Vigtigste > Tour De France > Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Hvordan har Adam Yates det i Tour de France?

Adam Yatessluttede niende i sidste årsTour de France, nyder en periode i den ikoniske gule trøje efter en stærk start på cykelens mest berømte løb.Lad os gå, på banneret starter løbet nu. Kan den sidste stående mand vinde Tour de France? 250 meter fra målet. Angrebet kommer nu.

Dette er hvad du drømmer om som et lille barn. Du går og ser på disse Toures De France, og du håber, at du en dag kan køre på dem. >> To eller tre sekunder på linjen. >> Men vælg et par personer, så bliver du ikke meget større end det.

Adam Han kommer i år kl. 23, men han kom til holdet, da han var meget ung. Så han lover meget. Det er noget, du ved, at han er en af ​​vores fremtidige stjerner, tror jeg.Men jeg tror, ​​han er bare et lille barn med en masse ambitioner om at gøre sin lidenskab til sit arbejde, jeg kan ikke forestille mig, hvad han tænker på, alle de store drenge til turen er klar, så dauphine er ikke let Race, det er et hårdt løb. >> Her er det. >> Hej. >> Du træner og forbereder dig til begivenheden.

Øjeblikk og øjeblikke er kendt på forhånd, så jeg er altid meget sikker på at gå op, jeg får muligvis ikke resultater med det samme, men jeg er altid sikker på min forberedelse og træning, og du ved, at du gør alt hvad du kan til det krævede niveau for at nå. Og forhåbentlig kan jeg stille et godt show her på Dauphine. Det er et stort spring fra at være en af ​​de bedste U23'er i verden til at være en af ​​de bedste kørere i verden, og det er hvad du skal være for at være en klatrer i verdensklasse.

Adam har udviklet sig meget hurtigt, og han klarer sig meget godt, især i sin alder. At være så konkurrencedygtig med verdens bedste klatrere i en alder af 23 har været en stor udvikling for os. >> Sandsynligvis en af ​​de mest talentfulde ryttere, jeg nogensinde har arbejdet med. >> Ja, bare en rigtig, virkelig stærk rytter allerede på den måde unge år. >> Det bliver interessant, hvor langt han kan komme på Le Grand Tours. >> Jeg tror, ​​det er bare begyndelsen for ham, ved du det.Klassikerne en dag viste han virkelig, at han var dem, der kan vinde. Ja, og selvfølgelig er han bare nødt til at finde sig selv på en eller anden måde >> Lidt i GC, men jeg synes, det er ved at være ret interessant. Han har en masse kamp i gang.

Så en dag kan jeg også se ham deroppe med GC fyre. >> Det meste af tiden gør du altid alt hvad du kan for at forbedre og blive bedre. Men det er bare hårdt arbejde og dedikation.

Ofte kan det ikke undervises. Du skal bare gå derude og give alt hvad du har. Når jeg er på busscenen, tager jeg lidt kaffe, chatter med fyrene og går over planen for dagen. >> Kender du planen? Den første kategori bliver til Kender du? >> Hvis du kender planen, ved du hvad du skal gøre, hvor du skal gøre det.Jeg tror, ​​at den ultimative drøm er den, du har, når du vokser op som barn. Jeg forestillede mig altid at vinde turen. Det er et hårdt job.

Så forhåbentlig kan jeg komme deroppe og bare gøre mit bedste. Vi får se, hvad vi kan gøre. >> Scenen er faktisk et stadium, der passer ham bedst for Adam fra hele ugen.

Hvis du har en god Gør dauphine, og du bliver ikke syg bagefter, så hold dig sund, jeg tror, ​​han er klar til at få en god turné. Det er bare en anden livsstil, du vil høre folk klage over, hvor hårdt det er, hvor meget lidelse du er, men i slutningen af ​​dagen cykler vi for at leve, og jeg synes det er ret godt. Hvis du vil, skal du forpligte dig.

Du er nødt til at gøre hårdt arbejde og dedikation. Og du får det en dag. Hvis du har en passion for det, handler det bare om at komme derude og sætte det hele på banen.

Fire flere K's Adam, fire flere K'er, før vi starter stigningen. Når du kommer ud, tror jeg, du skal drømme stort, du ved, at himlen er grænsen.

Hvorfor deltager Simon Yates ikke i Tour de France?

Simon Yateshar forladtTour de France2021. Den britiske bjergbestiger havde håbet på at målrette etappesejre i Pyrenæerne i de kommende dage, men han blev fanget i et hurtigt hastighedsulykke med omkring 60 km tilbage for at køre på etape 13. Men efter at have forfulgt flokken,Yachterblev tvunget til at forladeTour de France.17

Velkommen tilbage til GCN Racing News showet, denne uge efter et års hjertesorg blev en overvældende succes, undrer vi os over, hvordan vandt Simon Yates Vuelta a Espana? Vi har også Madrid Challenge fra La Vuelta, Coppa Agostoni og Bernocchi, Okola Slovenska, Tour Cycliste Feminin International de l'Ardeche, en ny timesrekord og en opdatering fra Race to the Rock Vuelta a Espana, et vigtigt skridt for den 26-årige, der i år kun mistede Paris Nice med fire sekunder på den sidste etape og derefter helt knækkede det fra starten næsten til slutningen på den næstsidste bjergetappe i Giro d'Italia, et løb han dominerede. Hvordan gjorde han det nøjagtigt? For det første ved at holde et blodig låg på det - i det mindste det meste af tiden: Artiklen, der kommer efter fase 4, når Yates i modsætning til holdets anvisninger ikke kunne hjælpe med at angribe og tog næsten et halvt minut for det de fleste af hans rivaler. Hvorfor var det imod planen? Fordi han og hans team havde lært lektionerne fra Giro, hvor han angreb på ethvert muligt tidspunkt for at tage sin tid og bonussekunder.

Det var den strategi, han fulgte, at Giro måtte jage op mod to stærke tidsforsøgere, men uden denne type rytter ved Vuelta havde han råd til at spille ventespillet, ikke at tabe tid, men ikke at prøve for dybt at vinde det. Når vi taler om det, også i anden og tredje uge så det ud som om han bevidst ville undgå at gå for dybt. På den 13. etape til La Camperona mistede han en håndfuld sekunder til Quintana, og så skete det samme på den 17. etape, denne gang stejle målstreger mod Valverde, og man undrer sig over, hvor godt han har klaret sig de sidste par dage, der var bevidst - et beregnet tidstab, der ikke gik for dybt og ikke gravede for langt ind i dets reserver.

En anden bedrift af Mitchelton Scott var at holde Adam Yates frisk indtil sidste uge. Vuelta var oprindeligt ikke på hans racerplan, men med Simon i topform blev han overtalt til at komme. Og vi så ikke noget af ham, før det betød noget.

Her er hans sceneplaceringer i de første to uger: Og her er hans resultater for den sidste uge: Det var en anden beregnet risiko, men med folk som Jack Haig, Damien Howson og resten af ​​holdet var de i stand til at lede Simon igennem de første to uger, så Adam kom til ham på de mest afgørende stadier. Mens han holdt tilbage så godt han kunne, kunne han ikke lade være med at angribe. Sammen med det ikke-planlagte angreb på fase 4 nævnt ovenfor udførte han også et ødelæggende angreb på fase 19 i Andorra, et show af dominans, der stort set stavede afslutningen på Alejandro Valverde, hans nærmeste udfordrer.

Der vandt Pinot etappen, men Yates vandt løbet. Den næste dag, da Adam Yates var på sine sidste ben, broede Simon imidlertid sammen med Mas på et tog fra Lopez og Quintana, idet han vidste, at Mas og Lopez er lige så interesserede i at køre hårdt som han ville være. Angreb kan undertiden være den bedste form for forsvar, men dette træk viste modenhed ud over hans år og et klart sind - det var bevægelsen, der effektivt forseglede aftalen ved hans første GrandTour-sejr, og Mitchelton Scott gjorde endda et navn, der blev opfundet for deres taktik - konservativ flair.

opvarmet cykeljakke

Meget elegant. I slutningen af ​​dagen må det siges, at Simon Yates var den stærkeste kører i løbet. Ja, hans taktik og hans hold var gode, ja, han spillede perfekt, men han havde også benene.

I modsætning til Movistar, hvis teamledere ikke kunne fuldføre deres holdkammeraters arbejde, kunne Simon Yates - han var den stærkeste, mest konsekvente, han havde ikke en dårlig dag, og det er hvad du skal gøre for at vinde en stor turné. Og så denne uges chauffør for ugen skal være ………… Simon Yates. Det sidste podium var en af ​​de yngste vi har set i årtier, Yates, selv 26 år gammel, EnricMas, Revelation of the Race, sluttede 2. på kun 23, mens Miguel Angel Lopez sluttede 3. i Giro med samme placering her med kun 24.

I betragtning af Quintana og Valverdes relative skuffelse ser det efter en generationsskifte fra sejr den sidste dag til Valverde, der fik point og nu har vundet 100 individuelle top 10 på Vuelta-etaper, til De Gendt, der jubler lidt op næsten hver dag og tager bjergtrøjen og til Movistar, der bliver skuffet over deres GC-resultater, men holdets holdning varede stadig mere end tre kvarter. Når vi taler om generationsskift, så vi slutningen på en glamourøs karriere i Madrid Challengeby La Vuelta, og Giorgia Bronzini lærte os alle en lektion om, hvordan vi skulle gå ud i stil ved at vinde sit sidste løb som professionel chauffør. Hun var en del af en 16 kvindegruppe, der holdt sig klar til mål - hun timede sin sprint perfekt til at overhale Sarah Roy.

Bronzini, der var verdensmester i træk i 2010 og 11, vil nu hænge sine cykler op for at blive sportsdirektør i det nystiftede Trek Factory Racing. Det samlede løb blev vundet af Ellen Van Dijk. Hendes hold Sunweb havde vist en dominerende præstation i holdtiden på åbningsdagen Trial og som en del af topgruppen med Bronzini tog hun sejren med 11 sekunder foran sin holdkammerat Coryn Rivera.

Coppa Agostoni i Lombardiet startede en travl tid med endags løb i Italien. Løbet blev kørt af Gianni. dominerede Moscon, tilbage i sit første løb efter at være kastet fra Tour de France og hans efterfølgende 5-ugers suspension.

I slutningen af ​​løbet på 200 km forlod han Rein Taaramae lidt bagefter. Den næste dag på Coppa Bernocchi havde vi en massesprint - Colbrelli nåede 200 meter-mærket perfekt med en stor føring over Bahrain Merida, og da han sparkede, kunne ingen engang komme tæt på. Manuele Belletti og Paolo Simion afrundede det italienske podium - temmelig velegnet til den 100. udgave af løbet.

Mea I mellemtiden bruger et antal ryttere Okola Slovenska som en sidste forberedelse til det kommende verdensmesterskab, og set fra dette synspunkt ser tingene meget godt ud for den nuværende mand Julian Alaphilippe. Han og hans team, Quickstep Floors, dominerede løbet, prologen med Bob Jungels, etappesejr OG samlet GC med Alaphilippe og den sidste etape i sprinten med FabioJakobsen. For de af jer, der holder styr på, betyder det, at Quickstep Floors har vundet 67 løb med 13 forskellige kørere denne sæson.

Mange af de bedste kvindelige professionelle har perfektioneret deres form til verdensmesterskabet i løbet med et af de længste navne inden for cykling, Tour Cycliste Feminin Internationalde l'Ardeche. På en dobbelt dag på dag ét formåede Alexis Ryan at få overhånd på Arlenis Sierra, men bordene blev vendt på fase 2 den eftermiddag. Det store oprør ved GC kom på Mont Ventoux-bjergfinishen på 4. etape, 2. pladsen for Margarita Garcia bag hendes holdkammerat ældste Merino var nok til, at du kunne tage føringen foran Katia Niewiadoma.

Imidlertid vendte Niewiadoma bordene selv den næste dag og tog etapevindet og dermed føringen. Løbet slutter tirsdag efter yderligere to kuperede etaper satte en ny timesrekord i Aguascalientes, Mexico. Vittoria Bussi gjorde det også på den hårde måde - hun mislykkedes to gange, men hendes udholdenhed betalte sig, da hun kun oversteg Evelyn Stevens 'mærke med kun 27 meter og kørte 48.0007 km i timen.

Bussi er en kvinde med mange talenter og har også konkurreret i langrend og triatlon og har en doktorgrad i ren matematik fra Oxford University. Og nu har hun føjet en verdensrekord til sin lange liste over præstationer. Inspirerende ting.

Det er tid til at køre ned til Race to the Rock. Lørdag nåede Sarah Hammond klippen og dermed målstregen efter en harddisk langs Mulga Park Road mod en tung modvind. Så deres dominans dominerede, som vi registrerer, er vi Vi venter stadig på, hvem der bliver nummer to mellem Nick Skarajew, der kører en enkelt hastighed, og Erinn Klein.

Imidlertid handler dette løb, ligesom resultaterne, om ydeevne og ydeevne, cykle over det hårdeste terræn og under de hårdeste forhold - jeg tager hatten af ​​for hver eneste af konkurrenterne - bestemt ikke noget jeg hverken kan mentalt eller fysisk styre kunne. Hammond var i gennemsnit over 150 miles om dagen på dette sted i et løb, så hårdt, at ingen har formået at vinde. Godt gået Sarah OK det er det for denne uge - det er mere støjsvagt i næste uge, men den italienske sæson fortsætter med Giro delle Toscana, Coppa Sabatini, Memorial Marco Pantani og Trofeo Matteotti, og du vil kunne se højdepunkter i ALLE disse løb på vores GCN Cycling Facebook-side.

Hvis du ikke kan få nok af løbet, kan du købe et abonnement på Eurosport-spillere nu på shop.globalcyclingnetwork.com.

Du modtager en kupon på £ 5 eller € 5 til at bruge på GCN Merch. Der er nu et link til det på skærmen. Giv denne artikel tommelfingre, hvis du kunne lide det - og når du gjorde, hvorfor ikke finde ud af, om cykling har nogen indflydelse på mænds seksuelle sundhed - har Si dækket dette nøjagtige emne i dybden i en artikel, som du kan finde her nedenfor …….

Hvem er Simon Yates far?

/

hvor er den vævskasse, som jenniferaniston og stort set alle andre i verden har været 17 år siden, at rachel steg ud af flyet og i går en to-minutters trailer til den, hvor de alle sammen kom, endelig kom tårer af glæde og hjerteskærende nostalgi Over os og de seks stjerner er blevet oversvømmet af følelser og ti års minder, selvom det ikke fangede vores opmærksomhed for at lære, hvorfor fans over hele verden var utroligt bekymrede over Matthew Perry, da traileren landede i går aftes, det var en Vi så rollebesætningen genskabe og ikonisk scene fra sitcom og til sidst forsøge at løse et af livets største mysterier, Russ og Rachel var på pause, ja, ja, ja, skuespillerne blev vist, mens de vandrede gennem lejesætene og hinanden over historierne, når de blev spurgt, men det var ikke alt sammen latter på et af de mere rørende øjeblikke, hvor Jenniferaniston ses trøste en synligt følelsesladet Matthew Perryat Et point matthew blev helt kvalt, hans stemmen skælvede og sagde ja, jeg vil græde nu og kunne ikke jen nogen anden end at lægge en hånd på hans skulder, venner er ikke bare der for det, men efter at folkets nye interview blev frigivet, var fans utroligt bekymrede over opfattet status af Matthews helbred, opdagede flere af dem, at Perry var en sløret tale og syntes at have et underligt blik, når han svarede, om han nogensinde tog en souvenir efter showet sluttede Alle, da Matthew Perry ville græde, jeg skreg. En person sagde, at jeg hader at sig det, men jeg er ked af det, og jeg er bange for Matthewperry som helvede, en anden fan skrev, en fan kom til skuespillerens forsvar, Matthew Perry gik igennem så meget Ser de begge veje, de skrev, at Perry aldrig var genert for at tale om hans kæmper så tag en smule og se hvordan Matthews liv har været siden hans tidlige år. Matthew Perrys skuespilkarriere begyndte i 1988 med en rolle i en lille film kaldet A Night in the Life of Jimmy Reardon in the Across River Phoenix et par år og mange gæstroller senere spillede han rollen som Chandler Bing og blev straks et hit, skuespiller syntes at have det hele Da han først kom på forsiden af ​​bladet People, sendte han det til en af ​​sine gamle lærere, der sagde, at Matthew aldrig ville gøre noget af værdi, hvis han blev ved med at sjove folk grine og have det sjovt, men dybt inde inde selv han havde at gøre med den største kamp i sit liv Alle overfladiske ting om berømmelse blev til virkelighed, da han fortalte folk om denne serie i 2002 var naiv nok til at tro, at den ville udfylde alle aspekter af mit liv så sjovt og sarkastisk som hans karakter, vi kender og kærlighed perry var afhængig af alkohol allerede før venner, så tre år efter showets debut kom han ind i en jetski-ulykke, og wu rde vicodinhallo dr house blev hurtigt fuldstændig afhængig af smertestillende medicin fra stjernen Jeg kunne godt lide, hvordan det føltes, og jeg ville gerne få mere i det samme år, da han tjekkede ind i et Minnesota rehabiliteringscenter og gennemførte et 28-dages program, desværre blev det ikke ædru i 2000, og perry kom tilbage og tilbragte to uger på hospitalet for pancreatitis. hun tabte 20 pund, og det var stadig ikke nok til at få ham til at stoppe med at drikke, jeg er en stofmisbruger, jeg er en person, som hvis jeg drikker noget, ikke kan stoppe, og så det ville følge din ideologi, jeg vælger at gøre det og det Jeg vælger, det er nøjagtigt min ikke min ideologi, det er min tro ja du butoooe det er på trods af at folkene tættest på ham står op og bønfaldt dig, han var simpelthen ikke klar til det og nægtede at søge hjælp indtil 2001.

Jeg kan ikke bede nogen om at ædru sig, det skal komme fra dig, forklarede han, mens han husker, at han var ude af kontrol og meget usund. Matthew troede fast på, at han ikke var på arbejde, selvom han ofte kom fra Hango i ekstreme tilfælde, kan Verhe faktisk ikke huske at filme visse episoder, herunder øjeblikke som Phoebes surrogat mod Ross og Emilys ægteskab, og Monica og Chandler i Vegas lidt af det kom fra en mand, der ikke havde brug for et script, mens han auditionerede til rollen som Chandler Bang. Han kendte piloten udenad.

Hvordan skete det, at Matthew Perry havde hjulpet en ven, da han indså, at rollen i det virkelige liv lød meget som tilfældighed, hvem ved det? Hvad vi ved er, at Chandler har nogle få karakteristika, og flere linjer fra manden selv Perry var den eneste fra den førende dame, der sad med forfatteren. Hun var så morsom og vittig, at instruktøren brugte sine forslag til showet, det kan være svært at tro, men deler han det faktisk helt? Masser af vores yndlings smartypants, hans forældre blev skilt, da han var barn, det var Monicas værste Thanksgiving-øre lige, at Chandler ved et uheld skar tenoten af, men ja, Matthew Perrys øverste højre del af hans langfinger mangler, fordi hans bedstefar ved et uheld lukkede en bildør på fingeren generelt, Perry ser ud som den type fyr, der ville bruge sit sind til at vinde et argument eller komme ud af problemer, nu ville han behage, ligesom han var i femte klasse, selvom han gik til en offentlig skole, der deltog i børn af ambassadører og politikere, ramte hun et barn, et barn, som senere blev premierminister i Canada og stadig er, var selvfølgelig forfærdeligt om historien inden et par år at fortælle Jimmy Kimmel, sandsynligvis? ville ikke have været så spændende som det er år senere, justin trudeau tweetede ikke det og sagde, at han gerne vil have en omkamp Matthew Perry som en gentleman med tør sans for humor, han afviste høfligt tilbudet om at have en hær af venner til at hjælpe ham forsvare. Chandler var ikke den eneste karakter, der gjorde showet bedre ved at have noget at gøre med Matthew Perry, hendes følelsesladede ven fra Rachel i sæson 6, bare en kærlighedsmaskine, ja, vi taler om en enkelt Bruce Willis, der faktisk fik en Emmy til hans optræden, da Paul vandt Hvordan fik du ham til at lave et par episoder? Vi ved, at Brad Pitt også spillede med, men var han gift med rollebesætningen? medlem jennifer aniston ved lang historie kort matthews hele ni yards co-star mistede et væddemål og blev enige om at udføre på venner gratis julia roberts gæst på showet var heller ikke en ulykke, du har måske hørt noget om dig at skrive et papir om kvantefysik om rettighedsseriens skabere og producenter var meget begejstrede for Roberts 'ankomst, men hun var ikke klar til at deltage i episoden med det samme, ifølge den udøvende producent Kevin Brightperry bad hende om at være med i showet, og hun fortalte ham, at hun ville deltage, hvis han fik en afhandling om kvantefysik skriver Den næste dag er det værd at bemærke for hende, at Perry Androberts havde så meget kemi på sættet, at de begyndte at danse ng i det virkelige liv, kort efter filmen, var forholdet ret privat og til sidst mødtes de med andre mennesker han fortsatte med at optræde i mange år, mens han filmede venner i februar 2001, mens han var sammen med Elizabeth Hurley Serah. Hvert liv vil blive vendt, mener, at kampafhængighed har meget lidt at gøre med mod, på mindst i starten er det mere en livs- og dødssituation, idet han var hensynsløs, reddede han lidt klarhed.

Han bemærkede også, at uanset hvor mange gange dine kære fortæller dig, at de elsker dig og til sidst vil hjælpe dig, skal du indse dig selv, for at ting skal ske, du til sidst opgive og indse, at du har brug for hjælp og bede om det. I samtale med Oprah efter at have overvundet sine dæmoner besluttede Matthew Perry at bruge sin erfaring til at give tilbage og hjælpe andre med at give kloge råd, han tog skridt og forvandlede sit palæ i Malibu til et beboelsesanlæg i 2013 Han samlede også 45 millioner dollars for at hjælpe med at finansiere Drugcourtsperry. Han synes, det er rart for folk at se, at en person, der engang kæmpede i sit liv, ikke længere kæmper.

Han fortalte også Hollywood Reporter, at det faktum, at han er på tv, hjælper folk med at lytte lidt mere, og han forsøger at drage fordel af det, nu og da har han phoenixrising-prisen fra den nonprofit stof- og alkoholrehabiliteringsorganisation i Phoenix Phoenix House modtog . Jeg har haft mange op- og nedture i mit liv og mange vidunderlige priser, men det bedste ved mig er, når en alkoholiker kommer op til mig og siger, vil du hjælpe mig med at stoppe med at drikke, jeg vil sige ja, jeg ved, hvordan jeg gør, hvad han delte med Hollywood reporter Perrys hus hjalp med at genoprette misbrugere med at komme tilbage på benene i 2016, da Matthew måtte sælge huset håb om at flytte, var det? Desværre var denne plan mislykket, og centret blev permanent lukket samme år, hvor han kanaliserede sin eks til oplevelsen af ​​at skrive et stykke kaldet slutningen på længsel. han skrev og producerede shows, desværre med ringe eller ingen succes, denne mørke komedie, hvor han spillede en overdrevet version af sig selv, debuterede i London i den vestlige ende i 2016 og derefter igen på Broadway om cirka 10 dage, jeg havde sandsynligvis noget at sige han fortalte Variety på trods af denne populære forestilling om, at folk ikke kan ændre sig.

Den ene eller den anden stjerne tror, ​​de gør det, og han ser, at folk skifter hver dag. Jeg tror, ​​at folk kan ændre sig i denne verden, og der er en meget almindelig forestilling om, at folk kan. Jeg ændrer mig ikke, og jeg ser folk ændre sig hver dag, vi kan antage, at han også taler om sig selv, han havde nogle helbredsproblemer i 2018, heldigvis havde de ikke noget med stofmisbrug at gøre Matthew Perry er en af ​​dem, der foretrækker at holde sig ude af rampelyset, så fansen var begejstrede, da han optrådte i Jennifer Anistons første indlæg på Instagram i oktober 2019 i februar 2020 manden selv sluttede sig til sociale medier w Med sine vittige bemærkninger og venlige ord fortsatte han med at få folk til at grine og være lykkelige og i december 2020, han udgav en begrænset tøjkollektion inspireret af mig, hvilket gavn hvem og forsøger at gøre en forskel for at gå med eksamen i ordene fra vores kloge professor i paleontologi, alias David Schwimmer.

Jeg tror, ​​vi gennem årene har haft forskellige forhindringer og udfordringer, og i disse tider var det rart at nå basen og ringe, og du ringer

Hvem er bedre Simon eller Adam Yates?

Tvillingebroren tilSimon Yates,Adam Yatesplacerede fjerde samlet ved Tour de France 2016 og vandt klassificeringen for unge ryttere og blev den første britiske rytter til at vinde denne klassifikation, et år foran sin tvillingebrorSimon.

Simon Yates Vinder af verdens testback Adam Yates Fjerde plads samlet og bedste unge rytter i Tour de France JonnyBrownlee to gange verdensmester AlistairBrownlee dobbelt olympisk mester i head-to-head løb dette er den ultimative line-up for at bilægge debatten om vores tid kæmpe mod triatlet venlig rivalisering og skam mellem roadies og triatleter, da sidstnævnte først tog deres cykelsokker af og satte på speedometre, undskyld, billige skud alligevel, det er klart, at de allerbedste triatleter i alle tre discipliner er helt utrolige, men nu er vi se hvad der, hvis noget, adskiller det bedste fra det bedste ved hjælp af Scott, der nu har stillet to af de bedste triatleter i verden og to af de allerbedste ridestilkøber i løbet af deres uge med pro-atletgruppeture og træning , og de fire vil konkurrere mod hinanden i løbet af kun tretten point ni kilometer, men ni og en halv af det er synd Swift episke com oh og MarkThrelfa ll og jeg vil være med g også, bare for at tilføje noget perspektiv, takker AdamSimon først og fremmest for at have deltaget i dette løb med GC n i dag i håb om, at du er mere end op til Brownlee-brødrene, men inden vi fortsætter, hvad med dig? Et par spørgsmål først, hvor meget du ved om Alistair og Jonny, selvfølgelig er de nogle af de bedste i verden, og hvad de gør, så det bliver en hård matchup, tror jeg, men jeg vil prøve at give det til vores udholdenhedsspecialister og mig selvom det teknisk set er en udholdenhedsbegivenhed, er den meget kort, den vil være omkring en halv time lang, lad os sige fra et synspunkt lidt flad klatring i slutningen af ​​et kort løb, der tror du, det tilsyneladende passer bedst? Fortæl os, fordi du ved, de er mere vant til at køre lidt lange afstande, men ja, du ved aldrig, du ved nej, jeg tror, ​​vi er også lidt dårligere stillede, jeg ved ikke, hvor de er, de vil være baseret på en minut, men vi er i Andorra i øjeblikket, så vi havde faktisk en ganske stor højde, hvilket naturligvis påvirker et par ting, ja de sagde, de er i Colombia på 4.000 meter lige nu, jeg er i Storbritannien et eller andet sted der eller ej Hvad jeg vil at tale med dig om taktik for det første, hvordan du vil køre sammen mod brownies, men også hvordan du foretrækker at bruge psy i den indledende fase. Jeg tror, ​​hvad vi skal gøre er et godt øjeblik i farten, forestiller jeg mig, og det kan en elge ville samarbejde, og så kunne vi gøre noget, som vi best klatrer med, og det er det, vi er kendt for. Så hvis du kan klatre med os, kan du vide, at du går, og jeg synes, ja, du skal have det godt i lejligheden.

Du har tydeligvis set hans ankler føre os gennem dine opsætninger for dagen, ikke kun dine indendørs opsætninger, men den bid, du vil bruge i det rigtige spil, vi skal bruge en Scott Boil a og hvilke mindre komponenter du vil have held og lykke til dem begge og at sige, at han selvfølgelig vil tage det mere end jer at være meget interesseret i at se, hvordan det går, ja, har en god jøde, tror du, der kan være nogen svagheder, du vil gøre? at være i stand til at afsløre fra brødrene, hvis du snart giver dem lidt skub, og jeg tror ikke, de vil have nogen svagheder ved at gå op ad en bakke, det eneste vidne tænker ikke på det, når de er turboer, og jeg læser en lidt lavt eller noget du ved, du er håbfuldt håbfuldt, ja, naturligvis begge set på tv, og de er utroligt stærke, og det gav mig en meget, meget hård halv time sir, så i en normal uge træner vi mellem 33 forestillingstimer hver uge et eller andet sted mellem 15 og 20 timers cykling syv eller otte svømning op til ti timers løb og et par fitness-sessioner på toppen af ​​det, gør du meget sammen, normalt ja, selvfølgelig er det lidt svært at øve dig der i disse tider, men ja , normalt kendt af den enorme Ma Jority af den meget specifikke session at gøre sammen, så Dan spurgte hende Thebrothers tidligere t, hvis de måske kunne bruge Simon fra GCN, er lidt indenlandsk. Jeg spekulerer på, om jer vil rekruttere Mark til at komme ind og hjælp på nogen måde? tror du det er muligt ja ja mat, du kan bare gå så hårdt som du kan de første 5k kunden i første omgang, det er en god dreng ikke længe at starte, så hvor tror du, jeg var nervøs for triatlonløb, men um, det viste sig at være mig? Hovedsagelig fordi jeg lige lyttede - Dans interview med Simon Adam, og de inkluderede mig venligt i deres racetaktik, som jeg sagde, det er en ære, det er otte år siden jeg har kørt disse fyre, så vi var, og jeg var ikke rigtig god dengang, enten lad os se, hvilken slags race vi har i vente for dig i dag, to af de bedste triatleter verden nogensinde har set mod to af de bedste klatrere i det nuværende Propeloton, og trafik og roadies er i dag Ikke kun repræsenteret her i Swift, men også i kommentarfeltet fik jeg min tidligere roadie, men vi fik også FraserCartmell udført af en triatlet Fraser, hvad forventer du i de tidlige stadier af løbet i dag, jeg tror, ​​vi ser med det samme på og Johnny og Alistair som en underdog mod verden klasse World Tour-ryttere, men der er også fantastiske ryttere, og de er ikke bange for at gå op ad bakke hurtigt, så jeg tror, ​​vi gør det godt, at de kan give det til Adam og Simon fra starten Så jeg bliver ikke overrasket, og vi vil se hvordan de bestrider dem Dible atleter Brownleebrothers deres fragtskib Jeg tror, ​​de kan tage dette, dette kan være i forhold til denne ene Rise of the Epic Com i slutningen af ​​den bestemt ikke at blive afskrevet dag, vi kan afskrive vores moderatorer godt, det kan vi sandsynligvis, men vi forventer at se nogle af dem i de tidlige faser af løbet, fordi de dukker op på et tidspunkt i løbet selvfølgelig skal løbe og derefter gå så hårdt som muligt til mål i Battleof Triathletes mod roadies. Nå det er sy Richardson G10, som du kan se på bagsiden, det falder allerede af, nej det er tilbage, faktisk ser det ud som en øm lille derude og startede straks et Fraser-angreb eller et minut eller deromkring i dette løb og ni miles for at minde dig om, hvor lang afstanden er, men se Richardson, den er allerede foran, jeg mener, jeg ved ikke, hvad du tænker, men jeg vil sige, det er ret dristigt angreb, som Simon satte der, jeg mener, der er stadig lang vej at gå og en masse klatring til 200 tænder er tilbage at se, hvor længe udsigten varer, de er foran og hvor lette de er at gå bag ham, men ser godt ud i øjeblikket, Fraser Hej, men jeg ser skyggerne komme igennem tror jeg, jeg talte lidt tidligt, undskyld Richardson, der var foran i 52 sekunder i dagens løb og næsten øjeblikkeligt gjorde hvad han gør i ryggen, som en løkke eller ej, jeg er ikke sikker på, om Bei Simon han vil ønske, at han startede denne tidlige dag så tidligt. Der er dette job, jeg tror, ​​det er Watts Paquita deroppe for Alistair Simon den 7.1.

Jonathan skyller også rundt over den samme Powersaway, og det er ikke underligt, Fraser ville sige, at vores to præsentanter ikke ryger, jeg ville ikke ryge, men vi hørte en masse tung vejrtrækning, før sukken trængselet har kun sat sit præg nu føler også smerten, nu kastes de meget i ilden, her er de ikke særlig vant til at skulle håndtere alt, hvad vi har De bedste atletlegender, de allerede har i verden, konkurrerer, så jeg er imponeret over, at de stadig kører og så tæt som de fire af dem er i dag. Vi fik vores første skadede side, Richardson betalte for sin tidlige indsats. I dag er han lidt over seks sekunder bag den gruppe på fem, og vi er gået ned fra et indledende løb på seks kørere til fem, som alle stadig skal spille blandt os kørere, eller disse kørere siger, men det ser ikke helt ud lige så godt for vejen Trafikken er omvendt, fordi vi har tre trapezoider her og kun to gader til venstre.

Nå som du kan se fra gradientgrafen derovre til højre på skærmen, er vi nu de laveste stigninger på de episke kilometer, så lad mig minde dig om, at den samlede afstand for klatrestatistikker er fem point ni miles eller ni og et halvt kilometer uden for klasseværelset, der taler om ni procent, men med et maksimum på ti point syv og mod slutningen er der faktisk et par små nedkørsler, før det sidste spark går mod mål, hvis du bare ser her Fraser, det ser ud som Vi har et par chauffører, der går foran, gør Simonyaten og Jonny Brownlee derovre, og det gør en smule problemer her. Lad os indse det, vi er ikke så overraskede over, at den anden af ​​vores M RGA'er skød på dens n-spindende M-kanoner. fra rygsækken ville det være interessant at se, om Johnny er med dig med le det er bedre, for det er vigtigt, jeg ville have forventet, at jeg ville kaste det første tog, e her er du TonyBrownlee foran Simon Yates nu, så den anden brødre er Jeg tror, ​​de kommer tilbage, og jeg tror, ​​vi kommer til at have fire ryttere tilbage sammen meget snart, så for at spille godt var det den mest stabile del af stigningen, som du kan se seks til syv procent stort set hele første del af det episke com, alt sammen sammen, men ligesom jeg siger, at dette virker som en stor acceleration fra Simon Yates gensidigt til Scotts skyld, er der en reaktion fra dem bag det, selvfølgelig vil hans bror Adam bare sidde nede for nu på Brownlee -Brothers, men i øjeblikket ser det ud som et anstændigt angreb, men dagslys åbner mellem dem ingen rejser tabte yderligere 1972 1 million16 24 sekunder tilbage, inden Cyrix-kameraer har en enorm udenforskare, mange atleter er blevet tvunget inde i cyklister og triathl etes i uger, især hvis de bor i Spanien i de sidste par år, så jeg ved, at Yates-tvillingerne helt sikkert fortsatte ret hurtigt, og jeg ved det, da Brownlee-brødrene også ved, at taktikken med røvtaktikken kun går så langt, at det er søerne, der taler, og det er Simon Gates ben, der taler meget her i dag. 13,3 kilometer betyder ventilationen nu, at han har mindre end 700 meter fra en mulig sejr, men hans føring er reduceret, det var 13 sekunder, nu er det kun syv sekunder for Brownybrothers, der stadig har Adam Yates med sig, som er på deres ratt på fjerde siddeplads kan du dog se bagved, at trioen af ​​The Drivers har det meget i deres syn, men hvordan de stadig har nok til at bringe det tilbage før mål er kun et spørgsmål om halvtreds meter før Simon Yates udråber sig selv til vinder af dette løb Brown, der indtager andenpladsen lige foran Adam Yates, så første og tredje for Rody, anden og fjerde for triatleterne som Johnny Brown over linjen i fjerde pl Ass- Faktisk, Marke skulle leve kort tid, faktisk kan han se målstregen foran ham der, bare et par sekunder mere smerte, før han kan stoppe, og jeg tror ikke, det er ikke meget af ham, fordi han har fået sin måde, han vil arbejde hårdt , havde meget stolthed, Fraser var ikke th inden den her, så jeg har min verden på uret om morgenen med fuld ansigt på dagen ti sekunder, som jeg allerede har passeret, og Cyrus har endnu ikke krydset målstregen 15 16 17 Jeg tror, ​​vi er nødt til at præsentere dette for triathlet Cyrus i en meget modig indsats, men han krydser linjen 23 sekunder efter spændingskrogen fra andre præsentanter og et par minutter bag Simon Yates i dag med ja fyre ja ja m økse stadig ja jeg gjorde hvad du vidste hvad du sagde adam opgave jeg forladt tidligt, du ved, at ægte mærker skiller sig ud, og det hjælper ham derefter resten af ​​løbet, så du er velkommen fyre nej, det er en god mand, du har det hele sammen knust fantastisk simon yates selvfølgelig tillykke måske hvordan føltes det at vinde denne elfenben kæmper bussen mellem brødrene kampen mellem disciplinerne ja det var så svært faktisk jeg prøvede at klatre en gang, men blev bragt ind igen og så formåede Itry at lave et hul igen og prøvede virkelig bare at holde fast i det er virkelig en 17 minuts indsats, hvorfra den rangerer vanskeligheder med godt arbejde før eller efter, fordi de er som jeg sagde, det var en hård Anstrengelse åh ja, det var ikke let, jeg tror, ​​vi gør det meste af stigningerne over 20 pund, det er som jeg sagde, det er ret hårdt at gå andenpladsen på det danske for dig, det kan ikke være for skuffet at tabe til en af ​​verdens bedste klatrere er ikke en dårlig ting virkelig, jeg var ret tilfreds med det, det var svært, men virkelig rigtig hårdt, du kender hele stigningen, jeg kunne ikke gå meget sværere, det er faktisk første gang Alice har slået mig i lang tid, så jeg ville elske at være sammen med Alistair, men ja det var godt, hvis du havde virkelig sjovt, virkelig hårdt arbejde, det er indlysende, at al denne form for klatring er den sværeste bane at gøre på knæk, jeg vil bare klatre op og ned, men ja jeg nød virkelig det, nej seriøst, det var helt fantastisk at se mig komme ind i blandingen, til at begynde med dum tænkning, måske kunne jeg være i stand til at hænge der, det kunne være indlysende, og jeg blev smidt ud af pakken temmelig tidligt, men lidt l andet end ensidig, så jeg har bare prøvet det se hul, så jeg holder øje med kløften mellem mig indeni, men også de numre, som disse fyre kastede ud før det mefänomenale, helt forbløffende og ja virkelig blæst væk, lige når du kom til toppen der var en lille bekymring der, at måske Simon udfyldte det tomrum, du havde bakterier under kontrol, må jeg indrømme, de sidste tre K'er ville jeg stoppe, og jeg kunne se ham fortsætte og sandsynligvis opdage det, men jeg. formået at holde outmr.

Richardson, som vi alle ved, selvom det er rart at se klatrere danse, altid målet, endte det virkelige løb ca. to minutter bagud og desværre blev du nummer to i det rigtige løb bag spændingen, så tal os igennem. Jeg er bare jeg er så ked af det, jeg er bare glad for, at Simon og Adam fik vores ære, men jeg mener, det var bare dette loyale teamwork, jeg kom ud af blokken, du kender dig , Ofrede jeg mig selv på flatbit og da vi klatrede sjovt nok, gik jeg lige ud af ryggen, men jeg tror bare det viser at jeg gik lidt hårdt på det, så min gennemsnitlige styrke var ret patetisk, men så tror, ​​at Mark gjorde nøjagtigt det samme, og så og jeg håber bare, at når han brød op, blev han aldrig mere i rødt end mig, og jeg er ved at få ham tilbage, men han er irriterende stærk. Jeg synes det er rimeligt at sige, at han sandsynligvis er på vej nu, endelig et løb Adam, det var en god dag for jer begge. Jeg tror, ​​vi er ikke kommet nærmere på at beslutte, hvem der er bedre end triatleter og roadies, hvad synes du om det ? min dette kursus er velegnet til at være der i simon, så resultatet var, at du ikke forventede, at jeg ville falde klar, det var en brise, men så var det så tæt på toppen af ​​løbet, lad os im med dine tanker Kend i kommentarsektionen nedenfor, fordi Brownlee har gjort det endnu bedre, end jeg havde forventet, og ærligt talt givet deres talenter i vandet og til fods også, skal du helt sikkert give artiklen et tommelfinger op for at takke alle atleterne for deres indsats og så godt huske det fra 21. juni 2020 kan du deltage i Scott professionelle atleter fra disciplinerne road bike, mountainbike og triathlon på Swift i en uges planlagte gruppeture Link til al information informationer kan findes i beskrivelsen nedenfor denne artikel

Hvem vandt Tour de France etape 9?

Tadej Pogacar (UAE Team Emirates)vandt etappen, slå Roglic og Marc Hirschi (Team Sunweb)ien tæt sprint finish, hvor Egan Bernal (Ineos Grenadiers) og Mikel Landa (Bahrain McLaren) slutterisamme tid.

Hvilken Yates bror er bedre?

Tvillingenbroraf SimonYachterAdamYachterplacerede fjerde samlet ved Tour de France 2016 og vandt klassificeringen for unge ryttere og blev den første britiske rytter til at vinde denne klassifikation, et år foran sin tvillingbrorSimon.

Hvem er den bedre Yates-bror?

Tvillingenbroraf SimonYachterAdamYachterplacerede fjerde samlet ved Tour de France 2016 og vandt klassificeringen for unge ryttere og blev den første britiske rytter til at vinde denne klassifikation, et år foran sin tvillingbrorSimon.

Hvad skete der med Joe Simpson og Simon Yates?

Da Touching the Void blev frigivet i 2003, fokuserede den på en næsten dødelig stigningJoe Simpson og Simon Yatesfremstillet i de peruvianske Andesbjergene i 1985Simonblev derefter konfronteret med et forfærdeligt valg, der holdt fast indtilJoe'svægten trak ham ned, og de faldt begge til deres dødsfald eller skar rebet for at redde sig selv.

Hvem har den gule trøje i Tour de France?

Efter kravgulpå etape 20 i sidste årTour de France, Tadej Poga? Ar er en af ​​kun fire ryttere, der har vundet den generelle klassifikation afTurmens iførtgul trøjei kun to dage på tværs af sin karriere. Jean Robic, Charly Gaul og Jan Janssen er de andre tre ryttere, der har opnået præstationen.28. 2021.

Hvem vandt etape 9?

Den australske Ben O'Connor holdt Sergio Higuita og Nairo Quintana tilbage tilvind etape niaf Tour de France, da Tadej Pogacar bevarede den gule trøje en anden våd dag i Alperne.6

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Nyc-cykling - almindelige svar

Er New York City cykelvenlig? Hvis vejen er for smal til, at en cykel og en bil kan køre sikkert side om side, har du ret til at køre midt i kørebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i hele byen, selv når der ikke findes en bestemt rute.

Udholdenhedscykling - hvordan man løser det

Hvad er en udholdenhedscykling? Enhver tur på cirka en time eller mere i et samtaletempo er en udholdenhedstur. Overbelaste. For at forbedre din udholdenhed skal du køre længere ture, end du er vant til.

Sådan repareres en bulet cykelfælg - hvordan man håndterer

Hvor meget koster det at fastgøre en bøjet cykelfælg? Hvis hjulet kan fastgøres - det ser generelt godt ud, men har en wobble - kan du forvente, at din lokale cykelbutik opkræver $ 20 - $ 30 for at sande det ved hjælp af professionelt udstyr som en truing-stativ til den perfekte linje og rundhed. 10 авг. 2019 г.

Fitbit og cykling - hvordan man håndterer det

Kan Fitbit banecykling? Mens de cykler, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier. På skrivebordet kan brugerne se et kort over deres rute og sammenligne statistikken fra tidligere forlystelser for at se, hvordan de klarer sig over tid. г.

Cyklistben - hvordan løser du det?

Hvilken cykling gør med dine ben? Benstyrke Cykling forbedrer den generelle funktion i underkroppen og styrker dine benmuskler uden at overbelaste dem. Det retter sig mod dine quads, glutes, hamstrings og kalve. 21. januar 2020

Vaast-cykler - hvordan man løser det

Er magnesiumcykler gode? Magnesium kan bruges til at konstruere cykelrammer, der er lettere end aluminium og samtidig opretholde høj trækstyrke og dæmpningsevne. Alt dette fører til en meget glattere og mere effektiv tur. Magnesium kommer også ind til et lavere prispunkt end populære letvægtsmaterialer som kulfiber.8 авг. 2018 г.