Vigtigste > Fart > Single speed mtb frame - hvordan man løser det

Single speed mtb frame - hvordan man løser det

Kan du lave en mountainbike med en hastighed?

Vigenbruger det gamlemountainbikehjul. Det er muligt at købe enenkelt hastighedfrihjulhvis duhar den type baghjul. For vores gratis hubvikøbte enenkelt hastighedkonverteringssæt. Sættet inkluderer tandhjul, et antal afstandsstykker og en låsering.På den metaforiske skærm til valg af cykler ser jeg aldrig ud til at vælge min gamle hardtail igen. Misforstå mig ikke, min Sync'r Pro er ret dygtig, den har gode dele, og den passer perfekt til min kørestil. Det overskygges bare nu af mere avancerede motorcykler af højere kvalitet.

Det er tid til en forandring. I dag skal jeg konfigurere min Sync'r med forskellige dele og radikale ændringer, der understreger sjove og dårlige ideer. Jeg vil køre på denne cykel i jeans og en hættetrøje uden noget specifikt sted at gå, så jeg spurgte mit YouTube-publikum, om Sync'r vil være en enkelt hastighed, og mindre end en tredjedel af de adspurgte stoppede det for en god ide.

Det bekræftede, at dette faktisk var en frygtelig idé. Så jeg fortsatte med at fjerne min drivlinje og satte et enkelt hastighedshjul op. Jeg fjernede 11-trins kassetten fra dette Raceface-hjul og brugte dette konverteringssæt til at installere et 16-tandhjul.Til et baghjul brugte jeg denne hurtigt rullende WTB trail boss. Det var alt, hvad jeg kunne finde juleaften. Det var ikke mit første valg, men det endte med en Maxxis Minion DHF foran, jeg havde det bedste fra begge verdener.

Der var kun et problem - baghjulet havde den forkerte bredde. Så Sync'r ville få dette carbonhjulsæt i stedet - jeg er enig i det. Det var ikke mindst kaotisk at skifte dæk.

For at konvertere en cykel til enkelt hastighed skal kæden strammes, så den ikke springer af. Jeg bestilte denne bundbeslag monterede kædestrammer til netop dette formål. Det var den forkerte størrelse.Søndag juleaften. I en desperat handling forsøgte jeg at få spændingen i orden uden den. Jeg kalder dette et enhjørningsudstyr, og jeg gjorde det ikke med vilje; afstand og kædehjulstørrelse fungerede bare perfekt uden kædestrammer.

Det sker næsten aldrig, så jeg vidste, at det skulle være. Tjek, hvor let og simpelt det ser ud uden kædestrammer! Det er tid til at kaste en 150 mm gaffel på dette udyr. Det ville gøre geometrien endnu fladere og mere aggressiv.

Jeg har også indbygget disse kassehåndtag i kulstof og andre godbidder. Bare et par sidste greb, og min krigsførende hardtail var klar til at gøre sit rod. Tid til vejning. 25,5 pund eller 11,5 kilo.Ikke dårligt for en næsten uforgængelig cykel. Bortset fra det faktum, at de fleste uheld sker på arbejdspladsen, havde jeg overspændt et bremsearm og lavet en betydelig bul i mit carbonstyr og måtte udskifte det. Det var ærgerligt.

Jeg skulle have brugt en momentnøgle, men jeg var begejstret for den nye yndlingscykel. Jeg kaldte det mordmaskinen, fordi den ser ond og rugende ud. I modsætning til råd fra mine Instagram-tilhængere forlod jeg dropper-indlægget på det.

Det passer bare så perfekt og tilføjer ikke så meget kompleksitet. Dette er min cykel, og jeg gør tingene på min måde, hvordan ved du, at nogen er singlespeed? Åh, de vil fortælle dig, singlespeeders er en lidenskabelig flok, men selv de kæmper for at forklare, hvorfor du vælger det for at fjerne alt undtagen et gear. Men på en singlespeed behøver du ikke bekymre dig om at få det rigtige gear - fordi du aldrig er i riggen, men opsuge det, og du kan stadig klatre stort set alt.

vinterpendlingscykler

Nå måske du kan, ikke mig. Jeg tror, ​​det er hvad det er for at blive stærkere. Og vandreture, der er altid vandreture.

Okay, så Murder Machine er ikke det bedste til klatring, men jeg kan godt lide denne oversættelse, fordi den giver mig mulighed for at sprint forudsigeligt uden at sidde fast i et for lavt gear. Lad mig demonstrere Med et mindre bagdæk, en carbonfælg og vigtigst af alt tabet af kassetten føles det mærkbart lettere at kaste rundt, og hvordan en cykel føles kan have en enorm indflydelse på, hvordan du kører den. Det kan også påvirke, hvor du kører det.

En anden mindre kendt fordel ved singlespeed er evnen til at gå baglæns uden risiko for, at drivlinjen låses fast. for hvad det er værd. Kunne jeg gøre de fleste af disse ting med en 11-speed? Selvfølgelig! Men der er altid muligheden for at bryde en skifterbøjle med færre gear, mindre kæde, mindre på stængerne, mindre i dit hoved og at bryde mindre kan have en enorm indflydelse på din mentalitet.

Jeg har det godt, at disse ændringer kan gøre en cykel mindre kraftig, men jeg er ligeglad. Det er sjovt. Så hvorfor er singlespeeders så lidenskabelige med det? Du ved måske aldrig, før du træder på en.

Jeg ved bare, at jeg ikke kan stoppe med at køre mordmaskinen. Jeg har lyst til et barn uden bekymringer i verden igen. Hvis jeg kun kunne have en cykel, ville det bestemt ikke være denne.

Det ville være min 11-trins fuld-suspension trail cykel er fantastisk til næsten alt, Murder Machine fylder et langvarigt tomrum i min stald. Det er i dage, hvor jeg prøver noget nyt, lærer eller bare handler på dårlige ideer. Jeg tror, ​​vi vil se meget mere af dette i fremtiden.

Tak fordi du kørte med mig i dag, og vi ses næste gang.

Er en enkelt hastigheds MTB god?

Singlespeedridning forbedrer også dine færdigheder. Uden hjælp af gear skal rytteren læse stiengodt, fokus på teknik og nogle gange bare kanalisere rå kraft til at rense mere udfordrende sektioner; det er det, der gørsinglespeedSikken enstorelærer.

Gør dig stærkere ved at køre en enkelt hastighed?

Kun med ét geargør digen bedrerytterpå en række forskellige måder. Den mest åbenlyse er, at detgør dinbenstærkerefordiduer nødt til at dreje op ad bakker i et meget hårdere gearduellers ville det. Men det ogsågør digmere effektivt.Kører på en singlespeedbetyder atduhar brug for at planlægge.

bortføring af glute bro

Er en cykel med en hastighed hurtigere end gearet?

På stigningerne, asinglespeedrytter vil ofte værehurtigeremens han er på lejlighederne er han langsommere. Når alt kommer til alt, asinglespeeder dybest set bare et gennemsnit af gearene på engearet cykel. Kast mistet effektivitet i at skifte mellem gear ogsinglespeedrytteren kommer lidt ud foran.

Kan cykler med en hastighed gå op ad bakkerne?

-Enkelt hastighederer bedst egnet til få stejlebakkereller stærke ben eller en passende længere vej rundt. Fladt, glat terræn er altid bedre forsingle speed cyklerog dekanvære lige så hurtig og effektiv som gearetcyklerunder disse omstændigheder. Gradienter under 5% er ingen problemer for de flesteenkelt hastighedcyklister.

Hvad er det bedste udvekslingsforhold med en hastighed?

TILgearforholdbestemmes af antallet af tænder, du har i kæderingen og den bageste tandhjul. Vi anbefaler personligt at køre enfast gearellerenkelt hastighedcykel med enten 44 eller 46 tænder i kæderingen (dermed det første tal igearforhold) og en bageste tandhjul med 16 tænder.9. 2015.

Hvorfor single speed-cykler er bedre?

TILenkelt hastighed cykeler meget lettere at køre og giver dig mulighed for at fokusere på at nyde turen frem for at skifte gear. Lav vedligeholdelse.Single speed cyklerhar meget lav vedligeholdelse, fordi der ikke er så mange bevægelige dele sammenlignet med multispeedcykler.

Hvorfor single speed-cykler er dårlige?

+Enkelt-speedcyklerer sværere at køre, da du ikke har al hjælp fra flere gear til at komme dig let op ad bakker eller over ru terræn. Dette er en professionel, fordi det betyder, at du skalcyklushårdere. Som et resultat finder du, at du bliver meget bedre end du ville være, hvis du kørte en gearetcykel.

Er en single-speed cykel god for begyndere?

IMOenkelt hastighederer lidt avanceret tilnybegyndertrail ridning. For mig er det noget, som erfarne ryttere tager på som en ekstra udfordring, når man kører med gear er for let! Du vil have ekstra vanskeligheder med bakker, lejligheder og forhindringer med enenkelt hastighed, der kræver mere styrke og mere dygtighed.

Er en cykel med en hastighed god til pendling?

Enkelt-fartcykler er fremragende tilpendlingmoderate afstande uden udvidede bakker. De er billigere at købe, lettere at vedligeholde, mere pålidelige i hårdt vejr og simpelthen en sjov tempoændring i forhold til flerefartcykler.

Er der specifikke mountainbike-rammer med en hastighed?

Da enhastigheds-dille fangede mere damp, startede mountainbike-samfundet integrerede metoder, der typisk findes i pendlercykler til at udvikle single-speed-specifikke mountainbikes med integrerede metoder til justering af kædespænding.

Hvad er fordelene ved single speed mountainbikes?

Fordele ved en Single Speed ​​Mountain Bike Frame. For de fleste single-speedere er pointen med at købe en specialbygget single-speed mountainbike-ramme at fjerne kravet om at køre en kædestrammer og at undgå de begrænsninger, der følger med magisk gearforhold. Dette giver dig: bedre drivlinjeeffektivitet,

Hvor kan jeg købe en enkelt hastigheds mountainbike?

Ironisk nok i den billigere ende af markedet er den bedste måde at få et budget med en enkelt hastighedsramme at købe en komplet cykel eller score rammen brugt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Priser på cykler - hvordan løser vi det?

Hvor meget koster en god cykel? De cykler, vi har testet, har kostet fra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe en god cykel for kun et par hundrede dollars.

Stationært cykeltilbehør - hvordan man løser det

Hvordan kan jeg gøre mit motionscykel sæde mere behageligt? Sådan laver du et motionscykelsæde mere behageligt (eller landevejscykel) Det kan hjælpe at justere sadlen. Kontroller vinklen på din sadel. Din haleben skal ikke røre ved sædet, så juster det i overensstemmelse hermed. Placer styret i niveau med eller lidt højere end sadlen.

Hurtigste cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er den hurtigste hastighed på en cykel? 183.932 mph

Mobil cykelreparation - praktiske løsninger

Hvor meget koster en cykelindstilling? Afhængigt af dit område koster den gennemsnitlige cykelindstilling alt mellem $ 60 og $ 100. De fleste butikker tilbyder to muligheder - En mindre / grundlæggende justering, der koster $ 55 til $ 89 og en Major Tune-up, der typisk koster mellem $ 119 og $ 150. Omkostninger afhænger ofte af de tjenester, der er inkluderet i afstemningen.

Livestrong cykel - hvordan løser du det?

Hvor meget koster en Livestrong cykel? Cyklen, der kommer i varemærket gul-og-sort farve, koster $ 1.700, hvoraf $ 1.000 går til Livestrong, Lance Armstrongs kræft-velgørenhed.

Cykelfolk - besvare spørgsmålene

Hvad kalder du en person, der cykler? Hvis du cykler, kan dit køretøj også kaldes en cykel. Du kan blive kaldt en cyklist, en cyklist eller en cyklist.