Vigtigste > Anmeldelser > Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret?

ISmithsegne ord: ganske enkelt,ChromaPopLinser er de mest avanceredepolariseretlinser i verdenChromaPopoptimerer farve og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.I dag skal vi gennemgå Smiths Flywheel solbriller. Her har vi Smiths Flywheel-solbriller, som er en del af deres Performance-serie af solbriller, der kombinerer den nuværende trend med overdimensionerede retro-solbriller med et par moderne designelementer, der virkelig får dem til at skille sig ud. Med hensyn til emballage er det ret simpelt, der er en papkasse og overraskende ikke meget tekst, da du får en dejlig solnedgangsgrafik på siden.

Sort i bunden og grundlæggende oplysninger på siden. Lad os gå videre og åbne dette, og mens jeg gør det, lad os gå over specifikationerne. Detailprisen for dette er $ 149, så det er absolut den premium-ende af ting.

Linserne bruger ChromaPop-teknologi, en teknologi fra Smith, der siges at give bedre farveklarhed. Den fås i omkring 4 forskellige variationer, hvad vi har her er den matte dybe blækvariant med den blå spejlfinish. Ithas hængsler med automatisk lås, sådan som du kan se, når jeg åbner dem, klikker de faktisk på plads.De har også en næsepude med to positioner. I stedet for at tilbyde flere næsepuder at skifte ud, skal du bare tage den samme og derefter lægge et lille pres på, og du kan enten placere dem bredere eller skubbe dem ind for en smallere. Det er en ret sej funktion til at forbedre pasformen.

Smith beskriver dette som medium dækning og medium fit. Det har en hydrofob linsebelægning, hvilket betyder, at det er her, de absorberer både sved og fedt. Så hvis du har solcreme eller andre produkter med dig, skal denne linse være i stand til at håndtere den.

er suppe sund

I kassen finder du en simpel stofpose til den, hvor du kan opbevare den. Intet hårdt etui og ingen udskiftelig linse, objektivet kan ikke udskiftes på det. Du modtager et lille informationskort og et Smith-klistermærke.Lad os nu tage et øjeblik på at se på vægten af ​​solbrillerne, så solbrillerne vejer 34 gram, så bestemt i den lettere ende af tingene, og da det er en plastikramme, er det ikke overraskende, at det er så let. Lad os nu se på pasform og finish på Smith Flywheel solbriller. Hvad der giver dem et mere unikt udseende er, at de har den overdimensionerede ramme, der giver den et næsten rammeløst design.

Du kan se bunden er rammeløs, mens du øverst faktisk har et skjult stykke ramme nedenunder. Der er et rigtig cool designelement her, som jeg synes sætter disse solbriller ud i et ellers overfyldt felt. Med hensyn til farve er denne ret fed, du har denne orange, næsten lyserøde farve på næsestykket og på siderne med en grøn på templerne.

Jeg kan især lide dette farveskema i kombination med den blå højglans. At navigere på Smiths websted er lidt vanskeligere. Det er sværere at finde ud af, hvilken farvetone man skal vælge, men hvis man går til teknologisiden, er nuancerne faktisk grupperet efter miljø.Jeg fandt det at finde en rigtig god balance mellem lystransmission og farveklarhed. Optikken på dette er superklar - ingen forvrængning eller noget. Nogle af funktionerne er også seje, jeg kan godt lide de automatisk låsende hængsler, der virkelig holder det i tankerne og sikre, og jeg har ikke noget problem med, at det glider af på trods af manglen på ventilationsåbninger for at jævne det jævnt op.

Jeg synes, at linsebelægningen her holdt ret godt, jeg har ikke testet dem endnu, men jeg synes, de skal være ret holdbare. En ulempe ved disse Flywheels solbriller er, at i modsætning til andre Smith-modeller er linserne ikke udskiftelige. Jeg tror, ​​de er faktisk skruet ind, så du kan se her, at det holder en skrue, og det betyder, at du ikke kan bytte denne linse ud.

kvinde cykler

Du har nu virkelig brug for at vælge den der fungerer for dig og flere situationer. Desværre betyder det, at det er godt for cyklister at have et klart sæt linser til natkørsel eller tidligt om morgenen. Med det mener du, at du skal få et ekstra par solbriller, og næsestykket er også en rigtig cool funktion.

Hvis du ser lidt nærmere her, kan jeg faktisk bare springe det ud herfra, bare holdt op af lidt spænding. Hvad jeg kan lide ved det er den to-positionskonstruktion, der gør det meget let at justere. Du skubber bare ind eller trækker den ud, så du kan se der, og jeg holder den stilling.

Jeg kan godt lide det bedre end nogle andre solbriller, der har forskellige næsestykker, som du skal bytte ind og ud. Jeg har fundet ud af, at hvis jeg flytter næsestykket væk med nogle af mine solbriller, vil de aldrig passe ordentligt. Lad os nu lave en lille sammenligning med nogle af de andre solbriller på markedet.

cykelvenlige byer

Hvad jeg har her er mine Oakley-radarer, og det fantastiske ved at sætte dem side om side er, at du kan sætte pris på størrelsen af ​​SmithFlywheels. De har også en RadarXL-version, der strækker sig lidt op, men du kan se, når jeg sætter disse side om side, det er lidt latterligt. Det er næsten en og en halv tomme.

De er virkelig ret store og ser lidt fjollet ud af cyklen, men ligesom Isaid, når du cykler eller bare udendørs, hjælper den ekstra synlighed med det større objektiv og den bredere linse dig virkelig med at få et godt, rent synsfelt Jeg synes, at solbriller alle ser ret ens ud, men som jeg nævnte tidligere, giver smedens langstrakte rammeoverrammedesign det et unikt touch, der får det til at skille sig lidt ud. Det er også værd at bemærke, at du ikke kan få disse i receptpligtige variationer. Oakley har en rigtig god receptmulighed, her er Oakley receptpligtige solbriller, og du kan se, at hvis du har recept, kan du virkelig justere linsen.

Igen er det lidt vanvittigt, hvordan den nuværende store solbrille-trend sammenlignes. Undervejs kunne jeg lide, hvordan solbrillerne føltes og så ud. Med den overdimensionerede ramme får du virkelig et bredt synsfelt, og ChromaPop-objektivet fungerer godt selv i skyggefulde dage og i stærkt solskin og giver meget mere fleksibilitet på vejen.

Lad os nu gennemgå slutresultatet for Smith Flywheel solbriller. Vi klassificerer dem i fire forskellige kategorier: design, udseende, komfort og værdi. Med hensyn til design giver jeg det en A, det har en rigtig unik styling, og selvom der er mange overdimensionerede solbriller på markedet i disse dage, giver det semi-rammeløse design med den skjulte topramme os et unikt præg.

Jeg vil bedømme optik med A. De er krystalklare og fri for forvrængning. ChromaPop-linse har god farvegengivelse og fungerer i både skygge og lysere omgivelser.

Jeg vil også bedømme bærekomfort med et A, det justerbare næsestykke i kombination med de bløde stænger sikrer, at det ligger behageligt på hovedet og ikke har nogen trykpunkter. Det forbliver virkelig på plads, uanset om du stiger op eller ned. Med hensyn til værdi vil jeg give det en B, jeg tror, ​​den store ulempe ved disse solbriller er, at de har ikke-udskiftelige linser, og det originale køb inkluderer ikke et hårdt etui.

Ellers finder jeg, at disse er flotte solbriller, der skiller sig ud i et overfyldt marked. Tak fordi du kiggede på denne anmeldelse. Glem ikke at lide og abonnere.

Du kan se mere af vores indhold på vores websted thesweetcyclists.com eller følge os på Instagram på @TheSweetCyclists. Dette er The SweetCyclist, der minder dig om at nyde turen!

sexede cyklister

Er ChromaPop-linser det værd?

I modsætning til en solskinsdaglinser, detChromaPopSollinsetilbyder stadig fremragende klarhed og kontrast, når tingene bliver lidt mørkere. Så hvis du er ude på en mest solrig dag, og solen hopper bag en sky i 15 minutter, har du det helt fint og vil ikke føle, at du bliver nødt til at skiftelinsermed det samme.

Er Smith Optics solbriller gode?

Disse erdejlige briller. De er godt lavet og har enpæn, mørk polariseret linse (jeg blev sort med den 'grågrønne linse'). De lod dog MEGET lys ind gennem toppen og ikke kun det, men linsens inderside reflekteres fra mit ansigt og forårsager en masse blænding.

Er Smith ChromaPop linser glas?

Det herlinseer bygget af ridsefast optisk mineralglas. De giver op til 12 gange mere ridsefasthed end en polymerlinseog kan være op til 20% lettere end en traditionelglaslinse. Disselinsertilbyder 100% UV-beskyttelse med en antireflekterende belægning for at lette øjenbelastningen.

Hvordan renser du Smith ChromaPop-linser?

Hvordan har du det?rengør ChromaPop-linser? Tør ydersiden aflinsermed en blød mikrofiberklud som f.eksSmithsSmudgebuster. (Må ikke bruges på indersiden aflinserda det kan forårsage ridser.) Brug indersiden af ​​beskyttelsesbrillerneSmith rengøringSæt og dablinsersnarere end at tørre dem for at undgå ridser.17 2020.

Hvordan kan du se, om Smith solbriller er falske?

Autentiske logoer placeres normalt på linsen, armene eller inde i ørestykket og bruger ensartet størrelse, skrifttype og farver. Enhver mindre fejl eller variation kan indikere dinsolbrillererfalsk. Fejlstavede mærker (f.eks. 'Guci' i stedet for 'Gucci' og logoer er også en indikation af, at brillerne kan værefalsk.

Er Smith-beskyttelsesbriller polariserede?

Smith solbrillerTeknisk information.Smith Opticstilbyder en bred vifte afPolariseret, Spejlet og ikke-spejlet objektiver til deres samling af udskiftelige Premium Performancesolbriller. Forbedr din vision under alle lys- og vejrforhold.

Fungerer Smith fotokromiske linser?

Jeg endte med at fåFotokromiskRoselinserog er enig med den generelle konsensus - de er fantastiske. Jeg har stået på ski i anstændig sol, skyer og endda overskyet om morgenen efter skinning, og synligheden har været fantastisk under alle forhold. Medmindre det er en ægte stormdag eller foråret bluebird, er det mine daglige chauffører.

Er Smith Optics fremstillet i Kina?

Mærket afSmith solbrillertilhører Amerika. Ogsmith solbrillererfremstilleti Vietnam. Ligesom andre mærker, nike og addidas, ligger deres filialproduktionssteder påKinaog andre udviklingslande.08.02.2020

tour de france historie

Er Smith ChromaPop-linser fotokromiske?

I ethvert lys, se hver eneste detalje, når du kommer ansigt til ansigt med episk sjov i sneen. DetSmithI / OChromaPop Photochromicsne beskyttelsesbriller giver et bredt synsfelt og krystalklar optisk kvalitet.

Hvad er fordelene ved Smith chromapop solbriller?

Smith introducerede ChromaPop-linser i deres solbriller for omkring to år siden, og de blev mødt med strålende anmeldelser fra udendørsentusiaster på tværs af en bred vifte af sportsgrene og aktiviteter. ChromaPop forbedrer effektivt klarhed og naturlige farver, så du kan se flere detaljer med mindre øjetræthed. Smith fordeler fordelene i tre sektioner.

Er Smith squad chromapop et godt kamera?

Testere fandt, at rammen, remmen og linserne var helt holdbare og stod op til måneders misbrug på feriestedet og mens de var på landet på ski. Uanset hvordan du vælger at glide på sne, eller hvor du vælger at gøre det, er truppen en fremragende og overkommelig mulighed.

Er Smith I / ox chromapop en god beskyttelsesbriller?

2016/17 I / OX. Smith I / OX er en fantastisk all-round beskyttelsesbrille til skiløbere eller snowboardere, der tilbringer tid på resortet eller ude i backcountry. For ryttere, der søger kvalitetsbriller, der fungerer i alle forhold, hvis pasformen er rigtig, er dette et fremragende valg.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.