Vigtigste > Specialiseret > Bedste specialiserede landevejscykel - hvordan man tackler

Bedste specialiserede landevejscykel - hvordan man tackler

Hvad er den bedst specialiserede landevejscykel?vi elskede alle at køre på vores cykler, men lad os se det i øjnene, at mange af os tilpasser sig vores skinnende dele, men desværre har meget få af os en ubegrænset budgetopgradering, hvis min kone var den dag, men dette er en Top10-artikel, så lad os gå igennem punkterne på dette cykel, der kunne tænke mest fra en skinnende ny del af sættet. Hvis du er nogen, der ønsker at spare et stort stykke vægt på din cykel, så er den første dig, at dine hjul er, selvfølgelig er der i øjeblikket mange forskellige hjul på markedet men der er noget for enhver smag, hvis du er en, der kan lide at lave bjergrige sportsbegivenheder, hvis du måske går på en fladere carbonfælge, for det vil være den letteste, men du kører for det meste på flade veje, eller du kører meget, måske vil du kør noget dybere og lidt tungere, fordi det er mere aerodynamisk, dette vil være en hel del indsats, især hvis du vælger nogle af de moderne super lette top kulhjul. Men hvis du venter længe nok, er du nødt til at støde på et godt køb, der foretager dette køb. Nogle gange er dette den mindst sexede opgradering i vores artikel, men at ændre dine indre og ydre kabler forbedrer ikke kun ydeevnen for dine gear og bremser, det kan også føles så meget bedre.

Din cykel kan føles som ny igen, medmindre du har en revnet ramme. Juryen er absolut tavs, når det kommer til ikke-runde kæderinge fremstillet af virksomheder som Rotor og Theseones fra OSA-metriske, men der er en række professionelle chauffører, der bruger dem, inklusive selvfølgelig Bradley Wiggins og Chris Froome. Vi vandt Tour deFrance i henholdsvis 2012 og 2013 med et løfte om 10% mere magt nu, hvilket måske er lidt overdrevet, men det er værd at tjekke ud og i det mindste at du bliver en stor snakkepunkt på din lokal gruppetur Dette er en cykelkomponent, som du vil have det rigtigt En dårligt monteret sadel gør dig ubehagelig og betyder generelt, at du bare ikke vil nyde at cykle.

Din lokale cykelforhandler skal være i stand til at hjælpe dig med dine behov, og nogle producenter, herunder fysik, giver lokale cykelforhandlere et forsøg, før du får en Buy-ordning, så du rent faktisk kan sikre dig, at den fungerer for dig. Nogle top-smarts som denne kan se ret smertefulde ud. Sadlen er også en god måde at spare vægt på din polstrede cykel på.Lavet med titanium- eller kulstofskinner - de fleste aluminiumsaddler, du får på standard sadler, roterende vægt har ikke større indflydelse på din cykels håndtering og følelse end statisk vægt, så bånd er en fantastisk måde at tilføje et par gram på gem og få din cykel til at føle sig bedre superlys på den måde, du er endnu mere tilbøjelig til nedbrud, men et højt kvalitetsdæk med høj trådoptælling gør en verden til forskel, hvis du er vant til et relativt tungt pæredæk, nu oplever du at du gør ikke meget for Få dine penge og vær mere tilbøjelige til nedbrud igen Vores næste anbefalede opgradering er en helt ny cykelcomputer som denne Garmin1000 her, den har GPS-funktionalitet og fungerer med ting som Garmin Connector Strava, så du kan analysere dine rides detaljer og endda hvis du ikke er en superkonkurrent, der kan lide at fortsætte, er det en god mulighed Evne til at holde styr på, hvor du har været, selvom dit talfreak er som mig, er der mere end nok funktioner her til at holde jer alle tilfreds, hvis du er en person, der er relativt ny i cykelverdenen, og hvis du ikke har skiftet til klipsløse pedaler som disse, er dette det første sted at opgradere, når du klipper pedalen til din pedal, kan du trykke både op og ned, hvilket kan hjælpe dig med at udvikle en mere effektiv og afrundet pedalstil. Du kan bruge mange penge på et par pedaler, men at bruge så meget betyder ikke meget om, hvordan det fungerer de ekstra penge og bruger det på et par sko, for det er et sted, hvor du virkelig vil føle en forskellen i styret findes i forskellige former og størrelser, og det, der fulgte med din cykel, er muligvis ikke det bedste for dig, hvis du for eksempel er noget, der er relativt kort. Du bør vælge en syning, der er smallere med mindre rækkevidde og mindre dropit, bør hjælpe din cykel generelt, og der vil også være mindre drop til dråberne, men generel ridning, hvis du er i det, kan det være for dig at bare blive mere aerodynamiske smallere bjælker.

Du kan spore dine træningsprogrammer ved hjælp af en række to metoder. Det er den tid, det tager at forbedre dit lokale klima, men hvis du virkelig ønsker at blive videnskabelig, er det tid til at investere i et træningsforløbsmåler og sammenligne dig selv med dig selv, græsset er altid grønnere på den anden side, siger de, og det er meget let at se på andres cykler og glemme, hvor god din egen cykel er, kommer ud som ny ren mellem tandhjulene, selv ren bag kæden her føles en skinnende cykel som en ny cykel på rammen, som normalt er skjult. Så hvad er den bedste opgradering, du nogensinde har foretaget på din cykel? Lad os vide i kommentarfeltet under denne artikel i mellemtiden, jeg laver opgradering nummer elleve, som ikke kan købes anstændige vandflasker for at vinde, så hold bare øje på det nye show, se det skal se sådan ud, at det skal se så modbydeligt ud, at du ikke engang kører på det nu, det bliver os beskidt, sandsynligvis fik de det bare så beskidt med vilje, så du kunne få et gratis nyt band, du synes faktisk, det er lidt tilfældigt, at han vil have sin bid skal bruges til de ti bedste opgraderinger, Videoyou

Er specialiserede landevejscykler gode?

DetSpecialiseretAsfalt er den klassiskevejracingcykel. Det har en imponerende historie om racingsucces på sportens højeste niveau med sejre i alle tre Grand Tours. Asfalten er designet til at gøre alt, hvad der forventes af envejracingcykelusædvanligt godt: sprint, sving, klatring og nedadgående.7. 2019.Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt at vælge den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, påvirker ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig helt rigtig.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (glad elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi starter. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres hjul på. Bare fordi hvis du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at du gerne vil have en 54 fra et andet mærke. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder til at måle din næste cykel.

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en midterlinie fra bundbeslaget til hovedrørets midterlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.

Og i lighed med at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det virkelig nemt at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk pedalen til klokken 6, læg din hæl på pedalen. Du skal nu finde dit ben lige.

Når du derefter klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektivt til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har stor frihed til at justere. Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen.

Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af den type ridning, cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt. Mens en gruscykel er lidt kortere og højere.

Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra tidligere cykling, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere. For eksempel af forskellige typer geometri har Canyon delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry.

red bull rampage live stream

Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position. Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet.

Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den rigtige position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i forhold til vandret under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og nem ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt sværere. Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stilk, eller i mit tilfælde skal du bytte hele styrets opsætning.

Men hvis du har øget din stamme med mere end en tomme eller to, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan flytte din sadel frem og tilbage et par centimeter, bør det aldrig gøre det for at reducere din rækkevidde. Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så sæt den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne.

Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor. Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her.

Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, derfor stakken, men hvis du vil have en racy cykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk. Men hvis du vil have en mere stabil og opretstående position på cyklen, skal du gå til den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde.

Men du skal virkelig bestemme hvilken type ramme, du vil have. Ønsker du lang og lav eller ønsker du opretstående? Hvis du nød denne artikel, så giv den store tommelfinger og for flere how-to-artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvilken er en bedre cykeltur eller specialiseret?

Generelt,Specialisereter et velrenommeret brand, der producerer høj kvalitetcyklerdog er der et eller to punkter at huske på, hvis du tænker på at sprøjte ud på en. Som de fleste topcykelproducenter producerer de et meget dyrt top-end-sortiment, hvor du kan forvente at få en hel delcykelfor dine penge.

For mange af os, når vi køber en ny cykel, kommer det punkt, hvor vi springer til vores første carbonramme, springet, der ofte ledsages af et let skrig, når vores kreditkort visner til støv i fingrene, ja og vi gør ofte dette spring, fordi kulstof generelt betragtes som et bedre materiale til stel end aluminium, men hvordan føles en carboncykel i det virkelige liv på den åbne vej sammenlignet med en aluminiumscykel? Begge har Bontrager Finishing Kit, ligesom hvad du rent faktisk ville finde, hvis du kigger forbi din lokale Trek-forhandler, ja de er næsten identiske, næsten forbi, fordi den ene er en SL 6, kan have spor lavet af OC og LV kulfiber, den anden er en ALR Six lavet af aluminium fra Upalpha-serien. Vi tager dem med på en tur gennem vores lokale sløjfe, og så bytter vi og gentager, hvem der går først, selvom stensaks, okay, vi fortalte dig, at du vil ride først. Jeg vil ride først til mølle, lad os starte med den første, vi bliver dyre, og du bruger en masse af dine hårdt tjente penge her, så den faktiske forskel i dette tilfælde er mellem omkring otte hundrede til tusind dollars eller mere omkring syv hundrede pund, og det er for en identisk byte. Husk, at forskellen i pris skyldes, at det at lave kulstof er meget mere arbejdskrævende og generelt også dyrere.

Dog kan jeg forestille mig at gå ind i din lokale cykelbutik på udkig efter to forskellige cykler med lignende priser og lignende? I dette tilfælde vil din kulstoframme sandsynligvis have komponenter, der mindst er et niveau eller to under dets aluminiummodstykke, så alt bliver lidt tungere, og du har sandsynligvis en lavere kvalitet af kulfiber, som du ellers måske vil have. Det gjorde vi dog ikke i dette tilfælde, fordi du gerne vil være i stand til direkte at sammenligne, hvordan disse to forskellige materialer er rigtige. Dette er et rigtig stort emne, når du snakker ned i din cykelbutik om kulstof er mere behageligt i aluminium, er det ikke rigtig et meget vanskeligt emne, og jeg talte for nylig med en ingeniørven, der har specialiseret sig i noget som dette, og han lavede en analyse den åbne vej? forsøgte at finde nogle forskelle og mislykkedes. Han sagde grundlæggende, at det er næsten umuligt at kvantificere forskelle i komfort mellem to rammer baseret på andre ting som dine dæk, hvor brede de er, hvilket tryk du har kortet godt, hvor meget Har du flex i din sadel eller sadelpind? Alt godt og godt for ham, men vi kan se nogen forskelle, men indtil videre har jeg kørt begge cykler i cirka en time med dækkene, som har nøjagtigt det samme tryk, og jeg mener det samme tryk, for i øjeblikket er mellem de to har byttet cykler fra mit synspunkt, svaret på dette spørgsmål er nej ja, jeg tror, ​​du kan aldrig få så lette kulstoframmer eller gode kulstoframmer, hvis jeg siger, har et meget let mod og føler sig godt på vejen, men jeg gætter sandheden om komfort og cykler er, hvis du faktisk vil have flere af disse, alt hvad du skal gøre er at sætte på bredere dæk og sænke trykket.

Det næste emne er stivhed, hvilket er meget vigtigt for kraftoverførsel som sprint eller acceleration ud af et hjørne, som din cykel føles, men det er også meget vigtigt, når det kommer til håndtering af cyklen, om det ikke så der er meget snak. Hvis din forreste del ikke er meget stiv, vil det gøre din cykel lidt sværere at forhandle om sving og over ru terræn, nu kan stivhed måles i laboratoriet, men hvad med her og nu synes jeg, det er dyrere kulstoframme er mere lydhør og når det skubbes virkelig hårdt og kurver på ujævne veje, er det efter min mening også mere sammensat, men det er kun i direkte sammenligning, og det er virkelig et virkelig vigtigt punkt, ja forskellene er så subtile, at du virkelig kun føler dem i de første fem minutter efter cykelbyttet a Efter at have indset, at forskellen er meget mindre, men forskellen er der stadig, til venstre okay, så dette er den store forskel ser tydeligvis bortset fra udseendet, lad os naturligvis få disse to hjul på vægten, så kulhjulet kommer til syv point fem ni kilo, dette aluminium kommer til syv point otte syv, så en forskel på to hundrede og firs gram, ikke en stor overraskelse i betragtning af, at carbonfram generelt es kan laves omkring fire hundrede gram lettere, og det er en aluminium, ja, men hvad betyder disse vægtbesparelser egentlig i den virkelige verden? Tesla, der er omkring tredive gram så lang med fem hundrede meters højde, denne carbon cykel var 25 sekunder hurtigere, og det er stort set med den samme ydeevne lyder ikke meget, nej og faktisk er det ikke rigtig meget, Jeg mener, det er ikke vigtigt Nå, det afhænger bare, som jeg sagde, det er hurtigere, det er en kendsgerning, om det er vigtigt, afhænger af dig, og hvad du vil have ud af din cykel, så det vigtigste emne for alt, der ser naturligt ud nu Moderne aluminiumsrammer kan ofte ikke skelnes fra deres kolleger med kulstof. For eksempel er skrivningen på denne ramme næsten sømløs, og de hydroformede rør er lige så yndefulde og smukke og velformede som alle kulstoframmer, selvom de kommer tæt på, og du kan selvfølgelig fortælle forskellen, og hvis det er forvirring, skal du bare gøre banktest og se, at kulstoframmer ikke er pengene værd nej nej vi siger ikke, at bil bon har fordelen i ren ydeevne, forskellen er, selvom så stor som nogle mennesker gør det, nej, det er ikke specielt, hvis du sammenligner det med sprøde små cykler fra samme producent, så her er et spørgsmål, matedo, du får det en aluminiumsrammecykel eller acarbon stelcykel med billigere og komponenter. Jeg ville gå efter aluminiumet med bedre komponenter ja, jeg ville også gøre det, men i dette tilfælde med det samme komponenttræ på en aluminiumsramme vil rammen komme. Jeg ville vælge en kulstoframme Ja, jeg tror, ​​jeg vil også være enig i begge ting, knytnæven er god, okay, nu hvis du vil se lidt mere information om de materialer, vi er taler om her, hvis du bare klikker ovenfor, har vi en artikel om ting, du ikke vidste, en kulfiber, og bekvemt heroppe fem ting, du ikke vidste om aluminium, skal du sørge for at abonnere på GCN, før du abonnerer på f.eks. u en der går der gør det bare klik på kloden

Hvad er den mest behagelige landevejscykel?

Der er ikke en klar vinder. Begge tilbyder lignendecyklerog komponenter i samme prisklasse.Trekhar et bredere udvalg afcyklerat vælge imellem i forhold tilSpecialiseret. På entry-level får du lidtbedredele, når du går medSpecialiseret.

Komfort er nøglen til din cykel, uanset hvor mange timer du bruger på den, skal du altid være komfortabel, når du har problemer. Der er et par subtile ting, du kan gøre for at gøre din kørsel mere behagelig. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør det ved at diskutere nogle af de mest enkle, vi kan.

Når du starter med sadelhøjden, er det meget almindeligt, at seerider har den forkerte sadelhøjde, og det er en sikker måde at gøre dig meget ubehagelig under ridning, hvis du vrider dine hofter mere end nødvendigt, og du kan skade dine knæ uanset om eller ikke du havde en cykelpasning, det skulle være ret nemt at justere din sadelhøjde, hvis du følger disse enkle trin for at sidde på din cykels eget klips og placere din hæl i midten af ​​pedalaksen med det længste væk. Placer så krumtappen er i linje med et sæderør, som dine hofter ikke skal vippe for at nå pedalens længste punkt, men dit ben skal være helt lige, så der er en svag bøjning, når det klikker på plads, som vi gjorde før nævnt før en cykel passer, stryg ud små justeringer godt, og jeg tager højde for de unikke egenskaber ved din krop, men dette er et rigtig godt udgangspunkt for cykling. Specialiserede sko har mange fordele med hensyn til kraftoverførsel og pedalslageffektivitet. Dine klamper er den eneste faste interferens mellem dig og cyklen.

At få dem i den rigtige position får dig ikke kun til at føle dig godt tilpas og gøre dig så effektiv som muligt, men hjælper også med at forhindre personskade. At få dem i den rigtige position kan tage en masse fiddling, men det er bestemt værd at bruge tid på, når det kommer til cleat setup . Placer din cykel på en statisk træner, og start med dine klamper i en neutral position fastgjort lige bag fødderne. Men hvis du kæmper med en cleat-opsætning, skal du gå til din lokale cykelbutik og få dem oprettet professionelt.

Vi lavede faktisk en artikel om, hvordan vi opsatte klamperne. De vil anbefale at tjekke rom Ridingwell Double Wrap i din styretape kunne løse dette problem, mange fordele vil have dobbelt wrap wrap styretape i de klassiske årstider, når man kører de ekstremt ujævne brosten generelt, men mange professionelle vælger hele at have en dobbelt- indpakket styretape i mange år fremover. Hvis du køber mange standard styrbånd, men der er specielle styrbånd, der er meget tykkere, og hvis du gør det på lange ture, kan det virkelig gavne din komfort på disse ture for at holde blodet i bevægelse for at fortsætte med at få det korrekte dæktryk er helt rigtigt, du puster bare dækkene op til det anbefalede område på siden af ​​dækket, og der går du, det viser sig, at det ikke er så let, dine dæk gør en masse ting, de giver, når du er på dækvejen, så du kan styre, de giver også affjedring for at holde dig på vejen for dæmpende, og når du rammer huller og ujævnheder, skal de være hårde nok til ikke at forårsage sammenbrud, men også lette og tynde nok til at rulle godt alle disse ting er påvirket af tryk og selve dækkets konstruktion og design er der et nomagisk nummer, det er virkelig unikt for dig, så gør nogle eksperimenter den samme rute ved forskellige tryk, så længe det ikke er for lavt eller for højt, og se hvordan det føles at montere mudderklapper måske en opgave, men når du får dem en gang, er det bestemt værd at det stænk i vandet ikke sprøjter på dig, og at du forbliver varm og tør, ikke kun at din cykel ser frisk ud selv i værste tilfælde dine venner vil også takke dig, hvis du kommer med, de kører, når det er vådt, fordi alt snavs sprøjter ikke i deres ansigter, alle vil kæmpe for din cykel, hvis du har bryster med polstrede siddepuder, undgå en sadel med for meget polstring end jo mere polstring eller gel du har i din sadel, jo mere friktion du skaber mellem din sadel og dine siddeben og på lange rejser kan du virkelig føle at denne vaskeskrem ikke er for alle, men det er det værd at prøve det virker for dig, hvis du ikke ved, hvad en vaskeskindcreme er, en creme, der hjælper med at fjerne friktion mellem din sadel og tøj og påføres direkte på din hud, hvor den går ind med sadlen Kontakt kommer, mange professionelle cyklister vil skrive flere gange en dag hver dag og vend til chamoiscream for at undgå ting som sadelsmerter, der undertiden kan føre til en cykelpause, hvis du mener, at vi har noget vigtigt for sikkerhed og sikkerhed, savnede komforten på din cykel, eller hvis du har dine egne tip, som du gerne vil dele med os, lad dem være i kommentarfeltet nedenfor, og vi håber, at du vil give disse tip hjælp til at komme på din cykel

Er specialiseret bedre end kæmpe?

Specialiseretcykler er generelt lidt dyrere, men tilbyder ofte komponenter af højere kvalitet i topområdet.kæmpe stortilbyder mange cykler i alle serier, deres lave ende og mellemklasse cykler er oftebedre endkonkurrencen.

er pistacienødder med højt kaliumindhold

Er specialiserede cykler for dyre?

Specialiserettilbyder nogle af de mestdyre cyklerpå markedet. Mens de sælges lejlighedsvis, vil selv deres salgspris være meredyrtend 99% afcyklerfra konkurrerende producenter. Nogle mennesker siger ja, andre mennesker tror, ​​at prisen på dissecyklerer mere end berettiget.

Er specialiseret overvurderet?

De billigere cykler er stort set de samme som de billige cykler fra andre velrenommerede virksomheder.Specialiseretopkræver bare lidt mere, fordi de har slået deres mærke på det. Ærligt talt, medmindre du køber en billigere cykel fraSpecialiseret, vi føler ikke, at deres cykler eroverprisellerovervurderet.

Er Trek bedre end kæmpe?

Samlet set,kæmpe storer billigereend Trek. På grund af hvor de fremstilles,kæmpe storer i stand til at holde omkostningerne ved sin cykel lavere.Trekcykler tilbyder budgetvenlige forlystelser, men deres cykler er i gennemsnit dyrere at købe.

Er specialiseret overpris?

Specialiserettilbyder nogle af de mestdyrtcykler på markedet. Mens de sælges lejlighedsvis, vil selv deres salgspris være meredyrtmere end 99% af cyklerne fra konkurrerende producenter. Nogle mennesker siger ja, andre mener, at prisen på disse cykler er mere end berettiget.

Er Cannondale bedre end Trek?

Hvis du har en lang torso,Cannondale'stoprør har tendens til at løbe lidt længere og kan passe lidtbedre, Råder Jowett. Omvendt kan en kort torso matche hinandenbedretil enTrek. Finish og overordnet kvalitet er sammenlignelige. ''Trekfaktisk tilbyder enbedreværdi i den nederste ende.

Hvilken er den bedst specialiserede mountainbike at købe?

Racercykler 1 Tarmac Disc Pro. Tarmac Disc Pro leverer de samme meget raffinerede køreegenskaber som $ 11.000 S-Works Tarmac, men til en meget mere overkommelig pris ($ 6.700 er stadig 6,7 2 S-Works Turbo Creo SL 3 S-Works Roubaix 4 Allez 5 Allez Sprint Comp Disc 6 Diverge Expert X1 7 CruX E5 Sport

Hvilken type bremser har en specialcykel?

Modeller starter med Shimano 105 og hydrauliske skivebremser og skyder op til Roubaix S-Works SRAM Red eTap AXS-model, som også kommer i et Sagan Collection-malearbejde. Oprindeligt, en gør-det-alt-udholdenhedscykel, Specialized Diverge har udviklet sig til at sidde mere komfortabelt i den hurtigt populære adventure- / gruscykelkategori.

Hvad er det aktuelle udvalg af specialiserede landevejscykler?

Det nuværende sortiment består for øjeblikket kun af to modeller: S-Works Venge og Venge Pro. Venet er forbedret i virksomhedens 'Win Tunnel' vindtunnel, og Venge favoriserer hastighed og ydeevne frem for komfort - Specialiserede påstande om, at den nye Venge sparer dig 8 sekunder over 40 km sammenlignet med sin forgænger, Venge ViAS.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Adidas cykelsko - holdbare løsninger

Er Adidas godt til cykling? Adidas bringer os en urban cykelsko i form af Five Ten Freerider. De er designet til brug på flade pedaler, som dem på mountainbikes, men er et godt valg til hverdagsbrug på og af din cykel.

Cykelsko pasform - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget plads skal der være i cykelsko? Du skal ikke have mere end en halv tomme plads fra din storetå til spidsen af ​​skoen. Dine tæer skal ikke presse mod forsiden af ​​skoen, men du skal heller ikke være i stand til frit at svinge dine tæer.

Mountainbike-anmeldelser 2016 - omfattende håndbog

Hvad er den bedste mountainbike for pengene? Bedste mountainbikes under $ 500Batch The Mountain 29. Bedste Bargain Mountain Bike. Co-op Cycles DRT 1.0. Bedst med hydrauliske skivebremser. Mongoose Switchback - Mænd og kvinder. Bedste overkommelige hardtail MTB. Neffice 27.5 Mountain Bike. Schwinn Mesa. Vilano Blackjack 3.0. Mongoose Malus Fat Bike. Royce Union.

Domestique i cykling - hvordan man håndterer

Hvad er en domestique inden for cykling? I landevejscykelracing er en domestique en rytter, der arbejder til fordel for deres hold og leder, snarere end at prøve at vinde løbet. På fransk oversættes domestique som 'tjener'. Brugen af ​​udtrykket dateres tilbage til 1911, skønt sådanne ryttere havde eksisteret før da.

Mountainbike trail skilte - praktiske beslutninger

Hvor hård er en blå MTB-sti? Blå firkant (mellemliggende): Denne sti har et beskedent samlet niveau af stejlhed med nogle sektioner, der er meget stejle, hvor de fleste ryttere går på deres MTB. Black Diamond (vanskelig): Maksimal lønklasse er den samme som stien på mellemniveauet, men gennemsnitskarakteren er højere på grund af sektioner af stejlere nedstigninger og stigninger. г.

Cykelartikler - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykling godt for dig? Regelmæssig cykling stimulerer og forbedrer dit hjerte, lunger og cirkulation, hvilket reducerer din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Cykling styrker dine hjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.