Vigtigste > Anmeldelser > Selle italia sadels anmeldelse - søg efter løsninger

Selle italia sadels anmeldelse - søg efter løsninger

Er Selle Italia sadler gode?

Hvis du er på udkig efter en mere traditionel sadel med en behagelig profil, og som ikke vejer for meget,Selle ItalienX-LR er engodtvædde. Den har en profil uden profil med en lav, central trykaflastningskanal og er polstret tilstrækkeligt for at undgå ubehag ved længere ture.Velkommen til endnu en fantastisk GCN Tech unboxing. Og i dag har vi en god pris, den helt nye Selle Italia SLR Boost-sadel. Og som altid er der en chance for at vinde på GCN Tech Unboxing.

Vi har ikke bare en til at tilgive. Åh nej, fire heldige tilskuere vinder alle en af ​​de helt nye sadler. Hvor fantastisk er det? Nu hvor du har lært mere om, hvordan du vinder en, skal du holde øje med indtil slutningen af ​​artiklen.

Men i mellemtiden synes jeg, at vi skulle få dem ud og kigge. (Upbeat music) Selle Italia er faktisk et af de ældste cykelfirmaer i verden, der begyndte at fremstille sadler tilbage i 1897, og de har mange ikoniske sadler i deres Back-katalog. Jeg tror sandsynligvis, at min favorit er flyvningen.Men med over 120 års erfaring inden for sadelkonstruktion har de set, hvordan de har udviklet sig meget. Og dette er deres seneste oprettelse. (optimistisk musik) Mange af jer kender allerede Selle Italia SLR, det er en af ​​de mest populære sadler i det professionelle peloton og har været den valgte aborre for mange topkørere inklusive g Contador, Valverde, Purito, Kristoff, du har ideen.

SLR Boost er en kort næset version af denne ærværdige spejlreflekskamera. Vi kommer til hvorfor om et øjeblik. Snart endda.

Men det er 2,5 centimeter kortere end spejlreflekskameraet og dets samlede længde på 248 millimeter for at være præcis. Selle Italia hævder også, at dette er den letteste sadel, der er tilgængelig for menneskeheden.

elektrisk cykelmotorDette er den øverste version af Carbonia Flow-sættet og vejer kun 122 gram - meget let. Og det er også rart. (glad musik) Du kan se, at denne sadel har nogle meget glitrende kulfiberskinner, der holder vægten nede, men der er faktisk en keramisk belægning på fastspændingsområdet for at beskytte den, når den fastspændes til din sadelpind, og en rigtig flot mikrofiber øverst.

Som jeg nævnte tidligere, er dette den øverste version, men der er tre andre. Der er en model med en titaniumskinne, en model med en manganskinne og noget, der er ret sejt, en kvindespecifik model med titaniumskinner, den kvindespecifikke model har en lidt anden form og noget ekstra polstring for at rumme forskellige anatomier. Som en, der rutinemæssigt bliver ked af cykelteknologien, er jeg ikke godt kvalificeret til at kommentere detaljerne der. (optimistisk musik) Hvad jeg kan sige fra erfaring er, at valget af sadel er meget personligt.

Derfor kan du finde et væld af muligheder på et websted som Selle Italia. SLR Boost kommer for eksempel i to bredder, 130 og 145 millimeter, og du foretager dit valg baseret på bredden af ​​dine ischiale tuberøsiteter, dybest set. S er den smalle, og L er den bredere.Dette er tilfældigvis en S. Og så har du et væld af forskellige skærestørrelser i hele sortimentet. Uden, afhængigt af hvor langt dit bækken roterer, når du er på sadlen.

Dette er en superflow, der er den største fordybning. Du kunne sandsynligvis passe gennem det store hul ganske lidt. Og det er designet til kørsel i ekstremt lave, aggressive miljøer.

Position, der også giver mening for korte næser. 'Men hvorfor,' hører jeg dig spørge. Nå, kortere sadler er et svar på længere, lavere, mere aggressive kørestillinger.

Jo længere og lavere du har dit styr, jo mere skal du dreje dit bækken, jo længere fremad skal du have din sadel i forhold til at opnå en kraftig pedalposition. UCI kræver dog, at næsen på din sadel skal være mindst to inches bag bundbeslaget. Så hvis du vil være inden for reglerne og komme i den position, du har brug for, kan en sadel med kort næse bruges smart.

øvelser i underarmsgreb

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en sadel, har Selle Italia udviklet et justeringssystem kaldet idmatch. Du sidder på cyklen og hvor aggressiv eller afslappet den er, og den følger med den med en passende sadel med en passende fordybning, der skal fungere for dig. Det kan findes i akkrediterede cykelbutikker, og de kan have en flåde demo-sadler, som du også kan prøve. Nu til den del, som I alle har ventet på, hvordan vinder jeg en af ​​de smukke Selle Italia SLR Boost-sadler? Det er super nemt.

Alt du skal gøre er at klikke på linket i beskrivelsen nedenfor, og det fører dig til vores giveaway-side. Følg instruktionerne, udfyld dem, det er helt gratis, og du har en chance for at vinde en af ​​disse onde. Eller dårlige piger.

Og så når du er færdig, hvorfor går du ikke igennem GCN-butikken. Vi har alle mulige godbidder dernede, inklusive vores egne GCN Ass Savers, som er perfekte til din nye sadel. Og for en anden artikel skal du klikke på denne kvindespecifikke sadel.

Hvor fremstilles Selle Italia sadler?

Italien

Hvad er Selle Italia boost?

Hele SellaItalienlæderdele ogsadlererlaveti Italien.19. 2016.

måltider til cyklister

Hvad er en boost sadel?

www.zyrofisher.co.uk. DetSelle ItalienSLRBoostTI316 Superflow er en kort næse, meget let sadel, der er designet til at fjerne trykket fra dit blødt væv, når du er i en aggressiv position og barbere et par gram af vægten af ​​sin fætter med længere næse.31. 2020.

Hvad er Ti316?

316Ti (UNS S31635) er en titanstabiliseret version af 316 molybdænholdigt austenitisk rustfrit stål. Denne stabilisering opnås ved en varmebehandling ved mellemtemperatur, hvor titanet reagerer med kulstof og danner titankarbider.

Er boost cranks forskellige?

Kompatibiliteten afBoost148 baghjul ogkranksæt.

For at garantere den samme ydeevne til drivlinjen,Boostkompatibelkrumtaper absolut nødvendige, eller monteres direkteBoost-specifik kædehjulsspider. Standardkrumtapkan ikke monteres medBoosthubset og omvendt.

Hvad er boost på en MTB?

Hvad erBoost?Booster den nyeste og største akselplatform, som alle præstationermountainbikeramme- og gaffelfabrikanter vedtager.Boostudvider bagakslen med 6 mm og forakslen med 10 mm. Så hvad gør det?Boostgøre for dig? En bredere aksel betyder, at afstanden mellem dit navs flanger kan øges.7. 2017.

Hvad er 316Ti materiale?

316Ti(UNS S31635) er en titanstabiliseret version af 316 molybdæn-bærende austenitiskrustfrit stål. 316-legeringerne er mere modstandsdygtige over for generel korrosion og pitting / spaltkorrosion end de traditionelle austenitiske rustfrit stål af krom-nikkel såsom 304.

Hvad er forskellen mellem 316L og 316Ti?

Den enkle sandhed er316L og 316Tier begge fremragende produkter.316Lhar stort set den samme mængde titanium for stabilitet ved høj temperatur som316Timen det inkluderer også molybdæn. Dette er hvad der giver316Lstørre korrosionsbestandighed mod lave temperaturer.

Har du brug for boost-krumtap?

For at garantere den samme ydeevne til drivlinjen,Boostkompatibelkrumtaper absolut nødvendige, eller monteres direkteBoost-specifik kædehjulsspider. Dette udligner drivlinjen med 3 mm for at udligne kassettens bevægelse. Detkrumtap'Q-faktor forbliver også upåvirketgørakslen og lejerne.

Er Selle Italia SLR boost en god sadel?

Hvad der ikke kan bestrides er, at Selle Italia SLR Boost Superflow er en smukt lavet, meget let, premium premium sadel i høj kvalitet med en meget høj pris.

Hvilket er det bedste italienske cykelsadelfirma?

Selle Italia er det førende italienske firma inden for design og fremstilling af sadler til ethvert behov. Den rigtige sadel til landevejscykler og mountainbikes. Selle Italia er det førende italienske firma inden for design og fremstilling af sadler til ethvert behov. Den rigtige sadel til landevejscykler og mountainbikes. Hjemmeside Login Vilkår og betingelser

Hvor stor er Selle Italia SLR Tekno-sadlen?

Selle Italia SLR Tekno er en ekstremt let sadel, selvom den manglende polstring gør det til at føle sig fastere end de fleste, så det skal passe dig meget godt, hvis du vil være behagelig på længere ture. ). SLR Teknos vigtigste salgsargument er dens vægt. Vores rammer vægten på kun 96 g (Selle Italia hævder 90 g).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.