Vigtigste > Kost > Strava pulsmåler - innovative løsninger

Strava pulsmåler - innovative løsninger

Hvilke pulsmålere fungerer med strava?

Kosterkompatibelmed et antal GPS-enheder, der optagerhjerterytmedata, herunder Garmin, Fitbit, Apple Watch, Wahoo, Polar og Suunto og TomTom.17 2021.

I dag ser vi Wahoo lancere generation 2 af Tickr og Tickr X pulsbælter. I 2014 var Wahoo en af ​​de første, der introducerede en dual-band Ant + og Bluetooth-pulsmåler, kompatibel med alt, hvad jeg opretter forbindelse til. 2014-2020 er lang tid i teknologiår Så hvad har ændret sig med generation 2? Den første måling af hjertefrekvensen med en brystbælte er et løst problem.

Det blev løst for mange, mange år siden. Længe før Wahoo dukkede op. Så der ændres intet i det.

Problemerne med pulsbælter er normalt holdbarhed og nu behovet for mere tilslutningsmuligheder. Gå til opdateringerne til Generation 2, og det ligner meget den ældre version. Bælgen er kun blevet redesignet lidt, men mere bagud integrerer remmen nu meget glattere eller meget fladere i selve potten.Så hvis du klemmer det ind og trykker det mod din krop, skal det være mere behageligt. Personligt har jeg aldrig haft problemer med pulsbælter, men for et par mennesker vil dette være en velkommen ændring. LED-statuslamperne er nu oven på pulsmåleren og ikke længere på fronten.

Så når du klemmer i din pulsmåler, skal du se på statuslysene, du behøver ikke længere vende den op for at vise enhedens status. Du kan se lige ned og det blinker lige tilbage. Med hensyn til tilslutningsmuligheder er der Ant + og nu tre (3) Bluetooth-forbindelser til ticker og ticker x.

Hvorfor tre? Nå, det løser et problem for Wahoo og deres eget økosystem. Hvis du har haft modvind, en træningsapp som Zwift eller Sufferfest, og du kører en hovedenhed (tre enheder) på samme tid, kan du oprette forbindelse til din pulsmåler via Bluetooth. Tickr er også i hvid og. tilgængelig Stealth Black.Over til Tickr X Gen 2. Samme fysiske designopdateringer til det. Så lidt skylning på bagsiden med integrationen med remmen.

Indbygget opbevaring er blevet forbedret fra 16 timer til 50 timer. Nogle kørselsmålinger registreres. Når du bruger denne enhed til et løb, registrerer den nogle ekstra løbemetriker, der kan ses af Wahoo-appen og til indendørs cykling.

Det giver dig en estimeret kadence med accelerometrene. Virkelig smukt lille værktøj, hvis du bruger et Apple TV (du er begrænset til disse to enhedstilslutninger), og hvis du bruger en ældre træner uden kadence, er den virkelig eneste mulighed at oprette forbindelse direkte via en pulsrem eller en kadensføler. Ticker X kan fungere som en pulsmåler og kadence-sensor.Lad os se på det. Okay, her har vi Zwift på Apple tv, og vi har allerede oprettet forbindelse via Kickr-cyklen. Vi skifter til puls og vælger Tickr XA'erne som kilde til puls.

Det er lykkeligt. Over til kadence. Nu har Kickr-cyklen en kadence, men du kan her se, at Tickr X vises som kadencekilden. Og når den først er valgt, og vi begynder at træde i pedaler, skubber Apple TV ikke grænserne for enhedstilslutning.

Så Kickr-cyklen er en forbindelse, og Tickr X er den anden forbindelse, men det giver os hjertefrekvens og kadence, og du kan se, at jeg bare øgede og reducerede min kadence, og den er ret lydhør. Så det er ikke den perfekte kadence, men det er en løsning, hvis du vil forenkle ting og have direkte forbindelser til dit Apple TV. Så Tickr X kan løse et problem her.

Citeret batterilevetid: Tickr er op til 500 timer, og Tickr X med accelerometrene fungerer lidt hårdere hele tiden. Så det har været i brug i over 200 timer. Et par noter: Tickr-løbet er væk, og den optiske rem Tickr Fit er der stadig for dem, der ikke kan lide stropper ticker x, hvilket er uændret. Så her er alle detaljerne i dagens meddelelse om Wahoos nye Tickr Gen 2.

Nu holder de den samme navngivningskonvention som på Kickr. Den oprindelige Kickr var Kickr, den næste version var Kickr. Den næste version var også Kickr og derefter igen kickeren.

Vi giver dem kodenavne, så Kickr 14, 16, 17 og 18. Samme her med pulsbælterne. De hedder bare Tickr, men de er generation 2.

Jeg har testet Generation 2 Tickrs i de sidste seks måneder, så det var stort set en start for denne produktlancering. Fra de data, jeg brugte til lama-laboratoriet og indendørs og udendørs dataoptagelse, er der ingen problemer med at rapportere der. Alt er godt med de nyeste firmware.

Komfort og pasform er ikke et problem for mig, men jeg har alligevel aldrig problemer med brystbånd, men hvis du gør det, er alternativet til optisk armbånd der. Det er Tickr Fit, der stadig er til salg. Så her er vi, et nyt produkt fra Wahoo i dag, dejlige dage.

Okay. Tak fordi du så med

Hvordan tilslutter jeg min pulsmåler til strava?

PulsmålerOpsætning -Kost(Android)
  1. Indsæt SoundSportTrykkehovedtelefoner i dine ører.
  2. ÅbnFantastisk app.
  3. Log ind påappeller opret en konto.
  4. Tryk på Feed i øverste, venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter 'Optag aktivitet'
  5. Kostbegynder automatisk at søge efterhjerterytmesensorer.

(Døren åbnes og lukkes) - Morning Trainiacs. Vi har meget at gøre. En kort, men lidt skræmmende cykeltræning.

muskler brugt i enkeltben balance

Ja. Ja. Ja ja Ja.

Så da dette er en hård Zwift-sæson, erkender jeg, at der er mange af jer lige nu, der, selvom Zwift gjorde en enorm stigning i antallet af ryttere sidste år, i år tilsyneladende flere kommer om bord. Så der er mange spørgsmål om, hvordan du korrekt konfigurerer Zwift. Og en af ​​de største ting, folk har brug for at vide, er, hvordan man integrerer Zwift, så det automatisk skubber til Strava efter hver eneste tur.

Skubber automatisk i henhold til dagens plan, træningstoppe eller Garmin Connect. Uanset hvad det måtte være. Så efter at have bekæmpet opkastningen i cirka en halv time, er det hvad vi skal gøre.

Det lyder sjovt. Lov? Nu sker det. (Glædemusik) Åh wow! Whoa, whoa, whoa.

Whoa. Så det var en 35 minutters kørsel, en 10 minutters opvarmning. Lidt videnskabeligt bevist, effektiv opvarmning.

Og så fire gange tre minutter, klart via FTP. Ligesom at sætte mit gulv til 300 watt, er min FTP et sted lige nu, sandsynligvis 260. Så hold det over 300 i tre minutter hele tiden.

Hvil tre minutter i zone to, omkring 130 watt. Gør dette fire gange. Prøv ikke at kaste slutningen op.

Jeg har brug for en anden sport, fyre. Okay. Jeg har brug for at børste min tand.

Selvom jeg kommer tilbage og fortæller dig, hvordan du konfigurerer Zwift. Okay? I mellemtiden, mens jeg gør dette, hvorfor følger du mig ikke på Zwift. Fornavn er T.

Efternavn er Riathlon Space Taren. OKAY? Så der er mange nye Zwifters derude. Og opsætning af Zwift er ret let, når det kommer til kørsel.

Alle de administrative ting, som fakturering, forbindelserne til Strava, Garmin Connect, Training Peaks, intet af det sker faktisk i appen. Så hvis du går til Zwift, bliver du sprunget til alle disse skærme lige her. Og du vil spørge: 'Nå, hvor gør jeg det? , selv da, gå til alle Zwift Companions.

Og så siger du, 'Åh. Nå her vil det være. Det vil være i Zwift Companion-appen. 'Men det er virkelig bare en anden grænseflade til den primære Zwift-app.

Så hvordan begynder du at indarbejde alle dine træningsprogrammer i alle dine træningsprogrammer? 'har alt sat op? Tillad mig at vise dig. Uanset hvad du har downloadet på din telefon, din iPad. Ligeglad.

Læg dem væk. Efterlad dig selv på din desktop, bærbare computer eller tablet. Og hvad du end går til ismy dot Zwift dot com.

Det er her, du begynder at administrere alt, hvad enten det er fakturering eller indstillingerne for at sende alle dine træningssessioner til Zwift. Her. Vi starter med en udlogget status.

Og det er lidt skjult her, men til sidst dukker det op i bunden af ​​min profil. Klik på det, og du kommer ind i Zwift-backend. Hvis du klikker på Indstillinger øverst til venstre her, begynder du at administrere det Dit navn, dine displayenheder, mand, kvinde, din højde, din e-mail-adresse, hvilke organisationer du tilhører.

Hvor du vil oprette forbindelse til alle dine andre konti, er der naturligvis forbindelsesdata fra Strava, Training Peaks og Garmin. Disse er de store, som folk ofte ser efter. Så klik bare under hver af dem.

Og efter det er det ret nemt at lede dig gennem processen trin for trin. Klik på Godkend. Du vil have, at Zwift skal have adgang til din profil og dine aktivitetsdata.

Ja. Upload aktiviteter til dig og rediger din profil. Ja.

Få adgang til private oplysninger om dine aktiviteter. Godkend alt dette. Og så, ikke den mest intuitive, kommer du til denne hovedskærm, men nu er den forbundet.

Gentag den samme proces for Training Peaks. Det vil se ud som Training Peaks-webstedet eller Strava eller Garmin Connect, fordi det sender dig til Strava, Garmin Connect, Training Peaks og siger, 'Hej, øh, vi fik en anmodning fra Zwift om at oprette forbindelse til din konto her. Er det sejt? ”Og når du først er logget ind og siger” tillad ”, sender det dig tilbage til Zwift. Så gentag det for alle de konti, du ønsker, og så viser jeg dig i slutningen, hvad du skal træne.

Okay, så lad os antage, at du lige er færdig med en træning. Du sidder ved siden af ​​vejen og tænker 'Okay' Nå, hvad skal jeg gøre nu? ' Hvad gør du for at afslutte, når du er færdig med denne træning og derefter sende den til alle dine profiler, mens du er sat på pause, tryk på menuen, stop med at køre eller løbe. Det vil sige, 'Fordi jeg linkede min Zwift-konto til Strava, Training Peaks og Garmin, det.' .

Du vil automatisk sende det til alle. Nu skal du linke det til Training Peaks og Garmin, hvis du vil sende det til begge. Selvom du har oprettet Training Peaks for at få Garmin, er det smart nok, at disse to stykker software ved, at du ikke skal duplikere en træning.

Så hvis du vil sende til både Training Peaks og Garmin, kan du ikke bare sende det til Garmin og have jeg Don't Send til Training Peaks. Du skal linke de to, da disse Zwift-træningsprogrammer, der sendes til Garmindon, faktisk ikke går tilbage til Training Peaks. Så forbinder de to, og når det er gjort, skal du gemme.

Og så uploades den automatisk til alle disse platforme. Nå, hvad hvis du vil, når du rent faktisk vil trække dine gamle Zwift-data op og uploade dem manuelt, når du har savnet det? Vi kommer ind på det om et øjeblik. Så lad os sige, at du har gennemført en aktivitet, og af en eller anden grund landede den ikke på nogen af ​​de platforme, du vil overvåge din træning på, eller måske er der en hel del træningsprogrammer, du har lavet og gjort før det, du derefter vil have at uploade og uploade.

Jeg er bare fanget i Zwift og lander aldrig. Sådan får du disse træningsprogrammer og uploader dem. Ligesom før navigerer vi til mit punkt Zwift point com.

Okay, så når du kommer til min Zwift Point com, bliver du på denne hovedside, naviger til den fil, du vil uploade de andre platforme, klik på download, og der downloades en passende fil til den specifikke træning, så skal du gå til hver af platformene individuelt skal du gå til Strava dot com og komme til instrumentbrættet her. Hold markøren over plustegnet øverst til højre. Klik på Upload aktivitet.

Klik på Filer. Vælg filen, gå til den relevante fil, og klik på Åbn. Jeg vil ikke gøre dette, fordi det er en duplikat, men det er hvad du gør for Strava.

På Training Peaks går du til dot Training Peaks-appen dot com, og det tager dig hjem. Du vil derefter gå til kalenderen. Ja.

Klik på Upload. Gør det samme. Upload filen.

Og det vil gøre det samme. Du skal gemme og lukke, hvis du vil gemme det. For Garmin gå til forbindelsespunkt Garmin dot com.

Du klikker på denne lille sky-upload. Importer data. Tag denne fil.

Og vælg det. Og du klikker på Importer data. Og sådan uploader du manuelt en Zwift-træning til alle disse platforme.

Så lad os komme i gang med Trainiacs At Zwift, dette er nogle af de små ting, du skal arbejde dig igennem. Som jeg sagde, er en masse af backend-administrative ting i min prik på Zwift dot com. Ikke rigtig i appen; alle de ting, der faktisk er i appen som at tilpasse din avatar og faktisk køre.

Men ellers udføres fakturering, profiloplysninger og alle opsætninger på mit Zwift Dot Com-websted. Så sæt det op og. mens du er i gang, så følg mig.

Fornavn er T, efternavn er Riathlon space Taren. Vi gør det stort i Zwift i år. Folk, der følger og er en del af Trainiac-samfundet, vi tager nogle Zwift-ture.

Vi gør Zwift hård, så sørg for at blive fulgt. Jeg endte med at klappe meget der. Okay, fremtidige trainiacs.

Er pulsfri på Strava?

Det var næsten 13 måneder sidenKostfjernede muligheden for at bruge eksterne Bluetooth- og ANT + -sensorer i sin telefonapp. I dagKosthar meddelt, at Bluetooth understøtter eksternhjerterytmemålingen er tilbage, og bedst af alt er den åben for både betalte abonnenter ogledigbrugere også.

Strava har ikke brug for en introduktion, men jeg giver det alligevel. Del aktivitetssporing, del socialt netværk, del ruteplanlægger, delarkiv af milliarder cykelture, min personlige yndlingsdel, Times Up klatrer Sikker på, vær fortrolig med, at både hjemmesiden og appen er gratis, men yderligere funktioner er tilgængelig tilgængelig, når du betaler et lille abonnement og bliver medlem af Strava Summit, har allerede masser af funktioner. Så Strava bad os om at hjælpe os med at forklare.

cykelapps

Og i denne artikel skal vi gennemgå de mest populære. Den mest populære funktion blandt Summit-medlemmer har at gøre med leaderboards, overraskelse, er det ikke? At sidde i sofaen med en kop te og kontrollere, at Strava er øverst, er en af ​​de bedste aktiviteter efter turen, og leaderboards er bestemt en af ​​de ting, der fik mig afhængig. Men der er tidspunkter, måske virkelig? populære segmenter, hvor du faktisk gerne vil vide, hvordan du forholder dig til lignende forlystelser, måske alder eller vægt.

På Strava Summit kan du gøre netop det. Med filtrerede ranglister. For eksempel, hvis du husker en artikel, prøvede jeg ikke så længe siden uden held at genvinde en KOMby ved dybest set at kaste penge ind i problemet og bygge den hurtigste cykel, jeg kunne.

Hvis jeg går til de filtrerede ranglister nu, får jeg faktisk kronen. Ja! På trods af deres popularitet er filtrerede ranglister ikke de mest nyttige post-ride-funktioner for mig. I stedet tror jeg, det er Strava Summits evne til at hjælpe dig med at analysere dine forlystelser ud fra et træningsperspektiv på pulsskærme, bestemt med en stigning i bærbar, som du kan synkronisere med en hovedenhed eller den ledsagende app, og når du registrerer din puls, med Strava Summit efter din tur kan du se, hvor længe du har brugt i forskellige pulszoner.

Når du nu ved, at variation er nøglen til at uddanne succes, kan du med det samme se, om du markerer de felter, der er relevante for dig og din træning, uanset om du sidder fast med miles af junk. Så går du hårdt nok og let nok, eller er du bare et sted? i midten? Hvis du også har en effektmåler, giver Strava dig også en lignende sammenbrud, men forklarer watt i modsætning til slag pr. Minut. Strava kan derefter bruge din puls til at give et nummer, der kaldes relativ indsats, hvilket grundlæggende er et mål for, hvor hård din træning eller kørsel var.

Hvis du er fortrolig med den gamle Strava Leiden Score, så er det dybest set en udvikling af den. Og det er et mål for mængden af ​​kardiovaskulært arbejde, der er afsat til en bestemt aktivitet, der kan overføres til alle discipliner og det relative aspekt, herunder det faktum, at det er unikt for dig, så det tager ikke højde for, hvor hurtigt du gik, men hvor hårdt du arbejdede. Hvad det betyder er, at du kan kvantificere, hvor meget en træning har taget fra dig, og hvordan den er kalibreret, har bedømt den i tusinder af forskellige aktiviteter.

Strava siger, at de var i stand til at tilpasse algoritmen til at arbejde for både korte, intense anstrengelser og længere, stabile anstrengelser, du kan se, at den er anvendt i løbet af de næste par uger og måneder og se, hvordan det fungerer en given uge faktisk afskæres med hensyn til indsats, det tager fra dig. Næste live-segmenter. Dette er virkelig sejt nu.

Det fungerer på telefonappen, selvom jeg ved, at nogle af jer kører med din telefon på styret, er det, jeg formoder, den måde, som de fleste af os er interesseret i, da det går ind i de vigtigste GPS-hovedenheder er integreret. Dybest set skal du starte et segment, når du gør dette, detaljerne uploades automatisk til din enhed, hvilket betyder, at når du kommer tæt på det i det virkelige liv, vil din skærm ændre sig og i stedet for dine normale data vises segmentet . Det viser din aktuelle tid på det, din forventede sluttid og også din nuværende t, der er uforlignelig med dit personlige bedste, det personlige bedste for nogen, du følger, eller den bedste tid nogensinde.

Det er et fantastisk stimuleringsværktøj, det vil virkelig hjælpe dig med at få mest muligt ud af dig selv, og jeg synes også, det er dejligt at bruge lidt ekstra motivation, når smerten virkelig begynder. Den næste er en hyldest til Strava's sociale natur platform. Medmindre nogen har deres privatlivsindstillinger låst, er en af ​​de gode ting ved det, at du kan se, hvor de kører.

Du kan se, hvor millioner af mennesker i øjeblikket rejser. Strava-algoritmen tager nu automatisk alle disse data i betragtning i ruteplanlægningssektionen og guider dig til de mest populære vej- eller rutesektioner. Teorien er lige så populær, antager jeg.

Men med Strava Summit har du en ekstra mulighed, og det er, at du kan downloade en GPX-fil med en andens rute, som du kan lide. Det kunne være en lokal professionel, det kunne være en influencer, det kunne være en ven eller en anden kollega. I hans tilfælde vil jeg gå til Dr.

Oliver Bridgewood GCN overtager. Hans omarbejde i går. Nu skal du åbne desktopversionen, ikke appen.

Men du vil se, når du klikker på Aktivitet, der er et lille GPX-downloadikon i hjørnet af kortskærmen, så lad os ramme det, downloade filen og derefter uploade den til den enhed, du vælger. Når du kører alene, har det altid været vigtigt at lade nogen vide, hvor de er, når du rejser, og nu tillader teknologien det. Det er en god idé at lade dem vide, at du er live. Dette er noget, jeg virkelig gør hver gang jeg kører i disse dage.

Der er et par forskellige muligheder for dette, men Strava Summit har en, der er designet til både cyklister og løbere. Det kaldes et fyrtårn. Dybest set hver gang du optager en aktivitet, enten i appen, på en Garmin eller på et Apple Watch, har du mulighed for at sende en besked til op til tre kontakter.

Du modtager nu denne tekst, som indeholder et link til din aktivitet. Du kan se det, selvom du ikke har din egen Strava-profil. Simpelt, men der er også ekstra funktioner som at vise din batterilevetid og faktisk sidste gang du havde et bip fra telefonen for at se, om du virkelig er derude.

Det sidste topmøde nogensinde Tilføj til dette fitness- og friskhedsværktøjet. Så hvis du bruger pulsmåleren, så Strava kan beregne din relative indsats, og ideelt set hvis du også bruger en effektmåler, så den kan beregne din træningsbelastning, kan dette derefter tegne en graf over din form over tid. Nu beregnes fitnesselementet ved hjælp af Strava-zonealgoritmerne baseret på dokumenteret arbejde af Erik Banister og Andy Cogan.

Den egnethed, som du kan se, forbliver relativt konstant over tid, meget ens, selvfølgelig modellerer din træthed, og det er mere lydhør. Du kan se, at det begynder at bevæge sig betydeligt efter et par hårde dage, men går ned lige så hurtigt, når du begynder at slappe af, og det er en god måde at se, hvor træt du faktisk er efter din træning, du lavede. Når du kombinerer de to, får du den snoede linje ovenpå, der er din form.

Selvfølgelig er der ingen mening i skrigende pasform, du er helt udmattet, og så viser din form dig, når du har den rette balance, måske i løbet af en begivenhed, for hvis du bliver for frisk, så begynder du at tabe fitness At forkorte gætteriet for, at en begivenhed eller et mål skal nås. Ikke kun er dette nyttigt for folk som mig, der har tendens til at køre meget ens hele tiden, men det giver dig også en anelse om, hvorvidt du skal ændre tingene. Så disse er dine vigtigste Summit-funktioner.

Der er meget mere, som personlige varmekort, som er ret seje og giver dig et overblik over, hvor og hvor ofte du har været på Strava, samt træningsplaner og faktisk din præstationskurve. Hvis du vil prøve det selv, tilbyder Strava meget venligt alle en gratis 30-dages prøveperiode, der går der efter denne artikel. Linket til dette findes i beskrivelsen nedenfor.

I mellemtiden, hvis du vil have mig til at vende om for at prøve at genvinde en COM, kan du komme til denne artikel dernede. Ellers skal du give denne en tommelfinger op.

Optager Strava-appen puls?

Strava vilforsæt medregistrere pulsfra sensorer i vores Apple Watch, Samsung Galaxy / Gear ogAndroidWearOSapps. Alle aktiviteter, der inkluderer sensordata, der varoptagetmed en tredjepartsenhed ellerappder synkroniseres medStrava vilupload som normalt.

Når du løber med forskellige hjertefrekvenser, påvirker de hinanden din fysiologi på forskellige måder. Træn forskellige systemer, og skift fokus for den type træning, du sigter mod.

At vide, hvilken pulszone eller zone, du træner i, kan hjælpe dig med at maksimere fordelene ved din træning eller restitution. Forskellige pulsniveauer i hvile og under træning, og de tilsvarende pulszoner varierer meget fra person til person, og det afhænger alt sammen af ​​en række forskellige faktorer, herunder alder, vægt, køn, fitnessniveau, temperatur og endda ting som medicin eller stress. Mere om din hvilepuls, og hvorfor det er vigtigt at holde øje med den.

Du kan finde ud af, at din puls svinger fra dag til dag og fra løb til løb En dag kan et tempo, der måske har været let, føles meget sværere en anden dag. Dette kan skyldes en række forskellige faktorer. Måske sov du ikke rigtig godt natten før, du går måske glip af lidt og føler dig lidt dårlig, og stress kan også e.Derfor er det meget nyttigt at holde øje med din puls, mens du løber for at tage højde for alle disse forskellige variabler, som du muligvis ikke har.

Nu bemærkes det, når det kommer til måling af din puls under kørsel, der er to hovedmuligheder: den første er optiske sensorer på dit håndled, så for eksempel på min Garmin vil du se blinkende LED-lys i bunden, der sidder på dit håndled at lys med forskellige bølgelængder brydes af blodets bevægelse under din hud på din enhed, fortolker det derefter i pulsdataene for at give dig et antal slag pr. minut eller bpm. Nu er den anden mulighed en brystbælte, der bæres ved siden af ​​huden under det tøj, du har på dig. De måler din puls på en anden måde ved hjælp af noget kaldet elektrokardiografi, som er en forenklet version af den måde, hvorpå din puls ville blive målt på et hospital, hvis du havde masser af valg.

Det sidder fast på din hud, så en sender er foran og de data, som han indsamler og sender til dit ur eller din telefon. Så hvis du bærer et brystbælte samt et ur, fører uret automatisk dataene fra armbåndet gennem den håndledssensor, du vælger. Det er sandsynligvis lettere at bære et ur, så nøjagtighed betyder sandsynligvis noget med den nyeste teknologi med optiske sensorer og smarte algoritmer. Det betyder, at risikobaseret overvågning sandsynligvis er nok, men under visse omstændigheder kan nøjagtighed påvirkes af brugerens fysiske egenskaber, pasform, eller aktivitetstype for maksimal nøjagtighed, så sørg for at holde din sensor ren regelmæssigt, og at du har en god pasform omkring dit håndled.

Vær opmærksom på, at ting som tatoveringer og hudfarve kan påvirke nøjagtigheden af ​​aflæsningerne. Mange topatleter bruger en brystbælte for at sikre de mest nøjagtige og ensartede data, de har brug for for at passe nøjagtigt, forblive på plads og også have brug for fugt til at opfange de elektriske signaler, sved, så snart du bevæger dig, eller lidt vand eller spyt inden dig Start. Pulszoner er en måde at måle træningseffekten på, når du løber, så nogle bruger et system med tre zoner, og der er ingen grund til, at du ikke rigtig kan bruge mange zoner, som vi gennemgår i dag er de fem zoner, som du finder mest og sandsynligvis er de mest almindelige på Allgarmin ure. Dette er hvor du skal træne virkelig hårdt, vi vil fortælle dig, hvad hver zone betyder, men først skal vi fortælle dig hvordan for at træne din træning.

Der er en række forskellige muligheder, men næsten alle af dem kræver, at du kender din maksimale puls eller træningstræning, er nu den nemmeste og nemmeste måde at gøre det på ved at bruge det, der kaldes Fox Formula, hvor du tager nummer 220 og din Selvfølgelig er dette den mest subtraherende alder af dette nu, selvfølgelig, da dette bestemt ikke er den mest nøjagtige metode, da det, der måske er sandt for en 30-årig, for eksempel muligvis ikke gælder for en anden, især når man overvejer ting som kønshøjde og generel fitness. For eksempel er der to andre formler, der er lidt mere tekniske, som du kan bruge som alternativer, hvis du leder efter en rigtig hurtig måde at få det nummer på, men ønsker at finde et nøjagtigt tal til din maksimale puls som den. puls for at forbedre din løb, skal du overveje, hvad der kaldes en stresstest, fordi du vil forsøge at komme så tæt på din maksimale puls som muligt. Du bør ikke og bør ikke prøve dette, hvis du har en medicinsk tilstand eller personskade. Hvis du har haft dit ur eller dit pulsbånd i en hård tid, kan du spare dig selv smerten ved at skulle tage en stresstest og bare få den højeste pulslæsning fra den session, fordi chancerne er, at du stort set undervejs har været tæt på din maksimale puls, men vi viser dig, hvordan du tager en stresstest Kan føre, når du er klar, så du kan lave en meget enkel opvarmning først, indtil du har nået maksimal anstrengelse på 10-10 minutter 12 minutter med hård anstrengelse, så dette kan være i alt 3 km i løbet tempo, det kan være 800 meter to gange, eller det kan være to til tre minut intervaller af hård anstrengelse.

Det kunne starte cirka fem minutter fra bunden af ​​en lang skråning, gradvist øge hastigheden nedenunder og derefter gå tilbage i fuldt tempo i to minutter for at hjælpe dig med at få din maksimale puls. Det er fuldt ud muligt at opsætte alle fem zoner med netop det ene nummer som en procentdel af din maksimale puls, men der er en ting mere, vi vil anbefale dig at personliggøre dine zoner yderligere, og det tager din hvilepuls, der er et par måder at gøre dette på ved at bære dit ur i et par dage og have en god basislinie for din a. få den gennemsnitlige hvilepuls herfra, eller du kan bare måle din puls første om morgenen og bruge denne værdi.

Nu hvor du har din personlige maksimale og hvilepuls, kan du beregne din pulsreserve, som i det væsentlige er forskellen mellem de to, og dette er din nyttige pulszone, du kan træne, så kan du træne dine zoner som jeg er ved at træne dig, skal jeg vise, med Garmin Connect er alt, hvad du skal gøre, at vælge HRR fra rullelisten og indtaste dine max- og hvileværdier, så Zone 1 er mellem 50 og 60 procent af dit hjerte frekvensreserve, eller du kan beregne din reserve ved hjælp af din subtraherende hvilepuls fra dit maksimum og derefter beregne halvtreds og tres procent af dette antal. Føj disse tal til din hvilepuls for at få den nedre og øvre puls for zone 1. Du kan gentage dette for andre zoner med tres til halvfjerds procent for zone halvfjerds til firs procent for zone 80 til halvfems procent for zone halvfems til hundrede røde procent for zonefive endelig, hvis du virkelig er interesseret i at få den mest nøjagtige læsning af dit hjerte rate zoner mulige, så er det muligt at gå til et laboratorium og få disse tests udført af en professionel pimpric i øret for at måle niveauet af lactat i det samt måle dit ilt gennem en maske, som jeg siger, det er muligt at gør dette i et laboratorium, men du betaler selvfølgelig for privilegiet, så nu hvor du har konfigureret dine zoner, er her en hurtig gennemgang af, hvad hver zone betyder.

Så hvis du ikke tog en Alab-test, skal du bare tjekke din maksimale puls med en Astress-test, eller måske brugte du en af ​​formlerne fra tidligere i artiklen, så prøv det og brug vores eksempler til hver af zoner af opfattet anstrengelse, hvor meget du kan tale, og hvor hård din vejrtrækning er, hvordan du måske vil justere dine zoner, mens du går, Zone 1 er en meget let anstrengelse, så det skal føles meget afslappet, og din vejrtrækning er let kontrolleret, du er i stand til At have en samtale og din opfattede anstrengelse er meget lav Zone to er let at gå, der skal sigte mod dine genoprettelsesløb, eller når du varmer op eller køler ned, skal du stadig være i stand til at have en fuld samtale - det skal føles en fire eller fem af Ten Stress Zone Three er et stabilt aerobt løb, du kan komme ind i dine lange løb. Overvej dette tempo, så vejrtrækningen stadig er godt kontrolleret - ikke uberegnelig, men at blive lidt sværere Zone fire er en hård, vedvarende anstrengelse som en tærskel løb, du skal kun være i stand til en svare på spørgsmål med et par ord Zone fem er meget hård, det er intervaller og sprints din vejrtrækning er meget sværere at samtale er umulig. Tænk næsten på din maksimale anstrengelse for alle løbeture, du laver for at få en bestemt puls. Du kan indstille en pulsalarm på din Garmin for at fortælle dig det og give dig feedback med en buzz eller bingto for at fortælle dig, når din puls er over eller falder under et bestemt interval, det er virkelig godt.

En god måde at overvåge din puls på, mens du løber uden konstant at se ned og se på dit ur. Brug af dit ur giver dig mulighed for at justere din skærm for at fortælle dig, hvilken zone du befinder dig i henhold til farverne, så du ikke behøver at huske alle numrene, nu fortalte vi dig, at vi endte med et tip, så her er det, hvis du nogensinde kommer op til en tærskel løb og har en god idé om, hvilken type puls du forventer i betragtning af tempoet og forholdene, men du finder det væsentligt højere, det kan være et tidligt tegn på sygdom eller træthed, og det ville være en rigtig god idé at reducere de forventede frekvenser, selvom det betyder, at du kører langsommere, og når du dukker op og finder dig selv i mere eller mindre sving, men det er faktisk svært at få din puls til den zone, du fortsætter med at stræbe efter, dette kan Vær et tidligt tegn på, at du er under vejret eller måske overudnyttet, så bedst kalde det en dagstur hjem og hvile lidt, forhåbentlig har denne artikel besvaret dine spørgsmål om hjertet spist træning og hvordan det kan hjælpe dig med at løbe, hvis hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor, eller måske begynder du at se på disse pulsdata, når du er færdig med din træning, fortæl os det og forhåbentlig ses vi næste gang her på løbskanalen

Arbejder Strava med Apple Watch-pulsmåler?

For at brugeApple WatchindbyggetPulsmåler, skal du giveKosttilladelse til at læsehjerterytmedata indefraÆbleSundhedsapp. Dugørbehøver ikke at aktivere Bluetooth ellerhjerterytmesensorer iKostiPhone-app for at brugehjerterytmedata fraApple Watch.01.06.2021

Hvorfor viser min strava ikke puls?

Klik på ellipsesymbolet (tre prikker) i øverste højre hjørne. Klik på Rediger. Rul ned til indstillingenSkjul pulsdata og skift kontakten (den bliver orange) for at aktivere.06.23.2021

fuld krop kredsløb

Kan jeg forbinde min Garmin pulsmåler til min telefon?

At bruge aktivitetssporingsfunktionen på dinpulsmåler, skal det parres direkte gennemGarmin Connectapp i stedet for fra Bluetoothindstillinger på din smartphone. Sæt påpulsmåler. Fra appbutikken på din smartphone skal du installere og åbneGarmin Connectapp.

Er Strava Premium det værd 2020?

Heltværdidet.

Du kan hurtigt rulle gennem ÅR med træning. Dette er den drømmelog, som vi alle stræbte efter at føre, og det gøres automatisk for dig. Hvis du kører den samme rute mere end én gang, giver Summit dig mulighed for nemt at sammenligne din indsats. Jeg anede ikke, at denne funktion var eksklusiv forpræmie, men jeg bruger det hver dag.
21/12/2020

Hvorfor fjernede Strava hjertefrekvensen?

Maden harsagde, at tilslutte appen med Bluetooth og ANT + sensorervarforårsager softwaren til at gå ned, hvilket beder virksomheden om atfjernefunktionen i slutningen af ​​oktober.

Er Strava bedre end Apple Watch?

Kost: Kør & ride-træning

Det er også en, der kan arbejde uden at stole på diniPhone, så du kan se realtidsdata direkte fraHolde øjeskærm. Vi er store fans, og vi har fundet ud af, atKostapp har tendens til at være mere præcisendden indbyggede træningsapp, når du medbringer diniPhonesammen med dig.

Er Strava-appen kompatibel med pulsmåler?

Strava har officielt genindført pulsovervågningsparring med sin smartphone-app til alle brugere. Enhver kompatibel BLE + pulssensor kan nu parres med smartphone-appen, hvilket giver dig live-realtidsdata for pulsmåler. Denne funktion er tilgængelig for alle brugere, inklusive ikke-abonnenter.

Hvorfor bruger folk Strava til at spore deres kondition?

Det er et godt værktøj til at kortlægge din forbedring over tid og vise op til løb og store begivenheder i topform. Denne populære Strava-funktion er blevet anmodet om af atleter, der registrerer deres puls til alle typer fitnessaktiviteter.

Kan du bruge Strava på et Fitbit-ur?

Strava er kompatibel med et antal GPS-enheder, der registrerer pulsdata, herunder Garmin, Fitbit, Apple Watch, Wahoo, Polar og Suunto og TomTom. Sådan tilsluttes et GPS-ur eller andre understøttede enheder:

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelture i Californien - hvordan man håndterer det

Er Californien godt til cykling? Californien har et par tydelige fordele, når det kommer til cykling - milde temperaturer året rundt, varieret terræn, naturlig skønhed og æren af ​​at være vært for sportsens mest prestigefyldte begivenhed i Amerika, Amgen Tour of California.

Cykler med store dæk - mulige løsninger

Hvad er cyklerne med store dæk til? 3,8-tommers dæk skaber en enorm kontaktflade med jorden og fanger trækkraft på glatte og løse overflader. De er tungere end de fleste cykler og drejer langsomt, men hastighed er ikke meningen. Dækets store volumen giver dig mulighed for at køre lufttryk så lavt, at de næppe registreres på en normal pumpes måler. 13 дек. 2013 г.

Raleigh cykler til salg - pragmatiske løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik i en klasse til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topmærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, finder du generelt, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Bikemate indendørs cykeltræner - søg efter løsninger

Beskadiger indendørs trænere din cykel? Mens myten om 'ridning på en træner vil beskadige din kulstoframme' er officielt ødelagt, kan indendørs ridning stadig udgøre en trussel for din cykel på to måder: hjulbelastning og svedkorrosion.17 april 2020 г.