Vigtigste > Ridning > Cykelridning brooklyn bridge - svar på problemerne

Cykelridning brooklyn bridge - svar på problemerne

Kan du cykle på Brooklyn Bridge?

Brooklyn Bridge-cykelTour (selvstyret)

Udforskecykel-venligt New York City på et naturskønt og historiskcykeltur!CykeloverBrooklyn Bridgeog nyd Manhattan skyline fra tværs af East River.Jeg er Jen, din lokale guide i New York City, og velkommen til Brooklyn Bridge, når du besøger New York. Dette er sandsynligvis et af dine emner til at gå på Brooklyn Bridge, men vidste du, at der er en rigtig og en forkert vej? Jeg vil dele de lokale bedste måder at gå over denne bro, alt hvad du behøver at vide, de syv fejl, de fleste lokale laver, og jeg vil også, hvis du venter på, at artiklen slutter, gør jeg mytop instagram vinkler bedst Del fotos og en glemt historie om denne smukke bro. Abonner på linket til blogindlæg nedenfor med alle detaljer, og lad os gå! Hvis du troede, du bare kiggede på kortet og ledte efter BrooklynBridge og sagde, okay, jeg går over det, det er ikke så let.

Jeg vil fortælle dig de syv fejl, som de fleste turister laver. Nummer et: retning. Når du går fra Manhattan-siden til Brooklyn-siden sådan, vil du ikke se den smukke skylineudsigt hele tiden, men bliv ved med at se tilbage for at tage billeder og stol på mig, den meget bedre udsigt er, når du går fra Brooklyn-siden til Manhattan side, og det er din opfattelse hele tiden.

Nummer to på cykelstien, det er det, dette er gågaden, der faktisk er markeret med nogle meget slidte områder, der har et lille cykelikon på, men du ved, når folk begynder at råbe på dig, at du gik på cykelstien ved du meget godt, at stemmen giver dig besked om, at du er på cykelstien, og jeg møder dig, og du skal bare være meget forsigtig, ja det gør alle. Du går et øjeblik ind for at tage et billede, men du kommer lige tilbage og altid opmærksom på, hvem der går hen imod dig, for det er ikke sjovt at vide, at ingen vil komme til New York og blive ramt af en cykel, så bliv bare i din bane går ikke der. Nummer tre, der kommer på det forkerte tidspunkt, kommer ikke her ved middagstid og forventer, at det er helt tomt. Du er nødt til at komme ved solopgang for virkelig at få det smukke gyldne lys og mindre skarer, også ugedagene er bestemt bedre end weekender.Nummer fire planlægger en aktivitet efter 30 minutter, teknisk set er broen en kilometer eller to kilometer lang og tager 30 minutter at gå over den, men lad os se det i øjnene, du vil tage billeder, det tager mindst en time at gå over den , for mig, giv mig to timer, jeg tager mange fotos og artikler. Nummer fem har behagelige sko på. Jeg bringer hæle til fotos, men du vil have behagelige sko, især til at gå. Denne bro er ofte nummer seks og er super cool og især i alle andre årstider undtagen sommeren er du på vandet, så det bliver køligt, hvis du kun medbringer et par lag.

Nummer syv forventer ikke at finde mad eller vand til badeværelser på broen. Der er ingen leverandører, når du er sulten. Du har brug for vand, alt hvad du behøver for at medbringe noget at spise på forhånd, fordi du skal gå over broen og derefter gå lidt mere for faktisk at få det, du har brug for, og nu hvad du har ventet på på Sådan kommer du over Brooklyn Bridge Running Hvis Jeg var nødt til at opsummere det hele i en sætning, så ved solopgang skal du gå fra Brooklyn-siden til Manhattan-siden.

Jeg ved, jeg sagde solopgang, når der er det bedste gyldne lys og de færreste, den bedste måde! Det nemmeste og nærmeste metrostop i Brooklyn er at tage A eller C til High Street. Gå ud af Brooklyn Bridge og drej til højre ad Pearl Street og til venstre på Prospect Street til indgangen til undergangen på Washington Street, hvis de to eller tre er mere bekvemme. Tag de to eller tre tog til Clark Street og tag derefter en dejlig tur langs Henry, så når du New Plaza East Park taxa og ser undergangen til venstre. Endelig kan du tage de to tre fire fem ende eller vores metro til Borough Hall, en gang over broen kan du vende tilbage til den anden side af Brooklyn, hvis du startede på højre side ved at tage metroen eller færgen, også en masse folk glemmer alt dette, men du kan gå halvvejs fra den ene side og derefter gå tilbage, det er så simpelt.Så hvis du er begrænset i tid, har jeg gjort det før, og dette er en fantastisk måde at tage billeder og derefter ende på den samme side. Den nærmeste metrostation på Manhattan-siden er fire fem seks til Brooklyn Bridge City Hall. Nu er historien om denne smukke bro glemt.

Nummer et, vidste du, da det først åbnede det, forbandt to byer: New York City med Brooklyn. Brooklyn var og teknisk set, da det stadig var en by, den fjerde største by i USA efter New York, Chicago og Philadelphia. Nummer to, den berygtede Boss Tweed, samlede 65.000 dollars i bestikkelse for at rejse de obligationer, der faktisk gjorde denne bro mulig.

Han blev arresteret, inden han forsøgte at hæve pengene fra broen, men hej, vi har broen! Nummer tre desværre døde mange mennesker under konstruktionen af ​​broen, inklusive designeren selv John A Roebling, han tog kompassmålinger, og da hans fod desværre blev fast mellem søjler og en båd, og tæerne skulle amputeres, blev han syg med stivkrampe og døde desværre, men hans søn gik forbi, og da hans søn kæmpede i brand, fik han desværre kurverne som mange var helt sengeliggende i mange år, hans kone Emily bragte beskeder fra sin seng til broen, og hun blev faktisk ingeniør og nummerdesigner selv fire en stor festival fejrede åbningen lige før midnat 150.000 mennesker krydsede broen sammenlignet med 4.000 mennesker på en hverdag og 27.000 mennesker i en weekend - at mange mennesker, der krydsede denne bro.Nummer fem kun seks dage efter broens åbning, desværre en kvindetur, som hun skreg, og som fik fodgængere til at løbe rundt og troede, at der var noget galt med broen. Nummer seks efter angrebet førte PT Barnum 21 elefanter over denne bro for at vise, at det var sikkert. Vandrefal nummer syv er de hurtigste dyr, der nogensinde er registreret, og en flok bor her i New York, og der er et par, der faktisk bor på denne bro! Jeg tog masser af fotos på denne bro, så her er nogle af mine favoritter, følg mig på Instagram (@jenniferscamera) for mere, hvis du ikke allerede følger og her tak fordi du så denne artikel om Brooklyn Bridge og hvordan man får omkring det for at få det rigtigt, hvis du kunne lide det, skal du klikke på knappen like.

Hvor lang tid tager det at cykle Brooklyn Bridge?

Den samlede afstand er ca. 1 mil (hver vej) og tager de fleste mennesker under 10 minutter på en klassisk CitiCykel. Gå her for mere information omcykler Brooklyn BridgeParkere.

Er det svært at cykle Brooklyn Bridge?

(6.008 daglige forlystelser, 1,30 miles, 3,4% gennemsnit

På denBrooklynside, klatrer den 0,15 mil i loop tilbroer enhård6,8% tilbøjelighed til at starte. Og kommer fra Manhattan er der en pludselig stigning fra dit sæde, der rammer dig, så snart du kører gennem den lille barriere.

Kan du Citi cykle over Brooklyn Bridge?

MenCiti-cyklerer store og lidt voluminøse; så tagdetnormal forfærdelighed ved krydsningBrooklyn Bridge, tilføj et hulking 45-pund metalstykke, og prøv at navigere i det i myldretiden, ogduJeg har en opskrift på katastrofe.

Kan du se Frihedsgudinden fra Brooklyn Bridge?

FraBrooklyn Bridge,enfår en utrolig 360 gradudsigtaf New York City. Ser syd over vandet,du kan sedetFrihedsgudindenvæk i det fjerne. Klik her for en 360-gradersudsigtfraBrooklyn Bridge.

Er det værd at gå over Brooklyn Bridge?

Ligesom mange populære New York-aktiviteter,overfartdetBrooklyn Bridgetil fods kan skiftevis være spændende (de kæbefaldende udsigter) og skærpende (folkemængderne). Det er heltværdigørBrooklyn Bridge gåturdog især hvis du er forberedt og ved, hvad du går ind i.

Hvor mange arbejdere døde ved at bygge Brooklyn Bridge?

Mindst 20folk dødeunderbroenskonstruktion.

Roebling, der designedebro, tog en kompasaflæsning en eftermiddag, da hans fod blev knust mellem nogle pilinger og en båd. Hans tæer blev amputeret, og et par uger senere handødeaf stivkrampe.
23. 2013.

Hvor lang tid tager det for cykling at blive lettere?

For en nybegyndercykelpendler, der ikke er vant til regelmæssig fysisk aktivitetcyklingat arbejde vilblive letteremed tiden. Inden for 1 til 3 måneder kan du være helt vant til detcykelpendling.

Kan du cykle på Williamsburg Bridge?

hvis duser tilcykelpå tværs afWilliamsburg Bridgefra Brooklyn, cyklisterkangå ind icykelbaner ved Washington Plaza, som ligger ved Roebling og South 4th Streets. Denne indgang er adskilt fra, hvor fodgængere kommer ind.26. 2020.

Kan du tage Citi-cykel fra Manhattan til Brooklyn?

DetCiti cykelstationer er fordelt overaltManhattan,Brooklyn, Queens og Jersey City og placeres baseret på befolknings- og transportbehov.Du kanride enCiti cykeluden for serviceområdet, men det er en god ide ikke at gå for langt sidendubliver nødt til at vende tilbage til serviceområdet for at låse dincykel.

Hvor kan jeg cykle i Brooklyn Bridge Park?

Cykling er kun tilladt på den angivne cykelsti. Ryttere skal afmontere deres cykler på alle andre stier, inklusive promenaderne omkring hver mole. Cykelstativ er placeret i hele parken, ved hver parkindgang og i nærheden af ​​parkbygninger. Lås ikke din cykel til andre strukturer.

Hvor er Citibike station tættest på Brooklyn Bridge Park?

Den nærmeste CitiBike-station (Brooklyn Bridge Park - Pier 2) er lige ved Pier 2; hvis det er fyldt, er der stationer i nord (Old Fulton St) og syd (Atlantic Ave & Furman St) indgange til parken.

Hvor kan jeg leje en cykel i New York City?

CitiBike er New York Citys cykeldelingssystem, der giver New York-borgere og besøgende en transportmulighed for at komme rundt i byen. Citibikes kan lejes fra og derefter returneres til enhver station i systemet, herunder fem i nærheden af ​​parken:

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.