Vigtigste > Sko > Cyclocross sko - anførte spørgsmål og svar

Cyclocross sko - anførte spørgsmål og svar

Hvilke klamper bruger cyklocrosskørere?

Det bedstecyklocrosspedaler til 2019
  1. Shimano SPD M540. Shimano er et verdensberømt mærke med et godt omdømme, og dets SPD M540-pedaler skuffer aldrig nogen.
  2. Xpedo CXR CroMo.
  3. Crankbrothers Candy 3.
  4. Crankbrothers Eggbeaters 3.
  5. Race Face Chester.
  6. Speedplay Syzr CroMo.
  7. Bontrager Comp MTB.

Kan du bruge vejsko på en gruscykel?

Mensduikke vilbrugditvejskoog pedaler på enhvergrusride hvorduskulle detsætteen fod ned,du kanfå bjergcykelskoder er også gode pågrus.

Gør carbon cykelsko en forskel?

Det vigtigsteforskellemellemkulstof-enestesko, der utvivlsomt er stivere, og såler af plast eller nylon (som er mindre stive og fleksible under pedalerne) er stivhed og vægt. Hvis du er en afslappet rytter efter større pedaleffektivitet og komfort mellem kaffestop, vil en billigere, mere kompatibel sålgør.19. 2017.

For mange måner siden gik vi til Bath Universitys laboratorium for at finde ud af en forskel i effektivitet mellem flade og klipløse pedaler. Og til vores overraskelse var der lille forskel. - Så hvorfor gider vi bruge dem? Jeg mener selvfølgelig, klipsløse pedaler skal have nogle fordele.

Så vi kom ind i den virkelige verden eller i det mindste Alta Badias paradis for at finde ud af, hvordan det føles at cykle igen, som vi gjorde som børn, med flade pedaler og seje sko. - Dan, du vil virkelig bruge disse sko? - Ja, jeg har flade pedaler på. Du skal have seje sko på, ikke? Og de er ret seje. (funky elektronisk musik) - Vores laboratorietest inkluderede Si Ridingat stationær i 10 minutter hver.

Så lad os starte med noget helt andet. Sprints. Der vil helt sikkert være en signifikant forskel i topydelse, hvis du ikke kan trække pedalbevægelsen op. - Eller er det sådan? Lad os finde ud af det.

Hver af os vil udføre fem sprints med maksimal indsats og analysere toppen på tre sekunder og derefter fem sekunders styrke for hver. Tallene skal fortælle deres egen historie, men vi taler også om subjektive følelser. (funky elektronisk musik) Nå, jeg synes det er sikkert at sige, at Matt satte det hele ind i denne slutsprint baseret på de lyde, han lavede.

Personligt håber jeg virkelig, at de flade pedaler reducerer min maksimale effekt. Fordi Matt slog mig i alle fem. Resultaterne følger senere. - Okay, det er tid til min første sprintback på klipløse pedaler. Jeg går tilbage til mine tidligere selv på sprintnumre, vi venter og ser.

Det føles bestemt bedre at være solid igen. Okay, lad os gå. (funky elektronisk musik) Ja.

Skønhed. Højre, tre sekunder og 1139, langt over de flade pedaler. Vigtigere end Matt.

Lad os gøre det igen. (funky elektronisk musik) - Lad os derefter tage en opstigning. Vi laver hver en 10-minutters sektion af Passo Valparola.

Mål effekt og puls, og sammenlign de to. Men tal også om enhver forskel i følelse mellem de to kronbladsystemer. (optimistisk musik) - Nå Dan, vi er lidt over syv minutter.

Hvordan føles det i lejligheden? - Nå, først og fremmest føles 300 watt ret hårdt - ja - jeg har en fornemmelse, der ikke har noget med mine pedaler at gøre. Jeg mener overraskende nok, at der er meget greb om det. Mere end forventet.

Du kan virkelig stadig svinge din fod tilbage, i bunden af ​​pedalbevægelsen og over toppen. Selvom du selvfølgelig ikke kan trække op, mener jeg, du kan føle, at det er anderledes, men det føles bestemt ikke så mærkeligt som sprint. - Jo da. (fræk musik) -Tre, to, en, runde.

Åh, det er svært. - Ja. (livlig musik) Okay, nu er det min tur til højre på Flatsand.

Det er værd at bemærke, at vi ikke justerede vores sadelhøjde. Og jeg antager, at der er omkring en tomme eller to af en forskel i stakshøjde, men over 10 minutter bør det ikke påvirke os for dramatisk. Men føddernes stilling er helt afgørende med det samme. (Glædemusik) (publikum jubler over musik) - Godt 50 sekunder, og vores 10 minutter er forbi.

Omtrent den samme gennemsnitlige præstation hidtil. - fedt nok. - Stejl den smule, er det ikke? - Mine ben gør mere ondt denne gang, indtil nu, Dan. (Crowd jubler til glad musik) Vi ender nøjagtigt det samme sted.

To en. Okay, det er tid for dette at være sjovt nu. Nedstigningen.

Lad os se, hvordan disse babyer føler sig i nogle hårnålssving. - Jeg elsker at stige af. Men, Dan, du har brug for et låg på kammerat.

Du kan ikke komme af - ja, jeg har en - men jeg så det på Red Bull TV. Hvis du har flade pedaler og virkelig seje sko som disse, skal du bruge en af ​​dem. - En helhjelm? - Ja - Med Lycra? (Dan griner) - Hvem tilhører dette? De har et lille hoved - Nej, du har kun et massivt hoved. (Dan griner) (Rockmusik) - Så hvis nogle downhill mountainbikere foretrækker den frihed, som den flade pedal giver dem, kan du være til nogen nytte for os fra downhill veje? Det vil være svært at kvantificere, men hvad vi skal gøre er at nedstige et par Valparola og se, hvordan det føles. (Rockmusik) - Ow. (Grinende mat) (Rockmusik) - Lad os skære noget asfalt. (Rockmusik) (klik) (Rockmusik) - Højre, resultaterne er i form af KPI'er osv.

Vi vil også tale om, hvordan vi havde det. Så for sprinterne i starten havde Matt en 15% mere effekt, når de brugte klipfri sammenlignet med lejlighederne, hvilket er en ret stor forskel, tror jeg du kunne sige. Jeg havde en forskel på 30%. - Wow - det er en enorm sum. - På ingen måde. - Ja.

Men da jeg sparkede de klipløse pedaler for første gang, bemærkede jeg, at jeg havde så meget mere styrke der. Jeg har naturligvis brugt pull up, når jeg træder ind i sprinten, måske lidt mere end dig. Men det viser dig bare, hvorfor BMX's downhill mountainbike nu generelt bruger klipløse pedaler til sprinten fra starthuset.

Absolut, mener jeg, jeg havde lidt problemer med at få min fod i position, jeg skal endda tænke over det. Men min tankeproces var at tænke på mine fødder og også fordi jeg ikke kunne trække op i sprinten, rekrutterede jeg også mine lår meget mere. Så jeg følte, at jeg brugte mine lår som stempler i stedet for at sparke i cirkler, som jeg var vant til.

Så det føltes ikke dårligt, men det føltes bestemt anderledes. Der var en vis kompromis, jeg følte bare ikke, at jeg lukkede for strømmen, som jeg gjorde med klipene - Ja, du var virkelig nødt til at fokusere. Vi er selvfølgelig vant til at bruge klipsløse pedaler nu, men mens jeg bevidst fokuserede på ikke at trække op, var der stadig et par gange, hvor jeg sprintede, hvor jeg følte min fod bevæge sig, fordi det var mig, jeg trak den lidt op.

En af mine fødder kom også fra den fjerne ende. Ja. Og derefter klatrede vi, og for det forsøgte vi at få et gennemsnit på ca. 300 watt.

Eller jeg gjorde det, og du kørte bare ved siden af ​​mig. Jeg havde lejlighederne, du havde den klipløse, vi havde et gennemsnit på 303 watt til mig, du havde 315. Jeg var lidt begejstret, da jeg satte de klipløse pedaler på igen og fik et gennemsnit på 305 watt, kun to watt højere og selvfølgelig du havde 318 watt, så du var tre watt højere.

Jeg bemærkede bestemt ikke meget af en forskel i klatring, som jeg gjorde i sprint. Jeg føler mig bestemt mere komfortabel med de klipfri pedaler. Det føles som når du kan trække op, det spreder belastningen på de 300 watt kraft over langt flere muskelgrupper, og når du gør det, har du kun fladt sand og kan kun skubbe ned - Ja, jeg har en tendens til at være enig.

Jeg fandt ud af, at mine lår blev trætte, selvom min puls var stort set den samme, var jeg mere tilbøjelig til at føle smerter i lårene, mindre kalvemuskulaturrekruttering end normale klipløse pedaler, og det mest interessante, jeg fandt var, da jeg kom ud af sadlen, jeg følte, at jeg næsten kunne lide at knuse firkanter, svarende til sprint, når du er væk, kunne sadlen slet ikke trækkes op, så selvom jeg leverede kraften, var det for meget mindre pedal slagtilfælde, så det var næsten som at sparke og sparke, så jeg nød ikke særlig godt at klatre ud af sadlen, men at sidde ned var ikke så slemt, selvom jeg havde tendens til kun at rekruttere en muskelgruppe. - Ja. Ingen af ​​os havde en forskel i hjerterytmen for de to kørsler, hvilket dog er ret interessant, der ligner det, vi fandt i laboratoriet for alle år siden.

Jeg har fundet ud af, at disse pedaler har en hel del greb, selvom du ikke kan trække op, y du kan slags skubbe pedalen gennem toppen og ridse den gennem bunden, men jeg tror, ​​det var lige så meget på grund af mine seje sko, da det var pedalerne. Og endelig afgangen, for hvilken vi ikke tog noget tal. Det var en rent subjektiv følelse.

balance cykel

Jeg fokuserede mere på at have en helhjelm på. Måske skulle jeg have brugt en almindelig. Det gav mig en større følelse af sikkerhed, lidt som forskellen mellem at bukke sig i bilen og ikke, jeg ville - Ja, ja, jeg følte det samme med hjelmen, men pedalerne selv, de få hjørner, da vi dækkede det Jeg tror også, du har oplevet det, hvor jeg faktisk klippede pedalerne, fordi de er meget bredere.

Og faktisk, i et af hjørnerne, som jeg ikke helt kunne få ret, kunne jeg tage min fod ud som en speedwaychauffør, så ikke meget af en forskel, bare fine nuancer i forhold til dine positioner på pedalerne, for da jeg lavede nogle accelererede ud af hårnålene, flyttede mine fødder, hvilket er lidt diskoncerende, så igen foretrak jeg at komme på klipfri - ja som du sagde, de er bredere, så du er meget lettere i stand til at få dem til at ramme jorden, hvilket kunne være ret farligt. Og jeg tror, ​​at når du går tilbage til sprintene, kan du føle, at der var så meget magt der, sprint uden for hjørnerne for at komme op i hastighed igen. Så på nedstigningen vil jeg sige, at jeg kommer hurtigere på klipfri. - Det samme her. - Nå, det tror jeg ikke nogen af ​​os vil.

Vi bytter vores klippeløse pedaler til dem, som vi, som du kan se, efter dette eksperiment steg hurtigt fra vores cykler. De kunne helt sikkert være atletiske, men jeg tror bestemt, at brug af klippeløse pedaler generelt vil være mere effektiv på en landevejscykel og sandsynligvis også de fleste mountainbiking-situationer, selvom jeg overlader det til GMBN. Ret, hvis du ikke allerede har abonneret på Global Cycling Network, kan du gøre det ved at klikke på kloden.

Hvis du vil købe en Camelback GCN-vandflaske, skal du gå til shop.globalcyclingnetwor k.com og nu komme på et par videoer, der stort set er relateret til det, vi talte om.

Sådan vælges pedaler uden klip nedenfor. Eller for de originale klip versus flade pedaler under laboratorieforhold med Si Richardson og dig en ekspert skal du bare klikke her nedenfor.

Er Look-pedaler bedre end Shimano?

Vi har inkluderet masser af oplysninger om forskellene, fordele og ulemper nedenfor, men som en hurtig oversigt er de største forskelle omkring systemet at være stoltellerforsænket på din sko, er den førstnævnte mere vejfokuseret, da den skaber en større platform til kraftoverførsel, denSeLimpedalerer et godt eksempel, mens de senere

nu har vi kun få kontaktpunkter med vores cykel, og der er en, som du bestemt ikke vil overse pedalerne, og godt, vi har nogle muligheder her, vi har sp dslspd speed play flade pedaler, og det er alt, før vi dykker ned i de forskellige plader dykker ind i muligheder, der også er knyttet til disse pedaler, så lad os gå igennem og gå gennem de forskellige pedal- og klampemuligheder, så du kan vælge, hvad der passer til dig, okay så lad os se, hvad vi går imod. Så lad os starte med den pedal, som de fleste af jer genkender og er fortrolige med den gode gamle flade pedal, det er en flad pedal, som du sætter din fod på og lægger pres og falder gennem pedalen. Et lille trin op ville være tåklemmen, som igen er en flad pedal, men med en tåklips foran, som du kan bruge til at fastgøre din fod.

Det holder din fod i at bevæge sig i en vis grad, men pedalen gør Det, som de fleste af jer sandsynligvis er interesseret i, er den klipfri pedal, ligesom denne, hvilket er lidt af et underligt navn for det, fordi man faktisk klemmer ind i det, men hvad det refererer til er, at det ikke har et tåklip. Den eneste forskel fra denne type pedal er, at du har brug for en speciel cykelsko som denne med en klampe, der fastgøres til undersiden og låses fast i denne pedal, men som du kan se, har jeg stadig et par andre muligheder med mig i dag, så tillad mig at trække dem fra hinanden og forenkle dem for dig. Okay, lad os starte med SPD, og ​​det har eksisteret i over 20 år og har ændret sig lidt i design i løbet af denne tid.

De er meget populære blandt mountainbikere, cross-riders, grusridere og endda pendlere, nu skal jeg undskylde på forhånd, jeg bragte min mountainbike-sko, men den er meget mudret, ja sorry, nu bruger den en meget lille metal-to-skrue klemme, som du kan se, hvilket betyder, at du kan gå rundt på denne sko mere eller mindre som du normalt ville uden at humpe rundt på et klampe eller beskadige elite ypopular med pendlere, nu fungerer de ved at klippe ind i de dobbeltsidede pedaler, hvilket betyder at du kan klippe ind på begge sider, hvilket er ret praktisk, når man cykler på mountainbike, fordi man selvfølgelig klipper ind og ud mere regelmæssigt. To fungerer meget godt under mudrede forhold, designet betyder, at de ikke tilstopper så meget, og tre af dem er meget ofte metal, hvilket betyder, at de er mere holdbare, du slider dem ikke af eller beskadiger dem som nogle andre klamper, og mens Du kan selvfølgelig bruge temmelig gode penge på disse puder, du kan også købe nogle ret enkle puder til omkring £ 30. Andre designs og mærker derude er meget ens, så Crank-brødre har dette Eggbeater-system, som jeg brugte tidligere, men du kan gøre det? Selv for hybrider af disse SPD-pedaler kan du få næsten flade pedaler med et indbygget SPD-system, hvilket kan være en god mulighed for dem, der er nervøse for at hoppe ind i pedalerne eller måske for pendlere, der konstant er på og af deres Spring en cykel og vil være i stand til bare at træde hurtigt uden at klippe eller måske vil du bruge din cykel med cykelsko nogle gange, men også have mulighed for at bruge dem med ikke-cykelsko, okay så gå videre til de pedaler, der er sandsynligvis mere velkendt for de fleste af jer, så jeg har Lookkeo klipfri pedaler i den ene hånd og i den anden har jeg shimanospd sl klipsløse pedaler, som begge ser bemærkelsesværdigt ens ud, og for at være retfærdige er der meget få, hvad der virkelig adskiller dem se nu, at jeg har i denne hånd, faktisk pionererne i dette klikløse pedalsystem i 80'erne, da de startede deres skibindende oplevelse g og bragte deres know-how til cykling Brug et klampe, som jeg kan vise dig her, som er en stor stift stykke plast der er fastgjort til undersiden af ​​cykelskoen med tre skruer.

Dette større overflade af klampen giver et bedre kontaktareal til pedalen, hvilket teoretisk giver bedre og mere effektiv kraftoverførsel. Nu er hovedproblemet med disse systemer, at plastikklemmen udsætter bunden af ​​skoene, så når du starter at gå rundt i disse sko er lidt besvær, og uundgåeligt vil du komme i gang med at bære disse klamper ret hurtigt, så gå til forskellene og de største forskelle mellem disse lookpedaler og systemet og shimanospd slpedalerne, og systemet er, at shimanocleats har tendens til at være lidt bredere, de har en bredere platform og tilbyder derfor teoretisk en bedre transmission af kraften, selvom dette er tvivlsomt, h er den største forskel og valg for os alle bare afhængig af personlig præference og følelse af hvilken note begge optioner og systemer har forskellige klampemuligheder, så med forskellige floa betyder det, hvor meget bevægelse disse klamper skræller af, og som spænder fra mere eller mindre nul til moderat strøm til en hel del strøm. De fleste mennesker vælger den moderat slumfunktion, jeg har på disse cykelsko her, som har lidt side at byde på. Sidemovementi betyder, at du ikke lægger for meget pres på leddene og musklerne i underekstremiteterne.

Jeg har også brugt nul-float-klamperne på nogle af mine cykelsko i et stykke tid nu, især når jeg kører bare fordi jeg ikke rigtig kan lide disse sidebevægelser, jeg ved, jeg er lidt lidt underligt, hvad det betyder, men når du går på nulstrømningen, skal du bogstaveligt talt justere dine klamper perfekt, så du ikke lægger unødig belastning på dine underben, og hvis du har haft nogen niggles eller skader, før du sandsynligvis vil undgå zero swim naturligvis er der en bred vifte af muligheder, hvis der er omkring disse pedaler. Du kan gå efter de meget enkle muligheder og begge se Shima fra No og andre mærker for omkring 40 til 60 pund, men så er de mere populære muligheder som udseendet ko2max, som jeg har her, og Shimanoultegra, som du får for omkring 65 til 100 pund og nu til noget helt andet Speedplay-pedalen, og den fungerer næsten i det modsatte omvendte af de tidligere muligheder, da du finder ud af, at pedalen er meget lille, næsten som en alollipop-form, og i stedet for klampen som de andre muligheder klikker på klampen den store fordel ved disse pedaler er, at de er meget justerbare, klampepositionen kan justeres i tre plan og alle uafhængigt af hinanden, så de virkelig opfylder en cykelmonterers drøm, især for en, der måske er eksisterende eller tidligere Har knæ smerte. I modsætning til Look-pedalerne og Shimano SPD sl-pedalerne er disse faktisk dobbeltsidede, så du kan fastgøre dem på begge sider af pedalerne.

De er også utroligt lette, hvorfor de er så populære i pro palatin, det er også værd at bemærke, at Speedplay r Jeg anbefaler, at du vedligeholder disse pedaler og systemer regelmæssigt, siger endda, at tørsmøring rutinemæssigt bruges til foråret på selve klampen , og jeg har hørt fra et antal mennesker, at de enten lægger en lille kædesløjfe eller en eller anden form for smøremiddel på klampen og pedalen selv, især hvis du har kørt i våde forhold. Nu må jeg sige, at disse fås til en lidt højere pris. De starter på omkring 120 pund, og på grund af dette har mange mennesker en tendens til at komme på knæ, selvom jeg har hørt mange mennesker sige, at de altid har været afskrækket af prisen, men siden de blev brugt, er de aldrig kommet tilbage, og jeg er nødt til at sige, at jeg lige har disse wahoo nulhastigheds-playpedaler.

Det er det første sæt, jeg har haft. Jeg er meget begejstret for at bruge det. Jeg håber dagens artikel har været nyttigt. Jeg har arbejdet igennem et stort antal pedaler, hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at eje dem i kommentarerne d nedenfor, hvis du kunne lide dagens artikel fandt det nyttigt, bedes du få en tommelfinger, giv det en lignende og glem ikke abonner til os nedenfor

Kan jeg bruge Shimano klamper med LOOK pedaler?

Som med vejsko, vejklamperer ikke designet til at gå nogen væsentlig afstand. For eksempel,Shimano SPD-SLklamperer baseret påSesystem menShimano klamperikke er kompatible medSe pedalerog omvendt.

Hvad er forskellen mellem gruscykel og cyclocross?

Inspektørenforskel mellemtilcyklocross cykelog engrus cykelfindes i deres respektive geometrier. Acyklocross cykelvil også have kortere kædestænger og en lavere stakhøjde, som begge kombinerer for en mere aggressiv kørestilling og betydeligt mere adræt håndtering end engrus cykel.

Er en gruscykel langsommere end en landevejscykel?

Ergruscykler langsommere endracingcykler? Svaret er: 'Det afhænger. 'Der er et par ting, der kan skabe engrusdæklangsommere: Aerodynamik afcykel: Bredere dæk fanger en smule mere vind, men en 10 mm stigning i frontområdet gør ikke nogen stor forskel.03.12.2019

Hvorfor er MTB-sko så dyre?

Merei det væsentlige er detskoydersålens stivhed, der hovedsagelig injiceres med kulstof eller hård nylonkomposit. Det er glat og endda svært at gå i, men kongen på cyklen. Generelt kan du kun opnå kraftoverførsel på cyklen ved hjælp afcykelsko, hvilket er en af ​​de vigtigste grunde til, at de erdyrt.

Hvorfor er cykelsko stive?

Cykling-bestemtskoerstivereend sneakers eller atletisksko, og denne afstivede sål spreder pedalkræfter mere jævnt ud over foden. I løbetsko, det meste af kraften fra at skubbe ind i pedalen er centreret omkring tæerne / fodkuglen, hvorimod icykelsko, er trykket mere jævnt fordelt.

Kan jeg bruge look cleats med Shimano pedaler?

Som med vejsko, vejklamperer ikke designet til at gå nogen væsentlig afstand. For eksempel,ShimanoSPD-SLklamperer baseret påSesystem menShimano klamperikke er kompatible medSe pedalerog omvendt.

Hvilken slags sko er bedst til cyclocross?

En lav stakhøjde og kulsål klassificeret som en stivhedsrangering på 11/12 hjælper med at træde i træk ved cyklen. Med aggressiv slidbane med Michelin-gummi og stud- eller spikeindstillinger er cykelgrebet lige så præstationsledet.

Hvilken slags sko bærer gruscykelryttere?

Indtil for nylig har de fleste grus- og crossryttere bare været nødt til at vælge sig vej gennem mountainbike-sko, men med en stigende stigning i drop-bar off-road ridning bliver mere kit specifikt tilpasset behovene til gruscyklisten gradvist tilgængelig . At vælge hvilken sko der passer bedst til dig og din ridning kan være hårdt arbejde.

Hvilken type såler har cykelsko?

Indgangsniveau cykelsko vil normalt komme med nylon plast såler, men hvis du betaler lidt mere, får du sko med carbon komposit såler (dvs. en blanding af kulstof og plast), som hjælper med at nedbringe vægten lidt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Hjertesundt kød - almindelige spørgsmål

Hvilket kød er godt for hjertet? Begræns fede stykker kød. Oksekød, magert stykker og magert jorden rundt eller mørbrad. Kylling eller kalkunbryster og bud, uden skind, udbenet. Kylling eller kalkun, malet. Fisk, høj i omega-3, såsom sild, makrel, laks, ørred, tun. Indrefilet af svin, trimmet af fedt.Seitan.Tempeh.Tofu.16 июл. 2020 г.

Er frosne grøntsager sunde - mulige løsninger

Er frosne grøntsager lige så sunde som friske grøntsager? 'Frysning i' næringsstoffer Grøntsager snapfryses normalt meget hurtigt efter plukningen. Næringsstofferne 'frosses' ind under denne proces, hvilket betyder, at du ganske let kan have flere vitaminer i en frossen grøntsag end i den 'friske' modstykke. Men der er mere ved frugt og grøntsager end bare vitaminer. 13 maj 2017 г.

Sund julemiddag - hvordan man beslutter

Hvad er et godt måltid at spise til julemiddagen? 60 ikoniske julemiddagopskrifter, der udfylder hele menuen på 60. Bagt skinke med brunt sukkerglasur. af 60. Perfekt Prime Rib. af 60. Cranberry Brie Bites. af 60. Oksefilet. af 60. Pull-Apart juletræ. af 60. Ristede rosenkål. af 60. Bedste glasurerede spiral skinke nogensinde. af 60. Roast Beef.

Laveste sukker frugt og grøntsager - praktiske løsninger

Hvilken frugt har den mindste mængde sukker? Frugter med lavt sukkerindhold inkluderer: Jordbær. Jordbær er ligesom mange andre bær ofte fiberrige og indeholder meget lidt sukker. Ferskner. Selvom de smager sødt, indeholder en mellemstor fersken kun omkring 13 g sukker. Citroner og limefrugter. Honningmelon. appelsiner. Grapefrugt. Avocados.

Er luft stegning sundt - løsninger på problemerne

Hvorfor er frityrgryder dårlige for dig? Mens luftfrysere reducerer sandsynligheden for acrylamiddannelse, kan der stadig dannes andre potentielt skadelige forbindelser. Ikke kun risikerer luft stegning stadig at skabe acrylamider, men polycykliske aromatiske kulbrinter og heterocykliske aminer kan skyldes al varm opvarmning med kød. Apr 2, 2019

Ti fødevarer, du aldrig bør spise - Komplet vejledning

Hvad er de 7 fødevarer, der skal undgås? De uberørbare: 7 fødevarer, der skal undgås for enhver pris Forarbejdet delikatesser. Ramen nudler. Donuts. biograf popcorn. Rå østers. Sukker-sødet frugtsaft. Jordnøddesmør med reduceret fedt. 22.08.2019