Vigtigste > Sko > Arbejdssko - hvordan beslutter du dig?

Arbejdssko - hvordan beslutter du dig?

Hvad er de bedste arbejdssko?

 1. Skechers CanktonArbejdeSneakers.BEDSTSAMLET SET.
 2. SUADEXSikkerhedsarbejdeSneakers. MEST stilfuld.
 3. TICCOONArbejdeSneakers. ÅNDENDE.
 4. New Balance 412v1Arbejdssko. Føles som en almindelig sneaker.
 5. Reebok OxfordArbejdssko. KOMFORT PASSER.
 6. StålkantArbejdssko. ELEKTRISK MODSTAND.
 7. Caterpillar ConvergeArbejdssko.
 8. Keen FlintArbejdssko.

Hvad sker der på YouTube? Jeff, din stil og I dagens artikel taler vi om de bedste sko, du kan bære på arbejdspladsen til dit specielle job. Hvis du er ny på kanalen, offentliggør vi en ny artikel hver dag kl. EasternDiskuter forskellige livsstilsemner for mænd såsom stil, pleje og dating.

Og til mine hjemvendte venner som Denard BallardSalute! Nå, lide det eller ej, retfærdigt eller ej. at folk bedømmer dig efter dine sko, og jeg taler ikke kun om de damer, jeg taler om i jobinterviews og dit arbejdsmiljø.

Men dette er ikke en eneste diskussion. Forskellige job kræver forskellige sko Så hvilke sko passer bedst til dit job? Vær ikke urolig. I dagens artikel viser jeg dig seks af de bedste sko til at bære i en række arbejdssituationer.Så uden videre, lad os komme i gang med det samme. Nu er toppen af ​​vores liste over sko mirakelgrebet, når du prøver at slå den mellemliggende vej, når dit kontor ikke er for indelukket eller for afslappet. Jeg taler om en loafer.

Årsagen til, at en loafer fungerer, er, at den er slank nok til, at du ikke ser ud som om du hænger rundt, men det er ikke for indelukket som et bestyrelseslokale. En loafer passer godt til bukser, jeans, chinos, endda en dragt herinde. Så hvis du arbejder i et miljø, der ikke er for indelukket.

Ikke for elegant, og du vil gå den fine linje, tøv ikke med at få fat i en loafer. På bagsiden, hvis du befinder dig i et superformelt, indelukket miljø, er skoen at gribe en oxford. Hvad er en Oxford? En oxford er en kjolesko med en specifik egenskab.Når det er sagt, er snørebåndsøjlerne under vampen. Vampyren er her. Dette kaldes lukket snøring.

Lukket snøring antyder mere formelle miljøer. Så hvad ville du bære en oxford til? mest formelt tøj som en dragt, måske et par bukser. Noget mindre formelt fungerer ikke.

Du bliver for afslappet, så hvis du er et sted i et bestyrelseslokale, på Wall Street eller et andet sted, hvor de har brug for noget formelt tøj. Denne Oxford er en arbejdssko, som du kan forstå. Men hvad arbejder du i et arbejdsmiljø? Det er formelt, men ikke for formelt, hvor en Oxford ikke ville fungere.De ønsker at gå et hak ned, og greb blev kaldt et derby. Hvad er forskellen mellem en Oxford og et derby? Nå, som jeg sagde, har Oxford lukket snøring. Dette er øjerne under vampen.

Et derby det modsatte af det. Åben snøring af blonderørne ligger oven på vampen. Det er forskellen. den åbne snøring gør skoen lidt mindre formel så hvis du arbejder i et miljø, hvor du skal være chic, men ikke ønsker at gå hele vejen, tag et derby. hvad kan du bære derby med? Dragter, bukser, jeans, endda chinos.

Så hvis du har et formelt, men ikke alt for formelt arbejdsmiljø, når du et derby. Nu er den næste sko på vores liste for de fyre, der arbejder i et mere modebevidst, endda oprørskt eller kantet arbejdsmiljø, det ville være munkestroppen. Hvis du har set denne kanal i lang tid.

Du ved, hvor meget jeg elsker en munkestrop. Der er et par grunde til, hvorfor. For det første er det lidt mindre formelt end en oxford, men lidt mere formelt end et derby, men det er super alsidigt, hvad kan du bære det til? Dragter, bukser, jeans, chinos.

Det er så alsidigt går med stort set alt, men for mig har det lidt kant og sexappel.

simon cowell cykelulykke

Noget ønsker at rocke i et modebevidst miljø. Så hvis du leder efter en sko, der på trods af dens elegance stadig giver dig et lille oprørsk præg. Jeg ville gå efter en enkelt eller dobbelt munkestroppesko Hvad hvis du arbejder i et arbejdsmiljø, selvom det er oprørsk, er mode-fremad, vil du rocke støvler? Jeg foreslår en god oliven Chelsea støvle til dig.

Nu er en Chelsea-støvle super sexet, rock and roll kantet, så sørg for, at det arbejdsmiljø, du befinder dig i, opfylder disse krav. Hvis du foretrækker en mere elegant Chelsea-støvle, skal du vælge den mørke farve eller læder, på den anden side, hvis du vil have noget lidt mere afslappet, skal du gå i en lysere farve eller måske i ruskind. Men hvis du leder efter en støvle, der ser godt klædt ud, men tilføjer lidt oprør og kant, tøv ikke med at få fat i en Chelsea-støvle.

Sidst men ikke mindst har jeg skoen til den fyr, der arbejder i de mest afslappede omgivelser, men stadig ikke vil se sjusket ud eller ikke er samlet, der ønsker at få fat i en minimal low-cut sneaker. For eksempel en af ​​mine favoritter, Adidas Stan Smith. Hvorfor vil du have et lavt snit i stedet for en høj top? Høje toppe lidt mere voluminøse, lidt mindre stilfulde og måske for afslappede Men en low-cut, minimalistisk sneaker er meget moderigtigt - fremad, stilfuld, men ikke for høj Hvad ville du have den på? Jeg går på jeans, chinos, jeg rocker det endda her og der med en underlig dragt.

Så hvis du arbejder i en afslappet, afslappet indstilling, men ikke ønsker at se sjusket ud og stadig vil være samlet, skal du gå efter en minimalistisk sneaker med lavt snit. Okay Så der har du det, mine forslag til, hvilken slags sko du skal have, afhængigt af hvilken slags arbejdsmiljø du arbejder i, lad mig vide i kommentarfeltet, hvilke sko du bærer på arbejdspladsen. Som altid håber jeg, at du nød artiklen, i så fald skal du trykke på LIKE-knappen.

Hjælper kanalen med at vokse og selvfølgelig trykke på notifikationsklokken, så du ikke går glip af nogen af ​​de artikler, der offentliggøres dagligt kl. i morgen.

Hvad er den bedste mænds arbejdssko?

Tjekbedste arbejdsskotilmenfor at beskytte deres fødder og føle sig godt tilpas hele dagen.
 • DokkereMændEinstein Oxfords.
 • Georgia BootMændKæmpe RomeoArbejdssko.
 • Toms Vandtæt Brun Pull Up LæderMændChukka støvler.
 • RockportMændEberdon BlackSko.
 • SUADEX uforgængeligt ståltåSko.

Hvad betragtes som arbejdssko?

Beskyttendefodtøjinkluderer ståltå, legeringstå eller kompositåskoogstøvler.Arbejdsstøvlerskal bestå stød- og kompressionsmodstandsstandarder for at være ASTM-certificeret. De kan også testes for punkteringsmodstand, mellemfodsbeskyttelse, statisk spredning, elektrisk farebestandighed eller ledende beskyttelse.

Er Skechers dårligt for dine fødder?

Hukommelseskummet indSkecherser kun et tyndt lag af polyurethan med lav densitet, som snart komprimeres. Som en konsekvens,Skecherskan forårsage ledbånd og muskelspændinger og stammer. Hukommelseskummet kunne påtage sig 'hukommelsen' om en dårlig gangart, der forårsager destabiliseringfod, ankel, knæ, hofte og lændesmerter.

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Fordi vi er de mest berømte Fysioterapeuter, søn af Internettet. - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - Denne artikel er en del af en serie artikler om plantar fascitis, gå til BobAndBrad.com for den fulde serie, så får du oplysning, i dag skal vi tale om typer sko, du skal have på med plantar fascitis, med plantar fascitis , husk at plantar fascia hjælper med at forme fodbuen - Højre. - Og generelt vil du have en sko med god buestøtte.

Det kan være dig, selvom du ikke er en løber eller ikke har været en rullator, vil du måske have en sko, der er en gåsko eller en løbesko. - Klart, ikke. -Fordi de har store buestøtter i mange af dem. - Det betyder ikke, at du skal have en høj bue.

Hvis du har en flad fod, får du ikke en høj bue, og du har brug for støtte, der passer til din fod. - Præcis, og nu skal vi vise dig en test, du kan tage for at se, hvad din fod er. Dybest set kunne du have en, du kunne bruge en pose, du kunne bruge en papirpose, eller du kunne bruge en vanilje-mappe her, en vanilje-konvolut her - (ler) Højre.

Mange gange, som en købmandspose, fungerer en af ​​de brune poser, du får i købmanden, rigtig godt - fungerer rigtig godt, jeg går bare videre og sætter min fod i noget vand her, og jeg går videre og sætter det på den ene Læg en konvolut, så lægger jeg lidt vægt på den, og til sidst alt sagt og gjort, kan du faktisk se udskriften. Nu er vi, mine er virkelig uslebne. Brad gjorde et meget bedre job på hans, dog.

Dette er min bue, og du kan se, at min bue er så høj, at den ikke engang forbinder med ydersiden af ​​den på et tidspunkt, foden kommer. Fodbuen er, jeg har virkelig en høj bue - så det er hans hæl, hans tæer er her oppe. - Hvor ovenpå? - Præcis så de kan se - Åh ja. - Ja.

Så der er et afsnit her, ikke engang tryk, ikke. - Meget kontakt. - Jeg har en så høj bue. - Ret. - Og du har omkring et medium - Højre, så du kan se det. - Du har en mere normal bue, vil jeg sige. - Jeg har meget mere kontakt med avisen her.

Og hvis du har en flad fod, har du en våd plet, og den vil se ud som --- Ja, denne plet passer, buen udfyldes. Hvis du har en flad fod. Dette bliver alt vådt herinde. - Yup og så ved du, at du helt sikkert vil have flade fødder, når det fylder så fuldt op. - Så Brad, hvis du vil vise vores i forhold til min i forhold til din. - Åh, helt sikkert.

Korrekt. - Så jeg har flere buer end Brad. Det betyder, at jeg har en stiv fod.

skum rulle rygsøjlen

Dette er ikke nødvendigvis en god ting, men det vil afgøre, hvilken type sko jeg vil have på. Og han har en normal bue. Nå, med en flad fod har du faktisk en mere fleksibel fod.

Ledbåndene kan være lidt slappe der. Og det absorberer spænding noget bedre. Fordi det fordeler kræfterne. - Nogle gange for meget. (ler) - Men nogle gange for meget, ikke. - Så du kan se, at jeg får denne markørsti under Bobs bue og tror, ​​jeg bare kan få den ind, og hvis nogen var flade, ville du ikke engang lægge din lyserøde finger i. - Okay, så lad os gå over noget af skoen typer, Brad.

Problemet med sko er, at der ikke er nogen standard, standardisering blandt skoene, ikke? - Lige godt, der er bevægelseskontrol, stabilitet, og så er pude lidt der, men --- slags af de tre. - For at gå i detaljerne, med undtagelse af denne butik, vi besøgte her, gik vi til Rogans. De har 31 butikker i Midtvesten, og de udvikler faktisk deres eget system til alle mærker, men --- fra en til fem. - Ret, men ikke, det er ikke verdensomspændende eller i USA, det er standard.

Så du skal lære at gøre det. - Dette er bare en generalitet her. Okay, nu hvis du har en stiv fod som jeg, er det generelt okay med en polstret sko at have en høj buet fod.

Nu er en polstret sko nøjagtigt hvad den siger på dåsen. Det er meget polstret. - Højre, bløde. - Du kan ofte lave en test, som du kan gøre med en polstret sko.

Nu er dette ikke en fuldt polstret sko, men den er ret god. Du kan gribe hælen og forfoden, og du kan faktisk dreje den og vride den næsten som en klud. Den anden test, du kan gøre, er, du griber hælen og forfoden og bøjer sådan, og den bøjer sig faktisk lige i fodbuen for dæmpning.

Så gå til den anden sko på listen her. Dette er den jeg faktisk har på. Denne er til nogen, der enten har en normal bue eller måske fungerer en lille pronator for mig.

Jeg kunne sandsynligvis bruge mere af en polstret sko. Nu har han faktisk en plastikdel her. Det betyder, at han holder buen.

Hvis jeg fortsætter med at trykke på denne måde, kan du se, at det ikke virker. Bøjer overhovedet ikke buen - Højre, så her er den stabil - Her er den stabil på begge sider. Det har endda lidt plastik derinde - men det gør det.

Det bliver tilgivende og bøjer sig i forfoden, som du vil se på bevægelseskontrol er ikke tilfældet. - Lige og du kan ikke vride denne. Det vil bare ikke ske.

Du kan tage fingrene, og du kan stille det op, tryk her, det er lidt blødere her, men det er hård plast der. Okay, lad os nu gå videre til bevægelseskontrol. Nu er disse oprindeligt tungere sko.

Det ligner en Herman Munster-sko her. Men når jeg prøver at bøje dette, kan jeg næppe bøje det. Det er meget stift.

Det er til en tung pronator, vil jeg sige. - Med andre ord, hvis du virkelig er flade fødder, og ting begynder at 'nedbrydes', når du tager på i vægt, og dette falder ned, og din ankelben her begynder at køre mod jorden, vil du have god støtte der, så du ikke har alvorlige problemer på vejen, kan du føle, at dette er et virkelig hårdt materiale herinde. Og med alt dette vil du gerne have, at det føles godt med det samme, når skoen er der.

Du skal ikke bryde ind i det for at kunne finde en sko, der føles godt den dag, du tager den på. Og bare fordi du er en stærk pronator, betyder det ikke, at du har brug for bevægelseskontrol. Du kan komme af med stabilitet.

Eksperimenter med det - men i det mindste ved du det, og der er nogle sælgere, der virkelig kender deres sko, og nogle der ikke gør det. (griner) - Det er rigtigt, ideen er, hele pointen med denne artikel er, at vi ønskede at vise dig, at der er forskellige sko, så sørg for at prøve forskellige for at se, hvilket nummer der fungerer bedst for dig af sko. Og faktisk stå op og gå rundt i butikken med ---. - Prøv ikke bare på dem og stå på dem, du skal løbe. - Jeg løber endda i butikken, hvis du er en løber.

Jeg faktisk - - jeg kan bare (le) vroom, tilbage og. se her. (griner) Jeg tror, ​​der er løbebånd nogle steder, hvor jeg gik. - Det, der var en i La Crosse, og af en eller anden grund gik de ud af drift. (griner) Men jeg siger altid, at du skal have et løbebånd her, og de lægger aldrig en i den butik, jeg går til. (griner) - Okay, gå videre og tjek dette program, denne serie af programmer, for denne serie af artikler vil jeg sige, fordi det vil give dig svarene på alle dine plantar fasciitis behov. - Du må hellere tro det. - Tak fordi du så med. - God fornøjelse.

Har alle sikkerhedssko ståltå?

Sikkerhedssko erhistorisk set enhverskohvilkenerbygget med ensikkerhedstå. Oprindeligt var disse lavet afstålog kaldteStål tæer, men nu, vihar sikkerhedsskolavet med aluminiumslegering,SammensatteMateriale og kulfiber (nyt)sikkerhedstæer.

Hvorfor er Skechers dårlig?

Omvendt kunne iført en Skecher utilsigtet identificere, at du ikke er biomekanisk sund! Som en konsekvens,Skecherskan forårsage ledbånd og muskelspændinger og stammer. Hukommelseskummet kunne påtage sig 'hukommelsen' af enfattigegangart forårsager destabiliserende fod-, ankel-, knæ-, hofte- og lændesmerter.

grebstyrke og lang levetid

Er ståltåstøvler dårlige for dine fødder?

Kan beskyttelsessko beskadigesdine fødder? Ja, sikkerhedssko kan beskadigedine fødder. Et paraftætstål tå støvlersåre toppenafdetfodmed friktion og hævelse. Det er en væsentlig årsag til ubehag under arbejdet.

Er sammensat tå stærkere end ståltå?

Komposit tærer meget populære, fordi de er lette, men typisksammensatte tæerer mere pæreformede endStåltåtyper. Fordisammensattematerialer afKomposit tåSko er ikke helt somstærksomstålbrugt iStål tæerSko,Komposit tærskal være tykkere og mere pæreformede.15/10/2014

Hvorfor hader sneakerheads Skechers?

De gør ikke noget forsøg på kreative designs. De bruger pisse dårlige materialer. Men vigtigst af alt bærer Kanye dem ikke konsekvent.

Anbefaler fodlæger Skechers?

$ 46Skecherssneakerspodiatrists anbefalerog sygeplejersker elsker. Linjen skaber ikke kun kundernes opmærksomhedfodlægerer også begejstret for samlingen. Concept 3-linjen tilbyder komfortable muligheder for gåsko, Dr.9 2021.

Hvor kan jeg købe arbejdssko til mænd gratis?

Shop arbejds- og sikkerhedssko til mænd, fra industri og byggeri til militær og taktisk, på Amazon.com. Gratis forsendelse og gratis retur på kvalificerede varer.

Hvilke er de bedste s-works 7 vejsko?

Specialized S-Works 7 er den nærmeste ting, jeg ville komme til næsten perfekt pasform, føler]

Hvilken slags sko bærer du på arbejde?

Eksklusiv skridsikker teknologi fra Shoes For Crews giver den trækkraft, du har brug for, for at være sikker.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.