Vigtigste > Kost > Strava-flagaktivitet - varige løsninger

Strava-flagaktivitet - varige løsninger

Hvad sker der, når du markerer en strava-aktivitet?

Hvisdin aktiviteter blevet markeret betyder detdin aktiviteter blevet identificeret som potentielt overtrædende retningslinjerne for segment leaderboard enten ved automatisk detektion eller en andenKostatlet. Flaggetaktivitetervises ikke på segmentets ranglister.28. 2021.Denne uge ser vi en ny funktion tilføjet Strava-mobilappen. Den nye funktion er Aktivitetsbeskæring! Aktivitetsbeskæring har været tilgængelig i Strava-webversionen i et stykke tid, men det er altid akavet, for når du uploader i marken, skal du sige fra Strava-mobilappen på din telefon, fra dit ur eller fra en cykelcomputer, og du ' re ved et uheld et sted med det kørte bilen. Du skal klippe det, du skal gøre det derhjemme i en webbrowser eller på en computer, og det er bare ikke praktisk.

Folk glemmer normalt bare det, du uploader deres forlystelser, løb eller aktiviteter og tager en flok KOM'er i deres bil og gør ikke noget. Det er de ærlige Strava-brugere, der har brug for at gennemgå denne aktivitet og rapportere den, fordi de griber KOM'er. Spring hurtigt herover og se hvad jeg har.

STOLER DIN MOR?! Google dette er bare lidt underligt! Det mente jeg overhovedet ikke, men du kan se, at nogle meddelelser kommer igennem, og en stor procentdel af dem er mennesker, der kørte et sted, der sprang i bilen, som hjemmet kørte eller kørte til caféen og derefter kørte for at stoppe. Disse aktiviteter skal trimmes, fordi vi skal markere disse aktiviteter for at holde Strava-dataene legitime. Denne nye app-funktion gør processen meget nemmere og forhåbentlig for folk meget oftere.

cykel synlighedI går testede familien og jeg denne funktion, vi tog en seks kilometer tur rundt om søen (ikke helt lama-laboratoriet, men en lama-Lab-test udendørs), så Von og Max fulgte mig på en seks-mile gåtur eller vandretur, sprang i bilen og kørte til fish-and-chip butikken, hvor jeg stoppede. og nu har jeg optaget dette med telefonen, jeg har også optaget det med mit ur på samme tid, og jeg satte privatlivets fred til privat, så jeg ikke ville få fat i nogens KOM'er, eller vandre KOM'er eller noget lignende, så det gjorde det ikke Det sker ikke, men hvad jeg gjorde, vil jeg vise dig her, er at skære autodelen ud af denne tur (til fods). Så hvad vi har her er mit feed.

Vi klikker på aktiviteten, vi går til prikkerne i øverste hjørne og trykker på afgrøde, og den måde de gjorde det på er ret pænt, det er meget simpelt, så du kan kun beskære begyndelsen eller slutningen af ​​en tur, hvis du kan have en carassistance midt på en rejse. Du kan ikke beskære dette, det er bare begyndelsen og slutningen (som webversionen), men herfra kan du se, at du kan, det er vores måde, så jeg beskærer ikke noget af dette, eller du kan forlade sekunder, hvis du kryds, eller tryk på de små pile, men jeg vil afskære enden, så du kan se den. Der er vores biltur ned ad hovedvejen til fiske- og chipbutikken, men vi kan også zoome ind og finde ud af, hvornår vi nøjagtigt gik til bil. GPS det vil være lidt overalt i butikken, men rigtigt Sandsynligvis noget der og jeg kan trimme det med sekunder. Du kan se frem og tilbage der.

Så jeg vil sandsynligvis stoppe med at gøre det, da det er her jeg går til bilen. Alt det blå var naturligvis bilturen. Vi kan nu zoome ud igen, klik på Gem.Når det er gjort, er det permanent på turen, som du kan se, men det ændrer ikke originalen. Hvis du skruer op, kan du gå tilbage, eksportere originalen, uploade den igen og derefter -trimme igen (bare et tip til avancerede spillere der) ramte saveCrop godt indsendt. Vi behandler aktiviteten i baggrunden.

Okay, gode ting, og det kan tage et par minutter at boom. Færdig, frisk op, og vi er der. Det holdt det legitimt.

Topfarten er nu 80 km / t. Var der 80 km? Shh! så lad os gå. Det er det i aktion, så det går, og forhåbentlig forhindrer det, at mange stjålne MOMS / stjålne KOM'er sker på Strava.Sådan er vi i dag, og hvem sagde, at Strava ikke implementerede nogen nye funktioner. Lad os gå Vi har en ny funktion i mobilappen. Gode ​​ting som altid, husk at krydse tommelfingeren op, hvis du kunne lide denne, og klik på Abonner for at støtte denne kanal.

Det er meget værdsat. Jeg vil se dig snart

ab kredsløbstræning

Flagger Strava automatisk?

Kosthar annonceret en ny opdatering, der vilauto-flageventuelle tvivlsomme segmenttider for at sikre bedre nøjagtighed. Denne ændring betyder detKostviljeautomatiskopdage tidspunkter eller bestræbelser, der ser usandsynlige ud,automatiskmarkering af dem, samtidig med at man informerer atleten via en notifikation.

Hvordan markerer du et farligt segment på Strava?

Tilflagtilsegmentsomfarlig, naviger tilsegmentside. På højre side afsegmentkort klik på 'Handlinger' og klik derefter på 'Flag'(fremhævet nedenfor). Du bliver først bedt om at vælge enflagninggrund fra listen.21 2021.

Du ved sikkert, hvordan dette symbol skal få dig til at føle dig. Og dette. Dette også, selvom du ikke ved præcis, hvad det betyder.

Men hvad med det? Dette symbol - The Jolly Roger - var engang et af de mest frygtede symboler i verden. Det repræsenterede død, pirater og gift. Men i dag er det mere forbundet med skat, kæmpestor film eller Halloween end faktisk fare.

Vi er omgivet af symboler, der advarer os: hvad skal vi holde os væk fra? ikke gør hvad man skal være bange for. Men hvordan designer man et symbol, så det varer på tværs af generationer og sprog? Det viser sig at være en utrolig vanskelig ting at gøre. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede var der et presserende behov for en ny type advarselssymbol.

På det tidspunkt var der ingen universel standard for kommunikation af tilstedeværelsen af ​​farlige biologiske materialer. Amerikanske hærs laboratorier brugte en omvendt blå trekant. Flåden brugte et lyserødt rektangel.

Universal Postal Convention brugte en hvid stav og en slange på en lilla baggrund og. Der var ingen konsistens i det visuelle sprog, der blev brugt til at kommunikere risiko. Dette var farligt og kunne føre til utilsigtede infektioner.

Så sammensatte en gruppe ingeniører og designere hos Dow Chemical i 1966 at skabe det bedst mulige symbol for biofarlige materialer. De etablerede seks designkriterier. Først skulle det være visuelt iøjnefaldende, så det straks tiltrak opmærksomhed.

Dette udelukkede enkle former som flåden og hæren. Det skulle også være unikt og utvetydigt for ikke at forveksles med symboler, der blev brugt til andre formål. Det udelukkede slangesystemsymbolet, som har flere versioner og har en ganske vag betydning som et generelt symbol for medicin.

Det skulle også være let at identificere og let at huske, let at stencilere. Og rotationssymmetrisk for at virke identisk fra alle vinkler. Endelig skulle det være acceptabelt for grupper med alle baggrunde.

Så Dow Chemical-teamet designede et eksperiment. Charles Baldwin, en miljøekspert Miljøingeniøren bag eksperimentet sagde, at holdet 'ville have noget, der var mindeværdigt, men meningsløst så vi kunne uddanne folk om, hvad det betyder.' De viste en række på 300 mennesker fra 25 amerikanske byer 24 symboler. designet biohazard-markører og 18 almindelige symboler - ting som Mr.

Jordnødde, Texaco-stjernen, Shell Oil-symbolet, det røde kors og en hakekors. Deltagerne blev bedt om at gætte betydningen af ​​hver enkelt, der blev brugt til at give hver en en. tildeles 'betydningsvurdering'.

soulcykel

En uge senere blev de samme deltagere vist disse originale 24 symboler plus 36 mere. De blev bedt om at identificere hvilke symboler de havde set i forrige runde af undersøgelsen. Af de seks konkurrerende biohazard-design skete denne ud; det var den mest mindeværdige, men den mindst betydningsfulde.

Så det var uforglemmeligt, men også et helt tomt tavle til designere, der ønskede at give det mening. Og med det blev det en national standard. Det er let at gå glip af, hvor meget I disse symbolers visuelle kommunikationsarbejde fungerer.

De er enkle - du skal bare bruge en lineal og et kompas for at genskabe dem. Og i modsætning til de fleste andre faresymboler henviser de ikke til en eksisterende idé om en fysisk benægtende. Men de har været ikoniske i årtier og hjulpet folk med at identificere alvorlige farer, der meget vel kan udgøre en trussel for de kommende årtusinder.

Og det rejser spørgsmålet: kunne betydningen af ​​disse symboler tåle tidens prøve? Få mennesker har stillet dette spørgsmål som Gregory Benford fysiker og science fiction forfatter. I 1990'erne blev han inviteret til at arbejde på WIPP (Waste Isolation Pilot Project). WIPP er et enormt radioaktivt affaldsforråd i de sydøstlige sletter i New Mexico, arrangeret af U.

S. Department of Energy og Benford blev bragt ind for at beregne sandsynligheden for, at nogen eller noget kom ind på stedet, mens det forblev farligt - omtrent de næste 10.000 år. 'Nå, navngiv alt, hvad der har været' i 10.000 år.

Enhver institution. Der er ingen. Posten er sandsynligvis noget som den katolske kirke eller kernen i den jødiske religion, der fortæller os noget om, hvad der virkelig varer. ”Betydningen af ​​et symbol kan ændre sig over tid WIPP fungerer ikke. 'Når du nærmer dig WIPP-anlægget og ser et kranium, tænker du måske,' Hej, det er her piraterne begravede deres skat. 'Så hvordan påpeger du en langsigtet fare på ethvert sprog? Siden 1970'erne har ingeniører, antropologer, fysikere og adfærdsforskere foreslået forskellige løsninger på dette problem.

En strategi har været at tilføje kontekst til symbolet. Ved at illustrere årsag og virkning i en tredelt tegneserie kunne designere kommunikere ideen, selvom symbolet mistede sin betydning. Men denne type visuel kommunikation gjorde stadig mange antagelser om brugeren: at han ville læse fra venstre mod højre, at han ville tygge mellem rammerne - og selvfølgelig at selve tegningen ville vare i årtusinder.

Så andre designere fokuserede på at skabe en advarsel uden indskrevet kommunikation ved at ændre formen på selve stedet. Og det førte til designs som denne. Spidse paneler, afvisende blokke, kæmpe pyramider: disse designs brugte naturlige instinkter af frygt og ubehag for at holde folk væk.

Men selv da var de ikke idiotsikre. Designere kunne ikke være sikre på, om de ville blive opfattet som skræmmende eller fascinerende. ”Konflikt mellem disse to drev: du vil have folk til at lægge mærke til, men du vil ikke have folk til at gå der.

De vil altid kæmpe mod hinanden. ”Så hvordan kan du kommunikere effektivt uden symboler, grundlæggende illustrationer eller fysiske strukturer? Det er her, de mere filosofiske designløsninger spiller ind. I 1984 offentliggjorde den tyske tidsskrift for semiotik en række løsninger fra forskellige forskere.

Sprogmanden Thomas Sebeok foreslog en kl. Oprettelse af et omisk præstedømme, hvor en eksklusiv politisk gruppe brugte sine egne ritualer og myter til at bevare information om de radioaktive områder af glødende katte, kunne advarslen vare så længe den ældste rest af civilisationen vi har: kultur. Der er ingen endelig løsning til at advare folk langt ind i fremtiden.

måltider til cyklister

Men oprettelse af klare, inkluderende ikoner vil fortsat være en grundlæggende del af at beskytte folk. Vi vil ændre os, og den måde, vi kommunikerer visuelt på, også. Vores advarselssymboler bliver nødt til at ændre sig med os.

Fortæller strava dig, hvem der markerede dig?

De bliver advaret om, at turen varmarkeret, men ingen oplysninger om, hvem der faktiskmarkeretturen.09.02.2018

Hvordan kan du stoppe nogen, der følger dig på Strava?

I mobilappen

Tryk på dit antal følgere på din profilside. VælgFølgeknap ved siden af ​​atletenduønsker at følge op for at afsløre muligheden for ikke at følge. Fra atletens profilduønsker at følge op, vælgFølge efterknap ved siden af ​​deres tilhængertælling for at afsløre muligheden for at følge.
01.07.2021

Hvordan ved Strava, at du ikke er i en bil?

Koster omtrent lige så nøjagtig som GPS'en, der føder dataene. Hvis det er tilfældetdittelefon, det kan afhænge af hvorduslid eller bærdittelefon -ditkroppen kan okkludere signalet fra nogle af satellitterne, hvilket gør det noget mindre nøjagtigt.Koster omtrent lige så nøjagtig som GPS'en, der føder dataene.

Kan du fjerne nogen fra Strava?

Derfordubrug fortilbesøg din profil og derefterfjerneatleter derfra. 2. Derefter skal du klikke på tandhjulsikonet foran atletens navn og derefter vælgeFjerneFølger. Efterfølgende en pop opviljevises, skal du klikke påFjerneFølger-knap.07.06.2021

Kan jeg slette et Strava-segment?

Rediger ellerSlettilSegment

Klik påsegmentpå den liste, du vil redigere. Frasegmentside, skal du klikke på menuen Handlinger og vælge enten Rediger ellerSlet.

Hvordan markerer du et segment?

Hvis du er på ensegmentleaderboard, skal du klikke på datoen forsegmentresultat for at nå aktiviteten.Flagaktiviteten og efterlad en detaljeret beskrivelse af problemet: Hvis aktiviteten skal markeres, skal du bruge ikonet for ellipser til venstre på siden for at vælgeFlag.6 2021.

Kan du snyde på strava-løb?

(Bevidst og utilsigtet)at snydeløbere vil se videreKost. Men som med alt det tekniske, er det lettere at skjulesnyde, tigge, låne og stjæle, end det var ved personlige begivenheder. Og mens de fleste virtuelle racingdeltagere gør det ærligt, er det nogle ikke.

Hvor finder jeg mine markerede aktiviteter på Strava?

Vælg siden Mine aktiviteter i rullemenuen Træning øverst på siden. Eventuelle markerede aktiviteter fremhæves med rødt med et flagikon ved siden af ​​titlen. Fra aktivitetssiden på enten Strava-webstedet eller mobilappen ser du et rødt banner, der angiver, at aktiviteten er blevet markeret.

Kan et Strava-flag fjernes fra leaderboardet?

Segment Leaderboards er ofte et meget synligt område, hvor dårlige eller ukorrekte data kan dukke op på Strava. Brugere er i sidste ende ansvarlige for deres egne data, og Strava leverer de nødvendige værktøjer til at redigere dine data. Oplysninger om, hvordan du løser et flag på din egen aktivitet, kan være her.

Hvordan ændres aktivitetstypen på Strava?

Hvis aktiviteten ser ud til at have data, der er udført af et motoriseret køretøj eller delvist udført af et motoriseret køretøj, skal du vælge den første mulighed. For aktiviteter, der ser ud til at være angivet som den forkerte aktivitetstype, som f.eks. En tur, der ved et uheld er kategoriseret som et løb, skal du vælge den anden mulighed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Adidas cykelsko - holdbare løsninger

Er Adidas godt til cykling? Adidas bringer os en urban cykelsko i form af Five Ten Freerider. De er designet til brug på flade pedaler, som dem på mountainbikes, men er et godt valg til hverdagsbrug på og af din cykel.

Cykelsko pasform - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget plads skal der være i cykelsko? Du skal ikke have mere end en halv tomme plads fra din storetå til spidsen af ​​skoen. Dine tæer skal ikke presse mod forsiden af ​​skoen, men du skal heller ikke være i stand til frit at svinge dine tæer.

Mountainbike-anmeldelser 2016 - omfattende håndbog

Hvad er den bedste mountainbike for pengene? Bedste mountainbikes under $ 500Batch The Mountain 29. Bedste Bargain Mountain Bike. Co-op Cycles DRT 1.0. Bedst med hydrauliske skivebremser. Mongoose Switchback - Mænd og kvinder. Bedste overkommelige hardtail MTB. Neffice 27.5 Mountain Bike. Schwinn Mesa. Vilano Blackjack 3.0. Mongoose Malus Fat Bike. Royce Union.

Domestique i cykling - hvordan man håndterer

Hvad er en domestique inden for cykling? I landevejscykelracing er en domestique en rytter, der arbejder til fordel for deres hold og leder, snarere end at prøve at vinde løbet. På fransk oversættes domestique som 'tjener'. Brugen af ​​udtrykket dateres tilbage til 1911, skønt sådanne ryttere havde eksisteret før da.

Mountainbike trail skilte - praktiske beslutninger

Hvor hård er en blå MTB-sti? Blå firkant (mellemliggende): Denne sti har et beskedent samlet niveau af stejlhed med nogle sektioner, der er meget stejle, hvor de fleste ryttere går på deres MTB. Black Diamond (vanskelig): Maksimal lønklasse er den samme som stien på mellemniveauet, men gennemsnitskarakteren er højere på grund af sektioner af stejlere nedstigninger og stigninger. г.

Cykelartikler - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykling godt for dig? Regelmæssig cykling stimulerer og forbedrer dit hjerte, lunger og cirkulation, hvilket reducerer din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Cykling styrker dine hjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.