Vigtigste > Ridning > Hvor skal man sætte cykellås under ridning - hvordan man løser

Hvor skal man sætte cykellås under ridning - hvordan man løser

Hvor placerer du din cykellås, når du kører på Reddit?

Ja, det bedsteplacerefor enlåseer på rammen eller i en kuffert. Hvis det er tungt noklåsefor at være effektiv, ønsker du ikke at skulle bære det videre på din person. Jeg kan godt lide kryptonittenmonteres.

Der er mennesker med virkelig strålende IQ'er. Storhjernede eksperter, der tænker uden for boksen og finder fantastiske nye måder at gøre tingene på. De er mestre i at finde smuthuller og bruge dem til deres egen fordel.

Men disse er ikke nødvendigvis kriminelle, disse smarte mennesker arbejder for det meste inden for reglerne. Du har lige fundet en måde at slå systemet i sit eget spil. Er du klar til at møde befolkningen i 3021? Lad os gøre det! Fundet på et museum i Japan ligger det ultimative karnevaltrick.

I en klar plexiglasboks er der en 12 kg solid guldstang til en værdi af over $ 650.000. Et lille hul er skåret i siden af ​​den klare plastik, der kun er lidt større end en persons underarm. Det er også placeret højt nok til at gøre manøvrering af baren lidt vanskelig.Alligevel har nogle gennem en kombination af håndforvrængninger, fænomenal fingerstyrke og ren beslutsomhed fundet en måde at overvinde denne tilsyneladende umulige udfordring på. Desværre kan disse genier ikke beholde guldet. I stedet modtager vinderne et forgyldt kort til en værdi af omkring $ 40.

Trøstepris tror jeg. Vi har alle spillet klo-maskinspillet i arkaden med varierende grad af succes. Det ser ikke ud til, hvor perfekt din timing og positionering er, spillet ser bare ud til at være rigget mod dig.

Selv hvis du har et godt greb om et blødt legetøj, giver kløen altid plads lige før den når gliden. Det er ikke umuligt, men ofte koster en pris på $ 2 ved mislykkede forsøg $ 50. Dette fører til, at folk opfinder geniale måder at udligne spillereglerne på.I dette tilfælde er magneter, der er stærke nok til at tiltrække metallet i legetøjet gennem glasset for at tage deres plads. Strålende! I berømthedsverdenen og påvirkningen af ​​sociale medier er du undertiden nødt til at falske det, indtil du kan. Dette gælder især for Josh Pieters, en London-baseret YouTuber, der spillede en utrolig sjov, der narrede hundreder i en LA-boksekamp.

I 2019 hyrede Josh Ty, en Manchester-baseret Ed Sheeran doppelganger, og fløj ham til USA for at deltage i en boksekamp mellem KSI og Logan Paul. Josh og Ty modtog VIP-behandling, og mange fans bad om fotos med den falske berømthed. En britisk avis løb endda en artikel om Sheerans deltagelse i arrangementet! Selvom de måske har vildledt alle der, var Internettet ikke så overbevist.

Hvis du er usikker på dine evner i det gamle klo-maskinspil, er der andre måder at slå systemet på. Selvfølgelig skal du aldrig gentage det, du ser, men på et tidspunkt skal du være imponeret over hendes tænkning uden for kassen. Eller skal jeg sige i kassen ..Denne første artikel blev skudt i Taiwan, og hovedpersonen i vores artikel er en smuk voksen mand. Vokset op og meget fleksibel, som det ser ud, og åh han synes virkelig at kunne lide legetøj.

Det ser ud til, at denne fyr kan bøje enhver del af hans krop. Det er utroligt, hvordan han kom på noget som dette, men til sidst nåede han sit mål. Men ikke kun voksne ser ud til at være i stand til at gøre dette.

Nogle gange prøver selv uskyldige små børn, som barnet i dette klip. Det er en mulighed, tror jeg, hvis du ikke lider af klaustrofobi. Hvis du vil mestre spillet med klo-maskinen, skal du bruge mindst tre ting.

En forståelse af fysik, lidt held og en hel del kvartaler. Men der er en ting mere, som alle klassiske kampspil kender alt for godt. Kunsten at trykke på en knap.

Nogle gange kan de mest intense superkombinationer udløses ved blot at trykke på hver tast så hurtigt og tilfældigt som muligt. For eksempel hvordan denne fyr vrikker med kløen for at skabe hastighed og i sidste ende tilslutter sin pris perfekt. Efter at franskmanden Rémi Gaillard blev fyret fra sit job i en skobutik, besluttede han sig for at afsætte sit liv til at udføre udførlige drengestreger, hvor han infiltrerede berømte sportshold ved at stille som en spiller og indsætte sig i festlighederne.

Han formåede at deltage i festen efter spillet, da Lorient vandt finalen i Coupe de France 2002, jublede med spillerne og endda modtog et håndtryk fra den daværende franske præsident Jacques Chirac! Men det var hans sjov på verdensmesterskabet i volleyball i 2015, der virkelig tog kagen. Rémi forklædt som en fransk volleyballspiller, trådte ubemærket ned fra tribunen, ligesom det franske vindende hold forberedte sig på deres holdfoto. Komikeren gled problemfrit ind og blev udødeliggjort på det officielle holdfoto! Den ultimative fotobombe.

Bill Gates sagde engang, ”Jeg vælger en doven person til at udføre et hårdt arbejde. Fordi en doven person vil finde en nem måde at gøre det på. ”Der er meget sandhed i dette, især i den banebrydende byggeverden.

Hvorfor trætte dig over noget, som en maskine kan gøre hurtigere? Denne medarbejder fandt ud af, at ikke alle job kræver ofring af dine knæbånd, især når du har nogen til at betjene maskinerne. Hvorfor arbejde hårdt, når du næppe kan arbejde? I sommeren 2017 steg de britiske temperaturer til de højder, der er registreret siden 1976. Flere drenge fra Isca Academy i Devon spurgte, om de kunne bære shorts for at modstå den ekstreme varme.

Lærere afsluttede straks deres anmodning og sagde, at shorts ikke var en del af de officielle ensartede retningslinjer. Da drengene påpegede, at piger kunne bære nederdele, sagde lærerne sjovt, at hvis drengene ønskede at bære nederdele, kunne de gøre det. Og med det blev et oprør født.

Op til 30 drenge dukkede op i deres søsters kilte for at protestere mod retningslinjerne. De blev befriet for varmen og tvang skolen til at genoverveje dens ensartede regler. Selvom vi aldrig kan godkende tyveri eller røveri, er du nogle gange bare nødt til at læne dig tilbage og beundre den listige dristighed fra nogle glatte kriminelle.

Ligesom denne fyr, der netop spurgte Rolex-medarbejderen, om han kunne se på en ring på $ 16.000 i naturligt lys. Hun er enig, og de står ved døren, mens han foregiver at beundre hans mousserende egenskaber. Når hun fører ham tilbage ind, går han afslappet væk som om intet var sket.

Det tager et halvt minut for ekspeditøren at indse, at hun er blevet røvet. Heldigvis blev han kort efter fanget og retfærdigheden tjent. Landskabspleje og vedligeholdelse af græsplæne er et godt stykke arbejde, hvis du vil være i form og udforske det store udendørs.

Det tager meget at gå. Lange linjer skubber plæneklipperen eller strengtrimmeren op og ned ad fortovet. Det er hårdt arbejde! Heldigvis er der nogle gartnere, der lever i år 3021.

Enten det eller de har ikke råd til en ordentlig køreklipper. Under alle omstændigheder er du nødt til at hjælpe denne fyr, der fandt ud af, hvordan han kunne få sit job udført på halvdelen af ​​tiden, mens han også havde det sjovt. I 2018 gik internettet op i flammer, da et anonymt udsendt foto af Justin Bieber, der spiste en vandret burrito, blev viral på den lidt vrede subreddit.

To forskellige spørgsmål ville opstå. Var det virkelig Justin Bieber, og er det sådan, at nogle mennesker virkelig spiser burritos? Det ser ud til, at det andet spørgsmål var vigtigst for folk, da alle syntes at acceptere, at dette var den typiske hjemløse mode fra Beebs. Det viste sig at være et iscenesat PR-stunt fra den populære YouTube-kanal Yes Theory, og deres artikel, der udsætter deres prank, har haft 21 millioner visninger og optællinger siden da.

Der er ikke noget mere frustrerende end at gå glip af billetter til din yndlingskoncert eller dit sportsspil. Uanset om det er udsolgt eller du ikke længere er velkommen, finder nogle mennesker det bare umuligt at komme ind. Ligesom i tilfældet med den tyrkiske fodboldfan Ali Demirkaya.

Af ukendte grunde blev Ali forbudt at deltage i spil på Denizli Ataturk Stadium. Derfor har han fundet en løsning, der ikke involverer overtrædelse. Irregular Ali, som han kaldes, lejede en kran og parkerede den uden for stadionet for at rejse sig og nyde spillet.

Den hårdhårede fan viftede med flag og førte sang, da han forundrede sig over sit eget onde geni. Jeg tror, ​​at forklædning ville have været lettere. Jeg hader at være den der siger det, men; Når du kommer op, er der ingen måde at stoppe.

Dette gælder især for denne halvforfatter, halvgale opfinder, der var frustreret på arbejdspladsen af ​​sin lave spisefrekvens. I stedet for at ofre dyrebar arbejdskraft eller pringlevolumen skabte han et genialt håndfrit chipfodringsapparat for at tilfredsstille disse trang til mellemstykke. Nu er hans eneste problem at genindlæse de tomme dåser.

Nogle gange kan kedsomhed føre til smertefulde ubrugelige komiske opfindelser. Der er mundgardiner, håndkrokodiller og ikke at glemme iPhone-linseviskere. Men for dine ivrige golfspillere med kontorjob kan du nu sætte dit hjerte ind.

Aldrig mere bliver du nødt til at bekymre dig om at klatre under dine kollegers skriveborde for at finde dine egensindige bolde. Introduktion af putestangen. Vi ved ikke nøjagtigt hvorfor, men hvis der er fidget spinners, skal dette være meget populært.

cykeltrøjer

Der er ingen tvivl om, at forlystelsesparker er frustrerende. Der er for dyre billetter, lange køer og flere karens end jeg kan tælle. Alligevel vil du som forælder altid give dine børn spændingen ved en rutsjebane i fuld fart.

Så hvis din lille ikke er stor nok til at køre på monstercoasterne, hvad er den næstbedste ting? En virtual reality-tur med storskærm og far, der efterligner bilens bevægelser for ekstra realisme. Lad os bare håbe, at der ikke er loop-the-loops.

Hvor skal jeg montere min mountainbike-lås?

Låseditcykeli et godt oplyst område med høj fodtrafik.Låseifølge værdirammen først, derefter baghjul og endelig forhjul. Få en rigtig pasform! Jo mindre plads inde iu-låseeller kæde, jo sværere bliver det for tyve at bruge deres værktøj.

Tyveri af din mountainbike er den værste ting, der kan ske for nogen af ​​os mountainbikere, og hvis du låser din cykel offentligt, skal du hellere sørge for, at den virkelig, virkelig er sikker. Nu skal vi vise dig, hvor sårbar mountainbiken er, og vi viser dig, hvordan du gør din cykel så sikker og sikker som muligt. (Hissing) (knivslibestøj) Selvom din cykel er låst, er den ikke sikker.

Enhver lås kan ses som teknisk brudt, uanset om den er skåret, smadret, hakket eller revet op. Og nøglen til, at din cykel bliver stjålet, er hvor let du lader den være åben for en tyv. Så jeg vil prøve noget herude.

Jeg vil faktisk prøve at stjæle min egen cykel bare for at bevise noget for dig. Lad os se, hvordan det fungerer. Du undrer dig måske over, hvorfor jeg har en lysegul vest på og ikke for eksempel en mørk, iøjnefaldende hættetrøje.

Nå, min teori er, at tyve er ligeglade. Åbenhed er den bedste politik. Nå, jeg troede, jeg ville prøve at gøre det samme. (finurlig musik) (fløjter) Så kysten er ret klar til at gå ind og åbenlyst stjæle min egen cykel Vær ærlig, okay så lidt ansvarsfraskrivelse: Jeg brugte en rigtig billig grim lås til dette og boltskærerne, de er gode til en 8 mm studs hårdt arbejde.

Men pointen er, jeg ville bare demonstrere, at jeg bare kunne gå og hente min cykel, ingen var opmærksom, uanset hvad. Selvfølgelig er der forskellige situationer for dette, og du har måske set Casey Neistat på sin YouTube-kanal, hvordan han laver meget mere støj og stadig ikke tiltrækker nogen opmærksomhed. Men jeg vil bare understrege pointen, det handler om at tage en cykel offentligt.

Så uanset hvad du gør, skal du få det rigtigt. Så lad os gå tilbage til studiet og se nogle rigtige låse, før vi viser dig, hvordan du bruger ecent-kvalitetslås. Nu skal du overveje, hvor meget din cykel er værd.

Hvis det er noget, du virkelig elsker, så vil du passe på det. Så et par hundrede pund til en lås er ikke mange penge at bruge relativt. Men du kan bruge £ 10 på en lås.

Det er helt op til dig. Jeg vil altid bruge det maksimale beløb muligt og få den bedst mulige lås, hvis ikke flere låse, der fører dig gennem nogle af de typer låse på markedet, og hvad de er gode til, og hvad der ikke er. Lad os først se på den klassiske D-lås.

Så disse er virkelig kendt som cykellåse, der har profilen til en D, dybest set når du lægger den på siden. Denne specielle er lavet af ABUS. Vi har et udvalg her, som du måske bemærker, fra forskellige mærker.

Vi har nogle kryptonitlåse, vi har nogle ABUS-låse, og vi har også nogle hiploks. Hver af dem har deres egne særheder og deres egen slags individualitet, som passer til forskellige typer brugere, dette er granit, dette er supertungt. Det er en rigtig tung lås.

Perfekt til at låse din cykel overalt, korrosionsbestandig, alt det der. Men problemet er, at det er ekstremt svært. Det er ikke den type lås, du vil montere på din cykel og virkelig ikke vil have den rundt i din taske.

Så det er ting at overveje med enhver form for lås. Måske ville dette være det bedste fundament, du kunne bruge derhjemme, selvom vi altid siger, at kædelåse er bedre derhjemme, fordi der kan gøres mere med dem. Disse kan være godt, hvis du låser din cykel et fast sted hver dag, for eksempel på togstationen, hvis du er pendler, hvis du f.eks. Har et cykelstativ på kontoret eller på arbejde.

Du kan lade dette være udenfor, da de er korrosionsbestandige, og generelt er der intet imod en sådan lås. Og du kan også bemærke noget specielt ved denne lås, granitten, har en firkantet profil, den firkantede profil gør den ekstremt skærebestandig, da du kan skære begge sider, du kan ikke bare skære en og derefter rotere frit. Når det er sagt, hvis du skærer igennem noget så tykt, er du lidt af en helt, fordi det er en sindssygt stærk type lås.

Men D-låse findes i meget mindre størrelser som denne. Det gode ved mindre størrelser er, at de er meget bærbare. Dette har faktisk en bælteclips.

Det kommer fra Hiplok, et firma der har specialiseret sig i bærbare låse, så det er et ret sejt koncept. Dette er også en meget sikker lås. Det er vurderet Sold Secure Gold, som dybest set er den højeste rating, du kan få på en lås.

Et meget sikkert hytte, det er pænt og tykt. Og til en vis grad er en mindre bøjle som denne, selvom den er sværere at bruge på en cykel, afhængigt af hvor du låser din cykel, faktisk mere modstandsdygtig over for mange af de metoder, som tyve kan bruge til at skære i. Små flaskeløftere, der går fra hinanden i cam låses, vil du ikke rigtig få en i en lås som denne.

Forudsat at du kan bruge den på din cykel, og hvor du låser din cykel, kan det være en god ide for dig. Så du kan få nogle kompakte andre muligheder, selv med nye låse. Denne fra Kryptonite har for eksempel også en udvidelse.

Så det viser bare, at du kan bruge dette på en lidt anden måde, selvom det er ret lille. Så det har fordelen ved en større lås i en mindre, mere kompakt størrelse. Du får også nogle muligheder, der følger med kabeludvidelser.

Det er en fantastisk idé. I en ideel verden vil du fastgøre din mainframe til objektet, og helst hvis du kan forbinde dine hjul på nogen måde, behøver du ikke fjerne dem fra cyklen. Så dybest set kan du øge den beskyttelse, du har, ved at låse mere af din cykel.

Nå, her har vi nogle løsninger til dem, der rejser let og dybest set vil have en kompakt opsætning. Så dette er foldelåse og lignende. Alle låse fås i forskellige standarder.

Så dette er faktisk ret let. Meget let, du kan lægge det i ryggen, endda lommen, og det giver dig ret god sikkerhed. Men de laver også utroligt tunge versioner af den samme ting, der er meget stærke, meget effektive, og på grund af deres former er du ikke begrænset til, hvor du kan låse en cykel, hvilket vi naturligvis kommer ind på senere i artiklen, og det er faktisk meget vigtigt.

Du skal også kende en låses muligheder, lettere muligheder her, før vi går videre til kædelåse. Du bør bestemt ikke bruge noget som dette alene. Disse kan let nedbrydes.

De er ideelle til brug f.eks. B. på cykelholderen i din carto skal du sørge for, at din cykel er fastgjort til den.

Disse specielle kabelbindere er i det væsentlige metalbindere. Jeg bærer faktisk et par af disse hele tiden, bare i min taske, på mit daglige arbejde, fordi de kan være meget nyttige til de små kaffepauser på steder, hvor du kan se din cykel, ch din cykel, du måske leder efter smid et sekund væk. Men brug aldrig en let lås som denne eller endda denne lille kombinationslås her fra ABUS, brug det ikke som et alternativ til en rigtig sikker lås.

Disse er bare lidt ekstra at tage med, mens du kører, lige så lidt afskrækkende, men afskrækkelse er nøglen der. Nu er der selvfølgelig kædelåse. Nu vejer disse ting et ton.

De er så stærke, de er lavet af hærdet stål, de har indbrudssikre låsemekanismer, de er syrebestandige, de er næsten alt resistente. Men straffen for at bære en sådan lås er, at de vejer et ton. Selv i en rygsæk svinger de rundt overalt, så du skal tænke nøje over, hvor du skal bruge dem.

Derfor anbefaler jeg kædelåse til hjemmebrug eller måske mere permanente som du ville med noget som de tungere D-låse. Men der er et halvt hus. Nu laver Hiplok kædelåse, som du faktisk kan bære som et bælte.

Hem i forskellige ratings. Dette er en lettere version, dette svarer til Sold Secure Silver. Men de har også en tung finish, som en guldstandard.

Dette er en meget tung del af sættet, men selve låsemekanismen kan faktisk bæres som et bæltespænde og faktisk klemme denne ting rundt om din talje. Det har reflekterende detaljer, så du kan cykle rundt i taljen med det, og det er ganske vist en tung lås, men når det er ved din talje, er det overraskende praktisk at vide, at du har en robust kæde, er fantastisk, og du er heller ikke begrænset, hvor du kan bruge dem. Så hvis du låser din cykel forskellige steder, kan en kædelås være en god mulighed for dig.

Hvilken beskyttelse du har med hensyn til en lås, det sted, hvor du vil låse din cykel, er lige så vigtigt. For eksempel, hvis du kommer ned ad en lille gyde her, tror du måske, at sådan et sted er helt fint. Her er et dejligt, sikkert gelænder til at låse din cykel på.

Et problem med dette er, at det er væk fra den slagne vej, så dette vil give enhver afslappet tyv en chance for at arbejde på din lås. Hvis du har en god kvalitetslås, skal de bruge vinkelsliber, alt hvad der giver lidt støj. Så hvis du gør det lettere for dem ved ikke at være offentligt, er det ikke et godt udseende.

Så lad os se på nogle andre eksempler på steder, hvor man undgår cyklusløkker, her bruger mange mennesker dette sted til at låse en cykel, og man tror måske, at det faktisk er et rigtig godt sted at låse en cykel. Men du tager helt fejl. Dette er faktisk et rigtig dårligt sted at låse en cykel, og en af ​​grundene til at det ville være, der er så mange cykler her, det er et rigtig let sted for en afslappet tyv at kigge forbi og prøve deres hånd på din cykel og bare passe ind i handling Levering drivere, så de har en stor leveringstaske, og de kommer til steder som dette, de bøjer sig for at simulere at låse op for en cykel, men de prøver faktisk boltskærere eller hvad de end har, og kør bare den nævnte cykel ud fra det.

Som jeg sagde før, er åbenhed den bedste politik. Det er præcis, hvad tyve gør. Igen, for at fremhæve andre områder, der er tvivlsomme om at låse din cykel, er togstationen et godt eksempel.

Nogle gange er du tvunget til det. Hvis du har brug for at låse din cykel nær en togstation, skal en af ​​disse skarer sørge for, at den er i nærheden af ​​CCTV, hvor den kan ses. Dybest set ønsker du virkelig, at enhver opportunistisk tyv skal have den mindste chance for at arbejde på din cykel, ikke din cykel.

Det er navnet på spillet. Når du låser cykler i bycentre, er der en sidste ting at huske på: lås din cykel, når du låser den op en aften, f.eks. Nær hvor som helst der har støjende natteliv.

Nu har vi alle set cyklerne. På et tidspunkt blev de låst inde og trampet, cyklerne bøjede, det er fordi de desværre befinder sig et dårligt sted. Det er ikke ejerens skyld, det er nattelivet og skænderiet og alle de fornuftige ting, hvor du låser din cykel.

Nu hvor jeg er, er dette faktisk et ret godt sted. Så du har pæne, solide gelændere, hvilket betyder, at der er flere punkter, hvor du kan låse din cykel. Du kan få det pænt og tæt ved at løfte låsen over gelændet.

Det er lige ved en hovedvej, så der er konstant trafik, som afskrækker en tyv, som du sandsynligvis kan se bag mig, mange mennesker går rundt i en god konkurrent til at låse en cykel. Lad os tage et hurtigt kig på mulighederne og de stilarter og måder, du ville færdiggøre en cykel på. Og jeg vil bruge dette som et godt eksempel.

Uanset hvor du låser din cykel, er der masser af muligheder med de låse, du vælger, og hvordan du kan bruge dem. Dejligt sikkert gelænder, jeg har D-låsen styres rundt om gelændet og vikles rundt om baghjulet bag på cyklen. Det er nøglen, da den ikke kan fjernes fra cyklen.

Jeg har også et ekstra sikkerhedskabel, dette er et Kryptonite-kabel, jeg sløjfede det rundt om gaflen og forhjulet, tilbage på sig selv og på låsen. Så cyklen er virkelig ret sikker på dette tidspunkt. Jeg har et styr, der kun hviler over den øverste del, så det sidder sikkert.

Forhåbentlig vil ingen blande sig i det. Hvis du ikke har en forlængerledning med dig nu, men du har sådan en dejlig, stor, lang lås, viser jeg dig et sejt lille trick, som jeg elsker at bruge bare for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed. Dette fungerer ikke altid nu, og du kan irritere folk, hvis du gør dette visse steder, men dette gelænder fungerer ret godt for det.

Cyklen er over rækværkene, så den dybest set hænger over en bils højde over en vej og bruger en lås til at fastgøre den i den på samme tid, ligesom du ville gøre på fortovssiden. Men det faktum, at cyklen er på den anden side af rækværket, gør det meget sværere at arbejde på. Hvis det er svært at arbejde på, vil det tage tid at stjæle cyklen, og det er meget mindre sandsynligt, at der arbejdes på det.

Så det er et dejligt lille hack, som jeg bruger ret meget. Nu er en sådan cykelsløjfe bygget specielt til at låse en cykel, og dette er faktisk et perfekt sted. Det er et ret travlt område, der er mange offentlige siddepladser overalt, mange mennesker nyder kaffe og sandwich og lignende.

Så det er virkelig et dårligt sted for en tyv at bruge meget tid på at arbejde på cyklen. Han er set, eller hun har set stjæle cyklen. Så dette er et godt sted.

Men der er et par ting at huske på. Det er klart, at du har din lås, så en mindre lås som denne vil gøre jobbet perfekt. Du skal sørge for, at du kører dit drev, så det ikke ved et uheld glider og fjerner dit lak.

Nu kan jeg godt lide at lægge min på kranken; J for eksempel når jeg løfter min bagpå her, bærer den faktisk vægten af ​​cyklen på pedalen og krumtappen, og jeg kan sætte låsen rundt om den og holde den på stolpen, så det er stort set en sikker cykel vil stadig være sårbar . Det er op til dig, om du vil risikere dette, eller hvis du vil forbinde det til cyklen med en forlængelseslås, når du kommer til en sådan post, og den eneste ledige plads er den anden side af en allerede eksisterende? Se på stilen på cyklen. Hvis det er en gammel klump som denne, se hvordan den er låst, og hvordan den behandles.

Er det sandsynligt, at du vil lade din cykel glide? passe godt på din eller ikke din, når de låser din op? Det er bestemt værd at overveje. På den anden side ville jeg ikke finde cyklen så dårlig. Det er en tur ved udseendet af den, den har en Kryptonite-lås, og den har en forlængerledning, hvilket antyder, at ejeren af ​​denne cykel tager sig af deres cykel og hej forhåbentlig kunne tage sig af din.

Så tag bare dette i betragtning, når du faktisk inkluderer din, men de samme regler gælder. Gå efter den maksimale sikkerhed, du kan. I så fald kunne jeg bruge Hiplok uden problemer.

Jeg kunne bruge Kryptonite D-låsen, jeg kunne bruge den skøre ABUS-lås, men det er en tungere ting at slæbe rundt. Du skal have det, der passer dig. (Cykelhjul spinder) Nå, noget jeg ikke har rørt for langt i denne artikel er, hvordan tyve vælger låse.

Der er flere måder, at Gold Secure-modellerne er ret kræsen. I det mindste til det punkt, hvor du hurtigt kan få din cykel væk, et job, der tager lidt tid. Den næste er, at du kan fryse dem og knuse dem med en hammer, men et rigtig hårdt arbejde med Shackle In The Castle vil helt modstå det.

Hvilket efterlader tre andre muligheder: en flaskeløfter, en flaskeløfter bruges kun i en type D-lås, i dette tilfælde kunne du ikke få en derinde, fordi det er en kompakt lås, så den kompakte lås med udvidelsen er en god idé til bymiljøer. Jo større en U-lås eller D-lås, jo flere problemer kan du have med denne type angreb. De andre er selvfølgelig boltskærere, boltskærere kommer ikke hen i nærheden af ​​noget lignende.

De har brug for en massiv og en enorm fyr for faktisk at skære dette igennem. Boltskærere gør egentlig kun kabler. Selvom de, som du har set før, får en ledning til at ligne lidt smør.

Så vær forsigtig, når du bruger noget som dette. Den sidste fyr bliver selvfølgelig et vinkelsliberangreb Køb det. Så gør det på det øverste rør der, det er ikke et godt sted for det.

Så hvis du bruger noget som en tung kæde, skal du sørge for, at kæden ikke er i nærheden af ​​jorden. Du vil have det så højt som muligt. Hvis hun er på gulvet, kan hun arbejde på det.

Brug store fræsere og beskærere. Du skal bruge en masse gearing, nogle gange har du den ene arm på gulvet, og den anden arm skubber på den. Så overvej kun, hvor låsen er, når du faktisk låser den på din cykel. (finurlig musik) Du har sikkert bemærket, at jeg ikke har en lås på min cykel, men jeg har bare en sassy kaffe, mens jeg kører og har min Garmin cykelalarm tændt, og det seje ved det er, at når nogen er på cyklen fik rundt omkring, forhåbentlig går alarmen og stopper mig.

Chris! Det er ikke engang en e-cykel, ven. Nå, det er ret effektivt. Jeg slukker det bare i appen.

Her og der skal du bare stoppe og tage en risiko. Så jeg vendte min cykel på hovedet og forvandlede den til Ha Gear Gear, grundlæggende hvad der sker, når nogen kommer på cyklen og begynder at cykle, er det-Chris! Hvad sker der, hvad laver du kompis? Det er en e-cykel. Bring det tilbage.

Disse EMBN-fyre, de leder bare desperat efter en rigtig mountainbike, hvad kan jeg sige? (Cykelhjul surrer) Så den absolutte sidste udvej, hvis du vil have det frække kaffestop, brugte jeg faktisk min hjelm som en lille lås klar, jeg satte den bare omkring mine baghjul, hvis nogen bevæger den, glider den, og de vandt ' det går virkelig langt. - Ugh! Så uretfærdigt, Gud, jeg vil bare have en af ​​de cykler uden motor eller batteri! - Bare gå tilbage til EMBN, gå videre! og lad det være en lektion for dig. Men seriøst, brug ikke noget af det.

Forlad ikke gider med disse ting. Hvad du virkelig har brug for er en god, solid lås og lås din cykel ordentligt. Nå, jeg har lige bevist, at hvor du låser din cykel ikke er uovervindelig, men du kan minimere risikoen ved at bruge et rigtig godt udvalg af låse, så vælg, hvor du låser din cykel.

Forhåbentlig har dette været nyttigt for dig. For et par flere artikler i samme retning, hvis du vil se, hvordan du installerer et jordanker, som jeg synes er absolut nødvendigt for dig, skal du klikke deroppe for alle mulige sikkerhedstips, du kan tænke på. CCTV, forsikring, alt det der.

Forhåbentlig fandt du denne artikel underholdende. I det mindste forhåbentlig nogle gode oplysninger til dig. Så giv os en tommelfinger og klik på abonnementsknappen og selvfølgelig den lille beskedklokke, så du får en underretning hver gang vi sender en artikel.

Jeg skal på arbejde. Vi ses senere. (Bip) Så jeg vendte min cykel på hovedet, forvandlede den til et gear, så dybest set, hvis nogen kommer på det, vil stort set alle gear blive ødelagt, vil han ikke - (cykelhjul hvirvel) Chris! Chris! - Uh, så uretfærdig Doddy! - Det er ikke engang en e-cykel, ven! (Vred grynt) (griner)

Hvor skal jeg låse min cykel, hvis jeg ikke har et cykelstativ?

Låseditcykeltil noget højt og / eller utroligt svært at flytte, som et træ, vejskilt, lysstang eller et hegn.Hvisder er absolut intet omkringlåsedet til, hold dincykelsikkert ved i det mindste at immobilisere dine hjul.Hvisdu har ikke enlåseoverhovedet, lav dincykelså vanskeligt at rulle væk som muligt.

ja om morgenen er det omkring kl. 4:30 om morgenen, vi blev vækket for cirka en time siden af ​​en, der stjal vores cykler, mens vi sov, heldigvis lykkedes det dem kun at stjæle en af ​​de cykler, de bogstaveligt talt kom igennem som smør har skåret dette lås, hvad en billig crap lock, du ved ikke, det er alt, hvad du er indeni. de spalter også åbne, hvilket er virkelig irriterende, dette er den mest irriterende ting, at de beskadigede stativet, så ja, vi skal finde en ny lås. Du kan ikke have noget, kan du? Jeg mener, jeg tror, ​​du bliver nødt til at se på den positive side af de ting, du ved, jeg håber, at den, der tog det, virkelig havde brug for det. de vidste, hvad de lavede. de organiseres også så hurtigt. det hele gik på få sekunder, så ja, vi er også i en ny landmand, vi er nu i montenegro, dejlig velkomst, vi har den første nat montenegro tak, jeg er sikker på, at det ikke er så slemt, det forhindrer os ikke i besøger montenegro, nyd, fordi jeg ved, at det er et smukt land, jeg har været her før, og jeg kan ikke vente med at dele dette med denne dejlige kvinde, selvom de første par minutter, vi var der, var smukke, ja, hurtigt fremad to uger, vi er i Albanien spoiler alarm vi udskiftede pushcyklen med denne dejlige ting, vi hentede i hovedstaden Tirana fra masser at vælge imellem, men denne er ikke ny, den bruges faktisk, men den er perfekt, hun har det godt. vi ville ikke rigtig have en ny, vi vil ikke dingle en gulerod til folk, der ønsker at stjæle cykler, vi fik også sikkerhed, jeg viser dig, at du kommer her, vi har en dejlig høj kæde, der vil vække os, hvis nogen prøver at stjæle, mens de er tilbage og sover.

Beastie hængelås også vi har dette, det er det, jeg ville have, det er en u-formet lås, der ikke kan skæres af dine skrædder, og vi sætter dem også sammen, så hvis det lykkes os at slippe af med dem, kan de ikke gå på det mere ridning . Så jeg mener, det er alt hvad du kan gøre, hvis de vil have det, de vil tage dem alligevel, så det udsætter os ikke for at have en cykel, men nej, jeg mener, du sparer så mange penge, selvom du køber en ny cykel, du sparer så mange penge på parkering, og det er bare den bedste ting i verden at medbringe en cykel, ja, lad ikke det afskære folk, det er en fantastisk oplevelse, vi håber har mindst hjalp dig med at beslutte, om du skulle medbringe en cykel eller ej, lad det ikke afskrække dig, okay og hvad vi vil efterlade dig med dette fantastiske landskab, som vi tilbragte her i Albanien i går aftes, et så smukt land, at du finder nogle vil har gode blogs ja HER FOR EVENTYRET!

Kan du låse en cykel hvor som helst?

Aldriglåseditcykeltil et sikkerhedshegn omkring lejligheder, virksomheder elleroveraltellers i byen. Mange virksomhedsejereviljeikke sætter pris på at cyklister bruger deres jern sikkerhedshegn som en måde atlåsederescykler. Hvis hegnet er beskadiget, mens dincykeler knyttet til det,duDet vil sandsynligvis blive holdt ansvarlig.

Er foldecykellåse sikre?

Selvom ABUS Bordo Granit 6500 fik solgtSikkerGuldvurdering genereltfoldbare cykellåseer ikke helt somsikkersom Dlåse. Forskellen isikkerheder marginal, menfoldelåselider af flere sårbarheder end Dlåse.

Hvordan bærer du en annoncelås på en cykel?

Sæt din DLåseI en taske /CykelKurv, når du rejser. Hvis du bruger en kuffert eller kurv på dincykel, skal du være i stand til at passe til din Dlåseherinde. Tasker og kurve er fantastiske; de tillader dig attransportereflere ting på én gang uden at skullebæredem på ryggen i en rygsæk.

Hvor er det bedste sted at montere en cykellås?

Hvis du monterer din cykellås på din cykels stel, skal du montere den højt i sæderøret, midten af ​​dit nedrør eller på undersiden af ​​det øverste rør. Dette holder din lås ude af vejen og sørger for, at den stadig er tilgængelig til praktisk brug.

Er det sikkert at holde min cykellås i min hånd?

Uanset hvad du gør, skal du sørge for ikke at transportere din cykellås, der er viklet rundt om din cykel, det vil medføre skade på din cykel over tid. Du bør heller aldrig holde din cykellås i hånden, mens du kører, det er farligt, da du altid har brug for dine hænder, når du cykler.

Hvor opbevarer du din U-lås, når du kører?

Rygsæk, Osprey Radial har endda en dedikeret U-lock holder. Gennem siden af ​​stativet, cylinderen, der ligger på stativet, låses U rundt om ydersiden af ​​opholdet. Skramler lidt, hvilket hjælper fodgængere med at være opmærksomme.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.