Vigtigste > Shimano > Service shimano pedaler - svar på problemerne

Service shimano pedaler - svar på problemerne

Hvordan smører du SPD-pedaler?I denne artikel viser vi dig, hvordan du opsætter og vedligeholder Shimano SPD-pedaler samt SPD-kompatible designs. Calvin Jones her, Park Tool Company. Før vi endda taler om pedaler, lad os tale om, hvor drivlinjen virkelig starter: Det er skoen.

Skoen er, hvor din krop møder cyklen. Nu kan vi udelukke dine Park Tool-sokker, men sko og pedal skal betragtes som en enhed. Vi kunne lave en hel artikel om dette, vi går ikke ind på det, men i det mindste sørg for, at klemskruerne er strammet sikkert.

Godt! Nu til pedalerne. Vedligeholdelse af pedalerne skal betragtes som rutinemæssig vedligeholdelse. Den første ting at kontrollere er, at fastgørelseselementerne er tætte på pedalkroppen.Kontroller også lejerne. Start med et twist. De skal føles relativt glatte.

Til sidst skal du kontrollere spillet mellem pedalkroppen og akslen. Lidt spil er almindeligt, men dette spil skal justeres. Ikke alle pedaler kan serviceres - nogle gange er det bedst at udskifte dem, når de er slidte, men hvis producenten har overvejet at bære vedligeholdelse, kan det være værd at prøve en service.

Typiske værktøjer til vedligeholdelse af SPD-pedaler er: Passende skruenøgler, herunder unbrakonøgle og skruenøgle, skruestik og skruestikindsats, Shimano TL-PD40 og en skruenøgle til drejning, fedt og klude. Uanset design er alle SPD-pedaler lavet på samme måde. Det er bedst at servicere en pedal ad gangen - lejeenhederne er forskellige, pedallegemerne er forskellige, men det er meget let at forvirre de to sider, når de adskilles, og at vil ødelægge din dag. Fjernelse kræver det proprietære Shimano TL-PD40-værktøj, der er tilgængeligt fra Shimano.Trådretningen for lejeenheden er trykt på selve enheden. Bemærk, at dette er modsat pedaltrådens retning. Denne lejeenhed har en venstre gevind, mens pedalakslen har en højre gevind.

Hold pedalen fast, men forsigtigt, f.eks. B. i et klemmeværktøj til arbejdsstand, og drej det med en skruenøgle.

TL-PD40 har 36 mm flader, det samme som nogle bundbeslagsværktøjer som HCW-4. Når du fjerner enheden, vil du støde på en vis modstand, da lejet trækker sig ud af pedalhuset. Nu hvor det er ude, lad os se på, hvordan lagersystemet fungerer.Vi tog det hele fra hinanden, så du kan se, hvad der foregår. Dette svarer til et navsystem med en navskal, som dette stykke er. Vores grydeoverflade er som et nav - dette stykke ville være dette stykke - vi har en kegle og en låsemøtrik og løse kuglelejer.

Ligesom med et nav kan vi justere keglen gennem låsemøtrikken for at fjerne spillet fra vores Nu behøver vi ikke tage det adskilt til det niveau, fordi vi kan skylle og rense det og få frisk fedt derinde, og så gør vores justeringer uden at tage det hele fra hinanden. Så det næste trin er at kontrollere for spil her, og så ser vi, hvordan vi kan tage det ud og derefter fylde med fedt enhed er snavset. Det kan rengøres ved at skrubbe med opløsningsmiddel og blæse tørt med en luftkompressor.

Tør pedalkroppen af ​​med en klud eller vatpind. Fortsæt, indtil det er rent. Lejespil i pedalen kan justeres med låsemøtrikken og keglen.

fedtfattig kost testosteron

Hold pedalaksen i nogle bløde kæber som AV-5. Stram dem godt. Tag fat i skallen og tjek for leg.

Der er en smule bevægelse her - men med en bred pedal bliver den virkelig overdrevet, så dette ville virkelig være en uacceptabel mængde leg omkring den ydre omkreds af pedalen. Så vi er nødt til at bringe keglen lidt ned. Du vil have en tynd 10-mm skruenøgle - låsemøtrikken er en 7-millimeter låsemøtrik.

Med uret kommer vi ned med keglen. Hold og fastgør igen. Tæt fra 4 til 5 Newton meter herfra og tjek igen - meget, meget subtilt spil.

Muligvis en anden indstilling. Løsn låsemøtrikken let med uret, hold den fast og fastgør den. Spillet er væk.

Det roterer glat uden spil. Det lyder tørt. .. smøring er næste.

Det tager ikke meget fedt - bestemt mindre end en halv tomme eller 12 millimeter under f.eks. Når du installerer akslen i pedalhuset, tvinges fedtet ind i midten af ​​lejeenheden og ind i lejerne og løbene. Installationen er i omvendt rækkefølge for fjernelse.

Skru lejeenheden ind i pedalhuset og stram den, indtil den stopper. Tør det af Fjern alt fedt, der er blevet presset ud af pedalhuset. gentag processen på den anden pedal. Tak for at se denne artikel om reparationsvejledning til Park Tool.

mountainbike vask

Vi tilføjer konstant artikler og artikler her på YouTube såvel som på vores hjemmeside på parktool.com. Giv denne artikel et tommelfinger op, hvis det hjalp, og selvfølgelig abonner på det nyeste Park-Tool-indhold.

Slides Shimano SPD-pedaler?

Proceduren er den samme forSPDog fladpedaler.
  1. Trin 1: Fjern dinpedaler. Glem ikke, at din ikke-kørselsside (venstre)pedalhar en venstre tråd!
  2. Trin 2: Fjern akslen / lejepatronen.
  3. Trin 3: Fyld en fjerdedel til en tredjedel afpedalkrop med god kvalitetfedt.
  4. Trin 4: Skru patronen tilbage på plads.
22. 2017.

Hvis du er ny med at cykle og vil tage det næste skridt i at bruge clip-in pedaler, er dette artiklen for dig. - Det er rigtigt. Spørg en erfaren cykelrytter derude, og han vil fortælle dig, at en af ​​de bedste investeringer, du kan foretage dig, hvis du er ny på at cykle, er et par pedaler, der kan monteres.

Men de har magten til at skræmme enhver, der bruger dem for første gang. - Men frygt ikke, fordi denne artikel giver dig færdigheder, teknikker og tip til en problemfri overgang fra dine normale flade pedaler til klik. - Og forhåbentlig ikke falde af ved trafiklyset - Forhåbentlig - Den første ting du skal tænke på, hvilken type pedaler du vil bruge er mange forskellige typer, så det kan være lidt forvirrende, men de falder stort set i to forskellige kategorier: off-road pedaler til mountainbike brug og på pedaler til vejbrug. - Så Ollie har vedtaget flere mountainbike-specifikke SBD-pedaler her, og jeg har derimod valgt den mere gadespecifikke pedal.

Hvilket faktisk er ret populært - ja. Selvom begge pedalsystemer ser helt anderledes ud, fungerer de faktisk stort set det samme. Så du har et klampe, der fastgøres til bunden af ​​din sko, og derefter glider klemmen ind i pedalen eller fronten af ​​pedalen og klikker på plads og klikker derefter på plads bagpå.

Og derefter fjerne det igen, det er virkelig let. Uanset hvilket pedalsystem du bruger, skal du bare dreje anklen ud og slå ud - lad os starte med SPD-klampen først. Disse er nu hovedsageligt designet til urban sko og mountainbike sko.

Ollie, hvor er din cykel? - bare gå. Behøver ikke det. Jeg har SPD'er på - Okay, ven.

Indtil senere er du vant til at tage spinning-klasser, så er dette de klamper, du vil bruge. - Ja, og de er ofte dobbeltsidede, ikke? Jeg gør det lettere at klippe ind. Første gang du klipper ind, er det vigtigt at vide, hvilket ben der er dit førende ben.

Men hvis du ikke ved, laver vi en lille test for at vise dig, hvordan du finder ud af det - Så den første ting at gøre er at hoppe af din cykel - Jeg er væk - Nej, men af ​​din cykel. Og parker din cykel. - Okay.

Åh, for (bip) skyld. (ler) - Så du står skulderbredde fra hinanden, og han burde ikke rigtig vide, hvornår jeg skubber ham. Hvis jeg skubber ham, kommer hans forreste ben ud først. (grunts) (latter) - Så du har fundet dit førende ben, så den næste ting er faktisk at gøre det på cyklen.

Nå, hvis du er sikker, vil du måske gøre det i ét. Vi vil anbefale en stille vejstrækning med minimale biler eller trafik for at distrahere dig, men hvis du er lidt mindre selvsikker, kan du gøre det videre en indendørs træner eller mod en mur, eller i dette tilfælde et træ, vil bare låse mig ind og bruge træet til at holde mig stabiliseret og derefter øve på at klippe og klippe ud. (Jazzmusik) - Højre. Så du har fundet den placering, du vælger.

mountainbike hjelm salg

Nu kan vi omsætte det i praksis. - Det er rigtigt. Den første ting, du skal gøre, er at flytte krumtappen til positionen klokken 2 med din fod og derefter klikke den på plads med dit foretrukne ben, som i mit tilfælde er min rigtige, og derefter skubbe af, og når du får noget ? Sving og spar dit andet ben ind.

Det er ikke et løb, kammerat. - Nu er det værd at bemærke, at du måske vil sætte det i lidt højere gear, da dette vil dreje pedalen langsommere. Hvordan kan du lide det? - Ah, ligesom en chefkammerat - Du har fået det til det punkt. Så jeg adopterede lookpedalen, lookpedalen er ensidig, men den er vægtet bagpå, hvilket faktisk hjælper dig med at klippe den ind.

Så mit højre ben er mit førende ben, klem mit første forben, træk aftrækkeren, find den anden pedal, lad os gå. Så der har du det. Gå nu ud og øv, og vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at gøre overgangen fra almindelige pedaler til at klippe meget mindre skræmmende. - Hvis du fandt det nyttigt, og du kan lide det, skal du give det tommelfingre, og hvis du vil se flere artikler om klamper og pedaler, så klik her. - Okay, lad os gå, ikke? - Lad os gå. - Kør med dig (mumler) - Åh min gud, start. - Åh, vi er inde.

Hvordan servicerer jeg mine pedaler?

Svaret er ja,SPD-pedaler er slidte. Det næste spørgsmål er, hvordan kan du fortælle detpedalerslidt? Og i forlængelse nårgørdu skal udskifteSPDsko klamper.SPDmountainbikepedalerer meget robuste. Som du vedSPDmountainbikepedalerfås i forskellige stilarter og priser.

Kan du bruge wd40 på cykelpedaler?

Nogle gange, når den gamlepedalerblev ikke installeret med nok fedt på slidbanerne, dekanrust og sidde fast i krumtapene. Det meste af tiden hele tidendubehovet er atbruget smøremiddel, ligesomWD-40, for at få slidbanerne i bevægelse igen.WD-40 kangør vidundere.

Skal du smøre SPD-pedaler?

Nårpedalerer friske fra fabrikken,dekommer med en glob af grønShimano fedt, mendubehøver kunsmøremiddelfjedrene med en dråbe mediumvægt olie. Tilsætning af for meget olieviljebare tiltræk overskydende grus til området.

Hvor ofte skal du udskifte SPD-pedaler?

Hannah fortalte os også, at Crankbrothers USA rådgiver brugereat udskifte klamperefter 300-500 timers køretid, hvilket betyder for de fleste af os at køre i 3-4 timer om ugenvimuligvis brug forat udskifte klamperomkring 75 uger eller 18 måneder, hvis du bruger 300 timer som vejledning.

Hvornår skal jeg udskifte SPD-pedaler?

Når enShimano SPDklampen bærer nok, bliver det svært at få fødderne ud afpedaler. Dukanidentificer også en slidt klampe ved at sammenligne den med en ny. Slidtklamper skalværeerstattetfør de bliver så dårlige, at de frigøres for tidligt eller i tilfælde af SPD'er holder fast.8. 2016.

Skal jeg smøre mine pedaler?

Pedalerbehøver ikkefedtellersmøringi det omfang en cykelkæde eller gear ville have, da disse dele er dyre og meget komplekse at udskifte. Men snavs, sand og støv kan sammensmede for at bære trådene påpedaler, hvilket gør det hårdere tilpedalglat og forkorter levetiden for disse dele.

Har du brug for at olie klipløse pedaler?

IME det er ikke fjedrene detbrug forsmører så meget som det metal, der kommer i kontakt med klemmen. Rengøring af dem medoliegør metallet glatter, hvilket gør det lettere og bedre at klikke ind og ud.

Kan du bruge vaselin på cykelpedaler?

Du kan bruge vaselinat smørecykelpedaler.hvis dukøre professionelt ellergørmeget ridning på vanskeligt terræn, det er måske ikke den bedste idé. Men ellers skal det være fint atbrug vaselini stedet for traditionelt fedt.05.29.2021

Hvad er den bedste måde at servicere en Shimano-pedal på?

Hold pedalkroppen i den ene hånd, og brug Shimano's PD40-værktøj (eller et hårdt tang) til at skrue akslen ud og dreje kraven i den modsatte retning af 'stram' pilen. 2. Fjern kuglelejerne 2. Sørg for, at du har en skål eller lignende til at fange kuglelejerne Indsæt en 6 mm unbrakonøgle i enden af ​​akslen.

Hvorfor har du brug for Shimano SPD SL pedaler?

Dine pedaler er en af ​​de mest bearbejdede komponenter på din cykel, især hvis du kommer ud uanset vejret eller på masser af lange forlystelser. Heldigvis er Shimano SPD SL pedaler for det meste temmelig bombesikre, men alligevel giver det mening at give dem lidt kærlighed nu og da.

Hvordan serviceres en Shimano M530 SPD pedal cykelradar?

Indsæt en 6 mm unbrakonøgle i enden af ​​akslen. Brug en 7 mm skruenøgle til at fjerne den første møtrik fra den anden ende (mod uret). Gentag på den anden møtrik med en 10 mm skruenøgle. Fjern akselens lejehus ved hjælp af en skål til at fange de løse kuglelejer. 3. Mere rengøring 3. Brug affedtningsmiddel og og en ren klud

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.