden er ru.

Dens ulemper er. * Det kan ikke tilsluttes andre fitnessprogrammeringsapps, og * det er forholdsvis dyrere end andre konventionelle centrifugeringshjul. Men hvis du vil fortsætte med dit træningsprogram uanset ulejligheden, er en Sunny Health and Fitness Spinbike bestemt et smart valg.

Det er alt for nu. Tak fordi du så med! Hvis vi har været til hjælp for dig, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Vi ses i de næste artikler!

Beklager du peloton?

Beklager pelotoner ægte. Og selv hvisdubruger dinplatonregelmæssigt til $ 2000 for en grundlæggende cykel og derefter $ 35 om måneden for at abonnere på appen til on-demand og live klasser,dukan føles som omduJeg har brugt mere enddu burdehar.Platonsalget steg 172% i år på grund af COVID.

Vil jeg tabe mig ved at spinde 3 gange om ugen?

1. Det er en imponerende konditionstræning, men du brænder måske ikke så meget som du tror.Spinninger længe kendt for at reducere fedt og hjælpe folk med at tabe pund. 'Spintregange om ugenog du brænder op til 1.800 kalorier, men et pund fedt svarer til 3.500 kalorier.

Hjælper spinning med at tabe mavefedt?

Ifølge sundhedseksperter hæver cykling ikke kun din puls, men har også kapaciteten til atbrændebetydelige mængder kalorier. At udføre denne øvelse dagligt vilHjælpdubrændeflere kalorier, hvilket betyder, at du kantabe fedtopbevares i din kropfed, inklusive dinabdominal fedt.Fire. 2018.

Kan jeg se Netflix på peloton?

Så meget som vi elsker binge-ser påKontoret er desværre ikke en måde at forbindePlatonCykel til andre apps såsomNetflix. Vigørhåber at bringe denne funktion tilPlatonCykel i fremtiden.

Sælges Pelotons nogensinde?

Bemærk, atPlatonikkenogensinde gå på salgi traditionel forstand. Black Friday-tilbud, henvisningskoder eller militær- / sundhedsrabatter er typisk den eneste måde at spare penge på køb af nyePlatoncykel eller slidbane, og dette giver dig bare gratis tilbehør.

Hvor meget skal du bruge på en spin-cykel?

Du kan købe en anstændig grundlæggendespin-typecykelfor så lidt som $ 345 for den populære Sunny Health-model. Tilsluttede modeller, som inkluderer en skærm, der sender klasser til at træne med, spænder fra omkring $ 1.000 til over $ 2.000, inklusive Peloton og Echelon.

ragbrai antal kørere

Hvilken slags cykel er Peloton-cyklen?

Selve Peloton ligner den type spin-cykel, du ville se i et spin-studie, og du kan pimpe din tur med en række tilbehør - inklusive håndvægte.

Er peloton løbebånd pengene værd?

Cyklen starter ved 2.245 $, hvilket inkluderer cyklen, 1 års begrænset garanti og levering og opsætning. Der er også forskellige pakker, der inkluderer sko, vægte, hovedtelefoner, pulsmåler, cykelmåtte osv. Jeg synes dog, det er bestemt værd at hver eneste krone! (Leder du efter en peloton løbebånd gennemgang?

Hvad er fordele og ulemper ved peloton?

Peloton Ulemper: Peloton cyklen er en investering. Det er en dyr cykel, og du har brug for det månedlige medlemskab for at streame klasser. Der er mindre mulighed for at møde andre mennesker, som du kunne i et motionscenter, men de giver dig måder at kommunikere med andre ryttere. Peloton Fordele:

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.