Vigtigste > Kost > Strava globale varmekort - praktiske løsninger

Strava globale varmekort - praktiske løsninger

Hvad er global Heatmap på Strava?

DetGlobal varmekort

Detvarmekortviser 'varme' lavet af aggregerede, offentlige aktiviteter i løbet af det sidste år. Detvarmekortopdateres månedligt. Aktivitet, som atleter markerer som privat, er ikke synlig. Atleter kan fravælge ved at opdatere deres privatlivsindstillinger. Områder med meget lidt aktivitet viser muligvis ikke 'varme'.

Velkommen til Data Science Ethics Podcast. Her er Marie og jeg med Lexy, og i dag skal vi tale om Strava og hvordan visualisering af fitness-tracker-brug og disse mønstre faktisk fører til potentielle sikkerhedsrisici. Disse oplysninger blev fundet og derefter nogle af de svar, der er kommet siden da. Så Lexy, da vi så denne artikel, hvad med denne historie vakte din interesse og fik dig til at tænke på nogle af de forskellige datavidenskiske etiske emner, vi har? Hvad jeg talte om før Denne artikel opstod, da jeg begyndte at tænke på at oprette denne podcast, det var en helt ny begivenhed.

Dette var i begyndelsen af ​​2018, og det fik mig til at tænke ikke kun på, hvilke typer algoritmer vi bruger, og hvordan vi indsamler data, men hvordan vi stiller disse data til rådighed, og nogle af de fortrolighedsmæssige konsekvenser, vi har i forhold til nogle af de ting, som vi har allerede talt om på, normalt har brugere sådan en fitnesssporingsapp (og jeg indrømmer, at jeg altid har en Fitbiton). De fleste mennesker er ligesom mig civile, der kun bruger det til wellness-sporing, bliver bedre, sørger for, at deres søvn er god og så videre. Medmindre du er i militær sammenhæng, behøver du ikke nødvendigvis tænke på de samme risici, som andre tager.

Når en person i militæret har en Fitbit, og den tilbyder sporing for at fortælle, hvor langt de gik på en dag, hvor langt de gik på en dag, hvor mange timers søvn de får, hvilke timer, når de træner dem, hvad er deres rute for forskellige mønstre, de kører, eller hvad det måtte være. For de fleste mennesker, der sandsynligvis vil arbejde hos fitnesssporingsfirmaer, virker det ikke som en big deal. Selvfølgelig gør folk dette i et motionscenter eller i deres kvarter eller hvad som helst, men hvis dit kvarter er en militærbase, ændres konteksten.Det er naturligvis en militær ansøgning, der er også modstandere, der forventer. Du har bogstaveligt talt en modstander på dette tidspunkt, som i det mindste er rimeligt klart identificerbar. Forudsigelsesfærdigheder.

Men hvis du tænker på det, forudsiger fortiden oftest fremtiden, hvis vi fremsætter denne slags forudsigelser, de var, hvad deres bevægelser var, er de i stand til at forudsige den information, disse forudsigelser til potentielt meget dårlige formål og at bruge , og dette bringer sikkerheden i fare for væbnede styrker og mennesker over hele verden, der prøver at gøre godt. Helt sikkert. Den anden del af denne historie, der var i Washington Post, og som er meget interessant, er, hvordan information kom frem, og hvordan den blev opdaget, og hvilke trin der fulgte bagefter.

Denne varmekort blev oprindeligt offentliggjort i november 2017. At dette var en potentiel sikkerhedstrussel blev identificeret af en australsk universitetsstuderende, der studerede international sikkerhed, og Mellemøsten begyndte at kigge igennem varmekortet, zoome ind på områder som Syrien og Irak og finde områder, der lige nu var fra brugere af fitness-trackere. De var i stand til at identificere meget klare stier, for eksempel omridset af en militærbase, der angav omkredsen, som nogen kunne krydse.De var i stand til at finde områder med mistanke om aktivitet, og de kunne se ruter, som folk fulgte, såsom over en dæmning eller andre områder, hvor der var mistanke om baser, og de så aktivitet. Nogle af disse var kendte områder, så nogle af baserne var kendte militære installationer, andre var ikke nødvendigvis kendt, men fordi denne information og placering blev sporet, var GPS-koordinaterne blevet sporet så nøjagtigt. Du kunne se nøjagtigt, hvor disse mennesker var.

Som du lige har talt om - nogle af de andre ting, der er berørt i artiklen, er ikke kun de steder, hvor folk træner. Det kunne også være de ruter, som folk tog på patrulje, eller de ruter, folk fulgte, da de kontrollerede andre ressourcer som en vandkilde eller noget lignende. Som du nævnte tidligere, handler det ikke kun om, hvad folk gør.

Det handler om, hvordan disse oplysninger kunne bruges, og disse mønstre kunne bruges på potentielt uhyggelige måder i fremtiden. Det faktum, at disse oplysninger blev fundet af en universitetsstuderende, og derefter den måde, de visualiserede det på, hjalp med at fremhæve disse problemer. Jeg tror, ​​der er meget i gang med hensyn til kraften i visualisering, og hvordan visualisering virkelig kan hjælpe os med at forstå data bedre.Absolut. Der er mange anvendelser derude, der er baseret på datavisualiseringsvidenskab; det er ikke noget, jeg vil gå meget ind på her. Der er mange podcasts og blogs og så videre, der dækker datavisualisering, men det er en meget vigtig faktor i præsentationen af ​​oplysninger, uanset om det er en del af datalogi eller dataanalyse eller noget, der er relateret til brugen af ​​data.

Jo mere du kan visualisere, jo bedre kan folk forstå, på godt og ondt. Det meste af datavisualiseringen er en god ting. De giver folk indsigt i mønstre og data eller ting, der skiller sig ud i data.

I dette tilfælde gør de netop det, men der er mennesker, der tager disse oplysninger, og som du nævnte, bruger det til skændige formål, der kan have potentielt ødelæggende virkninger. Når du visualiserer data, er det altid vigtigt at kende dit publikum, så de ved, hvordan de skal præsentere information, hvilke oplysninger de skal præsentere. Når du offentliggør noget offentligt, er dit publikum alle og enhver.

Og du skal være forsigtig med de data, du præsenterer for alle og enhver, for der er tidspunkter, og dette er en af ​​dem, hvor alle disse oplysninger ikke burde være tilgængelige for alle. Dette er en god overgang til pressedækning, der har foregået de sidste par måneder med hensyn til hvad Pentagon og militæret har gjort for at løse dette problem; nogle af de ting, der er sket siden alt dette i januar Hvad der kom frem er, at Pentagon specifikt har revideret sine retningslinjer for fitness-trackere og nogle af applikationerne på mobile enheder, der indsamler information bag kulisserne. I tilfældet med Strava-appen var der en mulighed for at deaktivere sporing af geolokalisering.

Dette kræver, at en bruger ved, at denne indstilling eksisterer, og at han ændrer denne indstilling. Militæret har forsøgt i det mindste at få personalet til at gå ind i visse områder for at vide mere om, hvilke oplysninger der kan spores. Og nu har Pentagon i det væsentlige fortalt sine kommanderende officerer ved forskellige faciliteter, at de er ansvarlige for at afgøre, om deres personale kan eller skal bruge personlige mobiltelefoner, personlige fitnesssporere og så videre.

richmond san rafael bridge cykelbane

Fordi dette muligvis kan være data, der indsamles, transmitteres og derefter bruges. For flere år siden opfordrede Pentagon faktisk militærpersonale til at bruge fitness-trackere og stillede faktisk fitness-trackere til rådighed for en bestemt gruppe personale for at hjælpe dem med deres kæledyr og holde styr på deres fitness og for at sikre, at de mænd og kvinder, der kæmper for kvinder, forbliver klar til militær handling. Så dette er en interessant udvikling af et problem med at finde en løsning, men når du har et andet aspekt, kan den måde, du nærmer dig problemet på, den måde, du optimerer problemet på, være meget anderledes.

Den anden del er imidlertid til det formål at sige 'vi vil frigive Fitbits' og vide, at Fitbit har sin app, at de holder styr på al denne information, og de kan potentielt udnytte disse oplysninger og download det til deres medarbejdere osv. om alle Integrationer, der finder sted. For eksempel integreres Fitbit med hundredvis af forskellige applikationer, herunder ting som MapMyRun, MayMyFitness, som alle er baseret på geografiske koordinater.

Alle disse integrationer risikerer, at data duplikeres og deles af et meget bredere samfund. I tilfældet med Strava, selvom det var en Fitbit-tracker eller en Jawbone-tracker eller hvad som helst, fordi en bruger havde valgt at integrere disse apps, er det nu ikke længere Fitbit eller Jawbone gon havde en kontrakt med Fitbit om at have disse enheder og være i stand til at indsamle disse oplysninger, da denne integration eksisterer, har de ingen kontrol over, hvilke data der faktisk bruges hvor. En af de ting, vi talte om, bare en slags sidebjælke, før vi begyndte at optage i dag, var evnen til muligvis at tage noget som Fitbit og i stedet for bare at sige: 'Nå, vi vil give Fitbits ud, og vi er brug standard Fitbit-appen. 'Hvad hvis Pentagon sagde,' Hey Fitbit, vi vil bruge dine sporingsenheder, men vi er nødt til at låse sikkerheden for de indsamlede oplysninger.

Kan vi få en version af dette, hvor disse data ikke kan deles? Disse integrationer er ikke aktiveret, eller hvad har du? . 'Og Marie, du rejste et vigtigt punkt, at disse typer af kontrakter ofte er dem, som civile klager over, når det kommer til overskridelser af regeringskontrakter, tid og penge brugt osv. Ja muligvis.

Og de eksempler, jeg har hørt fra folk, jeg kender i militæret, er bare eksempler på, at der er visse ting, der i øjeblikket er tilgængelige i den civile verden, der kan tilbyde en bedre brugeroplevelse, eller bare bedre med hensyn til disse er, hvad de kan gøre med hensyn til service end ting, militæret måtte have indgået. Og fordi det er en militærkontrakt, har den muligvis ikke de samme innovationscyklusser som noget i den civile verden. Så bare ideen om, at du har brug for at bygge noget til militæret eller militæret, kan bruge ting, der allerede er der i den civile verden, er en relevant debat med hensyn til de brugte penge og også afkastet på den investering fra de brugte penge.

Men på dit tidligere punkt giver det dig også mulighed for at optimere både behovet for service og behovet for sikkerhed. Mens den civile verden ikke nødvendigvis har de samme bekymringer som militæret, afhænger det af, hvordan traktaten er skrevet, at sikre, at du optimerer på begge sider. Når nogen ansøger om en kontrakt, og de dybest set siger, at vi vil have dig til at bygge en ny Fitbit, men har en sikker infrastruktur, der er meget forskellig fra at sige, at jeg vil have noget, der kan spore brugeraktivitet, og at det er muligt at visualisere, hvor folk går , men de griber muligvis ikke det, der allerede eksisterer også.

Da Pentagon har vedtaget nye regler, vil det være interessant at se, hvordan disse vil spille ud i fremtiden, og hvis denne type projekt har forsøgt at blive duplikeret, siger i 2019, når de ser et drastisk fald i brugen af ​​Fitbit og sporing af den type data - det kan være interessant at følge op. En anden ting, der kommer til at tænke på, er at der er større organisationer som Google Earth, der samarbejder med regeringen om at tage særlige forholdsregler. for at sikre, at de ikke afslører placeringer af militære faciliteter.

Der har været tilfælde, hvor folk har specielt maskeret det, der vises, så de vil sætte billeder på et tag for at forsøge at maskere, hvad der faktisk er nedenunder, eller google har specifikt mørklagt visse ting eller kortlagt i det væsentlige forudbestemte ting for at sikre, at de ikke er klassificeret som klassificeret Vis afsløringsmuligheder O med Google Street View og uden at dine køretøjer kører til bestemte placeringer. Nemlig. I dette tilfælde havde Strava ikke den samme høje profil som Google, og da de leverede disse oplysninger, var det uden at konsultere nogen regering eller konsultere forskellige grupper, der ville have bekymringer i denne sag.

Lige siden det hele kom ud, har de haft disse samtaler med regeringen, med FN, med disse hjælpeorganisationer og så videre, så de muligvis kunne dække det over senere. Jeg er ikke sikker på, om de er helt ærlige i at gå tilbage og redigere disse heatmaps for at sikre, at de ikke kan fortælle, hvor nogle af dem er, at data var, og på en eller anden måde blokerede det, eller om de bare lod det være, fordi de allerede var derude og dette punkt. Det var allerede på Internettet i verden.

Vi har talt om, at det er smukt, når det er online, så det ville være meget interessant for mig, hvis de reviderer dette for at se, om de fjerner de områder, der blev betragtet som potentielle sikkerhedstrusler og trimmede oplysningerne på nogen måde eller maske. Måske endda med det, vi lige har diskuteret. Dette er en meget mere elegant løsning, når det kommer til at give personalet adgang til ting, der kan hjælpe dem med fitnesssporing.

Sørg for, at det ikke kommer ud af form og ikke er i stand til at reagere på dets militærlæge behov. Samtidig gør det industrien i stand til at innovere og udvikle løsninger, der giver militærpersonalet god adgang til den nyeste teknologi og dermed holder dem sikre og sikre. Så dette er en interessant udvikling med hensyn til den måde, de er blevet kontaktet på og muligvis de typer svar, de måtte have, at denne type information er under deres kontrol.

hjerte sundt kød

Igen har du lyttet til Data Science Ethics Podcast. Tak, vi håber du nød denne episode af Data Science Ethics Podcast. I så fald kan du lide og abonnere på din foretrukne podcast-app.

Deltag i samtalen på datascienceethics.com eller på Facebook og Twitter på DSEthics. Vi ses næste gang vi taler om modeladfærd.

Denne podcast er ophavsretligt beskyttet af Alexis Kassan. Alle rettigheder forbeholdes. Musik til denne podcast er fra DJShahMoney.

Find det på Soundcloud eller Youtube som DJShahMoneyBeatz.

Hvad er et globalt varmekort?

VoresGlobal varmekorter det største, rigeste og smukkeste datasæt af sin art. Det er en visualisering af to års efterfølgende data fra Stravasglobalnetværk af atleter. For at give en følelse af skala, det nyevarmekortbestår af: 700 millioner aktiviteter. 1,4 billioner breddegrad / længdegradspunkter.

Det er Mr. Andersen, og dette er artikel 34 fra AP Environmental Sciences.

Det handler om globale klimaændringer. Klimaet er i det væsentlige påvirket af to ting, mængden af ​​solstråling og drivhuseffekten vil svinge. Vi har små istider.

Vi har perioder med opvarmning. Problemet lige nu er, at klimaet ændrer sig for hurtigt. Kloden opvarmes, og denne globale opvarmning er forårsaget af os.

Vi øger mængden af ​​drivhusgasser i atmosfærens atmosfære efter industrialisering, vi har ikke set disse værdier i de sidste fire hundrede tusind år. Og lande vil blive berørt. Miljøet vil blive påvirket.

Og så mødtes de i de sidste to årtier på FN's klimakonference for at finde ud af, hvordan vi kan reducere disse drivhusgasser. Den første protokol var Kyoto-protokollen. Og for nylig, i 2015, er Parisaftalen.

Du kan se præsident Obama i midten her. USA har forpligtet sig til at reducere drivhusgasser med 26 til 28 procent EU. 37 procent reduktion i Brasilien.

Men alt dette er bare løfter, som du har accepteret. De er ikke juridisk bindende. Det eneste, der er juridisk bindende, er at vi begynder at overvåge drivhusgasser.

Og vi får se, hvordan solstrålingen og drivhuseffekten udvikler sig i de næste fem til ti år. Og når disse ændrer sig, får vi globale klimaændringer, som kan påvirke miljøet og dermed mennesker. Problemet vi har lige nu er, at det bliver for varmt for hurtigt.

Vi kan ikke rigtig påvirke solstråling, så vi ser drivhusgasser som synderne. De fem forskellige, vi skal tale om, er vand, kuldioxid, metan, dinitrogenoxid og derefter CFC'er. Hvad de gør i atmosfæren er, at de i det væsentlige fanger infrarød stråling.

Nogle af disse kilder er naturlige. Vulkaner bringer for eksempel kuldioxid og vanddamp ud i atmosfæren. Men mange af dem er menneskeskabte ord, vi producerer dem, og de varmer planeten.

Og således underskrives kontrakter for at reducere mængden af ​​drivhusgasser i atmosfæren for at afbøde nogle af disse menneskelige påvirkninger. Kyoto-protokollen og Parisaftalen er to af de ting, vi skal tale om. Hvordan fungerer drivhuseffekten? Lad os sige, at jorden ikke havde nogen atmosfære, og den modellen er tydeligt slukket, men hvis ikke, ville lys komme fra solen.

Det ville få planeten til at reflekteres meget tilbage i rummet, men noget af det omdannes til infrarød stråling. Det ville også gå ud i rummet. Så jorden ville i det væsentlige være en iskugle.

Der ville ikke være nok varme til at varme planeten op. Og hvad der sker med en atmosfære er, at vi fanger det. Så når den rammer planeten, er der varme tilbage, så den varmer den op.

Det fungerer ligesom et drivhus på en varm dag. Så hvis vi ser nærmere på, hvad der foregår med drivhusgasserne, er dette en phet-simulering. Så jeg vil skabe en vigtig atmosfære.

flydning

Så jeg vil lægge lidt kvælstof i atmosfæren. Vi lægger ilt i atmosfæren. Vi lægger lidt vanddamp i atmosfæren.

Nu har vi kuldioxid og endelig metan. Så dette er vores falske atmosfære, og når lyset bevæger sig igennem det, kan du se, at det ikke interagerer med nogen af ​​disse gasser. Sådan når lyset vores planet gennem atmosfæren.

Så snart den rammer planeten, bliver den til infrarød stråling. Se hvad der sker, når det forlader planeten. Du kan se nogle af dem nedbryde noget af denne infrarøde stråling.

I stedet for at vende tilbage til rummet vender det faktisk tilbage. Hvilken slags drivhusgasser er det? Vi kan se metan. Vi kan se vand.

Vi kan se kuldioxid. Men ilt og kvælstof påvirkes slet ikke. Drivhusgasser er vanddamp, kuldioxid, metan nitrogenoxid og CFC.

Disse er molekyler i atmosfæren, der fælder denne infrarøde stråling. Mange af disse er lavet gennem naturlige processer. Sådan produceres kuldioxid under et sådant vulkanudbrud.

Der kommer også meget sediment ind i atmosfæren, som faktisk afkøler planeten fra en vulkan. Eller den gigantiske termitbunke vil producere metangas, der frigives i atmosfæren. Problemet er, at mange af dem er menneskeskabte.

Med andre ord gør vi dem. Folk skaber dem. Og vi laver dem gennem landbrug, gennem energi, gennem industrialisering.

Hvis vi ser på de tre hoved skyldige kuldioxid, metan og lattergas. De produceres af forskellige aktiviteter på vores planet, men alle varmer vores planet op. Du kan se, at landbruget har en særlig stærk indflydelse på metan og lattergas.

Og det varmer vores planet. Du kan se temperaturen stige i alle dele af vores planet. Og nogle forudsiger en stigning på op til tre eller fire grader Celsius, som vil ændre sig over tid, og så vi er nødt til at starte med at formidle dette.

Fordi hvad der sker, når vi øger temperaturen, er, at vi. Gletscherne smelter, snedækslet forsvinder, iskapperne forsvinder, havets overflade begynder at stige. Og som et resultat af denne miljøpåvirkning får vi menneskelig indvirkning. Så vi får tørke.

Skovbrande kan øges. Stormene bliver større, fordi vi får en større mængde stråling. Og så hæver vi havets overflade.

Så hvis du bor nær denne kyst, vil det påvirke dig. Hvis vi ser på den menneskelige påvirkning, er det alle de mennesker, der vil blive berørt. Hvis vi først ser på det blå, er det svært at se, men naturligvis vil alle øerne på øerne, når havniveauet begynder at stige, blive påvirket.

Især hvis du bor i nærheden af ​​disse deltaer. Alle disse lilla områder bliver orkaner. Alle disse gule områder vil være tørke.

Vi vil også se ændringer i sygdomme. Malaria vil begynde at flytte til områder, hvor den aldrig er fundet før. Disse tørke vil føre til et fald i landbrugsudbytterne, der også vil påvirke mennesker.

Så hvad gør vi? Lande kommer sammen. Dette er et globalt problem. Ingen ejer atmosfæren. vi ejer det alle sammen.

Så vi er nødt til at arbejde sammen. Så den første var Kyoto-protokollen. Det var en reduktion i drivhusgasser.

cykelcomputer

Du kan se, at kun de grønne lande var juridisk forpligtet til at reducere mængden af ​​drivhusgasser. Mange af dem var ikke lovpligtige. USA har ikke ratificeret det.

Canada trak sig tilbage efter et år. I 2015 har vi Parisaftalen igen, hvor alle disse lande forpligter sig til at reducere drivhusgasser. Og målet er at holde denne ændring på vores planet under to grader Celsius i det næste århundrede.

Men det kræver, at vi arbejder sammen. Så her er hvad du har lært? Kunne du sætte artiklen på pause og udfylde alle de tomme felter? Lad mig gøre dette for dig. Globale klimaændringer er påvirket af solstråling og drivhuseffekten.

Det vil have en menneskelig indvirkning. Drivhusgasserne er vanddamp, kuldioxid er den store ting. Methan, lattergas, CFC.

Husk, at kilden til disse drivhusgasser er naturlig og menneskeskabt. For at reducere dette underskriver vi traktater som Kyoto-protokollen og Parisaftalen. Så dette er globale klimaændringer, og jeg håber, det har været nyttigt.

Hvilken kortlægning bruger Strava?

OpenStreetMap

Jeg er blevet spurgt et par gange, hvordan jeg laver de animerede kort, som jeg har lagt i mine artikler. Nå, det er virkelig let, du behøver ikke være en animator, og du behøver ikke engang at åbne Google Earth John, hvis jeg ikke har mødt dig, gør jeg ActiveLifestyle-indhold, en masse mountainbiking, surfing, vandreture, bare gå ud og have et eventyr Den app, jeg laver for at lave mine kort, betyder, at vi bor, og jeg holder styr på alle mine aktiviteter i Strava Du har sikkert hørt om Strava, hvis du er her, men ikke har brug for Java, kan du bruge en hel flok af forskellige apps, der handler direkte med os, tilsluttes, men alt hvad du behøver er virkelig en GPX-fil, som de fleste af disse apps giver dig. Lad mig vise dig, hvordan du får filoutgangen fra Strava, hvordan du kan uploade den i real live og oprette dit kort okay, lad os gå først, du skal logge ind på Strava, og når du er logget ind, går du til dine aktiviteter, hvem er her oppe er jeg II vil udføre min aktivitet kaldet San Juan Tra. find il fest her er min san juan fest, du går videre, og du åbner aktiviteten, så viser den din rute, og klik herovre på de tre små prikker, og eksporter derefter gpx, når du først har din gpx-fil, kan du gå over og min gå straks til indstillingssiden, hvis ikke din indstillingsside lige her, så gå til import siden, klik på den, find den fil, du lige har downloadet og åbn, og den uploades.

Det vil tage et par minutter, men når det er færdigt, vil du se en skærm som denne, og du kan dele din artikel fra den skærm, men for at lave en artikel skal du gå tilbage til computeren. Gør det, du får en e-mail, der ser sådan ud og klik derefter bare på 'Genoplev din tur', så tager det dig til din tur. Alt du skal gøre er at højreklikke på artiklen og gemme artikelfilen som, og den vil spørge dig, hvad du vil navngive den, og hvor jeg vil gemme den, så jeg kalder min San Juan Trail og gemmer den, og det er det, der er downloadet til min computer i den gratis version, får du kun 960 x 540-filen, så den er ret lille, hvis du arbejder i 4k.

Lad mig vise dig, hvordan det skal se ud, så jeg uploader filen, så filimport, jeg bruger Premiere til at redigere dette fungerer naturligvis i virkelig ethvert redigeringsværktøj, men Premiere i er mit valgte værktøj, træk det nu til min tidslinje og den er super lille, så det er 4k igen, jeg går til mine redigeringseffektkontroller, og jeg vil øge den med 400%, og der fylder den rammen, den ser godt ud, ser godt ud for jer, hvis du tror 400% okay det var en super lille fil, men vi har lige frigivet en ny mulighed, hvor du kunne betale $ 7 om måneden og få HD-artikel tilføjer noget til dine artikler, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor, og hvis du laver en genindspilning, så del, vi Vi ses på stierne indtil næste gang

Hvordan læser du et varmekort?

Du kanLæsethvert webstedvarmekortpå to måder: ved at se på visualiseringen og gennemgå rådatapunkterne. Du kan få øje på kliktrends og -problemer på et øjeblik takket være den farvekodede karakter afheatmaps(rød betyder mest interaktion, blå mindst).07.30.2020

Dette læringsmodul giver eksemplet, der bruges i demonstrationer, så du kan følge det med artikelinstruktøren, klikke på downloadknappen og udtrække demonstrationseksempelaktiverne fra den resulterende ZIP-arkivfil. I dette læringsmodul ser vi på, hvordan Spotfire opvarmer kort kan være brugt til at visualisere data ved først at beskrive den generelle karakter af varmekort, der ligesom tabel- eller krydstab-visualiseringer er uden disse irriterende numeriske værdier. I varmekort er farven på cellen relateret til værdien. Vi vil også kort behandle det faktum, at varmekortvisualiseringer inkluderer en funktion kaldet dendrograms, som er et værktøj til udførelse af beregningsmæssig multivariat dataanalyse.

Lad os starte med en meget enkel datatabel, hvor vi overvejer at købe enten bil A, bil B eller bil C, så har vi samlet numeriske data, der beskriver hver af disse biler sammenlignet med de samme aflæsninger for vores nuværende bil, hvis vi har samme Visningsværdier i en varmekortvisualisering Du kan se den gradient, der er anvendt på hver kolonne med data uafhængigt. Så det er meget let at identificere den højeste og laveste værdi i hver kolonne, og gradienten får farverne til at blive centreret imellem. Selvfølgelig er dette bare et simpelt eksempel.

Et af de værdifulde aspekter ved varmekortet er evnen til at vise større datatabeller fuldt ud, da farver optager mindre plads end tal. Lad os se på heatmaps i en demonstration. hvor et Spotfire-analysedokument er konfigureret med flere varmekortvisualiseringer.

Brug Åbn fil og naviger til filen med fortolkning af varmekort i titlen. Klik på Åbn, og accepter vilkårene for brug. Varmekortene, der er konfigureret på siderne, følger baseret på denne datatabel, der samler Mega Mart-købsbeløb fra 754 loyalitetsprogramkunder.

I en tabelvisualisering er vi nødt til at rulle ned for at evaluere alle data, også i denne relation, ativt lille datatabel. Mange af disse kolonner vises på et varmekort på næste side. Ved at erstatte numeriske værdier med farver kan vi se alle 754 rækker med data på én gang - hvilket kan ses af det faktum, at række nummeret er Y-aksen på varmekortet.

At se karakteren af ​​farveprøverne i hver kolonne fra dette høje oversigtsperspektiv kunne gøre os bedre En forståelse af dataene. F.eks. Indeholder kolonnen Sko mindre blå end kolonnen Legetøj. Dette antyder, at forbrugerlegetøjskøb generelt er skæv i den nedre ende af dataområdet for mængder af legetøjskøb.

Hvis vi klikker for at sortere varmekortet efter antallet af skoindkøb, kan du se en rimelig jævn fordeling af værdierne omkring gennemsnittet; Men hvis vi klikker for at sortere varmekortet baseret på legetøjskøb, er dataene helt sikkert skæve mod den nedre ende af dette dataområde. Hvis vi ønskede at lære mere om de kunder, der købte legetøj i eller i den høje ende af markedsområdet, kunne vi bruge denne zoomskyder til at zoome ind på det område af det sorterede varmekort. Nogle af de tendenser, der ses af denne undergruppe af legetøjskøbende kunder, er: sko- og elektronikafdelingen ser ud til at være gammel eller over gennemsnittet, og deres samlede køb har tendens til at være i den højere ende af skalaen.

Ud over disse kontinuerlige målinger kan du se den kategoriske kolonne 'Store indstillinger', der er inkluderet i dette varmekort. Selvom heatmaps generelt er beregnet til at blive brugt som et kolorimetrisk værktøj til evaluering af kontinuerlige handlinger, kan inkluderingen af ​​denne kategoriske søjle lade os se, at vores kunder med legetøjshopping ikke er begrænset til noget bestemt forretningsmiljø. I stedet repræsenterer de en blanding af landdistrikter, forstæder og bykunder.

På den næste side anvender dette varmekort det samme kontinuerlige farveskema på cellerne. Denne gang blev dataene imidlertid aggregeret, ligesom en krydstab grupperede dataene til aggregering. Butiksplacering blev valgt til at definere X-aksekategorien, Butiksindstilling definerer Y-aksekategorien, og celleværdierne defineres til at afspejle det samlede antal indkøb efter farve og dermed summen af ​​de samlede køb foretaget af kunder i bymæssigt Boston butikker er kun marginalt under gennemsnittet af cellerne vist i dette varmekort - genkendelig ved den lyseblå farvetone på cellefarven, hvilket afspejler dens relative position i det samlede værdiforløbsskema.

Fordi varmekort handler om farver, er der en række muligheder for farveskemaer, du skal overveje, når du fortolker et varmekort. Den første overvejelse er, hvor langt farveskemaet er anvendt. På den forrige side fik hver kolonne uafhængigt et farveskema, så denne røde celle repræsenterer det maksimale købsbeløb for legetøj, ikke det højeste købsbeløb i hele varmekortet.

Tilbage til denne side er, at heatmap er konfigureret til kun at vise værdier i en kolonne fra den underliggende datatabel, og farveskemaet anvendes på kolonnens niveau. Derfor repræsenterer denne røde celle den maksimale værdi i hele varmekortet. Det blå-grå-røde farveskema er standard for et varmekort; Imidlertid kan andre farveskemaer bruges; for eksempel viser dette varmekort celler, der er farvet i diskrete segmenter baseret på faste tærskler, mens dette varmekort definerer segmentfarvetærsklerne ved at udføre beregninger for at få ting som medianen eller den 25. og 75.

Bestem percentil. Derudover kan regler anvendes til at definere farver. I dette varmekort er de tre øverste celler grønne, de nederste fem er sorte, og alle andre celler er lysegule.

På den sidste side i dette analysedokument går vi videre til emnet dendrogrammer; bemærk, at varmekortet til venstre er relativt enkelt konfigureret til at vise de samlede indkøbsmængder i hver afdeling for hver butik. Mens det er muligt at organisere rækkerne i dette varmekort ved at klikke på. Ved at klikke på hver enkelt kolonneoverskrift for at sortere baseret på værdierne i den pågældende kolonne, kan en mere robust måde at organisere de flere kontinuerlige metrics eller multivariate data, der vises på dette gennemløbskort, være at anvende dendrogrammer.

Dog er der tilføjet dendrogrammer til både rækkerne og kolonnerne, som i sidste ende tjener til at sortere rækkerne og kolonnerne i varmekortet. Den øverste del virker 'køligere'. For bedre at forstå og fortolke dendrogrammer, lad os først se på det søjleformede endrogram.

De korteste parenteser i denne trælignende struktur kan ses her, der forbinder haven og tøjafdelingen. Det betyder, at købsmønstre i alle butikker er mest ens i disse to afdelinger. Det næststørste købsmønster i alle butikker kan findes i legetøjsafdelingen.

På grund af de længere parenteser, der adskiller denne kolonnegruppe fra denne gruppe, kan købsmønstrene i disse afdelinger siges at være mindre ens; Hvis vi undersøger rækkeenderne, kan du se, at en gruppering af butikker her anses for at være ens og adskilt fra gruppering med andre butiksklyngegrupper, du kan se, at mange af købstotalerne i disse butikker er over gennemsnittet. Du bemærker muligvis også de lilla stiplede linjer, der stikker dendrogrammerne. Disse kaldes skærelinjer.

maks. puls

De er designet til at hjælpe dig med at identificere grupper baseret på en. visuelt definerer en vis grad af lighed. Bemærk, at der i øjeblikket er to farver i parentes i kolonnens slutprogram.

Hvis vi trækker udklipslinjen ned, kan du se, at vi nu har defineret 4 klyngegrupper af kolonner, med skiftevis grøn og betegnet med blå parentes. Vi kunne justere klipslinjen til rækkeendeprogrammet på en lignende måde for at definere den lighedsopløsning, som grupperne gemmer for at imødekomme vores analytiske behov. Bemærk, at dette kun er en kort introduktion til begrebet Dendrograms var. Du kan fortælle fra oplysningerne i forklaringen på dette varmekort, at algoritmen, der genererer disse dendrogrammer - såkaldt hierarkisk klyngedannelse - tilbyder mange forskellige indstillingsmuligheder.

Detaljerne i disse indstillingsmuligheder og den efterfølgende fortolkning af dendrogrammet baseret på disse indstillinger lunger ligger uden for dette læringsmodul.

Hvad fortæller varmekort dig?

TILvarmekort(ellervarmekort) er en datavisualiseringsteknik, der viser størrelsen af ​​et fænomen som farve i to dimensioner. Variationen i farve kan være efter nuance eller intensitet, hvilket giver tydelige visuelle signaler til læseren om, hvordan fænomenet er grupperet eller varierer over rummet.

Hvordan analyserer man et varmekort?

Du kan tænke på envarmekortsom en datadrevet maling med tal lærred overlejret oven på et billede. Kort sagt er et billede opdelt i et gitter og inden for hver firkant ervarmekortviser den relative intensitet af værdier fanget af din øjenmåler ved at tildele hver værdi en farverepræsentation.2. 3. 2019.

Hvorfor kan jeg ikke se kort på Strava?

Enheden har muligvis simpelthen mistet forbindelsen til GPS-satellitter og har ikke registreret nogen data. DitKostaktivitet mangler muligvis akort, viser en lige linje, der forbinder dine start- og slutpunkter eller blev automatisk mærket som en indendørs aktivitet. Din enhed kan have registreret GPS-punkter, der afviger fra din sande sti.24. 2021.

Hvordan læser du et genekspression på et varmekort?

Ivarmekortdataene vises i et gitter, hvor hver række repræsenterer engenog hver kolonne repræsenterer en prøve. Kassernes farve og intensitet bruges til at repræsentere ændringer (ikke absolutte værdier) afgenekspression.

Hvorfor er varmekort dårlige?

Årsagerne var: Det er svært atkortfarve på en kontinuerlig skala. Der er nogle undtagelser fra denne regel, så dette er normalt ikke en deal breaker, men i tilfælde afvarmekort, er problemet særlig vanskeligt, fordi vores opfattelse af en farve ændres afhængigt af de nærliggende farver.28. 2017.

Er varmekort nyttige?

Heatmapsbruges i forskellige former for analyse, men bruges mest til at vise brugeradfærd på bestemte websider eller websideskabeloner.Heatmapskan bruges til at vise, hvor brugerne har klikket på en side, hvor langt de har rullet ned på en side eller brugt til at vise resultaterne af eye-tracking-tests.

Hvor ofte opdateres Stravas globale varmekort?

Her er hvad du bør vide om varmekortet og de data, det afspejler: Varmekortet viser 'varme' fra aggregerede, offentlige aktiviteter i løbet af det sidste år. Heatmap opdateres månedligt.

Er gadeniveau detaljer tilgængelige på Strava?

Gadeniveau detaljer er kun tilgængelige for registrerede Strava-atleter. Log ind eller tilmeld dig for at få mest muligt ud af Global Heatmap. Atleter fra hele verden kommer her for at opdage nye steder at være aktive. Her er hvad du bør vide om varmekortet og de data, det afspejler:

Hvordan oprettes et Strava Metro-datasæt?

For at oprette et Strava Metro-datasæt for et geografisk område behandler Strava aktivitetsdataene for at fjerne alle personlige oplysninger, der er knyttet til brugerdata, og aggregerer dem som tæller til et gadenet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

2020 uci verdensmesterskaber på vej - praktisk løsning

Hvem vandt UCI Men's Road Race 2020? Franskmanden Julian Alaphilippe

Cyclocross verdensmester - hvordan løser vi det?

Hvem vandt cyclocross mesterskabet? Mathieu van der Poel kom sig efter et andet omgangsnedbrud, inden han satte en masterklasse på cykelridning for at opnå en fjerde elite mænds cyclo-cross verdensmestertitel. Den 26-årige afsluttede en ren fejring af verdens titler til Holland fra UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet i den belgiske kystby Oostende.

Runner's verdens digitale abonnement - hvordan man løser det

Hvor meget koster et Runner's World-abonnement? Et år siden lanceringen har Runner's World + -medlemskab haft 18.000 tilmeldinger med 13.500 nuværende aktive medlemmer, hvoraf 60% har tilmeldt sig det årlige abonnement, der koster $ 50 eller $ 30 for eksisterende trykte abonnenter. 10.03.2020

Uci verdensmesterskabsvej - mulige løsninger

Hvor kan jeg se UCI Road World Championships? USA Cycling annoncerede den 4. september 2020 de atleter, der vil repræsentere USA i Elite mænds og kvinders tidsforsøg og landevejsløb ved UCI Road World Championships 2020, der finder sted i Imola, Italien den 24. - 27. september 2020. Du kan se alle væddeløb live på den olympiske kanal.

Verdens hurtigste kvinde 2016 - almindelige svar

Hvem er den hurtigste kvinde i verden 2020? Shelly-Ann Fraser-Pryce bliver den hurtigste kvindelige sprinter i live, løber bedste 100 m siden Florence Griffith Joyner. Kun en kvinde i historien har kørt en hurtigere kvindes 100 meter end Shelly-Ann Fraser-Pryce gjorde lørdag: Florence Griffith Joyner. 2021.

Runner's verdenshalvmaratonplan - varige løsninger

Er 2 timer og 30 minutter en god halvmaraton-tid? Sæt dine mål At afslutte et halvmaraton på mindre end to timer er et fælles mål for erfarne halvmaratonløbere. Højst konkurrencedygtige løbere sigter mod hårdere mål, som en halvmaraton på 1 time og 30 minutter (6:51 minutter pr. Kilometer tempo eller hurtigere).