Vigtigste > Anmeldelser > Yin yoga anmeldelser - holdbare løsninger

Yin yoga anmeldelser - holdbare løsninger

Hvad gør yin yoga for din krop?

Yin yogaogkroppen

ForskelligeYin yogaudgør stimulerer og fjern blokeringer idetmyofasciale meridianer ikroppen, som igen balancererkroppensindre organer og systemer.Yin Yoga har hjulpet mig med at håndtere min frygt, så jeg vil dele med dig, hvad det er, så når du praktiserer mine Yin Yoga-artikler, kan du få en fornemmelse af, hvordan det også kan hjælpe dig. Yin Yoga er en yogastil, der kombinerer de energiske meridianer af traditionel kinesisk medicin med Indiens yogastillinger. Det er ikke ligefrem en begynderform af yoga, selvom det kan være mere tilgængeligt, da kropsholdningen generelt er lavere, og kroppen ikke er så anstrengt for at opretholde kropsholdningen som de mere aktive former for yoga-asanas, vi kalder 'yang' kunne - Thinkvinyasa Flow eller Ashtanga - Yin tager en mildere tilgang til styrkelse og forlængelse, men det er ikke målrettet mod vores muskler.

Det retter sig mod vores bindevæv, som er en af ​​de fire typer væv, der udgør vores krop. Bindevæv er som et indre web, der binder vores organer og holder dem på plads, og det forbinder også vores knogler, forbinder vores muskler ved at samles tæt omkring vores led til vores sener og ledbånd. Disse fastgør knogler til knogler og muskler til knogler.

billige cykelsko

Da bindevævet er ansvarligt for at holde denne tunge belastning på vores led, kan det blive skadet ret let, såsom på vores knæ eller skuldre. Yin Yoga hjælper med at holde dette væv sundt, så leddene kan forblive sunde over tid. Dette er en meget forenklet forklaring på, hvad der fysisk sker i yin yoga-praksis, men jeg synes, denne praksis er virkelig enestående, og forskellig fra andre former for yoga, er at det skaber et sikkert rum og beholder til at øve at give slip.Hvad slipper du nu Naturligvis denne fysiske spænding, som du vil føle, når du træner arbejdsstillinger. Men du slipper også ideen og behovet for at kontrollere tingene. Tænk på yin-yang-symbolet, som var meget populært i USA i 90'erne, det viser, at to modsatrettede kræfter, som den solrige side af en bakke og den skyggefulde side af bakken, eller de tættere knogler med de mere elastiske muskler , er modsætninger Styrker er indbyrdes forbundne, indbyrdes forbundne, og vi vil til sidst finde balance, når vi kan opfatte, at to halvdele bliver hel.

På denne måde supplerer Yin Yoga andre former for mere aktiv Yang-praksis. Så hvilke effekter skal du forvente? Yin yoga-ekspert Paul Grilley, der populariserede denne praksis og er almindeligt kendt som grundlæggeren af ​​yin yoga, siger at du kan finde mere frihed på stramme steder som hofter, bækken, nedre rygsøjle. Dette gør øvelsen meget nyttig til at lære at sidde bedre i lange perioder, især hvis du vil have en meditationsøvelse.

Men jo større effekt tror jeg er energisk ud fra min egen personlige oplevelse. Der er en tydelig følelse af velvære, der kommer, når man kommer ud af disse stillinger. Det er som om alle cellerne i de smalle rum pludselig åbner sig og taler med hinanden igen.Hvor længe skal du øve? Yin-lærer Bernie Clark siger, at regelmæssig daglig yin-praksis er fint. Du har ikke brug for at hvile din krop, som du ville med mere energiske former for asanas eller øvelser. Det har vist sig, at hyppige, kortere perioder med let stress på dit bindevæv er mere gavnlige end et par længere perioder to gange om måneden.

Nå, jeg vil tage en reservation her ved at sige, som med enhver anden form for fysisk praksis, at du har brug for at lytte til din krop. Du kan øve dagligt, så længe det ikke forårsager smerte, prikken eller følelsesløshed. Hvordan ser en yin yoga-praksis ud? Der er tre hovedprincipper for yin yoga, som du bør vide, inden du begynder. # 1: Kom respektfuldt til din kant.

Kanten er den følelse, du vil føle, når du danner en pose med din krop. For eksempel i en siddende fremadbøjning kan du føle en vis belastning på dine hamstrings. Du ønsker ikke at udøve for meget eller for lidt stress for at finde 'guldlåse'-positionen, det sted, der er lige der, hvor du kan finde dig selv ubehagelig, men bestemt ikke i smerte.

er cayennepeber godt for digSmerter er ikke din kant, det går ud over din kant. Når du træner, skal du også huske, at din styrke kan ændre sig afhængigt af hvor meget vand du drikker den dag, eller hvordan du har det. Derfor er det så vigtigt at være til stede i enhver kropsholdning. # 2: hold kæft.

Lad kroppen hvile, lad musklerne omkring den udstrakte position slappe af og fokus indad. Det kan være en god idé at pusle eller bevæge sig. Hvis du gør dette meget, er det sandsynligvis fordi du har skubbet dine grænser eller keder dig.

Tænk over det, find dig selv fidget, og forpligt dig derefter til at forblive stille. Jeg lover, at det bliver lettere med praksis. # 3: Hold stillingen et stykke tid.

I yin yoga holder vi stillinger med vilje, måske endda op til fem minutter eller mere. Jeg har fundet ud af, at at holde en stilling i mindst et minut, afhængigt af stillingen, kan forårsage denne energiske frigivelse, mens du holder en pose i 2. at holde i op til 3 minutter eller mere kan forbedre koncentrationen og tolerancen over for ændringer i kroppen.

cykling vandflasker

At forblive i stillingen er en mulighed for at være sammen med dig selv for den, du er. Og når du bliver opmærksom på følelser eller tanker, der kan opstå, kan du vælge: Skal jeg holde fast i disse ting, eller kan jeg give slip på dem? Du kan møde dem i stedet for at begrave dem. Afslutningsvis vil jeg sige, at yin yoga ikke er genoprettende yoga.

Vi kan bruge rekvisitter til at hjælpe os ind i stillingerne, men ideen er stadig at finde fornemmelse og ikke ligge i afslapning. Afslapning kan være det ultimative resultat, men Yin Yoga handler både om at koncentrere sindet og frigive spændinger i vores bindevæv. Håber, at denne artikel er nyttig for dig at forstå, hvorfor Yin Yoga passer godt til dig.

Tak fordi du så med.

Hvad er de 4 fordele ved Yin Yoga?

NøgleYin Yoga fordele:

Balancerer indre organer og forbedrer strømmen af ​​prana. Balancerer vores yang eller hurtige fysiskeyogaøve sig. Lindrer spændinger. Forbedrer fleksibilitet.
2. 2019.

Hjælper Yin Yoga med at tabe sig?

Undersøgelsen viste detgenoprettendesessioner ellerYin yoga,kanproducere det sammevægttabresultater over 12 uger som andre former foryoga.

Yoga er kendt for sine beroligende meditative fordele, både på og uden for måtten, men et større spørgsmål, der kommer i tankerne, kan yoga hjælpe dig med at tabe sig? en online sundhedscoach, der hjælper kvinder med at tabe sig og leve mere tilfredsstillende liv. Hvis du er ny på min kanal, skal du sørge for at abonnere på denne artikel LIKE og mine kanaler. Hvis du er noget som mig, vil du elske ideen om yoga kontra mig, inducere den høje stress og høje angst træning, du normalt ser i gymnastiksalen, og jeg forstår fuldt ud, at du vil være i form resten af ​​dit liv, men ikke være konstant bange for dine træningsprogrammer eller føle, at du er ved at få et astmaanfald, så det virkelige spørgsmål er, er yoga et levedygtigt valg, når det kommer til vægttab? Så jeg besluttede at undersøge noget. Jeg gennemsøgte internettet og så artikler og YouTube-artikler for at finde et svar på dette spørgsmål.

Gennem min søgning fandt jeg ud af, at dette særlige spørgsmål er kontroversielt i yogi-samfundet, men jeg fandt en rød tråd. Der er to typer yoga, som man virkelig skal tænke på. De har den ene form for yoga, der er meditativ yoga, det vil sige yoga, der er rent meditativ af natur, som Asanaspranayama og Hathajust for at nævne nogle få, de har enorme mentale velværefordele.

De hjælper dig ikke direkte med at tabe dig. Og så er der den anden type yoga, der er mere intens yoga yoga, der er mere intens ligesom Vinyasa Flow og Ashtanga har mere bevægelse og flow for dem, når yoga bruges i det, hjælper dig direkte med at tabe sig, og din kropssammensætning ændrer din puls er høj du sveder dine muskler bliver fastere din styrke opbygger du bygger mere fedtforbrændingsmekanismer i din krop og disse er i det væsentlige ingredienserne til vægttab nu vil jeg pakke ud hvad jeg mener med yoga INDIREKT hjælpe dig med at tabe sig for de fleste fest yoga Alle dens former bringer mental klarhed og en dybere forbindelse med dig selv, både på og uden for måtten, hvilket betyder, at du er mindre stresset og bedre i stand til at træffe gode beslutninger hele dagen, du vil mere konsekvent reducere dig det generelle niveau af stress i din krop, når din krop er alt for stresset, er det i det væsentlige hormonerne i din krop, der fortæller din krop at holde fast i fedtreserverne, fordi du er i en eller anden form for fare og bliver nødt til at gå gennem denne situation, mens du er mindre stresset, er der mindre grund til, at din krop løber tør for fedt for at holde fast. Det bedste af alt yoga hjælper dig med at elske dig selv og føle dig godt tilpas i din egen hud. Jeg har lyst til, at min egen hud var et stort vendepunkt for meso, selvom nogle former for yoga måske ikke direkte hjælper dig. Du tager bedre beslutninger for dig selv, og du er i den rette sindstilstand, som giver dig mulighed for at være mere konsekvent i at tabe sig.

At lave yoga alene og ikke ændre din diæt hjælper dig ikke med at tabe sig. Du taber ikke, hvis du ikke ændrer din diæt! Så uanset hvilken type yoga du vælger at gøre, skal du sørge for at kombinere dette med en ren diæt, og du ved hvad det bare er smukt, det viser, at du ikke behøver at udføre meget effektive, svedige øvelser som CrossFit. Kommentar nedenfor. Hvis du er bange for at dø af denne type træning, kan jeg godt lide at udføre de mere meditative dele af yoga, men samtidig tilføje hjertepumpeøvelser, der hjælper med at tone mine muskler og hjælpe mig med at tabe mig effektivt over tid . Så personligt følger jeg et yogaprogram kaldet '3'.

cykel til teenager

Uge Yoga Retreat'wo yogi begyndere som mig kan effektivt lære de grundlæggende bevægelser og mestre dem over tre uger med uddannede yoga fagfolk'3 Uge Yoga Retreat 'findes på Beachbody On D emandwhich er en onlinetjeneste fra Beachbody og tilbyder en bred vifte fra øvelser fra højintensiv cardio til yoga og forskellige formater imellem. Så hvis du vil prøve '3 ugers Yoga Retreat' GRATIS i 14 dage, skal du bare klikke på linket i beskrivelsen nedenfor, så bliver du ført lige derhen. Hvis du fandt dette nyttigt, kan du lide denne artikel og abonnere på mine kanaler, så du kan se flere interessante fitness-tip og spørgsmål fra mig i fremtiden

Er Yin Yoga svært for begyndere?

Yin Yogatilbyder en fantastisk måde at starte enyogapraksis, en der kan forgrene sig i mange retninger, en der kan vare resten af ​​dit liv. Ja,begynderekan helt sikkert starte deresyogarejse medYin Yoga.

Hvorfor føles Yin Yoga så godt?

Yin Yoga er enisær beroligende praksis og hjælper med at berolige nervøs energidet sådanmange af os kæmper med dagligt. ENYinklasseerperfekt måde at finde plads på, sænke sindet ned og blive guidet dybere ind i din praksis.elleve . 2019.

Hvorfor Yin yoga er den bedste?

Yin yogagenopliver kroppens væv.

Vores krops væv kan genoplives af engodtlænge suge på samme måde som en gammel, stiv svamp kan. Når du holder enyinpose, den subtile frigivelse, der tager dig dybere ind i posituren, er vævene, der forlænger, hydrerer og bliver mere bøjelige.

Tæller yin yoga som træning?

Mange vesterlændinge tænker påyogastort set som entræningtiltræningder skaber en følelse af ro, men stadig en form fordyrke motion. dogyin yogaer ikke entræning. I stedet er det helt passivt, og målet er, at musklerne skal løsnes.

Kan jeg lave yin yoga i sengen?

Hver udgør i nedenstående rækkefølgeskulle gerneholdes mellem 3-5 minutter. Hall opfordrer dig dog til at huske, at dette er dinøve sig, så kom ud af hver kropsholdning, som du har brug for langsomt og sikkert. Detkanendda udfyldes isenghvis du vil.

hvordan man øger mitokondrier

Toner yin yoga din krop?

Det er ikke en træning.

De kommer til klassen og forventer at svede ogtonederes muskler, og i en strøm- eller strømningsklasse vil de sandsynligvis. Imidlertid,yin yogaer ikke en træning. I stedet er det helt passivt, ogdetMålet er fordetmuskler til at løsne sig.

Kan du blive tonet fra Yin Yoga?

Åbner din fascia igennemYin Yogaøger dit bevægelsesområde og fleksibilitet, samtidig med at det hjælper med at styrke dine muskler og opretholde deres længde. Dette hjælper med at forbedre blodcirkulationen til muskel- og bindevæv og forbedre lymfebevægelsen.elleve . 2019.

Hvor lang tid tager det at lave Yin Yoga?

Under alle omstændigheder anvendte alle disse undersøgelser af yoga eller stretching korte ventetider. Yin Yoga bruger regelmæssigt meget længere stresstider, der spænder fra 1 til 10 minutter eller mere, men normalt holdes holdningerne fra 3 ~ 5 minutter.

Er der videnskabelige undersøgelser af Yin Yoga?

Da vi ikke kan pege på nogen Yin Yoga-specifikke undersøgelser, er vi nødt til at ekstrapolere fra undersøgelser, der ser på virkningerne af længerevarende belastninger på bindevævet. Heldigvis er der et par studier tilgængelige. En teknik, der anvendes i Yin Yoga, er anvendelsen af ​​en distraktionskraft.

Hvilken slags distraktion bruges i Yin Yoga?

En teknik, der anvendes i Yin Yoga, er anvendelsen af ​​en distraktionskraft. Distraktion (ofte kaldet trækkraft) er anvendelsen af ​​en langvarig stress, der har tendens til at trække knogler fra hinanden. En undersøgelse viste, at distraktion stimulerer både væksten af ​​knogler og deres tilknyttede ledbånd. [4]

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.