Vigtigste > Anmeldelser > Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode?

Til vinterbrug, disseSealskinz handskerergodtned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver enstorealternativ til fleecehandskerfordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.Men når vand er involveret, bliver det en udfordring for kroppen at klare denne tilstand. Hvordan dette problem kunne løses, vi bringer dig de vandtætte sokker og de vandtætte jagthandsker fra SEALSKINZ Hvad kan du gøre mod kolde fødder om vinteren? Svaret er varme sokker.

Ikke længere et stort mysterium. Hvis jeg er i en træstand i 2-3 timer eller på en undertrykkende jagt og ikke bevæger mig, har jeg rigtige tykke uldsokker på, og jeg har det godt, så længe jeg gør det, behøver du ikke flytte eller løbe meget, ellers kan problemet starte med uldsokker, de glider ned, fødderne kan blive våde på indersiden og måske også på ydersiden. Hvis dine fødder bliver våde indefra, kan det blive kompliceret, fordi fugtigheden blødgør din hud og det øverste lag af din hud kan skrælle af.

Så du kan få blærer, alt dette er noget, jeg ikke rigtig ønsker og har brug for. Så når jeg flytter, vil jeg have sokker, der er vandtætte, varme og forbliver, hvor de skal være, og det ville være bedst, hvis de også var åndbare. SEAKSKINZ-strømperne er åndbare, hvilket er en god start, men de er også vandtætte.Det vakte min nysgerrighed, fordi åndbar og vandtæt er to ting, som vi ikke kommer overens med. Vandtæt: Jeg forestillede mig noget som neopren, dette er en slags gummi, og det vil være 100% vandtæt. Du ved det måske fra dykning.

Så når du holder strømperne i din hånd, vil du føle, at de er lidt hårdere, hvilket kan give dig ideen om, at neopren er involveret. Men med neopren ville du have problemet, at der ikke kommer vand ind udefra, men intet vand lækker indefra. Det betyder, at hvis dine fødder bliver våde eller begynder at svede, forbliver fugt og sved inde.

Resultatet er, at dine fødder stadig er våde, hvilket du ikke ønsker. Fordi våde fødder er oprørende. Men de kan løse dette problem.

vintercykelhandskerPå ydersiden har vi 90% nylon og 10% spandex efterfulgt af en membran. Denne membran sikrer, at vand i større dråber ikke trænger igennem, men selve dampen kan slippe ud. På grund af størrelsen af ​​molekylerne indeni er der merinould, som sikrer, at sokken ikke berører huden direkte og producerer en slags mikroklima, hvor vanddamp Øverst på sokken er der elastiske manchetter, der forhindrer sokken i at glide ned. Der er også en pænt formet sål og en velformet hæl.

Så sokkerne er lige rigtige, når jeg vil have mine fødder til at være varme og tørre på farten. Dette er sokvarianten, der også fås i en kortere version. Dette er våbenet mod kolde og våde fødder.

Nu kan man sige, men jeg har sko, der er åndbare, hvilket kan være tilfældet, men hvad sker der, hvis disse sko bliver våde? ? Fordi vand løber ind ovenfra? Kan ske, selvom det kan være en lort situation, måske har du et par ekstra strømper med dig, men ikke et andet par sko. Hvis dine sokker er vandtætte, har du en god måde at holde dine fødder varme og tørre. Vandpletterne kan berøres, men du kan tydeligt se, at sokkerne er tørre.Blod eller kolde fødder, vi gør alt. Vi kunne have gjort det om sommeren eller ej? ikke være så smuk. Stefan er vandet koldt? Jeg føler ikke noget.

Jeg vil ikke gå i den i timevis, men mine fødder er stadig tørre, så hvis du ser nærmere på. Det løb ned i sokken. Det løb i sokken ovenfra.

Men som du kunne se nedenfor, er det stadig tørt. Så hvor mine fødder er, er der stadig ikke vand. Og som du kan se, er skoene helt våde.

Fødderne er varme og tørre, nu er det tid til at tage sig af dine hænder. Disse er jagthandsker i al slags vejr, også fra SEALSKINZ, ved første øjekast ser de ud som ethvert andet par gode handsker, de har en justerbar velcrolukning på bagsiden, nogle manchetter for at gøre dem vindtætte, de er vandtætte og på top har de syntetisk fiber, og du har på håndfladen Gedeskind, der er kendt for at være robust og behagelig at røre ved, hvilket fungerer helt fantastisk. Men når jeg tager fat i pistolen og vil føle aftrækkeren med min aftrækkersfinger, har jeg stadig det samme problem som med ethvert andet par handsker, lidt vanskeligt.

Så det skal trænes. Her har du en god funktion. Du kan bare tage handsken af ​​aftrækkeren og fastgøre delen til resten af ​​handsken via en magnet, hvilket giver mig friheden til at ramme aftrækkeren som uden en handske.

cykling knæ smerter

Hvad jeg personligt kan lide er, at den er fastgjort med en magnet, fordi der ikke er nogen støj som f.eks. Velcrolukninger. Det giver noget støj, så snart du prøver at lægge fingeren tilbage. Det er overflødigt at sige, at på dette bestemte punkt på handsken vil handsken ikke være vandtæt, men den er heller ikke beregnet som en handske til at rive en fisk ud af floden, den er snarere lavet til regelmæssig jagt.

Når du er ude i skoven, vil du holde dine hænder varme, og træk om nødvendigt min udløserfinger ud. Denne funktion er naturligvis tilgængelig på begge sider, så venstre- og højrehåndede mennesker har de samme egenskaber. Inde i handsken er der et meget flot for, der isolerer handsken udefra.

Og det giver dig stadig et godt greb og følsomhed. En ekstra funktion er tommelfingeren til at være nøjagtigt toppen af ​​tommelfingeren. Der er noget fleece derinde indarbejdet handsken, hvilket er en meget god idé.

Der vil altid være en situation, hvor jeg skal tørre noget vådt, der ikke fungerer så godt på læder, selv med nylonbagsiden af ​​kikkerthandsken eller måske uden for din kikkert. Når det er tåget op. Fleece i denne position uden at tage fat i en klud eller lignende.

Det er en helt fantastisk idé, og vi kan godt lide den! Handskens aftagelige triggerfinger bruges ikke kun til at udløse, men også til at bruge din mobiltelefon eller måske lidt mere følsom over for at få fat i en skrue eller noget lignende. Så jeg var i stand til hurtigt at fjerne handsken fra min triggerfinger uden Take-off handsken. Sammenfattende kan vi sige, at de åndbare og vandtætte strømper jeg ville sige sokker igen.

Fra SEALSKINZ såvel som fra jagthandsker har gennemtænkte funktioner og er et godt valg til den kolde årstid, når du er aktiv udenfor. Jeg adskiller stadig mellem at være udenfor og det er koldt, jeg sidder og bevæger mig ikke, så tager jeg måske et andet lag eller en rigtig tyk sok. Og når jeg bevæger mig og går, vil de normale sokker ikke længere være nok. Du kan få SEALSKINZ-produkter hos Recon Company, der vil også være andre produkter, lige vanter eller dem der vises Strømper som sokker.

Bare gennemse deres hjemmeside. Hvis du har spørgsmål om disse produkter, bedes du skrive dem i kommentarfeltet. Hvis du kunne lide og kunne lide denne artikel, skal du give en tommelfinger op for os.

Hvis du gerne vil se flere af os, skal du klikke på klokken for at holde dig informeret om nye artikler. Med dette i tankerne ønsker vi dig alle de bedste og tørre fødder til enhver tid.

Er Sealskinz handsker virkelig vandtætte?

SEALSKINZhelt 100%Vandtæt handskeåndbar og vindtæt strækstrik med tæt pasformhandskermed vores patenterede stretchdry-teknologi. Dissehandskergiver fremragende greb, kontrol og fingerfærdighed til en række udendørs aktiviteter.

Holder Sealskinz handsker dine hænder varme?

Det beståraftre lag:tilindre lag af merinould,tilhydrofil vandtæt membran ogtilslidstærkt gedeskind med blødt ydre lag. Da jeg prøvede dissetilblæsende dag fandt jeg, at de leveredetilgodt niveauafbeskyttelse ogmine hændervar bestemtvarmtak tildetuldisolering.

øl og cykler

(Air Rush) - En stor grund til, at du får kolde hænder og fødder, er fordi din cirkulation er dårlig, så sørg for at have dine sko løsere og ikke for stramme manchetter, så blodet fra din kerne til dine fingre og tæer flyder. Vrikker du med tæerne? - Jeg prøver også.

Wiggle wiggle wiggle. - Dreng, det er koldt! (Rockmusik) En masse cykelsko derude er designet til at holde dine fødder kølige i løbet af sommerdage, hvilket betyder, at mange åbninger er kolde og våde. Du kan bruge noget tape til at gøre dette.

Tape ventilationsåbningerne som, jeg mener, det er ikke så æstetisk tiltalende, men du kan også tage sålen ud og tape ventilationsåbningerne på sålen med et par oversko, og du har nogle dejlige varme fødder. Perfekt til vinteren. Ret, hvis mit bånd forbliver tændt. (Lås er strammet) (rockmusik) - Der er mange forskellige typer handsker, da der er forskellige størrelser af hænder, men det er bydende nødvendigt, at du har et sæt, der fungerer i den tilstand, du planlægger at ride.

Nu i Europa kan vi generelt kun slippe af sted med et dejligt tykt par vinterhandsker. Fordi det ikke er koldt her, især i Storbritannien. Og generelt ændrer temperaturen sig ikke så meget i nogen gi.

Men hvis du bor et sted, hvor vejret er meget hårdere, eller hvor temperaturen ændrer sig meget mere i løbet af dagen, skal du muligvis overveje noget andet som en klo eller liner. Brug en tætsiddende handske under en tykkere vinterhandske, som du kan fjerne, hvis temperaturen ændrer sig, og den bliver varm om dagen, eller hvis dine hænder bliver våde, skal du udskifte den med en anden liner midt om året (basstrums) - Ikke overraskende er det en våd og kold dag her i Storbritannien, og hvis du lider af våde og kolde hænder, så vil dette hack virkelig hjælpe dig, og det inkluderer nogle latexhandsker sadeltaske, når du forbereder din cykel eller lægger den i din baglomme, og når det regner, du får våde handsker, sæt dem på, og det betyder, at dine handsker kan blive våde, men dine hænder forbliver tørre, har rigtig kolde hænder på en ritter. Hvis du glemmer dine latexhandsker, kan du altid bære en Gå til tankstation eller tankstation, sæt dem på, Bob er din onkel, der har du det. Dejlige, varme og tørre hænder. (Glad orkestermusik) - For ørnen - Derude blandt jer har du måske bemærket, at jeg ikke rigtig har mine lette sommerstrømper i dag, men termiske vinterstrømper.

Disse har vindtætte og vandtætte egenskaber, og det er mit første valg, men hvis du ikke har adgang til vinterstrømper eller bare har travlt og vil tage sommerstrømper på, er det nøglen til at holde dig varm, når du fordobler lagene. . Fordi du låser den varme luft ind mellem de enkelte lag. Det eneste du skal huske på, når du bærer ekstra lag på dine fødder, er at hvis du har særlig stramme sko, kan du have svært ved at få din fod i din sko.

Det er værd at have et andet sæt sko til vinteren, som måske kun er en halv størrelse større. (Orchestral Music Continues) - Et traditionelt GCN-trick til at holde dine fødder pæne og varme ved at bruge noget aluminiumsfolie. Aluminiumsfolie er sådan en god isolator, hvorfor det bruges til madlavning.

Sørg nu for, at du får et godt stort stykke som sådan, pakk det rundt om din fod, og det skal alle holde den dejlige og varme varme væk fra dine fødder, der er fanget i din sko. Tag din sko på, og få derefter dine oversko, hvis du har nogen, og der har du den! En dejlig, varm og isoleret fod. Perfekt til enhver temperatur, medmindre det er for koldt til at gå ud. (humrer) (elektrisk guitarstrumming) - Når det kommer til at lede efter hacks for at holde varmen og tørre om vinteren, er nogle af de enkleste de mest effektive og bestemt de mest billige.

Du kan købe det billigt i din lokale købmand, og det er meget let at bruge. Du pakker bare hele din fod, og det pæne ved at folie er, at det holder fast i sig selv, så du heller ikke behøver at bruge for meget. Bare dæk din fod helt og din ankel, når du har på oversko, og skær derefter et hul til din klampe, og du har en havstyret, vejrbestandig fod.

Pas på, din fod sveder lidt, men i det mindste bliver den ikke kold. (Rockmusik) - Det er en af ​​de rigtig kolde vinterdage, og dine handsker gør bare ikke tricket og holder dine hænder så varme, som du vil. Nå, jeg har et rigtig godt trick i ærmet, der måske holder dine hænder fra at fryse til døden.

Dette er beregnet til at behandle musklerne for smerter og smerter, men du kan købe dem i enhver udendørs butik eller campingbutik, og de kommer i alle forskellige størrelser, og de holder i et par timer og kan virkelig forhindre dine hænder i at blive isblokke . Hvad du kan gøre er at rive ryggen af, tape den over dine hænder, lægge den tilbage i din handske og sørge for, at dine manchetter ikke stopper din blodgennemstrømning. Så hold alt det gode, varme blod fra at strømme fra din kerne til dine hænder, så skal du føle en dejlig varm plet på din hånd, der holder det dejligt og varmt, indtil du kommer hjem og sidder ved ilden. (ånder højt) Okay.

Åh, det føles godt. Woo! (Rock Music) - Hvis alle disse vinterhacks ikke er opdaterede, er der kun én ting tilbage at gøre, og det er at investere i robust vinterudstyr specielt designet til de værste forhold, jeg taler om sne, is , kraftig regn og temperaturer under nul. For eksempel holder disse Fizik Artica R5-støvler, som jeg kun bruger under de værste forhold, dine fødder varme og tørre de fleste af de værste forlystelser, har reflekterende foring, en forseglet lynlås og en fleece indeni, hvilket betyder at de er din Hold dine fødder varme og tørre under alle tænkelige forhold.

Det eneste problem er, at du sandsynligvis ikke vil køre under disse forhold. - Nu håber vi, at alle disse hacks har hjulpet dig med at holde dine hænder og fødder pæne og varme på de vinterture. - Hvis du kunne lide denne artikel, skal du give den store tommelfinger og fortælle os, hvis du tror, ​​vi har gået glip af noget. - Og hvis du ønsker flere artikler, skal du klikke der, fordi det bliver vådt og koldt, og vi er nødt til at gå, don ' ikke vi? - Åh, det gør vi - Ugh.

Hvad er de bedste vandtætte handsker?

1. Sealskinz hele sæsonenhandsker: Detbedstallroundhandsker
  • SEALSKINZ 100%VandtætUnisexHandske- Vindtæt og åndbar - velegnet til gåture, vandreture, camping i alle vejrforhold, medium.
  • SEALSKINZ UnisexVandtætAlt vejrisoleretHandske, Sort, One Size.
  • Black Diamond Unisex solistHandske, L, stor.

Kan du vaske Sealskinz handsker?

Alle ikke-strikkedehandsker skalvære maskine eller håndvasketved 30 ° C eller derunder. Der er ingen særlige krav til typen afvaskanvendt pulver eller vaskemiddel. Tillad produktettildryp tørt naturligt, undgå tørring på en radiator eller anden direkte varmekildetilforhindre beskadigelse af den vandtætte membran.

hiit cykelfordele

Hvordan holder jeg fingrene varme i handsker?

Ditfingrehar tendens til at blive kolderedethurtigst, fordi de ikke har store muskler at producerevarme. Når forholdene bliver koldere,detkroppen holder op med at give så meget blodtilførsel tildetekstremiteter.Detbedste mådeat forhindredette sker er at sikre, at du vælgerhandskermed ekstra foring og / eller støtte veddetsømme.

Kan du vaske Sealskinz?

AlleSealSkinzhatteskulle gernevære maskine eller håndvasketved 30 ° C eller derunder. Der er ingen særlige krav til typen afvaskanvendt pulver eller vaskemiddel. Tillad produktettildryp tørt naturligt, indvendigt og udvendigt, undgå tørring på en radiator eller anden direkte varmekildetilforhindre beskadigelse af den vandtætte membran.

Hvilken type handsker holder dine hænder varmeste?

Hvis du leder efter termiskhandskerder er overkommelige ogvarm, Ozero Thermal -30F Suede Leather WinterHandskererditbedste bud. Ozero Thermal -30F Suede Leather WinterHandskerhar fem lag af materialer tilhold hænderne varmeog tørre under temperaturer under frysepunktet.

Hvad er SealSkinz handsker lavet af?

Lavetaf fin merinould, de er lette, ekstremt varme og har gode fugtspredende egenskaber. De kan også bæres af sig selv.

Kan du tørretumbler i handsker?

Lad det væretørnaturligt. Det anbefales ikke attørretumblelæderhandskereller hæng direkte over en varmekilde. Efterhandskerhartørret, anvende en læderbalsam eller voks med en poleringsklud for at holde dinhandskervandtæt og forhindrer læder revner.

Er der nogen problemer med sealskinz-handsken?

Selv i de hårdeste, vådeste dage gør Sealskinz-produkterne, hvad de siger på dåsen, de holder dig varm og tør og smilende! Jeg havde et problem med en handske, og Sealskinz var hurtige til at udskifte varen.

Hvilken er bedre Endura strike eller sealskinz handsker?

Jeg har været iført Endura Strike i de sidste par vintre, og de ser ud til at være ret gode - foretrækker dem meget bedre end sælskindet. Men som Realman siger, skal du gøre lidt mere end bare varme handsker. Sørg for, at du bøjer fingrene og holder din kropskerne og håndled også varme.

Hvornår skal man vaske sealskinz alle vejrcyklushandsker?

Hvis temperaturen var meget over 10 ° C, fandt vi dem ubehageligt varme og svedige. Dette kan have været den ydre handske, der ikke fungerer effektivt for at slippe af med den akkumulerede sved. En ting er sikkert: I modsætning til andre handsker havde de brug for en god vask efter hver lang tur.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.