Vigtigste > Tour De France

Tour De France

Tour de france efterår - omfattende reference

Hvem er faldet ud af Tour de France 2021? Tony Martin

Zwift Tour de France - den ultimative guide

Hvordan fungerer Virtual Tour de France? Sådan fungerer den virtuelle praktiske tur, den virtuelle l'Etape du Tour de France På L'Etape du Tour de France køres nøjagtigt de samme ruter som de professionelle. Der vil være i alt tre forskellige etaper, der finder sted i hver af de tre weekender i juli

Tour de france vinder 2017 - hvordan man håndterer

Hvor mange Tour de France-vindere blev frataget? Mest berømt blev Lance Armstrong frataget sine syv Tour-titler på grund af stofbrug. Alberto Contador mistede titlen i 2010 og Floyd Landis 2006 mesterskabet. Mange af de andre vindere, der starter i slutningen af ​​1990'erne, herunder Marco Pantani, Jan Ullrich og Bjarne Riis, er også blevet fanget i dopingskandaler.

Tour de france holdtidsforsøg - praktiske beslutninger

Er der en tidsprøve i Tour de France 2020? Den næstsidste etape af Tour de France ville tage det sidste bjerg i løbet, La Planche des Belles Filles, dog i slutningen af ​​en 36,2 km tidsprøve snarere end en mammut bjergetape.

Tour de france etape 21 starttid - handlingsorienterede løsninger

Hvornår starter Tour de France i 2021? 26. juni 2021, kl. 03:33 GMT-7

Tour de france rygere - hvordan man beslutter

Ryger nogen pro-cyklister? Hvad? Pro-cyklister ryger aldrig! De behandler deres kroppe som templer og indtager kun de bedste naturlige stoffer. 2009.

Tour de france nedadgående hastighed - hvordan beslutter du dig?

Hvor hurtigt kører Tour de France-kørere ned ad bakke? I downhill-sektioner i Tour de France kan de køre med hastigheder så høje som 110 km / t og endda miste motorcykelreporterne.

Tour de france gule trøjer - praktiske beslutninger

Hvad betyder den gule trøje i Tour de France? maillot jaune

Motoriseret cykeltur i Frankrig - pragmatiske løsninger

Hvor meget koster en Tour de France cykel 2020? Det koster dig omkring $ 12.000. Tour de France er ikke kun årets største cykelløb, det er også den største etape for sponsorer og producenter til officielt at afsløre deres nyeste kulfiber-drømmemaskiner. 2018.

Elektrisk cykel Frankrig - hvordan man håndterer

Er elektriske cykler lovlige i Frankrig? Så snart den elektriske cykel overskrider den lovlige grænse på 25 km / t, betragtes den ikke længere lovligt som en elektrisk cykel, men som en hurtigcykel i Frankrig. Sidstnævnte, hvis hastighedsgrænse er begrænset til 45 km / t, er underlagt forskellige regler.

Antal etaper i tour de france - Komplet manual

Hvor mange etaper har 2020-udgaven af ​​Tour de France? 21

Tour de france crash 2017 - typiske svar og spørgsmål

Er der nogen ryttere, der døde i Tour de France? For tyve år siden styrtede Fabio Casartelli ned i en betonbarriere, mens han faldt ned katten. 1 Col de Portet-d'Aspet under etape 15 i Tour de France 1995 den 18. juli. I en af ​​de mest rystende hændelser i Tour-historien døde italieneren af ​​en massiv hovedskade. Han var 24.

Tour de france vinder 2012 - hvordan man beslutter

Hvem vandt den første Tour de France? Tour de France 1903 / vinder

Michael matthews tour de france - en løsning på

Hvem forårsagede Tour de France-nedbruddet? Men for at turen skal blive en succes, skal du respektere rytternes sikkerhed! Nedbruddet forårsaget af tilskuerens tegn var bare den første af åbningsdagen. Den tyske cyklist Jasha Suetterlin var den første rytter, der forlod løbet efter styrtet, og en anden ulykke bragte flere andre ned, rapporterer Reuters.29. 2021.

Chris Froome Tour France - Sådan håndteres

Er Chris Froome i Tour de France 2021? Froome underskrev en fem-årig kontrakt forud for 2021-sæsonen, og selvom han nu er 36, tror Adams ikke, at de vil vende tilbage til markedet for en anden Grand Tour-konkurrent. 2021.

Tour de france point - hvordan man løser

Hvordan fungerer point i Tour de France? Point tildeles ryttere i henhold til den position, de afslutter hver etape, og der er yderligere point for mellemliggende sprints i nogle etaper. Scenevindere får flest point med færre point til dem, der krydser andet, tredje osv.

Tour de france mellemrumsfase - omfattende reference

Hvad er den sværeste etape i Tour de France? Uden for kategori Col du Portet